20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Årsdagsgave

Årsdage er lig med flag og fejring – og ja, at finde en årsdagsgave kan samtidigt være lidt af en hovedpine. Hvorfor? Jo, fordi årsdage er særlige og de kræver derfor også gerne særlige gaver. Det gode ved årsdage er til gengæld, at kun fantasien sætter grænser når det så gælder om at finde denne særlige gave. Hvad enten du vil gå den traditionelle vej med blomster, vin og chokolade, eller du vælger den mere anderledes sti med en på opleveren, så er du i sikre hænder på denne side. Her finder du nemlig alt mellem himmel og jord af spændende og kreative gaveidéer til alle slags scenarier og årsdage. Fra duftlys og grillbestik til flødebolle workshops, meditationskurser og jagttegn – her er rigeligt at vælge imellem! 

Er det for eksempel dig og din bedre halvdel, der fejrer livet med hinanden, eller er det en årsdag for den hyggelige interiørbiks som din veninde åbnede sidste år? Uanset hvad, er der ret stor sandsynlighed for, at du kan finde den der på én gang perfekte og særlige gave på denne side.

Se alle gaveidéer til årsdag nedenfor.

Bodyflight i Vindtunnel

Prøv en ny og sjov oplevelse for hele familien. Bliv blæst igennem med Bodyflight, som giver dig følelsen af total vægtløshed - der findes ikke noget lignende. Den perfekte oplevelsesgave til dem der skal prøve noget nyt.

445 kr.

Helikoptertur med HeliCompany

Kom på helikoptertur hos HeliCompany og få en rundflyvning med en svimlende god udsigt over det ganske land. Rundflyvningen varer 10 minutter, og der kan flyves fra udvalgte byer i hele landet.

fra 699 kr.

  Fifty Nights of Naughtiness

  Mangler I inspiration og fornyelse i soveværelset? Så forær kæresten det seksuelle spil, Fifty Nights og Naughtiness. Spillet byder på en masse pirrende udfordringer, I sammen kan udforske, når I tilbringer en romantisk aften i sengen sammen. Tag din partner i hånden og nyd et spil, der garanterer, at I kommer til at hygge jer under dynerne.

  169 kr.

   Chili Klaus Spicy Gaveæske

   Kender du en der altis blærer sig med at kunne spise stærk mad med masser af chilie? Så forær dem en udfordring med Chili Klaus’ Spicy Gaveæske, der byder på alt fra Vindstyrke 1 helt op til Vindstyrke 10. Der er garanti for nakkesved! Og håneret bagefter.

   699 kr.

    Hjerteformet Æske med Evighedsroser

    Giv den ultimative kærlighedserklæring med denne hjerteformede æske med 10 røde roser. Roserne er konserverede og vil holde i umindelige tider. Perfekt som års- eller valentinsdagsgave, men lige så romantisk og kærlig at give til din elskede uanset hvilken dag kalenderen viser. 

    399 kr.

     Floating hos Float Studio

     En times følelse af vægtløshed og ultimativ afslapning. Lyder det ikke fantastisk? Så skal du prøve det populære floating hos Float Studio. Giv en du holder af en velfortjent pause i hverdagen og lad dem synke ind i et univers af mindfulness og afslapning, hvor batterierne for alvor bliver genopladt.

     499 kr.

      Bernadotte kande

      Mangler du en stilfuld gave? Bernadottekanden er en designklassiker der passer ind i de fleste hjem. Kanden er i rustfrit stål med flotte rilledetaljer. Brug den til saft eller andre kølige drikke og server dem med stil.

      749 kr.

       Vinkøler

       En vinkøler er et must til vinentusiasten. På en varmsommerdag kan man holde hvidvinen eller roséen kold uden at skulle frem og tilbage til køleskabet hele tiden. Til festen er man sikret at champagnen eller vinen holder sig i rette temperatur og samtidig ser det fantastisk flot ud på bordet.

       600 kr.

       Gourmetophold på Kragerup Gods

       Tag din kære under armen og bliv forkælet i stor stil på Kragerup Gods. Her får I både historie, udsøgt gourmetmad og luksuriøse faciliteter. Et fantastisk ophold til de lidt mere kræsne typer og en oplagt gaveidé til alle foodies.

       fra 4190 for 2

        Husk hinanden, buket og sødt

        I en travl hverdag kan man let komme til at tage hinanden for givet. Har du også glemt at fortælle din kæreste, din mor, din veninde eller søster at du tænker på dem og holder af dem? Så forær dem en smuk buket med tilhørende slik og chokolade, der viser at du samtidig sender dem en kærlig tanke.

        595 kr.

         Skønne dufte til ham

         En skøn duft til manden i dit liv, er ingen dårlig gave. Udvalget er stort, men hos Nicehair, kan du læse alt den information du skal bruge til at træffe det rigtige valg.

         517,95 kr.

          Skin Care – Samlet sæt

          Danish Skincare laver ærlig, effektiv og enkel hudpleje der gør underværker for din hud. Det er ikke for sjov at det danske brand har taget skønhedsverdenen med storm. Her får du et samlet hudplejesæt, der indeholder alt, din hud har brug for. Du får behandling, pleje og beskyttelse mod en lang række hudproblemer.

