Gave til forældre

Se de 80+ bedste gaver til forældre i 2021

At finde en god gave til forældre er noget, der kan betyde rigtig meget. For alle levende mennesker betyder forældrene rigtig meget, og det har de altid gjort. Det skal man derfor også sørge for at vise dem, og man skal gøre det, så ofte man kan. Der kan altid findes en god anledning til at give gode gaver til dem, man holder af, og at finde gaver til forældre er altid ganske oplagt. Det behøver ikke være dyrt at købe gaver, men man behøver nu såmænd heller ikke at prøve på at finde de billigst mulige gaver. Dog skal man altid huske, at det er tanken, der tæller, og ikke prisen. Man kan findes masser af inspiration til at vælge de rigtige gaver, og selvom det kan være svært at komme i tanker om, hvad der kan være det bedste at give, så skal man ikke lade sig bremse.

Se alle gaveidéer til forældre nedenfor.

Indholdsfortegnelse

Denne side indeholder reklamelinks

Tassen Humørskål XL Barfing

Priser fra: 229,00 DKK

Kommer svigermor på besøg? Eller kommer den irriterende kollega, der aldrig tier stille, til middag? Vis dine følelser med denne søde og sjove Humørskål fra Tassen, der rent ud sagt spytter lækkerier ud

Utenu Spulerør til Haveslangen

Priser fra: 99,00 DKK

Trænger bilfælgene, facaden eller havemøblerne til en rengøring? Glem alt om kedelig skrubben og skuren – med Utenu Spulerør på haveslangen spuler du indgroet snavs væk med højt vandtryk! Røret er 75 cm langt og når nemt selv svært tilgængelige steder.

Multitopnøgle 3/8″

Priser fra: 79,00 DKK

Erstat dit topnøglesæt med en smart multitopnøgle! Denne universale topnøgle tilpasser sig møtrikkens størrelse og form og virker også på beskadigede møtrikker og beslag i usædvanlige størrelser. Spænd alt lige fra kroge og beslag til møtrikker og bolte i

Send gavekurv

Priser fra: 215,00 DKK

Forkæl din modtager med en dejlig gavekasse fyldt med lyse specialøl og smukke blomster! Bestil online her. Vores blomsterlevering dækker hele Danmark!

Baileys Collection Stor Chokoladeæske

Priser fra: 299,00 DKK

Drømmekombinationen chokolade og likør bliver virkelig maksimeret i denne kæmpestore chokoladeæske fyldt med Baileys-chokolade! Den elegante æske Baileys Collection indeholder praliner af mørk, hvid og mælkechokolade, som er smagt til med likør, brownie o

Gavekurv med god lakrids

Priser fra: 300,00 DKK

Køb en flot gavekurv og bestem selv, hvor meget du synes skal være i den. Alt efter hvilket prisleje du vælger, kommer der flere søde sager til i kurven.

Gavekurv med vin, og sødt til ganen

Priser fra: 400,00 DKK

Her ser du muligvis den optimale gavekurv, indeholdende både vin, chokolade og lakrids. Perfekt til en god værtindegave eller bare til én du holder af.

Køb gavekurv med weekendhygge

Priser fra: 775,00 DKK

Køb en lækker gavekurv/gavekasse fra Bloomit og få den fyldt med lækre sager som chokolade, specialøl, lakrids og mousserende vin. Indhold efter prisvalg.

Gavekurv med blomstrende kærlighed

Priser fra: 900,00 DKK

Giv din elskede mor, kollega eller en hel tredje denne lækre blomsterkurv. Gavekurven sprudler af glæde, farver og ren kærlighed til alle lejligheder.

Vin og chokolade, Lækker gavekurv

Priser fra: 995,00 DKK

Sørg for at købe romantiske roser, mousserende vin og chokolade. Hos Bloomit gør vi det nemt for dig, når du skal forkæle eller fejre en du har kær.

3-dages storbyferie i Europa m. morgenmad

Priser fra: 1.499,00 DKK

Nyd et ophold i en valgfri europæisk storby med én du holder af. Med dette gavekort får I to overnatninger inklusive morgenmad på et valgfrit hotel i Europa. I bestemmer jer selv destinationen og hvad rejseprogrammet ellers byder på.
 
Når du aktiverer

3-retters middag med vin på Madklubben

Priser fra: 999,00 DKK

En hyggelig aften med lækker 3-retters menu. Det eneste, du selv skal sørge for, er det gode selskab, og så er I ellers klar til at få en uforglemmelig aften, hvor kokken på en af de mange mulige restauranter forkæler jer. I starter ud med en lille appetizer efterfulgt af hovedretten og til sidst en lille dessert at gå hjem på. Suppler gerne eventuelt med en god flaske rødvin.

Middag for 2

Priser fra: 499,00 DKK

Nyd en dejlig aften i hinandens selskab med en lækker middag for to.
 
