20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Barselsgave

En stor begivenhed som en fødsel fortjener at blive fejret, og hvad er bedre end at give de nyslåede forældre en fin barselsgave? Det kan dog være en svær opgave, at finde den perfekte gave, særligt hvis du ikke selv er forælder. 

De bedste gaver til nye forældre handler ikke kun om at gøre deres liv lettere. Det er også dem, der markerer den store og fantastiske livsændring det er, at få børn.

Uanset om du leder efter en barselsgave til den nybagte mor, nybagte far, baby, de nyslåede bedsteforældre eller måske en dåbsgave til den lille ny, så har vi samlet en masse gaveidéer. Her finder du gaver der kan være med til at starte mangeårige familietraditioner, den første bamse, gaver der kan gøre forældrenes liv med børn lidt lettere og personlige gaver, der vil markere dagen i mange år frem. Så uanset om du leder efter de klassiske barselsgaver til forældre og baby eller noget helt unikt og personligt til den lille nyfødte, så har vi gaveiéen du endnu ikke har tænkt på.

  Giv en personlig stjernetegnsplakat til den nyfødte

  Giv en gave der vækker smil og glæde hver gang man kigger på den. En personlig stjernetegnsplakat fra Citatplakat er et oplagt gavevalg til nybagte forældre og en gave, der med garanti vil vække glæde i mange år frem, også når barnet selv bliver stor nok til at kunne se plakaten.

  fra 169 kr.

   Fin suttesnor og bidering

   En suttesnor sikrer at den uundværlige sut aldrig er væk. Denne fine suttesnor fra My Teddy passer til de fleste sutter og fungerer samtidig som bidering for baby når gummerne kløer.

   129,95 kr.

    Giv den lille nyfødte en fin kuglerangle

    Den fine pastelfarvede kuglerangle er sammensat af trækugler der er glaseret med naturlige farver. Ranglen er superfin til baby men kan også bruges når baby bliver lidt større og skal træne motorik. Kuglerne er bevægelige og gode for små babyhænder at gribe i. En super fin lille barselsgave.

    149 kr.

     Mindeboks til barnets første år

     Et barns første år er en helt særlig tid, fuld af mange nye og fantastiske oplevelser, som man gerne vil huske for evigt. Giv en mindeboks designet til at indeholde alle de dyrebare minder fra barnets første år, fra den allerførste lille milepæl til den sidste store milepæl.

      Super plejende olie fra Momkind

      Giv den nybagte mor en super plejende olie til alt fra strækmærker, ar efter kejsersnit, den gravide mave eller pleje af negle og tør hud. Olien indeholder olier fra de mest plejende frugter som jojoba, abrikoskerne, oliven og tidsel.

      279 kr.

       Skab evige minder med gipsaftryk af barnets fod og hånd

       Den fine gaveæske fra Bambam indeholder alt hvad du skal bruge til at lave et fint gipsaftryk af barnets hånd og fod.der med garanti blive bringe smilet frem. Det er den perfekte gave til de nybagte forældre.

       99 kr.

        Helens bog om dit barns udvikling

        Denne bog er et must for enhver forælder med et lille barn. Den giver værdifuld indsigt i, hvordan dit barn tænker, føler og handler på forskellige stadier i de første tre år. Denne forståelse vil hjælpe dig til bedre at imødekomme deres behov og støtte deres udvikling.

        179 kr.

         Giv den nyfødte den første bidering

         Giv den lille nyfødte den første bidering i form af denne søde og stilrene model i silikone fra Liewood. Bideringen er idéel til små gummer og ringene er gode at gribe og mærke forskellige former og teksturer. En super fin lille barsels eller babyshowergave.

         169 kr.

          Sengetøj, dream all night, M&P – bySKAGEN

          Giv baby en god nattesøvn med det lækre sengetøj fra BySkagen. Dansk kvalitet, møder dansk design i dette vidunderlige sengetøj med de fineste cirkusdyr på forsiden. Sengesættet er syet i blødt OEKO-tex bomuld.

          399 kr.

           Bashful kanin fra Jellycat

           De populære bamser fra Jellycat er favoritter hos de fleste børn. Og når man først har haft en i hånden, er man ikke i tvivl om hvorfor. Kaninen er super blød og har det fineste udtryk i ansigtet. Den fineste bamsegave både til den nyfødte og det lidt ældre barn, der mangler en sovekammerat.

           fra 179 kr.