          978 kr.

          Spaophold på Alter Meierhof

          Kom på et udsøgt spaophold i det tyske hos Alter Meierhof ved Flensborg Fjord. Her er der lagt op til et ophold i luksuriøse omgivelser. I bliver forkælet med både gourmet morgenbuffet, en 3 retters menu, spabehandlinger, samt fri adgang til hotellets eget thermal spa. 

          2989 for 2 personer

           Romantiske roser

           Blomster er altid en god idé og hvem bliver ikke glad for en stor buket roser ind ad døren? Hos Bloomit kan du altid bestille smukke og romantiske roser, uanset om anledningen af Valentines Day, Mors dag, fødselsdag eller noget helt andet. Så glæd en du har kær med en stor buket romantiske roser.

           550 kr.

            Kay Bojesen Turtelduer

            Vi præsenterer Turtleduerne fra Kay Bojesen! Disse charmerende træfugle er perfekte til at tilføje et strejf af kærlighed til ethvert rum. De står næb til næb og er en god gaveidé til bryllupper eller andre særlige lejligheder. Eller bare giv dem til en person, der elsker dansk design!

            510,00 kr.

            Slotsophold på Broholm

            Tag din partner i hånden og invitér ham eller hende på et romantisk slotsophold på Broholm Slot. I får både gourmetmenu, kaffe/te med kage og en lækker morgenmadsbuffet. Nyd stilheden og de imponerende flotte omgivelser på et af Danmarks flotteste slotte. 

            fra 2990 kr.

             Tablet – Ipad

             Tablets er populære — og med god grund! De findes i mange forskellige størrelser, med forskellige features, og til ligeledes forskellige priser. En perfekt gave til både kæreste, svigermekanik eller et kært familiemedlem. Glæd en du holder af med en tablet! 

             2666 kr.

              Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

              Kom til en spændende bagedag hos Timm Vladimirs Køkken i Valby eller Århus. Her lærer du forskellige bageteknikker, får velsmagende pålæg og drikkevarer til dit bagværk, samt dit helt eget forklæde som du kan tage med hjem. Opskrifterne? — dem får du tilsendt på mail efter kurset. 

              fra 1095 kr.

               Novis Pro Blender

               Mangler du gaven til køkkenentusiasten? Så se med her. Den lækre Novis Pro blender gør processerne i køkkenet til en leg. Uanset om der skal blendes smoothies, knuses is eller laves pesto, så er Novis Pro et fantastisk redskab.

               4999 kr.

                Kvalitets vinpakke

                Ah et godt glas vin i solen, til den gode middag, til fejringen, til sorgerne...Hos Winefamily får man lækker kvalitetsvin til kostpris, så hvis du kender nogen der skal fejres eller som bare har fortjent lidt ekstra godt at drikke, så giv dem en vinpakke fra Winefamily.

                370 kr.

                 Fine lysestager

                 Skæret fra levende lys er med til at skabe hygge og stemning uanset årtiden. Giv en du har kær et flot lysestage, der kan sprede stemning og hygge i deres hjem. Lysestager findes i mange materialer og stilarter, så det er let at finde en der passer uanset indretning.

                 fra 100 kr.

                 Helikopterpilot for en dag med HeliCompany

                 Har du en pilot gemt i dig eller kender du en, som har? Hos HeliCompany i Roskilde kan drømmen indfries! Her får du lov til at styre en helikopter stedet for bare at kigge på. Du får naturligvis grundige instruktioner inden du stiger til vejrs. 

                 fra 2999 kr.

                  Send chokolade, Pyntet æske

                  Sig det med chokolade og en smuk blomst som prikken over i’et. Uanset begivenhed eller dag, kan du glæde en du holder af med denne æske håndlavede lækkerbidskener. Velsmagende og flot — denne kombination fra Bloomit vil ramme plet hos alle med hang til chokolade. 

                  185 kr.

                   Figurer fra Kaj Bojesen

                   En klassisk gave er figurer fra Kaj Bojesen. Aben er den mest populære, men der er også en hund, panda, elefant, zebra, turtelduer og mange flere. Figurerne skaber glæde med deres anderledes og flotte design i mange år - formentlig hele livet igennem.

                   628 kr.

                    SACKit TOUCHit On-ear Trådløse høretelefoner

                    Forkæl dine ører med disse TOUCHit trådløse høretelefoner. Her får du lyd og pasform i en imponerende kvalitet, og designet er heller ikke til at tage fejl af. Høretelefonerne har 22 timers batteritid og er desuden udstyret med en særlig ANC-funktion, som minimerer udefrakommende støj.

                    999 kr.

                    Dinner in the Dark

                    Prøv en helt forrygende & anderledes oplevelse, når der serveres en 3-retters menu med vin & underholdning mørke hos Dark Waiter. Sanser og motorik sættes for alvor på prøve når mad og drikke indtages i total mørke. Kom med og oplev en helt speciel aften i mørket.

                    fra 1195 kr.

                     Brætspil

                     Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

                     255 kr.

