18 års gave

Se de 84+ bedste gaver til 18-årige i 2021

Når man bliver 18 år gammel, bliver man ikke længere bare myndig. Man bliver træder også ind i voksnes rækker, og der er en helt række af ting, man nu får lov at prøve. Verden ligger for dine fødder, og det skal derfor fejres på behørigvis, når man selv eller en man kender, runder denne flotte dag. Her præsenterer vi en masse spændende, sjove eller skøre idéer, der med garanti rammer plet til 18 års gave.

Se alle gaveidéer til 18 års fødselsdag nedenfor.

Indholdsfortegnelse

Denne side indeholder reklamelinks

Beard Master

Priser fra: 149,00 DKK

De fleste fædre tillægger sig med tiden et mere eller mindre flot skæg. Med Beard Master har du muligheden for at peppe din fars skæg en smule op. Trænger din far til en makeover? Så er Beard Master første skridt på vejen.

Baileys Salted Caramel Chokoladeæg

Priser fra: 139,00 DKK

Kombiner god chokolade med lækker likør i dette flotte Baileys Salted Caramel Chokoladeæg. Oplagt til faren med den søde tand, eller hvis I mangler lidt chokolade til kaffen. Men svært at spise i én omgang!

GoFast El løbehjul

Priser fra: 2.995,00 DKK

Har du også set de mange elektriske løbehjul rundt omkring i byen? Med denne smarte gave behøver du aldrig mere bekymre dig om, hvorvidt der er nogen ledige. Kør rundt på dit helt eget løbehjul og udforsk byen.

SACKit RETROit Sækkestol

Priser fra: 1.999,00 DKK

Med RETROit Compressed får du en smuk sækkestol med ryglæn og super komfort, som er lavet i lækre materialer med tanke på bæredygtighed. Denne sækkestol adskiller sig fra vores andre lounge stole ved at have 100% skumfyld, hvilket gør stolen blødere og fo

SACKit ROCKit In-ear Trådløse Earbuds – X In-ear Trådløse Earbuds

Priser fra: 999,00 DKK

Luk støjen ude og lyden ind. Forbind dine trådløse ANC ROCKit X høretelefoner med din telefon, og du er klar! Klar til at rocke din træning, din løbetur, din rejse, dit arbejde, din cykeltur – ROCKit X er med dig overalt og giver dig musik med lækker ly

SACKit BOOMit

Priser fra: 1.499,00 DKK

BOOMit er en eksklusiv og stilren batteridrevet Bluetooth højtaler. BOOMit spiller ikke bare vanvittigt højt for en batteridrevet højtaler og giver op til 6 timers spilletid på en enkelt opladning, den giver også en klar og ren lyd, selv når højtaleren er

SACKit WOOFit Go X – Transportabel Bluetooth højtaler

Priser fra: 499,00 DKK

WOOFit Go XQ er lille, let transportabel trådløs højtaler, der kombinerer lækkert dansk design, kvalitet, god lyd og den ultimative frihed, hvor du er fri for ledninger til både opladning og afspilning. Transportabel Trådløs opladning Op til 8 timers bat

Privatkursus i Kitesurfing

Priser fra: 2.750,00 DKK

Prøv kitesurfing med Kitekollektivet hvor du for alvor får lov til at prøve kræfter med vinden imens du flyver hen over vandet i høj fart.
 
Privat Kursus er til dig, der gerne vil smage på kitesurfing. Dette kursus får dig godt fra start og giver dig

Flyv i Luftballon

Priser fra: 1.995,00 DKK

God udsigt? Tjek. Godt vejr? Tjek. God gave? Tjek.
Tag en ven under armen og kast jer ud i en flyvetur med luftballon helt oppe under skyerne. Her er rig mulighed for at se naturen på en måde, I aldrig har gjort før, og kurven på en luftballon er den oplagte photo-opportunity, hvis man vil have et flot billede sammen som minde.

Testkør en Lamborghini på bane

Priser fra: 2.495,00 DKK

Sæt dig til rette bag rattet i en Lamborghini Huracan, hvor du selv får lov til at styre superbilen gennem de krævende sving på FDM Sjællandsringen eller Jyllandsringen og ud på langsiden, hvor accelerationen og farten fra de +610 hestekræfter, rigtigt sl

Testkør en Porsche 911 Turbo S på bane

Priser fra: 1.695,00 DKK

Har du også haft drengedrømmen om at køre i hurtige sportsvogne i skrigende farver og uden tag? Nu får du muligheden for at gøre drøm til virkeligheden, når du med dette gavekort kan prøvekøre en Porsche 911 Turbo S på testbanen. Mærk hestekræfterne og se omgivelserne suse forbi dig, når du med god blæst i håret og rattet i hænderne kører omgang efter omgang.

