20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Gave til far

Leder du efter den perfeke gave til far? Far er den bedste i verden! Han er superhelten, der holdt fast i kosteskaftet da du lærte at cykle, skræmte monstrene under sengen væk, har hentet dig i byen de tidlige morgentimer, taget det tungeste læs da du flyttede hjemmefra og meget, meget mere. Derfor vil vi gerne give en gave til far, der viser, at vi sætter pris på alt det, han har gjort og gør. Men hvad er det? At finde en perfekt gave til far til jul, fødselsdag eller fars dag er ofte en udfordring, især fordi de fleste fædre sjældent ønsker sig noget.

Her får du gaveidéer til din far, hvad end den skal være kulinarisk, en oplevelsesgave eller noget nyt grej.  Er han manden, der har alt, eller bare er en typisk far, der aldrig ønsker sig andet end sokker, har vi idéerne til fødselsdagsgave til far, gave til den nybagte far og gaven, der skal gives bare fordi han er verdens bedste far.

Se alle gaveidéer til far nedenfor.

  Mor tar det tungt. Far tarteletter

  Har din far også humor?Giv din far en sjov plakat med en ægte plat far-joke. Plakaten er flot designet og vil med garanti bringe smilet frem hos de fleste, også mødre.

  299 kr.

  Ginsmagning hos Trolden Destilleri

  Bliv klogere på forskellige smagsnuancer i gin hos Trolden Destilleri og Bryghus. Her får du en rundtur i destilleriet og du kommer til at smage 6 forskellige gin, samt 2 forskellige tonics. Smagningen er akkompagneret af en omgang lette snacks.

  fra 199 kr.

  Testkør en Lamborghini på bane

  Fart i blodet? Sæt dig til rette bag rattet i en Lamborghini Huracan, hvor du selv får lov til at styre superbilen gennem de krævende sving på FDM Sjællandsringen eller Jyllandsringen og ud på langsiden, hvor accelerationen og farten fra de +610 hestekræfter, rigtigt sætter ind og du mærker suset af at køre i en vaskeægte racerbil i luksusklassen.

  3195 kr.

   Utenu Spulerør til Haveslangen

   Leder du efter den perfekte gave til manden der har alt? Med dette smarte spulerør til haveslangen bliver bilvasken til en leg. Hvis bilfælgene, facaden eller havemøblerne trænger til en rengøring, så glem alt om kedelig skrubben og skuren - med spulerøret på haveslangen spuler du indgroet snavs væk med højt vandtryk på ingen tid!

   99 kr.

    Nakkemassageapparat

    Har du ømme og trætte muskler? Her er massageapparatet der giver dig en massør i hjemmet. Det lækre nakkemassageapparat giver en dejlig shiatsu massage der løsner op i den ømme muskler og samtidig varmer det hele kroppen op, så du rigtig kan slappe af.

    449 kr.

     Anova Sous Vide

     Sous vide er next-level indenfor madlavning. Kød så mørt som smør, klassike saucer, cremer -der er jo næsten ikke grænser for de kulinariske vidundere man kan kreere men en sous vide maskine. Så hvis du kender en madlavningsentusiast, er det den perfekte gaveidé.

     682 kr.

     Ølsmagning hos Bryggeriet Flakhaven

     Kom på besøg hos Bryggeriet Flakhaven i Odense og find ud af hvilken øltype du er. Du får en rundvisning i Flakhavens mikrobryggeri, samt fortællinger om bryghusets historie, mens du får lov at smage på 5 vidt forskellige øl. 

     fra 150 kr.

      Philips One Blade + Body Hårtrimmer

      Kender du en med en skarp frisure? Kort hår kræver ofte mere vedligeholdelse og en hårtrimmer er perfekt til at tage siderne og nakken imellem frisørtiderne. Eller helt slippe for at skulle til frisøren. De fleste trimmere har forskellige længder og kan tilpasses til brugeren.

      fra 299 kr.

       Cool-Well Kølebrønd

       Ah en jordkølet øl på en varm sommerdag er nu noget helt særligt! Med en Cool-Well kølebrønd behøver din far, kammerat eller bror aldrig længere drikke varme øl. Grav ølbrønden ned i haven, læg favoritøllene i og vent til det er kølet ned. Knap op og nyd.

       499 kr.

       Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt

       Er du ny i universet af vine, så er denne vinsmagning lige noget for dig! Kjær Sommerfeldt byder dig velkommen med hele 7 forskellige vine. Du lærer at dufte, smage og vurdere vin, så du ikke er helt på bar bund ved næste middagsselskab. 

       fra 399 kr.

        ENOTECA væghængt flaskeholder

        Mangler du en god gave til hjemmet? Forær modtageren en smuk flaskeholder fra Enoteca i lyst træ. Flaskeholderen er fremstillet i enkelt flot design og vil passe ind i de fleste hjem.

        449 kr.

         Far Jokes plakat

         er din far også verdensmester i platte far-jokes? Forær ham en sjov plakat, der med garanti vil vække genkendelse og få smilet frem, hver gang han kigger på den. Citatplakat er kendt for deres humoristiske citatplakater og faren er bestemt ingen undtagelse.

         249 kr.

         Bridgewalking Lillebælt

         Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

         255 kr.

          Gaveæske med barbergrej

          Leder du efter den perfekte gave til manden i dit liv? Så kig ikke længere end til Prorasos luksus gaveæske! Dette lækre sæt indeholder alle de produkter, han har brug for til en tæt og behagelig barbering - herunder preshavecreme, barbercreme, aftershave lotion/splash samt en barberskål og børste. Den flotte æske gør det desuden nemt at pakke det ind og give det som gave.

          399 kr.

           Adapt-A-Desk Sammenklappeligt Laptopbord

           Kender du en, der ikke sidder ordentligt ved computeren? Sig farvel til ømhed og smerter på grund af dårlig ergonomi, når man bruger det sammenklappelige Adapt-A-Desk-bord til bærbare computere. Dette innovative bord hjælper dig med at opretholde en sund kropsholdning, mens man arbejder hjemmefra, så man kan sige farvel til nakke- og skuldersmerter. Fold det sammen og gem det væk, når det ikke bruges.

           199 kr.

