Bedstegaver.dk

Adventsgaver til teenagere 2024 | 15+ populære adventsgaver

Det kan være svært at finde den bedste adventsgave til teenagere, men vi er klar til at hjælpe dig! Teengere er generelt svære at finde gaver til, fordi tøjet skal være præcis som de ønsker, der er bestemte mærker, som er no-go eller det mest populære… Så hvordan finder man lige fire adventsgaver til de store børn?

Filter

Gaveguide

Gaveguide: Find de bedste adventsgaver til teenager her

Ikke helt barn, ikke helt voksen. Den kære teenager befinder sig lige midt imellem og er selv til tider ret forvirret over det hele. Det er netop dét, der gør det til så vanskelig en opgave at finde en god gave til de fleste teenagere.

Hmm. Adventsgaver til teenager – så må det endelig ikke være alt for barnligt, men endelig heller ikke for voksent. Og samtidig er der himmelvid forskel på den enkelte teenager, og hvad de hver især synes er gode adventsgaver. Du ved selv, hvor din teenager er henne i sin udvikling. Med de store børn kan det også være oplagt at tage udgangspunkt i deres interesser, når der skal købes gode adventsgaver.  

Men, men… den gode adventsgave er ikke nødvendigvis dyr. Har din teenager en bekostelig hobby, kan du gemme idéen til juleaften og i stedet se dig om efter billige adventsgaver. Vi har researchet og fundet frem til gode gaveideer, som gerne skulle matche alle budgetter i julen – og høre hjemme under kategorien “fede adventsgaver til den kræsne teenager”. 

.De mest populære adventsgaver til teenagere 2022:

 • Australian Bodycare Facewash
 • Brætspillet Helt Blank 
 • Gavekort til oplevelser
 • Sjove gadgets
 • Tilbehør til mobil eller tablet
 • Modetøj
 • Neglelak
 • Termokop 
 • Julesweater
 • Printet fotocollage efter eget design.

Gode adventsgaver til teenagere

Adventsgaverne kan være løsningen, der sikrer en hyggelig tid frem mod december og juleaften. Måske plejer du at styrte småstresset rundt med ømme fødder, knagende hjernevindinger og sveden piblende frem på pande for at få styr på den traditionelle pakkekalender med 24 gode gaver pr. barn, i alle aldre. Især er det svært at finde gaver, teenagere elsker. Det kan være, at det simpelthen er på tide at skifte traditionen og i stedet satse på en adventskalender med fire adventsgaver til hvert barn. 

Med færre gaver på indkøbslisten gør du arbejdet nemmere for dig selv. Så er der mere overskud til en magisk december med hyggetermometeret skruet op på maks med julelys, småkage-bagning og julekalender i tv frem den hjerternes fest, julen er. Alt tyder desuden på, at en lidt større god adventsgave hver søndag i advent vil vække tilsvarende større begejstring hos familiens teenagere end de små gaver på daglig basis. 

Adventsgaver, teenager?” tænker du måske lidt skeptisk. Og det ER da heller ikke helt let at finde adventsgaver, der med sikkerhed falder i smag hos de unge mennesker. Det er nemt at blive rådvild, med mindre man selvfølgelig har en konkret ønskeliste i hånden – men bare rolig: Vi står på spring for at hjælpe med et par tips til den planlagte adventskalender og helt konkrete ideer til adventsgaver, som alle teenagere vil elske. Uanset om det hele foregår manuelt eller online.

Idéer til adventsgaver til teenageren

En adventskalender til en teenager kan for eksempel indeholde noget til værelset, gavekort til oplevelser, en god bog, sjove spil, tøj eller personlige plejeprodukter som hårvoks, neglelak, ansigtscreme, velduftende parfume, makeup og shampoo – for bare at nævne et par ideer til adventsgaver, der garanteret vil falde i god jord hos begge køn som en perfekt gave. 

Adventsgaver til teenagepige

 • Personlige plejeprodukter. Hårkure, ansigtsmasker, neglelak, cremer m.m. er skønne adventsgaver til piger, der kan lide at forkæle sig selv. 
 • En god oplevelse. Et gavekort til en valgfri oplevelse er en anderledes og sjov gave. Brunch, biograftur, flødebollekursus m.m.
 • Hobby-kits, kreative ideer til teenager. Den perfekte gaveide til den kreative type, som elsker diy-projekter. Strikning, tegning, madlavning m.m.

