20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Bryllupsgave

Få ting er smukkere end et bryllup. En solopgang på en tropisk palme-ø. En hund, der tager en killing til sig, som var det dens egen. En fødsel – eller i hvert fald, det, der kommer ud af en fødsel. Bogstavelig talt. Meget få ting… Måske er det også derfor, at du stresser så meget over at finde den helt perfekte bryllupsgave. Og med god grund. Bliv hængende og lad os guide dig til den helt rigtige bryllupsgave.

Bryllup

Find den perfekte gaveidé

  Ægteskab definition – plakat

  Den perfekte gave til det nygifte brudepar eller til bryllupsdagen - uanset om det er 1 årsdagen eller sølvbryllup, så vil denne gave give et smil på læben. Definitions plakater er anderledes og beskriver Ægteskab med sjove, søde og drilske ord.

  199 kr.

   Giv en personlig plakat til brudeparret

   Giv brudeparret en personlig plakat i bryllupsgave. Citatplakat tilbyder et bredt udvalg af både sjove, romantiske og søde plakater til brudeparret. Du kan både designe en personlig plakat med citater og vælge om det er romatikken eller humoren der skal være i højsædet. Du kan vælge en af de flotte pre-designede muligheder.

   Fra 129 kr

   Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

   Skrøbelev Gods er kendt for dets smukke omgivelser & ikke mindst autentiske atmosfære. Tag et romatisk ophold for 2 og nyd godset på Langeland. Opholdet inkluderer lækker aftensmad, morgenmad og en rundvisning på det flotte gods.

   1292 kr.

   Bridgewalking Lillebælt

   Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

   255 kr.

    Hjerteformet Æske med Evighedsroser

    Giv den ultimative kærlighedserklæring med denne hjerteformede æske med 10 røde roser. Roserne er konserverede og vil holde i umindelige tider. Perfekt som års- eller valentinsdagsgave, men lige så romantisk og kærlig at give til din elskede uanset hvilken dag kalenderen viser. 

    399 kr.

     Globen Lighting Bord Icon bordlampe

     Globen lighting icon bordlampe er flot i minimalistisk design, der vil passe ind i de fleste hjem. Lampen er idéel som housewarminggave eller bryllupsgave til det designglade par. Lampen kan vinkles for at give den helt rette belysning.

     599 kr.

      Kähler Hammershøi espressokop

      Den perfekte gave til kaffeelskeren. Hammershøi espressokoppen er fremstillet af højkvalitets keramik og er både holdbar og stilfuld. Samtidig fås koppen i mange forskellige farver, så den passer til alles smag.

      92 kr.

       SACKit Nordic Sofabord

       Flot stilrent sofabord i tidsløst nordisk design. Det runde sofabord har en diameter på 78 cm, så du får god plads til at skabe hyggelige rammer for venner og familie. Bordet er dansk design og har været i hænderne på de dygtigste håndværkere.

       5195 kr.

        Novis Pro Blender

        Mangler du gaven til køkkenentusiasten? Så se med her. Den lækre Novis Pro blender gør processerne i køkkenet til en leg. Uanset om der skal blendes smoothies, knuses is eller laves pesto, så er Novis Pro et fantastisk redskab.

        4999 kr.

         Kay Bojesen Turtelduer

         Vi præsenterer Turtleduerne fra Kay Bojesen! Disse charmerende træfugle er perfekte til at tilføje et strejf af kærlighed til ethvert rum. De står næb til næb og er en god gaveidé til bryllupper eller andre særlige lejligheder. Eller bare giv dem til en person, der elsker dansk design!

         510,00 kr.

          Spaophold på Kurhotel Skodsborg

          Leder du efter den ultimative Spa-oplevelse? Så er Kurhotel Skodsborg Spa det perfekte valg. Her får du alt, hvad hjertet begærer inde for wellness og luksus. Tag din partner, mor eller veninde i hånden og nyd en weekend i afslapningens tegn.

          2600 kr.

           ENOTECA væghængt flaskeholder

           Mangler du en god gave til hjemmet? Forær modtageren en smuk flaskeholder fra Enoteca i lyst træ. Flaskeholderen er fremstillet i enkelt flot design og vil passe ind i de fleste hjem.

           449 kr.

            Røde roser, mousserende vin og chokolade

            Oplev smil og et varmt hjerte hos en du holder af med denne flotte blomsterhilsen. En ekstravagant kærlighedserklæring i form af roser, vin og chokolade den perfekte måde at udtrykke kærlighed og forkælelse til din special someone.

