Bedstegaver.dk

Gaver til 8 årige 2024 | ÅRETS 39 bedste gaver til 8 årige

En gave til 8-årig er en vigtig gave. For det er stort at blive 8 år. Sådan har de fleste børn det vist. Enhver fødselsdag er stor når man er lille. Derfor er gaven også en vigtig del af fejringen. Børn glæder sig længe og meget til gaver på fødselsdagen. Når man bliver 8 år begynder der at være større forskelle på, hvad man som dreng og pige ønsker sig. Gaver til drenge kan være legetøj men også tit udklædning – rolleleg og ting til aktiviteter udenfor. Gaver til piger er i 8 års alderen stadig tit legetøj men også kreative aktiviteter med tuscher, glimmer, perler og neglelak. Mange piger og drenge holder desuden af at stå på rulleskøjter, løbe på løbehjul og hoppe på trampolin. Mulighederne er mange, når man leder efter gave til børn

Selvom alle børn er forskellige, er mange alligevel glade for at få legetøj i gave. Ønskerne kan både være store og små, men pengegaver er ikke helt så nemme i denne alder, som hos større børn. Der skal stadig helst være noget at pakke op og forståelsen for, hvor meget penge kan købe, er endnu ikke helt opnået. Af samme grund kan børn blive lige så glade for en billig gave som en dyr. Det er jo en dejlig tilgang at have.

Filter

Gaveguide: Find den bedste gave til 8 årig lige her

Hvad er den perfekte gave til 8 årig?… spørger du måske dig selv. Og dét spørgsmål er der selvfølgelig mange forskellige svar på. Men generelt er gode gaver til 8 årige i hvert fald  dém, der stimulerer det videbegærlige og aktive skolebarn og giver garanti for mange timers sjov leg med vennerne. 

Der kan selvsagt være store forskelle på, præcis hvad en 8 årig brænder mest for. Er du på udkig efter en fed gave til en 8 årig med en altoverskyggende interesse, er det naturligvis helt oplagt at tage udgangspunkt i den. Derfor er det heller ikke let at give et helt entydigt svar på, præcis hvad der er gode gaver til 8 årige generelt.

Men, men… vi er selvfølgelig klar til at hjælpe dig lidt på vej i din gavejagt til den 8 årige – uanset om det er en fødselsdagsgave, en julegave eller bare en lille gave til en anden anledning. Vi har et par skønne gaver til børn i tankerne, du ikke går galt i byen med. De skal nok begejstre og helt sikkert skabe stor glæde hos de fleste børn i alle aldre. Men måske især som gaver til 8 årige drenge og piger.

Vi ønsker dig en rigtig god gavejagt og giver dig med glæde en hånd med på vejen i form af vores store guide, som indeholder en lang række bud på en god gave til en 8 årig. Vi tør godt at love, at du nok skal finde en helt oplagt gaveide, der vil falde i god jord hos både 8 årige drenge og piger. Vores forslag dækker samtidig mange forskellige prisklasser og anledninger. 

De 10 bedste gaver til 8 årig 2022 er:

 • Rulleskøjter
 • Fodboldtrøjer
 • Minecraft lampe
 • Fjernstyret Ferrari
 • Kreativ aktivitetsæske
 • Flødebollekursus
 • Oppustelig enhjørning-kælk
 • 3-kamp legesæt
 • Slikkepinds-kursus
 • Roboblaster vandpistol

Hvilken gave bliver en 8 årig glad for

Når du er 8 år, er der bare generelt fart over feltet – på alle måder. Udviklingen går hurtigt, såvel når det gælder de motoriske som de sociale færdigheder. Det skal legetøjet selvfølgelig gerne afspejle og understøtte. 

En 8 årig dreng og pige er helt enige om for eksempel at gå op i rollelege. Her forholder de sig til verden omkring sig og får for alvor trænet de sociale skills. Oplagte gaveideer til det er alle former for udklædningstøj og udstyr, dukker, dukkehuse, legekøkkener og så videre. 

Til at træne motorikken er de rigtig gode gaveideer, som med garanti vil blive vel modtaget, for eksempel et løbehjul, et skateboard, rulleskøjter eller noget helt andet, der opfordrer til bevægelse og leg. Det er en herlig  julegave eller fødselsdagsgave til aktive piger – og i det hele taget en god gave til 8 årig..

