Fars dags gave

Se de 77+ bedste fars dags gaver i 2021

Vi elsker alle sammen vores far rigtig højt, men husker vi at vise det? Det kan være svært i hverdagen at få sagt, hvor meget man sætter pris på sin far. Derfor kan Fars Dag være en god måde at markere for din far, at han er den bedste i verden. Her på siden finder du derfor de bedste, sjoveste og skøreste gaver til din far på Fars Dag.

Se alle gaveidéer til fars dag nedenfor.

Indholdsfortegnelse

Denne side indeholder reklamelinks

Beard Master

Priser fra: 149,00 DKK

De fleste fædre tillægger sig med tiden et mere eller mindre flot skæg. Med Beard Master har du muligheden for at peppe din fars skæg en smule op. Trænger din far til en makeover? Så er Beard Master første skridt på vejen.

Bryg din egen øl gavesæt

Priser fra: 289,00 DKK

Hvis din far også er blevet træt af almindelige grønne Tuborg eller klassiske Carlsberg på dåse, så kig her! Nu får I to muligheden for sammen at brygge en specielt øl, der passer til lige præcis jeres smagsløg. Og så drikke den!

GoFast El løbehjul

Priser fra: 2.995,00 DKK

Har du også set de mange elektriske løbehjul rundt omkring i byen? Med denne smarte gave behøver du aldrig mere bekymre dig om, hvorvidt der er nogen ledige. Kør rundt på dit helt eget løbehjul og udforsk byen.

Anti tyveri rygsæk

Priser fra: 899,00 DKK

Undgå at din far, mor eller bror får snuppet sine ting med denne smart anti tyveri rygsæk. En smart wire sørger for, at der ikke er nogen, der kan stikke af med din rygsæk, og du kan derfor roligt sætte den fra dig, uanset hvor du er.

Cool-Well Kølebrønd

Priser fra: 389,00 DKK

Med en Cool-Well kølebrønd behøver din far, kammerat eller bror aldrig længere drikke varme øl. Denne smarte kølebrønd bliver gravet ned i jeres have, og så kan man ellers altid lige hente en øl, når man har lyst – direkte fra jorden.

En god flaske gin

Priser fra: 28,00 DKK

En sommer er ingenting uden gode gin og tonics, og her kan du sætte turbo på med en dejlig flaske gin og forkæle din far, mor eller veninde med drinks lidt udover det sædvanlige. Vælg en lækker flaske med high end gin til jeres drinks.

Chili Klaus Spicy Gaveæske

Priser fra: 699,00 DKK

Praler din far altid med den stærke mad, han spiser? Prøv at se om han kan klare en omgang med Chili Klaus’ Spicy Gaveæske, der byder på alt fra Vindstyrke 1 helt op til Vindstyrke 10. Garanti for nakkesved!

Mölkky Spil

Priser fra: 159,00 DKK

Det finske spil Mölkky bliver hurtigt en favorit på picknicken, stranden eller ved familiemiddagen! Kast kastekeglen mod de andre kegler for at samle points, først til 50 points vinder! Spilleplanen ændres hele tiden, hvilket gør Mölkky til både et sjovt

Kvadratisk æske 9 x 3

Priser fra: 199,00 DKK

Forkæl slikelskeren med en hel æske fuld af luksuriøs vingummi fra danske Wally og Whiz! Den stilfulde emballage indeholder blandet vingummi i anderledes smagskombinationer som for eksempel mango, hyldebær, lakrids og solbær.

Cyber Clean Original (160 g)

Priser fra: 99,00 DKK

Cyber Clean er en højteknologisk rengøringsmasse, som du kan bruge til at rense dine taster med. Eller hvorfor ikke din shaver eller de der småtingsrum i bilen? Ja ganske enkelt de steder, der nemt bliver ulækre, fordi de er svære at komme til.

Utenu Spulerør til Haveslangen

Priser fra: 99,00 DKK

Trænger bilfælgene, facaden eller havemøblerne til en rengøring? Glem alt om kedelig skrubben og skuren – med Utenu Spulerør på haveslangen spuler du indgroet snavs væk med højt vandtryk! Røret er 75 cm langt og når nemt selv svært tilgængelige steder.