                      Krus og kaffekopper fra Kæhler

                      En god kaffe eller the bliver bare bedre af at blive serveret i en flot kop eller krus. Skal det være finurlig keramik eller snorlige porcelæn, der er masser af valgmuligheder, og hvem ved, måske bliver du budt på kaffe med den nye kop.

                      130 kr.

                      Kør Ferrari på bane

                      Har du altid drømt om at sætte dig ind i en Ferrari og efterlade intet andet end en støvsky og et hjulspor der brænder? Hos P1 APEX får du 10 -15 minutter i sædet på en Ferrari 458 Spider, ledsaget af en erfaren instruktør. 

                      fra 2995 kr.

                      Dit eget whiskyfad hos Trolden Destilleri

                      Eget whiskyfad? Ja tak! Hos Trolden Destilleri og Bryghus har du nu mulighed for at købe dit helt eget 8 liters whiskyfad eller have anpart i et 64 liters fad. Den ultimative gave til whiskyelskeren med feinschmecker tendenser, og en gave, der virkelig imponerer! 

                      fra 3495 kr.

                       Witt Burning Love espressobønner

                       1 kg kaffebønner i hej kvalitet. Næsten som at drikke en kop kærlighed, så kender du en kaffe-elsker, er dette den perfekte gave!

                       300 kr.

                        Send chokolade og en smuk rose

                        Der er bare noget ganske særligt ved en langstilket rød rose og en æske chokolader. Gennem Bloomit kan du sende dit særlige budskab til en du holder af. Uanset lejligheden vil denne smukke kombination af rose og chokolade med garanti varme hjertet hos modtageren. 

                        179 kr.

                        Luksusbrunch for 2 personer

                        Lørdag og søndag morgener er bedst brugt på én måde: med en stor, lækker om gang bruch foran sig. Her får I muligheden for at forkæle jer selv med friskbrygget kaffe, juice, wienerbrød, skyr og frisk frugt, så I er sikre på at få en god start på dagen. Tag din bedste ven eller kæreste i hånden til denne lækre oplevelse.

                        fra 145 kr.

                         Baileys Salted Caramel Chokoladeæg

                         Gør det ekstra lækkert med dette Baileys Salted Karamel Chokoladeæg. Harmonerer så fuglene synger med Baileys likør og så ser det bare rigtig godt ud på påskebordet. Ideelt til voksne chokoladeelskere med en sød tand og derudover en flot og velsmagende tilføjelse til påskefrokosten.

                         139 kr.

                          Gin & tonic tower tasting kit

                          Leder du efter den perfekte gave til gin-elskeren i dit liv? Så kig ikke længere end til vores Gin and Tonic Tasting Kit! Dette sæt indeholder alt, hvad du behøver for at udforske den lækre verden af gin og tonic, herunder en flaske prisbelønnet dansk gin og seks forskellige tonic drinks mixere. Med opskriftsforslag til den perfekte gin og tonic er dette sæt sikker på at afsløre hemmelighederne bag denne klassiske cocktail. Så hvorfor ikke hæve glasset på den gode smag med Gin and Tonic Tasting Kit?

                          529,95 kr.

                          Vin- & ostesmagning i København

                          Bliv klogere på sammensætningen af vin og ost på denne smagning hos O.M Nielsen i København. Du kommer til at smage på 6 forskellige vine og oste akkompagneret af brød og smør. Du lærer om, hvilke ost/vin-kombinationer, der passer sammen og hvorfor. 

                          fra 495 kr.

                           Røde roser, mousserende vin og chokolade

                           Oplev smil og et varmt hjerte hos en du holder af med denne flotte blomsterhilsen. En ekstravagant kærlighedserklæring i form af roser, vin og chokolade den perfekte måde at udtrykke kærlighed og forkælelse til din special someone.

                           825 kr.

                            Ankarsrum AKM 6230 røremaskine

                            Kender du en der elsker at være i køkkenet? Forær dem denne lækre røremaskine fra Ankarsrum og de fleste opgaver bliver som en leg. Uanset om der skal æltes dej eller laves is, er Ankarsrum en solid kvalitetsmaskine der sikrer et godt resultat.

                            4695 kr.

                             Bryg din egen øl gavesæt

                             Kender du en vaskeægte ølentusiast? Hvad kunne være bedre for en ølelsker end at blive ølbrygger i eget hjem. Forær dem dette gavesæt, hvor de virkelig kan nørde og brygge en øl, der passer præcis til deres smagsløg. Og så drikke den selvfølgelig.

                             279 kr.

                              Bagekursus med surdej

                              Vil du også lære at bage lækre surdejsbrød med glassprød skorpe og smagfuld krumme? Så kom med på surdejskursus og lær alt hvad der der værd at vide om den lumske surdej. Du lærer hvordan man starter en surdej og I kommer til at gennemgå forskellige opskrifter, surdej kan anvendes til. Og så kommer I selvfølgelig også til at bage lækkert brød, som du får med hjem.

                              1200 kr.

                               Vin og chokolade, Lækker gavekurv

                               Forkæl din udkårne med en flot buket roser, sprudlende vin og lækker chokolade. Perfekt til en hvilken som helst speciel anledning, og en altid sikker vinder hos hende (eller ham) med en sød tand. Som altid søger Bloomit for detaljerne, du skal bare vælge rosernes farvenuancer. 

