20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Fars dags gave

Vi elsker alle sammen vores far rigtig højt, men husker vi at vise det? Det kan være svært i hverdagen at få sagt, hvor meget man sætter pris på sin far. Derfor kan Fars Dag være en god måde at markere for din far, at han er den bedste i verden. Her på siden finder du derfor de bedste, sjoveste og skøreste gaver til din far på Fars Dag.

Se alle gaveidéer til fars dag nedenfor.

  Sjov plakat til øl-elskeren

  Skal du give en sjov og drilsk gave til en vaskeægte ølentusiast, så er denne plakat perfekt. Med humor og facts vil den gøre sig godt i alle hjem, hvor øl er særligt værdsat. Plakaten fås i forskellige størrelser og med- og uden forskellige indramninger. 

  fra 199 kr.

  Testkør en Lamborghini på bane

  Fart i blodet? Sæt dig til rette bag rattet i en Lamborghini Huracan, hvor du selv får lov til at styre superbilen gennem de krævende sving på FDM Sjællandsringen eller Jyllandsringen og ud på langsiden, hvor accelerationen og farten fra de +610 hestekræfter, rigtigt sætter ind og du mærker suset af at køre i en vaskeægte racerbil i luksusklassen.

  3195 kr.

  Bridgewalking Lillebælt

  Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

  255 kr.

   Cyber Clean Original (160 g)

   Kender du en der altid spiser foran computeren og derefter klager over krummer i tastaturet? Giv dem en Cyber Clean, som er en højteknologisk rengøringsmasse, der kan bruges til at rense tastaturet med. Eller hvorfor ikke shavere eller de der småtingsrum i bilen? Ja ganske enkelt de steder, der nemt bliver ulækre, fordi de er svære at komme til.

   99 kr.

    Vagaborn Magisk Pung Brun

    Er det mest magiske ved din pung, at pengene forsvinder fra den magisk hurtigt? Så har du brug for en ny! Vagaborn Magisk Pung i ægte læder er en såkaldt Magic Wallet og fungerer både som kortholder og seddelklemme. Når du åbner den og lægger sedlerne i, bliver de klemt fast på næsten magisk vis.

    139 kr.

     Cool-Well Kølebrønd

     Ah en jordkølet øl på en varm sommerdag er nu noget helt særligt! Med en Cool-Well kølebrønd behøver din far, kammerat eller bror aldrig længere drikke varme øl. Grav ølbrønden ned i haven, læg favoritøllene i og vent til det er kølet ned. Knap op og nyd.

     499 kr.

     Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca

     Kom på ølsmagning i Københavns Nordvestkvarter hos Ugly Duck Brewing. Her kommer du til at smage på 8 forskellige øl, og du lærer om de forskellige brygningsprocessers indflydelse på øllets smag og nuancer. Vand og snacks er inkluderede i prisen.

     fra 229 kr.

      Philips One Blade + Body Hårtrimmer

      Kender du en med en skarp frisure? Kort hår kræver ofte mere vedligeholdelse og en hårtrimmer er perfekt til at tage siderne og nakken imellem frisørtiderne. Eller helt slippe for at skulle til frisøren. De fleste trimmere har forskellige længder og kan tilpasses til brugeren.

      fra 299 kr.

       Alle mine morgener på jorden

       I Alle mine morgener på jorden deler Troels Kløvedal fortællinger om sit fascinerende liv, fra barndommen til årene i teaterverdenen i København. Fyldt med charmerende historier og farverige karakterer er denne bog en dejlig læsning for alle, der er på udkig efter en engagerende og underholdende erindringsbog.

       249 kr.

        En god flaske gin

        Sommeren er ingenting uden gode gin og tonics ad libitum i solen, og her kan du sætte turbo på med en dejlig flaske gin og forkæle din far, mor eller veninde med drinks lidt udover det sædvanlige. Vælg en lækker flaske med high end gin til jeres drinks, og I er garanteret en lækker sommer.

        fra 179 kr.

         Spralla LED Beanie Hue Lysegrå

         Giv en gave der både holder modtageren varm og gør det muligt at se i mørket. Spralla LED Beanie er huen med indbygget pandelampe, som sørger for, at du både kan se og bliver set i mørket! Lyser med tre lysstyrker og er perfekt til den som f.eks. løber om aftenen.

         149 kr.

         Kør gokart hos Racehall

         Få en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse på verdens største indendørs gokartbane. Mærk adrenalinen og farten suse igennem kroppen, Konkurrer mod dig selv eller dine venner igennem denne mega seje gokartbane.

         140 kr.

          Surdejskursus hos Mejnerts mølle

          En god surdej starter med godt mel. Mejnerts mølle maler lækkert kvalitetsmel og det er i deres køkken, ved dygtige Rebekka Brokman, kurset foregår. Udover at bage lækkert surdejsbrød med melet får du også 3kg mel med hjem efter kurset, så du kan blive ved med at bage lækkert surdejsbrød derhjemme.

           SACKit BOOMit højtaler

           Kender du en der elsker lækker lyd? BOOMit er en eksklusiv og stilren batteridrevet Bluetooth højtaler. BOOMit spiller super højt og godt for en batteridrevet højtaler og giver op til 6 timers spilletid på en enkelt opladning. Så er du altså garanteret musik til hele festen.

           1499 kr.

            Brætspil

            Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

            255 kr.

             Calvin Klein underbukser

             Man kan aldrig få nok af gode kvalitets underbukser, og dem fra Calvin Klein er i en kvalitet for sig selv. Så forkæl %modtageren% med et sæt af rigtige gode underbukser.

             270 kr.

