20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Afskedsgaver

Der findes mange anledninger i livet, hvor man kan have brug for at købe en afskedsgave. Vi vil her i artiklen give vores besyv med på, hvor og hvordan man finder de bedste afskedsgaver. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvad man køber, og det skal også gøres på en god måde.

  Sjov og anderledes gave til kollega

  Mangler du den perfekte gave til din kollega? SÅ tag et kig på Citatplakats udvalg af flotte plakater. Der er både sjove, personlige, unikke og flotte plakater, der passer til enhver smag. Så giv din kollega en flot plakat, de kan hænge på væggen og få et smil på læben af.

  Fra 149 kr.

   Gaven til den rejseglade

   Mangler du den perfekte gave til den rejselystne? Forær dem en plakat med et motiv over deres yndlingsdestination eller måske en destination han eller hun ikke har været på. Måske du endda finder inspiration til din næste rejsedestination.

   fra 149 kr.

   Luksusbrunch for 2 personer

   Lørdag og søndag morgener er bedst brugt på én måde: med en stor, lækker om gang bruch foran sig. Her får I muligheden for at forkæle jer selv med friskbrygget kaffe, juice, wienerbrød, skyr og frisk frugt, så I er sikre på at få en god start på dagen. Tag din bedste ven eller kæreste i hånden til denne lækre oplevelse.

   fra 145 kr.

   Bridgewalking Lillebælt

   Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

   255 kr.

    Baileys Salted Caramel Chokoladeæg

    Gør det ekstra lækkert med dette Baileys Salted Karamel Chokoladeæg. Harmonerer så fuglene synger med Baileys likør og så ser det bare rigtig godt ud på påskebordet. Ideelt til voksne chokoladeelskere med en sød tand og derudover en flot og velsmagende tilføjelse til påskefrokosten.

    139 kr.

     Chili Klaus Spicy Gaveæske

     Kender du en der altis blærer sig med at kunne spise stærk mad med masser af chilie? Så forær dem en udfordring med Chili Klaus’ Spicy Gaveæske, der byder på alt fra Vindstyrke 1 helt op til Vindstyrke 10. Der er garanti for nakkesved! Og håneret bagefter.

     699 kr.

      Fineste blomstervase

      Den fine Pipanella dotted vase er enkel og stilren i sit udtryk og den vil passe ind i de fleste hjem. Tilføj et par fine farvede blomster og du har den sødeste gave klar. Hvem bliver ikke glad af friske blomster i en fin vase.

      275 kr.

       Baileys Collection Stor Chokoladeæske

       Den ultimative chokoladeæske til voksne kommer her i form af denne Baileys Collection pakke. Baileys-likør og chokolade i en skønsom blanding med kaffe og brownie smagsnuancer i både mørke, lyse og hvide chokoladetoner — mere gennemført lækkert bliver det ikke! 

       299 kr.

        Oplevelsesgavekort

        Giv en du har kær en på opleveren med et oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse. Modtageren kan fx vælge mellem whiskeysmagning, bridgewalking og spaophold. Med andre ord er der med garanti en oplevelse for enhver smag.

        500 kr.

         En god flaske gin

         Sommeren er ingenting uden gode gin og tonics ad libitum i solen, og her kan du sætte turbo på med en dejlig flaske gin og forkæle din far, mor eller veninde med drinks lidt udover det sædvanlige. Vælg en lækker flaske med high end gin til jeres drinks, og I er garanteret en lækker sommer.

         fra 179 kr.

          Hoptimist

          Der findes en Hoptimist til enhver lejlighed! De er sjove, søde og moderne, passer ind i ethvert hjem.

          149,5 kr.

           Plakater om venskab

           Gode venskaber er noget ganske særligt og med disse forskellige plakater kan du udtrykke det både sjovt og seriøst. Giv en ven eller veninde en af disse plakater i gave — det kan være med dit eget citat eller med et, der allerede er skrevet. 

           fra 149 kr.

            Fin Tivolilysestage

            Skab ekstra hygge og stemning hos store og små med denne fine fyrfadsstage fra Normann. Stagen er inspireret af de originale olielamper fra Tivoli og indfanger på fineste vis Tivolis barnlige og æstetiske ånd.