           Rundvisning hos Stauning Whisky

           Kalder alle whiskyelskere! Kom på besøg hos Stauning Whisky i Midtjylland. Her lærer du om maltning, destillering og fadlagring, og du kommer til at smage på 3 forskellige whiskyer. Du får en rundvisning i produktionen og bliver indviet i historien bag Stauning Whisky. 

           fra 0 kr.

            Japanske knive

            Det fås ikke meget bedre! Den japanske kniv er den perfekte gave til enhver kok eller foodie i dit liv. Disse smukke knive er håndlavet i Japan med materialer af højeste kvalitet, hvilket betyder, at de holder hele livet. Og de ser ikke kun fantastiske ud, men de er også super skarpe og perfekt afbalancerede, hvilket gør dem til en fornøjelse at bruge i køkkenet. Uanset om du vælger Gyoto kokkekniven eller en af de andre fantastiske muligheder, kan du være sikker på, at du giver en gave, der vil blive brugt og elsket i mange år fremover.

            999,95 kr.

             Termokrus

             Giv et flot termokrus til den, der ofte er på farten. Uanset om det er i bilen på vej til arbejde eller på gå-turen, så er det praktisk og lækkert at have et termokrus ved hånden, så man kan nyde en varm drik undervejs.

             fra 150kr kr.

              Baileys Salted Caramel Chokoladeæg

              Gør det ekstra lækkert med dette Baileys Salted Karamel Chokoladeæg. Harmonerer så fuglene synger med Baileys likør og så ser det bare rigtig godt ud på påskebordet. Ideelt til voksne chokoladeelskere med en sød tand og derudover en flot og velsmagende tilføjelse til påskefrokosten.

              139 kr.

               Kvalitets vinpakke

               Ah et godt glas vin i solen, til den gode middag, til fejringen, til sorgerne...Hos Winefamily får man lækker kvalitetsvin til kostpris, så hvis du kender nogen der skal fejres eller som bare har fortjent lidt ekstra godt at drikke, så giv dem en vinpakke fra Winefamily.

               370 kr.

               Kursus i SUP-surfing

               Har du hørt om SUP-surfing? Kort for Stand Up Paddle-surfing, som går ud på, at man står op på surfbrættet og padler sig frem. SUP-surfing er blevet mega populært de seneste år, både som træningsform og som en anderledes måde at se byen fra vandet på. En super god gave til den der gerne vil prøve noget nyt.

               345 kr.

               Dit eget ginfad hos Trolden Destilleri

               Trolden Destiller og Bryghus tilbyder eget ginfad til de ginelskende typer. Der kan vælges mellem el 4 eller 8 liters fad, som du selv er med til at fylde op. Rundtur i destilleriet er naturligvis inkluderet og tapning af din egen gin sker efter 6 måneder. 

               fra 1795 kr.

                Tablet – Ipad

                Tablets er populære — og med god grund! De findes i mange forskellige størrelser, med forskellige features, og til ligeledes forskellige priser. En perfekt gave til både kæreste, svigermekanik eller et kært familiemedlem. Glæd en du holder af med en tablet! 

                2666 kr.

                 Moren og Faren (Pakketilbud)

                 Leder du efter den perfekte gave til dine forældre? Giv dem et plakat hver med sjov mor og far citater, der med garanti vil få dem til at trække på smilebåndet. Plakaterne er lavet i et enkelt stilrent design der passer flot ind i hjemmet, uanset stil.

                 498 kr.

                 Ølsmagning hos Mikkeller Baghaven

                 Kom på en anderledes og eksklusiv ølsmagning hos Mikkeller Baghaven i København. Her får du lov at prøve 5 forskellige syrlige og champagneagtige øl brygget efter bedste Wild Ale og Shipyard Ale stil. En oplagt oplevelse til alle, der sætter pris på ‘sure’, sprudlende øl. 

                 fra 300 kr.

                 Smørrebrød til frokost

                 Når det kommer til den danske madkultur, må smørrebrød siges at være én af de mest unikke retter, vi har. Et godt stykke smørrebrød er en gudespise og de lækre madder på Carl Nielsen er ingen undtagelse. Forkæl dig selv eller en du har kær med et par lækre madder i fine omgivelser og godt selskab.

                 295 kr.

                  Calvin Klein underbukser

                  Man kan aldrig få nok af gode kvalitets underbukser, og dem fra Calvin Klein er i en kvalitet for sig selv. Så forkæl %modtageren% med et sæt af rigtige gode underbukser.

                  270 kr.

                   Steamery Pilo fnugfjerner – redskabet man ikke kan leve uden

                   Kender du en, som har problemer med fnuller og andet irriterende snavs, der klæber til dit tøj? Steamery Pilo fnugrulle er her for at hjælpe! Denne praktiske enhed kommer med et minimalistisk design og kan bruges på alle typer materialer. Den kan også prale af op til 50 minutters kontinuerlig fjernelse af fnuller, så du kan holde dit tøj skarpt hele dagen lang. Desuden gør det medfølgende USB-kabel og den medfølgende rengøringsbørste det nemt at holde denne fnugrulle i tip-top form. Så lad ikke fnuller ødelægge dit look - få fat i en Steamery Pilo fnugrulle-fnugrulle i dag!

                   299,95 kr.

                    Elektrisk tandbørste

                    En elektrisk tandbørste gør tandbørstningen lettere og meget mere effektiv. Der findes et utal af modeller og mærker, så uanset om du er på udkig efter en el-tandbørste til børn eller voksne er der mange muligheder.

                    426 kr.

                    Vinsmagning hos Svineriet Vinapotek

                    Kom til en hyggelig vinsmagning i uformelle rammer hos S’vineriet Vinapotek i Odense. Her kommer du til at smage på 5 forskellige vine — og du vælger selv fra hvilken region. Du lærer desuden om dyrkningsforhold, samt hvordan forskellige vine passer i forhold til mad. 

                    fra 295 kr.

                     Det sorte bælte i kaffebrygning

                     Kaffe er ikke bare kaffe, og da slet ikke sort kaffe. Sort kaffe fås med et væld af forskellige smagsnuancer afhængigt af, hvilken verdensdel bønnerne kommer fra. Malingsgrad, mængde og vand har alle indflydelse på den færdigbryggede kop du drikker derhjemme. Med et kursus i sort kaffe vil du lære om de forskellige kaffetyper, smagsnuancer og den korrekte bryggemetode, så du altid får den perfekte kop hjemme hos dig selv.

                     fra 495 kr.

