20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Gave til fernisering

Du står måske i den heldige situation, at du er blevet inviteret til fernisering inden længe. Det kan være at du før har været til ferniseringer, hvortil du er bekendt med hvad der her vil ske. Det kan også være at det er første gang, at du er blevet inviteret med til et dette. Uanset hvad, er der hurtigt en række spørgsmål der melder sin ankomst på nethinden. Disse er typisk omkring, om man bør have gave med til fernisering. Det kan også være at det er spørgsmålet omkring, hvad tager man med til en fernisering, som der præger nethinden. Uanset hvilken årsag eller situation du står i, kan du med fordel læse med videre her og forskellige ideer hertil.

Se alle gaveidéer til fernisering nedenfor.

  Gin & tonic tower tasting kit

  Leder du efter den perfekte gave til gin-elskeren i dit liv? Så kig ikke længere end til vores Gin and Tonic Tasting Kit! Dette sæt indeholder alt, hvad du behøver for at udforske den lækre verden af gin og tonic, herunder en flaske prisbelønnet dansk gin og seks forskellige tonic drinks mixere. Med opskriftsforslag til den perfekte gin og tonic er dette sæt sikker på at afsløre hemmelighederne bag denne klassiske cocktail. Så hvorfor ikke hæve glasset på den gode smag med Gin and Tonic Tasting Kit?

  529,95 kr.

   Kvalitets vinpakke

   Ah et godt glas vin i solen, til den gode middag, til fejringen, til sorgerne...Hos Winefamily får man lækker kvalitetsvin til kostpris, så hvis du kender nogen der skal fejres eller som bare har fortjent lidt ekstra godt at drikke, så giv dem en vinpakke fra Winefamily.

   370 kr.

    24 karat guldrose

    Alle ved, at kvinder elsker røde roser, og det er da også tradition at købe et dusin røde roser til den, man elsker, når det kommer til Valentinsdag. Hvis du leder efter noget, der kan overgå et dusin røde roser, så kig med her. Denne 24 karat guldrose vil med garanti imponere din kæreste og for markere dig som den romantiske kæreste.

    399 kr.

     Baileys Collection Stor Chokoladeæske

     Den ultimative chokoladeæske til voksne kommer her i form af denne Baileys Collection pakke. Baileys-likør og chokolade i en skønsom blanding med kaffe og brownie smagsnuancer i både mørke, lyse og hvide chokoladetoner — mere gennemført lækkert bliver det ikke! 

     299 kr.

      Hoptimist

      Der findes en Hoptimist til enhver lejlighed! De er sjove, søde og moderne, passer ind i ethvert hjem.

      160 kr.

       Kvalitets kaffe

       Kender du en ægte kaffeelsker? Så forær dem noget lækker kvalitetskaffe fra Teacup. Deres kaffebønner er ristet til perfektion, hvilket sikrer dig en lækker og tilfredsstillende kop kaffe hver gang. Uanset om du foretrækker økologisk kaffe, Fair Trade-kaffe, single origin-kaffe, espresso eller cappuccino.

       65 kr.

        Gavekurv med vin, og sødt til ganen

        Sig det med en lækker gavekurv fyldt med lækkerier. Gavekurven pakkes fint ind som gave og indeholder god vin samt forskellige former for kvalitetschokolade. Den perfekte gave til dem med en sød tand.

        400 kr.

         God flaske champagne

         Med gode bobler går man aldrig galt i byen! Forkæl modtageren med en god flaske bobler som er nøje udvalgt. Skal det være Veuve Clicquot, Möet eller noget tredje? Find alt den information du skal bruge for at vælge de rigtige bobler her - og ja de sender ogå -)

         359,95 kr.

          En god flaske gin

          Sommeren er ingenting uden gode gin og tonics ad libitum i solen, og her kan du sætte turbo på med en dejlig flaske gin og forkæle din far, mor eller veninde med drinks lidt udover det sædvanlige. Vælg en lækker flaske med high end gin til jeres drinks, og I er garanteret en lækker sommer.

          fra 179 kr.

           Oplevelsesgavekort

           Giv en du har kær en på opleveren med et oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse. Modtageren kan fx vælge mellem whiskeysmagning, bridgewalking og spaophold. Med andre ord er der med garanti en oplevelse for enhver smag.

           500 kr.

