Gave til dagplejemor

Se de 37+ bedste gaver til dagplejemor i 2021

Vil du gerne give en rigtig god gave til dagplejemor? Det kan være en måde at sige tak på, men også en måde at værdsætte den indsats på, som hun har givet gennem tiden. En dagplejemor vil til hver en tid blive rigtig glad for en gave, og det er uanset, hvad anledningen er. Det er nemlig altid en dejlig ting at blive tænkt på og mærke, at man er værdsat. En gave til dagplejemor behøver ikke at være dyr, og der er masser af inspiration at finde til den helt rette gave. Den kan dermed også fås i mange afskygninger, og det kan eksempelvis både være en meget fin og lille materiel ting, mens det også kan være oplevelser eller mange andre gode ting. Det vigtigste er at man finder en både god og unik dagplejemor gave. Så vil man nemlig bringe rigtig meget glæde.

Se alle gaveidéer til dagplejemoren nedenfor.

Indholdsfortegnelse

Denne side indeholder reklamelinks

Min historie af Michelle Obama

Priser fra: 224,00 DKK

Michelle Obamas anmelderroste selvbiografi “Min Historie”. Her fortæller hun om sine otte år ved Barack Obamas side i Det Hvide Hus, og hvordan hun balancerede familieliv, karriere og velgørenhedsarbejdet, der var med til at gøre hende til en af de mest aktive First Ladies – nogensinde.

Køb gavekurv med weekendhygge

Priser fra: 775,00 DKK

Køb en lækker gavekurv/gavekasse fra Bloomit og få den fyldt med lækre sager som chokolade, specialøl, lakrids og mousserende vin. Indhold efter prisvalg.

Skin Care – Samlet sæt

Priser fra: 978,00 DKK

Et samlet hudplejesæt indeholder alt, din hud har brug for. Du får behandling, pleje og beskyttelse samt bekæmpelse af en lang række hudproblemer. *

Café & Bio

Priser fra: 458,00 DKK

For at se hvor du kan bruge det, kan du tage et kig på vores ‘Biograftur for 2’ og vores ‘Cafébesøg’
 
Kræs for smagsløgene kombineret med en fed filmoplevelse!
Kaffe og kage, Clubsandwich, eller måske frit valg på menuen.
På håndplukkede caféer over

Ølsmagning for 2

Priser fra: 299,00 DKK

Ales, lagers, IPA eller måske en stout? Få en guidet rundtur i øllets verden med en ven eller kæreste i hånden. Med ølsmagning for to får I muligheden for at lære en smule om magien bag ølbrygning, og I kommer derudover også til at smage jer rund til øllets univers for at finde lige præcis jeres favoritøl. Skål!

Cafébesøg for 2

Priser fra: 249,00 DKK

I en hverdag, der ofte kan været plaget af stress og jag, er der ikke noget bedre, end at få lov til at komme ned i gear med en, du har kær. Her får du muligheden for at blive fuldt forkælet på en cafétur med alt betalt, hvor I sammen kan lade op og snakke om alt mellem himmel og jord.

Luksusbrunch for 2 personer

Priser fra: 299,00 DKK

Lørdag og søndag morgener er bedst brugt på én måde: med en stor, lækker om gang bruch foran sig. Her får I muligheden for at forkæle jer selv med friskbrygget kaffe, juice, wienerbrød, skyr og frisk frugt, så I er sikre på at få en god start på dagen. Tag din bedste ven eller kæreste i hånden til denne lækre oplevelse.

Flødebollekursus

Priser fra: 360,00 DKK

Kom med til Flødebolle 101 med den helt basale gennemgang af håndværket, der vil sætte jer i stand til selv at producere flødeboller hjemme i køkkenet. Her gennemgås opskriften på det lækreste skum, chokoladeovertrækket og alle de små fif, der kan være med til at løfte flødeboller fra dessert til små vidundere. Tag din kæreste i hånden og få en oplevelse.

Bagekursus med surdej

Priser fra: 850,00 DKK

Inden for bagekunsten starter og slutter mange til med en surdej, og kan man lide at bage, har du garanteret en stående i køleskabet. Hvis ikke, så kan du stadig nå at lære, hvordan man starter en surdej til dette kursus, hvor vi kommer til at gennemgå forskellige opskrifter, surdej kan anvendes til. Og så kommer vi selvfølgelig også til at bage.

