Årsdagsgave

Se de 44+ bedste årsgaver i 2021

Dagen nærmere sig så småt, hvor det er blevet tid, til at fejre jeres helt unikke og specielle årsdag. Måske er det den første årsdag i har, hvortil du leder efter noget at kunne gøre dagen helt speciel med. Det kan også være, at i har haft disse dage et par gange efterhånden. Du er måske i den forbindelse på udkig efter en årsdagsgave, til at gøre årsdagen i år til noget helt unikt med.

Se alle gaveidéer til årsdag nedenfor.

Indholdsfortegnelse

Denne side indeholder reklamelinks

Baileys Salted Caramel Chokoladeæg

Priser fra: 139,00 DKK

Kombiner god chokolade med lækker likør i dette flotte Baileys Salted Caramel Chokoladeæg. Oplagt til faren med den søde tand, eller hvis I mangler lidt chokolade til kaffen. Men svært at spise i én omgang!

Sengetøj

Priser fra: 249,00 DKK

Nyt sengetøj! For mange findes der ikke meget bedre end at lægge sig i en seng, der lige har fået skiftet sengetøj. Denne følelser bliver forstørret mange gange, når der er tale om helt nyt glat og blødt sengetøj. Sørg for at ligge behageligt, når I alligevel bruger tid i sengen, og invester i noget nyt sengetøj.

Parfumer / Deodoranter

Priser fra: 69,00 DKK

Er der en helt bestemt duft, du altid vil forbinde din kæreste med? Måske er det den parfume, hun havde på til jeres første date, eller måske duften af hendes deodorant? Med dette gavekort kan du shoppe rundt mellem forskellige dufte, til du finder noget, der passer til lige præcis din kæreste.

Fifty Nights of Naughtiness

Priser fra: 169,00 DKK

Det seksuelle spil, Fifty Nights og Naughtiness, er til jer, der har lyst til at blive inspireret i soveværelset. Spillet byder på en masse pirrende udfordringer, I sammen kan udforske, når I tilbringer en romantisk aften i sengen sammen. Tag din partner i hånden og nyd et spil, der garanterer, I kommer til at hygge jer under dynerne.

Pynt op med rosenblade

Priser fra: 79,00 DKK

Præcis hvad du mangler til den romantiske aften. Hvis du planlægger at overraske din kæreste med stearinlys og romantisk musik, vil rosenbladene være toppen på værket. De blodrøde blade vil spille godt sammen med dine romantiske planer, og de kan nemt lægges som et spor gennem lejligheden, I kan følge sammen.

Kærlighedspillen

Priser fra: 79,00 DKK

Kærlighedspillen – den lille, spændende pille, der kan forvandle jeres kærlighedsliv fuldstændigt. Hvis I trænger til inspiration eller bare til at prøve noget nyt for at pifte jeres parforhold op, så læs mere om Kærlighedspillen her og se, hvordan den kan påvirke lige præcis jeres forhold.

Frækt undertøj

Priser fra: 89,00 DKK

Her får du chancen for at tage din kæreste i hånden og sammen med hende shoppe efter nyt undertøj. Gavekortet giver adgang til en lang række spændende lingeri, hvor I med garanti kan finde noget, I kan lide. Om det er farve, udskæring eller pasform, I kan lide, så kan I sammen finde det med dette gavekort.

Bryg din egen øl gavesæt

Priser fra: 289,00 DKK

Hvis din far også er blevet træt af almindelige grønne Tuborg eller klassiske Carlsberg på dåse, så kig her! Nu får I to muligheden for sammen at brygge en specielt øl, der passer til lige præcis jeres smagsløg. Og så drikke den!

24 karat guldrose

Priser fra: 399,00 DKK

Alle ved, at kvinder elsker røde roser, og det er da også tradition at købe et dusin røde roser til den, man elsker, når det kommer til Valentinsdag. Hvis du leder efter noget, der kan overgå et dusin røde roser, så kig med her. Denne 24 karat guldrose vil med garanti imponere din kæreste og for markere dig som den romantiske kæreste.

Chili Klaus Spicy Gaveæske

Priser fra: 699,00 DKK

Praler din far altid med den stærke mad, han spiser? Prøv at se om han kan klare en omgang med Chili Klaus’ Spicy Gaveæske, der byder på alt fra Vindstyrke 1 helt op til Vindstyrke 10. Garanti for nakkesved!

