20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Gave til bror

På jagt efter en gave til bror? Det er ikke altid let, når du vil finde den helt rigtige gave til sin kære bror. Stor eller lille – din relation til din bror er formentlig noget helt særligt. På én gang er han din bedste ven og din værste fjende, på skift helt fantastisk og drønirriterende. Altid parat til at drive dig til vanvid. Sand søskendekærlighed.Dét vil du vise din bror med din gave. Bare rolig – vi er klar med inspiration til en gave til yngre såvel som voksne brødre.Til den helt unge, drengerøven eller ham, der har alt. 

Computerspil eller brætspil vækker garanteret lykke hos brormand, uanset hans alder. Din meget unge bror vil stensikkert sætte pris på legetøj eller merchandise fra mærker som LEGO, Star Wars eller Paw Patrol. Mens alt lige fra droner til bluetooth højttalere og andre gadgets får et stort thumbs up fra din lidt ældre bror. Uanset om han er stor eller lille, vil din bror til enhver tid vil elske en gave i form af en oplevelse udover det sædvanlige, I to kan have sammen. For eksempel et gavekort til en helikoptertur, et faldskærmsspring, en tur i skøjtehal eller noget helt andet.

  Personlige og sjove plakater til din bror

  Giv en sjov og sød plakat til din bror. Du kan personliggøre og designe den med billeder, tekst og grafik, eller du kan vælge mellem en række sjove standardcitater — det er helt op til dig. 

  Fra 149,95 kr.

   Plakater om venskab

   Gode venskaber er noget ganske særligt og med disse forskellige plakater kan du udtrykke det både sjovt og seriøst. Giv en ven eller veninde en af disse plakater i gave — det kan være med dit eget citat eller med et, der allerede er skrevet. 

   Fra 149,95 kr.

   Kør Ferrari på bane

   Har du altid drømt om at sætte dig ind i en Ferrari og efterlade intet andet end en støvsky og et hjulspor der brænder? Hos P1 APEX får du 10 -15 minutter i sædet på en Ferrari 458 Spider, ledsaget af en erfaren instruktør. 

   fra 2995 kr.

   SUP kursus hos Copenhagen Surf School

   Lær at SUP paddleboarde i Amager Strandparks smukke laguner. Du får styr på de grundlæggende teknikker, så du kan føle dig sikker på boardet. Alt udstyr er inkluderet og du undervises af en professionel instruktør. Kom glad og få en skøn dag på vandet! 

   345 kr.

    Vagaborn Magisk Pung Brun

    Er det mest magiske ved din pung, at pengene forsvinder fra den magisk hurtigt? Så har du brug for en ny! Vagaborn Magisk Pung i ægte læder er en såkaldt Magic Wallet og fungerer både som kortholder og seddelklemme. Når du åbner den og lægger sedlerne i, bliver de klemt fast på næsten magisk vis.

    139 kr.

     Spralla Mini Beer Pong

     Festspillet nummer et - nu i miniformat! Mini Beer Pong er en variant af Beer Pong med egen spilleplade, små bægre og kastearme til at sigte og skyde med. Sæt gang i festen med dette sjove og festlige indslag.

     249 kr.

      Personlig toblerone

      Der findes ikke noget bedre en personlige gaver, OG chokolade! Så Personliggør en STOR Toblerone med et navn eller et kælenavn, og glæd dig til at se udtrykket i modtagerens øjne.

       SACKit BOOMit højtaler

       Kender du en der elsker lækker lyd? BOOMit er en eksklusiv og stilren batteridrevet Bluetooth højtaler. BOOMit spiller super højt og godt for en batteridrevet højtaler og giver op til 6 timers spilletid på en enkelt opladning. Så er du altså garanteret musik til hele festen.

       1499 kr.

        Mega Chokolade Toblerone

        Kender du én med en enorm chokoladetrang? Denne enorme bar af schweizisk chokolade vil helt sikkert gøre lykke, uanset om man er på udkig efter en godbid om aftenen eller en snack til en hel uge. Mega Chocolate Toblerone er lavet med kun de fineste ingredienser og er perfekt til alle, der elsker chokolade lige så meget som vi gør.