            Baby Einstein Lysende Shaker Blæksprutte

            Giv denne søde og finurlige blæksprutte til de mindste størrelser. Blæksprutten kan både lyse, skifte farve og spille musik alt efter, hvordan den rystes og trykkes på. En alletiders gave, som med garanti vil holde alle nysgerrige babyer beskæftigede. 

            199 kr.

             Done By Deer Aktivitets bue Grå

             Den super fine aktivitetsbøjle fra Done by Deer er blevet opgraderet og kan nu stå af sig selv. Der medfølger 3 forskellige ophæng med lyde og spejl, og bøjlen kan nemt justeres i højde og bredde. En super gave og den perfekte sansestimulering til alle babyer. 

             499 kr.

              Filibabba Frey the frog

              Frey the Frog er et sjovt og sødt stykke legetøj til helt små babyer. Frøen er sansestimulerende og rar at holde ved for små babyfingre. Frey the Frog er fremstillet i 100% naturgummi og er en super måde at holde din baby beskæftiget på. 

              104,95 kr.

               H.C. Andersen samlede eventyr, rød

               Mangler du den perfekte gave til den lille ny? Forær en H.C. Andersens samlede eventyr i jubilæumsudgave. Bogen inderholder mange timers skøn læsning for både store og små. Bogen er idéel som dåbsgave, barselsgave og fødselsdagsgave.

               349 kr.

                Giv barnet sit første spisesæt

                Giv den lille ny det første spisesæt. Dette fine sæt fra Konges Sløjd er fremstillet i bionedbrydeligt materiale og består af tallerken, skål, ske, gaffel og kop. Konges Sløjd er kendt og elsket for deres finurlige vintageunivers og dette sæt er ingen undtagelse. På tallerkenen er motivet den sødeste kanin med teksten jaime les carottes (jeg elsker gulerødder) og i skålen en brieost med teksten Always brie mine.

                199 kr.

                 Giv den lille ny de fineste stofbleer

                 Byd den lille ny velkommen til verden med de stofbleer med de fineste røde valmuer på. Stofbleer er noget af det man bruger allermest til den lille ny. Som underlag, nusseklud, bleskifte osv. Disse er syet i blød bomuldsmuslin og bliver kun blødere med tiden.

                 129 kr.

                  Navnetog i træ

                  Et navnetog er en fin og personlig gave til familiens nyeste tilføjelse. De kan bruges både som dekoration i børneværelset og som tradition til fødselsdag og fest, hvor det med garanti vil bring smilet frem.

                  20 kr.

                   Den perfekte barnedåbsgave

                   Leder du efter en flot gave til barnedåben? Citatplakat har et stort udvalg af flotte, personlige og unikke plakater, der passer perfekt som gave til barnedåben og som vi vække glæde i mange år frem, Du har mulighed for at personliggøre plakaten, så den passer præcis til dåbsbarnet.

                   fra 149 kr.

                    Det perfekte aktivitetskit til baby fra Done by Deer

                    Den fineste begynderkuffert fra Done by Deer med alt hvad den lille ny behøver. Kufferten indeholder fint aktivitetslegetøj, som bidering, nusseklud, rangle og en lille bog. Kittet kommer i to flotte farver.

                    559 kr.

                     Skin Care – Samlet sæt

                     Danish Skincare laver ærlig, effektiv og enkel hudpleje der gør underværker for din hud. Det er ikke for sjov at det danske brand har taget skønhedsverdenen med storm. Her får du et samlet hudplejesæt, der indeholder alt, din hud har brug for. Du får behandling, pleje og beskyttelse mod en lang række hudproblemer.

                     978 kr.

                      Byd den lille ny velkommen til verden med et flag

                      Det fine bordflag fra Maileg er den idéelle gave til den lille nyfødte og en fin måde at byde dem velkommen til verden. Det er en gave der kan følge både barn og familie i mange år frem og danne ramme om fødselsdagstraditioner i hjemmet.

                      149 kr.

                       Den lille giraf fra Fablewood

                       Giv den lille nyfødte en gave der vil følge ham eller hende i mange år frem. Den lille giraf fra Fablewood er magnetisk og oplagt som begynderlegetøj når barnet skal lære at samle og skille ad. Samtidig er det en fin og æstetisk figur man kan have stående på hylden og som barnet kan tage med videre til sit eget hjem.