              Onyx Kokkekniv

              Onyx laver knive i helt fantastisk kvalitet, så kender du en foodie, der elsker at bruger timer i køkkenet, så fortjener vedkommende en god kniv! Kokkekniven fra Onyx er en god måde at starte samlingen på, fordi jeg kan love dig for, at har du først en, vil du gerne have en mere -)

              499,95 kr.

              Smørrebrød til frokost

              Når det kommer til den danske madkultur, må smørrebrød siges at være én af de mest unikke retter, vi har. Et godt stykke smørrebrød er en gudespise og de lækre madder på Carl Nielsen er ingen undtagelse. Forkæl dig selv eller en du har kær med et par lækre madder i fine omgivelser og godt selskab.

              295 kr.

               Lækkert skærebræt

               Et lækkert skærebræt er både praktisk, funktionelt og dekorativt i køkkenet. Vælg et i god kvalitet og det vil følge modtageren i mange år frem. Et flot træskærebræt kan f.eks. både bruges til at skære på men også til at anrette.

               559 kr.

               Lav din egen gin

               Giv %modtager% et ginkursus hos Copenhagen destillery i gave. På kurset lærer man alt om ginens historie, destillerer sin egen ginessens, udvælger urter og smag til sin helt egen gin og kommer den på flaske. Den idéelle oplevelsesgave til manden der har alt, undtagen sin egen gin.

               fra 549 kr.

                Tablet – Ipad

                Tablets er populære — og med god grund! De findes i mange forskellige størrelser, med forskellige features, og til ligeledes forskellige priser. En perfekt gave til både kæreste, svigermekanik eller et kært familiemedlem. Glæd en du holder af med en tablet! 

                2666 kr.

                Privatkursus i Kitesurfing

                Prøv kitesurfing med Kitekollektivet hvor du for alvor får lov til at prøve kræfter med vinden imens du flyver hen over vandet i høj fart. Privat Kursus er til dig, der gerne vil smage på kitesurfing. Dette kursus får dig godt fra start og giver dig de vigtigste fifs til, hvordan du lære at mestre kitesurfing.

                599 kr.

                 Outlust Sammenklappelig Trækvogn Blå

                 Kender du en der elsker at tage på skovtur? Forær dem en praktisk sammenklappelig trækvogn, der kan bruges på den næste strandtur, i parken eller på indkøb. Den kan selvfølgelig også bruges i haven eller til at køre ungerne en tur.

                 549 kr.

                 Ølsmagning hos Ø-Bryg

                 Kom til en spændende ølsmagning hos Ø-Bryg på Thurø i det Sydfynske Øhav. Du får ølfortællinger og smagsprøver - og du lærer, hvordan forskellige brygprocesser har indflydelse på øllets smag og udseende. Som en ekstra bonus får du dit helt eget Ø-Bryg ølglas med hjem. 

                 fra 175 kr.

                  Skønne dufte til ham

                  En skøn duft til manden i dit liv, er ingen dårlig gave. Udvalget er stort, men hos Nicehair, kan du læse alt den information du skal bruge til at træffe det rigtige valg.

                  517,95 kr.

                   Utenu Spulerør til Haveslangen

                   Leder du efter den perfekte gave til manden der har alt? Med dette smarte spulerør til haveslangen bliver bilvasken til en leg. Hvis bilfælgene, facaden eller havemøblerne trænger til en rengøring, så glem alt om kedelig skrubben og skuren - med spulerøret på haveslangen spuler du indgroet snavs væk med højt vandtryk på ingen tid!

                   99 kr.

                    Mölkky Spil

                    Mangler du gaven til den spilleglade? det finske spil Mölkky garanterer udendørs sjov og leg i mange timer for hele familien eller alle vennerne. Mölkky er et sjovt og anderledes spil der kan spilles fra 6 år og opefter.

                    159 kr.

                     Kay Bojesen Turtelduer

                     Vi præsenterer Turtleduerne fra Kay Bojesen! Disse charmerende træfugle er perfekte til at tilføje et strejf af kærlighed til ethvert rum. De står næb til næb og er en god gaveidé til bryllupper eller andre særlige lejligheder. Eller bare giv dem til en person, der elsker dansk design!

                     510,00 kr.

                      Cognacglas

                      En god cognac skal nydes i det rette glas, hvor den kan slynges i glasset uden at spilde og hvor den fyldige bouquet kan nydes i fulde drag. Når det kommer til design er der mange muligheder, så vi garanterer at du kan finde et der passer ind i modtagerens stil.

                      55 kr.

                      Østerssafari i Limfjorden

                      Elsker du østers? Eller kender du en østershader, der skal omvendes? Så skal du prøve en Østerssafari med Limfjordsøsters. En østerssafari inkluderer 2-3 timers østersafari med en naturguide, tilberedning af de friskfangede østers på grill, champagne og masser af østers til at tage med hjem.

                      249 kr.

                       Robotstøvsuger

                       Skal støvsugningen være klaret inden man har rørt en finger? Der er intet mere tilfredsstillende end at se en robotstøvsuger gøre rent. Så vil du spare gavemodtagerens tid, så køb en robotstøvsuger. Der findes mange modeller i dag - nogle er mere high tech end andre, og kan styres fra telefonen. En rigtig god gaveidé til enten den der har rengøringstjansen for ofte eller måske ikke gør rent ofte nok -)

                       2599 kr.

                       Testkør en Audi R8 på bane

                       Kender du en der elsker fart? Nu har du muligheden for at sidde bag rettet i en af de nyeste superbiler på markedet. Bilen kommer til sin ret, når du kører ned ad langsiden, og mærker den kraftige acceleration efterfulgt af opbremsningerne ind i kurverne. Kom ud og prøv en tur bag rattet på en Audi R8.

                       995 kr.

                        Hoptimist

                        Der findes en Hoptimist til enhver lejlighed! De er sjove, søde og moderne, passer ind i ethvert hjem.