Café & Bio

Priser fra: 458,00 DKK

For at se hvor du kan bruge det, kan du tage et kig på vores ‘Biograftur for 2’ og vores ‘Cafébesøg’
 
Kræs for smagsløgene kombineret med en fed filmoplevelse!
Kaffe og kage, Clubsandwich, eller måske frit valg på menuen.
På håndplukkede caféer over

Gourmet Hotdog

Priser fra: 495,00 DKK

De fleste danskere har et forhold til hotdogs – den ristede med det hele, den franske eller en klassisk med rød pølse.Med et gourmet hotdog kursus hos Timm Vladimirs Køkken kan du tage denne fast food favorit og løfte den til nye højder. Med dette 2 tim

Jagttegn

Priser fra: 4.195,00 DKK

Har du altid drømt om selv at skyde en fasan, et rådyr eller en vildand? Ligge i skjul, tage sigte og vente på det perfekte øjeblik?
 
Med dit eget jagttegn kan du selv lade riflen og tage på jagt i den danske natur.
 
Hos Jagttegnsskolen tager unde

Biograftur for 2

Priser fra: 299,00 DKK

Gyser, romantisk komedie eller måske en sci-fi film? Mulighederne er mange og bliver flere og flere i takt med, at nye international og danske film rammer biografernes lærreder. Her får du muligheden for at tage en god kammerat eller en kæreste med i biografen med popcorn, cola og slik.

Virtual Reality

Priser fra: 200,00 DKK

Virtual Reality er spået til at blive et af de største teknologisk fænomener i de kommende 10 år, og mange taler om muligheden for, at det helt kan erstatte traditionelt fjernsyn og computerspil. Bedøm selv, når du med dette gavekort får lov til at teste, hvor langt Virtual Reality er nået, og bliv inspireret til, hvordan du selv kan bruge det.

Cocktailkursus

Priser fra: 495,00 DKK

Den dygtige kok Timm Vladimir kendes efterhån den både fra Den Store Bagedyst og hans succesfulde restaurant. Her får I muligheden for at komme tæt på Timm, når han vil indlemme jeres i Cocktail-verdenens hemmeligheder, og I får lov at smage på et nyt univers af farverige drinks.

Ølsmagning for 2

Priser fra: 299,00 DKK

Ales, lagers, IPA eller måske en stout? Få en guidet rundtur i øllets verden med en ven eller kæreste i hånden. Med ølsmagning for to får I muligheden for at lære en smule om magien bag ølbrygning, og I kommer derudover også til at smage jer rund til øllets univers for at finde lige præcis jeres favoritøl. Skål!

Testkør en Audi R8 på bane

Priser fra: 1.295,00 DKK

Nu har du muligheden for at sidde bag rettet i en af de nyeste superbiler på markedet.
Bilen kommer til sin ret, når du kører ned ad langsiden, og mærker den kraftige acceleration efterfulgt af opbremsningerne ind i kurverne.
Kom ud og prøv en tur bag r

Tivoli Turpas

Priser fra: 245,00 DKK

Tivoli er altid en oplevelse, uanset hvornår på året man besøger Haven. Om sommeren kan man nyde solskinnet, de glitrende springvand og duften af popcorn. Tager du derind på en fredag, kan du starte dagen med at prøve kræfter, med nogen af Tivolis 26 stor

Flyboard

Priser fra: 999,00 DKK

Kom ud at flyve med den spændende flyboard-teknologi. Her bliver der skudt vand ud ved højt tryk, og du bliver på den måde skubbet op. Klar til en dag, hvor du trodser tyngdekraften?

Tandemspring

Priser fra: 2.195,00 DKK

Det ultimative adrenalinrush: Faldskærmsudspring. Kom mere med flere kilometer op i luften og se din højdeskræk i øjnene, når du springer tandemspring. Her er plads til både øvede og nybegyndere, der ønsker at bryde hverdagens trommerum med en af de mest intense oplevelser, naturen har at byde på.

