20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Gave til 8 årig

En gave til 8-årig er en vigtig gave. For det er stort at blive 8 år. Sådan har de fleste børn det vist. Enhver fødselsdag er stor når man er lille. Derfor er gaven også en vigtig del af fejringen. Børn glæder sig længe og meget til gaver på fødselsdagen. Når man bliver 8 år begynder der at være større forskelle på, hvad man som dreng og pige ønsker sig. Gaver til drenge kan være legetøj men også tit udklædning – rolleleg og ting til aktiviteter udenfor. Gaver til piger er i 8 års alderen stadig tit legetøj men også kreative aktiviteter med tuscher, glimmer, perler og neglelak. Mange piger og drenge holder desuden af at stå på rulleskøjter, løbe på løbehjul og hoppe på trampolin. Mulighederne er mange, når man leder efter gave til børn

Selvom alle børn er forskellige, er mange alligevel glade for at få legetøj i gave. Ønskerne kan både være store og små, men pengegaver er ikke helt så nemme i denne alder, som hos større børn. Der skal stadig helst være noget at pakke op og forståelsen for, hvor meget penge kan købe, er endnu ikke helt opnået. Af samme grund kan børn blive lige så glade for en billig gave som en dyr. Det er jo en dejlig tilgang at have.

  Plakat med stjernetegn

  En personlig og anderledes gave! En plakat med gavemodtagerens stjernetegn, er en gave, der kan følge med hele livet. Den viser de typiske karaktertræk og styrker ved et stjernetegn.

  Fra 149,95 kr.

   Plakater til gameren

   Gamere er svære at finde gaver til... Men med med et sjovt citat, som gameren sikkert kan relatere til, har du den perfekte gave! Gamer-plakater omfatter ikoniske scener og figurer fra nogle af de mest populære videospil nogensinde. Fra Halo til World of Warcraft. Der er noget for enhver smag.

   Fra 149,95 kr.

   Flødebollekursus

   Kender du en der bare elsker flødeboller? Hvorfor ikke lære at lave dem selv? Kom med til Flødebollekursus med den helt basale gennemgang af håndværket, der vil sætte jer i stand til selv at producere flødeboller hjemme i køkkenet. Her gennemgås opskriften på det lækreste skum, chokoladeovertrækket og alle de små fif, der kan være med til at løfte flødeboller fra dessert til små vidundere.

   fra 299 kr.

    Minecraft Lampe Steve

    Kender du en minecraf-fan? Denne unikke lampe giver et hyggeligt lys og bringer hende eller hans yndlingsfigur fra det populære spil ind i den analoge verden. Steve fra Minecraft er her for at lyse værelset op.

    149,95 kr.

     Donutmaskine

     Når det kommer til donuts, er der bare ingen sammenligning. De er lette, luftige og lækre - og nu kan du nyde dem hjemme i dit eget hjem med Mini Donut Maker! Denne letanvendelige donutmaskine producerer perfekte små donuts hver gang. Du skal blot piske en dej, hælde den i den opvarmede donutmaskine, vente et par minutter, og voila! Lækre donuts. Den perfekte gave til de større børn, der vil deltage i madlavningen! Lad børnene dyppe dem i glasur eller drys for at gøre dem ekstra specielle. Med Mini Donut Maker er der ingen grund til at tage til den larmende forlystelsespark for at spise donuts.

     289,95 kr.

      Fjernstyret ferrari

      Mangler du gaven til den bilglade? Forær ham eller hende sin helt egen ferrari. Super flot tro kopi af en ægte ferrari, der vil få den fartglade bilentusiast op i det røde felt af glæde.

      fra 299 kr.

       djeco kreativ aktivitetsæske – feer

       En æske med kreative aktiviteter fra Djeco, perfekt til mange timers sjov underholdning. Med 6 forskellige aktiviteter at vælge imellem vil børnene elske at udforske deres fantasi med denne æske.

       289,95 kr.

        Enhjørning oppustelig kælk

        Kender du en barnlig sjæl der elsker enhjørninger? Skab en magisk stemning i sneen og flyv ned ad kælkebakken på denne oppustelige enhjørningekælk! Den har praktiske håndtag i siderne så man kan holde fast og den er over 1,5 meter lang.

        249 kr.

         SACKit Junior Sækkestol + Puf

         Mangler du gaven til teenangeren? Cobana Junior Lounge Chair er den perfekte udendørs og indendørs sækkestol til børn. Sækkestolen er både slidstærk og vandafvisende og så er både komforten og kvaliteten helt i top.

         1999,95 kr.