                        160 kr.

                         Far Jokes plakat

                         er din far også verdensmester i platte far-jokes? Forær ham en sjov plakat, der med garanti vil vække genkendelse og få smilet frem, hver gang han kigger på den. Citatplakat er kendt for deres humoristiske citatplakater og faren er bestemt ingen undtagelse.

                         249 kr.

                          Gaveæske med barbergrej

                          Leder du efter den perfekte gave til manden i dit liv? Så kig ikke længere end til Prorasos luksus gaveæske! Dette lækre sæt indeholder alle de produkter, han har brug for til en tæt og behagelig barbering - herunder preshavecreme, barbercreme, aftershave lotion/splash samt en barberskål og børste. Den flotte æske gør det desuden nemt at pakke det ind og give det som gave.

                          399 kr.

                           Gentlemens Hardware – Barbecue Tools

                           Vi præsenterer det ultimative grillsæt fra Gentlemens Hardware. Dette sæt af høj kvalitet omfatter en spatel, en tang og en kødgaffel, alle med sorte træhåndtag og læderremme. Redskaberne er lavet af holdbart rustfrit stål med en mat sort belægning, der er både hygiejnisk og let at rengøre. Perfekt til enhver grillentusiast! Vi præsenterer det ultimative grillsæt fra Gentlemens Hardware. Dette sæt af høj kvalitet omfatter en spatel, en tang og en kødgaffel, alle med sorte træhåndtag og læderremme. Redskaberne er lavet af holdbart rustfrit stål med en mat sort belægning, der er både hygiejnisk og let at rengøre. Perfekt til enhver grillentusiast!

                           436 kr.

                           Ølsmagning hos People Like Us

                           Kom til en spændende ølsmagning med en utraditionel vinkel hos People Like Us. Øllet brygges af folk fra forskellige marginaliserede grupper, og smagsvarianterne er mangfoldige og fantastiske! Her får du lov at prøve 5 forskellige specialøl i hyggelige og uformelle omgivelser. 

                           fra 175 kr.

                            Philips Hue startpakke

                            Alt bliver bare sjovere, når det er smart. Altså når det kan styres fra mobilen. En startpakke fra Philips hue er en god måde at komme i gang på. Måske det endda kan få alle i huset til at slukke lyset efter sig (det ved jeg, at nogle har problemer med -) )

                            814 kr.

                            Luksusbrunch for 2 personer

                            Lørdag og søndag morgener er bedst brugt på én måde: med en stor, lækker om gang bruch foran sig. Her får I muligheden for at forkæle jer selv med friskbrygget kaffe, juice, wienerbrød, skyr og frisk frugt, så I er sikre på at få en god start på dagen. Tag din bedste ven eller kæreste i hånden til denne lækre oplevelse.

                            fra 145 kr.

                             Kvalitets vinpakke

                             Ah et godt glas vin i solen, til den gode middag, til fejringen, til sorgerne...Hos Winefamily får man lækker kvalitetsvin til kostpris, så hvis du kender nogen der skal fejres eller som bare har fortjent lidt ekstra godt at drikke, så giv dem en vinpakke fra Winefamily.

                             370 kr.

                              Virtual Reality briller

                              Kender du en, der vil elske en medrivende VR-oplevelse? Det selvstændige Oculus Quest 2-headset er en perfekt gave til ham eller hende, der elsker den virtuelle verden. Med 4 monterede kameraer, der sporer dine bevægelser, og justerbare stropper for bedre ergonomi, vil du have en fantastisk tid til at spille i virtuelle verdener. Med 128 GB lagerplads behøver du desuden ikke at tilslutte det til en computer.

                              3454 kr.

                               GoFast El løbehjul

                               Få fart på med dette super hurtige el-løbehjul. Har du også set de mange elektriske løbehjul rundt omkring i byen? Nu har du muligheden for at få dit helt eget private el-løbehjul og køre lige derhen du ønsker. Mærk suset og husk hjelmen.

                               2995 kr.

                                Træningsudstyr til hjemmet

                                Hos Abilica kan du finde alt det træningsudstyr, man skal bruge for at lave det perfekt hjemme-fitnesss. Så kender du én, der ønsker sig de helt store træningsmaskiner eller nogle håndvægte, sjippetorv sov., så finder du det hele her.

                                199,95 kr.

                                 Kähler Hammershøi espressokop

                                 Den perfekte gave til kaffeelskeren. Hammershøi espressokoppen er fremstillet af højkvalitets keramik og er både holdbar og stilfuld. Samtidig fås koppen i mange forskellige farver, så den passer til alles smag.

                                 92 kr.

                                  Elektrisk tandbørste

                                  En elektrisk tandbørste gør tandbørstningen lettere og meget mere effektiv. Der findes et utal af modeller og mærker, så uanset om du er på udkig efter en el-tandbørste til børn eller voksne er der mange muligheder.

                                  426 kr.

                                   Bogen om Elon Musk

                                   Elon Musk er en af de mest innovative og ambitiøse iværksættere i vores tid. Han har opnået utrolige succeser med PayPal, SpaceX, Tesla og SolarCity, og nu arbejder han på at udvikle Hyperloop. I Elon Musk præsenterer Ashlee Vance et dybdegående portræt af denne visionære erhvervsleder. Musk voksede op i Sydafrika, hvor han blev mobbet i skolen og misbrugt af sin far. På trods af denne vanskelige start i livet udmærkede han sig akademisk og fortsatte med at studere på University of Pennsylvania. Han betalte for sin uddannelse ved at holde store fester i sit hus! Musk er en sand visionær, der konstant leder efter måder at forbedre den verden, vi lever i. En spændede bog, som i den grad er motiverende og fyldt med gode facts.