Flødebollekursus

Priser fra: 360,00 DKK

Kom med til Flødebolle 101 med den helt basale gennemgang af håndværket, der vil sætte jer i stand til selv at producere flødeboller hjemme i køkkenet. Her gennemgås opskriften på det lækreste skum, chokoladeovertrækket og alle de små fif, der kan være med til at løfte flødeboller fra dessert til små vidundere. Tag din kæreste i hånden og få en oplevelse.

Pizzakursus hos Meyers Madhus

Priser fra: 600,00 DKK

Kom med på et spændende pizzakursus og lær italienernes gamle hemmeligheder om en af de mest populære retter i verden. Her får du mulighed for at eksperimentere med dej, ost og fyld, og vi garanterer, at du går mæt derfra i mere end en forstand. Så er der vist kun tilbage at sige “Ciao!”

Prøv klatring hos Blocs & Walls

Priser fra: 250,00 DKK

Klatring er en af de hurtigst voksende sportsgrene i Europa i øjeblikket, og mange klatrecentre er fuldt bookede, mens klatreklubberne melder alt udsolgt. Her får I alligevel chancen for at se, hvad alt hypen er omkring. Vi sørger for udstyr og sikkerhed, mens du får muligheden for at vise din mandlige side, når I kraver til toppen af væggen.

Kør gokart hos Racehall

Priser fra: 125,00 DKK

Skal du give en oplevelsesgave til Gokart? Få en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse på verdens største indendørs gokart bane.

Bodyflight i Vindtunnel

Priser fra: 445,00 DKK

Bodyflight giver dig følelsen af vægtløshed. Du kan prøve det i København/Taastrup. Her kan du booke oplevelsen eller give som gavekort.

Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 245,00 DKK

Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

18 års gave

Du kender det måske godt. Du er blevet inviteret til en 18 års fødselsdag, hvortil du nu er på udkig efter den perfekte gaveide. Det kan også være, at du selv er den heldige der fylder 18 år, hvortil du leder efter nogle ideer til dine ønsker. Spørgsmålene melder sig hurtigt frem på nethinde, i din efterhånden lange søgen på den perfekte gave. Du er i tvivl om, hvad en perfekt 18 års fødselsdagsgave vil sige at være. Måske har du søgt nettet tom for ideer, hvortil du sidder forvirret tilbage og ikke ved hvad du skal give. For hvad giver man i 18 års fødselsdag gave? Er det for traditionelt at give ’’flytte hjemmefra ting’? Hvilke 18 års fødselsdags ideer findes der? Og hvad ønsker andre 18 årig sig egentligt? Dette og mere til, kigger vi nærmere på her, for at forhåbentligt at kunne hjælpe dig videre i din tvivl.

18 års gave

Ideer til 18 års fødselsdagsønsker

Hvis du står overfor at fylde 18 år snart, kan det være svært at finde på nogle gode fødselsdagsønsker. For hvad er det, som man helt præcist bør ønske sig? Og hvad er det som de andre 18-årige ønsker sig?

Først og fremmest kan det være en oplagt ide at ønske sig ting, til når man vil flytte hjemmefra. Måske har man allerede planlagt, at dette skal ske indenfor den nærmeste fremtid. I så fald, er det bare med at gå i gang med at lave en liste. Denne liste skal indeholde alle de ting du mangler, for at kunne flytte hjemmefra. Herefter kigger du listen igennem, hvortil du vil have et utal af mulige ønsker. Det kan også være, at man gerne vil vente et par år endnu med at flytte. I så fald, er det dog stadig ingen dårlig ide, at ønske sig ting til når det skal ske.

Gaveide til 18 års fødselsdag

Hvis du står og er blevet inviteret til en 18 års fødselsdag, kan det være svært at finde en gave.  Der findes dog imidlertid et hav af muligheder. Da man som 18 årig ofte begynder at gå i byen, kan et cocktail sæt være en oplagt mulighed. Hertil kan diverse cocktail og drinks opskrift bøger, ligeledes være en god mulighed at tilføje. Det gør det muligt at gøre hjemme-festerne lidt federe, når man har det rette udstyr til de mange farverige drinks.

Hvis du er et meget nærtstående familiemedlem til den 18 årige, kan en ny bærbar computer også være en mulighed. Den 18-årige er formentlig snart færdige med studierne, hvortil den godt brugt og efterhånden nedslidte bærbar trænger til en udskiftning. Denne gave vil med sikkerhed, tilmed blive taget imod med en enorm taknemmelighed. En bærbar computer en således atter en god ide, til en 18 års gave til ham og til hende.