                               795 kr.

                                Pynt op med rosenblade

                                Flotte dybrøde rosenblade - præcis hvad du mangler til den romantiske aften. Hvis du planlægger at overraske din kæreste med stearinlys og romantisk musik, vil rosenbladene være kronen på værket. De blodrøde blade vil spille godt sammen med dine romantiske planer, og de kan nemt lægges som et spor gennem lejligheden, I kan følge sammen.

                                79 kr.

                                 Moet et Chandon Brut i graveret kasse

                                 Send en lækker flaske Moët et Chandon i en flot kasse med indgraveret tekst. Lige så perfekt til jubilæums- og svendegave som til den runde fødselsdag eller årsdagen — her kan du virkelig personliggøre din hilsen. Kassen er fremstillet i bæredygtigt træ og er FSC-kvalitetsmærket. 

                                 569 kr.

                                 Introduktion til kitesurfing

                                 Lær de grundlæggende kitesurfingprincipper hos Kitekollektivet i Dragør. Du lærer de spæde ‘kravleøvelser’ på land og lette begynder- og sikkerhedøvelser i vandet. Du er altid i sikre hænder hos en certificeret instruktør og al udstyr er naturligvis inkluderet i prisen.

                                 fra 599 kr.

                                 3-retters middag med vin på Madklubben

                                 En hyggelig aften med lækker 3-retters menu. Det eneste, du selv skal sørge for, er det gode selskab, og så er I ellers klar til at få en uforglemmelig aften, hvor kokken på en af de 30 mulige restauranter forkæler jer. I starter ud med en lille appetizer efterfulgt af hovedretten og til sidst en lille dessert at gå hjem på. Suppler gerne eventuelt med en god flaske rødvin.

                                 500 kr.

                                  Valentinsdagsblomster, bobler og chokolade

                                  Forkæl en du elsker med denne ultimative valentinsdagsoverraskelse fra Bloomit. Her får du en super flot kombination af blomster, bobler og chokolade til en overkommelig pris. En lækker overraskelse, der med garanti vil varme både hjerte og smagssanser hos din udkårne.

                                  595 kr.

                                   Oplevelsesgavekort

                                   Giv en du har kær en på opleveren med et oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse. Modtageren kan fx vælge mellem whiskeysmagning, bridgewalking og spaophold. Med andre ord er der med garanti en oplevelse for enhver smag.

                                   500 kr.

                                    24 karat guldrose

                                    Alle ved, at kvinder elsker røde roser, og det er da også tradition at købe et dusin røde roser til den, man elsker, når det kommer til Valentinsdag. Hvis du leder efter noget, der kan overgå et dusin røde roser, så kig med her. Denne 24 karat guldrose vil med garanti imponere din kæreste og for markere dig som den romantiske kæreste.

                                    399 kr.

                                    Bridgewalking Lillebælt

                                    Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

                                    255 kr.

                                     Valentinsdags blomster med mousserende vin og chokolade

                                     Overrask konen, kæresten eller elskeren med en flot buket blomster, en velsmagende mousserende vin og en lækker æske med chokolader. Du vælger selv farvenuancer på blomsterne, mens Bloomit sørger for resten. Oplagt til Valentinsdag, men lige så god til en hvilken som helst anden speciel dag. 

                                     775 kr.

                                     Tandemspring

                                     Trænger du til spænding i hverdagen? Så opleve det ultimative adrenalinrush: Faldskærmsudspring. Kom mere med flere kilometer op i luften og se din højdeskræk i øjnene, når du springer tandemspring. Her er plads til både øvede og nybegyndere, der ønsker at bryde hverdagens trivialitet med en af de mest intense oplevelser, naturen har at byde på.

                                     2000 kr.

                                     Spaophold på Hotel Skansen

                                     Tag din mor, veninde eller udkårne med på et lækkert spaophold i det svenske. Et ophold på Hotel Skansen i Båstad inkluderer morgensmadsbuffet, en 3-retters menu og fri adgang til alle spafaciliteter og badestand. En perfekt oplevelsesgave til både ham og hende. 

                                     fra 2340 for 2

                                     Ølsmagning hos Trolden Bryghus

                                     Kom til ølsmagning og bliv klogere på håndlavede bryggemtoder på denne spændende guidede tur hos Trolden Destilleri og Bryghus i Kolding. Udover ølsmagningen får du også en smagsprøve på spiritus fra Troldens eget destilleri samt en specialøl du kan tage med dig hjem. 

                                     fra 149 kr.

                                     Eksklusiv whiskysmagning hos Stauning Whisky

                                     Kom bag om scenen hos Stauning Whisky på denne eksklusive rundvisning i destilleriets nye smagerum. Her får du både historier og ro til nørdning og fordybelse, mens du får detaljer om Staunings whispyproduktion. Du kommer desuden til at smage på bestselleres som Smoke, Kaos og Rye. 

                                     fra 495 kr.