                                   119,95 kr.

                                    SACKit WOOFit Go X – Transportabel Bluetooth højtaler

                                    WOOFit Go XQ er lille, let transportabel trådløs højtaler, der kombinerer lækkert dansk design, kvalitet, god lyd og den ultimative frihed, hvor du er fri for ledninger til både opladning og afspilning. Transportabel Trådløs opladning op til 8 timers batteri, så er der garanteret god musik til hele festen

                                    499 kr.

                                     Toilettaske

                                     En toilettaske er altid en god gave til en ung herre eller en mand.

                                     99,95 kr.

                                     Rundvisning & smagning hos Mosgaard Whisky

                                     Oplev en spændende rundvisning og whisky-gin smagning hos Mosgaard Whisky på Fyn. Du lærer om whiskyens rejse fra maltning til fad, ligesom du får indblik i, hvordan Mosgaards gin får sin specielle smag. Du kommer til at smage 3 forskellige gin og 1 whisky. 

                                     fra 140 kr.

                                      Latteart kursus hos Kontrakaffe

                                      Vil du også lære at lave perfekt skummet mælk til at lave flotte mønstre i din latte? Det dygtige personale hos Kontra Kaffe står klar til at lære dig alle deres teknikker. Alt fra mælkens temperatur, kandens hældning og hvordan du skal hælde mælken i kaffen for at lave hjerter, tulipaner eller bjørne i din latte.

                                       Chili Klaus Spicy Gaveæske

                                       Kender du en der altis blærer sig med at kunne spise stærk mad med masser af chilie? Så forær dem en udfordring med Chili Klaus’ Spicy Gaveæske, der byder på alt fra Vindstyrke 1 helt op til Vindstyrke 10. Der er garanti for nakkesved! Og håneret bagefter.

                                       699 kr.

                                       Smagning & Rundvisning på Brænderiet Limfjorden

                                       Giv en på opleveren med en rundvisning og smagning af 4 af Brænderiets utallige lækre produkter på det hyggelige brænderiet Limfjorden. Der er mulighed for at købe lækre favoritter med hjem efter smagningen.

                                       150 kr.

                                        Bryg din egen øl gavesæt

                                        Kender du en vaskeægte ølentusiast? Hvad kunne være bedre for en ølelsker end at blive ølbrygger i eget hjem. Forær dem dette gavesæt, hvor de virkelig kan nørde og brygge en øl, der passer præcis til deres smagsløg. Og så drikke den selvfølgelig.

                                        279 kr.

                                         Croissant og wienerdejskursus hos Meyers

                                         Elsker du også smørbagte thebirkes og sprøde croissanter? Så kom med på bagekursus i Meyers madhus og lær at mestre den drilske wienerdej. Du vil lære at bage både croissanter, kanelsnegle, pain au chocolat og thebirkes, så du kan bage lækkert bagværk til morgenbordet derhjemme.

                                          Oplevelsesgavekort

                                          Giv en du har kær en på opleveren med et oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse. Modtageren kan fx vælge mellem whiskeysmagning, bridgewalking og spaophold. Med andre ord er der med garanti en oplevelse for enhver smag.

                                          500 kr.

                                          Ost- og ølsmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus

                                          Måske er du mere vant til ost og vin end ost og øl — det laver Gundestrup Mejeri og Bryghus om på. Her får du en spændende rundvisning og fortælling om mejeriets ost- og ølproduktion i det Sydfynske. Rundvisningen sluttes af med udvalgte oste, øl og pølser. 

                                          fra 249 kr.

                                          Flødebolle workshop

                                          Kom på flødebollekursus hos den socialt ansvarlige virksomhed Social Foodies. Du lærer alt om den svære kunst at dyppe flødebollen i chokolade, så du ender med en perfekt overtrukket flødebolle. Der er masser af smagsprøver undervejs og du får lækre flødeboller med hjem.

                                          Hotdogs fra bunden

                                          Er hotdogs din eller dine børns favoritspise? Tag familien i hånden og tag på hotdogkursus, hvor I lærer at lave lækre hotdogs helt fra bunden. Pølserne laver I selv, ketchuppen laver I ud fra en tophemmelig opskrift - alt sammen med lækre lokale råvarer.

                                          595 kr.

                                           Anova Sous Vide

                                           Sous vide er next-level indenfor madlavning. Kød så mørt som smør, klassike saucer, cremer -der er jo næsten ikke grænser for de kulinariske vidundere man kan kreere men en sous vide maskine. Så hvis du kender en madlavningsentusiast, er det den perfekte gaveidé.

                                           682 kr.

                                           Surdejsworkshop med Beanster Baker

                                           Lær teknikkerne til at bage det lækreste surdejsbrød med sprød skorpe. Benjamin fra Beanster Baker deler al sin viden og tager dig igennem alt fra meltyper til fermentering. I smager desuden på hans lækre surdejsbrød undervejs.

                                           Ølsmagning hos Wintercoat

                                           Wintercoat i Midtjylland er et familieejet bryggeri, der altid har et par gode historier at fortælle om, hvordan de har navngivet deres øl. Du kommer til at smage på 5 -6 forskellige øl, og som en ekstra bonus får du et fint souvenirglas med hjem.

                                           fra 299 for 2 personer

                                            Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

                                            Kom til en spændende bagedag hos Timm Vladimirs Køkken i Valby eller Århus. Her lærer du forskellige bageteknikker, får velsmagende pålæg og drikkevarer til dit bagværk, samt dit helt eget forklæde som du kan tage med hjem. Opskrifterne? — dem får du tilsendt på mail efter kurset. 

                                            fra 1095 kr.

