20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Gave til forældre

At finde en god gave til forældre er noget, der kan betyde rigtig meget. For alle levende mennesker betyder forældrene rigtig meget, og det har de altid gjort. Det skal man derfor også sørge for at vise dem, og man skal gøre det, så ofte man kan. Der kan altid findes en god anledning til at give gode gaver til dem, man holder af, og at finde gaver til forældre er altid ganske oplagt. Det behøver ikke være dyrt at købe gaver, men man behøver nu såmænd heller ikke at prøve på at finde de billigst mulige gaver. Dog skal man altid huske, at det er tanken, der tæller, og ikke prisen. Man kan findes masser af inspiration til at vælge de rigtige gaver, og selvom det kan være svært at komme i tanker om, hvad der kan være det bedste at give, så skal man ikke lade sig bremse.

Se alle gaveidéer til forældre nedenfor.

  Plakater til pynt

  Lav en personlig plakat der med garanti vil give modtageren et smil lå læben eller vælg en flot designerplakat der passer lige ind i modtagerens indretning. Plakater og vægkunst kan virkelig være med til at sætte stemningen i et rum og hos Citatplakat er det kun fantasien der sætter grænser.

  Fra 149,95 kr.

   Mor tar det tungt. Far tarteletter

   Har din far også humor?Giv din far en sjov plakat med en ægte plat far-joke. Plakaten er flot designet og vil med garanti bringe smilet frem hos de fleste, også mødre.

   299 kr.

   Guidet tur med en hjemløs

   Har du nogensinde overvejet, hvordan det er at leve som hjemløs? Nu kan du eller en heldig gavemodtager få et helt unikt indblik i livet som hjemløs via en guidet tur med en tidligere hjemløs i Aarhus. I går blandt andet rundt i byen og besøger forskellige opholdssteder.

   130 kr.

   Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

   Er du fan af tv-programmet Nak og Æd? Så kom med ud i vildmarken i Mols Bjerge og få en vild gourmetoplevelse. I skal både sanke og tilberede mad ud fra gamle traditioner som jordovn, cowboykaffe og saltbagning. Der er desuden mulighed for overnatning i shelter eller eget telt.

   1250 kr.

    Tassen Humørskål XL Barfing

    Mangler du en sjov gave? Denne serveringsskål til slik og andre søde sager er et sjovt indslag på bordet, og den vil med garanti få samtalen igang. Skålen er fremstillet i porcelæn og tåler både microovn og opvaskemaskine.

    229 kr.

     Utenu Spulerør til Haveslangen

     Leder du efter den perfekte gave til manden der har alt? Med dette smarte spulerør til haveslangen bliver bilvasken til en leg. Hvis bilfælgene, facaden eller havemøblerne trænger til en rengøring, så glem alt om kedelig skrubben og skuren - med spulerøret på haveslangen spuler du indgroet snavs væk med højt vandtryk på ingen tid!

     99 kr.

      Baileys Collection Stor Chokoladeæske

      Den ultimative chokoladeæske til voksne kommer her i form af denne Baileys Collection pakke. Baileys-likør og chokolade i en skønsom blanding med kaffe og brownie smagsnuancer i både mørke, lyse og hvide chokoladetoner — mere gennemført lækkert bliver det ikke! 

      299 kr.

       Far tar det tungt. Mor tarteletter – plakaten

       En sjov plakat til din mor eller far, som de bestemt vil komme til at smile af.

       199,95 kr.

       Østerssafari i Limfjorden

       Elsker du østers? Eller kender du en østershader, der skal omvendes? Så skal du prøve en Østerssafari med Limfjordsøsters. En østerssafari inkluderer 2-3 timers østersafari med en naturguide, tilberedning af de friskfangede østers på grill, champagne og masser af østers til at tage med hjem.

       249 kr.

        Fine lysestager

        Skæret fra levende lys er med til at skabe hygge og stemning uanset årtiden. Giv en du har kær et flot lysestage, der kan sprede stemning og hygge i deres hjem. Lysestager findes i mange materialer og stilarter, så det er let at finde en der passer uanset indretning.

        fra 100 kr.

