Bedstegaver.dk

18 års gave 2024 | 91 gaveidéer til 18 års fødselsdag

Når man bliver 18 år gammel, bliver man ikke længere bare myndig. Man bliver træder også ind i voksnes rækker, og der er en helt række af ting, man nu får lov at prøve. Verden ligger for dine fødder, og det skal derfor fejres på behørigvis, når man selv eller en man kender, runder denne flotte dag. Her præsenterer vi en masse spændende, sjove eller skøre idéer, der med garanti rammer plet til 18 års gave.

Filter

Gaveguide: Find den perfekte 18 års fødselsdagsgave

18 års gave

Du kender det måske godt. Du er blevet inviteret til en 18 års fødselsdag, hvortil du nu er på udkig efter den perfekte gaveide. Det kan også være, at du selv er den heldige der fylder 18 år, hvortil du leder efter nogle ideer til dine ønsker. Spørgsmålene melder sig hurtigt frem på nethinde, i din efterhånden lange søgen på den perfekte gave. Du er i tvivl om, hvad en perfekt 18 års fødselsdagsgave vil sige at være. Måske har du søgt nettet tom for ideer, hvortil du sidder forvirret tilbage og ikke ved hvad du skal give. For hvad giver man i 18 års fødselsdag gave? Er det for traditionelt at give ’’flytte hjemmefra ting’? Hvilke 18 års fødselsdags ideer findes der? Og hvad ønsker andre 18 årig sig egentligt? Dette og mere til, kigger vi nærmere på her, for at forhåbentligt at kunne hjælpe dig videre i din tvivl.

18 års gave

Ideer til 18 års fødselsdagsønsker

Hvis du står overfor at fylde 18 år snart, kan det være svært at finde på nogle gode fødselsdagsønsker. For hvad er det, som man helt præcist bør ønske sig? Og hvad er det som de andre 18-årige ønsker sig?

Først og fremmest kan det være en oplagt ide at ønske sig ting, til når man vil flytte hjemmefra. Måske har man allerede planlagt, at dette skal ske indenfor den nærmeste fremtid. I så fald, er det bare med at gå i gang med at lave en liste. Denne liste skal indeholde alle de ting du mangler, for at kunne flytte hjemmefra. Herefter kigger du listen igennem, hvortil du vil have et utal af mulige ønsker. Det kan også være, at man gerne vil vente et par år endnu med at flytte. I så fald, er det dog stadig ingen dårlig ide, at ønske sig ting til når det skal ske.

Gaveide til 18 års fødselsdag

Hvis du står og er blevet inviteret til en 18 års fødselsdag, kan det være svært at finde en gave.  Der findes dog imidlertid et hav af muligheder. Da man som 18 årig ofte begynder at gå i byen, kan et cocktail sæt være en oplagt mulighed. Hertil kan diverse cocktail og drinks opskrift bøger, ligeledes være en god mulighed at tilføje. Det gør det muligt at gøre hjemme-festerne lidt federe, når man har det rette udstyr til de mange farverige drinks.

Hvis du er et meget nærtstående familiemedlem til den 18 årige, kan en ny bærbar computer også være en mulighed. Den 18-årige er formentlig snart færdige med studierne, hvortil den godt brugt og efterhånden nedslidte bærbar trænger til en udskiftning. Denne gave vil med sikkerhed, tilmed blive taget imod med en enorm taknemmelighed. En bærbar computer en således atter en god ide, til en 18 års gave til ham og til hende.

Ideer til sjove 18 års gaver

Hvis du er på udkig efter nogle lidt sjovere 18 års gaver, kan du med fordel kigge nærmere på CoolStuff.dk. På denne hjemmeside, vil du kunne finde nærmest alt, hvad du måtte kunne komme i tanke om. Det vil med andre ord sige, alt lige fra en chokoladefontæne til en udendørs badebalje til voksne. Denne hjemmeside byder således på et hav af gode muligheder, til en gave til 18 årig. Et par gaveideer til 18 års herinde fra, kunne f.eks. være et sammenfoldet badekar. Med et sådant badekar, er det muligt at slå det ud i have og tage et lækkert bad. Dette er altså en sjov og særdeles anderledes 18 års fødselsdagsgave. Et andet eksempel kunne også være et oppusteligt spabad. Dette spabad bringer ikke kun sjove minder frem ved modtagelsen af gaven, men også mange år frem i tiden. Disse 18 års fødselsdagsgave ideer, er således en klar overvejelse værd, når man mangler gaveideer til 18 års.

Gave til ham 18 år

Hvis du er på udkig efter en gave til ham på 18 år, har du mange muligheder for dig. En oplagt mulighed, kan være at kigge nærmere på de mange og populære oplevelsesgaver. Her er det muligt at finde alt lige fra spaophold til helikopterture. Det er således muligt at finde noget for enhver smag og type. Nogle af de oplevelser som der især kan anbefales til ham, er bl.a. disse hvor adrenalinen pulsere afsted. Det kan f.eks. være at springe BungeeJump. Det kan også være at komme op og lege pilot for en dag i en helikopter. Det kan også være at det er farten på jorden som der er mest tiltrækkende. Hertil er det muligt at komme ud at prøvekøre bl.a. en Ferrari. Disse oplevelsespakker er således også aldeles oplagte, som 18 års ønsker til sin hertil fødselsdag.

En anden mulighed til en 18 år gave, kunne også være et ”festival survival kit”.Som det fremgår af navnet, er denne mulighed oplagt til festivals typerne. Et festival survival kit, indeholder lidt forskellige nødredskaber, til når man er på festival. I et sådant kit, er det således ikke ualmindeligt at der bl.a. indgår regnslag. Hertil er det også lige så almindeligt at kunne finde ørepropper i kittet. En tandbørste samt tandpasta, er naturligvis også en forudsætning at have med på festivalen. Disse to ting indgår ligeledes i de fleste festival survival kits. Endeligt er det også meget almindeligt, at man vil finde et multiredskab med flere forskellige funktioner. Alt i alt, indeholder et sådant kit, mere eller mindre alle de små grundlæggende ting til en god festival.

FAQ om 18 års gaver

Når nogen fylder 18 år, bliver myndige og træder ind i de voksnes række gør folk sig ofte mange tanker om den gave de vil give fødselaren, det kan føre mange spørgsmål med sig, i denne FAQ vil vi svare på de spørgsmål vi hyppigst støder på.

Hvad giver man en 18 årig?

Noget der er værd at overveje er selvfølgelig hvilken relation man har til fødselaren, da gaven ofte afspejler relationen. Skal det være et minde, en oplevelse, en humoristisk gave, det er noget af det der er værd at overveje.

Giver man dyrere gaver til en 18 års fødselsdag end til andre fødselsdage?

Det afhænger af hvilken relation man har. For forældre og bedsteforældre har der ofte været en tradition for at 18 årige får store gaver i form af udbetaling af deres børneopsparing, tilskud til et kørerkort, et smykke eller ur. Andre relationer giver ofte gaver der svarer til de almindelige traditioner man har med fødselaren.

Kan man give oplevelser til en 18 årig?

Det at give oplevelser i gave er blevet mere og mere populært. Man kan give både oplevelse som fødselaren kan udføre, men også oplevelser som man kan foretage sig sammen med fødselaren, dette viser samtidig at man nyder fødselarens selskab og kan være med til at styrke ens relation endnu mere. Populære oplevelser til en 18 årig kan være ølsmagning, luftballonflyvetur, tandemspring, madkurser, wellness m.m.