20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Bryllupsønsker

Når man skal til årets bedste begivenhed og fest, som naturligvis må siges at være et bryllup, skal man selvfølgelig altid gøre, hvad man kan, for at opfylde de bryllupsønsker, som et brudepar har. Det er meget individuelt, hvad et par ønsker sig, og derfor handler det om at gå på jagt efter de bedst tænkelige gaver. Der er mange ønsker, der står højt på ønskelisten på en dag som denne, og nogle af de bedste bryllupsønsker finder man ved at læse online om de muligheder, der er. Der findes også flere steder, hvor man kan blive inspireret, men de bedste ønsker kan man selvfølgelig få ved at tale med dem, der skal giftes. Der findes nemlig mange gode ønsker til bryllup, men man kan også sagtens selv finde på nogle gode gaver, hvis brudeparret ikke har været så opfindsomme i deres ønsker. Man skal naturligvis først og fremmest gøre dem glade, og det kan man gøre på rigtig mange måder.

  Ægteskab definition – plakat

  Den perfekte gave til det nygifte brudepar eller til bryllupsdagen - uanset om det er 1 årsdagen eller sølvbryllup, så vil denne gave give et smil på læben. Definitions plakater er anderledes og beskriver Ægteskab med sjove, søde og drilske ord.

  199 kr.

   Champagneglas – Frederik Bagger

   Champagneglas der skal bruges til de særlige lejligheder, er altid en god gave. Det er også en gave, man vil sætte særlig pris på, da de netop kun bruges til særlige lejligheder.

   400 kr.

    Ankarsrum AKM 6230 røremaskine

    Kender du en der elsker at være i køkkenet? Forær dem denne lækre røremaskine fra Ankarsrum og de fleste opgaver bliver som en leg. Uanset om der skal æltes dej eller laves is, er Ankarsrum en solid kvalitetsmaskine der sikrer et godt resultat.

    4695 kr.

     FLYV I LUFTBALLON – 2 PERSONER

     Har du to særlige personer i dit liv, som fortjener sit livs oplevelse? Eller måske ønsker at flytte nogle grænser, så er en tur i luftballon over Danmark en vidunderlige gave. En gave de for altid vil huske.

     4390 kr.

     Spaophold på Ystad Saltsjöbad

     Ystad Saltsjöbad byder på et spaophold i fredfyldte og flotte omgivelser — her bliver alle sanser forkælet fra start til slut af opholdet. I får både serveret morgenbuffet og en 3-retters middagsmenu, og I har selvfølgelig fri adgang til spa-afdeling og aktiviteter. 

     fra 2799 for 2 personer

      Ooni Fyra Pizzaovn til madelskeren

      Kender du en vaskeægte pizzaelsker? I så fald har vi den perfekte gave her. Med denne fantastiske udendørs pizzaovn kan der laves lækre stenovnspizzaer direkte hjemme i haven. Ovnen kører på træpiller og kan varmes helt op til 500 grader.

      1698 kr.

       Champagnesabel

       Kender du en stor champagne-fan? Så skal vedkommende selvfølgelig have en champagnesabel, så de kan åbne flasken på elegant vis og blære sig over for vennerne. En elegant og eksklusiv gave, som vil blive brugt til alle de store lejligheder.

       400 kr.

        Giv en personlig plakat til brudeparret

        Giv brudeparret en personlig plakat i bryllupsgave. Citatplakat tilbyder et bredt udvalg af både sjove, romantiske og søde plakater til brudeparret. Du kan både designe en personlig plakat med citater og vælge om det er romatikken eller humoren der skal være i højsædet. Du kan vælge en af de flotte pre-designede muligheder.

        Fra 129 kr

        Cocktailkursus hos Timm Vladimirs Køkken

        Elsker du cocktails eller kender du en der gør? Så forær dem et cocktailkursus hos Timm Vladimirs Køkken i København. I bliver taget med rundt i de forskellige smage og ingredienser og får selv lov til at prøve kræfter med lækre cocktails. Og ikke mindst drikke dem.

        545 kr.

        Champagneglas indgraveret med navn

        Overrask det kommende brudepar med at få lavet unikke champagneglas indgraveret med deres navne eller initialer. Glassene kan de efterfølgende bruge til specielle lejligheder, og tænke tilbage på den vidunderlige dag, hvor de blev hr. og fru. En unik bryllupsgave.

        189 kr.

         Weber Spirit Premium EP-335 GBS

         Den perfekte grill til madentusiasten eller den mellemstore familie, der elsker lange grillaftner. Med denne grill fra Weber, kan du lave alverdens mad - selv anden eller flæskestegen juleaften. Så giv den til madelskeren i dit liv, det kommende brudepar eller en særlig fødselsdag.