          Brætspil

          Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

          255 kr.

           Udstyr til gameren

           Mangler gameren den perfekte mus, tastatur, musemåtte eller andet gamergrej? Så forkæl ham eller hende med godt gamergrej fra Webdanes, som er et dansk firma. Kvaliteten er i top.

           199,95 kr.

            Konges sløjd sengehimmel

            Skab et hyggeligt hjørne på værelset, hvor ham eller hende kan fordybe sig i deres leg eller finde ro. Den populære sengehimmel fra Konges sløjd findes i mange skønne farver.

            749,95 kr.

             Nerf Super Soaker Roboblaster Vandpistol

             Denne sommer kan du være den sejeste dreng i kvarteret med Nerf Super Soaker Roboblaster Water Gun! Uanset om du leger vandkrig med dine venner eller forsøger at holde dig afkølet på en varm dag, vil denne vandpistol give dig overtaget. Med en skydeafstand på ni meter og en stor svingradius er ingen sikker på at blive gennemblødt! Så få et plask denne sommer med Nerf Super Soaker Roboblaster-vandpistolen!

             499 kr.

             Lær at lave farverige slikkepinde hos Sugarpilots

             Tag dit barn i hånden og kom og lær at lave flotte slikkepinde i fine former hos Sugarpilots. Alle slikkepinde er lavet af økologiske råvarer og uden kunstige tilsætningsstoffer. Kurset er for børn fra 3 år og opefter men forældre må også gerne deltage.

              Lego® disney princess™, raya og hjertepaladset

              Lego er både for piger og drenge, og kan sikre mange timers underholdning samt koncentration. Oplev den magiske verden af Raya og den sidste drage med dette spændende LEGO sæt. Tag med Raya på hendes eventyr for at finde den sidste drage og redde Kumandra! Dette sæt indeholder et hjertepalads, en spisestue, et skjult rum med kort og have og meget mere. Namaari udfordrer Raya konstant, så der er aldrig et kedeligt øjeblik i dette spændende legesæt.

              749,95 kr.

               lego® city, brandkorps

               LEGO City Brandvæsenet er altid klar til at springe i aktion! Slut dig til tv-heltene Clemmons og Feldman, når de bekæmper en brand på den brændende sardinfabrik. Hurtigt, tag din beskyttelsesdragt på, og undersøg brandkilden! Åh nej, en brandmand er strandet på toppen af bygningen! Hjælp ham med at redde en sød killing ved hjælp af springlagenet. Brug slangen til at slukke flammerne, og hop af vejen for det sammenstyrtende tag. Dette actionfyldte sæt indeholder 766 dele og anbefales fra alderen 7 år og opefter. Det giver børnene timevis af sjov med LEGO City!

               582 kr.

                Regnsæt

                De fleste børn elsker at lege i vandpytter og det kan blive til mange timers sjov. Her er det vigtigt med et godt regnsæt, der holder vandet ude, så tøjet ikke bliver vådt. Der er masser af flotte sæt at vælge imellem.

                459,95 kr.

                 Gaven til sangfuglen

                 Kender du en der sidder limet til skærmen hver gang årets x-factor starter? Forær dem deres egen mikrofon med indbygget højtaler, så han eller hun kan sparke sangdrømmene til live. Uanset alder er mikrofonen en sjov gadget, der vil gøre alle med en sanger gemt i maven glade.

                 199 kr.

                  Paracon ROGUE Gamer Stol

                  Leder du efter den perfekte gave til gameren i dit liv - uanset om det er din søn, kæreste eller mand, så vil denne gamerstol gøre dig meget populær! Denne topmodel stol er designet specielt til gamere med multifunktionelle armlæn, der giver mulighed for at tilpasse den efter kropstype. Så uanset om du er en høj eller lav spiller eller foretrækker et bredere sæde, er du dækket ind med ROGUE. Desuden vil det komfortable stof og konstruktionen af høj kvalitet sørge for, at man kan spille i timevis.

                  1499,95 kr.

                   Rulleskøjter fra Impala

                   Leder du efter en sjov gave, der med sikkerhed vil give mange sjove timers underholdning? Så tjek disse fantastiske rulleskøjter fra Impala! Skøjterne fås i en smuk blommefarve og er perfekte til alle, der ønsker at tilføje et strejf af nostalgi til deres skøjteløb. Plus, det skinnende look vil helt sikkert få mange til at vende hovederne!

                   797,95 kr.