                                            Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

                                            Kom på rundvisning pg ølsmagning hos et af Danmarks første mikrobryggerier. Hos det prisvindende Grauballe Bryghus i Silkeborg kommer du til at lære om ølbrygning, høre om bryggeriets historie, og afslutningsvist kommer du til at smage på hele 8 forskellige øl. 

                                            fra 165 kr.

                                            Ølsmagning hos Mikkeller Baghaven

                                            Kom på en anderledes og eksklusiv ølsmagning hos Mikkeller Baghaven i København. Her får du lov at prøve 5 forskellige syrlige og champagneagtige øl brygget efter bedste Wild Ale og Shipyard Ale stil. En oplagt oplevelse til alle, der sætter pris på ‘sure’, sprudlende øl. 

                                            fra 300 kr.

                                             Vinkøler

                                             En vinkøler er et must til vinentusiasten. På en varmsommerdag kan man holde hvidvinen eller roséen kold uden at skulle frem og tilbage til køleskabet hele tiden. Til festen er man sikret at champagnen eller vinen holder sig i rette temperatur og samtidig ser det fantastisk flot ud på bordet.

                                             600 kr.

                                              Gin & tonic tower tasting kit

                                              Leder du efter den perfekte gave til gin-elskeren i dit liv? Så kig ikke længere end til vores Gin and Tonic Tasting Kit! Dette sæt indeholder alt, hvad du behøver for at udforske den lækre verden af gin og tonic, herunder en flaske prisbelønnet dansk gin og seks forskellige tonic drinks mixere. Med opskriftsforslag til den perfekte gin og tonic er dette sæt sikker på at afsløre hemmelighederne bag denne klassiske cocktail. Så hvorfor ikke hæve glasset på den gode smag med Gin and Tonic Tasting Kit?

                                              529,95 kr.

                                               SUP paddleboard

                                               Kender du en som vil ud på åbent vand? Dette paddleboard er perfekt til alle, der ønsker at prøve stand up paddling. Det er 300 cm lang, så du har masser af stabilitet, mens du bevæger dig over bølgerne. Og med en bredde på 84 cm er dette bræt perfekt til både begyndere og øvede brugere. SUP er både en god træning, men også et dejligt afbræk fra hverdagen.

                                               1200 kr.

                                               Din egen whiskyflaske hos Trolden Destilleri

                                               Endnu en lækker gave til whiskeyentusiasten. Hos det anerkendte Trolden Destilleri, der er baseret i Kolding, får man muligheden for at smage sig gennem whiskyens verden, og man får endda muligheden for at eksperimentere med din helt egen whiskyflaske. Tag en kammerat under armen og få en oplevelse, I sent glemmer.

                                               350 kr.

                                                Champagneglas – Frederik Bagger

                                                Champagneglas der skal bruges til de særlige lejligheder, er altid en god gave. Det er også en gave, man vil sætte særlig pris på, da de netop kun bruges til særlige lejligheder.

                                                400 kr.

                                                Tandemspring

                                                Trænger du til spænding i hverdagen? Så opleve det ultimative adrenalinrush: Faldskærmsudspring. Kom mere med flere kilometer op i luften og se din højdeskræk i øjnene, når du springer tandemspring. Her er plads til både øvede og nybegyndere, der ønsker at bryde hverdagens trivialitet med en af de mest intense oplevelser, naturen har at byde på.

                                                2000 kr.

                                                Ølsmagning hos Trolden Bryghus

                                                Kom til ølsmagning og bliv klogere på håndlavede bryggemtoder på denne spændende guidede tur hos Trolden Destilleri og Bryghus i Kolding. Udover ølsmagningen får du også en smagsprøve på spiritus fra Troldens eget destilleri samt en specialøl du kan tage med dig hjem. 

                                                fra 149 kr.

                                                 3 kg nutella

                                                 Kender du en nutella-elsker? Så er intet mindre end 3 kg nutella den perfekte gave! Vi kender i hvert fald flere, som vil falde bagover.

                                                 359 kr.

                                                  Bakblade 2.0 baberskraber til ryggen

                                                  Slip af med uønskede hår på ryggen eller andre steder du ikke kan nå med en almindelig skraber. Denne smarte skraber har et langt håndtag som gør det muligt at nå selv de svære steder på ryggen, så du hurtigt bliver klar til sommer i bar overkrop.

                                                  249 kr.

                                                  Baristakursus hos Coffee Collective

                                                  Vil du også lære hemmelighederne bag en perfekt brygget kaffe? Uanset om du er til stærk espresso eller cremet cappuccino, så står de dygtige kaffebryggere fra Coffee Collective klar til at lære dig, hvordan du brygger den perfekte kop kaffe. Du lærer både om maling af kaffebønner, dosering og opvarmning af mælken.

                                                  800 kr.

                                                  Kursus i SUP-surfing

                                                  Har du hørt om SUP-surfing? Kort for Stand Up Paddle-surfing, som går ud på, at man står op på surfbrættet og padler sig frem. SUP-surfing er blevet mega populært de seneste år, både som træningsform og som en anderledes måde at se byen fra vandet på. En super god gave til den der gerne vil prøve noget nyt.

                                                  345 kr.

                                                   Valentinsdagsblomster, bobler og chokolade

                                                   Forkæl en du elsker med denne ultimative valentinsdagsoverraskelse fra Bloomit. Her får du en super flot kombination af blomster, bobler og chokolade til en overkommelig pris. En lækker overraskelse, der med garanti vil varme både hjerte og smagssanser hos din udkårne.

                                                   595 kr.

                                                    Spralla Vandhængekøje

                                                    Leder du efter den perfekte sommerferiegave eller gaven til poolejerne? Forær dem en flot vandhængekøje. Der er garanteret afslapning i poolen eller på stranden med masser af plads til at dase i vandet.

