Bedstegaver.dk

Gave til bror 2024 | 75+ populære gaveidéer til brødre

På jagt efter en gave til bror? Det er ikke altid let, når du vil finde den helt rigtige gave til sin kære bror. Stor eller lille – din relation til din bror er formentlig noget helt særligt. På én gang er han din bedste ven og din værste fjende, på skift helt fantastisk og drønirriterende. Altid parat til at drive dig til vanvid. Sand søskendekærlighed.Dét vil du vise din bror med din gave. Bare rolig – vi er klar med inspiration til en gave til yngre såvel som voksne brødre.Til den helt unge, drengerøven eller ham, der har alt. 

Computerspil eller brætspil vækker garanteret lykke hos brormand, uanset hans alder. Din meget unge bror vil stensikkert sætte pris på legetøj eller merchandise fra mærker som LEGO, Star Wars eller Paw Patrol. Mens alt lige fra droner til bluetooth højttalere og andre gadgets får et stort thumbs up fra din lidt ældre bror. Uanset om han er stor eller lille, vil din bror til enhver tid vil elske en gave i form af en oplevelse udover det sædvanlige, I to kan have sammen. For eksempel et gavekort til en helikoptertur, et faldskærmsspring, en tur i skøjtehal eller noget helt andet.

Filter

Gaveguide: Find den bedste gave til bror 2023 lige her

Brormand, på én gang din bedste ven og din værste fjende. Brødrekærlighed er og bliver noget helt særligt – og det samme skal din gave til din bror gerne være. Men trods de høje ambitioner føler du dig alligevel fuldstændig på bar bund, når det kommer til at finde den perfekte gave. Du føler presset stige og sveden springe frem på din pande…

Men bare rolig: Hjælpen er snublende nær. Uanset anledningen, din brors alder og hans interesser er vi klar med gaveideer i stribevis. Mindst én af dem skal nok vise sig at ramme rigtigt og være det perfekte valg. Med denne gaveguide giver vi hjertens gerne en hånd med at finde den helt rigtige gave til brødre i alle aldre.

Faktisk har vi på det nærmeste ærmerne fulde af gode gaver. Sjove og kreative gaveideer i hobetal, for eksempel en suveræn oplevelsesgave eller grinagtige hadegaver – til mange anledninger. Så uanset om du står og mangler den fede julegave til bror eller måske en fødselsdagsgave eller en gave til en anden ganske særlig begivenhed, så er der masser af inspiration at hente i vores gaveguide herunder. Klar, parat, start – så er der gavejagt.

De 10 mest populære gaver til bror 2023 er:

 • Brætspil
 • Klatrekursus
 • Trådløse høretelefoner
 • Kajakkursus
 • Fodbold med navn
 • Tandemspring
 • Krus med foto
 • Ferrari banekørsel
 • Personlig plakat
 • Oppustelig loungesofa

Gode gaveidéer til storebror eller lillebror

Alder spiller selvfølgelig en rolle, når du er på udkig efter en gave til brormand. Er det en gave til lillebror eller en gave til storebror – og er det til en voksen eller et barn? Uanset hvad skal det naturligvis være en intet mindre end fantastisk gave, det står klart. For selv om han indimellem på det nærmeste kan drive dig til vanvid, så er han – når alt kommer til alt – på mange måder din bedste ven. Og du vil så gerne gøre ham glad med en rigtig god gave.

Julegave, fødselsdagsgave eller noget helt tredje – der findes mange anledninger til at forære ham den helt rette gave, der passer til begivenheden. Et sikkert hit er til enhver tid et gavekort til en form for oplevelse lidt ud over det sædvanlige. Det er en genial gave, som giver jer alle muligheder for at have det sjovt sammen og skabe fælles og helt unikke minder. Der findes gavekort til et utal af vidt forskellige aktiviteter, som passer til nærmest alle aldre og til gavebudgetter i alle størrelser.          

Sjove gaver til bror

 • Oppustelig loungesofa. Gaven, der giver brormand mulighed for at chille på festivalen, slappe af på stranden eller hænge ud i parken på den mest behagelige og blærede måde.
 • Kæmpe Nutella glas. Så er der smørelse til brødet – tre kilo lige ned i løgnhalsen til ham med den søde tand. Sjov gave, som nok skal trylle det brede smil frem hos en elsker af den brune nøddecreme.
 • Krus med foto. Måske en drillende hadegave med det værste foto af ham selv, du kan finde – eller af ekskæresten, mor eller yndlings-kæledyret? Eller af jer to sammen? En mulighed for at overraske.

Giv en personlig gave til bror

 • Personlig Toblerone. Personliggjort kæmpe udgave af den populære chokoladebar – oplagt, hvis din bror er en kæmpe slikmund. Du vælger selv, præcis hvad der skal stå på hans helt egen chokoladebar i kæmpeformat.
 • Fodbold med navn. Er brormand en stor fodboldfan, vil han med garanti elske at møde op på fodboldbanen med sin helt egen seje, personificerede fodbold med navn på.
 • Personlige plakater. Livsmotto, life hacks, personlige citater – du bestemmer selv såvel design som tekst på plakaten til din kære bror.

Gode oplevelsesgaver til bror

 • Testkørsel af Lamborghini. Har din bror benzin i blodet – og et kørekort – bliver det ikke meget sejere end at sidde bag rattet på en ikonisk bil. Gaven, der med garanti falder i god jord.
 • SUP kursus. Invitér brormand med til et totalt cool kursus på surf school, så han kan lære at begå sig på et paddleboard. 
 • Cocktailkursus. To brødre med hver sin cocktail-shaker – what´s not to like? Lær de seje cocktail skills sammen på et inspirerende og sjovt kursus.

Hvilken gave skal bror have til rund fødselsdag?  

 • Svæveflyvning. Den ultimative gave, han vil huske i rigtig mange år. En ganske uforglemmelig oplevelse, der på genial vis understreger den særlige anledning.
 • Baristakursus. Absout den perfekte gave til feinschmekeren og kaffenørden, der fortjener at fordybe sig og lære alt om kunsten at brygge  en lækker kop kaffe.
 • Luksus barbergrej. En anderledes gave til luksuriøs selvforkælelse. Til ham, der sætter pris på god kvalitet. Med alle produkter til den perfekte barbering, som tilfører fugt og plejer huden helt fantastisk.

FAQ 

Hvad er de bedste gaver til bror i 2023?

Personlige gaver af alle slags, der viser, hvor godt du kender ham – og hvor meget du sætter pris på ham. Intet slår et gavekort til aktiviteter, I kan lave sammen. Det skal nok vække begejstring.    

Hvor meget må en gave til bror koste?

Et sted mellem 500 og 700 kroner – og måske lidt mere, hvis det er en særlig anledning.