Multitopnøgle 3/8″

Priser fra: 79,00 DKK

Erstat dit topnøglesæt med en smart multitopnøgle! Denne universale topnøgle tilpasser sig møtrikkens størrelse og form og virker også på beskadigede møtrikker og beslag i usædvanlige størrelser. Spænd alt lige fra kroge og beslag til møtrikker og bolte i

Fleksibel Bitsholder

Priser fra: 59,00 DKK

Med en fleksibel bitsholder på boret eller skruetrækkeren bliver det nemt at skrue i besværlige vinkler og bore på steder, hvor pladsen er trang! Bitsholderen passer til bits med 1/4″ sekskantskaft (6,35 mm), er 29,5 cm lang og fungerer som en bøjelig bor

Bakblade 2.0 baberskraber til ryggen

Priser fra: 299,00 DKK

Slip af med din hårrejsende hårvækst på ryggen med Bakblade 2.0! Skraberen har et indstilleligt skaft, som lader dig komme til overalt, når du barberer ryggen, og de specialdesignede barberblade minimerer risikoen for skader

Spralla LED Beanie Hue Lysegrå

Priser fra: 149,00 DKK

Spralla LED Beanie er huen med indbygget pandelampe, som sørger for, at du både kan se og bliver set i mørket! Lyser med tre lysstyrker og er perfekt, uanset om du går i en mørk skov eller forsøger at finde noget i et mørkt skab!

Outlust Sammenklappelig Trækvogn Blå

Priser fra: 549,00 DKK

Bliv udflugtsprof på ingen tid – pak i vores sammenklappelige vogn næste gang du skal på stranden, i parken eller på eventyr! Du kan selvfølgelig også bruge den i haven, eller når du ikke orker at bære alle dine varer hjem, når du har handlet. Den praktis

Spralla Vandhængekøje

Priser fra: 159,00 DKK

Klar til den ultimative afkobling? Vores vandhængekøje holder dig behageligt flydende i vandoverfladen, så du kan chille i den perfekte kombination af luftens varme og vandets kølighed! Den flydende hængekøje passer selvfølgelig lige så godt på stranden s

Vagaborn Magisk Pung Brun

Priser fra: 139,00 DKK

Er det mest magiske ved din pung, at pengene forsvinder fra den magisk hurtigt? Så har du brug for en ny! Vagaborn Magisk Pung i ægte læder er en såkaldt Magic Wallet og fungerer både som kortholder og seddelklemme. Når du åbner den og lægger sedlerne i,

SACKit BOOMit

Priser fra: 1.499,00 DKK

BOOMit er en eksklusiv og stilren batteridrevet Bluetooth højtaler. BOOMit spiller ikke bare vanvittigt højt for en batteridrevet højtaler og giver op til 6 timers spilletid på en enkelt opladning, den giver også en klar og ren lyd, selv når højtaleren er

Privatkursus i Kitesurfing

Priser fra: 2.750,00 DKK

Prøv kitesurfing med Kitekollektivet hvor du for alvor får lov til at prøve kræfter med vinden imens du flyver hen over vandet i høj fart.
 
Privat Kursus er til dig, der gerne vil smage på kitesurfing. Dette kursus får dig godt fra start og giver dig

Testkør en Lamborghini på bane

Priser fra: 2.495,00 DKK

Sæt dig til rette bag rattet i en Lamborghini Huracan, hvor du selv får lov til at styre superbilen gennem de krævende sving på FDM Sjællandsringen eller Jyllandsringen og ud på langsiden, hvor accelerationen og farten fra de +610 hestekræfter, rigtigt sl

Testkør en Porsche 911 Turbo S på bane

Priser fra: 1.695,00 DKK

Har du også haft drengedrømmen om at køre i hurtige sportsvogne i skrigende farver og uden tag? Nu får du muligheden for at gøre drøm til virkeligheden, når du med dette gavekort kan prøvekøre en Porsche 911 Turbo S på testbanen. Mærk hestekræfterne og se omgivelserne suse forbi dig, når du med god blæst i håret og rattet i hænderne kører omgang efter omgang.

