20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Familieoplevelser

Ballonflyvning

Kom på ballonflyvning og nyd en udsigt, der kan imponere selv den mest kræsne type. Der er både bobler og lidt snacks efter flyvningen, hvor du også får dit helt eget ballonflyvningsdiplom. Turen udbydes på Sjælland og i det midtjyske. 

fra 2495 kr.

Bagekursus hos Karoline Trier

Tilbring 3,5 timer i hjemmebagets tegn! Børn og voksne kan være med når Karoline Trier lærer fra sig af både salte og søde bageopskrifter. Du vil nå gennem 2 - 3 opskrifter, og der vil blive serveret kaffe, te, vand og saft mens kurset er i gang. 

fra 595 kr.

Ophold i trætophytte hos Slower Place

Tag en pause fra hverdagen og oplev natur og rolige omgivelser hos Slower Pace i Kværndrup. I skal overnatte i toppen af at bøgetræ med alt inkluderet af mad, drikke, og komfortable overnatningsfaciliteter. Opholdet henvender sig både til par og børnefamilier. 

fra 3590 kr.

Privat helikoptertur med HeliCompany

Kom på en privat helikoptertur med dine yndlingsmennesker og nyd en fantastisk udsigt højt fra himlen. I kan vælge mellem flyvinger på udvalgte lokationer i landet, ligesom turens varighed kan tilpasses efter jeres ønsker. Hop ombord og få en uforglemmelig dag i luften! 

fra 2000 kr.

Flødebollekursus for børn & voksne hos Madskolen Karoline Trier

Kom på det ultimative flødebollekursus hos Madskolen Karoline Trier i Brønshøj. Her lærer store som små i alle aldre at lave bunde, skum, chokoladeovertræk og pynt. I får omkring 20 flødeboller med hjem og alle dagens opskrifter sendes efter kurset. 

fra 495 kr.