20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Adventsgaver

De bedste adventsgaver kan være alt fra sjovt legetøj, et udfordrende spil, et par lune sokker, en god bog, skønne gadgets til køkkenet, skønhedsprodukter til selvforkælelse. Vi har det hele og meget mere til på hylderne, hvis du er på jagt efter adventsgaver forud for årets ultimative hyggemåned, december. Hvis en adventskalender til én, du holder af, indgår i dine juletraditioner, finder du helt sikkert masser af gode gaveidéer at vælge imellem her hos os. Til alle aldersklasser, interesser og i alle prisklasser.

Adventsgaver har efterhånden afløst den daglige pakkekalender i mange hjem, hvor småstressede forældre med tiden er løbet sur i at skulle indkøbe 24 små pakker til hver enkelt barn og have dem pakket og klar til den første decemberdag. Eller til ægtefællen, svigermor, bedsteveninden eller hvem man nu har tradition for at glæde med den hyggelige juletradition. Fire adventsgaver fordelt på fire søndage i advent er langt mere overskueligt, og så er der måske også mulighed for at købe lidt større gaver i stedet for mange små. Med adventsgaver skruer du simpelthen lidt ned for gavejagt og juletravlhed og får bedre tid til at andre ting – såsom at hygge med en kop glögg og fødderne oppe i selskab med familie og venner.

Adventsgaver

Find den perfekte gaveidé

  Tassen Humørskål XL Barfing

  Mangler du en sjov gave? Denne serveringsskål til slik og andre søde sager er et sjovt indslag på bordet, og den vil med garanti få samtalen igang. Skålen er fremstillet i porcelæn og tåler både microovn og opvaskemaskine.

  229 kr.

   Mega Chokolade Toblerone

   Dette er den perfekte gave til chokoladeelskeren. Og vi mener chokoladeelsker! 4,5kg toblerone, så kan man da ikke undgå at få et smil på læben. Og hey, måske bliver du budt på et stykke. Win win!

   899 kr.

    Jelly Belly gaveæske

    De drilske Jelly Beans kommer i alverdens smagsvarianter lige fra chokolade til grønkål og peber. Få en helt æske af de overraskende bønner, som I sammen kan smage jer igennem. Der er garanti for et godt grin, når I støder på den med chili, eller prøver en blandet håndfuld og pludselig støder på smage, I aldrig har smagt før.

    69 kr.

     Chokoladebomber til varm chokolade

     Er der noget mere hyggeligt og trøstende end en kop varm chokolade?Disse lækre chokoladebomber forvandler en kop varm mælk til en luksuriøs chokoladeeksplosion! Chokoladekuglerne kommer komplet med mini marshmallows for en himmelsk kop varm chokolade.

     129 kr.

      Oplevelsesgavekort

      Giv en du har kær en på opleveren med et oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse. Modtageren kan fx vælge mellem whiskeysmagning, bridgewalking og spaophold. Med andre ord er der med garanti en oplevelse for enhver smag.

      500 kr.

       Brætspil

       Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

       255 kr.

       Ølsmagning hos Ø-Bryg

       Kom til en spændende ølsmagning hos Ø-Bryg på Thurø i det Sydfynske Øhav. Du får ølfortællinger og smagsprøver - og du lærer, hvordan forskellige brygprocesser har indflydelse på øllets smag og udseende. Som en ekstra bonus får du dit helt eget Ø-Bryg ølglas med hjem. 

       fra 175 kr.

        Skandinavisk duftlys

        Et velduftende duftlys spreder hygge og stemning og giver samtidig en luksuriøs følelse i hjemmet. Sæt stemningen med dufte af hav, skov, blomster eller krydderier. Nogle duftlys kommer i flotte farvede stager og andre i glas, så du kan vælge den stil der passer bedst til modtageren.

        300 kr.

        Cocktailkursus

        Den dygtige kok Timm Vladimir kendes efterhånden både fra Den Store Bagedyst og hans succesfulde køkkenskole. Her får I muligheden for at blive indlemmet i Cocktail-verdenens hemmeligheder, og I får lov at smage på et nyt univers af farverige drinks. Så hvis I mangler inspiration til weekendens cocktails eller vil imponere vennerne, er det bare om at komme afsted.

        545 kr.

        Kør gokart hos Racehall

        Få en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse på verdens største indendørs gokartbane. Mærk adrenalinen og farten suse igennem kroppen, Konkurrer mod dig selv eller dine venner igennem denne mega seje gokartbane.

        140 kr.

         Kay Bojesen Turtelduer

         Vi præsenterer Turtleduerne fra Kay Bojesen! Disse charmerende træfugle er perfekte til at tilføje et strejf af kærlighed til ethvert rum. De står næb til næb og er en god gaveidé til bryllupper eller andre særlige lejligheder. Eller bare giv dem til en person, der elsker dansk design!

         510,00 kr.

          Kongespil

          leder du efter en hyggelig gave, som hele familien kan have glæde af? Så er kongespillet den rette gave. Få alle familiemedlemmer ud i haven, og hyg jer! Det er et spil, som alle aldre kan være med til.

          101 kr.

           Vagaborn Magisk Pung Brun

           Er det mest magiske ved din pung, at pengene forsvinder fra den magisk hurtigt? Så har du brug for en ny! Vagaborn Magisk Pung i ægte læder er en såkaldt Magic Wallet og fungerer både som kortholder og seddelklemme. Når du åbner den og lægger sedlerne i, bliver de klemt fast på næsten magisk vis.

           139 kr.

            Fine lysestager

            Skæret fra levende lys er med til at skabe hygge og stemning uanset årtiden. Giv en du har kær et flot lysestage, der kan sprede stemning og hygge i deres hjem. Lysestager findes i mange materialer og stilarter, så det er let at finde en der passer uanset indretning.

            fra 100 kr.

             Baileys Salted Caramel Chokoladeæg

             Gør det ekstra lækkert med dette Baileys Salted Karamel Chokoladeæg. Harmonerer så fuglene synger med Baileys likør og så ser det bare rigtig godt ud på påskebordet. Ideelt til voksne chokoladeelskere med en sød tand og derudover en flot og velsmagende tilføjelse til påskefrokosten.

             139 kr.

              Plejende håndcreme til de vigtige hænder

              Giv dit barns dagplejemor en plejende håndcreme til hænderne, der holder dit barn i hånden mens du er væk. Efter en lang dag er det skønt at smøre hænderne ind i en plejende og velduftende creme - ren hverdagsforkælelse.

              179,95 kr.

               Cyber Clean Original (160 g)

               Kender du en der altid spiser foran computeren og derefter klager over krummer i tastaturet? Giv dem en Cyber Clean, som er en højteknologisk rengøringsmasse, der kan bruges til at rense tastaturet med. Eller hvorfor ikke shavere eller de der småtingsrum i bilen? Ja ganske enkelt de steder, der nemt bliver ulækre, fordi de er svære at komme til.

               99 kr.

               Gaveguide