Bedstegaver.dk

Gaver til 9 årige 2024 | Seje gaver til både piger og drenge

Du er i gang med at finde gave til 9 årig. Nu har du brugt en time på at google dig lidt frem og tilbage, og du kan nu konkludere, at ingenting giver mening. 9 årige er altså ret svære at finde gaver til; de er ikke småbørn længere, men der stadig et godt stykke tid til de rammer teenageårene. De er sådan midt imellem og at finde den perfekte gave til en 9 års fødselar kan være en mission! 

Måske er du ude i noget med et skateboard eller et smykkeskrin? Eller hvad med nogle fede plakater til værelset eller noget nyt til gamerarsenalet? Her på siden vil du finde lidt af hvert af forskellige gaveidéer til 9 årige børn. Så hvad enten du går efter rulleskøjter, en fed bluse, eller et spændende spil, ja så kan du indlede jagten på denne side! At finde gaver til børn er ikke altid let… 

Filter

Gaveguide: Find den bedste gave til 9 årig lige her

De er ikke små børn længere, men heller ikke teenagere endnu. Bare sådan… lidt midt imellem. Derfor kan det hurtigt blive en vanskelig opgave, der kræver kreativitet og giver en smule hovedbrud, at finde de helt rigtige fødselsdagsgaver eller julegaver til de 9 årige børn. Og det gælder bestemt både drenge og piger.

Men frygt ej – heller ikke hvis ønskelisten ikke er lang og udførlig, måske nærmest ikke-eksisterende. Vi har mange gode gaveideer i ærmet og hjælper dig selvfølgelig hellere end gerne lidt på vej. Mon ikke du støder ind i den perfekte gaveide, mens du pløjer dig igennem vores fyldige gaveguide? Vi tror det.

I vores guide får du en oversigt over populært legetøj til aldersklassen. Det giver dig et godt overblik over, hvilken type lege de 9 årige holder allermest af. Så skulle du gerne være klædt på til at finde en rigtig god gave at tage med til børnefødselsdag – eller til at lægge under træet juleaften.   

De 10 mest populære gaver til 9 årig 2023 er:

 • Plakat med stjernetegn
 • Klatrekursus
 • Flødebollekursus
 • Fodboldtrøjer
 • Jumping car
 • Spikeball spil
 • Sengehimmel
 • Donutmaskine
 • Mikrofon med højtaler
 • Rulleskøjter

Hvilken gave bliver en 9 årig glad for?

Aktivt og udfordrende eller kreativt legetøj. Det er overskriften på gode gaver til 9 årige. De halvstore skolebørn er klar til at lege avancerede lege på mange forskellige planer. Alle børn i aldersklassen vil tage godt imod en gave, der lever op til de kriterier – alt efter køn og specifikke interesser. 

En fysisk gave, der udfordrer motorikken og opfordrer til bevægelse, kan være mange forskellige ting. Det kan for eksempel være diverse havespil eller andre sjove spil, et løbehjul eller skateboard, en cykel eller en fodbold. Elektronik af forskellig slags hører også til blandt gaverne, der hitter. Her er en fjernstyret bil eller en karaokemikrofon eksempler på en skøn gave, som nok skal vække jubel..

Efterhånden er vi også nået til alderen, hvor både bøger og en blød pakke med moderigtigt tøj bliver vel modtaget. Ligesom diy-kasser med alt til at dyrke kreativiteten, magnetisk legetøj og eventyrlige brætspil lægger op til mange timers sjov med familie eller venner og med garanti vil få smilet til at brede sig under oppakningen. 

De bedste gaver til 9 årig pige

 • Rulleskøjter – superseje fra Impala i det fede 70´er-look. Til den aktive pige, der har fart på og er til fysisk leg i smart outfit.
 • Sækkestol. Junior lounge chair fra Sack It. Den perfekte gave til hende, der kan lide at hænge ud og hygge med vennerne .
 • Karaoke mikrofon. Fed gave til sangtalentet, der elsker at lege X Factor og give den gas sammen med veninderne.

De bedste gaver til 9 årig dreng

 • Elektrisk skateboard. En fantastisk gave til skateren, der ikke kan få nok af fart, tempo og seje moves.
 • Gamerstol. Oplagt til gameren, der har brug for at sidde godt under de drabelige dyster med sine gamervenner.
 • Fodboldtrøjer. En personlig gave til ham, der er vild med at spille fodbold. Giv ham en trøje fra hans favoritklub og få hans eget navn trykt bagpå.

Hvor meget må en gave til 9 årig koste?

Alt imellem 100 til 500 kroner synes at være det mest almindelige beløb at bruge på en gave til en 9 årig, men det er helt op til den enkelte, og hvor godt man kender den 9-årige. 

Oplevelsesgaver til 9 årig

Hvem elsker ikke en god oplevelse? Uanset alder er et oplevelsesgavekort en god idé, det handler bare om at finde den helt rette aktivitet. Der findes ganske enkelt et hav af gavekort til en række vidt forskellige typer af aktiviteter – og i mange forskellige prisklasser. Du finder helt sikkert også ét, der matcher dit gavebudget. 

De gode bud på fede aktiviteter, der passer til aldersgruppen, kunne helt oplagt være en biograftur, et flødebolle- eller slikkepindskursus, en helikoptertur, et klatrekursus eller en tur i et escape room. Men der er også mange andre spændende bud at vælge imellem, med hensyn til prisklasser og interesser.

Find inspiration her uanset anledning

Hvad enten du er på udkig efter en fødselsdagsgave, en julegave eller en helt anden slags gave til en 9 årig, er der masser af gode muligheder at vælge imellem. Uanset anledning skal du nok finde en sjov gave, som har alle chancer for at blive modtaget med et stort smil.

Fede gaveideer som spike ball, rulleskøjter, brætspil, ting til værelset, en donutmaskine, en personlig bamse, diverse computerspil eller en karaokemikrofon er blandt dem, alle i aldersgruppen ønsker sig. Alt efter interesser og måske også køn. Alle som én kunne de være gode bud på gaven, der tænder lys i øjnene på en 9 årig. 

FAQ

Hvad er den bedste gave til 9 årig 2023?

Spil og sjovt legetøj, der motiverer til bevægelse eller hjernegymnastik – eller gerne begge dele på én gang.

Hvad leger en 9 årig med?

Børn i aldersklassen elsker generelt spil og konkurrencer. De holder også af fysiske lege, der udfordrer motorikken. Ligesom gør det selv-aktiviterer, hvor de kreative evner kommer i spil, er populære hos begge køn.