        899 kr.

        Ophold i trætophytte hos Slower Place

        Tag en pause fra hverdagen og oplev natur og rolige omgivelser hos Slower Pace i Kværndrup. I skal overnatte i toppen af at bøgetræ med alt inkluderet af mad, drikke, og komfortable overnatningsfaciliteter. Opholdet henvender sig både til par og børnefamilier. 

        fra 3590 kr.

         Philips One Blade + Body Hårtrimmer

         Kender du en med en skarp frisure? Kort hår kræver ofte mere vedligeholdelse og en hårtrimmer er perfekt til at tage siderne og nakken imellem frisørtiderne. Eller helt slippe for at skulle til frisøren. De fleste trimmere har forskellige længder og kan tilpasses til brugeren.

         fra 299 kr.

          Send chokolade, Pyntet æske

          Sig det med chokolade og en smuk blomst som prikken over i’et. Uanset begivenhed eller dag, kan du glæde en du holder af med denne æske håndlavede lækkerbidskener. Velsmagende og flot — denne kombination fra Bloomit vil ramme plet hos alle med hang til chokolade. 

          185 kr.

          Svæveflyvning

          Giv en gave som modtageren sent vil glemme. Prøv en svæveflyvning og oplev friheden. Svæveflyvning er en helt unik oplevelse og vil med garanti give et sug i maven hos modtageren.

          499 kr.

          IPP2 Kajakkursus hos KajakOasen

          Har du altid drømt om at lære at ro en kajak, så er her noget for dig! På dette 2-dages kursus hus KajakOasen bliver du oplært i kajakroning i smukke omgivelser i Lammefjorden. Kurset klæder dig på til at sejle ud på egen hånd. 

          fra 2090 kr.

           SACKit TOUCHit On-ear Trådløse høretelefoner

           Forkæl dine ører med disse TOUCHit trådløse høretelefoner. Her får du lyd og pasform i en imponerende kvalitet, og designet er heller ikke til at tage fejl af. Høretelefonerne har 22 timers batteritid og er desuden udstyret med en særlig ANC-funktion, som minimerer udefrakommende støj.

           999 kr.

           Vin- & ostesmagning i København

           Bliv klogere på sammensætningen af vin og ost på denne smagning hos O.M Nielsen i København. Du kommer til at smage på 6 forskellige vine og oste akkompagneret af brød og smør. Du lærer om, hvilke ost/vin-kombinationer, der passer sammen og hvorfor. 

           fra 495 kr.

           Kokkeskole hos Kokkeriet (Michelin)

           Kom en tur med i køkkenet hos den Michelin-belønnede restaurant Kokkeriet i København. Her ser du, hvordan menuer tilberedes fra start til slut, og du får indblik i den stemning og dedikation, som ligger bag en restaurantmenu i verdensklasse. 

           fra 1649 kr.

           Cocktailkursus hos Gedulgt

           Lær at mikse og shake velsmagende cocktails hos Gedulgt Cocktailbar i Aarhus. Kurset byder på velkomstdrink (selvfølgelig), en kort intro til stedet og så ellers bare undervisning, tips og tricks fra en garvet bartender. Kom med og lær at blande cocktails, der smager! 

           fra 345 kr.

            God flaske champagne

            Med gode bobler går man aldrig galt i byen! Forkæl modtageren med en god flaske bobler som er nøje udvalgt. Skal det være Veuve Clicquot, Möet eller noget tredje? Find alt den information du skal bruge for at vælge de rigtige bobler her - og ja de sender ogå -)

            359,95 kr.

            Testkør en Lamborghini på bane

            Fart i blodet? Sæt dig til rette bag rattet i en Lamborghini Huracan, hvor du selv får lov til at styre superbilen gennem de krævende sving på FDM Sjællandsringen eller Jyllandsringen og ud på langsiden, hvor accelerationen og farten fra de +610 hestekræfter, rigtigt sætter ind og du mærker suset af at køre i en vaskeægte racerbil i luksusklassen.