            399,95 kr.

             Gin & tonic tower tasting kit

             Leder du efter den perfekte gave til gin-elskeren i dit liv? Så kig ikke længere end til vores Gin and Tonic Tasting Kit! Dette sæt indeholder alt, hvad du behøver for at udforske den lækre verden af gin og tonic, herunder en flaske prisbelønnet dansk gin og seks forskellige tonic drinks mixere. Med opskriftsforslag til den perfekte gin og tonic er dette sæt sikker på at afsløre hemmelighederne bag denne klassiske cocktail. Så hvorfor ikke hæve glasset på den gode smag med Gin and Tonic Tasting Kit?

             529,95 kr.

              Kvalitets vinpakke

              Ah et godt glas vin i solen, til den gode middag, til fejringen, til sorgerne...Hos Winefamily får man lækker kvalitetsvin til kostpris, så hvis du kender nogen der skal fejres eller som bare har fortjent lidt ekstra godt at drikke, så giv dem en vinpakke fra Winefamily.

              370 kr.

               Brætspil

               Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

                Lækker gaveæske med salte delikatesser

                Sig det med en lækker gavekurv fyldt med velsmagende delikatesser. Gaveæsken her er fyldt med økologisk jomfruolivenolie, italiensk pasta, krydderiblanding til pasta, basilikumspesto og rugbrødssnacks med havsalt. Tilføj en god flaske vin og middagen er klar.

                500 kr.

                 Skandinavisk duftlys

                 Et velduftende duftlys spreder hygge og stemning og giver samtidig en luksuriøs følelse i hjemmet. Sæt stemningen med dufte af hav, skov, blomster eller krydderier. Nogle duftlys kommer i flotte farvede stager og andre i glas, så du kan vælge den stil der passer bedst til modtageren.

                 fra 60 kr.

                 Gaveguide

                 Afskedsgaver

                 En afskedsgave er nemlig ikke bare en afskedsgave. Den skal have stor betydning – både for modtageren og giveren – og gaven skal derfor også vælges med hjertet. For at finde den bedst mulige gave, skal man selvfølgelig kende modtageren godt, men det vil man i de fleste tilfælde også gøre, når der er tale om en afskedsgave. Uanset hvad anledningen er, kan det være godt at hente inspiration på nettet, for der er nogle websider, der beskæftiger sig med netop denne type af gaver, og som ved, hvad der kan være godt at købe.

                 Find de bedste afskedsgave

                 Når man skal finde en afskedsgave til den anledning, man står i, så skal man selvfølgelig gøre noget for at finde gode afskedsgaver. En afsked har naturligvis altid stor betydning, og det er ikke ligegyldigt, hvordan man håndterer den. Det er jo netop også derfor, at man vælger at købe en god gave, og det er jo specielt også fordi, at man holder af den anden person.

                 Man kan også vælge at købe sjove afskedsgaver, og det er jo alt efter årsagen til afskeden, at man kan vælge, om det er det rigtige at købe. Nogle gaver skal til en sådan anledning være af en mere seriøs art, fordi det er det, der passer ind, mens det til andre tider kan være fuldstændig oplagt med en gave, der er både lettere og sjovere. Det handler uanset hvad om at købe en gave, der vækker en rigtig god stemning.

                 Find afskedsgaver til alle anledninger

                 Som tidligere nævnt kan man få afskedsgaver til alle anledninger. Man kan eksempelvis købe en afskedsgave til en kollega, der ikke længere skal være på arbejdspladsen. Dette kan eksempelvis være i tilfælde, hvor vedkommende har fået et nyt job og derfor stopper for at starte på en ny arbejdsplads. I sådanne tilfælde kan det eksempelvis være godt at købe nogle gode flasker vin, en bog eller en lille oplevelse, for det er noget, som vedkommende vil blive rigtig glad for. Det er altid dejligt at mærke, at man har været værdsat på sin arbejdsplads, og med en gave til kollega som stopper, kan man gøre, hvad man kan, for at vise vedkommende, at det har været en god tid. Det er også en god måde at glæde et andet menneske på, og det skal vi jo alle huske at gøre fra tid til anden.