4-dages storbyferie i Europa

Priser fra: 1.999,00 DKK

Europa kan byde på et væld af historie og spændende byer at besøge. De fleste af os kender til de mest populære af dem: Paris, London, Berlin, Rom. Mange af os har formentligt også besøgt et par af disse historiespækkede byer, men Europa har meget mere at

Champagnesmagning

Priser fra: 499,00 DKK

Livsnydere – se her! Hvis du også er til blidt boblende champagne og en tilbagelænet livsstil, så er vores champagnesmagning noget for dig. Her kommer vi igennem forskellige årgange, ligesom du også vil have mulighed for at smage dig frem til lige præcis din favorit. Find champagnesablen frem og bestil gavekortet til dig og en, du holder af.

Herremiddag for 2

Priser fra: 795,00 DKK

Store bøffer steg i smør og masser af god rødvin. Forkæl din far, bror eller ven med en vaskeægte herremiddag, hvor I sammen kan spise jer igennem en stor bøf og nyde hinandens selskab, før I senere triller mætte hjem.

Gourmet Hotdog

Priser fra: 495,00 DKK

De fleste danskere har et forhold til hotdogs – den ristede med det hele, den franske eller en klassisk med rød pølse.Med et gourmet hotdog kursus hos Timm Vladimirs Køkken kan du tage denne fast food favorit og løfte den til nye højder. Med dette 2 tim

Testkør en Audi R8 på bane

Priser fra: 1.295,00 DKK

Nu har du muligheden for at sidde bag rettet i en af de nyeste superbiler på markedet.
Bilen kommer til sin ret, når du kører ned ad langsiden, og mærker den kraftige acceleration efterfulgt af opbremsningerne ind i kurverne.
Kom ud og prøv en tur bag r

En god bøf for 2

Priser fra: 499,00 DKK

Prime rib, T-bone eller måske en Tomahawk? Udskæringerne er lige så mange som mulighederne for de forskellige restauranter, der steger og serverer en god bøf. Forkæl dig selv eller manden i dit liv med en god bøf af høj kvalitet, og nyd eventuelt et glas god rødvin til.

Luksusbrunch for 2 personer

Priser fra: 299,00 DKK

Lørdag og søndag morgener er bedst brugt på én måde: med en stor, lækker om gang bruch foran sig. Her får I muligheden for at forkæle jer selv med friskbrygget kaffe, juice, wienerbrød, skyr og frisk frugt, så I er sikre på at få en god start på dagen. Tag din bedste ven eller kæreste i hånden til denne lækre oplevelse.

Tandemspring

Priser fra: 2.195,00 DKK

Det ultimative adrenalinrush: Faldskærmsudspring. Kom mere med flere kilometer op i luften og se din højdeskræk i øjnene, når du springer tandemspring. Her er plads til både øvede og nybegyndere, der ønsker at bryde hverdagens trommerum med en af de mest intense oplevelser, naturen har at byde på.

Østerssafari i Limfjorden

Priser fra: 299,00 DKK

Er du klar på en Østerssafari med Limfjordsøsters? Så skal du prøve denne oplevelse. Den har i skrivende stund 18 5-stjernede anmeldelser.

Kør gokart hos Racehall

Priser fra: 125,00 DKK

Skal du give en oplevelsesgave til Gokart? Få en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse på verdens største indendørs gokart bane.

Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 245,00 DKK

Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

Find den bedste fars dag gave

Fars dag er ikke, som mange tror, noget nyopfundet. Dens historie går helt tilbage til 1909 i USA. Der skulle dog gå en del år før det blev indført som mærkedag herhjemme, nemlig i 1935. Fars dag er aldrig blevet helt så stor som mors dag, men heldigvis er der rigtig mange, der fejrer dagen og synes at far fortjener en lille opmærksomhed eller en gave, fordi han er en fantastisk far. Fars dag er altid på Grundlovsdag, det vil sige d. 5. juni hvert år.

Idéen med at fejre en far på en bestemt dag er ikke kun en anledning til at fejre din egen far. Mange kvinder benytter også dagen til at give deres partner en gave fra børnene, især hvis børnene er for små til selv at sørge for en gave.