            825 kr.

             Anova Sous Vide

             Sous vide er next-level indenfor madlavning. Kød så mørt som smør, klassike saucer, cremer -der er jo næsten ikke grænser for de kulinariske vidundere man kan kreere men en sous vide maskine. Så hvis du kender en madlavningsentusiast, er det den perfekte gaveidé.

             682 kr.

             Spaophold på Marienlyst Strandhotel

             Giv en lækker spaoplevelse til nogle du har kær. En spaoplevelse på Marienlyst Strandhotel indkluderer 3-retters aftenmenu, stor morgenbuffet, fri adgang til casino og adgang til spafaciliteter. I overnatter i et lækkert superiorværelse, så der er garanti for wellness og afslapning for alle pengene.

             3695 kr.

              God flaske champagne

              Med gode bobler går man aldrig galt i byen! Forkæl modtageren med en god flaske bobler som er nøje udvalgt. Skal det være Veuve Clicquot, Möet eller noget tredje? Find alt den information du skal bruge for at vælge de rigtige bobler her - og ja de sender ogå -)

              359,95 kr.

               Krus og kaffekopper fra Kæhler

               En god kaffe eller the bliver bare bedre af at blive serveret i en flot kop eller krus. Skal det være finurlig keramik eller snorlige porcelæn, der er masser af valgmuligheder, og hvem ved, måske bliver du budt på kaffe med den nye kop.

               130 kr.

                Bernadotte kande

                Mangler du en stilfuld gave? Bernadottekanden er en designklassiker der passer ind i de fleste hjem. Kanden er i rustfrit stål med flotte rilledetaljer. Brug den til saft eller andre kølige drikke og server dem med stil.

                749 kr.

                Spaophold for 2

                Giv et luksuriøst spaophold i gave. Kurhotel Skodsborg er det perfekte sted at slappe af og tage en velfortjent pause fra hverdagens stress. Spaopholdet for 2 personer giver rig mulighed for at nyde alle fordelene ved de afslappende spa-faciliteter, mens du samtidig nyder kvalitetstid og tosomhed med en du har kær.

                 Vinkøler

                 En vinkøler er et must til vinentusiasten. På en varmsommerdag kan man holde hvidvinen eller roséen kold uden at skulle frem og tilbage til køleskabet hele tiden. Til festen er man sikret at champagnen eller vinen holder sig i rette temperatur og samtidig ser det fantastisk flot ud på bordet.

                 600 kr.

                  Valentinsdags blomster med mousserende vin og chokolade

                  Overrask konen, kæresten eller elskeren med en flot buket blomster, en velsmagende mousserende vin og en lækker æske med chokolader. Du vælger selv farvenuancer på blomsterne, mens Bloomit sørger for resten. Oplagt til Valentinsdag, men lige så god til en hvilken som helst anden speciel dag. 

                  775 kr.

                   SACKit Serveringsbord / Bakkebord

                   SACKit Serving Tableer et et super flot stilrent bakkebord i Dansk design, der vil fuldende indretningen i de fleste hjem. Bordet kan let bruges som sofabord, sidebord eller barbord i herreværelset. Kun fantasien sætter grænser.

                   2499 kr.

                   Kursus i SUP-surfing

                   Har du hørt om SUP-surfing? Kort for Stand Up Paddle-surfing, som går ud på, at man står op på surfbrættet og padler sig frem. SUP-surfing er blevet mega populært de seneste år, både som træningsform og som en anderledes måde at se byen fra vandet på. En super god gave til den der gerne vil prøve noget nyt.

                   345 kr.

                    Ankarsrum AKM 6230 røremaskine

                    Kender du en der elsker at være i køkkenet? Forær dem denne lækre røremaskine fra Ankarsrum og de fleste opgaver bliver som en leg. Uanset om der skal æltes dej eller laves is, er Ankarsrum en solid kvalitetsmaskine der sikrer et godt resultat.

                    4695 kr.

                     Vin og chokolade, Lækker gavekurv

                     Forkæl din udkårne med en flot buket roser, sprudlende vin og lækker chokolade. Perfekt til en hvilken som helst speciel anledning, og en altid sikker vinder hos hende (eller ham) med en sød tand. Som altid søger Bloomit for detaljerne, du skal bare vælge rosernes farvenuancer. 