Gavekortet kan bruges på caféer og restauranter i hele landet, der er fulde af atmosfære og som egner sig fantastisk godt til hyggeligt samvær. Vælg jeres foretrukne og prøv deres f

Flyv i Luftballon

Priser fra: 1.995,00 DKK

God udsigt? Tjek. Godt vejr? Tjek. God gave? Tjek.
Tag en ven under armen og kast jer ud i en flyvetur med luftballon helt oppe under skyerne. Her er rig mulighed for at se naturen på en måde, I aldrig har gjort før, og kurven på en luftballon er den oplagte photo-opportunity, hvis man vil have et flot billede sammen som minde.

Afternoon tea hos Peter Beier

Priser fra: 450,00 DKK

I Peter Beiers cafe har de skabt et univers, hvor chokolade og oplevelser er i centrum. Her bydes der på et stort udvalg af fantastiske chokolader, kaffe og varme/kolde chokolade drikke i forskellige udgaver, vin som komplimentere din yndlingschokolade sa

4-dages storbyferie i Europa

Priser fra: 1.999,00 DKK

Europa kan byde på et væld af historie og spændende byer at besøge. De fleste af os kender til de mest populære af dem: Paris, London, Berlin, Rom. Mange af os har formentligt også besøgt et par af disse historiespækkede byer, men Europa har meget mere at

Herremiddag for 2

Priser fra: 795,00 DKK

Store bøffer steg i smør og masser af god rødvin. Forkæl din far, bror eller ven med en vaskeægte herremiddag, hvor I sammen kan spise jer igennem en stor bøf og nyde hinandens selskab, før I senere triller mætte hjem.

Guidet segway-tur i København

Priser fra: 349,00 DKK

Oplev København fra en segway. En professionel guide vil tage dig under sine vinger, og vise dig vores smukke hovedstad. Når I ankommer vil I efter check-in få udleveret hjelme og radioer samt møde jeres gudie. Herefter vil der være træning på banen bag b

Tivoli Turpas

Priser fra: 245,00 DKK

Tivoli er altid en oplevelse, uanset hvornår på året man besøger Haven. Om sommeren kan man nyde solskinnet, de glitrende springvand og duften af popcorn. Tager du derind på en fredag, kan du starte dagen med at prøve kræfter, med nogen af Tivolis 26 stor

En god bøf for 2

Priser fra: 499,00 DKK

Prime rib, T-bone eller måske en Tomahawk? Udskæringerne er lige så mange som mulighederne for de forskellige restauranter, der steger og serverer en god bøf. Forkæl dig selv eller manden i dit liv med en god bøf af høj kvalitet, og nyd eventuelt et glas god rødvin til.

Luksusbrunch for 2 personer

Priser fra: 299,00 DKK

Lørdag og søndag morgener er bedst brugt på én måde: med en stor, lækker om gang bruch foran sig. Her får I muligheden for at forkæle jer selv med friskbrygget kaffe, juice, wienerbrød, skyr og frisk frugt, så I er sikre på at få en god start på dagen. Tag din bedste ven eller kæreste i hånden til denne lækre oplevelse.

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Priser fra: 1.250,00 DKK

Kom med ud i “vildmarken” i Mols Bjerge og få en vild gourmetoplevelse. En god oplevelse, hvis du godt kan lide TV-programmet Nak og Æd.

Østerssafari i Limfjorden

Priser fra: 299,00 DKK

Er du klar på en Østerssafari med Limfjordsøsters? Så skal du prøve denne oplevelse. Den har i skrivende stund 18 5-stjernede anmeldelser.

Guidet tur med en hjemløs

Priser fra: 99,00 DKK

Få et unikt indblik i, hvordan livet også kan være i en storby, når du kommer med en hjemløs eller misbruger rundt på guidet tur.

Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 245,00 DKK

Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

Find de bedste gaver til forældrene

Når man er på udkig efter en gave til mor og far, så handler det også om at tage en chance, for der er god mulighed for, at det vil glæde rigtig meget. Sommetider vil der være en specifik anledning og årsag til at give gaver, mens man til andre tider kan vælge at give en god gave ud af den blå luft. Det sidste vil især kunne overraske forældrene. Dog må man også huske at finde en god julegave til mor og far, for her holder de også rigtig meget af at blive tænkt på. Det gør alle mennesker rent faktisk, men mor og far er altså ikke nogen undtagelse. Alt for mange børn glemmer at vise forældrene deres evige taknemmelighed, så hvis man gerne vil gøre lidt ekstra, kan det være en god idé at købe en rigtig fin gave.

Find de bedste gaveidéer

Det er desværre ikke altid sådan, at forældrene har nogle deciderede ønsker. Og slet ikke, hvis man vælger at give en gave helt uden anledning, og det er jo især sådan en gave, der ofte kan sprede usædvanlig meget glæde. Men heldigvis kan man finde en hel masse gaveidéer til forældre, og man vil også kunne finde de gaveidéer, der passer præcis til de forældre, man har. Det betyder med andre ord, at man altså ikke nødvendigvis behøver at have fået en ønskeseddel, for at man kan finde nogle gode gaver, der bringet glæde. Det skader dog alle at spørge efter en ønskeseddel, da det jo også sommetider gør det noget nemmere. Man bør uanset anledning altid sigte efter en personlig gave til mor og far. Og hvorfor så det, tænker du sikkert? Jo, fordi det naturligvis altid bringer langt større glæde.

