Kandidatgave

Se de 38+ bedste kandidatgaver i 2021

Der er altid vigtigt at finde en god kandidatgave. Det er et betydningsfuldt øjeblik at være færdig med en kandidatuddannelse, da den jo som minimum har været 5 år undervejs. Langt de fleste kandidater er færdige om sommeren, men der er også rigtig mange, der er færdige på alle mulige andre tider af året. Man kan derfor ikke tale om en decideret sæson for en kandidatgave, og når man skal finde en gave til nyuddannet kandidat, findes der er masser af gode muligheder. En gave kan også fås i mange afskygninger, og derfor er det også, at man kan finde en god kandidatgave i en hvilken som helst prisklasse. En gave kan være både smykker, tøj, blomster og vin, mens den også kan være en god oplevelse, som kandidaten kan nyde i fremtiden. Når man skal give en kandidatgave, vil man som regel også være inviteret med til en fest.

Se alle gaveidéer til kandidaten nedenfor.

Indholdsfortegnelse

Denne side indeholder reklamelinks

Cool-Well Kølebrønd

Priser fra: 389,00 DKK

Med en Cool-Well kølebrønd behøver din far, kammerat eller bror aldrig længere drikke varme øl. Denne smarte kølebrønd bliver gravet ned i jeres have, og så kan man ellers altid lige hente en øl, når man har lyst – direkte fra jorden.

En god flaske gin

Priser fra: 28,00 DKK

En sommer er ingenting uden gode gin og tonics, og her kan du sætte turbo på med en dejlig flaske gin og forkæle din far, mor eller veninde med drinks lidt udover det sædvanlige. Vælg en lækker flaske med high end gin til jeres drinks.

Chili Klaus Spicy Gaveæske

Priser fra: 699,00 DKK

Praler din far altid med den stærke mad, han spiser? Prøv at se om han kan klare en omgang med Chili Klaus’ Spicy Gaveæske, der byder på alt fra Vindstyrke 1 helt op til Vindstyrke 10. Garanti for nakkesved!

Baileys Collection Stor Chokoladeæske

Priser fra: 299,00 DKK

Drømmekombinationen chokolade og likør bliver virkelig maksimeret i denne kæmpestore chokoladeæske fyldt med Baileys-chokolade! Den elegante æske Baileys Collection indeholder praliner af mørk, hvid og mælkechokolade, som er smagt til med likør, brownie o

SACKit BOOMit

Priser fra: 1.499,00 DKK

BOOMit er en eksklusiv og stilren batteridrevet Bluetooth højtaler. BOOMit spiller ikke bare vanvittigt højt for en batteridrevet højtaler og giver op til 6 timers spilletid på en enkelt opladning, den giver også en klar og ren lyd, selv når højtaleren er

Flyv i Luftballon

Priser fra: 1.995,00 DKK

God udsigt? Tjek. Godt vejr? Tjek. God gave? Tjek.
Tag en ven under armen og kast jer ud i en flyvetur med luftballon helt oppe under skyerne. Her er rig mulighed for at se naturen på en måde, I aldrig har gjort før, og kurven på en luftballon er den oplagte photo-opportunity, hvis man vil have et flot billede sammen som minde.

Testkør en Lamborghini på bane

Priser fra: 2.495,00 DKK

Sæt dig til rette bag rattet i en Lamborghini Huracan, hvor du selv får lov til at styre superbilen gennem de krævende sving på FDM Sjællandsringen eller Jyllandsringen og ud på langsiden, hvor accelerationen og farten fra de +610 hestekræfter, rigtigt sl

Testkør en Porsche 911 Turbo S på bane

Priser fra: 1.695,00 DKK

Har du også haft drengedrømmen om at køre i hurtige sportsvogne i skrigende farver og uden tag? Nu får du muligheden for at gøre drøm til virkeligheden, når du med dette gavekort kan prøvekøre en Porsche 911 Turbo S på testbanen. Mærk hestekræfterne og se omgivelserne suse forbi dig, når du med god blæst i håret og rattet i hænderne kører omgang efter omgang.

