Bedstegaver.dk

Gaver til 7 årige 2024 | 47 BEDSTE gaver til 7 årige

“Hvor blev tiden af” tænker du mens du prøver at komme på en gave til 7 årig — altså, din egen 7 årige, som i øvrigt er verdensmester i at blive stor lidt for hurtigt. Hvad skal man købe til barnet, der efterhånden har alt? Er det noget med en ny skoletaske, fordi den der fra sidste år allerede har den forkerte farve? Eller hvad med en oplevelsesgave? F.eks. et bagekursus, fordi barnet er kæmpe fan af Den Store Bagedyst og nu handler alt bare om dej og kager? 

Hvad enten barnet er dit eget, dit barns barn, eller du er den sjove tante på sidelinjen, så finder du masser af gaveidéer på denne side. Her er både til det legelystne- og til det kræsne barn, og hvad dit budget angår, så er der skam også til alle slags af dette. Gaver til børn er ikke altid lige lidt, men vi hjælper dig godt på vej!

Filter

Gaveguide: Find den bedste gave til 7 årig lige her

Er du på udkig efter en gave til 7 årig er du kommet til det rette sted. Du vil naturligvis gerne give den helt rette gave, som falder i god jord hos en 7 årig. Heldigvis findes der masser af gaver at vælge imellem. Alligevel kan vi sagtens forstå hvis du føler dig lidt på bar bund. Vi har undersøgt markedet og fundet frem til de bedste gaveideer til 7 årige drenge og piger så vi kan give dig masser af inspiration og gode forslag til at finde en skøn gave til den 7 årige. Se bare med lige her:

De 10 mest populære gaver til 7 årig 2023 er:

 • Plakat med stjernetegn
 • Lego® disney princess™, raya og hjertepaladset
 • Fjernstyret ferrari
 • Konges sløjd sengehimmel
 • Kidywolf walkie talkie til børn, kidytalk – blå/rød
 • Gaven til sangfuglen
 • SACKit Junior Sækkestol + Puf
 • 2 foldbare fodboldmål
 • Plakater til gameren
 • Tandæske, enhjørning – KIDS by FRIIS

Find den bedste gave til 7 årige

For at finde den bedste gave til 7 årige drenge eller piger er det lettest hvis man kender barnet og barnets interesser. Hvis man ikke kender barnet særlig godt, er det en god ide at spørge forældrene som med garanti kan fortælle hvad deres barn kan lide at lege, hvilket legetøj barnet ønsker sig og hvad de synes, er en god gave. På den måde kan du altid finde legetøj ud fra forældrenes forslag.

Gode gaver til 7 årig pige

Er du på udkig efter gave til 7 årig pige kan du finde inspiration her:

 • SFR Nebula Jr – Justerbar rulleskøjte:Med den justerbare rulleskøjte fra Nebula er der garanteret mange timers sjov og træning af motorikken. Et sikkert hit hos 7 årige piger.
 • Kreativ æske med lav selv hårbøjler: Her får du den perfekte gave til kreativ leg. Djeco Beautiful Hair Clips er et kreativitetssæt som med garanti vil vække stor begejstring hos barnet med masser af ideer til at skabe ny mode.
 • Smart Sketcher Projector 2.0: En gave til 7 årig i høj kurs.  Smart Sketcher Projector har 1. placering blandt legetøj til læring. Her lærer barnet at tegne nye ting fra fotos via en projektor som gør den ideel for 7 årige, der er glade for at tegne.

Gode gaver til 7 årig dreng

Her kan du finde inspiration til en gave til 7 årig dreng:

 • Eastcolight Moderne Insekt hotel: Byg dit eget insekthotel med levende lejere. Et stort hit hos både små og voksne som er interesserede i at følge med i insekternes verden og se hvordan de udvikler sig gennem flere stadier.
 • Brigbys Djeco – Vækkeur – Dinosaurus: Legetøjet fra Djeco er i en klasse helt for sig selv. Med det super seje vækkeur med Dinosaurus får  den lille eventyrer en ekstra god grund til at stå op om morgenen.
 • Sharper Image Road Rage Speed Bumpers RTR: Med de fjernstyrede radiobiler er det tid til ræs. Se hvor mange gange du kan bumpe ind i din modstander og få den lille racerkører til at hoppe ud af bilen.

Gode fødselsdagsgaver til 7 årige

Vi giver her et bud på de bedste gaver til barnets 7 års fødselsdag:

 • Outsiders Pro Stunt Løbehjul Rage NeoChrome: Trick løbehjulet er beregnet til stunt på ramperne. Her får du en af de bedste gaver til den lille vovehals, som gerne vil imponere i skatermiljøet.
 • Eastcolight DIY Drivhus: Til fødselsdagsbarnet med “de grønne fingre” som er klar til selv at plante frø og følge med i planternes udvikling. Ideel til at lære om pasning og pleje af planter og udvikle forståelse for årsag og virkning.
 • Bog om Venskab: En bog om venskab. Bogen fokuserer på barnets egne forestillinger og forventninger og lægger op til dialog. Bogens tema er venskab og velegnet til at styrke barnets sociale kompetencer og finde løsninger på konflikter. Kan også læses sammen med en voksen.

Hvad leger en 7 årig med?

7 årige leger generelt meget kreativt og har i denne alder virkelig brug for at stimulere deres kreative og intellektuelle sanser. Husk på at de 7 årige børn allerede er startet i skolen, hvor de lærer en masse nyt, så når der skal leges, skal det være ekstra sjovt.

Legetøjsgaver til 7 årig

Her kan du finde inspiration til legetøjsgaver som er et sikkert hit hos børnene på 7 år: 

 • National Geographic Magi-Sæt: Væk følelser af forundring og magi med et sjovt og lærerigt Magi-Sæt fra National Geographic. Her får du et sjovt og anderledes gavesæt med nye indtryk til forundring.
 • Ravensburger Pokémon Labyrinth: Sjove spil er blandt favoritterne i legetøj til regellege, fordi de giver mange timer med sjov og hygge.
 • Lego Creator Fantasi-skovvæsner:  Giv en pakke som helt sikkert vil vække begejstring hos den lille pige med et kreativt legetøj fra Lego til at skabe egne fantasivæsener.

FAQ

Hvad giver man en 7 årig?

Det 7 årige barn har travlt med at udforske verden gennem leg og vil have stor glæde af gaver som kan bruges til at lege aktivt på en sjov måde. Gode eksempler er f.eks spil, kreativitetslegetøj og aktivitetslegetøj hvor de kan lege med venner.

Hvad ønsker en dreng på 7 år sig?

De fleste drenge i denne alder er meget aktive og derfor kan aktivitetslegetøj være en rigtig god gaveide. Hvis du er i tvivl, så spørg forældrene, som helt sikkert vil have masser af forslag til gaver.