20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Bagekursus

Det er hyggeligt at bage, og der kan bages rigtig mange forskellige ting: kager, croissanter, brød, og andre lækre desserter. Men går du med tankerne om at lære endnu mere, som du kan bruge til inspiration for dine fremtidige bagværk? Eller kender du måske en, der kunne trænge til et bagekursus, så er du landet det rette sted. På denne side kan du nemlig roligt give et gavekort til bagekursus til en ven, der elsker at bage, eller har brug for nogle gode tips. Vi har samlet en oversigt over de aktuelle bagekurser, der finder sted forskellige steder i Danmark i 2022.

  Bagekursus med surdej

  Vil du også lære at bage lækre surdejsbrød med glassprød skorpe og smagfuld krumme? Så kom med på surdejskursus og lær alt hvad der der værd at vide om den lumske surdej. Du lærer hvordan man starter en surdej og I kommer til at gennemgå forskellige opskrifter, surdej kan anvendes til. Og så kommer I selvfølgelig også til at bage lækkert brød, som du får med hjem.

  1200 kr.

  Surdejskursus hos Simpel Surdej Studio

  Bliv surdejselsker efter dette intensive surdejskursus hos Simpel Surdej Studio i Viborg. Her bliver du 100% surdejskyndig, og du får både hævekurv, surdej og dagens opskrift med hjem. De lækre smagsprøver akkompagneres af kaffe, te og vand, så du ikke tørster i løbet af kurset. 

  fra 1200 kr.

  Kagekursus for begyndere hos Kagefryd

  Kom med på kagekursus hos Kagefryd i Helsingør og lær at lave lækre kagebunde, mousser, opbygning af kagen, arbejde med opsmøring og sprøjteteknik med forskellige tyller.

   Glutenfri bagekursus med Karina Baagø

   Lær at bage glutenfrit brød efter strukturmetoden og få lækkert luftigt glutenfrit bagværk med saftig krumme og smag. På kurset vil du lære at bage flere forskellige slags brød, både rugbrød og hvidt brød, samt lækre kanelsnegle.

   Bagekursus

   Forbedre dit bagværk med dette sjove madlavningskursus. Kurset er proppet med viden og teknik, som vil gøre dig til en endnu bedre bager. Brød smager bedst når man har bagt det selv, og det er netop det du kommer til at lære her.

    Lær at bage ægte smørbagt wienerbrød

    Smørbagt wienerbrød der flager og smelter på tungen, det er hvad du lærer at bage på dette kursus. Du vil komme til at bage lækre spandauere med vaniljecreme, perfekt drejede frøsnappere og syndige kanelsnegle med remonce. Franskmanden Frédéric Terrible er en super dygtig underviser og han står klar til at lære dig alt om den drilske smørfoldede dej.

     Bagekursus Hahnemanns Køkken

     På dette 4 timers kursus lærer du både at bage rugbrød, knækbrød, surdejsboller og kanelsnurrer. Dertil lærer du at starte en surdej op og får en rugsurdej med hjem, så du kan bage dit eget rugbrød derhjemme. Du kan godt forvente at få fingrene godt ned i dejen på dette kursus, hvor I vil arbejde sammen i hold af 2-4 personer.

      Lær at bage franske macarons

      Elsker du også de lækre franske macarons? Hvorfor ikke lære at bage dem derhjemme. Franskmanden Frederic Terrible har mange års erfaring som konditor, og han står klar til at lære dig alt om de franske lækkerbiskener. Du lærer både at bage de drilske skaller og forskellige cremer og ganacher.

      Bagekursus hos Karoline Trier

      Tilbring 3,5 timer i hjemmebagets tegn! Børn og voksne kan være med når Karoline Trier lærer fra sig af både salte og søde bageopskrifter. Du vil nå gennem 2 - 3 opskrifter, og der vil blive serveret kaffe, te, vand og saft mens kurset er i gang. 

      fra 595 kr.

       Dessertkagekursus

       Lær at lave fantastiske konditorkage. og glaze lige som de gør i Den store bagedyst. På dette to-dages bagekursus vil du lære at lave mousser og fromager, kagepynt og glaze fra bunden. Efter kurset vil du altså kunne lave fantastisk flotte konditorkager værdige til et ægte fransk konditori.

       Lær at bage ægte croissanter

       Vil du også lære at mestre den drilske smørfoldede croissantdej? Så står franskmanden Frederic Terrible klar til at lære dig alle sine tricks. På kurset vil du lære alt som foldning og rulning af den smørfyldte dej, så du kan lære at bage sprøde croissanter der smelter i munden.

        Surdejskursus hos Mejnerts mølle

        En god surdej starter med godt mel. Mejnerts mølle maler lækkert kvalitetsmel og det er i deres køkken, ved dygtige Rebekka Brokman, kurset foregår. Udover at bage lækkert surdejsbrød med melet får du også 3kg mel med hjem efter kurset, så du kan blive ved med at bage lækkert surdejsbrød derhjemme.