Café & Bio

Priser fra: 458,00 DKK

For at se hvor du kan bruge det, kan du tage et kig på vores ‘Biograftur for 2’ og vores ‘Cafébesøg’
 
Kræs for smagsløgene kombineret med en fed filmoplevelse!
Kaffe og kage, Clubsandwich, eller måske frit valg på menuen.
På håndplukkede caféer over

Virtual Reality

Priser fra: 200,00 DKK

Virtual Reality er spået til at blive et af de største teknologisk fænomener i de kommende 10 år, og mange taler om muligheden for, at det helt kan erstatte traditionelt fjernsyn og computerspil. Bedøm selv, når du med dette gavekort får lov til at teste, hvor langt Virtual Reality er nået, og bliv inspireret til, hvordan du selv kan bruge det.

Cocktailkursus

Priser fra: 495,00 DKK

Den dygtige kok Timm Vladimir kendes efterhån den både fra Den Store Bagedyst og hans succesfulde restaurant. Her får I muligheden for at komme tæt på Timm, når han vil indlemme jeres i Cocktail-verdenens hemmeligheder, og I får lov at smage på et nyt univers af farverige drinks.

Ølsmagning for 2

Priser fra: 299,00 DKK

Ales, lagers, IPA eller måske en stout? Få en guidet rundtur i øllets verden med en ven eller kæreste i hånden. Med ølsmagning for to får I muligheden for at lære en smule om magien bag ølbrygning, og I kommer derudover også til at smage jer rund til øllets univers for at finde lige præcis jeres favoritøl. Skål!

Testkør en Audi R8 på bane

Priser fra: 1.295,00 DKK

Nu har du muligheden for at sidde bag rettet i en af de nyeste superbiler på markedet.
Bilen kommer til sin ret, når du kører ned ad langsiden, og mærker den kraftige acceleration efterfulgt af opbremsningerne ind i kurverne.
Kom ud og prøv en tur bag r

Helikoptertur

Priser fra: 699,00 DKK

Direkte ud af en action-film kan du nu få lov at få en tur i en helikopter. De store maskiner, der som regel er forbeholdt den økonomiske elite og militæret, kan lande og lette på stedet, og de glæder med lethed gennem luften. Kom med på en tur op i luften i en af menneskehedens største bedrifter.

Tandemspring

Priser fra: 2.195,00 DKK

Det ultimative adrenalinrush: Faldskærmsudspring. Kom mere med flere kilometer op i luften og se din højdeskræk i øjnene, når du springer tandemspring. Her er plads til både øvede og nybegyndere, der ønsker at bryde hverdagens trommerum med en af de mest intense oplevelser, naturen har at byde på.

Pizzakursus hos Meyers Madhus

Priser fra: 600,00 DKK

Kom med på et spændende pizzakursus og lær italienernes gamle hemmeligheder om en af de mest populære retter i verden. Her får du mulighed for at eksperimentere med dej, ost og fyld, og vi garanterer, at du går mæt derfra i mere end en forstand. Så er der vist kun tilbage at sige “Ciao!”

Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 245,00 DKK

Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

Sådan finder du en god kandidatgave

Det er altid vigtigt, at man finder en rigtig god kandidatgave til det menneske, der er færdig med sin uddannelse, og det er uanset, om det en mand eller en kvinde, ung eller gammel. Det vil også være tilfælde, hvor man kan være inviteret til en fest hos en, der er færdig med en bachelor, og her vil det være en bachelorgave, der er tale om. Sådan en gave skal naturligvis også være rigtig fin, og den behøver ikke koste helt så mange penge som en kandidatgave, da det jo kun er en uddannelse på 3 år, som man her har afsluttet. Uanset hvad så er det altid en god idé at finde en rigtig god gave til en færdiguddannet, da det er et vendepunkt i livet, som man sent vil glemme. Når et menneske er færdig med en uddannelse er det også altid begyndelse på et nyt liv – nemlig voksenlivet.

Find gode forslag til kandidatgave

Der findes mange gode forslag til kandidatgave, og selvom det kan være svært at vælge, hvad det er for en gave, der er eller kan være den rette at give på dagen, så kan man heldigvis finde nogle gode råd online. Der er mange mennesker, der har forslag til og erfaring med, hvad en god kandidatgave kan være, og her kan man sagtens bruge af andre menneskers råd. Når man er færdig med en kandidat, kan det eksempelvis være interessant at tage ud at rejse, og hvis det er ønsket, kan man bidrage til noget på denne rejse. Hvad giver man i kandidatgave – det er noget, mange mennesker søger på, når de skal til en kandidatfest, og det er naturligvis et godt spørgsmål, da de fleste gerne vil give så god en gave som overhovedet muligt. Det er også godt, hvis man kan vælge en gave, sokm kandidaten vil huske i mange år fremover.

