20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Gave til dagplejemor

Vil du gerne give en rigtig god gave til dagplejemor? Det kan være en måde at sige tak på, men også en måde at værdsætte den indsats på, som hun har givet gennem tiden. En dagplejemor vil til hver en tid blive rigtig glad for en gave, og det er uanset, hvad anledningen er. Det er nemlig altid en dejlig ting at blive tænkt på og mærke, at man er værdsat. En gave til dagplejemor behøver ikke at være dyr, og der er masser af inspiration at finde til den helt rette gave. Den kan dermed også fås i mange afskygninger, og det kan eksempelvis både være en meget fin og lille materiel ting, mens det også kan være oplevelser eller mange andre gode ting. Det vigtigste er at man finder en både god og unik dagplejemor gave. Så vil man nemlig bringe rigtig meget glæde.

Se alle gaveidéer til dagplejemoren nedenfor.

  Plakater til pynt

  Lav en personlig plakat der med garanti vil give modtageren et smil lå læben eller vælg en flot designerplakat der passer lige ind i modtagerens indretning. Plakater og vægkunst kan virkelig være med til at sætte stemningen i et rum og hos Citatplakat er det kun fantasien der sætter grænser.

  Fra 149,95 kr.

   Sig det med en flot plakat fra Citatplakat

   Giv dit barns dagplejer en skræddersyet flot og sjov citatplakat, de med garanti vil kunne nikke genkendende til. Citatplakat er kendt for at skabe sjove og sigende citatplakater, der både giver aha-oplevelser og bringer smilet frem hos modtageren.

   249 kr.

   Flødebollekursus

   Kender du en der bare elsker flødeboller? Hvorfor ikke lære at lave dem selv? Kom med til Flødebollekursus med den helt basale gennemgang af håndværket, der vil sætte jer i stand til selv at producere flødeboller hjemme i køkkenet. Her gennemgås opskriften på det lækreste skum, chokoladeovertrækket og alle de små fif, der kan være med til at løfte flødeboller fra dessert til små vidundere.

   fra 299 kr.

    Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

    Kom til en spændende bagedag hos Timm Vladimirs Køkken i Valby eller Århus. Her lærer du forskellige bageteknikker, får velsmagende pålæg og drikkevarer til dit bagværk, samt dit helt eget forklæde som du kan tage med hjem. Opskrifterne? — dem får du tilsendt på mail efter kurset. 

    fra 1095 kr.

     Chokoladebomber til varm chokolade

     Er der noget mere hyggeligt og trøstende end en kop varm chokolade?Disse lækre chokoladebomber forvandler en kop varm mælk til en luksuriøs chokoladeeksplosion! Chokoladekuglerne kommer komplet med mini marshmallows for en himmelsk kop varm chokolade.

     129 kr.

      Figurer fra Kaj Bojesen

      En klassisk gave er figurer fra Kaj Bojesen. Aben er den mest populære, men der er også en hund, panda, elefant, zebra, turtelduer og mange flere. Figurerne skaber glæde med deres anderledes og flotte design i mange år - formentlig hele livet igennem.

      628 kr.

       Alle mine morgener på jorden

       I Alle mine morgener på jorden deler Troels Kløvedal fortællinger om sit fascinerende liv, fra barndommen til årene i teaterverdenen i København. Fyldt med charmerende historier og farverige karakterer er denne bog en dejlig læsning for alle, der er på udkig efter en engagerende og underholdende erindringsbog.

       249 kr.

        Royal Copenhagen Blå Elements tallerken

        Samles der på Royal Copenhagen Blå Elements? En tallerken - eller et par - fra Royal Copenhagen er en elegant gave, som skaber glæde i mange år. Du kan supplere gavemodtagerens samlingen eller starte den.

        447 kr.

         Fin Tivolilysestage

         Skab ekstra hygge og stemning hos store og små med denne fine fyrfadsstage fra Normann. Stagen er inspireret af de originale olielamper fra Tivoli og indfanger på fineste vis Tivolis barnlige og æstetiske ånd.

         399,95 kr.

          Skin Care – Samlet sæt

          Danish Skincare laver ærlig, effektiv og enkel hudpleje der gør underværker for din hud. Det er ikke for sjov at det danske brand har taget skønhedsverdenen med storm. Her får du et samlet hudplejesæt, der indeholder alt, din hud har brug for. Du får behandling, pleje og beskyttelse mod en lang række hudproblemer.

          978 kr.

           Kähler Hammershøi Kagefad

           Kagefadet fra Kæhler er perfekt til at servere lækre kager og flotte anretninger på. Fadet er lavet af robust stentøj og designet med enkle bløde linjer for et feminint og elegant twist. Den perfekte gave til madentusiasten.

           689 kr.