                                      Valentinsbuket, floristens valg og chokolade

                                      Vil du gerne overraske og forkæle din udkårne på Valentinsdag uden at skulle spendere alt for meget? Bloomit har løsningen og sørger for det hele en flot buket blomster og en æske med lækre chokolader til ham eller hende du holder af. 

                                      525 kr.

                                      Spa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel

                                      Oplev ultimativ forkælelse hos Marienlyst Strandhotel. I får serveret bobler og en udsøgt 5-retters menu udvalgt af køkkenchefen. I skal overnatte i et fantastisk lækkert værelse med havudsigt, og I kan frit benytte jer af hotellets spa-områder under opholdet. 

                                      fra 4295 for 2

                                      Ballonflyvning

                                      Kom på ballonflyvning og nyd en udsigt, der kan imponere selv den mest kræsne type. Der er både bobler og lidt snacks efter flyvningen, hvor du også får dit helt eget ballonflyvningsdiplom. Turen udbydes på Sjælland og i det midtjyske. 

                                      fra 2495 kr.

                                      Rundvisning & Whiskysmagning hos Fary Lochan

                                      Kom til whiskysmagning hos Fary Lochan Distillery. Her får du indblik i single malt produktionen fra start til slut og du finder ud af, hvorfor brændenælder er vigtige for whiskyen på dette destilleri. Oplagt til whisky-begyndere og såvel som de mere garvede single malt elskere.

                                      fra 100

                                      Testkør en Lamborghini på bane

                                      Fart i blodet? Sæt dig til rette bag rattet i en Lamborghini Huracan, hvor du selv får lov til at styre superbilen gennem de krævende sving på FDM Sjællandsringen eller Jyllandsringen og ud på langsiden, hvor accelerationen og farten fra de +610 hestekræfter, rigtigt sætter ind og du mærker suset af at køre i en vaskeægte racerbil i luksusklassen.

                                      3195 kr.

                                      Rundvisning & smagning hos Mosgaard Whisky

                                      Oplev en spændende rundvisning og whisky-gin smagning hos Mosgaard Whisky på Fyn. Du lærer om whiskyens rejse fra maltning til fad, ligesom du får indblik i, hvordan Mosgaards gin får sin specielle smag. Du kommer til at smage 3 forskellige gin og 1 whisky. 

                                      fra 140 kr.

                                       Mors dag buket med mousserende vin og chokolade.

                                       Overrask din bedre halvdel med denne ekstravagante pakke af blomster, mousserende vin og chokolade. Visuel og velsmagende — sanserne forkæles virkelig med en kærlighedshilsen som denne, som vil få både kone og kæreste til at føle sig ekstra speciel. 

                                       795 kr.

                                       Ginsmagning hos Trekantens Bartender

                                       Få udvidet din gin-horisont på denne 3 timers ginsmagning hos Trekantens Bartender i Kolding. Her får du både tapas og snacks mens du får ginfortællinger og smagsprøver på forskellige typer af gin. Du kommer til at smage minimum 5 forskellige gin og tonics. 

                                       fra 400 kr.

                                       Sushikursus

                                       Er du vild med lækker sushi? Nu kan du lære at lave din egen sushi, og bagefter kan du nyde det overordentlige, lækre måltid, du selv har kreeret. En ægte sushikok står klar til at give dig professionel indsigt i den ikke helt så lette kunst at lave sushi.

                                       355 kr.

                                       Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus

                                       Lær at lave håndlavede chokolader fra start til slut hos Tine og Thormar i Odense Chokoladehus. På kurset lærer du om chokoladefyld, temperering og teknikker, og smagsprøverne serveres med en god kaffe. Du går hjem rig på både chokoladeviden, opskrifter og velsmagende hjemmelavet chokolade. 

                                       fra 299 kr.

                                       Pilot for en dag over Sjælland

                                       Se verden fra pilotens øjne med Nawair nær Roskilde. Her får du lov at lette og flyve et propelfly — naturligvis med grundig briefing og en uddannet og certificeret pilot som guide. Kom med og mærk suset og nyd udsigten når du tager styringen for en dag. 

                                       2395 kr.

                                       Gourmetophold hos Tambohus Kro og Badehotel

                                       Kom på et lækkert gourmetophold på Tambohus Kro og Badehotel i Thyholm. Udover en 5-retters gourmetmenu med sæsonens råvarer, kan I nyde en storslået limfjordsudsigt under hele opholdet. I skal overnatte i et dejligt dobbeltværelse og morgenmadsbuffeten dagen efter står på hjemmelavede specialiteter.

                                       fra 1998 for 2

                                       Pilot for en dag over Fyn

                                       Bliv pilot for en dag når Starling Air byder på en tur ved styrepinden i det danske luftrum. Der briefes før og efter flyvningen, så du er sikkert med hele tiden. Mærk suget i maven når du letter propelflyet over det fynske land. 

                                       fra 2195 kr.

                                       Privat ølsmagning hos Mikkeller Baghaven

                                       Kom på en privat og eksklusiv ølsmagning hos efterhånden verdenskendte Mikkeller. Denne ølsmagning foregår hos Mikkeller Baghaven og byder på en spændende og velsmagende ‘syrlig Wild Ales’ ølsmagning i bryggeriet for den ægte øl-aficionado.

