Bedstegaver.dk

20 års fødselsdagsgave 2024 | 64 gaveidéer til fødselaren

Skal du finde en fed 20 års fødselsdagsgave, men har ingen idé om, hvor du skal starte? 20 år er stort og der er bare noget rørende ved det hele; nu trædes der for alvor træder ind i de ‘rigtige’ voksnes rækker, og gaven du giver må da gerne være lidt ekstra særlig. Af samme årsag er du derfor også lidt stresset over, hvad du skal finde på. Men bare rolig, for med denne side kan du skippe både strøgturen og brainstormingen. Her finder du alt mellem himmel og jord af gaver i alle afskygninger til 20 årige. 

Her vil du nemlig finde alt fra tasker, ure, smykker og alle mulige andre accessories — og til ethvert budget. Det kan også være, at den 20 årige fødselar lige er flyttet hjemmefra, og at det derfor er oplagt med noget til studieværelset eller lejligheden? Eller hvad med et spaophold, et baristakursus eller en smuttur på shopping i en europæisk storby? Der er ingen grænser for, hvad du kan finde af gaver på denne side, og du har rig mulighed for at være kreativ!

Filter

Gaveguide: Find den bedste 20 års fødselsdagsgave her

Skal du til 20 års fødselsdag, men er helt og aldeles på bar bund med hensyn til at finde den helt rigtige gave? Gavejagten er indledt, men dit hoved er ganske tomt for sjove gaveideer. Nu mærker du for alvor presset, du har sat dig selv under med ambitionen om at dukke op til den runde fødselsdagsfest med en perfekt gave… 

Tag det bare helt roligt, hjælpen er snublende nær. Tør blot sveden af panden, træk vejret helt ned i maven – og tag så et grundigt kig på vores store gaveguide herunder. Vi er klar med en lang række af spændende gaveideer, der er som skræddersyede til en 20 års fødselsdagsgave. 

I den fyldige guide er det ingen sag at finde inspiration til gode gaver – uanset om modtageren er din kæreste, en god ven eller familie. Vi tør godt at love, at den perfekte gaveide nok skal vise sig, hvis du dykker lidt ned i de mange gode forslag. Stol trygt på det: Den er der med garanti et sted – den fede fødselsdagsgave, som du vil elske at have med til fødselsdagsfest. God fornøjelse med jagten på gaverne, der med garanti kommer til at gøre lykke!

De 10 mest populære 20 års fødselsdagsgaver 2023 er:

 • 20´erne definitions-plakat
 • GoPro kamera
 • Cocktailkursus
 • Brødrister
 • Apple Watch
 • Trådløse høretelefoner
 • Tur i luftballon
 • Plakat med stjernetegn
 • Apple TV
 • Baristakursus hos Street Coffee

De bedste gaveidéer til 20 års fødselsdag

Et uforglemmeligt minde er jo bare en af de fineste gaver, man kan give. Derfor er et gavekort til spændende oplevelser altid et godt bud på en fødselsdagsgave, uanset hvem der skal have den. Og naturligvis også når det gælder en 20 års gave.

Oplevelsesgavekort er fine personlige gaver, som kan tilpasses til den enkelte fødselar ud fra dit kendskab til hans eller hendes personlighed og interesser. Uanset om det skal være vildt og adrenalinpumpende som et faldskærmsudspring, sjovt og hyggeligt som et bagekursus eller afslappende som et spaophold – for nu bare at nævne et par eksempler.

Blandt et nærmest uoverskueligt stort antal af vidt forskellige aktiviteter finder du helt sikkert én, der passer både til din pengepung og til ham eller hende, du har i tankerne. Det er ganske enkelt gaven, som altid bliver vel modtaget. Og én I eventuelt begge kan have fornøjelse af.

Hvad giver man i 20 års fødselsdagsgave?

De praktiske gaver lyder måske umiddelbart ikke helt så spændende som et oplevelsegavekort, når du skal finde frem til en rigtig god 20 års fødselsdagsgave. Ikke desto mindre er de aldeles oplagte og skal nok i sidste ende falde i god jord hos dén, der pakker gaven op.

Køkkenting, møbler, elektronik og alle mulige andre ting til boligen er faktisk fuldstændig indlysende gaveideer til unge mennesker, der står overfor at skulle flytte hjemmefra indenfor en overskuelig fremtid – og mangler det meste. Det er et godt eksempel på en 20 års fødselsdagsgave, der bringer glæde i mange år frem.

De bedste 20 års fødselsdagsgaver til hende

 • Kursus i yoga og meditation: Her er den helt perfekte gave til hende, der har brug for at sætte tempoet ned – eller i forvejen elsker det. Lær at trække vejret helt ned i maven, tømme hovedet for tanker og at indtage hundens stilling – og mange andre.
 • Smykkeworkshop hos SMYKBAR: En dejlig og personlig gave til en kreativ ung kvinde. Oplagt som idé til en aktivitet, du kan lave sammen med hende og få et par hyggelig timer ud af det – og smykker efter eget design.
 • Ring light med tripod: En fed og ret oplagt gave til hende, der gør meget ud af at lave blærede videoer og billeder til Instagram og Tik Tok. Sørger for den helt perfekte lyssætning på optagelserne.

De bedste 20 års fødselsdagsgaver til ham

 • Testkør en Lamborghini: En helt og aldeles  uforglemmelig fødselsdagsgave, som uden tvivl vil vække jubel og måske ligefrem hensætte modtageren i en lykkerus – altså hvis han er til fart og spænding. Absolut eksklusiv gaveide.
 • Brætspillet Risk: Her er en både hyggelig og sjov gave, som garanteret byder på mange timers underholdning fremover. En fuldstændig klassisk og oplagt gaveide, når du leder efter en 20 års fødselsdagsgave til en vaskeægte brætspilsentusiast.
 • Apple Watch: Et avanceret og flot ur med et utal af funktioner. Så har man altid computeren med ved hånden, i bogstaveligste forstand. En tjekket og rigtig god gave til fødselaren, som bare elsker fede gadgets.

Oplevelsesgaver til den 20 årige

 • Flødebolle workshop. Så er der dømt fest – med lækre flødeboller af den hjemmelavede slags. En sjov og skøn fødselsdagsgave, som du eventuelt kan hygge dig med sammen med modtageren. Kan være, det er en oplagt idé til dig og kæresten?
 • SUP kursus på Surf School. Må vi præsentere: En helt igennem cool 20 års fødselsdagsgave til den rette. Vil blive modtaget med kyshånd af den aktive og sporty fødselar, der har mod på at lære at bruge et paddleboard. En intet mindre end fantastisk gave.
 • Svæveflyvning. Her er et energisk kick til fødselsdagsbarnet, der har modet og simpelthen elsker at få pulsen i vejret og mærke adrenalinen pumpe igennem hele kroppen. En både spændende, smuk og helt enestående oplevelse venter den, der tør.

FAQ

Hvad er den bedste gave til 20 årig 2023?

Den bedste gave til 20 årig 2023 er personlige gaver eller oplevelsesgaver. Gerne i kombination. Oplevelsesgavekort er idéelle til at skabe nye minder sammen og give den 20 årige en gave de ikke lige glemmer.

Hvad er en god fødselsdagsgave?

En god fødselsdagsgave er en gave der er lagt tanker i, og som man ved at modtageren vil blive glad for. Jo flere tanker du lægger i gaven, jo større chance er der for at ramme plet hos modtageren.