         Croissant og wienerdejskursus hos Meyers

         Elsker du også smørbagte thebirkes og sprøde croissanter? Så kom med på bagekursus i Meyers madhus og lær at mestre den drilske wienerdej. Du vil lære at bage både croissanter, kanelsnegle, pain au chocolat og thebirkes, så du kan bage lækkert bagværk til morgenbordet derhjemme.

         Kagekursus hos Karoline Trier

         Kom med på kagekursus hos dygtige Karoline Trier og få indblik i hendes hemmelige opskriftsbog med luftige mousser, pynt, lækre kager og cremer der smelter på tungen. Undervejs deler Karoline generøst ud af al sin viden og de tricks hun har lært igennem sine år i branchen.

         895 kr.

         Surdejsworkshop med Beanster Baker

         Lær teknikkerne til at bage det lækreste surdejsbrød med sprød skorpe. Benjamin fra Beanster Baker deler al sin viden og tager dig igennem alt fra meltyper til fermentering. I smager desuden på hans lækre surdejsbrød undervejs.

          Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

          Kom til en spændende bagedag hos Timm Vladimirs Køkken i Valby eller Århus. Her lærer du forskellige bageteknikker, får velsmagende pålæg og drikkevarer til dit bagværk, samt dit helt eget forklæde som du kan tage med hjem. Opskrifterne? — dem får du tilsendt på mail efter kurset. 

          fra 1095 kr.

          Gaveguide

          Lær de grundlæggende teknikker på et bagekursus

          Bagning kan betyde mange ting. Ofte forbindes bagning med kager og søde sager, men det er langt fra sandheden. Når der bages, så bages der selvfølgelig også rugbrød og andre sunde ting. Vi danskere er nok mest bekendte med mormors sprøde hjemmebagte franskbrød, og de mange søde kager, og det er selvfølgelig enormt lækkert. Måske er du vokset op med bagværk som en tradition i familien, og har hentet masser inspiration fra forældre og bedsteforældre. Nu er det din tur til at hive den store bagerulle frem, og kreere dine mesterskaber.

          Det kan være, at det bare kører derudaf, men alligevel går du og mangler noget mere inspiration, hvis du gerne vil blive den helt store mesterbager. I nogle år efterhånden, har du sikkert også fulgt med i det populære “Den Store Bagedyst”-program, og vil gerne mestre nogle af deres kunstværker. Det skal du skam ikke snydes for, da du kan lære de grundlæggende teknikker på et bagekursus.

          Se blandt andet højdepunkter fra Den Store Bagedyst:

          Bagning er på vej mod sundere meltyper

          I dagens Danmark er vi begyndt at gå meget mere op i sundhed, og denne tendens ses også ved bagværk. Vi er begyndt at benytte mere grove og sunde meltyper, samt tilsætte frøer og kerner. Flere er også begyndt at bage med økologiske varer, der er med til at tilføje mere sundhed i kroppen samt miljøvenlighed. Nogle ser helst ikke at bagning skal være sundt, da de måske mangler smag af sødme og ikke bryder sig om de sundere alternativer.

          Dette er dog langt fra en sandhed. Selvom at bagværket er sundere, så kan det sagtens smage lige så godt som det mere usunde. Der er flere måder at bage på, og rigtig mange forskellige kornsorter, frø, og økologiske varer der kan tilføjes. Det kan sagtens smage godt, og også smage af søde sager – selvom at bagværket er baseret på sunde varer. Dette er også noget, du vil lære mere om på et bagekursus.

          Bagekursus 2021: Lær alt om bagning over hele landet

          Vi er så heldige her i Danmark, at rigtig mange elsker bagning, og flere er nogle dygtige og kompetente undervisere, der har arrangeret bagekurser. De holder til forskellige steder i landet, og vi har samlet nogle af de bedste her hos os. Dem kan du selv tag afsted til, bringe en ven mig, eller evt. give som gave.

          Bagekursus Sjælland

          På Sjælland eksisterer der flere arrangører af bagekurser. Se bare vores liste med et bagekursus København, hvor den populære Meyers Bageskole holder til. De er selvfølgelig ikke de eneste, du finder, da du også kan lære alle teknikkerne på et bagekursus hos Karoline Trier. Sjælland er fyldt med mange gode kurser, hvor der tages hånd om eleverne, og du går derfra med masser af inspiration og vigtig viden.

          Bagekursus Jylland

          I Jylland finder du selvfølgelig også flere steder at tage på et bagekursus. Jylland er fyldt med mange byer – store såvel som små – og det er forholdsvist nemt at komme fra A til B. Så selvom du måske bor et stykke fra et kursus, så er det helt sikkert turen værd alligevel. Hvis du kigger lidt rundt på listen, finder du både en oversigt med bagekursus Ribe og bagekursus Århus. Hvad de to byer har tilfælles, er nogle rigtig spændende bagekurser!