                      Kæledyrsportræt

                      Få en plakat med dit allebedste kæledyr eller giv et i gave. Plakaten laves efter et billede som du indsender, og du kan derfor være sikker på at få et 100% unikt portræt. Der kan vælges mellem forskellige størrelser. 

                      249 kr.

                       Træ skærebræt med navn

                       Giv et personligt serveringsfad og skærebræt i gave — for eksempel til fødselaren eller til indflytteren i det nye hus. Brættet kan fås i forskellige størrelser og træsorter, og kan graveres med både tekst design — du bestemmer! En lækker og unik gave, som passer til mange forskellige anledninger. 

                       fra 199 kr.

                        Outlust Survival Card

                        Glæd en handymand- eller kvinde med multiværktøjet over dem alle — et Survival Card. Kortet fylder ikke mere end et kreditkort, det er lavet i rustfrit stål og så har det hele 15 forskellige funktioner, heriblandt skruetrækker, dåseåbner, lineal og kompas. En fed og sjov gadget til alle typer. 

                        49 kr.

                         Pandekagepande

                         Der er intet bedre end en hjemmelavet pandekage, der er varm fra stegepanden. Og med en pandekagepande kan man lave dem præcis, som man vil - lette og luftige eller tykke og fyldige. Uanset om du topper dem med frisk frugt eller overhælder dem med sirup, hjælper en pandekagepande med at skabe den perfekte morgenmad eller brunch. En pandekagepande er den perfekte gave!

                         199,95 kr.

                         Prøv klatring hos Blocs & Walls

                         Klatring er en af de hurtigst voksende sportsgrene i Europa i øjeblikket, og mange klatrecentre er fuldt bookede, mens klatreklubberne melder alt udsolgt. Her får I alligevel chancen for at se, hvad alt hypen er omkring. Vi sørger for udstyr og sikkerhed, mens du får muligheden for at vise din stærke side, når I kravler til toppen af væggen.

                         250 kr.

                          Oplevelsesgavekort

                          Giv en du har kær en på opleveren med et oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse. Modtageren kan fx vælge mellem whiskeysmagning, bridgewalking og spaophold. Med andre ord er der med garanti en oplevelse for enhver smag.

                          500 kr.

                           Skønne dufte til ham

                           En skøn duft til manden i dit liv, er ingen dårlig gave. Udvalget er stort, men hos Nicehair, kan du læse alt den information du skal bruge til at træffe det rigtige valg.

                           517,95 kr.

                            Bagekursus med surdej

                            Vil du også lære at bage lækre surdejsbrød med glassprød skorpe og smagfuld krumme? Så kom med på surdejskursus og lær alt hvad der der værd at vide om den lumske surdej. Du lærer hvordan man starter en surdej og I kommer til at gennemgå forskellige opskrifter, surdej kan anvendes til. Og så kommer I selvfølgelig også til at bage lækkert brød, som du får med hjem.

                            1200 kr.

                            Cocktailkursus hos Timm Vladimirs Køkken

                            Elsker du cocktails eller kender du en der gør? Så forær dem et cocktailkursus hos Timm Vladimirs Køkken i København. I bliver taget med rundt i de forskellige smage og ingredienser og får selv lov til at prøve kræfter med lækre cocktails. Og ikke mindst drikke dem.

                            545 kr.

                            Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca

                            Kom på ølsmagning i Københavns Nordvestkvarter hos Ugly Duck Brewing. Her kommer du til at smage på 8 forskellige øl, og du lærer om de forskellige brygningsprocessers indflydelse på øllets smag og nuancer. Vand og snacks er inkluderede i prisen.

                            fra 229 kr.

                            Testkør en Audi R8 på bane

                            Kender du en der elsker fart? Nu har du muligheden for at sidde bag rettet i en af de nyeste superbiler på markedet. Bilen kommer til sin ret, når du kører ned ad langsiden, og mærker den kraftige acceleration efterfulgt af opbremsningerne ind i kurverne. Kom ud og prøv en tur bag rattet på en Audi R8.

                            995 kr.

                             Gentlemens Hardware – Barbecue Tools

                             Vi præsenterer det ultimative grillsæt fra Gentlemens Hardware. Dette sæt af høj kvalitet omfatter en spatel, en tang og en kødgaffel, alle med sorte træhåndtag og læderremme. Redskaberne er lavet af holdbart rustfrit stål med en mat sort belægning, der er både hygiejnisk og let at rengøre. Perfekt til enhver grillentusiast! Vi præsenterer det ultimative grillsæt fra Gentlemens Hardware. Dette sæt af høj kvalitet omfatter en spatel, en tang og en kødgaffel, alle med sorte træhåndtag og læderremme. Redskaberne er lavet af holdbart rustfrit stål med en mat sort belægning, der er både hygiejnisk og let at rengøre. Perfekt til enhver grillentusiast!

                             436 kr.

                              Kvalitets kaffe

                              Kender du en ægte kaffeelsker? Så forær dem noget lækker kvalitetskaffe fra Teacup. Deres kaffebønner er ristet til perfektion, hvilket sikrer dig en lækker og tilfredsstillende kop kaffe hver gang. Uanset om du foretrækker økologisk kaffe, Fair Trade-kaffe, single origin-kaffe, espresso eller cappuccino.

                              65 kr.

                              Ost- og ølsmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus

                              Måske er du mere vant til ost og vin end ost og øl — det laver Gundestrup Mejeri og Bryghus om på. Her får du en spændende rundvisning og fortælling om mejeriets ost- og ølproduktion i det Sydfynske. Rundvisningen sluttes af med udvalgte oste, øl og pølser. 

                              fra 249 kr.

                               Personaliseret fodbold

                               Kender du en fodboldfan — så er denne bold med navn, gaven du skal troppe op med. Foldbolden kan broderes med navn eller anden form for tekst, og vil være en både sød og sjov overraskelse til fodboldentusiasten uanset alder eller begivenhed. 

                               159 kr.