            Krus og kaffekopper fra Kæhler

            En god kaffe eller the bliver bare bedre af at blive serveret i en flot kop eller krus. Skal det være finurlig keramik eller snorlige porcelæn, der er masser af valgmuligheder, og hvem ved, måske bliver du budt på kaffe med den nye kop.

            130 kr.

             Brætspil

             Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

             255 kr.

              Fineste blomstervase

              Den fine Pipanella dotted vase er enkel og stilren i sit udtryk og den vil passe ind i de fleste hjem. Tilføj et par fine farvede blomster og du har den sødeste gave klar. Hvem bliver ikke glad af friske blomster i en fin vase.

              275 kr.

               Papmaché-reglen af Hella Joof

               Hellas finurlige bog er opskriften på et lykkeligt liv. Bogen handler om alt det man skal gøre og endelig ikke skal gøre. Og hvis man kommer til at gøre det alligevel, er der en serie af livsregler, der træder i kraft. Alt sammen pakket ind i Hellas skønne humoristiske tilgang til livet.

               250 kr.

               Luksusbrunch for 2 personer

               Lørdag og søndag morgener er bedst brugt på én måde: med en stor, lækker om gang bruch foran sig. Her får I muligheden for at forkæle jer selv med friskbrygget kaffe, juice, wienerbrød, skyr og frisk frugt, så I er sikre på at få en god start på dagen. Tag din bedste ven eller kæreste i hånden til denne lækre oplevelse.

               fra 145 kr.

                Plejende håndcreme til de vigtige hænder

                Giv dit barns dagplejemor en plejende håndcreme til hænderne, der holder dit barn i hånden mens du er væk. Efter en lang dag er det skønt at smøre hænderne ind i en plejende og velduftende creme - ren hverdagsforkælelse.

                179,95 kr.

                 Termokrus

                 Giv et flot termokrus til den, der ofte er på farten. Uanset om det er i bilen på vej til arbejde eller på gå-turen, så er det praktisk og lækkert at have et termokrus ved hånden, så man kan nyde en varm drik undervejs.

                 fra 150kr kr.

                  Hoptimist

                  Der findes en Hoptimist til enhver lejlighed! De er sjove, søde og moderne, passer ind i ethvert hjem.

                  160 kr.

                   Fine lysestager

                   Skæret fra levende lys er med til at skabe hygge og stemning uanset årtiden. Giv en du har kær et flot lysestage, der kan sprede stemning og hygge i deres hjem. Lysestager findes i mange materialer og stilarter, så det er let at finde en der passer uanset indretning.

                   fra 100 kr.

                    Helens bog om dit barns udvikling

                    Denne bog er et must for enhver forælder med et lille barn. Den giver værdifuld indsigt i, hvordan dit barn tænker, føler og handler på forskellige stadier i de første tre år. Denne forståelse vil hjælpe dig til bedre at imødekomme deres behov og støtte deres udvikling.

                    179 kr.

                     Gavekurv med vin, og sødt til ganen

                     Sig det med en lækker gavekurv fyldt med lækkerier. Gavekurven pakkes fint ind som gave og indeholder god vin samt forskellige former for kvalitetschokolade. Den perfekte gave til dem med en sød tand.

                     400 kr.

                      Strikkeudstyr

                      Hvem elsker ikke lækker hjemmestrik? Strik er virkelig kommet på mode igen i de seneste år, så hvis du også kende nogen der er bidt af strikkedillen, så forær dem noget lækkert garn. Hvem ved, måske er du heldig at blive forkælet med hjemmestrik.

                      60 kr.

                       Bagekursus med surdej

                       Vil du også lære at bage lækre surdejsbrød med glassprød skorpe og smagfuld krumme? Så kom med på surdejskursus og lær alt hvad der der værd at vide om den lumske surdej. Du lærer hvordan man starter en surdej og I kommer til at gennemgå forskellige opskrifter, surdej kan anvendes til. Og så kommer I selvfølgelig også til at bage lækkert brød, som du får med hjem.

                       1200 kr.

                        Lækkert skærebræt

                        Et lækkert skærebræt er både praktisk, funktionelt og dekorativt i køkkenet. Vælg et i god kvalitet og det vil følge modtageren i mange år frem. Et flot træskærebræt kan f.eks. både bruges til at skære på men også til at anrette.

                        559 kr.

                         Lækker gaveæske med salte delikatesser

                         Sig det med en lækker gavekurv fyldt med velsmagende delikatesser. Gaveæsken her er fyldt med økologisk jomfruolivenolie, italiensk pasta, krydderiblanding til pasta, basilikumspesto og rugbrødssnacks med havsalt. Tilføj en god flaske vin og middagen er klar.

                         500 kr.

                          Kähler Hammershøi espressokop

                          Den perfekte gave til kaffeelskeren. Hammershøi espressokoppen er fremstillet af højkvalitets keramik og er både holdbar og stilfuld. Samtidig fås koppen i mange forskellige farver, så den passer til alles smag.