Enhver far fortjener en ekstra tak på fars dag for alt det han gør. Derfor har vi her samlet en række idéer til fars dags gave til din egen eller dine børns far. Læs med, og lad dig inspirere. Der er helt sikkert også noget til din far.

Forkælelsesgave i fars dags gave

Hvem siger det kun er mødre, der kan lide at blive forkælet? De fleste mænd er dårlige til at unde sig selv lidt forkælelse, derfor er det oplagt at give din far forkælelse i fars dags gave. Her tænker vi ikke på fodbadesalt og ansigtsmaske, men måske noget derhenad ikke rammer helt forbi. Måske trænger din far til noget nyt barbergrej eller noget andet til badeværelseshylden? For selvom din far måske er håndværkertypen, vil de fleste sætte stor pris på lidt ekstra forkælelse i hverdagen. Skal han virkelig forkæles anbefaler vi at han får hele turen med velvære til mænd. Det er ofte kvinder, der får wellnessgaver, men det er bestemt også noget for mænd. Oplevelsesgaver med velvære er hverken begrænset af alder eller køn, så få endelig sendt far afsted til den ultimative forkælelse!

Sjov fars dags gave

Har din fra rigtig farhumor og er han typen der fortæller platte jokes, man ikke kan lade være med at grine af? Så overvej at give ham en sjov gave, der får smilebåndene opad og gang i lattermusklerne. En sjov fars dags gave kan også være en gaveidé til manden, der har alt – eller næsten alt: vi tør vædde med at vi har idéer til sjove fars dags gaver, han helt sikkert ikke har! Hvad for eksempel med et par iøjnefaldende fisketøfler, der helt sikkert vil vække opsigt på en tur rundt i kvarteret? Det kan sagtens være sjovt og praktisk på samme tid, så hvorfor ikke glæde din far med noget der opfylder begge dele? Hans venner vil helt sikkert blive misundelig over en kasket med indbygget øl-oplukker eller et grillforklæde med indbygget ølbælte! Scroll igennem listen, men pas på; det kan blive svært at vælge.

Anderledes fars dags gave

Har du foræret din far sokker eller slips i fars dags gave de sidste mange år? Du er ikke alene. Men nu kunne du måske godt tænke dig at give ham en anderledes gave, der ikke er som alle andre. En anderledes gave er lettere sagt end gjort at finde, men bare rolig: Vi har fundet nogle eksempler på anderledes fars dags gaver, som helt sikkert er mere spændende end de sædvanlige sokker. Den bedste anderledes gave er tit den, der både er lidt speciel og som opfylder et behov eller en interesse. Hvad for eksempel med en gave din far kan gå og rode med? Så har du mulighed for at købe ham sit helt eget ølbrygger-sæt. Det kunne også være et oplagt projekt at kaste jer over sammen og få lidt kvalitetstid. Er din far typen, der aldrig kan finde sine ting? Så giv ham en fars dags gave, der faktisk kan hjælpe ham i hverdagen med en bluetooth tracker! Anderledes gaver kan også være noget der indebærer lidt kærligt drilleri. Er din far lidt for glad for snus kan du jo oplagt give ham en snus-pude! Du kender din far bedst, så det er bare om at scrolle listen igennem og finde den anderledes gave, der passer til netop ham.

Fars dags gave til den gadget-glade

En gadget er en ting, ofte teknologisk, som har en bestemt funktion som kan gøre hverdagen eller praktiske gøremål lidt sjovere. Kort sagt: legetøj for voksne. Er din far en rigtig gadget-nørd, der elsker sjovt og finurligt udstyr? Eller måske er han bare et rigtigt legebarn? Så har vi en række bud på fars dags gaver, der helt sikkert falder i hans smag. Hvad end han er til elektronik eller praktisk udstyr, har vi noget for enhver. Er din mor træt af hår i vasken efter din far har barberet sig er et barberforklæde, der kan sættes fast på spejlet genialt. Er din far til sjove påfund, der gør hverdagssyslerne sjovere? Så forær ham en roterende vaskebørste! Mulighederne er mange og det er bare at dykke ned i listen, så finder du helt sikkert den rigtige fars dags gave gadget at forsøde din fars hverdag med. 