         Frugttræer

         Den ultimative gave til have-elskeren! Frugttræer kræver kærlighed og pleje i starten, men når de trives giver de frugt i mange år, og vil være en stor glæde de næste 10 år som minimum.

          ENOTECA væghængt flaskeholder

          Mangler du en god gave til hjemmet? Forær modtageren en smuk flaskeholder fra Enoteca i lyst træ. Flaskeholderen er fremstillet i enkelt flot design og vil passe ind i de fleste hjem.

          449 kr.

          Ølsmagning hos Braunstein

          Kom på en oplevelsesrig rundvisning hos Braunstein Bryggeri i Køge. Her får du lidt af hvert at vide om øl, ingredienser, og bryggeriets historie. Du kommer til at smage på 4 forskellige Braunstein øl, og der vil være mulighed for tilkøbe mad i pakhuset. 

          fra 150 kr.

           Ankarsrum AKM 6230 røremaskine

           Kender du en der elsker at være i køkkenet? Forær dem denne lækre røremaskine fra Ankarsrum og de fleste opgaver bliver som en leg. Uanset om der skal æltes dej eller laves is, er Ankarsrum en solid kvalitetsmaskine der sikrer et godt resultat.

           4695 kr.

            Helens bog om dit barns udvikling

            Denne bog er et must for enhver forælder med et lille barn. Den giver værdifuld indsigt i, hvordan dit barn tænker, føler og handler på forskellige stadier i de første tre år. Denne forståelse vil hjælpe dig til bedre at imødekomme deres behov og støtte deres udvikling.

            179 kr.

            Flyv i Luftballon

            God udsigt? Tjek. Godt vejr? Tjek. God gave? Tjek.nnTag en ven under armen og kast jer ud i en flyvetur med luftballon helt oppe under skyerne. Her er rig mulighed for at se naturen på en måde, I aldrig har gjort før, og kurven på en luftballon er den oplagte photo-opportunity, hvis man vil have et flot billede sammen som minde.

            2495 kr.

             Termokrus

             Giv et flot termokrus til den, der ofte er på farten. Uanset om det er i bilen på vej til arbejde eller på gå-turen, så er det praktisk og lækkert at have et termokrus ved hånden, så man kan nyde en varm drik undervejs.

             fra 150kr kr.

              Mindeboks til barnets første år

              Et barns første år er en helt særlig tid, fuld af mange nye og fantastiske oplevelser, som man gerne vil huske for evigt. Giv en mindeboks designet til at indeholde alle de dyrebare minder fra barnets første år, fra den allerførste lille milepæl til den sidste store milepæl.

              Ølsmagning hos People Like Us

              Kom til en spændende ølsmagning med en utraditionel vinkel hos People Like Us. Øllet brygges af folk fra forskellige marginaliserede grupper, og smagsvarianterne er mangfoldige og fantastiske! Her får du lov at prøve 5 forskellige specialøl i hyggelige og uformelle omgivelser. 

              fra 175 kr.

               Champagneglas – Frederik Bagger

               Champagneglas der skal bruges til de særlige lejligheder, er altid en god gave. Det er også en gave, man vil sætte særlig pris på, da de netop kun bruges til særlige lejligheder.

               400 kr.

                Giv den lille nyfødte en fin kuglerangle

                Den fine pastelfarvede kuglerangle er sammensat af trækugler der er glaseret med naturlige farver. Ranglen er superfin til baby men kan også bruges når baby bliver lidt større og skal træne motorik. Kuglerne er bevægelige og gode for små babyhænder at gribe i. En super fin lille barselsgave.

                149 kr.

                Luksusbrunch for 2 personer

                Lørdag og søndag morgener er bedst brugt på én måde: med en stor, lækker om gang bruch foran sig. Her får I muligheden for at forkæle jer selv med friskbrygget kaffe, juice, wienerbrød, skyr og frisk frugt, så I er sikre på at få en god start på dagen. Tag din bedste ven eller kæreste i hånden til denne lækre oplevelse.

                fra 145 kr.