Romantiske roser

Priser fra: 450,00 DKK

Hos Bloomit kan du altid bestille smukke og romantiske roser. Bestil hos os, og vær sikker på at buketten når frem i tide, så du kan glæde den heldige.

Husk hinanden, buket og sødt

Priser fra: 595,00 DKK

Vi skal huske hinanden. Send en buket og noget sødt til dem, du holder af, og vis på den måde dit nærvær. Vi sørger for levering direkte til modtageren.

Husk hinanden, gavepakke

Priser fra: 775,00 DKK

Den perfekte gave til dem, du holder af og gerne vil vise dit nærvær overfor. Husk hinanden med denne skønne sammensætning af blomster, vin og konfekture.

Skin Care – Samlet sæt

Priser fra: 978,00 DKK

Et samlet hudplejesæt indeholder alt, din hud har brug for. Du får behandling, pleje og beskyttelse samt bekæmpelse af en lang række hudproblemer. *

3-dages storbyferie i Europa m. morgenmad

Priser fra: 1.499,00 DKK

Nyd et ophold i en valgfri europæisk storby med én du holder af. Med dette gavekort får I to overnatninger inklusive morgenmad på et valgfrit hotel i Europa. I bestemmer jer selv destinationen og hvad rejseprogrammet ellers byder på.
 
Når du aktiverer

3-retters middag med vin på Madklubben

Priser fra: 999,00 DKK

En hyggelig aften med lækker 3-retters menu. Det eneste, du selv skal sørge for, er det gode selskab, og så er I ellers klar til at få en uforglemmelig aften, hvor kokken på en af de mange mulige restauranter forkæler jer. I starter ud med en lille appetizer efterfulgt af hovedretten og til sidst en lille dessert at gå hjem på. Suppler gerne eventuelt med en god flaske rødvin.

Middag for 2

Priser fra: 499,00 DKK

Nyd en dejlig aften i hinandens selskab med en lækker middag for to.
 
Gavekortet kan bruges på caféer og restauranter i hele landet, der er fulde af atmosfære og som egner sig fantastisk godt til hyggeligt samvær. Vælg jeres foretrukne og prøv deres f

Flyv i Luftballon

Priser fra: 1.995,00 DKK

God udsigt? Tjek. Godt vejr? Tjek. God gave? Tjek.

Tag en ven under armen og kast jer ud i en flyvetur med luftballon helt oppe under skyerne. Her er rig mulighed for at se naturen på en måde, I aldrig har gjort før, og kurven på en luftballon er den oplagte photo-opportunity, hvis man vil have et flot billede sammen som minde.

Testkør en Lamborghini på bane

Priser fra: 2.495,00 DKK

Sæt dig til rette bag rattet i en Lamborghini Huracan, hvor du selv får lov til at styre superbilen gennem de krævende sving på FDM Sjællandsringen eller Jyllandsringen og ud på langsiden, hvor accelerationen og farten fra de +610 hestekræfter, rigtigt sl

Afternoon tea hos Peter Beier

Priser fra: 450,00 DKK

I Peter Beiers cafe har de skabt et univers, hvor chokolade og oplevelser er i centrum. Her bydes der på et stort udvalg af fantastiske chokolader, kaffe og varme/kolde chokolade drikke i forskellige udgaver, vin som komplimentere din yndlingschokolade sa

4-dages storbyferie i Europa

Priser fra: 1.999,00 DKK

Europa kan byde på et væld af historie og spændende byer at besøge. De fleste af os kender til de mest populære af dem: Paris, London, Berlin, Rom. Mange af os har formentligt også besøgt et par af disse historiespækkede byer, men Europa har meget mere at

Ølsmagning for 2

Priser fra: 299,00 DKK

Ales, lagers, IPA eller måske en stout? Få en guidet rundtur i øllets verden med en ven eller kæreste i hånden. Med ølsmagning for to får I muligheden for at lære en smule om magien bag ølbrygning, og I kommer derudover også til at smage jer rund til øllets univers for at finde lige præcis jeres favoritøl. Skål!

Luksusbrunch for 2 personer

Priser fra: 299,00 DKK

Lørdag og søndag morgener er bedst brugt på én måde: med en stor, lækker om gang bruch foran sig. Her får I muligheden for at forkæle jer selv med friskbrygget kaffe, juice, wienerbrød, skyr og frisk frugt, så I er sikre på at få en god start på dagen. Tag din bedste ven eller kæreste i hånden til denne lækre oplevelse.