            3195 kr.

             Brætspil

             Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

             255 kr.

             Prøv klatring hos Blocs & Walls

             Klatring er en af de hurtigst voksende sportsgrene i Europa i øjeblikket, og mange klatrecentre er fuldt bookede, mens klatreklubberne melder alt udsolgt. Her får I alligevel chancen for at se, hvad alt hypen er omkring. Vi sørger for udstyr og sikkerhed, mens du får muligheden for at vise din stærke side, når I kravler til toppen af væggen.

             250 kr.

             Cocktails & tapas hos Stauning Whisky og Lowlands

             Få en kombineret whisky-gin-snaps tour når Stauning Whisky og Lowlands byder på en spændende dag med rundvisninger, historier og smagsprøver. Der startes i Staunings destilleri og rundes af hos Lowlands med en velsmagende tapasanretning i selskab af lækre cocktails med danskproduceret alkohol. 

             fra 695 kr.

              Oppustelig Loungesofa

              Gå sommeren og de lyse nætter i møde med en oppustelig loungesofa fra Softybag. Den er nem og bekvem at have med rundt og at puste op (den skal bare ‘trækkes’ gennem luften) og så er den let at rengøre. Perfekt til både strand og festival. 

              369 kr.

               Personaliseret fodbold

               Kender du en fodboldfan — så er denne bold med navn, gaven du skal troppe op med. Foldbolden kan broderes med navn eller anden form for tekst, og vil være en både sød og sjov overraskelse til fodboldentusiasten uanset alder eller begivenhed. 

               159 kr.

                Fødselaren plakat

                Uanset alderen på den kommende fødselar, vil denne plakat være en sjov og humoristisk tilføjelse til gavebordet. Giv den som en ekstra for-sjov gave til et kært familiemedlem eller som en drilsk gave til kollegaen. Der fås forskellige rammer til plakaten. 

                fra 199 kr.

                Tandemspring hos Kolding Faldskærmsklub

                Få én på opleveren hos Kolding Faldskærmsklub! Her får du et tandemspring i faldskærm med en uimodståelig udsigt. Din professionelle instruktør er spændt fast på din ryg, så du trygt og sikkert kan nyde springet. Alt udstyr er inkluderet. 

                fra 2299 kr.

                 Vooni Pudehøjttaler

                 Lyt til din podcast eller din yndlingsplayliste helt uden at forstyrre omgivelserne. Med dette smarte design fra Vooni kan du trygt lægge øret på puden og lytte derudaf så længe du vil. Perfekt til både soveværelset, busturen og deleværelset på ferien.

                 69 kr.

                  Vinkøler

                  En vinkøler er et must til vinentusiasten. På en varmsommerdag kan man holde hvidvinen eller roséen kold uden at skulle frem og tilbage til køleskabet hele tiden. Til festen er man sikret at champagnen eller vinen holder sig i rette temperatur og samtidig ser det fantastisk flot ud på bordet.

                  600 kr.

                  Rundvisning & vinsmagning hos Guldbæk Vingård

                  Lær om vine hos den familiedrevne Guldbæk Vingård i Nordjylland. Dagen byder blandt andet på rundvisning og smagning af 4 - 5 prisvindende vine. Du får et godt indblik i livet som vinbonde på de nordlige breddegrader, ligesom du bliver klogere på dyrkningsmetoder og produktion. 

                  fra 225 kr.

                   Ølglas med navn

                   Giv et ølglas med indgraveret navn til ham eller hende, der bare elsker øl og andre kolde drikke. Det kan være et enkelt glas eller et sæt på op til 6 stykker. Glasset er stilfuldt og på fod — og så kan det gå i opvaskemaskinen. En sjov gave uanset anledning. 

                   fra 89 kr.

                   Pilot for en dag over Sjælland

                   Se verden fra pilotens øjne med Nawair nær Roskilde. Her får du lov at lette og flyve et propelfly — naturligvis med grundig briefing og en uddannet og certificeret pilot som guide. Kom med og mærk suset og nyd udsigten når du tager styringen for en dag. 