                       249 kr.

                        Kropspude

                        En lækker U-pude til en der har brug lidt ekstra støtte. U-puden hjælper med at finde ro i kroppen og en behagelig sovestilling, så du vågner op og er mere veludhvilet. U-puden kan også bruges af gravide eller personer der døjer med smerter i ryg og nakke

                        599 kr.

                         Flot fødselsdagstog fra Konges Sløjd

                         Et fødselsdagstog er den fineste fødselsdagstradition som kan følge familien gennem hele livet. Toget kan stilles frem hvert eneste år når barnets fødselsdag skal fejres men også til resten af familien. Det fine tog fra Konges Sløjd er lavet i stentøj med flotte cirkusfigurer i afdæmpede farver.

                         549 kr.

                          Sødt quiltet pusleunderlag fra CamCam

                          Giv de nybagte forældre et fint og praktisk pusleunderlag til at tage med på farten. Pusleunderlaget er syet flot mønstret bomuld og fyldt med et tyndt lag skum, så baby ligger blødt selv på hårde overflader. Pusleunderlaget har en praktisk lomme med plads til en ble og en stofble.

                          329 kr.

                           Sansegynge

                           Hop med på trenden og giv denne sjove og lærerige sansegynge til et barn i den mindre størrelse. Gyngen stimulerer barnets motorik og balancesans, og de vuggende bevægelser kan samtidigt virke beroligende. En super fin gave til alle med en baby på armen. 

                           535,50 kr.

                            Fineste nusseklud med elefant

                            En blød nusseklud er den perfekte gave til baby. Den giver tryghed når barnet skal sove og er super blød for baby at ligge og nusse og putte med igennem dagen.

                            209 kr.

                             40 uger efter bog af Cana Buttenschøn

                             Giv den vordende mor en kærlig guide til starten på livet med en lille ny. At blive mor er helt fantastisk. Men det at stå med en baby i armene rummer også store følelser og usikkerhed. Denne bogen er en kærlig og humoristisk håndsrækning til nye forældre, særligt moderen, der tager fat på alle de store og små omvæltninger, der sker når man bliver forælder.

                             160 kr.

                              Elefant Big Ears – Teddykompaniet

                              Giv din mindste guldklump eller en du kender dette allerblødeste elefant-krammedyr fra Teddykompaniet. Denne 100% sikkerhedscertificerede plyselefant vil være en skøn og tryg nussekammerat til de mindre størrelser. Perfekt til helt små babyer og en oplagt barselsgave. 

                              149 kr.

                               John Deere traktor – Lamaze

                               Giv baby noget sjovt aktivitetslegetøj der styrker deres udvikling. Med traktoren fra Lamaze er der lagt op til mange timers underholdning for de små. Der er både forskellige lyde og strukturer der alt sammen er med til at aktivere og beskæftige barnet.

                               195 kr.

                                Liewood Aktivitetsstativ m. Dino ophæng

                                Den perfekte beskæftigelse til babyer kommer her i form af dette fine aktivitetsstativ i træ. Ophængene skiftes nemt ud efter behov, så der mulighed for at være kreativ hen ad vejen. Stativet er let og lyst og vil passe fint i alle hjem. 

                                489,30 kr.

                                 Gavesæt fra Kraes

                                 Giv den nybagte mor og baby et lækkert plejende gavesæt fra Kraes. Sættet indeholder Babybad, Babybalm og Glade kinder-stick, der er super god at have med på farten i de kolde vintermåneder.

                                 301,95 kr.

                                  Sophie la giraffe bidering

                                  Sophie la Giraffe bideringen er den perfekte følgesvend til babyer med ømme eller kløende gummer. Bideringen er lavet i naturgummi og malet med fødevarefarver, så den er sikker at bide i. Samtidig er den nem at holde i for små babyhænder.

                                  129 kr.

                                   Plejende håndcreme til de vigtige hænder

                                   Giv dit barns dagplejemor en plejende håndcreme til hænderne, der holder dit barn i hånden mens du er væk. Efter en lang dag er det skønt at smøre hænderne ind i en plejende og velduftende creme - ren hverdagsforkælelse.

                                   179,95 kr.