                                Croissant og wienerdejskursus hos Meyers

                                Elsker du også smørbagte thebirkes og sprøde croissanter? Så kom med på bagekursus i Meyers madhus og lær at mestre den drilske wienerdej. Du vil lære at bage både croissanter, kanelsnegle, pain au chocolat og thebirkes, så du kan bage lækkert bagværk til morgenbordet derhjemme.

                                Rundvisning & vinsmagning på Dyrehøj Vingaard

                                Kom på rundvisning hos Dyrehøj Vingård i Kalundborg. Udover at smage på 5 forskellige vine, får du indblik i livet som dansk vinbonde på landets største vingård, samt hvordan dyrkingsmetoder og teknikker foregår. Dyrehøj Vingård har i øvrigt vundet adskillige priser for deres vine. 

                                fra 175 kr.

                                 Surdejskursus hos Mejnerts mølle

                                 En god surdej starter med godt mel. Mejnerts mølle maler lækkert kvalitetsmel og det er i deres køkken, ved dygtige Rebekka Brokman, kurset foregår. Udover at bage lækkert surdejsbrød med melet får du også 3kg mel med hjem efter kurset, så du kan blive ved med at bage lækkert surdejsbrød derhjemme.

                                 Privat ølsmagning hos Mikkeller Baghaven

                                 Kom på en privat og eksklusiv ølsmagning hos efterhånden verdenskendte Mikkeller. Denne ølsmagning foregår hos Mikkeller Baghaven og byder på en spændende og velsmagende ‘syrlig Wild Ales’ ølsmagning i bryggeriet for den ægte øl-aficionado.

                                 fra 700 for 4 personer

                                  Latteart kursus hos Kontrakaffe

                                  Vil du også lære at lave perfekt skummet mælk til at lave flotte mønstre i din latte? Det dygtige personale hos Kontra Kaffe står klar til at lære dig alle deres teknikker. Alt fra mælkens temperatur, kandens hældning og hvordan du skal hælde mælken i kaffen for at lave hjerter, tulipaner eller bjørne i din latte.

                                  Eksklusiv whiskysmagning hos Stauning Whisky

                                  Kom bag om scenen hos Stauning Whisky på denne eksklusive rundvisning i destilleriets nye smagerum. Her får du både historier og ro til nørdning og fordybelse, mens du får detaljer om Staunings whispyproduktion. Du kommer desuden til at smage på bestselleres som Smoke, Kaos og Rye. 

                                  fra 495 kr.

                                  Smagning & Rundvisning på Brænderiet Limfjorden

                                  Giv en på opleveren med en rundvisning og smagning af 4 af Brænderiets utallige lækre produkter på det hyggelige brænderiet Limfjorden. Der er mulighed for at købe lækre favoritter med hjem efter smagningen.

                                  150 kr.

                                  Chokoladekursus hos Det Franske Hjørne

                                  Kom på et spændende chokoladekursus hos Det Franske Hjørne og lær, hvordan du laver fyldte chokolader fra bunden! Du fremstiller 3 forskellige chokolader og får teknikker og tricks til dekorering og temperering. Der serveres kaffe og te undervejs og opskrifterne får du naturligvis med hjem. 

                                  fra 400 kr.

                                   Bryg din egen øl gavesæt

                                   Kender du en vaskeægte ølentusiast? Hvad kunne være bedre for en ølelsker end at blive ølbrygger i eget hjem. Forær dem dette gavesæt, hvor de virkelig kan nørde og brygge en øl, der passer præcis til deres smagsløg. Og så drikke den selvfølgelig.

                                   279 kr.

                                   Lav din egen gin

                                   Giv %modtager% et ginkursus hos Copenhagen destillery i gave. På kurset lærer man alt om ginens historie, destillerer sin egen ginessens, udvælger urter og smag til sin helt egen gin og kommer den på flaske. Den idéelle oplevelsesgave til manden der har alt, undtagen sin egen gin.

                                   fra 549 kr.

                                   Østerssafari i Limfjorden

                                   Elsker du østers? Eller kender du en østershader, der skal omvendes? Så skal du prøve en Østerssafari med Limfjordsøsters. En østerssafari inkluderer 2-3 timers østersafari med en naturguide, tilberedning af de friskfangede østers på grill, champagne og masser af østers til at tage med hjem.

                                   249 kr.

                                   Privatkursus i Kitesurfing

                                   Prøv kitesurfing med Kitekollektivet hvor du for alvor får lov til at prøve kræfter med vinden imens du flyver hen over vandet i høj fart. Privat Kursus er til dig, der gerne vil smage på kitesurfing. Dette kursus får dig godt fra start og giver dig de vigtigste fifs til, hvordan du lære at mestre kitesurfing.

                                   599 kr.

                                   Flødebolle workshop

                                   Kom på flødebollekursus hos den socialt ansvarlige virksomhed Social Foodies. Du lærer alt om den svære kunst at dyppe flødebollen i chokolade, så du ender med en perfekt overtrukket flødebolle. Der er masser af smagsprøver undervejs og du får lækre flødeboller med hjem.

                                   Ølsmagning hos Ø-Bryg

                                   Kom til en spændende ølsmagning hos Ø-Bryg på Thurø i det Sydfynske Øhav. Du får ølfortællinger og smagsprøver - og du lærer, hvordan forskellige brygprocesser har indflydelse på øllets smag og udseende. Som en ekstra bonus får du dit helt eget Ø-Bryg ølglas med hjem. 

                                   fra 175 kr.

                                   Ølsmagning hos Wintercoat

                                   Wintercoat i Midtjylland er et familieejet bryggeri, der altid har et par gode historier at fortælle om, hvordan de har navngivet deres øl. Du kommer til at smage på 5 -6 forskellige øl, og som en ekstra bonus får du et fint souvenirglas med hjem.

                                   fra 299 for 2 personer

                                   Surdejsworkshop med Beanster Baker

                                   Lær teknikkerne til at bage det lækreste surdejsbrød med sprød skorpe. Benjamin fra Beanster Baker deler al sin viden og tager dig igennem alt fra meltyper til fermentering. I smager desuden på hans lækre surdejsbrød undervejs.

                                   Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus

                                   Lær at lave håndlavede chokolader fra start til slut hos Tine og Thormar i Odense Chokoladehus. På kurset lærer du om chokoladefyld, temperering og teknikker, og smagsprøverne serveres med en god kaffe. Du går hjem rig på både chokoladeviden, opskrifter og velsmagende hjemmelavet chokolade. 

