20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Gave til bedstemor

Bedstemødre er nogle af de bedste mennesker. Om det er et varmt og barmhjerteligt knus, du mangler. Eller om det er en god portion varm mad, som du trænger til, så står bedstemor altid klar til at hjælpe. Du vil måske derfor gerne takke hende, for hendes alt så store gæstfrihed, venlighed og kærlighed. Men samtidig er du måske også i tvivl om, hvad en gave til bedstemor bør indeholde. Hertil kan du med fordel læse med her på siden, hvor vi vil komme med vores bedste gaveideer til bedstemor.

Se alle gaver til bedstemødre nedenfor.

  Citatplakat til bedstemor

  Giv et smil på læben hos din bedstemor med denne plakat. Den er sød og sjov. Du kan også lave din helt egen personlige plakat til hende.

  249 kr.

  Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus

  Lær at lave håndlavede chokolader fra start til slut hos Tine og Thormar i Odense Chokoladehus. På kurset lærer du om chokoladefyld, temperering og teknikker, og smagsprøverne serveres med en god kaffe. Du går hjem rig på både chokoladeviden, opskrifter og velsmagende hjemmelavet chokolade. 

  fra 299 kr.

  Flyv i Luftballon

  God udsigt? Tjek. Godt vejr? Tjek. God gave? Tjek.nnTag en ven under armen og kast jer ud i en flyvetur med luftballon helt oppe under skyerne. Her er rig mulighed for at se naturen på en måde, I aldrig har gjort før, og kurven på en luftballon er den oplagte photo-opportunity, hvis man vil have et flot billede sammen som minde.

  2495 kr.

   Nakkemassageapparat

   Har du ømme og trætte muskler? Her er massageapparatet der giver dig en massør i hjemmet. Det lækre nakkemassageapparat giver en dejlig shiatsu massage der løsner op i den ømme muskler og samtidig varmer det hele kroppen op, så du rigtig kan slappe af.

   449 kr.

    Chokoladebomber til varm chokolade

    Er der noget mere hyggeligt og trøstende end en kop varm chokolade?Disse lækre chokoladebomber forvandler en kop varm mælk til en luksuriøs chokoladeeksplosion! Chokoladekuglerne kommer komplet med mini marshmallows for en himmelsk kop varm chokolade.

    129 kr.

     Garn & strikkeudstyr

     Hvem elsker ikke at blive forkælet med lækker hjemmestrik? Hvis du kender en strikkeentusiast der elsker at forære hjemmestrik som gaver, hvorfor så ikke forkæle vedkommende med noget lækkert garn eller strikkeudstyr til det næste strikke projekt?

     45 kr.

     Østerssafari i Limfjorden

     Elsker du østers? Eller kender du en østershader, der skal omvendes? Så skal du prøve en Østerssafari med Limfjordsøsters. En østerssafari inkluderer 2-3 timers østersafari med en naturguide, tilberedning af de friskfangede østers på grill, champagne og masser af østers til at tage med hjem.

     249 kr.

      Lær at bage ægte smørbagt wienerbrød

      Smørbagt wienerbrød der flager og smelter på tungen, det er hvad du lærer at bage på dette kursus. Du vil komme til at bage lækre spandauere med vaniljecreme, perfekt drejede frøsnappere og syndige kanelsnegle med remonce. Franskmanden Frédéric Terrible er en super dygtig underviser og han står klar til at lære dig alt om den drilske smørfoldede dej.

       Fin Tivolilysestage

       Skab ekstra hygge og stemning hos store og små med denne fine fyrfadsstage fra Normann. Stagen er inspireret af de originale olielamper fra Tivoli og indfanger på fineste vis Tivolis barnlige og æstetiske ånd.

       399,95 kr.

        Strikkeudstyr

        Hvem elsker ikke lækker hjemmestrik? Strik er virkelig kommet på mode igen i de seneste år, så hvis du også kende nogen der er bidt af strikkedillen, så forær dem noget lækkert garn. Hvem ved, måske er du heldig at blive forkælet med hjemmestrik.

        60 kr.

         Alle mine morgener på jorden

         I Alle mine morgener på jorden deler Troels Kløvedal fortællinger om sit fascinerende liv, fra barndommen til årene i teaterverdenen i København. Fyldt med charmerende historier og farverige karakterer er denne bog en dejlig læsning for alle, der er på udkig efter en engagerende og underholdende erindringsbog.

         249 kr.

          Surdejskursus hos Mejnerts mølle

          En god surdej starter med godt mel. Mejnerts mølle maler lækkert kvalitetsmel og det er i deres køkken, ved dygtige Rebekka Brokman, kurset foregår. Udover at bage lækkert surdejsbrød med melet får du også 3kg mel med hjem efter kurset, så du kan blive ved med at bage lækkert surdejsbrød derhjemme.