                                       fra 700 for 4 personer

                                       Cocktails & tapas hos Stauning Whisky og Lowlands

                                       Få en kombineret whisky-gin-snaps tour når Stauning Whisky og Lowlands byder på en spændende dag med rundvisninger, historier og smagsprøver. Der startes i Staunings destilleri og rundes af hos Lowlands med en velsmagende tapasanretning i selskab af lækre cocktails med danskproduceret alkohol. 

                                       fra 695 kr.

                                       Ginsmagning på Njord Gin Distillery

                                       Kom til ginsmagning på Njord Distillery i det midtjyske. Her bliver du budt velkommen bag kulissen i en særlig passioneret ginproduktion og du kommer til at smage 5 forskellige Njord Gins — med og uden tonic. Snacks og vand er inkluderet i prisen. 

                                       fra 399 kr.

                                       Ølsmagning hos Ø-Bryg

                                       Kom til en spændende ølsmagning hos Ø-Bryg på Thurø i det Sydfynske Øhav. Du får ølfortællinger og smagsprøver - og du lærer, hvordan forskellige brygprocesser har indflydelse på øllets smag og udseende. Som en ekstra bonus får du dit helt eget Ø-Bryg ølglas med hjem. 

                                       fra 175 kr.

                                       Rundvisning & whiskysmagning hos Thy Whisky

                                       Kom til whiskysmagning hos det prisvindende Thy Whisky i Snedsted, Nordjylland. Du får en rundvisning på destilleriet, lærer om gårdens fokus på bæredygtighed, og du kommer til at smage på 4 forskellige slags whisky — samt en øl fra gårdens egen maltproduktion. 

                                       fra 100 kr.

                                       Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro

                                       Kom på gourmetophold med en betagende udsigt over Limfjorden. Hvalpsund Færgekro byder på en 5-retters menu bestående af lokal gastronomi. I skal overnatte i et dejligt dobbeltværelse, og morgenmadsbuffet er klar til jer når I vågner næste dag. 

                                       fra 1990 for 2

                                       Flyv i Luftballon

                                       God udsigt? Tjek. Godt vejr? Tjek. God gave? Tjek.nnTag en ven under armen og kast jer ud i en flyvetur med luftballon helt oppe under skyerne. Her er rig mulighed for at se naturen på en måde, I aldrig har gjort før, og kurven på en luftballon er den oplagte photo-opportunity, hvis man vil have et flot billede sammen som minde.

                                       2495 kr.

                                       Ost- og ølsmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus

                                       Måske er du mere vant til ost og vin end ost og øl — det laver Gundestrup Mejeri og Bryghus om på. Her får du en spændende rundvisning og fortælling om mejeriets ost- og ølproduktion i det Sydfynske. Rundvisningen sluttes af med udvalgte oste, øl og pølser. 

                                       fra 249 kr.

                                       Solospring hos Dropzone Denmark

                                       Tør du vove dig ud på et faldskærmsspring, som foregår 100% solo? Hos Dropzone Denmark i Herning har du muligheden! Du bliver grundigt instrueret af en erfaren instruktør, som også vil være med dig i flyet. Tag springet og mærk adrenalinen pumpe derud af! 

                                       fra 3595 kr.

                                       Tandemspring hos Skydive Viborg

                                       Oplev frit fald hos Skydive i Viborg. Du kommer til at sidde på første række til en fantastisk udsigt mens du er i 100% sikkerhed med en professionel instruktør bag dig. En vild oplevelse og en perfekt gave til adrenalinjunkier og alle eventyrlystne typer. 

                                       fra 2195 kr.

                                       Lær at bage ægte croissanter

                                       Vil du også lære at mestre den drilske smørfoldede croissantdej? Så står franskmanden Frederic Terrible klar til at lære dig alle sine tricks. På kurset vil du lære alt som foldning og rulning af den smørfyldte dej, så du kan lære at bage sprøde croissanter der smelter i munden.

                                       Helikoptertur med Sima Helikopter

                                       Sommeren nærmer sig og de grønne landskaber er tilbage! Kom på helikoptertur i det nordjyske og oplev en panoramaudsigt som ingen anden. Sima Helikopter garanterer dig en fantastisk flot tur over sommerland Danmark. 

                                       fra 700 kr.

                                       Ølsmagning hos Braunstein

                                       Kom på en oplevelsesrig rundvisning hos Braunstein Bryggeri i Køge. Her får du lidt af hvert at vide om øl, ingredienser, og bryggeriets historie. Du kommer til at smage på 4 forskellige Braunstein øl, og der vil være mulighed for tilkøbe mad i pakhuset. 

                                       fra 150 kr.

                                       Ølsmagning hos Taphouse

                                       Taphouse i det indre København tilbyder et enormt udvalg af øl på fad, og du får på denne ølsmagning lov til at prøve 5 forskellige af dem. Dagen byder derudover på fortællinger om de forskellige øl og du bliver klogere på bryggeriets historie og dagligdag. 

                                       fra 175 kr.

