20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Billige julegaver

  Brætspil

  Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

  255 kr.

   Mölkky Spil

   Mangler du gaven til den spilleglade? det finske spil Mölkky garanterer udendørs sjov og leg i mange timer for hele familien eller alle vennerne. Mölkky er et sjovt og anderledes spil der kan spilles fra 6 år og opefter.

   159 kr.

    Spralla LED Beanie Hue Lysegrå

    Giv en gave der både holder modtageren varm og gør det muligt at se i mørket. Spralla LED Beanie er huen med indbygget pandelampe, som sørger for, at du både kan se og bliver set i mørket! Lyser med tre lysstyrker og er perfekt til den som f.eks. løber om aftenen.

    149 kr.

     Lækkert skærebræt

     Et lækkert skærebræt er både praktisk, funktionelt og dekorativt i køkkenet. Vælg et i god kvalitet og det vil følge modtageren i mange år frem. Et flot træskærebræt kan f.eks. både bruges til at skære på men også til at anrette.

     559 kr.

      Kähler Hammershøi espressokop

      Den perfekte gave til kaffeelskeren. Hammershøi espressokoppen er fremstillet af højkvalitets keramik og er både holdbar og stilfuld. Samtidig fås koppen i mange forskellige farver, så den passer til alles smag.

      92 kr.

       Cognacglas

       En god cognac skal nydes i det rette glas, hvor den kan slynges i glasset uden at spilde og hvor den fyldige bouquet kan nydes i fulde drag. Når det kommer til design er der mange muligheder, så vi garanterer at du kan finde et der passer ind i modtagerens stil.

       55 kr.

        Oplevelsesgavekort

        Giv en du har kær en på opleveren med et oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse. Modtageren kan fx vælge mellem whiskeysmagning, bridgewalking og spaophold. Med andre ord er der med garanti en oplevelse for enhver smag.

        500 kr.

         Kongespil

         leder du efter en hyggelig gave, som hele familien kan have glæde af? Så er kongespillet den rette gave. Få alle familiemedlemmer ud i haven, og hyg jer! Det er et spil, som alle aldre kan være med til.

         101 kr.