                   2395 kr.

                    Hoptimist

                    Der findes en Hoptimist til enhver lejlighed! De er sjove, søde og moderne, passer ind i ethvert hjem.

                    160 kr.

                     Gaveæske med barbergrej

                     Leder du efter den perfekte gave til manden i dit liv? Så kig ikke længere end til Prorasos luksus gaveæske! Dette lækre sæt indeholder alle de produkter, han har brug for til en tæt og behagelig barbering - herunder preshavecreme, barbercreme, aftershave lotion/splash samt en barberskål og børste. Den flotte æske gør det desuden nemt at pakke det ind og give det som gave.

                     399 kr.

                     Rundvisning hos Stauning Whisky

                     Kalder alle whiskyelskere! Kom på besøg hos Stauning Whisky i Midtjylland. Her lærer du om maltning, destillering og fadlagring, og du kommer til at smage på 3 forskellige whiskyer. Du får en rundvisning i produktionen og bliver indviet i historien bag Stauning Whisky. 

                     fra 0 kr.

                      Personlig indgraveret oplukker i træ

                      Er du løbet tør for gode gaveidéer, så er denne personlige oplukker i træ måske en mulighed. Oplukkeren kan indgraveres med navn, symbol, dato og/eller tekst, så den bliver helt unik for modtageren. Den er fremstillet i træ og metal og holder i evigheder. 

                      99 kr.

                       SACKit WOOFit Go X – Transportabel Bluetooth højtaler

                       WOOFit Go XQ er lille, let transportabel trådløs højtaler, der kombinerer lækkert dansk design, kvalitet, god lyd og den ultimative frihed, hvor du er fri for ledninger til både opladning og afspilning. Transportabel Trådløs opladning op til 8 timers batteri, så er der garanteret god musik til hele festen

                       499 kr.

                       Dinner in the Dark

                       Prøv en helt forrygende & anderledes oplevelse, når der serveres en 3-retters menu med vin & underholdning mørke hos Dark Waiter. Sanser og motorik sættes for alvor på prøve når mad og drikke indtages i total mørke. Kom med og oplev en helt speciel aften i mørket.

                       fra 1195 kr.

                       Cocktailkursus hos Trekantens Bartender

                       Kom på cocktailkursus hos Trekantens Bartender i Kolding og lær at lave hele 5+ forskellige cocktails! Du får fortællinger om gamle og nye fortolkninger af diverse cocktails, og du lærer at mikse, ryste og røre. Der serveres tapas og snacks i løbet af kurset. 

                       fra 400 kr.

                       Flødebollekursus hos Det Franske Hjørne

                       Lær at lave flødeboller med chocolatier Tor Stubbe. På dette kursus hos Det Franske Køkken bliver du klædt på til at lave dine egne flødeboller fra start til slut, og du får tips og tricks til både chokoladetemperering og pynt. 

                       fra 400 kr.

                        Krus med foto

                        Med dette krus kan du gøre overraskelsen personlig med billede og tekst. Hvad enten det er kæledyr, kæreste, børn, ven eller veninde, som skal være på kruset, kan du med garanti få smilet frem hos modtageren af denne både søde og sjove gaveidé. 

                        99 kr.

                         Oplevelsesgavekort

                         Giv en du har kær en på opleveren med et oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse. Modtageren kan fx vælge mellem whiskeysmagning, bridgewalking og spaophold. Med andre ord er der med garanti en oplevelse for enhver smag.

                         500 kr.

                          Tablet – Ipad

                          Tablets er populære — og med god grund! De findes i mange forskellige størrelser, med forskellige features, og til ligeledes forskellige priser. En perfekt gave til både kæreste, svigermekanik eller et kært familiemedlem. Glæd en du holder af med en tablet! 

                          2666 kr.

                           GoFast El løbehjul

                           Få fart på med dette super hurtige el-løbehjul. Har du også set de mange elektriske løbehjul rundt omkring i byen? Nu har du muligheden for at få dit helt eget private el-løbehjul og køre lige derhen du ønsker. Mærk suset og husk hjelmen.