                                   fra 299 kr.

                                   Whiskysmagning hos Braunstein

                                   Kom til en spændende whiskysmagning hos Braunstein i Køge. Du vil få indblik i whiskyproduktion, herunder whiskyens duft og udseende, samt Braunsteins historie. Du kommer til at smage på 3 forskellige whiskyer og der vil være mulighed for at købe en bid mad efterfølgende. 

                                   fra 250 kr.

                                   Ølsmagning hos Trolden Bryghus

                                   Kom til ølsmagning og bliv klogere på håndlavede bryggemtoder på denne spændende guidede tur hos Trolden Destilleri og Bryghus i Kolding. Udover ølsmagningen får du også en smagsprøve på spiritus fra Troldens eget destilleri samt en specialøl du kan tage med dig hjem. 

                                   fra 149 kr.

                                   Whiskysmagning hos Trolden Destilleri

                                   Kom på en spændende rundtur og whiskysmagning hos Trolden Destilleri og Bryghus i Kolding. Her lærer du alt om destilleriets single malt whiskyproduktion fra start til slut, og du får indblik i historien bag mikrobryggeriets oprindelse og filosofi.

                                   fra 199 kr.

                                    Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

                                    Kom til en spændende bagedag hos Timm Vladimirs Køkken i Valby eller Århus. Her lærer du forskellige bageteknikker, får velsmagende pålæg og drikkevarer til dit bagværk, samt dit helt eget forklæde som du kan tage med hjem. Opskrifterne? — dem får du tilsendt på mail efter kurset. 

                                    fra 1095 kr.

                                    Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

                                    Kom på rundvisning pg ølsmagning hos et af Danmarks første mikrobryggerier. Hos det prisvindende Grauballe Bryghus i Silkeborg kommer du til at lære om ølbrygning, høre om bryggeriets historie, og afslutningsvist kommer du til at smage på hele 8 forskellige øl. 

                                    fra 165 kr.

                                    Fadsmagning på whiskylageret hos Stauning Whisky

                                    Har du undret dig over, hvordan whisky direkte fra fad smager? Stauning Whisky giver dig her muligheden på denne rundvisning i produktionen. Der vil være rigeligt med tid til forbydelse i duftindtryk og dialog, så du for alvor kan suge til dig af whisky-viden.

                                    fra 595 kr.

                                    Kør Djævleræs hos Motorsport Nordjylland

                                    Den perfekte gave til fartdjævlen. Tag din ven eller kæreste under armen og sæt jer bag rattet til en hæsblæsende omgang Djævleræs på Nysumbanen i Nordjylland. I får 12 omgange på banen. Er I klar til at få en på opleveren?

                                    1199 kr.

                                    Rundvisning og romsmagning hos Skotlander

                                    Kom på romsmagning i hyggelige omgivelser i det Nordjyske. På Skotlander destilleriet i Pandrup får du en rundvisning i produktionen og du hører om, hvordan rom, likør og gin bliver til. Har du lyst, kan du smage på 3 forskellige produkter.

                                    fra 100 kr.

                                    Portvinssmagning hos Douro Wine Bar

                                    Kom med når Douro Wine Bar byder på hygge og smagning af hele 8 forskellige portvine. Du lærer, hvad portvin er for en størrelse, og hvordan forskellige slags smager, mens du nyder tilhørende snacks og ost. Perfekt til nyudklækkede portvinselskere. 

                                    fra 349 kr.

                                    Bagekursus hos Karoline Trier

                                    Tilbring 3,5 timer i hjemmebagets tegn! Børn og voksne kan være med når Karoline Trier lærer fra sig af både salte og søde bageopskrifter. Du vil nå gennem 2 - 3 opskrifter, og der vil blive serveret kaffe, te, vand og saft mens kurset er i gang. 

                                    fra 595 kr.

                                    Baristakursus hos Coffee Collective

                                    Vil du også lære hemmelighederne bag en perfekt brygget kaffe? Uanset om du er til stærk espresso eller cremet cappuccino, så står de dygtige kaffebryggere fra Coffee Collective klar til at lære dig, hvordan du brygger den perfekte kop kaffe. Du lærer både om maling af kaffebønner, dosering og opvarmning af mælken.

                                    800 kr.

                                    Ølsmagning hos Taphouse

                                    Taphouse i det indre København tilbyder et enormt udvalg af øl på fad, og du får på denne ølsmagning lov til at prøve 5 forskellige af dem. Dagen byder derudover på fortællinger om de forskellige øl og du bliver klogere på bryggeriets historie og dagligdag. 

                                    fra 175 kr.

                                    Ølsmagning hos Braunstein

                                    Kom på en oplevelsesrig rundvisning hos Braunstein Bryggeri i Køge. Her får du lidt af hvert at vide om øl, ingredienser, og bryggeriets historie. Du kommer til at smage på 4 forskellige Braunstein øl, og der vil være mulighed for tilkøbe mad i pakhuset. 

                                    fra 150 kr.

                                    Kursus i ølbrygning hos Hjemmebryggeren

                                    Oplev en dag i øllets tegn hos Hjemmebryggeren i Silkeborg. Her lærer du at brygge en lækker Red Ale, og du kommer til at smage på diverse andre hjemmebryg. Kurset byder på fortællinger og teknikker, og du får tilsendt dit eget bryg efter kursets afslutning. 

                                    fra 1250 kr.

                                    Flyv i Luftballon

                                    God udsigt? Tjek. Godt vejr? Tjek. God gave? Tjek.nnTag en ven under armen og kast jer ud i en flyvetur med luftballon helt oppe under skyerne. Her er rig mulighed for at se naturen på en måde, I aldrig har gjort før, og kurven på en luftballon er den oplagte photo-opportunity, hvis man vil have et flot billede sammen som minde.

                                    2495 kr.

                                    Vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård

                                    Kom med en tur i vinmarken hos Stokkebye Vingård i Nyborg. Her lærer du om økologisk vindyrkning og du får indblik, hvordan Stokkebye Vingård er gået fra drengedrøm til virkelighed. Du kommer til at smage på 4 forskellige vine akkompagneret af lækkert brød. 