                 Flot fødselsdagstog fra Konges Sløjd

                 Et fødselsdagstog er den fineste fødselsdagstradition som kan følge familien gennem hele livet. Toget kan stilles frem hvert eneste år når barnets fødselsdag skal fejres men også til resten af familien. Det fine tog fra Konges Sløjd er lavet i stentøj med flotte cirkusfigurer i afdæmpede farver.

                 549 kr.

                  Kvalitets vinpakke

                  Ah et godt glas vin i solen, til den gode middag, til fejringen, til sorgerne...Hos Winefamily får man lækker kvalitetsvin til kostpris, så hvis du kender nogen der skal fejres eller som bare har fortjent lidt ekstra godt at drikke, så giv dem en vinpakke fra Winefamily.

                  370 kr.

                  Ølsmagning hos Bryggeriet Flakhaven

                  Kom på besøg hos Bryggeriet Flakhaven i Odense og find ud af hvilken øltype du er. Du får en rundvisning i Flakhavens mikrobryggeri, samt fortællinger om bryghusets historie, mens du får lov at smage på 5 vidt forskellige øl. 

                  fra 150 kr.

                   Brætspil

                   Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

                   255 kr.

                   Ølsmagning hos Ø-Bryg

                   Kom til en spændende ølsmagning hos Ø-Bryg på Thurø i det Sydfynske Øhav. Du får ølfortællinger og smagsprøver - og du lærer, hvordan forskellige brygprocesser har indflydelse på øllets smag og udseende. Som en ekstra bonus får du dit helt eget Ø-Bryg ølglas med hjem. 

                   fra 175 kr.

                    Den lille giraf fra Fablewood

                    Giv den lille nyfødte en gave der vil følge ham eller hende i mange år frem. Den lille giraf fra Fablewood er magnetisk og oplagt som begynderlegetøj når barnet skal lære at samle og skille ad. Samtidig er det en fin og æstetisk figur man kan have stående på hylden og som barnet kan tage med videre til sit eget hjem.

                    249 kr.

                     Chokoladefontæne

                     Hvem har ikke drømt om at stikke hovedet ind under en chokoladefontaine og bare spise løs af den lækre perfekt tempererede chokolade? Nu kan du forære en du har kær deres helt egen chokoladefontaine. Eller måske en gave til dig selv? Bare rolig, ingen kigger.

                     199 kr.

                      Vin og chokolade, Lækker gavekurv

                      Forkæl din udkårne med en flot buket roser, sprudlende vin og lækker chokolade. Perfekt til en hvilken som helst speciel anledning, og en altid sikker vinder hos hende (eller ham) med en sød tand. Som altid søger Bloomit for detaljerne, du skal bare vælge rosernes farvenuancer. 

                      795 kr.

                       Sengetæppe

                       Et lækkert sengetæppe kan virkelig være med til at fuldende stemningen i soveværelset. Der findes et utal af lækre materialer og farver, der både kan holde modtageren varm og fuldende stilen i deres hjem.

                       fra 279 kr.

                        Arne Jacobsen Bankers Vægur

                        Gaven til designelskeren. Det flotte stilrene Arne Jacobsen ur sætter prikken over iet. Designet er enkelt og minimalistisk og der er kælet for detaljerne. Den perfekte bryllupsgave til parret der ønsker noget unikt.

                        1099 kr.

                        3-retters middag med vin på Madklubben

                        En hyggelig aften med lækker 3-retters menu. Det eneste, du selv skal sørge for, er det gode selskab, og så er I ellers klar til at få en uforglemmelig aften, hvor kokken på en af de 30 mulige restauranter forkæler jer. I starter ud med en lille appetizer efterfulgt af hovedretten og til sidst en lille dessert at gå hjem på. Suppler gerne eventuelt med en god flaske rødvin.

                        500 kr.