                                       Vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård

                                       Kom med en tur i vinmarken hos Stokkebye Vingård i Nyborg. Her lærer du om økologisk vindyrkning og du får indblik, hvordan Stokkebye Vingård er gået fra drengedrøm til virkelighed. Du kommer til at smage på 4 forskellige vine akkompagneret af lækkert brød. 

                                       fra 350 kr.

                                       Gourmetophold på Hotel Thinggaard

                                       Måske har du hørt, at der er noget særligt ved Thy? Det samme gælder dette gourmetophold på Hotel Thinggard, der med råvarer fra Thys vilde natur, byder på en helt særlig gastronomisk oplevelse. Menuen består af 5 retter, og der er naturligvis morgenmadsbuffet dagen efter.

                                       fra 2796 for 2

                                       Rundvisning & Ølsmagning hos Bøgedal Brew

                                       Oplev en spændende rundvisning og ølsmagning på Skandinaviens eneste fritfaldsbryggeri Bøgedal Brew i Vejle ådal. På rundvisningen får du Bøgedal Brews filosofi og historie, samt et enestående indblik i hvordan 100% håndbrygget øl fremstilles og smager.

                                       fra 375 kr.

                                        Kærlighedspillen

                                        Kærlighedspillen – den lille, spændende pille, der kan forvandle jeres kærlighedsliv fuldstændigt. Et helt glas fyldt med farvestrålende piller der sætter gang i kærligheden. Pillerne fyldes med små kærlige sedler til kæresten, og lader ham eller hende vide at du tænker du dem.

                                        79 kr.

                                        Dit eget romfad hos Trolden Destilleri

                                        Til alle dedikerede romelskere kommer her muligheden for at have eget romfad! Trolden Destilleri tilbyder eget 8 liters fad eller anpart ti et 64 liters fad. En perfekt gave til romentusiasten, der sætter pris på ekstravagance og rom i rigelige mængder. 

                                        fra 3495 kr.

                                        Ølsmagning hos Ølsnedkeren

                                        Hos Ølsnedkeren i København kommer du til at smage hele 7 forskellige øl, mens der fortælles om smagsnuance og bryggeproces. På dette utraditionelle mikrobryggeri er nye teknikker og ingredienser en del af dagligdagen — glæd dig til en spændende rundvisning hos Ølsnedkeren! 

                                        fra 249 kr.

                                        Ideer til årsdagsgave

                                        Når man er på udkig efter årsdags ideer, er der et hav af muligheder, som man kan kaste sig over. Hvis du således er på udkig efter ideer til årsdagsgaven til kærsten, kan du med fordel læse med videre her. Hvis du har 1 års dag med kæresten, vil du formentlig gerne gøre noget lidt ekstra ud af denne dag. Først og fremmest skal det siges, at der ikke findes nogle regler, for hvad en god årsdagsgave er. Der findes end heller ikke en opskrift på, hvad den bedste årsdagsgave indebærer. Hvis din ide således ikke nævnes her, må du absolut ikke betvivle den. Du kender din kæreste bedst, specielt bedre end os, så din ide er naturligvis også den mest oplagte at anvende. Dertil vil vi blot komme med nogle ideer til årsdagsgaven, som en slags inspiration.

                                        Ideer til årsdagsgaven – Oplevelsesgaver

                                        Hvis du som benævnt har 1 års dag med kærsten, er der særligt en speciel gave, som der oftest går igen. Du har måske allerede selv haft den i tankerne men hvis ikke, er det også helt okay. Vi tænker naturligvis her, på de i dag populære oplevelsesgaver. Af disse oplevelsesgaver, er det især oplevelserne som weekendophold, gourmetophold samt spa- og wellness-opholdene, som der især er eftertragtet. Disse oplevelser tillader jer at kunne nyde hinanden, i hvad der måtte være de bedste omgivelser for lige netop jer. Tilmed ligger disse oplevelse i den budgetvenlige prisklasse, hvortil selv studerende på SU, vil have mulighed for at være med.

                                        Personlig årsdagsgave – Scrapbog

                                        En anden mulighed, som der tilmed er ret så populær, er at give en personlig årsdagsgave. Hertil er det kun fantasien som der sætter grænser. Hvis det er den første eller en af de første årsdage, kan du f.eks. lave et fotoalbum. Kig alle jeres billeder igennem, som i har taget sammen i løbet af året/årene. Find ud af, hvilke der er de bedste og tænk evt. på en lille tekst, der kan tilføjes til billedet. Herefter er det blot at gå i gang, med at fremkalde billeder, købe en fotobog og begynde at være kreativ. Man kan finde alverdens hjemmesider, som der tilbyder diverse produkter indenfor fotoalbums. Her kan man bl.a. finde scrapbøger og almindelige fotobøger med printede billeder samt forskellige omslagstyper.