           Bloom Servietholder 4-stykspakke

           Imponer gæsterne ved næste middag ved at forvandle de sædvanlige papirservietter til smukke blomster! Bloom Servietholder er som en festlig servietring udformet som en stilk, hvor servietten bliver til blomsten. Fold nemt en rose, tulipan eller måske en anden smuk blomst, hvis du kender til dine gæsters favoritter.

           119 kr.

            Sengetæppe

            Et lækkert sengetæppe kan virkelig være med til at fuldende stemningen i soveværelset. Der findes et utal af lækre materialer og farver, der både kan holde modtageren varm og fuldende stilen i deres hjem.

            fra 279 kr.

            Kagekursus for begyndere hos Kagefryd

            Kom med på kagekursus hos Kagefryd i Helsingør og lær at lave lækre kagebunde, mousser, opbygning af kagen, arbejde med opsmøring og sprøjteteknik med forskellige tyller.

            Malekursus i København

            Få en unik mulighed for at blive en bedre billedkunstner med dette 7 timers malekursus Det er i Måløv, København og er inkl. lækker morgenbuffet, så du ikke skal male på tom mave. Kom og bliv inspireret til dine næste motiver og lær, hvordan du får de motiver du har i hovedet overført til lærred.

            950 kr.

             Radio med FM/DAB+

             Gaven til radioelskeren. Der findes et utal af radioer på markedet, nogle med fokus på lækkert design andre mere minimalistiske i deres udtryk. Hvis du kender en der altid har radioen kørende, så forær dem en lækker luksusudgave.

             249,95 kr.

             Smørrebrød til frokost

             Når det kommer til den danske madkultur, må smørrebrød siges at være én af de mest unikke retter, vi har. Et godt stykke smørrebrød er en gudespise og de lækre madder på Carl Nielsen er ingen undtagelse. Forkæl dig selv eller en du har kær med et par lækre madder i fine omgivelser og godt selskab.

             295 kr.

             Kagekursus hos Karoline Trier

             Kom med på kagekursus hos dygtige Karoline Trier og få indblik i hendes hemmelige opskriftsbog med luftige mousser, pynt, lækre kager og cremer der smelter på tungen. Undervejs deler Karoline generøst ud af al sin viden og de tricks hun har lært igennem sine år i branchen.

             895 kr.

              Krus og kaffekopper fra Kæhler

              En god kaffe eller the bliver bare bedre af at blive serveret i en flot kop eller krus. Skal det være finurlig keramik eller snorlige porcelæn, der er masser af valgmuligheder, og hvem ved, måske bliver du budt på kaffe med den nye kop.

              130 kr.

               Lækker gaveæske med salte delikatesser

               Sig det med en lækker gavekurv fyldt med velsmagende delikatesser. Gaveæsken her er fyldt med økologisk jomfruolivenolie, italiensk pasta, krydderiblanding til pasta, basilikumspesto og rugbrødssnacks med havsalt. Tilføj en god flaske vin og middagen er klar.

               500 kr.

               Flødebollekursus hos Odense Chokoladehus

               Kom på flødebollekursus hos Tine og Thormar i Odense Chokoladehus. Her får du både flødebollens historie, fremstillingsmåde, smagsprøver og ikke mindst tips og tricks fra chokolademesteren ham selv. Der serveres kaffe, te og vand under kurset og du får selvfølgelig dagens flødebolleopskrifter med hjem.

               fra 299 kr.

                Fineste blomstervase

                Den fine Pipanella dotted vase er enkel og stilren i sit udtryk og den vil passe ind i de fleste hjem. Tilføj et par fine farvede blomster og du har den sødeste gave klar. Hvem bliver ikke glad af friske blomster i en fin vase.

                275 kr.

                 Dessertkagekursus

                 Lær at lave fantastiske konditorkage. og glaze lige som de gør i Den store bagedyst. På dette to-dages bagekursus vil du lære at lave mousser og fromager, kagepynt og glaze fra bunden. Efter kurset vil du altså kunne lave fantastisk flotte konditorkager værdige til et ægte fransk konditori.

                  Papmaché-reglen af Hella Joof

                  Hellas finurlige bog er opskriften på et lykkeligt liv. Bogen handler om alt det man skal gøre og endelig ikke skal gøre. Og hvis man kommer til at gøre det alligevel, er der en serie af livsregler, der træder i kraft. Alt sammen pakket ind i Hellas skønne humoristiske tilgang til livet.

                  250 kr.

                   Bagekursus med surdej

                   Vil du også lære at bage lækre surdejsbrød med glassprød skorpe og smagfuld krumme? Så kom med på surdejskursus og lær alt hvad der der værd at vide om den lumske surdej. Du lærer hvordan man starter en surdej og I kommer til at gennemgå forskellige opskrifter, surdej kan anvendes til. Og så kommer I selvfølgelig også til at bage lækkert brød, som du får med hjem.