                 Vælg en afskedsgave der gør en forskel

                 Uanset hvad det er for en afsked, der er tale om, skal man vælge afskedsgaver, der gør en forskel. Det kan være, man har et barn, der har været i dagpleje, og man skal vælge en afskedsgave til dagplejemor. Her kan man eksempelvis vælge et fint smykke, noget til hjemmet eller en god bog. Måske vil dagplejemor også blive glad for at få en god oplevelse eller en dejlig middag i byen. Hvis det er en afskedsgave til veninde, som man er på udkig efter, findes der også et stort udvalg af gode gaver, der gør et stort indtryk. Man skal først og fremmest vælge noget, der gør hende glad, for det er uanset, hvad det er for en afsked, der er tale om. Der kan jo med andre ord også være tale om en decideret på-gensyn gave. Man bør også altid huske et lille kort sammen med gaven.

                 Vælg afskedsgaver med hjertet

                 Når man skal vælge afskedsgave, skal man som det første tænke på, hvad det er, personen har betydet for en, eller hvad den betyder. Som tidligere nævnt er der sommetider nærmere tale om en på-gensyn gave, og det afhænger jo af, hvad det er for en situation, der er tale om. Det kan nemlig godt blot være en midlertidig afsked, der er tale om. Hvis der eksempelvis er tale om en afskedsgave til pædagog, vil det være en mere eller mindre permanent afsked, og her skal man sørge for at vælge en rigtig fin ting. En sådan gave vil man som regel skulle finde på vegne af sit barn, og man kan derfor også sagtens tage barnet med på råd, når gaven skal vælges. Den skal selvfølgelig også passe på pædagogen.

                 Følg de bedste råd til gode afskedsgaver

                 Når man skal finde den bedst tænkelige afskedsgave, er det en god idé at følge nogle af de råd, som andre mennesker, der har stået i en lignenden situation, har at give. Idéer afskedsgave – det er der mange mennesker, der søger på, når der skal findes en oplagt gave, og der er også en hel masse muligheder at vælge imellem. Det er dog bedst at finde en specialiseret hjemmeside med det gode overblik, som man kan scrolle igennem og her finde den gave, man mest af alt føler for at give.

                 Det kan selvfølgelig være svært at vælge, og man må også huske, at det sommetider kan være vemodigt at give en afskedsgave. Det gør dog ikke noget, for vi mennesker må også gerne blive rørt. Hvis det er en afskedsgave arbejde, som man søger efter, så er der også rigtig mange gaver at vælge imellem. Det er ikke svært at vælge de bedste gaver til dem, man holder af.

                 FAQ om afskedsgaver

                 Når man skal give nogen en afskedsgave melder der sig ofte en hel række spørgsmål, her har vi prøvet at give svar på nogle af de hyppigst stillede spørgsmål om emnet.

                 Hvad giver man en kollega der går på pension?

                 Når nogen forlader arbejdsmarkedet kan det være en rigtig god ide at give dem noget de kan bruge tid på, f.eks. en interesse de skal til at dyrke, en oplevelse, eller et kursus der kan vække en ny interesse. Skal det være en mere formel gave kan det være en lækker gavekurv, som de kan hygge sig med, gerne med søde personlige minder fra kollegaerne, som kan tages frem og genlæses.

                 Hvad giver jeg en ven der rejser til udlandet?

                 Når nogen rejser til udlandet især for en længere periode, kan en gave ide være et sødt minde i form af et fællesbillede der altid kan give gode minder. Det kan også være noget fra det område man har været fælles om, eller noget der kan brugs det nye sted, som samtidig kan minde om en f.eks. et krus, en rejseguide m.m.

                 Behøver man give afskedsgaver til sine lærere?

                 Man er bestemt ikke forpligtet til at give afskedsgave til sine lærere, men ofte er der tradition for at en klasse samler ind til en lille afskedsgave til f.eks. deres klasselærer. Det er en fin gestus at skrive en lille hilsen eller give en symbolsk gave.