                     795 kr.

                      Arne Jacobsen Bankers Vægur

                      Gaven til designelskeren. Det flotte stilrene Arne Jacobsen ur sætter prikken over iet. Designet er enkelt og minimalistisk og der er kælet for detaljerne. Den perfekte bryllupsgave til parret der ønsker noget unikt.

                      1099 kr.

                       Mors dag buket med mousserende vin og chokolade.

                       Overrask din bedre halvdel med denne ekstravagante pakke af blomster, mousserende vin og chokolade. Visuel og velsmagende — sanserne forkæles virkelig med en kærlighedshilsen som denne, som vil få både kone og kæreste til at føle sig ekstra speciel. 

                       795 kr.

                       Gaveguide: Den perfekte bryllupsgave

                       Et bryllup er bare én af livets helt store begivenheder. Nogle vil endda mene at den kun overgås af det øjeblik, hvor ens børn kommer til verden. Når to mennesker siger ja til hinanden på den måde, som det kun sker til et bryllup, kan det være svært at forestille sig at det ikke skulle være det største. Det er en begivenhed fuld af kærlighed, romantik og masser af uforglemmelige minder blandt venner og familie. Og selvom gaverne måske ”kun” er en lille del af det gennemførte arrangement, så betyder gaverne altså mere end du lige tror.

                       Bryllupsgaven

                       Mange ser bryllupsgaven, som noget stort, unikt og ekstravagant. En bryllupsgave ligger niveaumæssigt langt over julegavenkonfirmationsgaven18-års gaven og 30-års gaven. Til et bryllup skal den have ekstra gas og det er formentlig også derfor at mange gør sig umage for at medbringe en unik bryllupsgave. Bruden og brudgommens forældre bærer det største ansvar. Af alle gæsterne er det nemlig forventningerne til disse to sæt forældre, der er størst. Det mærker man typisk også allerede når man ser på brudeparrets ønskeliste. Du vil opgave at der er flere store og dyre gaver, end sædvanligt. Er du ikke i familie med brudeparret, kan du ånde lettet ud – så er det nemlig ikke dig, der skal stå for ladcyklen, dykkercertifikatet og gavekortet til den forlængede weekend i Cannes.

                       Men hvor stor en gave skal du så egentlig have med?

                       Hvor stor og dyr en gave du medbringer til brylluppet, er naturligvis op til dig selv. Du ved sikkert godt inderst inde, hvor meget du og brudeparret normalt giver for i gave. Du ved sikkert også allerede nu hvor mange penge du har lyst til at bruge på gaven. Uanset hvad, kan du være sikker på at selvom brudeparret har listet nogle luksuriøse gaveønsker, så er deres største ønske at alle de inviterede gæster dukker op og får en fantastisk aften. Hav altid det in mente, når du skal ud og lede efter en god bryllupsgave.

                       Slå dig sammen med nogle andre

                       Er du over al forventning helt tosset efter at være den, der medbringer ladcyklen, så prøv at høre om ikke der er nogle af de andre gæster, der har lyst til at være med på gaven. Det sker at brudepar har så dyrt et ønske på deres liste, at alle gæster slår sig sammen om den ene gave. I virkeligheden er det jo også bedre at få én fantastisk gave end mange gaver, man måske ikke havde ønsket sig.

                       Sådan finder du inspiration til gaven

                       Udover at nærlæse denne gaveguide, er der mange måder hvorpå du kan finde bryllupsgave idéer. Bryllupsgaver inspiration findes eksempelvis overalt på nettet. Ikke alene har livstilsmagasiner hundredevis af forslag til sjove bryllupsgaver, du kan også finde masser af inspiration til hvordan du selv kan lave en bryllupsgave og på den måde medbringe en lidt mere personlig bryllupsgave.

                       Hold øje med bloggere

                       Bloggere og influencere er også rigtig gode til at skrive gaveguides og komme med forslag og anbefalinger til forskellige gaver til forskellige anledninger. Det kan være en rigtig god start at begynde her og se om du måske skulle støde på noget, du tror brudeparret vil blive glade for. Du kan i hvert fald beslutte dig for om du går efter en unik bryllupsgave eller en klassisk god bryllupsgave.