Husk også julegaverne

Når julen nærmer sig, skal man også huske at finde nogle rigtig gode gaver til dem, man holder af. Der er mange, der søger på julegave til forældre, og det gør de naturligvis, fordi det kan være svært at finde ud af, hvad man skal give. Julen er en betydelig højtid for os her i Danmark, og julegaver til forældre betyder også rigtig meget. Sommetider er det helt oplagt at købe en fællesgave til forældrene, mens det til andre tider er fordelagtigt at købe en gave til hver. Her må man finde ud af, hvad man foretrækker, og man kan også eventuelt vælge at købe gaver sammen med sine søskende. Så kommer der i hvert fald lidt flere penge til, men det kan også være, at de har nogle idéer, som man ikke selv har. Det er også værd at vide, at det altid er meget forskelligt, hvilke ønsker forældre har.

Husk også adventsgaver

Der er ikke noget bedre end december måned, og sådan er det jo selvfølgelig fordi, at det er en måned, hvor det er muligt at bringe en masse lys ind i livet. Årstiden er mørk og kold, og det er derfor den helt rette anledning til at varme hjerte. Det er ikke blot børn, der i denne tid bliver lykkelige for adventsgaver – man kan også sagtens finde adventsgaver til forældre, og det er vitterligt noget, der kan bringe stor glæde. Det er de færreste forældre, der forventer at få gaver i denne tid, og særligt hvis det ikke er noget, de er vant til. Gaver fra børn til forældre kan dog skabe så meget glæde i hjemmet, at det bliver helt fantastisk. Hvis du går med tanker om dette, kan du være sikker på, at dine forældre vil blive meget glade, og det er jo dét, som det handler om.

Find de bedste gaver til nybagte forældre

Nybagte forældre er også i den kategori af forældre, der fortjener en gave. Der er snart ikke noget bedre tidspunkt at modtage en god gave på, og der er en hel masse at vælge imellem. Det er også her, at der er nogen, der særligt trænger til en stor omgang forkælelse, og det skal de bestemt have. Den bedste gave til nybagte forældre kan eksempelvis være et skønt spaophold eller en anden dejlig oplevelse til par, som de kan tage i brug, når barnet bliver lidt ældre. Man kan også give dem nogle gode ting til hjemmet eller noget helt andet. Det er blot deres glæde, der skal være i højsædet.

Giv forældre gaver i den rette anledning

Der er altid mange gode grunde til at give forældre en gave, og det er uanset, om det drejer sig om jul, fødselsdag eller noget helt andet. Det er også muligt at finde en gave til forældre der har alt, og selvom det godt kan virke uoverkommeligt, så er det bare slet ikke svært, når man får hjælp til det. Man kan også finde en rigtig god barselsgave til forældre, så de får det, de fortjener. Der findes et væld af gaver derude, der kan bringe lykke ind i livet. Når man kender forældrene godt, bliver det selvfølgelig lettere at finde en god gave, men i dag er alle vi mennesker så heldige, at internettet gør det nemt for os. Det tager ikke langt tid at finde et godt overblik over potentielle gaver, og så er det bare at mærke efter, hvad det er for en gave, der skal vælges. Man skal huske, at man ikke skal gå på kompromis, når man skal give gaver.

Vi skal huske at glæde hinanden med gaver

For os mennesker er der rigtig mange måder at glæde hinanden på. Det skal vi sørge for at gøre hver eneste dag, og sommetider er det eneste rigtige, der er at gøre, at købe en gave. Man kan også få gaver fra forældre, og det er jo bestemt også noget, der glæder rigtig meget. Sådan har alle det nok, og der findes nok så godt som ikke et eneste mennesker her i Danmark, der ikke bliver ualmindeligt glad for at mærke, at det er værdsat. En gave har præcis den værdi, vi giver den, og når man vælger at glæde andre på denne måde, så giver man noget af sig selv. Med en god gave til forældre kan man vise dem, at man holder af dem, og at man er glad for alt det, de har gjort for en. Det kan man altid finde en god anledning til at gøre.

FAQ om gaver til forældre

Skal du til at finde en gave til dine forældre fordi anledningen er til det? Så har du muligvis et spørgsmål eller to til opgaven, men heldigvis har vi i denne FAQ besvaret de oftest stillede spørgsmål om netop gaver til forældre, så vi håber meget at kunne besvare dit spørgsmål her.

Hvornår giver man gaver til forældre?

Man giver gaver til ens forældre når anledningen er til det, dette kunne være fødselsdag, bryllupsdag, juleaften eller noget lignende.

Hvorfor giver man gaver til forældre?

Man giver gaver til ens forældre for at glæde dem og fordi det er dejligt at give og derved vise dem ens taknemmelighed og glæde ved at have dem som forældre.

Hvad er en god gave til forældre?

En god gave til ens forældre er en gave som de sammen kan nyde, dette kan være alt lige fra dejlig chokolade til et vidunderligt ophold.

Skriv en kommentar

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. Truestory er Danmarks førende til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.