                    Fodboldtrøjer

                    Er din søn, kæreste, bror eller mand Liverpool, Real Madrid, Landsholdsfan, Manchester eller Juventus fan? Eller holder han med et helt andet hold? Så find fodboldtrøjen her! En gave han vil sætte pris på i lang tid!

                    450 kr.

                     3-kamp Legesæt

                     Mangler du en gave til hele familien? Giv både venner og familie en udfordring i dette sjove trekampspil, som både store og små kan brillere i! I dette sæt får du alt, hvad du behøver, for at fire hold skal kunne konkurrere i de tre klassiske discipliner, sækkeløb, æggeløb og ram plet.

                     149 kr.

                      Elektrisk skateboard

                      Elektrisk skateboarding er den nye måde at komme rundt i på. Disse boards er hurtige, nemme at køre på, og de er masser af sjov. Uanset om du er nybegynder eller professionel, vil et elektrisk skateboard tage din kørsel til det næste niveau.

                      2999,95 kr.

                       Kidywolf walkie talkie til børn, kidytalk – blå/rød

                       Wakie talkier er god gaveidé til børn, der elsker udendørs leg, at sove i telte, udforske eller bare chatte med vennerne. Til eventyr, gemmeleg eller for at spionere med dine venner, er en walkie talkie et must-have! Børnene kan kommunikere på op til 3-6 km afstand, og kan bruges i timevis. Dette sæt består af 2 dele - en i blå og en i rød.

                       479,95 kr.

                        Backgammon, kuffert

                        Det klassiske backgammon-spil er den perfekte måde at tilbringe noget kvalitetstid med venner eller familie på. Et spil tager ca. 20 minutter, men kan vare længere, hvis der bruges sværere regler, afhængigt af spillernes alder. Det er et strategisk spil, men held spiller også en rolle. Det gør det til det perfekte spil for dem, der kan lide en udfordring, men som også gerne vil have det sjovt.Det klassiske backgammon-spil er den perfekte måde at tilbringe noget kvalitetstid med venner eller familie på. Et spil tager ca. 20 minutter, men kan vare længere, hvis der bruges sværere regler, afhængigt af spillernes alder.

                        299,95 kr.

                         Cykel

                         Cykler i frem og tilbage mellem hemmet og skolen? Så er en ny cykel en god gave. Sikkerheden skal være i top!

                          Personlig bog til de små

                          Personlige gaver er de bedste, og nu kan du lave en godnathistorie med barnets navn. Vælg den historie du synes lyder bedst, og vælg herefter navn på hovedpersonerne og hårfarve. Skriv også en personlig hilsen i bogen.

                           Nintendo Switch

                           Nintendo Switch er en perfekt måde til at samle venner eller fordybe sig i sit eget univers. Der findes mange spil, som enten kan spilles alene eller med andre. Perfekt gave til gameren.

                           2099,95 kr.

                            Hoppeborg til de små

                            Leder du efter en sikker måde at holde børnene underholdt på denne sommer? Bestway Spring N Slide hoppeborgen er perfekt til aktive børn, der elsker at hoppe og lege. Med en stor oppustelig størrelse og en rutsjebane kan den rumme op til tre børn på én gang. Desuden er den lavet af holdbare materialer, der er designet til udendørs brug, så du kan nyde den i din egen baghave. Egner sig til børn i alderen 3-8 år.

                            1395,00 kr.

                             Jumping car!

                             Har din søn det, der skal til for at blive en Jumping car racerkører? Med vores fjernstyrede hoppebil kan han nu finde ud af det! Denne bil er som ingen anden - den kan dreje, snurre og hoppe, hvilket giver dig mulighed for at lave nogle fantastiske tricks. Og hvis det ikke er spænding nok for dig, har vi også tilføjet et indbygget kamera, så du kan se, hvad din bil laver, mens den kører rundt.

                             499,95 kr.

                              Badebombe til børn

                              Er badetid en pligt for dine små? Gør det sjovt med en badebombe fra Nailmatic. Med levende farver og fristende dufte sikre badebomben at humøret lige stiger nogle grader. Hver bombe er håndlavet og dermatologisk testet for at være skånsom mod følsom hud, så du kan føle dig tryg ved at give dine børn lidt ekstra boblende sjov ved badetid. Desuden er de super nemme at bruge - bare smid bomben i badekarret, og se magien ske!

                              74,95 kr.

                               Personaliseret fodbold

                               Kender du en fodboldfan — så er denne bold med navn, gaven du skal troppe op med. Foldbolden kan broderes med navn eller anden form for tekst, og vil være en både sød og sjov overraskelse til fodboldentusiasten uanset alder eller begivenhed. 

                               159 kr.