                                    fra 350 kr.

                                    Rundvisning & whiskysmagning hos Thy Whisky

                                    Kom til whiskysmagning hos det prisvindende Thy Whisky i Snedsted, Nordjylland. Du får en rundvisning på destilleriet, lærer om gårdens fokus på bæredygtighed, og du kommer til at smage på 4 forskellige slags whisky — samt en øl fra gårdens egen maltproduktion. 

                                    fra 100 kr.

                                    Tandemspring

                                    Trænger du til spænding i hverdagen? Så opleve det ultimative adrenalinrush: Faldskærmsudspring. Kom mere med flere kilometer op i luften og se din højdeskræk i øjnene, når du springer tandemspring. Her er plads til både øvede og nybegyndere, der ønsker at bryde hverdagens trivialitet med en af de mest intense oplevelser, naturen har at byde på.

                                    2000 kr.

                                    Din egen whiskyflaske hos Trolden Destilleri

                                    Endnu en lækker gave til whiskeyentusiasten. Hos det anerkendte Trolden Destilleri, der er baseret i Kolding, får man muligheden for at smage sig gennem whiskyens verden, og man får endda muligheden for at eksperimentere med din helt egen whiskyflaske. Tag en kammerat under armen og få en oplevelse, I sent glemmer.

                                    350 kr.

                                     3 kg nutella

                                     Kender du en nutella-elsker? Så er intet mindre end 3 kg nutella den perfekte gave! Vi kender i hvert fald flere, som vil falde bagover.

                                     359 kr.

                                     Flødebollekursus Deluxe hos Det Søde Liv

                                     Kom på dette deluxe flødebollekursus hos Det Søde Liv og tag op til 10 flødeboller med lækker marcipanbund med dig hjem. Du lærer at lave flødebolleskum med forskellige smage, at temperere chokolade og at lægge en flot pynt. Kaffe, te og vand serveres under kurset. 

                                     fra 450 kr.

                                     Chokoladekursus hos Frédéric Terrible

                                     Lær at temperere chokolade fra en af de bedste i branchen! Den franske dessertkok Frédéric Terrible er vært for dette eksklusive chokoladekursus på Frederiksberg. Her får du indblik i råvarer og teknikker, i takt med, at du lærer at fremstille 4 forskellige chokolader. 

                                     fra 449 kr.

                                     Ølsmagning hos People Like Us

                                     Kom til en spændende ølsmagning med en utraditionel vinkel hos People Like Us. Øllet brygges af folk fra forskellige marginaliserede grupper, og smagsvarianterne er mangfoldige og fantastiske! Her får du lov at prøve 5 forskellige specialøl i hyggelige og uformelle omgivelser. 

                                     fra 175 kr.

                                     Rundvisning & Whiskysmagning hos Fary Lochan

                                     Kom til whiskysmagning hos Fary Lochan Distillery. Her får du indblik i single malt produktionen fra start til slut og du finder ud af, hvorfor brændenælder er vigtige for whiskyen på dette destilleri. Oplagt til whisky-begyndere og såvel som de mere garvede single malt elskere.

                                     fra 100

                                      Valentinsdagsblomster, bobler og chokolade

                                      Forkæl en du elsker med denne ultimative valentinsdagsoverraskelse fra Bloomit. Her får du en super flot kombination af blomster, bobler og chokolade til en overkommelig pris. En lækker overraskelse, der med garanti vil varme både hjerte og smagssanser hos din udkårne.

                                      595 kr.

                                       Gin & tonic tower tasting kit

                                       Leder du efter den perfekte gave til gin-elskeren i dit liv? Så kig ikke længere end til vores Gin and Tonic Tasting Kit! Dette sæt indeholder alt, hvad du behøver for at udforske den lækre verden af gin og tonic, herunder en flaske prisbelønnet dansk gin og seks forskellige tonic drinks mixere. Med opskriftsforslag til den perfekte gin og tonic er dette sæt sikker på at afsløre hemmelighederne bag denne klassiske cocktail. Så hvorfor ikke hæve glasset på den gode smag med Gin and Tonic Tasting Kit?

                                       529,95 kr.

                                       Rundvisning & vinsmagning hos Guldbæk Vingård

                                       Lær om vine hos den familiedrevne Guldbæk Vingård i Nordjylland. Dagen byder blandt andet på rundvisning og smagning af 4 - 5 prisvindende vine. Du får et godt indblik i livet som vinbonde på de nordlige breddegrader, ligesom du bliver klogere på dyrkningsmetoder og produktion. 

                                       fra 225 kr.

                                       Flødebollekursus hos Social Foodies

                                       Få kreative flødebollefærdigheder på dette kursus hos Social Foodies, hvor du lærer alt om chokoladeovertræk og efterfølgende pynt. Du kommer til at lave og pynte i alt 10 forskellige flødeboller med marcipanbunde — som du natuligvis kan tage med dig hjem. 

                                       fra 349 kr.

                                       Cocktailkursus i Vladimirs Køkken

                                       Vil du også imponere gæsterne til din næste fest? Lær at mikse lækre cocktails hjemme hos dig selv. På kurset vil du lære de basale teknikker som Shaking, stirring, is, glastyper og smagskombinationer. Du kommer til at prøve kræfter med populære cocktails som Old Fashioned, French 75 og Pisco Sour.

                                       Sushikursus

                                       Er du vild med lækker sushi? Nu kan du lære at lave din egen sushi, og bagefter kan du nyde det overordentlige, lækre måltid, du selv har kreeret. En ægte sushikok står klar til at give dig professionel indsigt i den ikke helt så lette kunst at lave sushi.

                                       355 kr.

                                       Surdejskursus hos Simpel Surdej Studio

                                       Bliv surdejselsker efter dette intensive surdejskursus hos Simpel Surdej Studio i Viborg. Her bliver du 100% surdejskyndig, og du får både hævekurv, surdej og dagens opskrift med hjem. De lækre smagsprøver akkompagneres af kaffe, te og vand, så du ikke tørster i løbet af kurset. 

                                       fra 1200 kr.