Ideer til sjove 18 års gaver

Hvis du er på udkig efter nogle lidt sjovere 18 års gaver, kan du med fordel kigge nærmere på CoolStuff.dk. På denne hjemmeside, vil du kunne finde nærmest alt, hvad du måtte kunne komme i tanke om. Det vil med andre ord sige, alt lige fra en chokoladefontæne til en udendørs badebalje til voksne. Denne hjemmeside byder således på et hav af gode muligheder, til en gave til 18 årig. Et par gaveideer til 18 års herinde fra, kunne f.eks. være et sammenfoldet badekar. Med et sådant badekar, er det muligt at slå det ud i have og tage et lækkert bad. Dette er altså en sjov og særdeles anderledes 18 års fødselsdagsgave. Et andet eksempel kunne også være et oppusteligt spabad. Dette spabad bringer ikke kun sjove minder frem ved modtagelsen af gaven, men også mange år frem i tiden. Disse 18 års fødselsdagsgave ideer, er således en klar overvejelse værd, når man mangler gaveideer til 18 års.

Gave til ham 18 år

Hvis du er på udkig efter en gave til ham på 18 år, har du mange muligheder for dig. En oplagt mulighed, kan være at kigge nærmere på de mange og populære oplevelsesgaver. Her er det muligt at finde alt lige fra spaophold til helikopterture. Det er således muligt at finde noget for enhver smag og type. Nogle af de oplevelser som der især kan anbefales til ham, er bl.a. disse hvor adrenalinen pulsere afsted. Det kan f.eks. være at springe BungeeJump. Det kan også være at komme op og lege pilot for en dag i en helikopter. Det kan også være at det er farten på jorden som der er mest tiltrækkende. Hertil er det muligt at komme ud at prøvekøre bl.a. en Ferrari. Disse oplevelsespakker er således også aldeles oplagte, som 18 års ønsker til sin hertil fødselsdag.

En anden mulighed til en 18 år gave, kunne også være et ”festival survival kit”.Som det fremgår af navnet, er denne mulighed oplagt til festivals typerne. Et festival survival kit, indeholder lidt forskellige nødredskaber, til når man er på festival. I et sådant kit, er det således ikke ualmindeligt at der bl.a. indgår regnslag. Hertil er det også lige så almindeligt at kunne finde ørepropper i kittet. En tandbørste samt tandpasta, er naturligvis også en forudsætning at have med på festivalen. Disse to ting indgår ligeledes i de fleste festival survival kits. Endeligt er det også meget almindeligt, at man vil finde et multiredskab med flere forskellige funktioner. Alt i alt, indeholder et sådant kit, mere eller mindre alle de små grundlæggende ting til en god festival.

FAQ om 18 års gaver

Når nogen fylder 18 år, bliver myndige og træder ind i de voksnes række gør folk sig ofte mange tanker om den gave de vil give fødselaren, det kan føre mange spørgsmål med sig, i denne FAQ vil vi svare på de spørgsmål vi hyppigst støder på.

Hvad giver man en 18 årig?

Noget der er værd at overveje er selvfølgelig hvilken relation man har til fødselaren, da gaven ofte afspejler relationen. Skal det være et minde, en oplevelse, en humoristisk gave, det er noget af det der er værd at overveje.

Giver man dyrere gaver til en 18 års fødselsdag end til andre fødselsdage?

Det afhænger af hvilken relation man har. For forældre og bedsteforældre har der ofte været en tradition for at 18 årige får store gaver i form af udbetaling af deres børneopsparing, tilskud til et kørerkort, et smykke eller ur. Andre relationer giver ofte gaver der svarer til de almindelige traditioner man har med fødselaren.

Kan man give oplevelser til en 18 årig?

Det at give oplevelser i gave er blevet mere og mere populært. Man kan give både oplevelse som fødselaren kan udføre, men også oplevelser som man kan foretage sig sammen med fødselaren, dette viser samtidig at man nyder fødselarens selskab og kan være med til at styrke ens relation endnu mere. Populære oplevelser til en 18 årig kan være ølsmagning, luftballonflyvetur, tandemspring, madkurser, wellness m.m.

Skriv en kommentar

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. Truestory er Danmarks førende til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.