20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Faldskærmsudspring

Tandemspring hos Dropzone Denmark

Giv en gave modtageren aldrig vil glemme. Hvis du kender en der elsker adrenalinsus, så giv dem en på opleveren med et tandemspring hos Dropzone. Adrenalinen vil pumpe i kroppen, mens man drøner mod jorden med 200 km/t. Faldskærmen folder sig ud, mens man kan nyde den uforglemmelige udsigt.

1995 kr.

Solospring hos Kolding Faldskærmsklub

Vil du give nogen en oplevelse for livet? Noget de aldrig glemmer. Så forær dem et gavekort til solospring hos Kolding Faldskærmsklub. Her er garanti for en helt fantastisk oplevelse som aldrig bliver glemt

1950 kr.

Tandemspring hos Faldskærmsklubben DFC

Frit fald og pumpende adrenalin gennem kroppen er hvad en dag hos faldskærmsklubben DFC byder på. Du får på alle måder en vild oplevelse med en prima udsigt og et faldskærmsspring på CV’et. Springet foregår med instruktør i bedst tandemstil. 

fra 2899 kr.

Tandemspring hos Kolding Faldskærmsklub

Få én på opleveren hos Kolding Faldskærmsklub! Her får du et tandemspring i faldskærm med en uimodståelig udsigt. Din professionelle instruktør er spændt fast på din ryg, så du trygt og sikkert kan nyde springet. Alt udstyr er inkluderet. 

fra 2299 kr.

Tandemspring

Trænger du til spænding i hverdagen? Så opleve det ultimative adrenalinrush: Faldskærmsudspring. Kom mere med flere kilometer op i luften og se din højdeskræk i øjnene, når du springer tandemspring. Her er plads til både øvede og nybegyndere, der ønsker at bryde hverdagens trivialitet med en af de mest intense oplevelser, naturen har at byde på.

2000 kr.

Solospring hos Dropzone Denmark

Tør du vove dig ud på et faldskærmsspring, som foregår 100% solo? Hos Dropzone Denmark i Herning har du muligheden! Du bliver grundigt instrueret af en erfaren instruktør, som også vil være med dig i flyet. Tag springet og mærk adrenalinen pumpe derud af! 

fra 3595 kr.

Tandemspring hos Skydive Viborg

Oplev frit fald hos Skydive i Viborg. Du kommer til at sidde på første række til en fantastisk udsigt mens du er i 100% sikkerhed med en professionel instruktør bag dig. En vild oplevelse og en perfekt gave til adrenalinjunkier og alle eventyrlystne typer. 

fra 2195 kr.

Solospring hos Skydive Viborg

Vil du springe i faldskærm uden at have en instruktør fastspændt på ryggen? Skydive Viborg tilbyder dig det ultimative solospringskursus. Kurset varer 6 timer, hvor du undervises og instrueres grundigt inden du tager springet. Få et adrenalinkick ud over det sædvanlige! Alt er udstyr er inkluderet. 

fra 2195 kr.

Tandemspring hos Odense FaldskærmsCenter

Hvis du ikke har prøvet det, kender du ikke følelsen — tag springet og oplev hvordan pulsen stiger mens du nyder den vilde udsigt oppefra. Odense Faldskærmscenter tilbyder dig et tandemspring du sent vil glemme. Alt udstyr er inkluderet og du er i 100% sikre hænder. 

fra 2595 kr.