                   1200 kr.

                    Oplevelsesgavekort

                    Giv en du har kær en på opleveren med et oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse. Modtageren kan fx vælge mellem whiskeysmagning, bridgewalking og spaophold. Med andre ord er der med garanti en oplevelse for enhver smag.

                    500 kr.

                     Kähler Hammershøi Kagefad

                     Kagefadet fra Kæhler er perfekt til at servere lækre kager og flotte anretninger på. Fadet er lavet af robust stentøj og designet med enkle bløde linjer for et feminint og elegant twist. Den perfekte gave til madentusiasten.

                     689 kr.

                      Brætspil

                      Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

                      255 kr.

                      Chokoladekursus hos Det Søde Liv

                      Er du ny og nysgerrig i chokoladeuniverset? Kom med på dette chokoladekursus i Vester Skerninge, hvor du lærer ‘the basics’ inden for temperering og fremstilling af forskellige chokolader. Kaffe, te og vand er inkluderet, og du får både kageæsker og opskrift med hjem. 

                      fra 505 kr.

                       Outlust Sammenklappelig Trækvogn Blå

                       Kender du en der elsker at tage på skovtur? Forær dem en praktisk sammenklappelig trækvogn, der kan bruges på den næste strandtur, i parken eller på indkøb. Den kan selvfølgelig også bruges i haven eller til at køre ungerne en tur.

                       549 kr.

                       Bagekursus hos Karoline Trier

                       Tilbring 3,5 timer i hjemmebagets tegn! Børn og voksne kan være med når Karoline Trier lærer fra sig af både salte og søde bageopskrifter. Du vil nå gennem 2 - 3 opskrifter, og der vil blive serveret kaffe, te, vand og saft mens kurset er i gang. 

                       fra 595 kr.

                        Beurer fodvarmer

                        Kender du én der altid har kolde fødder? Forær dem en Beurer-fodvarmer. Den varmer fødderne og masserer dem, hvilket giver den perfekte kombination af komfort og afslapning. Uanset om man arbejder ved skrivebordet eller bare slapper af derhjemme, er fodvarmeren en fantastisk måde at holde fødderne varme på.

                        386 kr.

                         Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

                         Kom til en spændende bagedag hos Timm Vladimirs Køkken i Valby eller Århus. Her lærer du forskellige bageteknikker, får velsmagende pålæg og drikkevarer til dit bagværk, samt dit helt eget forklæde som du kan tage med hjem. Opskrifterne? — dem får du tilsendt på mail efter kurset. 

                         fra 1095 kr.

                         Flødebolle workshop

                         Kom på flødebollekursus hos den socialt ansvarlige virksomhed Social Foodies. Du lærer alt om den svære kunst at dyppe flødebollen i chokolade, så du ender med en perfekt overtrukket flødebolle. Der er masser af smagsprøver undervejs og du får lækre flødeboller med hjem.

                          Globen Lighting Bord Icon bordlampe

                          Globen lighting icon bordlampe er flot i minimalistisk design, der vil passe ind i de fleste hjem. Lampen er idéel som housewarminggave eller bryllupsgave til det designglade par. Lampen kan vinkles for at give den helt rette belysning.

                          599 kr.

                           Plejende håndcreme til de vigtige hænder

                           Giv dit barns dagplejemor en plejende håndcreme til hænderne, der holder dit barn i hånden mens du er væk. Efter en lang dag er det skønt at smøre hænderne ind i en plejende og velduftende creme - ren hverdagsforkælelse.

                           179,95 kr.

                            Glutenfri bagekursus med Karina Baagø

                            Lær at bage glutenfrit brød efter strukturmetoden og få lækkert luftigt glutenfrit bagværk med saftig krumme og smag. På kurset vil du lære at bage flere forskellige slags brød, både rugbrød og hvidt brød, samt lækre kanelsnegle.

                             Beurer fodmasserer

                             Kender ud én med ømme fødder? Beurer FM 39 Fodmassageapparatet er den perfekte måde at forkæle fødderne på. Det tilbyder en kraftfuld og effektiv Shiatsu-massage, reflekszonemassage for at forbedre cirkulationen i dine fødder samt en beroligende og behagelig varmefunktion. 

                             449,95 kr.

                             Gaveguide: Vælg den bedste gave til bedstemor

                             Gave til farmor

                             Når du er på udkig efter , er der ofte et hav af muligheder at kaste sig over. Hertil kan spørgsmål, omkring om man bør købe en gave eller lave en selv, hurtigt melde sin ankomst. Til dette er det vigtigt at huske på, at den ene ide ikke er mere rigtig end den anden. Ligegyldig hvad du finder på, vil din gave med garanti få den kærligste modtagelse. Bedstemødre har det nemlig med, ikke at ligge så meget vægt i selve gaven. For dem er det mere selve tanken om, at de har været i ens tanker. Man kan lidt sammenligne denne følelse som de har, med at føle sig betydelig for andre. I princippet kan det være yderst fint, blot at give en stor og håndplukket buket blomster, eventuelt fra egen have af. Et par skønne hjemmebagte brombærtærter, hvor der er lidt til bedstemors fryser også, er tilmed en sikker vinder.