                                        Personlig årsdagsgave – Klippekort

                                        En anden ret så sød årsdagsgave, er de hjemmelavede klippekort. Vi kender mere eller mindre alle sammen, det gamle klippekort til bussen osv. Disse klippekort består typisk af 10 klip, som der også gør sig gældende ved det hjemmelavede klippekort. Med et hjemmelavet klippekort, laver du dit eget klippekort, ud af enten et stykke papir eller karton. Det er ikke så vigtigt hvad klippekortet laves af, så længe overfladen tillader at anvende en touch eller lignede på. Herefter tilføjes det antal punkter/klip, som du finder passende. Nu er det blot at gå i gang med at skrive forskellige ideer på, ud ved de forskellige punkter/klip. Det kan f.eks. være en halv times massage eller at hente morgenbrød hos bageren. Husk på, at det kun er fantasien som der sætter grænser.

                                        Personlig årsdagsgave – Kuponhæfte

                                        En anden mulighed, som der minder ret så meget om det før omtalte klippekort, er et hjemmelavet kuponhæfte. Med et hjemmelavet kuponhæfte, laver du små kuponer/sedler. Igen er det ikke så vigtigt, hvilket materiale som der anvendes, så længe det blot har en skrivebar overflade. Ved et kuponhæfte, kan man med fordel vælge, at lave kuponerne/sedlerne i forskellige farver. Dette giver et varierende og indbydende look, når man kigger på kuponhæftet. Det gør sig igen atter gældende, at du selv er herre over, hvor mange sedler/kuponer, som du ønsker der skal være. Når kuponerne/sedlerne er klippet til i passende form, er det tid til at være kreativ tænkende. Nu skal du finde ud af, hvilke goder som lige præcis dit hjemmelavede kuponhæfte, skal indebære. Det kan både være eksemplerne som vi benævnte ved klippekortet tidligere. Men det kan også være ting som f.eks. en hovedrengøring eller en hjemmelavet 3-retters menu. Husk på at selv de små ting her i livet, kan have alverdens betydning. 

                                        Årsdagsgave til hende

                                        Du har sikkert prøvet at stå som den mandelige part i forholdet og skulle finde en årsdagsgave til hende. Du har været ved at gro dig grå hår af bare spekulation, omkring hvad der er det rette at give. For hvad giver man egentlig på en årsdag med kæresten? Der er mange forskellige muligheder at kunne benytte sig af. Da det formentligt ikke kommer som nogen overraskelse, er smykker mere eller mindre kvindernes bedste ven. Det kan være en fin lille ring af hvidguld, en smuk guld halskæde eller et elegant sølv armbånd. Uanset hvilket slags smykke du vælger, kan du være sikker på at det vil blive modtaget med kyshånd.

                                        Årsdagsgave til ham

                                        Det kan også være, at du derimod er den kvindelige part, hvortil du mangler ideer til årsdagsgave til ham. Her kan der først og fremmest helt klart anbefales, et af de mange forskellige smageprøvnings kurser. Det kan f.eks. være øl, whisky eller rom smagning, alt afhængig af hvad han mest er til. Det er en anderledes årsdagsgave, som der med sikkerhed, vil falde i god jord.

                                        En anden ret så populær mulighed, kan også være at give ham en oplevelse hvor adrenalinen får frit løb. Det kan f.eks. være i form af en helikoptertur, der tilbyder at kunne lege pilot for en dag. Det kan også være en af de attraktive oplevelser, hvor man har muligheden for at køre en Ferrari. Hvad end du vælger for en oplevelse, kan du være sikker på, at han vil være helt vild med den. Når du er på udkig efter en årsdagsgave til ham, er der således mange forskellige muligheder. Uanset hvad du ender med at give, vil den du har kært, sikkert ende med at blive helt vild med det.

                                        FAQ til Årsdagsgaver

                                        Årsdagsgaver er en hyggelig tradition, som mange holder i hævd, men der er ofte en række spørgsmål. Vi vil her give svar på de hyppigst stillede spørgsmål.

                                        Fra månedsdagsgave til årsdagsgave, skal gaven være større?

                                        Det første år er der mange kærestepar der giver hinanden små hyggelige overraskelser ved månedsdag, man skal huske på at det ikke er værdien af gaven, men tankerne bag og gavens indhold der er vigtig. Det er vigtigt at partneren føler sig værdsat og værdifuld. Gode gaver kan være fællesoplevelser, eller selvforkælelse.

                                        Jeg får ingen årsdagsgave, skal jeg fortsat give ham en?

                                        Det afhænger selvfølgelig af hvordan man har det med det, men hvis forholdet ellers er sundt og godt er det måske værd at tænke på om det ikke fortsat er rart at forkæle modparten og holde noget i hævd, som man faktisk synes er hyggeligt. Det kunne jo være man skal give en gave man også selv får glæde af, f.eks. en lækker middag, pakke en skovturskurv, give massageolie m.m. Måske skal man gøre opmærksom på at man synes det betyder noget at opmærksomheden bliver gengældt.

                                        Hvordan husker jeg vores årsdag?

                                        Efterhånden som årene går hører man ofte par sige at de har prøvet at glemme deres årsdag/bryllupsdag. I hvor tid, hvor de fleste mennesker render rundt med mobiltelefonen på os det meste af tiden er det jo nemt at sætte en påmindelse ind. Men husk, det vigtigste er at vi husker at værdsætte og pleje vores forhold i hverdagen, så sker der ikke noget ved en enkelt svipser på en årsdag.