                           2995 kr.

                            Utenu Spulerør til Haveslangen

                            Leder du efter den perfekte gave til manden der har alt? Med dette smarte spulerør til haveslangen bliver bilvasken til en leg. Hvis bilfælgene, facaden eller havemøblerne trænger til en rengøring, så glem alt om kedelig skrubben og skuren - med spulerøret på haveslangen spuler du indgroet snavs væk med højt vandtryk på ingen tid!

                            99 kr.

                             Apple TV

                             Få dine skærmønsker opfyldt med et super lækkert Apple TV. Her kan den kræsne forbruger både streame, spille og søge på nettet i et design som kun Apple kan levere. En super fed gave, hvad enten det er til teenageren eller den voksne. 

                             1498 kr.

                             Cocktailkursus hos Pustervig

                             Hos Pustervig i Aarhus kan du lære kunsten at mikse og ryste cocktails på den helt rigtige måde! Du får tips, tricks og smagsprøver i hyggelige omgivelser mens du trin-for-trin bliver klogere på en verden af velsmagende drinks og flydende væsker. 

                             fra 295 kr.

                             Testkør en Audi R8 på bane

                             Kender du en der elsker fart? Nu har du muligheden for at sidde bag rettet i en af de nyeste superbiler på markedet. Bilen kommer til sin ret, når du kører ned ad langsiden, og mærker den kraftige acceleration efterfulgt af opbremsningerne ind i kurverne. Kom ud og prøv en tur bag rattet på en Audi R8.

                             995 kr.

                             Solospring hos Dropzone Denmark

                             Tør du vove dig ud på et faldskærmsspring, som foregår 100% solo? Hos Dropzone Denmark i Herning har du muligheden! Du bliver grundigt instrueret af en erfaren instruktør, som også vil være med dig i flyet. Tag springet og mærk adrenalinen pumpe derud af! 

                             fra 3595 kr.

                             Kursus i ølbrygning hos Hjemmebryggeren

                             Oplev en dag i øllets tegn hos Hjemmebryggeren i Silkeborg. Her lærer du at brygge en lækker Red Ale, og du kommer til at smage på diverse andre hjemmebryg. Kurset byder på fortællinger og teknikker, og du får tilsendt dit eget bryg efter kursets afslutning. 

                             fra 1250 kr.

                             Flødebollekursus hos Social Foodies

                             Få kreative flødebollefærdigheder på dette kursus hos Social Foodies, hvor du lærer alt om chokoladeovertræk og efterfølgende pynt. Du kommer til at lave og pynte i alt 10 forskellige flødeboller med marcipanbunde — som du natuligvis kan tage med dig hjem. 

                             fra 349 kr.

                             Pilot for en dag over Fyn

                             Bliv pilot for en dag når Starling Air byder på en tur ved styrepinden i det danske luftrum. Der briefes før og efter flyvningen, så du er sikkert med hele tiden. Mærk suget i maven når du letter propelflyet over det fynske land. 

                             fra 2195 kr.

                             Baristakursus hos La Cabra

                             Lær alt om detaljerne bag en velsmagende kop espressokaffe. La Cabra i Aarhus byder dig indenfor til et kursus, hvor du lærer om blandt andet ekstraktion, kaffesmagning og mælkesteaming. Kom med og bliv klogere på, hvad det vil sige at brygge en god espresso. 

                             fra 499 kr.

                             Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

                             Kom til ginsmagning hos Copenhagen Distillery og få indblik i destilleriets progressive tilgang til gin. Udover rundvisning kommer du til at smage på 5 forskellige produkter. Du er mere end velkommen til at hænge og hygge videre i baren når smagningen er overstået. 

                             fra 349 kr.

                             Flødebollekursus hos Odense Chokoladehus

                             Kom på flødebollekursus hos Tine og Thormar i Odense Chokoladehus. Her får du både flødebollens historie, fremstillingsmåde, smagsprøver og ikke mindst tips og tricks fra chokolademesteren ham selv. Der serveres kaffe, te og vand under kurset og du får selvfølgelig dagens flødebolleopskrifter med hjem.