                                       Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

                                       Er du fan af tv-programmet Nak og Æd? Så kom med ud i vildmarken i Mols Bjerge og få en vild gourmetoplevelse. I skal både sanke og tilberede mad ud fra gamle traditioner som jordovn, cowboykaffe og saltbagning. Der er desuden mulighed for overnatning i shelter eller eget telt.

                                       1250 kr.

                                       Chokoladekursus hos Det Søde Liv

                                       Er du ny og nysgerrig i chokoladeuniverset? Kom med på dette chokoladekursus i Vester Skerninge, hvor du lærer ‘the basics’ inden for temperering og fremstilling af forskellige chokolader. Kaffe, te og vand er inkluderet, og du får både kageæsker og opskrift med hjem. 

                                       fra 505 kr.

                                       Ølsmagning hos Ølsnedkeren

                                       Hos Ølsnedkeren i København kommer du til at smage hele 7 forskellige øl, mens der fortælles om smagsnuance og bryggeproces. På dette utraditionelle mikrobryggeri er nye teknikker og ingredienser en del af dagligdagen — glæd dig til en spændende rundvisning hos Ølsnedkeren! 

                                       fra 249 kr.

                                       Gaveguide: Vælg den bedste gave til far

                                       Oplevelsesgave til far

                                       Trænger far til at komme ud og opleve noget nyt? Eller er han manden der i forvejen har alt? Så er en oplevelsesgave den perfekte idé. Hvad end han er til action og har benzin i blodet, elsker mad eller trænger til lidt forkælelse, har vi idéerne til en oplevelsesrig gave til far.

                                       Hvad med at give far en oplevelse til noget, han ellers aldrig vil få prøvet og som opfylder selv de vildeste drengedrømme? For eksempel en prøvetur i en af verdens mest berømte sportsvogne: Ferrari. Bilen, der har en topfart på over 300 km/t og koster næsten 5 mio. kr.  Eller hvad med en paintball batlle – i kampvogn! Han kan også få en prøvetur på en Formel 1 bane eller være stuntman for en dag– det er noget der kan få adrenalinet op hos enhver!

                                       Er din far til store højder? Så er den perfekte gave en oplevelse højt over jorden. Overrask ham med en tur i luftballon 500 meter over jorden, et tandemspring eller en helikoptertur. Mulighederne er mange og vi har noget for enhver smag.

                                       Skal din gave til far være den helt store oplevelse for livet er ørkenrally i Dakar eller en todagestur på indlandsisen, det du leder efter. Det glemmer han med garanti aldrig!

                                       Er din far til mere rolige og fordybende oplevelser, er et spændende foredrag eller en vinsmagning gode bud på uforglemmelige oplevelser. Du kan med fordel medkøbe en plads til dig selv og skabe gode minder sammen, der varer resten af livet.

                                       En kulinarisk gave til far

                                       Elsker din far (også) mad? Man siger, vejen til en mands hjerte går gennem maven, og med en lækker kulinarisk oplevelse går du aldrig helt galt i byen!

                                       Hvad end han er en connaisseur, der elsker at nørde i alverdens vine, sætte pris på en god gammeldags hotdog eller trænger til at prøve noget nyt, har vi idéerne til en kulinarisk gave til far.

                                       Måske han skal forkæles med en lækker 3- retters middag? Så har du også muligheden for at tanke dobbelt op på goodwill-kontoen og invitere mor med, så dine forældre kan få en uforglemmelig oplevelse sammen.

                                       Hvis din far er ølentusiast er en ølsmagning den perfekte gave til for eksempel farsdagsgave, fødselsdagsgave eller julegave.  Det er en oplevelse for alle sanser, da han ud over at smage på en masse spændende øl også skal dufte til humle og malt og bliver klogere på hvordan øllet bliver til.

                                       Er din far mere til klassikere som en ristet med det hele, hvorfor så ikke give ham den helt store tur og lade ham gå amok i en pølsevogn? Én time. To mennesker. En pølsevogn at slå sig løs i = En sjov og anderledes gave til far, der helt sikkert bliver fortalt om lang tid fremover!

                                       Hvis din far foretrækker selv at udfolde sig i køkkenet, kan det være at han skal forkæles med noget nyt udstyr, for eksempel nogle knivskarpe kokkeknive, det ultimative BBQ-grillsæt eller eksklusivt vintilbehør – det kommer helt sikkert også dig selv til gode, når han skal prøve det af. Der er lige så mange muligheder som der er præferencer. Du skal blot finde ud af, hvad din far bedst kan lide, så sørger vi for at matche med den perfekte kulinariske gave til far.

                                       Grej og gadgets: sjov og praktisk gave til far

                                       En perfekt fødselsdagsgave til din far kan være noget fedt udstyr. Det er noget de fleste mænd elsker, men sjældent under sig selv at bruge penge på. Måske trænger han til at få frisket køkkengrejet op så han kan fremtrylle hjemmelavede lækkerier i køkkenet, eller til at få fornyet indholdet i værktøjskassen? Så har du en god undskyldning for at komme hjem til middag eller slippe for at aflevere det værktøj tilbage du lånte for to år siden og nok har forlagt. Og din far bliver med sikkerhed lykkelig for nyt grej!

                                       Det kan også være en gave til far, der gør dagligdagen meget nemmere, så han kan koncentrere sig om det, der er vigtigt. En robotstøvsuger er den nemmeste måde at slippe for noget af det, de fleste hader mest, nemlig støvsugning og så sparer de én for en masse tid.  En lommelygte af høj kvalitet eller en elektronisk p-skive er også oplagte gaver til manden, der elsker grej og kunne bruge en hånd på den praktiske front.

                                       Hvis din far er et legebarn, er nyt ”legetøj” den ideelle gave til far, for eksempel en drone, som I kan have det sjovt med og skabe oplevelser sammen. De fleste fædre elsker nye gadgets og vi har idéer til grej til alle interesser!

                                       Forkælelsesgave til far

                                       De fleste fædre er dårlige til at forkæle sig selv, så måske du skal hjælpe din far lidt på vej? Har han nogensinde prøvet at få en rigtig barbering, hvor han læner sig tilbage og bliver forkælet af en professionel barber?

                                       Er han til whisky, er en lækker flaske en oplagt gaveidé. Det er noget, fædre sjældent vil unde sig selv, men vil elske at nyde. Der findes uendeligt mange variationer af whisky, så lad bare din far gå om bord i whiskyens spændende univers.