           Gaveguide: Ferniseringer

           Som benævnt kan det være, at du står med din første invitation til en fernisering. Det kan hertil være, at du er lidt i tvivl om, hvad en fernisering egentligt er. For at gøre en lang historie kort, er en fernisering ganske enkelt, en form for kunstudstilling. Selve stemningen under en fernisering, er således ofte præget, af en meget afslappet stemning. Dette skyldes bl.a. at den primære formål med en fernisering, er at vise sin nye kunst frem. Er man således inviteret til en fernisering, vil man typisk gå rundt iblandt kunsten. Der vil tilmed ofte bliver skænket lidt koldt til ganen, hvilket sætter prikken over i’et til den hyggelige stemning. En fernisering er således ikke det samme som en reception, da man bl.a. ikke får serveret buffet mm. Til en fernisering åbnes selve udstilling derimod oftest med en lille tale om selve udstillingen. Her vil både kunstneren samt galleriet oftest deles om denne tale, for at få begge perspektiver fortalt.

           Gaver til ferniseringsfest

           En fernisering er således også en slags åbningsfest for en ny kunstudstilling. Denne finder således sted, på selve startdagen for udstillingen. En fernisering er således en måde hvorpå man fejrer en færdig lavet kunst udstilling. Hertil fejre selve kunstneren, at han eller hun er færdig med selve kunsten. Imellem tiden fejrer selve galleriet at have fuldført, et vellykket stykke arbejde. Dette arbejde handler om at gøre opmærksom på udstillingen samt at invitere forskellige mennesker hertil. En fernisering er således også et godt sted, at kunne møde nyde mennesker der dele ens kunst inspiration. Når du er blevet inviteret til fernisering, er det tilmed almindeligt velset, at bringe en værtindegave med. Dette gælder især hvis du har en tæt tilknytning til selve kunstneren bag udstillingen.

           Fernisering gave

           Det er således ikke selve galleriet som der står for udstillingen, som der her skal forkæles med en gave til fernisering. Det er derimod naturligvis kunstneren bag selve udstillingen. Men hvad giver man så egentlig i gave til fernisering? Det er et godt spørgsmål, som der egentlig ikke findes noget entydigt svar på. Til en fernisering, kan du bringe nærmest alt med som gave. Det er dog vigtigt at tilføje, at det ikke bør være en overdådig dyr gave. Prisniveauet på en sådan gave, er således meget i retning af prisniveauet for en almindelig værtindegave. Det vil med andre ord sige, at det mest passende som regel er i en prisklasse af 100kr – 250kr. Man bør hertil som maksimum ikke overstige 500kr. Men hvad bør man så give?

           Ligesom prisniveauet lader sig inspirere af den almindelige værtindegaver, så gør indholdet det også på næsten samme måde. Et eksempel på en god fernisering gave, kunne således være en god flaske vin. Det kan også være en god flaske Whisky eller to gode specielle øl. En anden mulighed kan også være at give en lækker æske chokolade i ferniserings gave. Hertil findes der et væld af mulighed, der blot venter på, at du kigger nærmere på. Du kan således både finde chokoladeæsker med smagsfulde fyldte chokolader men også alverdens chokoladefigurer. En anden mulighed, som der tilmed er ret så klassisk, er at finde en fin buket blomster. Blomster kan som bekendt sammensættes i alverdens kombinationer, hvortil der med sikkerhed også findes den helt rette for dig. Denne gave, er tilmed let og enkel at køre forbi for at købe på vejen afsted til ferniseringen. Den er således også god til hvis man først kommer i tanke om en gave i sidste øjeblik.

           FAQ om gaver til fernisering

           Skal du til fernisering? Så er det naturligvis god stil at medbringe en fin gave, hvilket godt kan give anledning til spørgsmål, derfor har vi lavet denne FAQ som gerne skulle besvare dine spørgsmål hvis du måtte have nogle.

           Hvad er en god gave til fernisering?

           En god gave til fernisering er en lille men glædelig ting, dette kunne være en buket blomster, chokolade eller en flaske vin.

           Hvorfor give en gave til fernisering?

           Du skal give en gave til fernisering for at vise din glæde ved arrangementet og den invitation som du eventuelt har modtaget.

           Hvor meget koster en gave til fernisering?

           En gave til fernisering koster 100-500 kr. du kan vælge at give en fin æske chokolade eller en lidt dyrere buket blomster, begge dele er en glimrende gave til fernisering.