Bedstegaver.dk

40 års fødselsdagsgave 2024 | BEDSTE 35+ gaver til 40 årige

Er der noget federe end at skulle på jagt efter en 40 års fødselsdagsgave? Nej vel, for nu er det slut med de middelmådige 30’ere — fordi life begins at 40! Det betyder, at der stadig er plads til tant og fjas, men at der samtidigt er kvalificeret visdom at læne sig op ad. Men hvordan skal en fødselsdagsgave så lige afspejle dette? 

Ja, du har gættet rigtigt; til en 40 års fødselar kan du være både kreativ og konservativ! Du kan nemlig give både sjove, søde, og seriøse gaver. Det kan være alt fra en smuttur til technofest i Berlin (børnefri weekend galore), et yoga retreat i afsondrede omgivelser, et gourmetophold i ind- eller udland, en miniferie med både kæreste og unger, eller bare et stilet sæt vinglas til Ikea- eller Montanareolen. 

Kun fantasien sætter grænser, og på denne side er du i et rent slaraffenland af gaver til 40 årige fødselarer!

Filter

Gaveguide: Find den bedste 40 års fødselsdagsgave lige her

Fyrre, fed og færdig – no way. Måske hellere: Fyrre, frisk og frejdig. Det er nok nærmere dén energi, du gerne vil bringe med dig til fødselsdagsfest hos en 40 års fødselar. Men hvad er nu den gode idé til en 40 års fødselsdagsgave med det helt rette budskab? 

Ingen tvivl om dét: Runde fødselsdage er bestemt noget ganske særligt – og stiller også store krav om den tæt på perfekte gave. De dér gaver, som på det nærmeste overøser modtageren med kærlighed og lander helt perfekt midt i en virkelig god fest med venner og familie. 

Er du lidt rådvild på din vej ud for at købe fødselsdagsgave, så vær kun ganske rolig: Som altid står vi naturligvis til rådighed uanset om du leder efter gaven til ham eller gaven til hende. Vi hjælper hellere end gerne med inspiration og masser af gode ideer til at få forkælet fødselaren godt og grundigt i dagens anledning. Det burde ikke være alt for svært.

I vores gaveguide kan du på det nærmeste ikke undgå at finde en god gave til fødselsdagen. Udvalget er bredt, du finder let en god gaveide til enhver smag – og til enhver pengepung. Uanset om du for eksempel går efter en noget lækkert til indretningen eller oplevelsen, der aldrig bliver glemt, som 40 års gave. God jagt blandt de mange interessante gaveideer.

De 10 mest populære 40 års fødselsdagsgaver 2023 er:

 • Plakat til 80´er-barnet
 • Vase fra Royal Copenhagen
 • Virtual Reality briller
 • Champagnesabel
 • Georg Jensen skål
 • Tandemspring
 • Massagepistol
 • Spaophold
 • Luksus badekåbe
 • Peugot salt og peberkværn

Find den perfekte 40 års fødselsdagsgave

Er du blevet inviteret til 40 års fødselsdag og stor fest med mange mennesker, vil du selvfølgelig også gerne give en perfekt gave. Hvad der er den gode gaveide afhænger naturligvis af din relation til den runde fødselar – er det din kæreste eller ægtefælle, et familiemedlem eller en god ven? 

Om den indkøbte 40 års fødselsdagsgave bliver en af de dér gode gaver, der bare falder på det helt rette sted, beror naturligvis på dit kendskab til fødselsdagsbarnet. Hvilken type er han eller hun, og hvilke interesser har vedkommende? Samtidig er det også oplagt, at din gave på en eller anden måde refererer til alderen, måske lidt humoristisk.

Gode gaveidéer til 40 årig mand

 • Stiksav. Den helt perfekte gave til handymanden, der elsker at gøre det selv. Og er det ikke tilfældet, er han måske ved at have alderen til at gå i gang? Et ganske uundværligt powertool.  
 • Grill fra Weber. Så er det nu, farmand tager læderforklædet på, finder de gode bøffer frem og griber grilltangen. En grill i luksusklassen er oplagt som 40 års fødselsdagsgave til husets selvudnævnte grillmester.
 • Virtual Reality briller. En anderledes 40 års fødselsdagsgave til ham, der stadig er ét stort legebarn – hvis du gerne vil give en sjov gave. Der venter ham en medrivende VR-oplevelse.

Gode gaveidéer til 40 årig kvinde

 • Spaophold hos Ystad Saltsjöbad, med overnatning og tre-retters gourmet middag. Den skønneste luksus til en kvinde i dit liv, der virkelig fortjener forkælelse og afslapning i sit 40. leveår.     
 • Fodvarmer. En vidunderlig 40 års fødselsdagsgave – og helt oplagt som gaven til hende, der altid fryser om fødderne og har gjort sig fortjent til lidt varm og kærlig omsorg i det daglige.
 • Airfryer. En af de ret fantastiske gaveideer til hende, der elsker at lave lækker mad. En af tidens absolut mest populære køkkengadgets med sin moderne måde at tilbrede maden, på både sund og tidsbesparende vis.   

Gaveidéer til venindes 40 års fødselsdag

 • Plakat om 40´erne. Sjov og finurlig 40 års fødselsdagsgave til hende med citater om at være nogle-og-fyrre – hvad er der mon i vente? Til kvinder, der godt kan tåle lidt spas og drilleri uden at gå helt i krise. 
 • Möet et Chandon Champagne. En festlig og personlig gave til hende, når du bare gerne vil forkæle din veninde og give opmærksomhed på dagen – et luksuriøst gavesæt med bobler i flot trækasse med indgraveret tekst efter dit valg.
 • Cocktailkursus. En rigtig god gave, der viser vejen til fest og hygge – udover selvfølgelig viden og læring. En oplevelse af de skønne, der nok skal glide ned hos de fleste voksne fødselsdagsbørn i alle aldre.      

Gode oplevelsesgaver til 40 års fødselsdag

 • Kaffekursus. Til et fødselsdagsbarn med særlig interesse i kaffe. Når man runder sit fjerde årti har man da i hvert fald fortjent en virkelig god kop kaffe – og at lære kunsten at brygge den selv.   
 • Ginsmagning. Hvem elsker ikke en god gin & tonic, eller en variation over den skønne gamle klassiker? Drinks med gin hitter stort i disse år. Fantastisk 40 års fødselsdagsgave til kvinder såvel som mænd.
 • Svæveflyvning. Kandidat til at blive den bedste gave nogensinde til den runde fødselsdag. Under alle omstændigheder en af de oplevelser, han eller hun vil huske dagen for i mange år fremover.    

FAQ

Hvad er den bedste 40 års fødselsdagsgave?

Den bedste 40 års fødselsdagsgave? Det kommer selvfølgelig an på, hvem der skal modtage den. Gode gaver til den store dag kan for eksempel være en plakat med personlige billeder og tekst, designklassikere i høj kvalitet eller en oplevelsesgave af en slags.    

Skal man give en større gave til rund fødselsdag?

Hvor meget giver man til rund fødselsdag? tænker du måske. Meningerne er delte, alt efter budget. En rund dag er en særlig lejlighed, der kalder på helt særlige gaver. Det burde være muligt at finde noget fint til omkring 500 kroner.