Adventsgaver til teenagedreng

 • Gamerudstyr. Tastatur, headset, mus m.m. Oplagte som adventsgaver til drenge, der spiller computer.
 • Dansk fodboldlandsholdstrøje. En fantastisk gave midt i en VM-tid, som nok skal vække begejstring som adventsgave til en fodboldfan.
 • Gavekort til den sjove oplevelse. Klatreture, gokart, biografture m.m. er den perfekte adventsgave, som giver gode minder med på vejen. 

Kreative adventsgaver til teenagere

Er du selv kreativ, er et par hjemmestrikkede strømper eller lignende en oplagt gave – som samtidig er unik og vil blive værdsat for alt det, du har lagt i den. Men det krøver selvfølgelig, at du du har tiden til det. Ellers må det blive ved den søde tanke, og så kan du købe dig til de gode ideer.

Er modtageren selv diy-typen, som for eksempel tegner eller bager, er nye tegne- eller køkkenredskaber m.m. den helt perfekte adventsgave, som samtidig anerkender modtagerens talent. Du kan eventuelt selv samle et lille gavesæt. Det er en adventsgave, der nok skal vække glæde.

Sjove adventsgaver til teenagere

Med fire forskellige adventsgaver kan du lade den ene være en sjov og drilagtige gave, som får modtageren til at trække lidt på smilebåndet. Hvad siger du for eksempel til en festlig og farvestrålende  julesweater med rensdyr med pompom-næser? Eller en kæmpe spand med 3 kg nutella til en slikmund? 

Sjove gadgets og skrupskøre ideer til adventsgaver til en teenager er der i det hele taget nok af på markedet. Du kan for eksempel muntre dig ved at købe adventsgaver som Pooping Elf – en slikmaskine i form af en nisse med en magisk evne til at trylle slik ud af den anden ende. Muligvis den perfekte gave. 

Spiselige adventsgaver til teenager

For variationens skyld kan en del af adventsgaverne være spiselige. Søde sager er stensikkert altid velkomne og gode adventsgaver til teenager med en sød tand – som mange børn har det, små som store. Og én ud af i alt fire gaver med lidt usundt indhold går vel nok.

God kvalitets chokolade, særligt juleslik og eksklusive yndlingssnacks er gode adventsgaver, som uden tvivl vil blive vel modtaget af enhver teenager. Måske ligefrem som den perfekte adventsgave, der bidrager til julehyggen.

Køb færdigpakkede adventsgaver til teenager

Er tiden knap og fantasien ikke så stor, er der heldigvis hjælp at hente. Efterhånden finder du mange gode færdigpakkede adventskalendere på hylderne rundt omkring, også til de store børn.

Du finder for eksempel en adventskalender med tilbehør til den elskede smartphone. Du kan også købe én pakket specielt med henblik på efterskoleeleven, som ikke kommer hjem i weekenden i december. Der findes mange slags temaer i vidt forskellige prisklasser.

Køb dine adventsgaver til teenageren online – i god tid 

Foretrækker du at shoppe adventsgaver til teenager på nettet, er mulighederne naturligvis talrige. Fra din plads i sofaen kan du mærke julefreden stille sænke sig, mens du finder computeren frem.

Med en kop kaffe ved din side er du nu klar. Du er få klik væk fra de fede gaver til en adventskalender, som vil sende mundvigene opad hos en heldig teenager. Søndag efter søndag frem mod den store kulmination, julen.

Vi giver dig lige et par råd med på vejen: Det er en god ide at få købe dine adventsgaver til teenager i god tid. Så er du for det første sikker på, at populære varer ikke er udsolgt – men også, nok så vigtigt, at de bestilte varer når frem i tide midt i juletravlheden.

Det er også en anbefaling herfra, at du så vidt muligt sørger for at købe de fire adventsgaver (eller flere, hvis det er til mere end én person) på det samme website. Med kun én samlet forsendelse sparer du penge på fragten. 

FAQ

Hvad er de bedste adventsgaver til teenager 2023?

De bedste adventsgaver til teenagere finder du her i vores guide. Men for at nævne nogle eksempler så oplevelser, tilbehør til deres smartphones, gadgets, make-up, spil eller deres yndlingsslik blandt de bedste adventsgaver.

Hvad må en adventsgave til teenager koste?

I princippet er det kun din egen pengepung der sætter grænserne. Typisk vil adventsgaver koste mellem 50 – 300 kr.