Tandemspring

Priser fra: 2.195,00 DKK

Det ultimative adrenalinrush: Faldskærmsudspring. Kom mere med flere kilometer op i luften og se din højdeskræk i øjnene, når du springer tandemspring. Her er plads til både øvede og nybegyndere, der ønsker at bryde hverdagens trommerum med en af de mest intense oplevelser, naturen har at byde på.

Floating hos Float Studio

Priser fra: 449,00 DKK

Prøv det populære floating i Aarhus hos Float Studio. Oplev de mange fordele ved flydeterapi, som denne behandlingsform giver dig.

Dinner in the Dark

Priser fra: 1.195,00 DKK

Prøv en helt forrygende & anderledes oplevelse, når der serveres en 3-retters menu med vin & underholdning i komplet mørke hos Dark Waiter.

Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 245,00 DKK

Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

Ideer til årsdagsgave

Når man er på udkig efter årsdags ideer, er der et hav af muligheder, som man kan kaste sig over. Hvis du således er på udkig efter ideer til årsdagsgaven til kærsten, kan du med fordel læse med videre her. Hvis du har 1 års dag med kæresten, vil du formentlig gerne gøre noget lidt ekstra ud af denne dag. Først og fremmest skal det siges, at der ikke findes nogle regler, for hvad en god årsdagsgave er. Der findes end heller ikke en opskrift på, hvad den bedste årsdagsgave indebærer. Hvis din ide således ikke nævnes her, må du absolut ikke betvivle den. Du kender din kæreste bedst, specielt bedre end os, så din ide er naturligvis også den mest oplagte at anvende. Dertil vil vi blot komme med nogle ideer til årsdagsgaven, som en slags inspiration.

Ideer til årsdagsgaven – Oplevelsesgaver  

Hvis du som benævnt har 1 års dag med kærsten, er der særligt en speciel gave, som der oftest går igen. Du har måske allerede selv haft den i tankerne men hvis ikke, er det også helt okay. Vi tænker naturligvis her, på de i dag populære oplevelsesgaver. Af disse oplevelsesgaver, er det især oplevelserne som weekendophold, gourmetophold samt spa- og wellness-opholdene, som der især er eftertragtet. Disse oplevelser tillader jer at kunne nyde hinanden, i hvad der måtte være de bedste omgivelser for lige netop jer. Tilmed ligger disse oplevelse i den budgetvenlige prisklasse, hvortil selv studerende på SU, vil have mulighed for at være med.

Personlig årsdagsgave – Scrapbog 

En anden mulighed, som der tilmed er ret så populær, er at give en personlig årsdagsgave. Hertil er det kun fantasien som der sætter grænser. Hvis det er den første eller en af de første årsdage, kan du f.eks. lave et fotoalbum. Kig alle jeres billeder igennem, som i har taget sammen i løbet af året/årene. Find ud af, hvilke der er de bedste og tænk evt. på en lille tekst, der kan tilføjes til billedet. Herefter er det blot at gå i gang, med at fremkalde billeder, købe en fotobog og begynde at være kreativ. Man kan finde alverdens hjemmesider, som der tilbyder diverse produkter indenfor fotoalbums. Her kan man bl.a. finde scrapbøger og almindelige fotobøger med printede billeder samt forskellige omslagstyper.

Personlig årsdagsgave – Klippekort 

En anden ret så sød årsdagsgave, er de hjemmelavede klippekort. Vi kender mere eller mindre alle sammen, det gamle klippekort til bussen osv. Disse klippekort består typisk af 10 klip, som der også gør sig gældende ved det hjemmelavede klippekort. Med et hjemmelavet klippekort, laver du dit eget klippekort, ud af enten et stykke papir eller karton. Det er ikke så vigtigt hvad klippekortet laves af, så længe overfladen tillader at anvende en touch eller lignede på. Herefter tilføjes det antal punkter/klip, som du finder passende. Nu er det blot at gå i gang med at skrive forskellige ideer på, ud ved de forskellige punkter/klip. Det kan f.eks. være en halv times massage eller at hente morgenbrød hos bageren. Husk på, at det kun er fantasien som der sætter grænser.