                       Rådfør dig hos din omgangskreds

                       Måske har du aldrig været til et bryllup før. Ikke alle har haft den fornøjelse og derfor kan det være svært at forestille sig hvad, der er ”normalt” at medbringe til gavebordet. Hvis du genkender dig selv i den situation, så spørg dine venner og kollegaer. Måske er nogle af dem bryllupseksperter! Erfaringer og historier fra tidligere bryllupper kan være meget behjælpelige, når det kommer til at finde på den perfekte bryllupsgave idé. Måske har du endda en i din omgangskreds, som kender bruden eller gommen lidt bedre end dig selv, som kan inspirere dig.

                       Den klassiske bryllupsgave

                       De, der har været til mere end ét bryllup før i deres liv, ved at der er gaver, der går igen uanset hvem, der bliver gift. Ser du rigtig godt efter på gavebordet, vil du sikkert også kunne finde minimum to sæt gaver, der er ens. Ikke alle er lige gode til at kordinere gaver og man må bare erkende at mange danske brudepar, har gaveønsker, der ligner hinanden. Hvis du hader at være ham, der medbringer den samme gave som tre af de andre gæstepar, så bør du sno dig langt udenom disse gaver.

                       10 Klassiske bryllupsgaver:

                       1. Møbler og interiør af kendte danske designere.
                       2. Ladcyklen – Christiania eller ej.
                       3. Kaj Boyesen figurer.
                       4. En kurv med lækkerier.
                       5. Et abstrakt maleri.
                       6. En Kitchenaid røremaskine – enhver gift (og ugift) kvindes drøm.
                       7. Smartbox eller GO DREAM oplevelsespakker – der skal nok være til et par omgange brunch efter sådan en bryllupsdag.
                       8. Et sæt dyre og gode vine.
                       9. En juicer – først blev de gift, så gik de på juicekur

                       Bryllupsgaver til under 1000 kroner

                       Som førnævnt er der en øget forventning til at bryllupsgaven ligger i den dyre ende af skalaen. Det behøver den ikke nødvendigvis, men da ønskerne på listen er fælles gaver som både bruden og gommen kan bruge, bliver de automatisk lidt dyre end eksempelvis julegaver. Det er derfor heller ikke unormalt at det meste på brudeparrets ønskeliste koster et godt stykke over 1000 kroner. Om du vil være alene om gaven eller gå sammen med fire andre, det er jo så op til dig selv.

                       5 Bryllupsgaver til under 1000 kroner:

                       1. Plakater – én af tidens helt store boligtrends.
                       2. Nyt og lækkert sengetøj – findes der egentlig noget bedre end nyt sengetøj? Næppe.
                       3. Keramik – gå på jagt i én af de mange små studios omkring i byen og find noget unikt.
                       4. En spa-oplevelse – så de kan komme ovenpå igen efter alt det vin, de får hældt ned til brylluppet.
                       5. Et smukt træ til haven – selvom indpakningen nok bliver træls kan du være sikker på at de vil elske gaven.

                       En personlig bryllupsgave

                       Den personlige bryllupsgave er den, de fleste brudepar vil huske hele livet igennem. Det er altid rart at få noget fra ønskelisten, men en personlig bryllupsgave kan noget helt særligt, som andre gaver ikke kan. Går du efter en personlig bryllupsgave til brudeparret, så lav lidt research på dem begge to og find ud af hvad, de har til fælles, hvilke interesser de har og hvad de godt kan lide. Det er okay at stalke deres sociale medier i situationer som disse.

                       7 Unikke bryllupsgaver:

                       1. Et navneskilt til døren med deres nygifte navne – sørg lige for at dobbelttjekke hvem, der tager hvis navn før du får det lavet.
                       2. En billedbog du har lavet med billeder fra deres sociale medier – sørg for at vælge billeder hvor de er sammen og billeder med familie og venner.
                       3. Et verdenskort hvor du har markeret de steder de har rejst sammen – sig at de kan bruge kortet til at holde styr på deres rejser.
                       4. Lej en Selfiecam photobooth for en aften – på den måde kan du være med til at forevige deres bryllupsfest.
                       5. Et par fly- eller togbilletter til den storby hvor du ved at de mødtes – det vil de helt sikkert aldrig glemme.
                       6. Et underholdende indslag til aftenen – det kan være at du har booket deres yndlingskomiker, en sanger eller tryllekunstner.
                       7. En avis fra den dag, de mødte hinanden indrammet til at hænge på væggen – nogle hjemmesider specialiserer sig i at levere aviser fra bestemte datoer.