                                                    159 kr.

                                                    Cocktails & tapas hos Stauning Whisky og Lowlands

                                                    Få en kombineret whisky-gin-snaps tour når Stauning Whisky og Lowlands byder på en spændende dag med rundvisninger, historier og smagsprøver. Der startes i Staunings destilleri og rundes af hos Lowlands med en velsmagende tapasanretning i selskab af lækre cocktails med danskproduceret alkohol. 

                                                    fra 695 kr.

                                                    Lær at bage ægte croissanter

                                                    Vil du også lære at mestre den drilske smørfoldede croissantdej? Så står franskmanden Frederic Terrible klar til at lære dig alle sine tricks. På kurset vil du lære alt som foldning og rulning af den smørfyldte dej, så du kan lære at bage sprøde croissanter der smelter i munden.

                                                     Lær at bage ægte smørbagt wienerbrød

                                                     Smørbagt wienerbrød der flager og smelter på tungen, det er hvad du lærer at bage på dette kursus. Du vil komme til at bage lækre spandauere med vaniljecreme, perfekt drejede frøsnappere og syndige kanelsnegle med remonce. Franskmanden Frédéric Terrible er en super dygtig underviser og han står klar til at lære dig alt om den drilske smørfoldede dej.

                                                     Rundvisning & Whiskysmagning hos Fary Lochan

                                                     Kom til whiskysmagning hos Fary Lochan Distillery. Her får du indblik i single malt produktionen fra start til slut og du finder ud af, hvorfor brændenælder er vigtige for whiskyen på dette destilleri. Oplagt til whisky-begyndere og såvel som de mere garvede single malt elskere.

                                                     fra 100

                                                     Rundvisning & Ølsmagning hos Bøgedal Brew

                                                     Oplev en spændende rundvisning og ølsmagning på Skandinaviens eneste fritfaldsbryggeri Bøgedal Brew i Vejle ådal. På rundvisningen får du Bøgedal Brews filosofi og historie, samt et enestående indblik i hvordan 100% håndbrygget øl fremstilles og smager.

                                                     fra 375 kr.

                                                      Det sorte bælte i kaffebrygning

                                                      Kaffe er ikke bare kaffe, og da slet ikke sort kaffe. Sort kaffe fås med et væld af forskellige smagsnuancer afhængigt af, hvilken verdensdel bønnerne kommer fra. Malingsgrad, mængde og vand har alle indflydelse på den færdigbryggede kop du drikker derhjemme. Med et kursus i sort kaffe vil du lære om de forskellige kaffetyper, smagsnuancer og den korrekte bryggemetode, så du altid får den perfekte kop hjemme hos dig selv.

                                                      fra 495 kr.

                                                       God flaske champagne

                                                       Med gode bobler går man aldrig galt i byen! Forkæl modtageren med en god flaske bobler som er nøje udvalgt. Skal det være Veuve Clicquot, Möet eller noget tredje? Find alt den information du skal bruge for at vælge de rigtige bobler her - og ja de sender ogå -)

                                                       359,95 kr.

                                                       Ølsmagning hos Braunstein

                                                       Kom på en oplevelsesrig rundvisning hos Braunstein Bryggeri i Køge. Her får du lidt af hvert at vide om øl, ingredienser, og bryggeriets historie. Du kommer til at smage på 4 forskellige Braunstein øl, og der vil være mulighed for tilkøbe mad i pakhuset. 

                                                       fra 150 kr.

                                                       Gaveguide: Find den bedste fars dag gave

                                                       Fars dag er ikke, som mange tror, noget nyopfundet. Dens historie går helt tilbage til 1909 i USA. Der skulle dog gå en del år før det blev indført som mærkedag herhjemme, nemlig i 1935. Fars dag er aldrig blevet helt så stor som mors dag, men heldigvis er der rigtig mange, der fejrer dagen og synes at far fortjener en lille opmærksomhed eller en gave, fordi han er en fantastisk far. Fars dag er altid på Grundlovsdag, det vil sige d. 5. juni hvert år.

                                                       Idéen med at fejre en far på en bestemt dag er ikke kun en anledning til at fejre din egen far. Mange kvinder benytter også dagen til at give deres partner en gave fra børnene, især hvis børnene er for små til selv at sørge for en gave.

                                                       Enhver far fortjener en ekstra tak på fars dag for alt det han gør. Derfor har vi her samlet en række idéer til fars dags gave til din egen eller dine børns far. Læs med, og lad dig inspirere. Der er helt sikkert også noget til din far.

                                                       Forkælelsesgave i fars dags gave

                                                       Hvem siger det kun er mødre, der kan lide at blive forkælet? De fleste mænd er dårlige til at unde sig selv lidt forkælelse, derfor er det oplagt at give din far forkælelse i fars dags gave. Her tænker vi ikke på fodbadesalt og ansigtsmaske, men måske noget derhenad ikke rammer helt forbi. Måske trænger din far til noget nyt barbergrej eller noget andet til badeværelseshylden? For selvom din far måske er håndværkertypen, vil de fleste sætte stor pris på lidt ekstra forkælelse i hverdagen. Skal han virkelig forkæles anbefaler vi at han får hele turen med velvære til mænd. Det er ofte kvinder, der får wellnessgaver, men det er bestemt også noget for mænd. Oplevelsesgaver med velvære er hverken begrænset af alder eller køn, så få endelig sendt far afsted til den ultimative forkælelse!

