Bedstegaver.dk

Gave til bedsteforældre 2023 | 50+ gaveidéer til bedsteforældre

Hvad er en god gave til den ældre genereation, som efter et langt liv ikke rigtig mangler noget? Det er ikke altid helt nemt at købe julegave eller andre gode gaver til sine bedsteforældre. 

Langt henne i livet står de materielle ønsker sjældent i kø hos bedsteforældrene – og såmænd heller ikke hos de lidt yngre af slagsen. Dine bedsteforældre synes efterhånden, at de egentlig har, hvad de skal have. “God fornøjelse med at finde på gode julegaver til dem”, ønsker du ironisk og småfrustreret dig selv forud for gavejagten.

Men bare rolig. Vi giver gerne en hjælpende hånd. Selvfølgelig ligger vi inde med et hav af  skønne og absolut brugbare julegaveideer til bedsteforældre – såvel som flere ideer til fødselsdage og andre festlige anledninger. 

Filter

Gaveguide: Find den bedste gave til bedsteforældre lige herGaveguide

Vores guide bugner ligefrem af skønne og passende gaveideer til bedsteforældre af alle slags.  I vores udvalgte oversigt finder du oplagte bud på gaven, der nok skal vække begejstring hos de fleste bedsteforældre. Sikkert også hos dine, uanset om det er morfar eller farmor, der er den heldige modtager, 

De mest populære gaver til bedsteforældre 2023 er:

 • Luksus smørrebrød
 • Kaffekopper fra Kähler
 • Bridgewalking Lillebælt
 • Radio med FM/DAB+
 • Tre-retters middag
 • Arne Jacobsen vægur
 • Fodvarmer
 • Frugttræer til haven
 • Væghængt vinreol

Find den bedste gave til bedsteforældre

“Jamen vi mangler ikke noget”. Dén indvending har du sikkert hørt mange gange før, når du har spurgt dine bedsteforældre om deres gaveønsker, inden jagten på julegaver gik ind. Måske retter du dig efter naturloven om, at alle julegaver til bedsteforældre er gode julegaver, når bare de kommer fra deres børnebørn. Eller også er din min mission at give dem dét, de slet ikke vidste, at de faktisk manglede.

Du kender dem trods alt bedst, når det kommer til at finde på en god gaveide. Bedsteforældres interesser er dit forskellige. Er dine bedsteforældre for eksempel typerne, der elsker at gøre det selv? Så er de måske mest til en praktisk gave. Er de et par afslappede livsnydere, er god vin, kulturoplevelser eller noget helt tredje måske gode gaveideer. Med udgangspunkt i dem og deres interesser skal det nok lykkes.

De bedste gaveidéer til mormor, farmor og bedstemor

 • Tivoli lysestage: Perfekt gave til en bedstemor med æstetisk sans, der elsker at hygge i stearinlysets skær.
 • Hudplejesæt fra Skin Care: God julegave eller til fødselsdag – så mormor eller farmor kan forkæle sig selv på daglig basis med lækker hudpleje.
 • Bagekursus hos Timm Vladimir: Herlig oplevelse og den helt rette gave til hende med fingrene i bolledejen og en særlig bageinteresse.

De bedste gaveidéer til morfar, farfar og bedstefar

 • Ølsmagning: Overrask din farfar eller morfar med en hyggelige og smagfulde oplevelser hos et af landets eksklusive mikrobryggerier.
 • Sous Vide: Genialt next level køkkenredskab og den perfekte gave til en wanna be gourmetkok, der elsker en mør bøf.
 • Personlig plakat til morfar eller farfar – design selv med udvalgte citater fra hans egen mund eller livsmotto.

Hjemmelavede gaver til bedsteforældre

 • Garn og strikkeudstyr: En hjemmelavet gave er samtidig en meget personlig gave. Glæd dine bedsteforældre med en skøn strikket hue, et par handsker eller et lunt halstørklæde. Eller giv garn og strikkepinde som kreative gaver.
 • Personlig plakat: Design selv en dybt personlig plakat til de kære bedsteforældre. Med fotos af personlige citater, grafik og fotos af familien. En fantastisk hjemmelavet gave bliver bedsteforældre vilde med, for eksempel som personlige julegaver.
 • Krus med foto: Vælg et flot billede til bedsteforældrene og forær dem en fin kop med billeder af fx børnebørnene eller en fælles oplevelse, der vækker gode minder.

Oplevelsesgaver til bedsteforældre

 • Østerssafari i Limfjorden: En anderledes og unik gave til et par eventyrlystne bedsteforældre med smag for naturen og de finere ting i livet.
 • Tur i luftballon: Vil du gerne overraske og imponere, skal du sende den ældre genereation til vejrs i en luftballon til en bjergtagende og helt uforglemmelig oplevelse. 
 • Ophold på godset: En weekend på Skrøbelev Gods på smukke Langeland er en luksuriøs og skøn gave til dine bedsteforældre, som de ikke glemmer foreløbig. 

Personlige gaver til bedsteforældre

Personlige gaver er altid et hit – ikke mindst hos bedsteforældre. En personlig gave er typisk en fantastisk gave, som rører modtageren på grund af alt den omtanke, der er lagt i den. Det gælder naturligvis ikke mindst, når det drejer sig om julegaver og fødselsdagsgaver til bedsteforældrene. 

Børnebørn er jo bare bedsteforældres bløde punkt og store kærlighed. Alle gaver fra deres hånd, tegninger og andre hjemmelavede gaver og personlige ting, er bedsteforældre vilde med. Det er ganske enkelt de bedste julegaver til den ældre generation.  

Julegaveidéer til bedsteforældre

Julegaver til bedsteforældre behøver ikke at være dyre. De bedste julegaver til de kære bedsteforældre er ofte de personlige gaver, som deres børnebørn selv har kreeret eller udvalgt personligt. Har forældrene samlet årets fotos af de kære små i et album eller forstørret de bedste skud til en ramme, skal det nok drive rørte tårer frem i øjenkrogen hos bedsteforældrene. Et gavekort til en storslået og fælles oplevelse, der huskes i mange år, er også en fuldstændig oplagt gaveide.

FAQ

Hvad er de bedste gaver til bedsteforældre 2023?

Den perfekte gave til dine bedsteforældre er den, du har lagt tid og omtanke i. Uanset om du har lavet den selv eller nøje udvalgt den med tanke på netop dem. Uanset om den er billig eller bekostelig. Dine bedsteforældre vil elske den.

Hvad kan man give sine bedsteforældre i julegave?

Ofte har bedsteforældre det meste og derfor er personlige gaver. hjemmelavede gaver og oplevelsesgaver altid nogle sikre hits. En fotokalender med billeder af hele familien er fx en oplagt julegaveidé.