          Bliv budt indenfor og nyd en masse lækkerier hos fx Timm Vladimirs Køkken. Lær de forskellige bageteknikker, og få en masse inspiration til dine næste store mesterværker. I Jylland finder du jo også Sønderjylland, som er kendte for det lækre og smagfulde “Sønderjyske Kaffebord” med masser af søde kager. Har du lyst til at kreere sådan et lækkert bord til dine gæster, så prøv da endelig at tage et smut hen til Det Sønderjyske Køkken, der vil lære der en masse om bagning, teknik, æltning og surdej.

          Bagekursus i Sønderjylland hos Skærtoft Mølle:

          Meyer bagekursus – Få styr på surdejen

          Du behøver ikke at frygte surdejen, på trods af at den har sit helt eget liv. Mange frygter desværre at lave en surdej, da den kan være svær at få i skabet i første forsøg. Men det behøver på ingen måder at være en vanskelighed – for det kan læres, og du kan sagtens mestre teknikken. Hos Meyers bagekursus vil du få en grundig undervisning i at få mel og vand til at hænge sammen og lave en surdej. Du lærer også andre teknikker, der bliver fremvist af en yderst kompetent og entusiastisk underviser.

          Undervejs lærer du at mestre en surdej, som du også må få lov til at tage hjem. Du får også andre smagsprøver med hjem, så der er lidt lækkert til senere. Meyers bagekurser er den perfekte gave at give til ham eller hende, der gerne vil mestre bagning, eller en gave til dig selv. Du er altid omgivet i hyggelige omgivelser, og der vil være en rigtig dygtig undervejs, som kan guide dig til at lave det allerbedste hjemme i køkkenet. Og efter endt kursus, så vil du helt sikkert gerne hjem, og stolt vise din surdej frem til din kæreste, som du endelig har fået lært!

          Bliv inspireret på et bagekursus og brug din viden i køkkenet

          Når du er afsted på et bagekursus, så er det langt fra smagsprøver, du kan tage med dig hjem. Du bliver også inspireret fra top til tå, som du kan bruge hjemme i køkkenet. På et bagekursus er der nemlig nogle rigtig dygtige undervisere, der har studeret alt om bagværk. De giver dig viden og teknikker, som du sent vil glemme.

          Når du er afsted, så vil underviserne dele ud af personlige erfaringer, og give dig en masse tips og historier, så kan blive en bedre bager derhjemme. Når du så kommer hjem, vil du helt sikkert storme ud i køkkenet og vise din kæreste eller venner, hvad du nu har lært. Det kan bruges resten af livet, og er helt sikkert en oplevelse du sent vil glemme.

          Undervejs i kurset, vil du også befinde dig i hyggelige omgivelser. Du lærer nye bekendtskaber, og har du bragt en ven med dig, så er det jo bare endnu mere hyggeligt! Derfor kan vi også anbefale dig, at du evt. giver et gavekort til en ven eller kæreste, og også selv booker dig med til kurset. I vil få en rigtig fed oplevelse på kurset, og er I to hjemme i køkkenet til at bage, tænk da på, hvad I alt ville kunne mestre nu? De kommende gæster vil helt sikkert få sig en stor overraskelse, og slet ikke kunne lade være med at smage på jeres godter.

          Gavekort til bagekursus – den bedste gave for bageentusiaster

          Selvfølgelig, kan du selv tage afsted til et bagekursus, men du kan også glæde en anden med et gavekort. Måske er der en person i dit liv, der er helt vild med at bage, som altid har noget lækkert at byde på. Det kan være, at personen er gået lidt i stå, og så ville et bagekursus være det perfekte skub til mere inspiration for vedkommende. Du kan da også selv tage med til kurset, hvor I kan blive inspireret i fulde drag og få en rigtig god oplevelse sammen. Det eneste du bare skal gøre, er at finde det bagekursus, du gerne vil tilmelde dig hos, eller give i gave, og dem kan du nemt og enkelt finde på vores oversigt. Vi har samlet de bedste og aktuelle bagekurser for dig, som vi mener, er værdifuld gave at give.

          FAQ om Bagekurser

          I forbindelse med bestillingen af et bagekursus har man ofte nogle spørgsmål, vi har prøvet at samle de hyppigst stillede spørgsmål og svar herunder.

          Hvor lang tid tager et bagekursus?

          Et bagekursus tager normalt 3-4 timer, men det afhænger selvfølgelig af hvilket kursus man vælger. Der er kurser der har hygge og fælles oplevelser i forkus, men også kurser der fokuserer på individualitet og detaljer, så der er altid noget for enhver smag.

          Skal man kunne bage i forvejen?

          Normalt kræver det ingen forkundskaber at melde sig til et bagekursus, men i enkelte tilfælde, hvor man går meget i dybden med en bestemt bageform kan det forekomme, men så vil det fremgå tydeligt af kursusbeskrivelsen.

          Hvor meget koster et bagekursus?

          Priserne varierer en del alt efter kursets længde og ingrediensernes kostbarhed men de ligger ofte mellem 450,00 – 1500,00 kr.