                                       Trænger den gamle skjorte, din far har gået med i årevis til at blive skiftet ud? Så er et gavekort til en ny skjorte, der sidder perfekt den oplagte gave til far. Det vil din mor med sikkerhed også værdsætte.

                                       Parfume er noget mænd så godt som aldrig ofrer penge på til sig selv, men som de fleste bruger. Derfor kan det være den perfekte forkælelsesgave. Der er mange muligheder: Skal det være den, der rigtig dufter af ”far” eller trænger han til at prøve noget nyt? Uanset hvad, vil han blive virkelig glad for, at du har gjort dig umage med at udvælge til ham.

                                       Er der noget mere hyggeligt end en tur i biffen? En biograftur kan også være den perfekte gave til en omgang forkælelse til din far. Hvis du køber et gavekort, får din far den komplette biografoplevelse for to med sodavand og popcorn.  Det eneste han skal gøre, er at beslutte hvilken film, han gerne vil se. Så skulle hyggen vist være sikret!

                                       Forkælelse kan være mange ting og hvis du har anledningen, har vi idéerne til den perfekte forkælelsesgave til far.

                                       Gave til den nybagte far

                                       Barselsgaver er ikke kun til mødre, og flere og flere køber barselsgave til far. Midt i bleskift og søvnløse nætter trænger den nybagte far også til lidt forkælelse eller en hjælpende hånd. En elektronisk p-skive er en genial gave til far når han både skal have styr på at få baby, bleer, legetøj, barnevogn og alt det andet grej ind og ud af bilen så han slipper for at huske på den irriterende detalje.  Earpods er også uundværlige for den nybagte far, så han kan tage en pause fra babygråd med lidt musik i ørerne eller kan have hænderne fri til at holde kontakten med vennerne, selvom han konstant må vugge et spædbarn i armene.

                                       Du kan også lette arbejdet i dagligdagen ved at give en praktisk gave til far. For eksempel en robotstøvsuger, som tager sig af støvsugningen mens han får en velfortjent lur. Det giver helt sikkert også point hos den nybagte mor!

                                       Den nybagte far trænger helt sikkert til at komme lidt ud og så er en god bøf eller ølsmagning for to vejen frem, så han kan lade lidt op inden han skal hjem til bleskift og sutteflasker og han vil helt sikkert kunne leve længe på det.

                                       Den aktive gave til far

                                       Er din far en rigtig sportsmand eller trænger han til et kærligt puf op af sofaen? Så er gaven til en aktiv livsstil perfekt. Det kan være noget flot træningstøj, som øger glæden ved at være aktiv – og en mulighed for at endelig at sende de gamle joggingbukser på pension.

                                       Hvis han er til mountainbiking, hvorfor så ikke give ham en oplevelse med en fantastisk skovtur på mountainbike? Er han også til gadgets er en cykelcomputer den ideelle gave til far, så han kan nyde noget lækkert udstyr mens han holder sig opdateret på sine mål.

                                       Skal det være mere actionfyldt er kitesurfing eller tandemspring en perfekt idé og en oplevelse for livet – måske endda noget I kan gøre sammen? Den aktive far vil helt sikkert elske det.

                                       Den personlige gave til far

                                       Skal gaven til din far være noget unikt og personligt som viser at du virkelig har gjort dig umage for at finde den perfekte gave til netop ham? Så har vi selvfølgelig også løsningen på det.

                                       En gavekurv med alle din fars yndlingslækkerier vil med sikkerhed falde i god jord som gave til far og det er tydeligt at se, at du har gjort dig umage for at finde noget til netop ham.  Den kan for eksempel indeholde øl, vin, te, lakrids, chokolade eller nødder – alt det, han godt kan lide. Det eneste du skal gøre, er at udvælge nogle af din fars yndlingslækkerier, så samles det i en smuk gavekurv til ham. Det er både nemt og personligt og en sikker favorit.

                                       Vil du tage din far med en tur ned ad mindealléen? Så er en personlig fotobog den perfekte idé i gave til far. Det kan også være en perfekt gave fra dine børn til deres far i anledning af for eksempel fars dag. En fotobog med dine egne billeder og tekst til er en rigtig flot og personlig gave, som helt sikkert fremmaner tårer i øjnene hos selv den mest hårdføre. Vis din far hvor meget jeres fælles oplevelser betyder for dig og få dem foreviget i en smuk indbinding. Det er helt unikt og ideelt til manden, der har alt.

                                       Find den rette gave til far

                                       Fædre er nogle af de sværeste at finde en gave til og sommetider kan det være fristende bare at købe et par sokker – igen. Men når man gerne vil give sin far lidt tilbage for alt det, han har gjort for én, må det godt være noget mere spændende og personligt. Hvad end din far er aktiv, vinelsker, adrenalinjunkie eller noget helt fjerde, findes den perfekte gave. Du skal blot finde ud af, hvad der interesserer din far, og så er vi klar med en lang række muligheder, der passer til netop ham. Du skal ikke engang ud i butikkerne og lede: vi har listet dem alle op her på siden, så du kan blive siddende i sofaen og scrolle vores liste med sjove, lækre og anderledes idéer til en gave til far igennem. Når du har fundet den rette, kan du nemt og bekvemt bestille den fra din egen stue. Så bliver det vist ikke nemmere og du sparer en masse tid.

                                       FAQ om gaver til far

                                       Er du så heldig at have en vidunderlig far som snart har fødselsdag eller på anden vis fortjener din opmærksomhed og en gave? Så har du muligvis også et par spørgsmål angående det at give gaver til ens far, vi håber at vi her har besvaret dine spørgsmål.

                                       Hvad er en god gave til far?

                                       En god gave til far er en gave som han enten har ønsket sig eller en god gave som han slet ikke vidste han ønskede sig.

                                       Hvorfor give en gave til far?

                                       Du skal glæde og overraske din kære far med en gave, for at vise at du holder af ham og naturligvis ligeledes fordi det er dejligt at give.

                                       Hvor meget koster en gave til far?

                                       En gave til far koster 150-500 kr. det er dog ligeledes muligt at lave en hjemmelavet gave til far langt billigere, ligeleds kan man også fint bruge flere end 500 kr. alt efter temperament.