Glæd dagplejemor med den bedste gave

Der er mange overvejelser at gøre sig, når man skal finde den bedste gave til dagplejemor, for hvad i alverden skal man dog give. Gave dagplejemor – det søger rigtig mange mennesker på, og det gør de selvfølgelig, fordi de gerne vil sige tak til dagplejemor, som de har været rigtig glade for. Der er ikke nogen bedre måder at gøre det på end med en god gave. En dagplejemor er en person, der med sikkerhed har betydet rigtig meget for både dig og dit barn, og derfor er der også en rigtig god grund til at give en gave. Det behøver ikke udelukkende være aktuelt at give en gave i forbindelse med en afsked – man kan også sagtens vælge at købe en rigtig fin gave til dagplejemor. Hvis man kender dagplejemor godt, er det selvfølgelig ikke svært at finde en gave, og hvis man er lidt udfordret på gaven, er der masser af inspiration at hente.

Find den bedste afskedsgave til dagplejemor

Når man gerne vil finde en god afskedsgave til dagplejemor, så skal man virkelig god i tænkeboks. Det har altid været en meget betydningsfuld tid at have sit barn i dagpleje, og man skal selvfølgelig finde den bedste måde at sige farvel på. Det er der mange måder at gøre på, og man bør finde en gave, der kan huskes længe. En oplagt gave kan være nogle fine lysestager eller figurer, mens andre foretrækker at give dagplejemor en skøn oplevelse, en gavekurv eller nogle helt andre ting. En god bog kan også ofte være den rette gave at give i denne anledning, og uanset hvad, så må man vise, at hun har været verdens bedste dagplejemor. Det vil i hvert fald bringe hende stor glæde med på vejen.

Giv nogle søde ord med på vejen

Når man har fundet en god gave til dagplejemor som et led i den bedste måde at sige farvel på, skal man sørge for, at gaven bliver flot pakket ind. Det er også godt at skrive et lille kort, og det er i den forbindelse helt oplagt at skrive et digt til dagplejemor. Et par kærlige ord undervejs vil gøre, at man bliver rørt, og det er noget, der kan være behov for i denne tid. Der er også mange dagplejemødre, der vælger at skrive et farvel digt til dagplejebarn. Man skal naturligvis tage udgangspunkt i det, man foretrækker.

Vis at dagplejemor har været helt særlig

Det er værd at huske på, at dagplejemor har været helt særlig, og at hun har betydet rigtig meget i den tid, det har varet. Hun vil derfor også blive meget glad for at mærke, at hun har været værdsat. En gave vil gå godt ind, og hvis man finder det relevant, kan man også vælge at give hende et gavekort til en god omgang massage. Det er kun fantasien, der sætter grænser for den bedste gave. Husk blot at sørge for, at den viser, hvor stor glæden har været for dagplejemor, og at hun vil huske gaven i lang tid fremover. Det kan også være aktuelt med et meget fint smykker eller en dejlig gavekurv, som er vildt med en hel masse ting, som hun vil blive rigtig glad for. Husk også at holde øje med, hvad der gør hende glad, og giv gaven derefter.

FAQ om gaver til dagplejemor

Er du så heldig at kende en vidunderlig dagplejemor? Så glæd hende med søde komplimenter og gaver når anledningen er til det. Har du nogle spørgsmål angående gaver til dagplejemor? Så håber vi at du her kan finde svar på dine spørgsmål.

Hvad er en god gave til dagplejemor?

En god gave til dagplejemor er en sød og nyttig gave som hun kan få glæde af i hverdagen eller nyde sammen med hendes partner.

Hvornår skal man give en gave til dagplejemor?

Du skal give en gave til dagplejemor når der er en anledning til det eller når du ønsker at glæde hende med en sød gave.

Hvor meget koster en gave til dagplejemor?

En gave til dagplejemor koster 100-250 kr. for dette beløb kan du få alt fra en flot buket blomster til dejlig chokolade.

Skriv en kommentar

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. Truestory er Danmarks førende til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.