                                                       Sjov fars dags gave

                                                       Har din fra rigtig farhumor og er han typen der fortæller platte jokes, man ikke kan lade være med at grine af? Så overvej at give ham en sjov gave, der får smilebåndene opad og gang i lattermusklerne. En sjov fars dags gave kan også være en gaveidé til manden, der har alt – eller næsten alt: vi tør vædde med at vi har idéer til sjove fars dags gaver, han helt sikkert ikke har! Hvad for eksempel med et par iøjnefaldende fisketøfler, der helt sikkert vil vække opsigt på en tur rundt i kvarteret? Det kan sagtens være sjovt og praktisk på samme tid, så hvorfor ikke glæde din far med noget der opfylder begge dele? Hans venner vil helt sikkert blive misundelig over en kasket med indbygget øl-oplukker eller et grillforklæde med indbygget ølbælte! Scroll igennem listen, men pas på; det kan blive svært at vælge.

                                                       Anderledes fars dags gave

                                                       Har du foræret din far sokker eller slips i fars dags gave de sidste mange år? Du er ikke alene. Men nu kunne du måske godt tænke dig at give ham en anderledes gave, der ikke er som alle andre. En anderledes gave er lettere sagt end gjort at finde, men bare rolig: Vi har fundet nogle eksempler på anderledes fars dags gaver, som helt sikkert er mere spændende end de sædvanlige sokker. Den bedste anderledes gave er tit den, der både er lidt speciel og som opfylder et behov eller en interesse. Hvad for eksempel med en gave din far kan gå og rode med? Så har du mulighed for at købe ham sit helt eget ølbrygger-sæt. Det kunne også være et oplagt projekt at kaste jer over sammen og få lidt kvalitetstid. Er din far typen, der aldrig kan finde sine ting? Så giv ham en fars dags gave, der faktisk kan hjælpe ham i hverdagen med en bluetooth tracker! Anderledes gaver kan også være noget der indebærer lidt kærligt drilleri. Er din far lidt for glad for snus kan du jo oplagt give ham en snus-pude! Du kender din far bedst, så det er bare om at scrolle listen igennem og finde den anderledes gave, der passer til netop ham.

                                                       Fars dags gave til den gadget-glade

                                                       En gadget er en ting, ofte teknologisk, som har en bestemt funktion som kan gøre hverdagen eller praktiske gøremål lidt sjovere. Kort sagt: legetøj for voksne. Er din far en rigtig gadget-nørd, der elsker sjovt og finurligt udstyr? Eller måske er han bare et rigtigt legebarn? Så har vi en række bud på fars dags gaver, der helt sikkert falder i hans smag. Hvad end han er til elektronik eller praktisk udstyr, har vi noget for enhver. Er din mor træt af hår i vasken efter din far har barberet sig er et barberforklæde, der kan sættes fast på spejlet genialt. Er din far til sjove påfund, der gør hverdagssyslerne sjovere? Så forær ham en roterende vaskebørste! Mulighederne er mange og det er bare at dykke ned i listen, så finder du helt sikkert den rigtige fars dags gave gadget at forsøde din fars hverdag med.

                                                       Fars dags gave til køkkenentusiasten

                                                       Kan din far lide at lege masterchef hjemme i køkkenet og der det ham der svinger stegepanden, når der skal laves mad? Hvis din far selv foretrækker at udfolde sig i køkkenet frem for at tage på restaurant, kan det være at han skal forkæles med noget nyt udstyr i fars dags gave. Det vil være tydeligt at du har gjort dig umage for at finde en gave, der passer med hans interesse og det vil helt sikkert også komme dig selv til gode, når han skal prøve sit nye udstyr af. Hvad end han er fascineret af ølbrygning, elsker at stå ved grillen om sommeren eller noget helt tredje, har vi helt sikkert inspiration til den næste fars dags gave. Når der skal kreeres rigtig kvalitet i køkkenet, når menuen skal bestå af den bedste gourmetmad, så er det her du kan finde alt hvad der skal bruges til den perfekte fardagsgave. Hvis din far har en rigtig Gordon Ramsay gemt i maven er det velfortjent med gode gadgets til at lave køkkenoplevelsen gå fra almindelig aftensmad og til en rigtig gourmet oplevelse!

                                                       Flydende lækkerier i fars dags gave: En god flaske er for far, hvad en smuk buket er for mor

                                                       En ting man så godt som aldrig går galt i byen med som fars dags gave er en flaske alkohol.  En god flaske whiskey eller gin til far er pendanten til en smuk buket blomster til mor: Du rammer aldrig helt forbi. De fleste fædre vil elske at skænke sig et lille glas fredag aften eller have noget lækkert at byde sine gæster på til kaffen. Alkohol af god kvalitet er sjældent noget, man under sig selv at bruge penge på, men altid glædes ved at modtage.

                                                       At brygge sin egen øl eller alkohol er noget vi kender i Danmark helt tilbage fra vikingetiden. Derfor kan du nu også glæde din far på fars dag og lade han slippe sin indre bryggeentusiast løs, afprøve og lave sin helt egen unikke og fantastiske øl! Skal det være med smagen af den danske sommer, eller noget der giver hår på brystet på de kolde danske vintermorgener? Uanset, så er der noget for enhver smag!

                                                       Vil du tage den skridtet videre og også give din far en oplevelse i fars dags gave, kan du invitere ham på whiskeysmagning. ”For meget af noget er dårligt, men for meget god whisky er knap nok”, skulle Mark Twain engang have sagt, og vi er sikre på at din far vil være enig. Whiskeysmagning er en oplevelse for alle sanser, da han ud over at smage på en masse spændende whiskey også skal dufte til toner i forskellige blends og bliveklogere på særpræg og oprindelser. Så skal din fars dags gave være både smagfuld og oplevelsesrig, er det et yderst godt bud!

