20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Bryllupsdagsgave

Én gang om året kommer dagen, som det gifte folk bør huske på med en lille bryllupsdagsgave. Den kan være lille, den kan være stor, bare den er der. Det bliver en vigtig symbolsk gestus at huske sin bryllupsdag og give en anerkendelse til sin partner i forbindelse hermed. 

En af de populære ideer er, at give en oplevelsesgave. Måske noget man kan opleve sammen. En oplevelse kan også være et lækkert restaurantbesøg eller en hotelovernatning eller måske en tur i biografen. 

Det kan også være at man vil fjerne det højtidelige islæt fra gavegiveriet og give en sjov gave eller måske en gave som er gjort ekstra personlig til ham eller hende

Kærlighedsgaver kunne fx være et smykke, en plakat eller et foto taget til lejligheden og indrammet. Andre kærlige gaver kunne være en buket blomster, en gavekurv eller et spil som man kan hygge med som familie. Uanset hvilken type gave man vælger, findes de til både billige, dyre og midt-imellem priser. Der findes desuden masser af inspiration til den rigtige gave her på siden. Kombiner inspiration med personlighed og anledning og få den helt rigtige gave købt til bryllupsdagen – en vigtig og kærlig gave.

  Georg Jensen Daisy øreringe

  Et af de mest klassiske smykker man kan give er de fine Marguritøreinge fra Georg Jensen. Uanset stil passer øreringene til de fleste og kan gå i arv i flere generationer, da de aldrig går af mode.

  935 kr.

   Ægteskab definition – plakat

   Den perfekte gave til det nygifte brudepar eller til bryllupsdagen - uanset om det er 1 årsdagen eller sølvbryllup, så vil denne gave give et smil på læben. Definitions plakater er anderledes og beskriver Ægteskab med sjove, søde og drilske ord.

   199 kr.