                       Oplevelsesgaver til brudeparret

                       Når brudeparret siger ja til hinanden, siger de samtidig ja til et liv med masser af fælles oplevelser og minder. De siger ja til at stå hinanden nær, i tykt og tyndt, på godt og ondt. Du kan være med til at hjælpe brudeparret godt på vej til en masse dejlige minder, ved at give dem en oplevelsesgave, nøje udvalgt til dem. Oplevelsen behøver ikke at være noget du ved de begge holder af, det kan godt være noget du er sikker på, at ingen af dem har prøvet før. Giv dem en udfordrende, hårrejsende, humoristisk, eventyrlig eller lærerig oplevelse.

                       10 Oplevelser til brudeparret:

                       1. Besøg på en vingård – hvis ikke de i løbet af bryllupsforberedelserne blev bekendt med vinuniverset, så bliver de det i hvert fald nu.
                       2. Chokoladesmagning hos selveste Peter Beier.
                       3. High Roping.
                       4. Et spaophold på Ystad Saltsjöbad – anbefal dem at booke sig ind på nogle alternative behandlingsformer, de ikke har prøvet før.
                       5. Faldskærmsudspring – bestemt ikke for de med højdeskræk.
                       6. Italiensk Workshop hos Timm Vladimirs Køkken.
                       7. Windsurfing for begyndere.
                       8. Glaspustning – det skulle være helt utrolig svært!
                       9. To til tango – brudeparret skal selvfølgelig love at de filmer deres udskejelser.

                       Den sjove bryllupsgave

                       Er du med på at gå i en helt anden retning, kan du gå på jagt efter de sjove bryllupsgaver. Gaver, der kan få hele selskabet til at dø af grin. Gaver, der vil blive husket og talt om mange år senere. Og gaver, der kan aktivere gæsterne og forlænge aftenen med masser af timers sjov og ballade. En sjov bryllupsgave er tit også personlig, fordi den spiller på brudeparrets humor – det er i hvert fald meningen med den.

                       Se efter gaver på nettet og i butikkerne

                       Hvis du er på udkig efter sjove bryllupsgaver, skal du enten støvsuge nettet tomt for gode idéer eller besøge nogle lidt mere alternative butikker. I gamle dage kunne man finde Spøg og Skæmt butikker i de fleste storbyer, men nu er mange af de sjove gadgets flyttet ind på internettet. Nogle gange finder du butikkerne i de skæve hjørner af de større indkøbscentre. Undersøg dine muligheder, før du slår dig fast på noget.

                       Aflever gaven med en besked

                       Til de sjove bryllupsgaver følger ofte en historie. Hvorfor har du valgt lige netop den gave, som du har? Hvad fortæller den om brudeparret? Og hvad ønsker du at brudeparret skal få ud af gaven? Sørg altid for at vedlægge et brev, hvori du fortæller lidt om dit valg af gave. Du kan også selv præsentere gaven ved gaveåbningsceremonien, men til mange bryllupper, sker der desværre så mange ting, at det ikke er altid at gaverne åbnes samme aften. Hvis brudeparret har så travlt eller festen ikke er til at pause i et øjeblik, bliver gaverne stående på gavebordet hele aftenen og så misser du chancen for at fortælle brudeparret om din geniale tanke bag gaven. Skriv et brev og husk at lave masser af smileys!

                       FAQ om bryllupsgaver

                       Er du blevet inviteret med til et romantisk bryllup, eventuelt hos nogle i din familie eller nogle som står dig meget nært? Så skal du naturligvis have fundet en god bryllupsgave som du kan glæde parret med, i den forbindelse kunne det tænkes at du har et spørgsmål eller to, vi håber at vi her i denne FAQ har besvaret netop dit spørgsmål.

                       Hvad er en god bryllupsgave?

                       En god bryllupsgave er en personlig gave som brudeparret vil blive rigtig glad for at modtage og få meget gavn og glæde af at bruge, betragte eller opleve.

                       Hvornår giver man bryllupsgaver?

                       Man giver bryllupsgaver til brudeparret uanset om man er inviteret med til selve brylluppet eller ej hvis altså man føler sig tæt på parret. normalt gives gaven dog ved ankomst til brylluppet.

                       Hvor meget koster en bryllupsgave?

                       En bryllupsgave koster 500-2000 kr. det er dog naturligvis muligt at give en langt dyrere gave, dette kan gøres hvis man har en meget nær relation til parret.