Fars dags gave til køkkenentusiasten

Kan din far lide at lege masterchef hjemme i køkkenet og der det ham der svinger stegepanden, når der skal laves mad? Hvis din far selv foretrækker at udfolde sig i køkkenet frem for at tage på restaurant, kan det være at han skal forkæles med noget nyt udstyr i fars dags gave. Det vil være tydeligt at du har gjort dig umage for at finde en gave, der passer med hans interesse og det vil helt sikkert også komme dig selv til gode, når han skal prøve sit nye udstyr af. Hvad end han er fascineret af ølbrygning, elsker at stå ved grillen om sommeren eller noget helt tredje, har vi helt sikkert inspiration til den næste fars dags gave. Når der skal kreeres rigtig kvalitet i køkkenet, når menuen skal bestå af den bedste gourmetmad, så er det her du kan finde alt hvad der skal bruges til den perfekte fardagsgave. Hvis din far har en rigtig Gordon Ramsay gemt i maven er det velfortjent med gode gadgets til at lave køkkenoplevelsen gå fra almindelig aftensmad og til en rigtig gourmet oplevelse! 

Flydende lækkerier i fars dags gave: En god flaske er for far, hvad en smuk buket er for mor

En ting man så godt som aldrig går galt i byen med som fars dags gave er en flaske alkohol.  En god flaske whiskey eller gin til far er pendanten til en smuk buket blomster til mor: Du rammer aldrig helt forbi. De fleste fædre vil elske at skænke sig et lille glas fredag aften eller have noget lækkert at byde sine gæster på til kaffen. Alkohol af god kvalitet er sjældent noget, man under sig selv at bruge penge på, men altid glædes ved at modtage.

At brygge sin egen øl eller alkohol er noget vi kender i Danmark helt tilbage fra vikingetiden. Derfor kan du nu også glæde din far på fars dag og lade han slippe sin indre bryggeentusiast løs, afprøve og lave sin helt egen unikke og fantastiske øl! Skal det være med smagen af den danske sommer, eller noget der giver hår på brystet på de kolde danske vintermorgener? Uanset, så er der noget for enhver smag! 

Vil du tage den skridtet videre og også give din far en oplevelse i fars dags gave, kan du invitere ham på whiskeysmagning. ”For meget af noget er dårligt, men for meget god whisky er knap nok”, skulle Mark Twain engang have sagt, og vi er sikre på at din far vil være enig. Whiskeysmagning er en oplevelse for alle sanser, da han ud over at smage på en masse spændende whiskey også skal dufte til toner i forskellige blends og bliveklogere på særpræg og oprindelser. Så skal din fars dags gave være både smagfuld og oplevelsesrig, er det et yderst godt bud!

Fars dags gave til den aktive mand

Den moderne mand er aktiv og altid på farten. Er din far også en af dem, der altid har gang i mange projekter, arbejde og familien eller er han rigtig glad for at dyrke sport, så læs med her; for blandt vores mange spændende og funktionelle ideer til den aktive mand, er der nok også noget der kan få et smil frem hos din far på fars dag.

Er din far en rigtig sportsmand eller er det på tide at skubbe lidt til ham og få ham op af sofaen? Så glæd ham med en fars dags gave til en aktiv livsstil. Hvis han ikke selv er typen der opsøger det aktive liv, er fars dag en oplagt mulighed for at forære ham en gave der hjælper ham på vej. Motion udløser endorfiner, der gør os glade og din far vil helt sikkert takke dig senere. Der er virkelig mange muligheder i en gave hvor motion og aktivitet er på dagsorden og det er en ideel mulighed for at skabe uforglemmelige oplevelser sammen. Mulighederne er mange – lige fra bridgewalking til en personlig træner – så se listen igennem, der er helt sikkert også en god aktiv fars dags gave til netop din far.

Giv en hyggeoplevelse i fars dags gave 

Er din far ikke til fuld fart og action, men kunne du stadig tænke dig at forære ham en hyggelig oplevelse i fars dags gave, er der også talrige muligheder. Det kan være i en anden by så han får mulighed for at få en tur ud af det. Der er masser af dejlige byer i Danmark, og din far har sikkert ikke oplevet dem alle. Eller måske der er byer han gerne vil opleve igen? Det kan også være en middag kombineret med en oplevelse, for eksempel det populære koncept ”dinner in the dark”, hvor man spiser i totalt mørke. Det vil helt sikkert være en spændende oplevelse! Fra film til oplevelser til middage: mulighederne er mange og der er helt sikkert også noget, der vil glæde din far.  

