Bedstegaver.dk

Biograf gavekort 2024 | Hyggeligt biograf gavekort til alle aldre

Der er bestemt delte meninger om det at få et gavekort i gave. Vi kender også selv følelsen af at have fået et gavekort, som vi ved, at vi aldrig får brugt og det ender bare med at ligge i skuffen og blive ”for gammelt.” Nogle gange kan det dog være en rigtig god idé at give et gavekort i gave. Det gælder eksempelvis for et biograf gavekort, som de fleste mennesker – unge og gamle – vil få brug for i løbet af et år. Her får du alt hvad du skal vide, om biograf gavekort.

Filter

Gavekort til danske biografer

I takt med den teknologiske udvikling, har forskellige systemer gjort det muligt for os at købe gavekort. Det betyder ikke alene at der bliver langet flere og flere gavekort over disken, det betyder også at flere og flere penge, ”flyver rundt” i limbo og aldrig bliver brugt. Det gør de fordi at ligeså gode som vi kan være til at købe gavekort, ligeså dårlige kan vi være til at bruge dem. Egentlig er det rigtig underligt, fordi vi mennesker jo elsker gratis ting og gaver. Så at have et gavekort liggende uden at få dem brugt, er en situation, der oftest forsøges afværget med rigtig dårlige argumenter.

Nogle af de klassiske gavekort er gavekort til Matas, Smartbox og GO DREAM gavekort og gavekort til interiørbutikker som eksempelvis Kop & Kande. Biograf gavekortet er kommet til lidt senere men er også gået hen og blevet en super populær gave. Måske er biograf gavekort i virkeligheden nogle af de gavekort, vi er bedst til at bruge.

5 Gode grunde til at give et biograf gavekort:

  1. Du er sikker på at modtageren kan bruge gavekortet.
  2. Du sørger for at modtageren får en god oplevelse – oplevelser er langt mere givende end materielle gaver.
  3. Du bliver måske endda inviteret med i biografen – hvis du altså køber et biograf gavekort for 2.
  4. Du behøver ikke at bruge en masse tid og energi på at finde én af gaverne fra ønskelisten.
  5. Du får måske selv et biograf gavekort i gave af modtageren – forhåbentlig med alle de bedste hentydninger.

Alle kan bruge et gavekort til biograf

Uanset om du er på udkig efter at købe et gavekort til biograf til din ven, din søster, din kæreste eller dine forældre, så vil det garanteret blive modtaget med glæde. Et biograf billet gavekort kan bruges af alle aldre. Vidste du eksempelvis at de fleste biografer har særlige filmvisninger for de helt små, de vordende mødre og seniorsegmentet? Alle elsker en god film i biografen, med en kæmpe bøtte popcorn og en alt for stor sodavand. Derfor er et biograf gavekort en skøn gaveidé.

Sådan køber du et gavekort til biograf

Et biograf gavekort i en gaveæske

Der er mange måder at købe et gavekort til en biograf. Har du det bedst med at købe gavekortet fysisk, kan du besøge én af landets mange biografer og købe et gavekort til biograf der. Du bestemmer selv beløbet og typisk kan du vælge om du vil købe et biograf gavekort for 2 eller en enkelt billet. Mange steder kan du også vælge en enkelt billet med tilhørende popcorn og sodavand eller biograf gavekort for 2 inklusiv en valgfri menu. Du kan også finde gavekort til biograf i diverse større supermarkeder eller boghandlere. Her findes de blandt andet som Smartbox æsker, hvor du køber en hel oplevelse og typisk inklusiv en snack-menu. Du kan også finde biografernes egne gavekort – oftest hænger de oppe ved kassen.

Print selv gavekort

Er du lidt sent ude kan du eksempelvis også gå på nettet og købe et Gavekort biograf print selv. Mange hjemmesider sælger biograf gavekort og har du en printer er det hurtigt og nemt at købe online. Du kan også tage på biblioteket for at printe dit biograf gavekort, men så er det nok i virkeligheden ligeså nemt at købe det i en fysisk butik.