                         Moren og Faren (Pakketilbud)

                         Leder du efter den perfekte gave til dine forældre? Giv dem et plakat hver med sjov mor og far citater, der med garanti vil få dem til at trække på smilebåndet. Plakaterne er lavet i et enkelt stilrent design der passer flot ind i hjemmet, uanset stil.

                         498 kr.

                         Smørrebrød til frokost

                         Når det kommer til den danske madkultur, må smørrebrød siges at være én af de mest unikke retter, vi har. Et godt stykke smørrebrød er en gudespise og de lækre madder på Carl Nielsen er ingen undtagelse. Forkæl dig selv eller en du har kær med et par lækre madder i fine omgivelser og godt selskab.

                         295 kr.

                          Gave til barnedåb

                          Design en sød og kærlig plakat som en gave til den store dåbsdag — eller skab et fint minde fra dig til din egen lille guldklump. Mulighederne er mange hos Citatplakat, hvor du kan være kreativ og personlig på rigtig mange måder. 

                          Fra 49 kr.

                           Giv en personlig stjernetegnsplakat til den nyfødte

                           Giv en gave der vækker smil og glæde hver gang man kigger på den. En personlig stjernetegnsplakat fra Citatplakat er et oplagt gavevalg til nybagte forældre og en gave, der med garanti vil vække glæde i mange år frem, også når barnet selv bliver stor nok til at kunne se plakaten.

                           fra 169 kr.

                            Oplevelsesgavekort

                            Giv en du har kær en på opleveren med et oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse. Modtageren kan fx vælge mellem whiskeysmagning, bridgewalking og spaophold. Med andre ord er der med garanti en oplevelse for enhver smag.

                            500 kr.

                             Strikkeudstyr

                             Hvem elsker ikke lækker hjemmestrik? Strik er virkelig kommet på mode igen i de seneste år, så hvis du også kende nogen der er bidt af strikkedillen, så forær dem noget lækkert garn. Hvem ved, måske er du heldig at blive forkælet med hjemmestrik.

                             60 kr.

                              Globen Lighting Bord Icon bordlampe

                              Globen lighting icon bordlampe er flot i minimalistisk design, der vil passe ind i de fleste hjem. Lampen er idéel som housewarminggave eller bryllupsgave til det designglade par. Lampen kan vinkles for at give den helt rette belysning.

                              599 kr.

                               Skab evige minder med gipsaftryk af barnets fod og hånd

                               Den fine gaveæske fra Bambam indeholder alt hvad du skal bruge til at lave et fint gipsaftryk af barnets hånd og fod.der med garanti blive bringe smilet frem. Det er den perfekte gave til de nybagte forældre.

                               99 kr.

                                Gin & tonic tower tasting kit

                                Leder du efter den perfekte gave til gin-elskeren i dit liv? Så kig ikke længere end til vores Gin and Tonic Tasting Kit! Dette sæt indeholder alt, hvad du behøver for at udforske den lækre verden af gin og tonic, herunder en flaske prisbelønnet dansk gin og seks forskellige tonic drinks mixere. Med opskriftsforslag til den perfekte gin og tonic er dette sæt sikker på at afsløre hemmelighederne bag denne klassiske cocktail. Så hvorfor ikke hæve glasset på den gode smag med Gin and Tonic Tasting Kit?

                                529,95 kr.

                                Bridgewalking Lillebælt

                                Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

                                255 kr.

                                 Dåbsrør med eller uden gravering

                                 Det fine forkromede dåbsrør er en fin tradition og en dekorativ måde at opbevare barnets dåbsattest til minde om den store dag. For at gøre gaven endnu mere personlig kan røret indgraveres med barnets navn og dåbsdato.

                                 375 kr.

                                 Ølsmagning hos Wintercoat

                                 Wintercoat i Midtjylland er et familieejet bryggeri, der altid har et par gode historier at fortælle om, hvordan de har navngivet deres øl. Du kommer til at smage på 5 -6 forskellige øl, og som en ekstra bonus får du et fint souvenirglas med hjem.