Fars dags gave til madelskeren

Man siger, at vejen til en mands hjerte går gennem maven, og det er der noget om. Hvis din far sætter pris på god mad, er en kulinarisk oplevelse den helt rette fars dags gave. Skal han drømme sig væk til varmere himmelstrøg er en tapasmiddag den perfekte mad-oplevelse. Trænger han til en rigtig herretur fri for quinoa og fedtforskrækkelse er den perfekte fars dags gave en herrefrokost, hvor han får mulighed for at sætte tænderne i en saftig bøf med alt hvad der hører til. Skal mor også forkæles lidt er det en perfekt idé med et gavekort til en lækker treretters middag: Hun slipper for at stå i køkkenet, det er en ideel mulighed for at holde liv i ægteskabet, dine forældre får en uforglemmelig aften væk fra den sædvanlige spaghetti bolognese og du høster gode point hos både mor og far. Perfekt, ikke?

Fars dags gave til vilde oplevelser

Livet skal leves fuldt ud! Til manden der samler på vilde og unikke oplevelser, finder du spændende gaveidéer til fars dag, der kan få pulsen op på selv den modigste far! Det kan være gave til pistolskydning, djævleræs eller introduktion til kite surfing; mulighederne for at få adrenalinet til at stige er rigelige. Nogle actionoplevelser kan måske koste lidt mere end hvad dit budget er sat til, men du kan måske alliere dig med dine søskende og gå sammen om en helt unik oplevelse som din far aldrig vil glemme.  Når du giver gaven, er det en god idé at have gjort dig klart, hvem han skal dele oplevelsen med. Er det noget I skal opleve sammen eller skal han have sin partner/din mor, andre familiemedlemmer eller en ven med? Lad ham vide det fra start hvis det er noget du gerne vil opleve sammen med ham eller du tænker det er perfekt som venne- eller kærestetur. Så undgår du pinlige misforståelser.

Fars dags gave fra barn og baby

Mange vælger at give en fars dags gave på vegne af fælles børn. Selvom børnene måske er for små til helt at forstå det er det en god anledning til at takke din mand eller kæreste for at være en fantastisk far. Det er en dobbelt kærlighedserklæring: du elsker at han er manden i dit liv og at han er far til jeres bøn.  Hvis du søger en fars dags gave fra baby, som godt må være lidt mere spændende end det klassiske kaffekrus med teksten ”far”, er der heldigvis mange andre gaver, der er perfekte som gave fra børnene. Tænk over, hvad du tror manden i dit liv er mest til og find så den helt rette gave i vores liste over idéer til fars dags gave. 

Børnene vil helt sikkert synes det er sjovt at være med i overrækkelsen af gaven. Måske kan du supplere med et hjemmelavet kort eller tegning fra barnet. Det er med til at gøre det til en personlig fars dags gave. Hvis det er et lidt større barn, kan det også hjælpe til når gaven skal pakkes ind og måske dekorere den med farver og klistermærker. Det er noget der kan smelte ethvert far-hjerte!

FAQ om fars dags gaver

Er du så heldig at have en vidunderlig far som snart skal fejres med manner til fars dag? Så har du muligvis et par spørgsmål angående fars dags gaver, vi håber meget at have besvaret dem i denne FAQ.

Hvad er en god fars dags gave?

En god fars dags gave, er en ting som din far ofte vil få glæde af enten ved at bruge eller betragte, det er ligeledes vigtig at gaven er pakket flot ind.

Hvornår giver man fars dags gaver?

Fars dag er d. 5 juni, dette er naturligvis også datoen hvor man bør glæde ens far med en flot fars dags gave.

Hvorfor giver man fars dags gaver?

Man giver fars dags gaver for at glæde ens far ved at vise at man holder af ham og derfor har lyst til at glæde ham med en fars dags gave.

Skriv en kommentar

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. Truestory er Danmarks førende til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.