         4999 kr.

          Royal Copenhagen Blå Elements tallerken

          Samles der på Royal Copenhagen Blå Elements? En tallerken - eller et par - fra Royal Copenhagen er en elegant gave, som skaber glæde i mange år. Du kan supplere gavemodtagerens samlingen eller starte den.

          447 kr.

          Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

          Skrøbelev Gods er kendt for dets smukke omgivelser & ikke mindst autentiske atmosfære. Tag et romatisk ophold for 2 og nyd godset på Langeland. Opholdet inkluderer lækker aftensmad, morgenmad og en rundvisning på det flotte gods.

          1292 kr.

          Romantisk ophold på Kragerup Gods

          Tag din udkårne med på et weekend-getaway på Kragerup Gods. I bliver forkælet med en 3-retters menu og morgenbuffet, ligesom I har fri adgang til opvarmet pool, sauna og jacuzzi. Tag kæresten eller konen i hånden og nyd en weekend i romantiske omgivelser.

          fra 2495 kr.

           Spaophold på Kurhotel Skodsborg

           Leder du efter den ultimative Spa-oplevelse? Så er Kurhotel Skodsborg Spa det perfekte valg. Her får du alt, hvad hjertet begærer inde for wellness og luksus. Tag din partner, mor eller veninde i hånden og nyd en weekend i afslapningens tegn.

           2600 kr.

            Royal Copenhagen Blå Mega Riflet Vase

            Forkæl en du har kær med klassisk dansk design når det er bedst. Det fine gamle Musselmønster har fået en opgradering til stor størrelse, så de fine detaljer kan ses. Vasen kommer i det klassiske riflede porcelæn med blåt mønster og er 15 cm høj.

            695 kr.

            Kro- og hotelophold med middag

            Pak hverdagen væk og tag med din bedste veninde eller kæreste på et lækkert weekendophold for to personer. Her får I muligheden for at komme helt væk fra alle problemerne og bare nyde stilheden og hinandens selskab. Der er lækker mad og god vin ad libitum. Den perfekte gave for dig, der har brug for at slappe af i en travl hverdag.

            2550 kr.

             Virtual Reality briller

             Kender du en, der vil elske en medrivende VR-oplevelse? Det selvstændige Oculus Quest 2-headset er en perfekt gave til ham eller hende, der elsker den virtuelle verden. Med 4 monterede kameraer, der sporer dine bevægelser, og justerbare stropper for bedre ergonomi, vil du have en fantastisk tid til at spille i virtuelle verdener. Med 128 GB lagerplads behøver du desuden ikke at tilslutte det til en computer.

             3454 kr.

             Gaveguide: Sådan finder du den bedste bryllupsgave

             Der er mange gode bryllupsgaver på markedet, og hvis man gerne vil finde den bedste, skal man tage udgangspunkt i brudeparrets ønskeliste. Ønskeliste bryllup – der er mange, der efterspørger at få den bedste tænkelige ønskeseddel, så det på den måde bliver langt nemmere at købe en god gave til parret. Med en ønskeseddel bryllup bliver det nemlig helt uundgåeligt nemmere for gæsterne at købe en god og vedvarende gave, som brudeparret kan glæde sig over i lang tid fremover. Det er altid individuelt, hvad et par ønsker sig på denne store dag i deres liv, og for rigtig mange er det gode ting til hjemmet, der står øverst. Der er nemlig mange par, der først her skal til for alvor at etablere et liv sammen, mens andre par har mange år på bagen sammen og derfor allerede har alt det, de har brug for. Det er dog fortsat ganske moderne at finde materielle gaver til brudeparret, mens det også bliver mere og mere moderne at give dem en god oplevelsesgave. Et brudepar skal naturligvis have det, der glæder dem mest, og som de samtidig kan have stor glæde og fornøjelse af.

             Sådan opfylder du de gode gaveønsker

             Mange mennesker stor, at det er rigtig dyrt at tage til et bryllup, men det er ikke noget, der behøver at komme til at koste en formue. Det er dog heller ikke nogen hemmelighed, at mange par ønsker sig gaver, der ligger i den høje ende rent prismæssigt. Men man kan sagtens finde rigtig fine gaver, der sjældent vil blive gemt. Gaveønsker bryllup – det er du sikkert også på udkig efter, og hvis du for alvor gerne vil overraske brudeparret, og ikke give dem noget, der står på deres ønskeliste, så er det bestemt også en mulighed. Der findes flere forskellige gode hjemmesider på nettet, der netop specialiserer sig i at præsentere de bedste gaveønsker, som samtidig med sikkerhed vil bringe stor lykke. Man kan lige så godt lade sig inspirere af det, der er derude, for så vil man også få større succes med netop den gave, man giver til brylluppet. Man kan sagtens gøre brug af de gode forslag til bryllupsgave, da mange af disse er gennemtestet og derfor med sikkerhed også føre til stor glæde og lykke. Et bryllup er også en god og oplagt mulighed for at tage en chance og give en rigtig god gave, som brudeparret vil blive meget overrasket over. Det handler simpelthen om at sprede så meget glæde og lykke som overhovedet muligt.