                                                       Fars dags gave til den aktive mand

                                                       Den moderne mand er aktiv og altid på farten. Er din far også en af dem, der altid har gang i mange projekter, arbejde og familien eller er han rigtig glad for at dyrke sport, så læs med her; for blandt vores mange spændende og funktionelle ideer til den aktive mand, er der nok også noget der kan få et smil frem hos din far på fars dag.

                                                       Er din far en rigtig sportsmand eller er det på tide at skubbe lidt til ham og få ham op af sofaen? Så glæd ham med en fars dags gave til en aktiv livsstil. Hvis han ikke selv er typen der opsøger det aktive liv, er fars dag en oplagt mulighed for at forære ham en gave der hjælper ham på vej. Motion udløser endorfiner, der gør os glade og din far vil helt sikkert takke dig senere. Der er virkelig mange muligheder i en gave hvor motion og aktivitet er på dagsorden og det er en ideel mulighed for at skabe uforglemmelige oplevelser sammen. Mulighederne er mange – lige fra bridgewalking til en personlig træner – så se listen igennem, der er helt sikkert også en god aktiv fars dags gave til netop din far.

                                                       Giv en hyggeoplevelse i fars dags gave

                                                       Er din far ikke til fuld fart og action, men kunne du stadig tænke dig at forære ham en hyggelig oplevelse i fars dags gave, er der også talrige muligheder. Det kan være i en anden by så han får mulighed for at få en tur ud af det. Der er masser af dejlige byer i Danmark, og din far har sikkert ikke oplevet dem alle. Eller måske der er byer han gerne vil opleve igen? Det kan også være en middag kombineret med en oplevelse, for eksempel det populære koncept ”dinner in the dark”, hvor man spiser i totalt mørke. Det vil helt sikkert være en spændende oplevelse! Fra film til oplevelser til middage: mulighederne er mange og der er helt sikkert også noget, der vil glæde din far.

                                                       Fars dags gave til madelskeren

                                                       Man siger, at vejen til en mands hjerte går gennem maven, og det er der noget om. Hvis din far sætter pris på god mad, er en kulinarisk oplevelse den helt rette fars dags gave. Skal han drømme sig væk til varmere himmelstrøg er en tapasmiddag den perfekte mad-oplevelse. Trænger han til en rigtig herretur fri for quinoa og fedtforskrækkelse er den perfekte fars dags gave en herrefrokost, hvor han får mulighed for at sætte tænderne i en saftig bøf med alt hvad der hører til. Skal mor også forkæles lidt er det en perfekt idé med et gavekort til en lækker treretters middag: Hun slipper for at stå i køkkenet, det er en ideel mulighed for at holde liv i ægteskabet, dine forældre får en uforglemmelig aften væk fra den sædvanlige spaghetti bolognese og du høster gode point hos både mor og far. Perfekt, ikke?

                                                       https://www.youtube.com/watch?v=LbXBXCRlM-A

                                                       Fars dags gave til vilde oplevelser

                                                       Livet skal leves fuldt ud! Til manden der samler på vilde og unikke oplevelser, finder du spændende gaveidéer til fars dag, der kan få pulsen op på selv den modigste far! Det kan være gave til pistolskydning, djævleræs eller introduktion til kite surfing; mulighederne for at få adrenalinet til at stige er rigelige. Nogle actionoplevelser kan måske koste lidt mere end hvad dit budget er sat til, men du kan måske alliere dig med dine søskende og gå sammen om en helt unik oplevelse som din far aldrig vil glemme.  Når du giver gaven, er det en god idé at have gjort dig klart, hvem han skal dele oplevelsen med. Er det noget I skal opleve sammen eller skal han have sin partner/din mor, andre familiemedlemmer eller en ven med? Lad ham vide det fra start hvis det er noget du gerne vil opleve sammen med ham eller du tænker det er perfekt som venne- eller kærestetur. Så undgår du pinlige misforståelser.

                                                       Fars dags gave fra barn og baby

                                                       Mange vælger at give en fars dags gave på vegne af fælles børn. Selvom børnene måske er for små til helt at forstå det er det en god anledning til at takke din mand eller kæreste for at være en fantastisk far. Det er en dobbelt kærlighedserklæring: du elsker at han er manden i dit liv og at han er far til jeres bøn.  Hvis du søger en fars dags gave fra baby, som godt må være lidt mere spændende end det klassiske kaffekrus med teksten ”far”, er der heldigvis mange andre gaver, der er perfekte som gave fra børnene. Tænk over, hvad du tror manden i dit liv er mest til og find så den helt rette gave i vores liste over idéer til fars dags gave.

                                                       Børnene vil helt sikkert synes det er sjovt at være med i overrækkelsen af gaven. Måske kan du supplere med et hjemmelavet kort eller tegning fra barnet. Det er med til at gøre det til en personlig fars dags gave. Hvis det er et lidt større barn, kan det også hjælpe til når gaven skal pakkes ind og måske dekorere den med farver og klistermærker. Det er noget der kan smelte ethvert far-hjerte!

                                                       FAQ om fars dags gaver

                                                       Er du så heldig at have en vidunderlig far som snart skal fejres med manner til fars dag? Så har du muligvis et par spørgsmål angående fars dags gaver, vi håber meget at have besvaret dem i denne FAQ.

                                                       Hvad er en god fars dags gave?

                                                       En god fars dags gave, er en ting som din far ofte vil få glæde af enten ved at bruge eller betragte, det er ligeledes vigtig at gaven er pakket flot ind.

                                                       Hvornår giver man fars dags gaver?

                                                       Fars dag er d. 5 juni, dette er naturligvis også datoen hvor man bør glæde ens far med en flot fars dags gave.

                                                       Hvorfor giver man fars dags gaver?

                                                       Man giver fars dags gaver for at glæde ens far ved at vise at man holder af ham og derfor har lyst til at glæde ham med en fars dags gave.