                          92 kr.

                           Skandinavisk duftlys

                           Et velduftende duftlys spreder hygge og stemning og giver samtidig en luksuriøs følelse i hjemmet. Sæt stemningen med dufte af hav, skov, blomster eller krydderier. Nogle duftlys kommer i flotte farvede stager og andre i glas, så du kan vælge den stil der passer bedst til modtageren.

                           300 kr.

                            Oplevelsesgavekort

                            Giv en du har kær en på opleveren med et oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse. Modtageren kan fx vælge mellem whiskeysmagning, bridgewalking og spaophold. Med andre ord er der med garanti en oplevelse for enhver smag.

                            500 kr.

                            Glæd dagplejemor med den bedste gave

                            Der er mange overvejelser at gøre sig, når man skal finde den bedste gave til dagplejemor, for hvad i alverden skal man dog give. Gave dagplejemor – det søger rigtig mange mennesker på, og det gør de selvfølgelig, fordi de gerne vil sige tak til dagplejemor, som de har været rigtig glade for. Der er ikke nogen bedre måder at gøre det på end med en god gave. En dagplejemor er en person, der med sikkerhed har betydet rigtig meget for både dig og dit barn, og derfor er der også en rigtig god grund til at give en gave. Det behøver ikke udelukkende være aktuelt at give en gave i forbindelse med en afsked – man kan også sagtens vælge at købe en rigtig fin gave til dagplejemor. Hvis man kender dagplejemor godt, er det selvfølgelig ikke svært at finde en gave, og hvis man er lidt udfordret på gaven, er der masser af inspiration at hente.

                            Find den bedste afskedsgave til dagplejemor

                            Når man gerne vil finde en god afskedsgave til dagplejemor, så skal man virkelig god i tænkeboks. Det har altid været en meget betydningsfuld tid at have sit barn i dagpleje, og man skal selvfølgelig finde den bedste måde at sige farvel på. Det er der mange måder at gøre på, og man bør finde en gave, der kan huskes længe. En oplagt gave kan være nogle fine lysestager eller figurer, mens andre foretrækker at give dagplejemor en skøn oplevelse, en gavekurv eller nogle helt andre ting. En god bog kan også ofte være den rette gave at give i denne anledning, og uanset hvad, så må man vise, at hun har været verdens bedste dagplejemor. Det vil i hvert fald bringe hende stor glæde med på vejen.

                            Giv nogle søde ord med på vejen

                            Når man har fundet en god gave til dagplejemor som et led i den bedste måde at sige farvel på, skal man sørge for, at gaven bliver flot pakket ind. Det er også godt at skrive et lille kort, og det er i den forbindelse helt oplagt at skrive et digt til dagplejemor. Et par kærlige ord undervejs vil gøre, at man bliver rørt, og det er noget, der kan være behov for i denne tid. Der er også mange dagplejemødre, der vælger at skrive et farvel digt til dagplejebarn. Man skal naturligvis tage udgangspunkt i det, man foretrækker.

                            Vis at dagplejemor har været helt særlig

                            Det er værd at huske på, at dagplejemor har været helt særlig, og at hun har betydet rigtig meget i den tid, det har varet. Hun vil derfor også blive meget glad for at mærke, at hun har været værdsat. En gave vil gå godt ind, og hvis man finder det relevant, kan man også vælge at give hende et gavekort til en god omgang massage. Det er kun fantasien, der sætter grænser for den bedste gave. Husk blot at sørge for, at den viser, hvor stor glæden har været for dagplejemor, og at hun vil huske gaven i lang tid fremover. Det kan også være aktuelt med et meget fint smykker eller en dejlig gavekurv, som er vildt med en hel masse ting, som hun vil blive rigtig glad for. Husk også at holde øje med, hvad der gør hende glad, og giv gaven derefter.

                            FAQ om gaver til dagplejemor

                            Er du så heldig at kende en vidunderlig dagplejemor? Så glæd hende med søde komplimenter og gaver når anledningen er til det. Har du nogle spørgsmål angående gaver til dagplejemor? Så håber vi at du her kan finde svar på dine spørgsmål.

                            Hvad er en god gave til dagplejemor?

                            En god gave til dagplejemor er en sød og nyttig gave som hun kan få glæde af i hverdagen eller nyde sammen med hendes partner.

                            Hvornår skal man give en gave til dagplejemor?

                            Du skal give en gave til dagplejemor når der er en anledning til det eller når du ønsker at glæde hende med en sød gave.

                            Hvor meget koster en gave til dagplejemor?

                            En gave til dagplejemor koster 100-250 kr. for dette beløb kan du få alt fra en flot buket blomster til dejlig chokolade.