             Gør bryllupsdagen til den bedste

             Alle brudepar glæder sig ualmindeligt meget til denne store dag, og man må som gæst gøre, hvad man kan, for at dagen bliver så vellykket som overhovedet muligt. En måde at gøre dette på er ved at være med til at opfylde alle de ønsker, som brudeparret har, og selvom det godt kan være svært, at kan man jo gøre, hvad der står i ens magt for, at det lykkes. Bryllupsønsker idéer – ja, dem har vi masser af her på siden, og du kan bare læse med videre for at få endnu flere idéer til, hvad du kan give. Udover materielle goder og oplevelser kan man nemlig også finde mange andre spændende ting, som kan gøre et brudepar meget glade. Hvis man gerne vil gøre noget ekstraordinært for et brudepar, kan man også give dem en brylluprejse til en destination, som de rigtig godt kunne tænke sig at besøge. Det er slet ikke ualmindeligt, og det vil blive meget glæde. Gavekort er også meget moderne, for så kan de selv bestemme, hvad de gerne vil have. Husk dog altid at tage udgangspunkt i netop det brudepar, som du skal give en gave, for på den måde kan det hele blive meget bedre.

             Find inspiration til den bedste bryllupsgave

             Som tidligere nævnt er det ikke nødvendigvis en nem ting at finde den bedste bryllupsgave, men det er altså også noget, der kan gøre det endnu mere spændende. Man kan have en ambition om at finde den bedst tænkelige gave, som vil bringe så meget lykke og glæde, at brudeparret vil huske gaven i rigtig mange år fremover. Bryllupsønsker inspiration – det er nok præcis det, du er på udkig efter, og dette med god grund, for når man undersøger markedet og mulighederne godt, er der også endnu bedre chance for, at man kan finde en gave, der er ganske uventet, og som vil huskes for evigt. De gode bryllupsønsker hænger ikke nødvendigvis på træerne, men så kan man jo som gæst gøre, hvad man kan, for netop at finde den gave, som gør den helt store forskel.

             Glæd brudeparret med de bedste gaver

             Når man skal ud at finde gaver til brudeparret, skal man selvfølgelig ikke kun tænke på bruden, men også på brudgommen. Man skal derfor også gøre, hvad man kan, for at finde en rigtig god gave til manden, som han bliver glad for. Bryllupsønsker mænd – de er naturligvis meget forskellige, men med lidt inspiration behøver det ikke være svært at finde den helt rette gave. Manden er den ene halvdel af brudeparret, og mens kvinden naturligvis skal glædes, så skal manden det bestemt også. Det skal nok blive et brag af en fest, og et bryllup skal med sikkerhed være årets fest. Derfor er det også, at ønskerne skal være på plads, og når gaverne først er købt, så er alle klar til at fejre brudeparret. Det handler også om at forberede sig i god tid, så det hele klapper og er klart. Et bryllup skal være årets bedste fest, og det bliver det med sikkerhed også.

             FAQ om bryllupsønsker

             Kan du og dit livs helt store kærlighed snart fejre jeres bryllup? Så vil det være en god ide at finde nogle gode bryllupsønsker, dette har I formentlig et par spørgsmål til da det at finde bryllupsønsker er noget man sjældent gør. Vi håber derfor meget at vi kan besvare jeres spørgsmål nedenfor.

             Hvad kan man ønske sig til bryllup?

             Som brudepar kan man til sit eget bryllup tillade sig at ønske sig store bryllupsgaver, derfor er det her muligt at vælge bryllupsønsker som tidligere har været for store ønsker til en fødselsdag eller lignende.

             Hvor mange bryllupsønsker bør man finde?

             Der er intet bestemt antal bryllupsønsker som man bør finde, men et fint antal vil være 5-10 gode bryllupsønsker skrevet i prioriteret rækkefølge.

             Hvor meget må et bryllupsønske koste?

             Der er intet maksimum for hvor stort et beløb et bryllupsønske må koste, husk på at det alt sammen blot er ønsker, et fint niveau vil dog være 500-2000 kr. her kan de fleste være med.