20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Chokoladekursus

Et chokoladekursus må være noget nær den perfekte gave, hvis du skal give en oplevelsesgave til en sand elsker af god chokolade. Et par timer i selskab med en dygtig chocolatier, der lærer fra sig, vil få munden til at løbe i vand – og heldigvis er der smagsprøver undervejs. Du finder ikke bedre gave end et chokoladekursus til én, der synes, livet bare smager meget bedre overtrukket med ægte chokolade. 

Du finder chokoladekurser mange steder landet over. Her lærer dygtige fagfolk fra sig om kunsten at arbejde med chokolade. De findes både for begyndere og øvede. Uanset niveau bliver kursisterne blandt andet undervist i at temperere chokolade perfekt til overtræk af kager og andre søde sager, at fremstille lækre fyldte chokolader med egne yndlingssmage, at dekorere med chokolade og at støbe skaller i chokolade. Efter et chokoladekursus er der styr på teknikkerne, og kursisterne er klar til at starte en hjemmeproduktion til eget behov. Et chokoladekursus er en oplagt idé til mange lejligheder og anledninger – det kan være som firmaudflugten, der ryster holdet sammen. Eller det kan være som jubilæumsgaven, til fødselsdagen eller som julegave til chokoladeelskeren. Det kunne også være en bryllupsgave, der giver brudeparret en sød fælles oplevelse.

Chokoladekursus hos Det Franske Hjørne

Kom på et spændende chokoladekursus hos Det Franske Hjørne og lær, hvordan du laver fyldte chokolader fra bunden! Du fremstiller 3 forskellige chokolader og får teknikker og tricks til dekorering og temperering. Der serveres kaffe og te undervejs og opskrifterne får du naturligvis med hjem. 

fra 400 kr.

Chokoladekursus hos Frédéric Terrible

Lær at temperere chokolade fra en af de bedste i branchen! Den franske dessertkok Frédéric Terrible er vært for dette eksklusive chokoladekursus på Frederiksberg. Her får du indblik i råvarer og teknikker, i takt med, at du lærer at fremstille 4 forskellige chokolader. 

fra 449 kr.

Chokoladekursus hos Det Søde Liv

Er du ny og nysgerrig i chokoladeuniverset? Kom med på dette chokoladekursus i Vester Skerninge, hvor du lærer ‘the basics’ inden for temperering og fremstilling af forskellige chokolader. Kaffe, te og vand er inkluderet, og du får både kageæsker og opskrift med hjem. 

fra 505 kr.