Vælg det rigtige biograf gavekort

Udover at vælge hvorvidt dit gavekort til biograf skal være for to personer eller en enkeltbillet med popcorn, så skal du også være opmærksom på hvor gavekortet virker til. Der findes som udgangspunkt to store biografkæder i Danmark: Nordisk Film Biograferne og Cinemaxx Biograferne. Biograf billetter købt til den ene kæde, vil naturligvis ikke kunne bruges i den anden kædes biografer. Derfor skal du være opmærksom på, at hvis du køber et Nordisk Film biograf gavekort eller et biograf gavekort til Kino – som er den side, de fleste bruger til at booke billetter – så gælder disse gavekort ikke i alle biografer. Undersøg derfor hvor modtageren af gavekortet bor og hvilke biografer, der ligger i nærheden. Det kan også være at du ved, at modtageren af gaven elsker at besøge København by. I så fald vil et gavekort til en Nordisk Film biograf som eksempelvis Imperial være et godt valg.

Sofarækker eller ekstra sprød lyd?

Der er fordele og ulemper ved de forskellige biografkæder, du har mulighed for at købe gavekort til. Nogle biografer har store lækre og bløde sofasæder. Andre har ekstraordinært god lyd- og billedkvalitet. Og nogle biografer tilbyder koloenorme sale og 3D filmvisninger. Vælg den biograf, du synes passer bedst til gavemodtageren.

Gør noget ud af indpakningen

Selvom du giver et gavekort i gave, er der mange måder du kan gøre lidt ekstra ud af gaven, så det ikke ”bare” er et ”kedeligt” biograf gavekort, som endnu ikke er taget i brug. Det sjove kommer jo først, når biografbilletterne bliver booket, betalt med gavekortet og popcornene er hentet i kiosken. Før det, må vi erkende, at et gavekort er og bliver en lidt kedelig ting at pakke ud.

Medmindre! At du selvfølgelig gør noget ekstra ud af indpakning eller overlevering. Selv hvis du køber én af de mere præsentable bokse fra boghandleren eller supermarkedet, vil den alligevel tage sig lidt kedelig ud. Specielt hvis den ligger under juletræet på Juleaftensdag eller står på et prangende gavebord til en 18-års fødselsdag. Heldigvis er der masser af måder du kan sikre dig, at din gave vil blive husket – også selvom indholdet er noget så simpelt som et biograf gavekort.

Søg inspiration på nettet

Overalt på nettet findes der inspiration til sjove og kreative måder at pakke gaver ind på. Der findes helt specifikke nichearkiver, hvor man kan finde inspiration til eksempelvis inpakning af konfirmationsgaver, 30-års gaver eller dåbsgaver. Pinterest er et godt sted at lede, hvis du gerne vil holde alle muligheder åbne. Her kan du finde en masse random men flotte og inspirerende DIY guides og vejledninger og du kan med garanti finde en sjov måde at pakke dit gavekort ind på.

Kopier andres idéer

Du kan også lade dig inspirere til de festligheder, du selv deltager i. Skal du til en stor fødselsdag, så hold øje med gavebordet. Er der nogle, der har gjort sig ekstra umage med indpakningen? Er der nogen, der tilføjer en tale eller et andet underholdende indslag til deres gave? Hvilken gave får mest opmærksomhed? De fleste af os har mange kreative sjæle tæt på livet. Det kan være at din onkel har et særlig talent for at sy eller måske har din bedstemor den bedste idé til en kreativ indpakning. Søg inspiration på nettet og omkring dig.

FAQ om biograf gavekort

Ønsker du at glæde dig selv eller en du holder af med et biograf gavekort? Så har du formentlig et par spørgsmål som du ønsker at få besvaret, vi håber meget at vi i denne FAQ har besvaret netop dine spørgsmål.

Hvad er et biograf gavekort?

Et biograf gavekort er et gavekort som gør det muligt at glæde andre med en biograf oplevelse hvor til de selv kan vælge film, dato og lignende.

Hvor meget koster et biograf gavekort?

Et biograf gavekort koster 159-458 kr. prisen varier alt efter hvor mange personer gavekortet er til, samt hvad der er inkluderet i gavekortet.

Hvor kan et biograf gavekort indløses?

Som oftest købes et biograf gavekort til en hel kæde af biografer rundt om i hele Danmark, derfor kan dit biograf gavekort bruges rigtig mange steder.