Vælg blandt de bedste kandidatgaver

Det kan være rigtig godt at vælge en personlig kandidatgave. Det vil gøre et større indtryk på det menneske, der modtager gaven, og jo bedre, man kender vedkommende, jo nemmere bliver det. Hvis man skal finde en kandidatgave til ham, kan det være oplagt med noget lækkert tøj eller sko. En god bog, som kan berige i tilværelsen, kan også være super fin, mens andre mænd igen vil blive glad for noget til deres hjem. Når man skal finde en kandidatgave til hende, er det ofte noget andet, der står på ønskesedlen, og det kan være ganske oplagt at give kvinde et smykke på en dag som denne. Man må igen huske, at en kandidatgave kan fås i mange forskellige prisklasser, og man skal også sørge for, at den bliver pakket godt ind og er fint præsentabel på dagen. Så bliver det meget fornøjeligt.

Find den perfekte gave til den færdiguddannede

Det er meget individuelt, hvad den perfekte gave er til en kandidat, og man kan starte med at spørge efter en ønskeseddel. Mange har gode ønsker på denne dag, og hvis kandidaten ikke har været så opfindsom, må man selv på jagt. Det er heldigvis ikke så svært at finde den perfekte gave til kandidat, og der er masser af gode muligheder for at give en bog god, sjov og anderledes gave. Hvis det er en bachelor, der er tale om, kan man finde en rigtig god bachelor gave til ham, og her kan man også lade sig inspirere blandt internettets mange muligheder og guides. Det er med andre ord ikke så svært at finde en god gave til nyuddannet, og det bedste, man kan gøre, er altid at tage udgangspunkt i den nyuddannedes ønskeliste. Det betaler sig i hvert fald.

Brug tid på at finde den gode gave til kandidaten

Det handler om at tage sig god tid til at finde den gode gave til kandidaten, så man kan ramme plet. Det behøver slet ikke så svært. Hvis man søger efter færdiguddannet gave, vil man få en hel masse forslag op, og det gælder om at træffe et valg, der vil glæde kandidaten. Hvis man gerne vil være med til at bidrage godt til årets fest, der selvfølgelig er en kandidatfest, så skal der lægges gode kræfter i at finde den helt rigtige gave. Prisen er ikke nødvendigvis det vigtigste, når det kommer til en dimissionsgave, men den betyder selvfølgelig også noget.

Vælg gode gaver til de nyuddannede

Det er en betydningfuld tid at være færdig med sin uddannelse, og derfor skal man altid finde en god gave til kandidaten eller den nyuddannede. Hvis man er på udkig efter en gave til nyuddannet pædagog, er der også mange gode forslag på hylden, som man kan gøre brug af. Uanset hvilken uddannelse, man er blevet færdig med, og om man er blevet kandidat eller ej, så er det en af de mest betydningsfulde dage i livet. Det er en dag, der altid vil blive husket – og kan man finde en gave, der kan holde i mange år, så er det endnu bedre. En kandidatgave skal altid gøre en rigtig stor forskel for den nyuddannede og samtidig vække stor glæde.

FAQ om kandidatgave

Har du en god ven, veninde eller lignende som snart kan glæde sig over at være blevet nyuddannet kandidat? Så er du formentlig begyndt at se dig omkring efter en god kandidatgave og i den anledning fået et par spørgsmål eller to angående kandidatgaver, vi håber meget at kunne besvare dit spørgsmål her.

Hvad er en god kandidatgave?

En god kandidatgave er en gave som modtageren bliver umådelig glad for at modtage, det kan være at personen har ønsket sig netop denne gave som du havde valgt at give i kandidatgave.

Hvorfor give en kandidatgave?

Du skal give en kandidatgave til den nyuddannet kandidat, for at vise at du er glad på personens vegne over at han eller hun nu netop har færdiggjort en længere uddannelse.

Hvor meget skal en kandidatgave koste?

Et beløb omkring 150-500 kr. vil være rigtig fint for en kandidatgave, hvis du er kæreste, forældre eller bedsteforældre til kandidaten kan du eventuelt give en anelse mere.

Skriv en kommentar

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. GoDream er Danmarks førende til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.