                                    Konges Sløjd Badedyr

                                    Gør badet til en leg for de små med de fine badedyr i fødevaregodkendt silikone fra Konges Sløjd. Ikke alle børn synes det er en fest at komme i bad men med noget sjovt badelegetøj går det lidt lettere og barnet vænner sig langsom til at være i bad.

                                    250 kr.

                                     Brio Togbane Sæt m. Skov

                                     Dette klassiske Brio togbane sæt er et både fint og praktisk stykke legetøj, som kan holde de mindste størrelser beskæftiget i mange timer. Togsættet består af 18 forskellige dele og er CE og FCS certificeret. 

                                     198,95 kr.

                                      Bright Starts Poppende Frø

                                      Underhold din baby med denne super sjove og finurlige frø. Frøen popper bolde frem og tilbage når de kommes i dens mund, mens talknapperne lyser og spiller sjove melodier og lyde. Et sjovt stykke legetøj som vil få din baby til at grine og klukke. 

                                      298 kr.

                                       Smallstuff Puttekasse Elefant

                                       Lad din baby udvikle sine motoriske evner med denne søde elefant-puttekasse i træ. Kassen kommer med træbrikker i forskellige former og farver, som kan stables eller sættes i kassens hullede rum. 

                                       189,95 kr.

                                        Oxybul Aktivitetsflodhesten Axel

                                        Stimulér din babys sanser og aktivér den motoriske læring med Aktivitetsflodhesten Axel. Flodhesten er fremstillet i velourblødt polyester og har 12 forskellige aktiviteter og lyde. Sammen med farver og teksturer er Flodhesten Axel en oplagt lærings- og legepartner til alle nyfødte babyer. 

                                        299,95 kr.

                                         B Toys FunKeys

                                         Giv dit barn dette super flotte sæt nøgler fra B Toys. Nøglerne er farverige og har forskellige billyde samt indbygget lommelygte. Et fedt sæt legetøjsnøgler, som de mindste vil elske at rende rundt med. Nøglerne er fremstillet i plastik og rustfrit stål. 

                                         169,95 kr.

                                          bObles Tumlegulv

                                          Giv dette super fine tumlegulv til en, som har en baby på armen. Gulvet er fremstillet i fast skum og fungerer perfekt til leg og motoriske øvelser med babyer, såvel som et blødt underlag til større børn. Fås i farverne blå og rosa. 

                                          329,95 kr.

                                           Fineste blomstervase

                                           Den fine Pipanella dotted vase er enkel og stilren i sit udtryk og den vil passe ind i de fleste hjem. Tilføj et par fine farvede blomster og du har den sødeste gave klar. Hvem bliver ikke glad af friske blomster i en fin vase.

                                           275 kr.

                                            Bagekursus med surdej

                                            Vil du også lære at bage lækre surdejsbrød med glassprød skorpe og smagfuld krumme? Så kom med på surdejskursus og lær alt hvad der der værd at vide om den lumske surdej. Du lærer hvordan man starter en surdej og I kommer til at gennemgå forskellige opskrifter, surdej kan anvendes til. Og så kommer I selvfølgelig også til at bage lækkert brød, som du får med hjem.

                                            1200 kr.

                                             Fin Tivolilysestage

                                             Skab ekstra hygge og stemning hos store og små med denne fine fyrfadsstage fra Normann. Stagen er inspireret af de originale olielamper fra Tivoli og indfanger på fineste vis Tivolis barnlige og æstetiske ånd.

                                             399,95 kr.

                                              Walla Walla koala – Lamaze

                                              En skøn gave til den nyfødte. Lamaze Walla vægkoalaen er et farvestrålende, nuttet legetøj, der vil underholde ethvert barn. Der er så mange forskellige lyde og effekter fra knitrende papir til rasle-lyde - den perfekte aktivitet for alle småbørn!

                                              105 kr.

                                               Brætspil

                                               Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

                                               255 kr.

                                                Gave til barnedåb

                                                Design en sød og kærlig plakat som en gave til den store dåbsdag — eller skab et fint minde fra dig til din egen lille guldklump. Mulighederne er mange hos Citatplakat, hvor du kan være kreativ og personlig på rigtig mange måder. 

                                                Fra 49 kr.

                                                 Oplevelsesgavekort

                                                 Giv en du har kær en på opleveren med et oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse. Modtageren kan fx vælge mellem whiskeysmagning, bridgewalking og spaophold. Med andre ord er der med garanti en oplevelse for enhver smag.

                                                 500 kr.