                                 fra 299 for 2 personer

                                 Hotdogs fra bunden

                                 Er hotdogs din eller dine børns favoritspise? Tag familien i hånden og tag på hotdogkursus, hvor I lærer at lave lækre hotdogs helt fra bunden. Pølserne laver I selv, ketchuppen laver I ud fra en tophemmelig opskrift - alt sammen med lækre lokale råvarer.

                                 595 kr.

                                  Sæt med 2 kærlighedskrus med dit eget tryk

                                  Giv en personlig gave til din udkårne eller venneparret. Disse fine krus kan personliggøres med både billede og tekst, og vil være en alletiders og unik gave til enhver anledning. Krusene kan gå i opvaskemaskine og mikrobølgeovn. 

                                  149 kr.

                                   Træ skærebræt med navn

                                   Giv et personligt serveringsfad og skærebræt i gave — for eksempel til fødselaren eller til indflytteren i det nye hus. Brættet kan fås i forskellige størrelser og træsorter, og kan graveres med både tekst design — du bestemmer! En lækker og unik gave, som passer til mange forskellige anledninger. 

                                   fra 199 kr.

                                    3-kamp Legesæt

                                    Mangler du en gave til hele familien? Giv både venner og familie en udfordring i dette sjove trekampspil, som både store og små kan brillere i! I dette sæt får du alt, hvad du behøver, for at fire hold skal kunne konkurrere i de tre klassiske discipliner, sækkeløb, æggeløb og ram plet.

                                    149 kr.

                                     John Deere traktor – Lamaze

                                     Giv baby noget sjovt aktivitetslegetøj der styrker deres udvikling. Med traktoren fra Lamaze er der lagt op til mange timers underholdning for de små. Der er både forskellige lyde og strukturer der alt sammen er med til at aktivere og beskæftige barnet.

                                     195 kr.

                                     Find de bedste gaver til forældrene

                                     Når man er på udkig efter en gave til mor og far, så handler det også om at tage en chance, for der er god mulighed for, at det vil glæde rigtig meget. Sommetider vil der være en specifik anledning og årsag til at give gaver, mens man til andre tider kan vælge at give en god gave ud af den blå luft. Det sidste vil især kunne overraske forældrene. Dog må man også huske at finde en god julegave til mor og far, for her holder de også rigtig meget af at blive tænkt på. Det gør alle mennesker rent faktisk, men mor og far er altså ikke nogen undtagelse. Alt for mange børn glemmer at vise forældrene deres evige taknemmelighed, så hvis man gerne vil gøre lidt ekstra, kan det være en god idé at købe en rigtig fin gave.

                                     Find de bedste gaveidéer

                                     Det er desværre ikke altid sådan, at forældrene har nogle deciderede ønsker. Og slet ikke, hvis man vælger at give en gave helt uden anledning, og det er jo især sådan en gave, der ofte kan sprede usædvanlig meget glæde. Men heldigvis kan man finde en hel masse gaveidéer til forældre, og man vil også kunne finde de gaveidéer, der passer præcis til de forældre, man har. Det betyder med andre ord, at man altså ikke nødvendigvis behøver at have fået en ønskeseddel, for at man kan finde nogle gode gaver, der bringet glæde. Det skader dog alle at spørge efter en ønskeseddel, da det jo også sommetider gør det noget nemmere. Man bør uanset anledning altid sigte efter en personlig gave til mor og far. Og hvorfor så det, tænker du sikkert? Jo, fordi det naturligvis altid bringer langt større glæde.

                                     Husk også julegaverne

                                     Når julen nærmer sig, skal man også huske at finde nogle rigtig gode gaver til dem, man holder af. Der er mange, der søger på julegave til forældre, og det gør de naturligvis, fordi det kan være svært at finde ud af, hvad man skal give. Julen er en betydelig højtid for os her i Danmark, og julegaver til forældre betyder også rigtig meget. Sommetider er det helt oplagt at købe en fællesgave til forældrene, mens det til andre tider er fordelagtigt at købe en gave til hver. Her må man finde ud af, hvad man foretrækker, og man kan også eventuelt vælge at købe gaver sammen med sine søskende. Så kommer der i hvert fald lidt flere penge til, men det kan også være, at de har nogle idéer, som man ikke selv har. Det er også værd at vide, at det altid er meget forskelligt, hvilke ønsker forældre har.