                             fra 299 kr.

                             Dit eget ginfad hos Trolden Destilleri

                             Trolden Destiller og Bryghus tilbyder eget ginfad til de ginelskende typer. Der kan vælges mellem el 4 eller 8 liters fad, som du selv er med til at fylde op. Rundtur i destilleriet er naturligvis inkluderet og tapning af din egen gin sker efter 6 måneder. 

                             fra 1795 kr.

                             Rundvisning & vinsmagning på Dyrehøj Vingaard

                             Kom på rundvisning hos Dyrehøj Vingård i Kalundborg. Udover at smage på 5 forskellige vine, får du indblik i livet som dansk vinbonde på landets største vingård, samt hvordan dyrkingsmetoder og teknikker foregår. Dyrehøj Vingård har i øvrigt vundet adskillige priser for deres vine. 

                             fra 175 kr.

                              3 kg nutella

                              Kender du en nutella-elsker? Så er intet mindre end 3 kg nutella den perfekte gave! Vi kender i hvert fald flere, som vil falde bagover.

                              359 kr.

                              Ginsmagning hos Trekantens Bartender

                              Få udvidet din gin-horisont på denne 3 timers ginsmagning hos Trekantens Bartender i Kolding. Her får du både tapas og snacks mens du får ginfortællinger og smagsprøver på forskellige typer af gin. Du kommer til at smage minimum 5 forskellige gin og tonics. 

                              fra 400 kr.

                              Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt

                              Er du ny i universet af vine, så er denne vinsmagning lige noget for dig! Kjær Sommerfeldt byder dig velkommen med hele 7 forskellige vine. Du lærer at dufte, smage og vurdere vin, så du ikke er helt på bar bund ved næste middagsselskab. 

                              fra 399 kr.

                              Ginsmagning hos Trolden Destilleri

                              Bliv klogere på forskellige smagsnuancer i gin hos Trolden Destilleri og Bryghus. Her får du en rundtur i destilleriet og du kommer til at smage 6 forskellige gin, samt 2 forskellige tonics. Smagningen er akkompagneret af en omgang lette snacks.

                              fra 199 kr.

                              Flødebollekursus Deluxe hos Det Søde Liv

                              Kom på dette deluxe flødebollekursus hos Det Søde Liv og tag op til 10 flødeboller med lækker marcipanbund med dig hjem. Du lærer at lave flødebolleskum med forskellige smage, at temperere chokolade og at lægge en flot pynt. Kaffe, te og vand serveres under kurset. 

                              fra 450 kr.

                              Cocktailkursus hos Copenhagen Distillery

                              Lær the basics inden for cocktails hos Copenhagen Distillery. Du får indblik i smagssammensætninger, teori og praksis — og selvfølgelig er der smagsprøver undervejs. Kom og oplev en dag med miks og shake og bliv gerne hængende til barhygge når kurset er slut. 

                              fra 449 kr.

                              Ølsmagning hos Bryggeriet Flakhaven

                              Kom på besøg hos Bryggeriet Flakhaven i Odense og find ud af hvilken øltype du er. Du får en rundvisning i Flakhavens mikrobryggeri, samt fortællinger om bryghusets historie, mens du får lov at smage på 5 vidt forskellige øl. 

                              fra 150 kr.

                              Vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård

                              Kom med en tur i vinmarken hos Stokkebye Vingård i Nyborg. Her lærer du om økologisk vindyrkning og du får indblik, hvordan Stokkebye Vingård er gået fra drengedrøm til virkelighed. Du kommer til at smage på 4 forskellige vine akkompagneret af lækkert brød. 

                              fra 350 kr.

                              Tandemspring

                              Trænger du til spænding i hverdagen? Så opleve det ultimative adrenalinrush: Faldskærmsudspring. Kom mere med flere kilometer op i luften og se din højdeskræk i øjnene, når du springer tandemspring. Her er plads til både øvede og nybegyndere, der ønsker at bryde hverdagens trivialitet med en af de mest intense oplevelser, naturen har at byde på.

                              2000 kr.