                             Gaveideer til bedstemor

                             Som benævnt er der et hav af muligheder at kaste sig over, når man er på udkig efter en gave til mormor eller bedstemor. Hvis man dog mangler lidt inspiration samt gaveideer til bedstemor, er internettet her et godt sted at starte. Her vil man kunne finde alverdens inspiration, lige fra håndlavede forklæder, til alverdens muligheder og slags af gavekurve. Man vil tilmed hurtigt opleve, at det kun er ens egen fantasi som der sætter grænser.

                             Et eksempel på en gaveide til mormor og bedstemor, kunne bl.a. være noget sødt til ganen. Her kan du med fordel finde ud af hvad hendes yndlingsslik er. Det kan også være hun er den læseglade type. Hertil kan du med fordel finde ud af, hvilken genre hun mest er til. Derefter kan du tage forbi den lokale boghandler, som der glædeligt hjælper dig på vej. Er du således ikke selv særlig bekendt indenfor den fantastiske og eventyrs rige forfatningsverden, er der rig mulighed for hjælp.

                             Hjemmelavet gave til bedstemor

                             Det kan også være, at du mere foretrækker at give en hjemmelavet gave til bedstemor. Dette kan vi kun sige, er en pragtfuld ide. Som benævnt er det ofte de små ting, som der betyder alverdens for ældre mennesker. Selvom du således blot giver en ”lille” nøglering i gave til bedstemor, er denne altså stadig guld værd for hende. Med en hjemmelavet gave til bedstemor, kan du således være sikker på, at denne altid vil blive velset og elsket.

                             Når du har besluttet dig for, at det er en hjemmelavet-gave som du vil give, mangler du måske lidt inspiration. Vores første eksempel hertil lyder på et af de mange billede gave muligheder. Her er det ofte muligt at finde alt lige fra personlige puslespil, til skønne personlige puder og årskalendere. Hvis børnebørnene endnu er meget små, kan en mulighed også være nogle hjemmelavet smykker. Dette kræver blot lidt forskellige perler og nogle fine kæder eller bånd. En hjemmelavet billederamme kan hertil også være en oplagt mulighed. Dette kræver blot to stykker karton, en limstift og et smukt billede, eventuelt af barnebarnet sammen med bedstemor. Hertil klippes et hul i det ene karton, hvori billedet placeres. Efterfølgende limes det andet stykke karton på bagsiden, hvortil man nu har en smuk og personlig hjemmelavet billedramme.

                             Gave til oldemor

                             Det kan også være at du er på udkig efter en gave, til din kære oldemor. Hertil kan mere eller mindre samtlige af ovenstående eksempler, med lethed og fordel anvendes. En anden og ekstra mulighed kunne hertil også være, at give et gavekort til en middag for to. Det tillader jer at få lidt ekstra kvalitetstid sammen kun jer to. Til dette kan man med fordel kigge nærmere på de mange forskellige oplevelsespakker. Her i blandt disse oplevelsespakker, vil man kunne finde alt fra en cafe-tur til en fin 3-retters menu. Der er således, med garanti også en oplevelse pakke for lige netop jeres smagsløg. En anden mulighed, kunne også være at lave en lille hygge og godte kurv, med alverdens selvforkælelses ting. Det kan være alt lige fra gode chokolader, til lækre håndcremer. Men det kan også gatens være en kurv med en masse kreative ting, hvis hun er den kreative type. Det kunne også være en kurv med en lille romanserie i, hvis hun derimod mere er den læseglade type.

                             FAQ om gaver til bedstemor

                             Har du en dejlig bedstemor som fortjener en god gave? Så har du muligvis et par spørgsmål omhandlende gaver til bedstemor nu når du er ved at finde en. Vi håber at vi her i denne FAQ har besvaret netop dine spørgsmål.

                             Hvad er en god gave til bedstemor?

                             En god gave til bedstemor er en gave som hun vil sætte stor pris på at modtage, dette kan være en hjemmelavet gave eller noget som i sammen kan hygge jer med.

                             Hvor meget koster en gave til bedstemor?

                             En gave til bedstemor koster 50-500 kr. dette afhænger af din alder samt temperament og anledningen er det en rundfødselsdag kan du give en anelse mere.

                             Hvornår skal man give en gave til bedstemor?

                             Du skal give en gave til din bedstemor når anledningen er til det, dette kunne være hendes fødselsdag eller lignende.