De bedste gaver til 8 årig pige

 • Karaoke mikrofon: trådløs og med højttaler. Kæmpe gavehit og den perfekte gave til alle 8 årige piger med en sanger i maven. En skøn gave med instant garanti for mange sjove timer med veninderne. 
 • Rulleskøjter: Klassisk og sjov gave, der slet ikke kan undgå at vække begejstring hos enhver aktiv 8 årig pige med fart i benene og sine venner omkring sig.
 • Aktivitetsæske: Skøn gave for enhver kreativ pige. En æske fyldt med materialer og kreative ting. Forude venter mange sjove timer for en 8 årig pige. 

De bedste gaver til 8 årig dreng

 • Geomag. Udfordrende magnetisk legetøj – utrolig sjov gave og uden tvivl et kæmpe hit som gave til 8 årig dreng med nysgerrighed og byggeskills.
 • 3-kamp legesæt: Sjovt havespil, hvor hele familien kan være med. Fantastisk gave til alle børn, både drenge og piger. Flere sjove spil i én æske. Perfekt til en fødselsdag en varm sommerdag.   
 • Risk eller andre brætspil for hele familien: Det populære spil er en af de julegaver, drenge gerne vil finde under juletræet – eller en under gavepapiret til sin fødselsdag. Sjovt spil, der snildt kan involvere hele familien.

Hvilket legetøj bliver en 8 årig glad for?

Alle børn elsker fedt legetøj, også en 8 årig dreng eller pige. Men efter at have gjort sig sine første erfaringer i skolen må der nu nye udfordringer til for den 8 årige. De små skolebørn nærmest summer af nysgerrighed og videbegær. Og de elsker alle slags lege, der stimulerer både motorik og fantasi.

Gode gaveideer til det aktive skolebarn med en motorik under den vildeste udvikling kunne være legetøj som et løbehjul, et skateboard, en cykel, et balancebræt eller noget helt andet – bare det kan bevæge sig, dreje rundt eller gøre en helt tredje bevægelse og udfordre motorikken. Måske det hele på én gang.

Børn i dén alder er samtidig for alvor ved at få øjnene op for verden. De elsker sociale lege, konkurrencer med specifikke regelsæt, rollespil og i det hele taget alt, der kan stimulere fantasien og øve koncentrationen. Legetøj som for eksempel et sjovt spil, hvor hele familien kan være med, er en helt oplagt gave.

Kreative gaver til 8 årig

Den sociale læring og fantasien hos den 8 årige bliver stimuleret ved kreativ leg med vennerne eller familien. Derfor ligger sjove spil, udklædning til rollelege og kreative ting som maling, tuscher, saks og papir lige til højrebenet som gode og stimulerende gaveideer, når du leder efter gaven til en 8 årig. En anderledes gave kunne også være et kursus med en kreativ aktivitet af en slags.

Adventsgaver til 8 årig

En lille gave kan sagtens være årsag til stor begejstring hos en 8 årig, hver gang det er søndag i advent. Gode gaveideer til de fire adventssøndage er tegneredskaber, klistermærkebøger, modellérvoks med mere. Så kan den 8 årige tælle ned til juleaften på en kreativ måde. 

Spil og legetøj, der involverer hele familien i sjove fælles lege på en ellers fredelig søndag i advent. Det kunne også være et godt bud på gaven, der bidrager til julehyggen og fordriver lidt af ventetiden frem mod jul med skæg og ballade for både børn og voksne.

FAQ

Hvad er den bedste gave til 8 årig 2023?

Rulleskøjter, løbehjul, gocart og fodboldustyr er nogle af de populære gaveideer, når du er på udkig efter gaver til 8 årig. Uanset om det er til julegaver eller en fødselsdagsgave til aktive drenge eller ditto piger. 

Gaven, der også nok skal blive godt modtaget af en 8 årig med lyst til læring, konkurrencer og kreativitet er spændende brætspil, redskaber som tusser og malebøger samt udklædningstøj til sjove rollelege.

Hvad leger 8 årige typisk med?

Når man er 8 år, er man begyndt i skole og har hovedet fuld af læring og kroppen fuld af lopper. Derfor leger man typisk med noget, der stimulerer både fantasi og motorik. Spil af enhver slags styrker både koncentration og sociale evner. 

Derudover er fysiske lege med for eksempel rulleskøjter, på cykel eller skateboard også populære ligesom rollelege, hvor de store skolebørn forholder sig til deres omverden.