Personlig årsdagsgave – Kuponhæfte

En anden mulighed, som der minder ret så meget om det før omtalte klippekort, er et hjemmelavet kuponhæfte. Med et hjemmelavet kuponhæfte, laver du små kuponer/sedler. Igen er det ikke så vigtigt, hvilket materiale som der anvendes, så længe det blot har en skrivebar overflade. Ved et kuponhæfte, kan man med fordel vælge, at lave kuponerne/sedlerne i forskellige farver. Dette giver et varierende og indbydende look, når man kigger på kuponhæftet. Det gør sig igen atter gældende, at du selv er herre over, hvor mange sedler/kuponer, som du ønsker der skal være. Når kuponerne/sedlerne er klippet til i passende form, er det tid til at være kreativ tænkende. Nu skal du finde ud af, hvilke goder som lige præcis dit hjemmelavede kuponhæfte, skal indebære. Det kan både være eksemplerne som vi benævnte ved klippekortet tidligere. Men det kan også være ting som f.eks. en hovedrengøring eller en hjemmelavet 3-retters menu. Husk på at selv de små ting her i livet, kan have alverdens betydning. 

Årsdagsgave til hende

Du har sikkert prøvet at stå som den mandelige part i forholdet og skulle finde en årsdagsgave til hende. Du har været ved at gro dig grå hår af bare spekulation, omkring hvad der er det rette at give. For hvad giver man egentlig på en årsdag med kæresten? Der er mange forskellige muligheder at kunne benytte sig af. Da det formentligt ikke kommer som nogen overraskelse, er smykker mere eller mindre kvindernes bedste ven. Det kan være en fin lille ring af hvidguld, en smuk guld halskæde eller et elegant sølv armbånd. Uanset hvilket slags smykke du vælger, kan du være sikker på at det vil blive modtaget med kyshånd.

Årsdagsgave til ham

Det kan også være, at du derimod er den kvindelige part, hvortil du mangler ideer til årsdagsgave til ham. Her kan der først og fremmest helt klart anbefales, et af de mange forskellige smageprøvnings kurser. Det kan f.eks. være øl, whisky eller rom smagning, alt afhængig af hvad han mest er til. Det er en anderledes årsdagsgave, som der med sikkerhed, vil falde i god jord.

En anden ret så populær mulighed, kan også være at give ham en oplevelse hvor adrenalinen får frit løb. Det kan f.eks. være i form af en helikoptertur, der tilbyder at kunne lege pilot for en dag. Det kan også være en af de attraktive oplevelser, hvor man har muligheden for at køre en Ferrari. Hvad end du vælger for en oplevelse, kan du være sikker på, at han vil være helt vild med den. Når du er på udkig efter en årsdagsgave til ham, er der således mange forskellige muligheder. Uanset hvad du ender med at give, vil den du har kært, sikkert ende med at blive helt vild med det.

FAQ til Årsdagsgaver

Årsdagsgaver er en hyggelig tradition, som mange holder i hævd, men der er ofte en række spørgsmål. Vi vil her give svar på de hyppigst stillede spørgsmål.

Fra månedsdagsgave til årsdagsgave, skal gaven være større?

Det første år er der mange kærestepar der giver hinanden små hyggelige overraskelser ved månedsdag, man skal huske på at det ikke er værdien af gaven, men tankerne bag og gavens indhold der er vigtig. Det er vigtigt at partneren føler sig værdsat og værdifuld. Gode gaver kan være fællesoplevelser, eller selvforkælelse.

Jeg får ingen årsdagsgave, skal jeg fortsat give ham en?

Det afhænger selvfølgelig af hvordan man har det med det, men hvis forholdet ellers er sundt og godt er det måske værd at tænke på om det ikke fortsat er rart at forkæle modparten og holde noget i hævd, som man faktisk synes er hyggeligt. Det kunne jo være man skal give en gave man også selv får glæde af, f.eks. en lækker middag, pakke en skovturskurv, give massageolie m.m. Måske skal man gøre opmærksom på at man synes det betyder noget at opmærksomheden bliver gengældt. 

Hvordan husker jeg vores årsdag?

Efterhånden som årene går hører man ofte par sige at de har prøvet at glemme deres årsdag/bryllupsdag. I hvor tid, hvor de fleste mennesker render rundt med mobiltelefonen på os det meste af tiden er det jo nemt at sætte en påmindelse ind. Men husk, det vigtigste er at vi husker at værdsætte og pleje vores forhold i hverdagen, så sker der ikke noget ved en enkelt svipser på en årsdag. 

Skriv en kommentar

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. Truestory er Danmarks førende til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.