Bedstegaver.dk

Chokolade julekalender 2024 | ÅRETS chokolade julekalender

Chokolade julekalender er kommet for at blive. Og den er ikke kun for børn! Hvis ikke du allerede nu er begyndt at overveje hvilken chokolade julekalender, der skal med hjem i år, så kan du godt se at komme i gang. Den bedste chokolade julekalender er derude – jagten er gået i gang!

Filter

En tradition, for hele familien

Vækkeuret ringer og du forsøger ihærdigt at bevæge dig ud af den lune dyne og ud på det iskolde vintergulv. Det er kulsort udenfor og lyset fra lampen i loftet blænder dig, da du efter utallige forsøg finder kontakten. Suk. December måned har fået ram på dig. Men hov! Hvad er det, der venter mellem morgenkaffen og det iskolde brusebrød. Din Frellsen chokolade julekalender! Det tager dig kun få sekunder at finde lågen, der gemmer på denne dags morgenoverraskelse. Imens du gumler på et stykke blødt, smagfuldt stykke chokolade vågner ungerne og de kan næsten ikke komme hurtigt nok ud i køkkenet. På rad og række har du placeret en chokolade julekalender til dem hver. Begejstringen i deres øjne er al postyret værd. Hurtigt har du glemt hvor mange butikker du var i for at finde den chokolade julekalender med kinder, som ungerne absolut ville have i år. Og ret hurtigt bliver du mindet om glæden ved julen, glæden ved at give og den altoverskyggende glæde ved en chokolade julekalender.

Fra den første chokolade julekalender til 2021

De fleste af os husker vores allerførste chokolade julekalender. Eller i hvert fald den første, hvor vi var klar over hvor fantastisk en råvarer chokolade det egentlig er. Chokolade julekalenderen har efterhånden mange år i baggagen og det kan være svært at forestille sig, hvordan den allerførste julekalender så ud og hvornår den kom til Danmark. Søger man på ’chokolade julekalender 2021’ vælter et overvældende antal søgeresultater frem på nettet. Der findes nemlig ikke kun én slags chokolade julekalender længere. Udvalget er enormt og det kan være svært at beslutte sig for hvilken, der er den bedste chokolade julekalender.

Kan man blive for gammel til en chokolade julekalender?

Julekalender med chokolade er ikke kun for børn. Det var det måske i gamle dage. Dengang lød de fleste søgeresultater formentlig på ’chokolade julekalender børn’ eller noget i den stil, men i løbet af de seneste par år, er der kommet flere og flere chokolade julekalendere på markedet, som er tiltænkt voksne. Man kan ikke blive for gammel til chokolade julekalender. I virkeligheden må reglen være, at når det kommer til jul, er der ikke noget der hedder ”for gammel til.” Julen er hjerternes tid og alt hvad der har med jul at gøre – herunder også en chokolade julekalender – kender ingen aldersdiskrimination. Det ser du i den grad også på chokolade julekalender markedet. Nu finder man eksempelvis hurtigt en økologisk chokolade julekalender eller en julekalender med mørk chokolade. Toms chokolade julekalender er også én af top favoritterne, hvor børnene som oftest foretrækker lillebroren Kinder chokolade julekalender. Der findes altså masser af variationer til alle aldersgruppe.

Her kan du købe din julekalender

Hvis du gerne vil køb chokolade julekalender til voksne eller børn, kan du med fordel besøge dine lokale supermarkeder. Særligt i forhold til chokolade julekalender børn, finder du oftest et bredt og varieret udvalg. Det kan gøre det lidt nemmere at have ungerne med, så de selv kan vælge hvilken julekalender de gerne vil have i år.

Leder du efter en økologisk julekalender, en julekalender med fyldte chokolader eller en julekalender med mørk chokolade – altså variationerne, der oftest foretrækkes af det voksne segment – bør du besøge special- eller delikatesseforretninger i dit nærområde eller kigge på nettet. De fleste større chokolade brands tilbyder levering af chokolade julekalender men du kan også finde webshops, der specialiserer sig i chokolade julekalender til voksne. Her får du et godt overblik over hvilke slags, du kan vælge imellem.

Sæt dit personlige præg på din chokolade julekalender

Som noget forholdsvis nyt, har du nu også mulighed for at gøre noget ekstra særligt ud af dette års chokolade julekalender. Flere og flere webshops, der tilbyder print af fotos, tilbyder nu også at man kan bestille en chokolade julekalender eget billede på. På den måde kan du overraske manden med en fræk chokolade julekalender eller måske forkæle din mor med en chokolade julekalender med billede af børnebørnene. Chokolade julekalender med eget billede på, er også en nem løsning, fordi du blot skal uploade et billede og får leveret julekalenderen til døren. Så kan du i stedet putte al din energi i alle de andre juleaktiviteter.

Her kan du se, hvordan du laver din helt egen julekalender.

FAQ om chokolade julekalender

Har du planer om at give en flot og lækker chokolade julekalender til en du holder meget af? Så har du formentlig et par spørgsmål omhandlende chokolade julekalendere, vi håber meget at have besvaret netop dine spørgsmål i denne FAQ.

Hvad er en chokolade julekalendere?

En chokolade julekalender er en hyggelig juletradition særligt skabt til børn, men ligeledes elsket af voksne hvor man hver dag i december åbner en låge frem til juleaften.

Hvor mange låger har en chokolade julekalender?

En chokolade julekalender har 24 låger, du vil naturligvis kunne finde nogle med færre låger, men langt de fleste har altså 24 låger.

Hvor meget koster en chokolade julekalender?

En chokolade julekalender koster 20-250 kr. dette afhænger i høj grad af chokoladens kvalitet samt mærket som har lavet chokolade julekalenderen.