Bedstegaver.dk

Billige gaver 2023 | 25+ gode, men billige gaver

At give en gave behøver ikke være dyrt; der findes billige gaver i mange forskellige typer og slags, som ikke suger al liv ud af pengepungen. 

De billigste gaver er ofte dem vi bruger til kalendergaver, adventsgaver og mandelgaver til børnene, men der findes også masser af fine gaver til mange forskellige anledninger, som ikke koster mange penge. 

Skal man bruge en gave til svigermor eller en valentines gave, kan den sagtens være hjemmelavet og skal man give gave til en indflytterfest kan en ølgave være en god og billig gave. 

Fælles for gaver er, at det er tanken der tæller. Det er derfor ikke afgørende hvad du har råd til, men mere om du har sat dig ind i personens interesser og karakter. Det vigtigste er jo nemlig, at man giver med glæde. Det kan dog selvfølgelig være svært at give en billig gave fra en dyr ønskeseddel. Der kan man enten vælge at give en pengegave som et tilskud til ønskerne, eller måske give en gave som passer til de øvrige ønsker, men som koster mindre. Sommetider kan sjove gaver også være en nemmere måde at give en gave på, uden at bruge mange penge.

Filter

Gaveguide: Find de bedste billige gaver lige her

Det er tanken der tæller og en god gave kan sagtens være billig. Kun fantasien sætter grænser for hvad man kan finde på. Når det så er sagt, kan det være svært at finde rundt i det store udvalg, og samtidig finde en fantastisk gave som ikke er alt for dyr. Vi har fundet frem til nogle af de bedste gaveideer til billige gaver, så du kan få inspiration til at vælge den helt rette gave.

Der findes faktisk rigtig mange billige gaver til under 300 kr. Se bare her: 

De 10 mest populære billige gaver 2023 er:

 • Plakat med stjernetegn
 • Spralla LED Beanie Hue Lysegrå
 • Kitchpro kølekruset
 • Personlig toblerone
 • Kæledyrsportræt
 • Outlust Survival Card
 • Brætspil
 • Kähler Hammershøi espressokop
 • Kitchpro elastiske silikonelåg 6-pak
 • Spralla Vandhængekøje

Gode gaveidéer til billige gaver

En lille gave kan vække stor glæde og begejstring. De bedste gaver er ofte dem, vi ikke forventer at få. En lille overraskelse eller anerkendelse, som viser at nogen har tænkt på dig. Nogle gange kan det være nødvendigt, at give gaver på budget. Det kan f.eks være ved juletid hvor vi giver mandelgaver, adventsgaver og billige gaver til pakkeleg. Det er desuden pæn skik at medbringe en lille ting, hvis man bliver inviteret hjem til venner eller bekendte. Det føles især helt specielt, hvis man får en personlig gave.

Billige gaver til hende

Billige gaver til hende, kan være en lille ting til kæresten, til mor eller bedstemor og endda til svigermor. Her får du nogle eksempler på gode billige gaver til hende:

 • Zmile Cosmetics Everybody’s Darling: Zmile Cosmetics Everybody’s Darling er den ultimative gave til hende der elsker makeup. Her får du en hel kuffert bestående af 51 dele til. Makeup sættet er en super god gave til en bedste veninde.
 • Summerbird – Collection 9 Gaveæske: Med Summerbird Collection 9 gaveæske har du mulighed for at give en rigtig god gave til hende som elsker søde sager. De 9 lækre smagsvarianter består af blandt andet; lakrids, mint, karamel og marcipan.
 • Soft Cloud Mulberry Pudebetræk Pink: Giv en sød og personlig gave til hende du holder af. Er du på udkig efter en af de mere personlige gaver, er denne lækre luksus silkehovedpude et oplagt valg. Pudebetrækket er lavet af den fineste Mulberry silke.

 

Billige gaver til ham

Der findes mange gaveideer til ham du holder af. Her får du et bud på 3 gode gaver til manden du gerne vil forkæle.

 • InnovaGoods Wine Set Barudstyr 5 stk: Kan ham du holder af godt lide at nyde et glas vin eller agere som bartender får du her vores bedste bud på billige gaver under 100 kr. Gaven med det flotte vinsæt består af bundprop, proptrækker, dryppering, flaskeåbner og støttebakke
 • Percy Nobleman Signature Beard Conditioning Oil: Trænger manden i dit liv til at blive frisket lidt op i skægget, så får du her en af vores gode gaveideer til en sød gave, som samtidig tillader dig at drille modtageren en smule, hvis han har fået rigeligt med skæg.

Billige gaver til børn

Der findes mange sjove gaver til børn. Her får du vores bedste ideer til sjove billige gaver til de kære små.

 • Find Holger – og den magiske lommelygte: Husker du Holger? Nogle gange gør de små ting fra barndommen et stort indtryk og mange kan nikke genkendende til bøgerne “Find Holger”. Bogen om Holger er en god ide til en af de små gaver, som barnet vil blive rigtig glad for.
 • Mikroskop: Med My First Microscope får du en anderledes gave, som slår et væld af dyre gaver. Mikroskopet er en oplagt gave til barnet som elsker at undersøge og fordybe sig i tingene. Mikroskopet har indbygget LED lampe, som gør det muligt at se selv de mindste detaljer
 • Pabobo Stjerneprojektor Svamp: Pabobo Stjerneprojektor Svamp er en sjov gave og fungerer samtidig som en flot dekoration til børneværelset. En perfekt gave til barnet som skal lære at sove selv.

Billige gaver under 100 kroner

Se vores udvalg af billige gaveideer til under 100 kr.

 •  Bredemeijer Jing Tekop 2 stk: En super fin værtindegave til tedrikkeren.
 • Spigen Velo A600 Universal Waterproof Phone Case: Vandtæt universal mobilholder. Perfekt til at holde mobilen tør på en regnvejrsdag.
 • mp Denmark Wool Slippers: Sørg for at kæresten ikke får kolde fødder, med disse lækre uld-slippers fra MP.

 

 

Hvor meget må en gave koste?

Det er helt op til dig og dit budget at afgøre hvor meget din gave skal koste. Værdien af gaven hænger som regel sammen med , hvor tæt vi er i relationen på modtageren og hvilken begivenhed vi giver gaven til. Vigtigst af alt er dog at huske, at der er mange former og måder at vise anerkendelse og betænksomhed på.

Husk at det er tanken der tæller

Ligesom der ikke altid behøver at være en bestemt anledning til at give en gave, behøver du heller ikke anstrenge dig for altid at finde den perfekte gave. Det er som sagt tanken der tæller og selv en billig gave viser, at du har tænkt på modtageren.

FAQ

Hvad giver man sin bedste ven i gave?

Det burde være let at finde på en ting at give sin bedste ven i gave, men faktisk kan det vise sig at være lidt af en udfordring. Hvis du føler dig helt på bar bund, kan du vælge en af de personlige gaver, og gerne overraske din ven med en super fed oplevelse sammen.

Hvad skal jeg give min far i gave? 

For rigtig mange mennesker, er det af en eller anden grund rigtig svært at finde en gave til far. Måske fordi far ikke rigtig ønsker sig noget. Hvis det er årsagen, kunne en god gaveide til far være at skabe flere personlige minder med en god oplevelse sammen.