20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Firmajulegaver

Så er det den tid på året igen – firmajulegaverne skal findes. Medarbejderne har givet den gas og knoklet hele året igennem. Nu er det blevet december og snart tid til at sende dem på velfortjent juleferie med en påskønnelse og belønning for den engagerede indsats. Med andre ord: Det er nu, årets firmajulegaver skal bestilles. og mulighederne er mange her hos os, hvor du finder firmajulegaver af alle slags – til alle aldre, køn og typer. Og i mange forskellige prisklasser.

En gavekurv med lækkerier, gode vine, en bluetooth højtaler, en smuk dug, eksklusivt porcelæn, pynteting til hjemmet. Vi har det hele – og meget mere – på hylderne, når du skal udtrykke din taknemlighed overfor medarbejderne med firmajulegaver. Her kan du håndplukke en gave til kollegaerne i firmaet, hvis du foretrækker den ensartede og standardiserede løsning. Du kan også give dine medarbejdere muligheden for selv at vælge mellem flere forskellige firmajulegaver gennem en skræddersyet online gaveshop, som vi har målrettet specifikt til dit firma. Så er der størst chance for, at alle får dét, de helst vil have. Du udvælger nogle julegaver ud fra dit budget og dine præferencer, og så er der frit valg på hylderne, glade medarbejdere og god julestemning.

Ølsmagning hos Trolden Bryghus

Kom til ølsmagning og bliv klogere på håndlavede bryggemtoder på denne spændende guidede tur hos Trolden Destilleri og Bryghus i Kolding. Udover ølsmagningen får du også en smagsprøve på spiritus fra Troldens eget destilleri samt en specialøl du kan tage med dig hjem. 

fra 149 kr.

Rundvisning & Ølsmagning hos Bøgedal Brew

Oplev en spændende rundvisning og ølsmagning på Skandinaviens eneste fritfaldsbryggeri Bøgedal Brew i Vejle ådal. På rundvisningen får du Bøgedal Brews filosofi og historie, samt et enestående indblik i hvordan 100% håndbrygget øl fremstilles og smager.

fra 375 kr.

Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

255 kr.

  Skandinavisk duftlys

  Et velduftende duftlys spreder hygge og stemning og giver samtidig en luksuriøs følelse i hjemmet. Sæt stemningen med dufte af hav, skov, blomster eller krydderier. Nogle duftlys kommer i flotte farvede stager og andre i glas, så du kan vælge den stil der passer bedst til modtageren.

  300 kr.

  Rundvisning & smagning hos Mosgaard Whisky

  Oplev en spændende rundvisning og whisky-gin smagning hos Mosgaard Whisky på Fyn. Du lærer om whiskyens rejse fra maltning til fad, ligesom du får indblik i, hvordan Mosgaards gin får sin specielle smag. Du kommer til at smage 3 forskellige gin og 1 whisky. 

  fra 140 kr.

   Fineste blomstervase

   Den fine Pipanella dotted vase er enkel og stilren i sit udtryk og den vil passe ind i de fleste hjem. Tilføj et par fine farvede blomster og du har den sødeste gave klar. Hvem bliver ikke glad af friske blomster i en fin vase.

   275 kr.

    Kähler Hammershøi espressokop

    Den perfekte gave til kaffeelskeren. Hammershøi espressokoppen er fremstillet af højkvalitets keramik og er både holdbar og stilfuld. Samtidig fås koppen i mange forskellige farver, så den passer til alles smag.

    92 kr.

     Lækkert skærebræt

     Et lækkert skærebræt er både praktisk, funktionelt og dekorativt i køkkenet. Vælg et i god kvalitet og det vil følge modtageren i mange år frem. Et flot træskærebræt kan f.eks. både bruges til at skære på men også til at anrette.

     559 kr.

     Ølsmagning hos Bryggeriet Flakhaven

     Kom på besøg hos Bryggeriet Flakhaven i Odense og find ud af hvilken øltype du er. Du får en rundvisning i Flakhavens mikrobryggeri, samt fortællinger om bryghusets historie, mens du får lov at smage på 5 vidt forskellige øl. 

     fra 150 kr.

     Ølsmagning hos Ø-Bryg

     Kom til en spændende ølsmagning hos Ø-Bryg på Thurø i det Sydfynske Øhav. Du får ølfortællinger og smagsprøver - og du lærer, hvordan forskellige brygprocesser har indflydelse på øllets smag og udseende. Som en ekstra bonus får du dit helt eget Ø-Bryg ølglas med hjem. 

     fra 175 kr.

      Baileys Collection Stor Chokoladeæske

      Den ultimative chokoladeæske til voksne kommer her i form af denne Baileys Collection pakke. Baileys-likør og chokolade i en skønsom blanding med kaffe og brownie smagsnuancer i både mørke, lyse og hvide chokoladetoner — mere gennemført lækkert bliver det ikke! 

      299 kr.

       Kähler Hammershøi Kagefad

       Kagefadet fra Kæhler er perfekt til at servere lækre kager og flotte anretninger på. Fadet er lavet af robust stentøj og designet med enkle bløde linjer for et feminint og elegant twist. Den perfekte gave til madentusiasten.

       689 kr.

        Kay Bojesen Turtelduer

        Vi præsenterer Turtleduerne fra Kay Bojesen! Disse charmerende træfugle er perfekte til at tilføje et strejf af kærlighed til ethvert rum. De står næb til næb og er en god gaveidé til bryllupper eller andre særlige lejligheder. Eller bare giv dem til en person, der elsker dansk design!

        510,00 kr.

         Mölkky Spil

         Mangler du gaven til den spilleglade? det finske spil Mölkky garanterer udendørs sjov og leg i mange timer for hele familien eller alle vennerne. Mölkky er et sjovt og anderledes spil der kan spilles fra 6 år og opefter.

         159 kr.

          Bernadotte kande

          Mangler du en stilfuld gave? Bernadottekanden er en designklassiker der passer ind i de fleste hjem. Kanden er i rustfrit stål med flotte rilledetaljer. Brug den til saft eller andre kølige drikke og server dem med stil.

          749 kr.

          Chokoladekursus hos Det Franske Hjørne

          Kom på et spændende chokoladekursus hos Det Franske Hjørne og lær, hvordan du laver fyldte chokolader fra bunden! Du fremstiller 3 forskellige chokolader og får teknikker og tricks til dekorering og temperering. Der serveres kaffe og te undervejs og opskrifterne får du naturligvis med hjem. 

          fra 400 kr.

           Lækker gaveæske med salte delikatesser

           Sig det med en lækker gavekurv fyldt med velsmagende delikatesser. Gaveæsken her er fyldt med økologisk jomfruolivenolie, italiensk pasta, krydderiblanding til pasta, basilikumspesto og rugbrødssnacks med havsalt. Tilføj en god flaske vin og middagen er klar.

           500 kr.

            Oplevelsesgavekort

            Giv en du har kær en på opleveren med et oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse. Modtageren kan fx vælge mellem whiskeysmagning, bridgewalking og spaophold. Med andre ord er der med garanti en oplevelse for enhver smag.

            500 kr.