                                     Husk også adventsgaver

                                     Der er ikke noget bedre end december måned, og sådan er det jo selvfølgelig fordi, at det er en måned, hvor det er muligt at bringe en masse lys ind i livet. Årstiden er mørk og kold, og det er derfor den helt rette anledning til at varme hjerte. Det er ikke blot børn, der i denne tid bliver lykkelige for adventsgaver – man kan også sagtens finde adventsgaver til forældre, og det er vitterligt noget, der kan bringe stor glæde. Det er de færreste forældre, der forventer at få gaver i denne tid, og særligt hvis det ikke er noget, de er vant til. Gaver fra børn til forældre kan dog skabe så meget glæde i hjemmet, at det bliver helt fantastisk. Hvis du går med tanker om dette, kan du være sikker på, at dine forældre vil blive meget glade, og det er jo dét, som det handler om.

                                     Find de bedste gaver til nybagte forældre

                                     Nybagte forældre er også i den kategori af forældre, der fortjener en gave. Der er snart ikke noget bedre tidspunkt at modtage en god gave på, og der er en hel masse at vælge imellem. Det er også her, at der er nogen, der særligt trænger til en stor omgang forkælelse, og det skal de bestemt have. Den bedste gave til nybagte forældre kan eksempelvis være et skønt spaophold eller en anden dejlig oplevelse til par, som de kan tage i brug, når barnet bliver lidt ældre. Man kan også give dem nogle gode ting til hjemmet eller noget helt andet. Det er blot deres glæde, der skal være i højsædet.

                                     Giv forældre gaver i den rette anledning

                                     Der er altid mange gode grunde til at give forældre en gave, og det er uanset, om det drejer sig om jul, fødselsdag eller noget helt andet. Det er også muligt at finde en gave til forældre der har alt, og selvom det godt kan virke uoverkommeligt, så er det bare slet ikke svært, når man får hjælp til det. Man kan også finde en rigtig god barselsgave til forældre, så de får det, de fortjener. Der findes et væld af gaver derude, der kan bringe lykke ind i livet. Når man kender forældrene godt, bliver det selvfølgelig lettere at finde en god gave, men i dag er alle vi mennesker så heldige, at internettet gør det nemt for os. Det tager ikke langt tid at finde et godt overblik over potentielle gaver, og så er det bare at mærke efter, hvad det er for en gave, der skal vælges. Man skal huske, at man ikke skal gå på kompromis, når man skal give gaver.

                                     Vi skal huske at glæde hinanden med gaver

                                     For os mennesker er der rigtig mange måder at glæde hinanden på. Det skal vi sørge for at gøre hver eneste dag, og sommetider er det eneste rigtige, der er at gøre, at købe en gave. Man kan også få gaver fra forældre, og det er jo bestemt også noget, der glæder rigtig meget. Sådan har alle det nok, og der findes nok så godt som ikke et eneste mennesker her i Danmark, der ikke bliver ualmindeligt glad for at mærke, at det er værdsat. En gave har præcis den værdi, vi giver den, og når man vælger at glæde andre på denne måde, så giver man noget af sig selv. Med en god gave til forældre kan man vise dem, at man holder af dem, og at man er glad for alt det, de har gjort for en. Det kan man altid finde en god anledning til at gøre.

                                     FAQ om gaver til forældre

                                     Skal du til at finde en gave til dine forældre fordi anledningen er til det? Så har du muligvis et spørgsmål eller to til opgaven, men heldigvis har vi i denne FAQ besvaret de oftest stillede spørgsmål om netop gaver til forældre, så vi håber meget at kunne besvare dit spørgsmål her.

                                     Hvornår giver man gaver til forældre?

                                     Man giver gaver til ens forældre når anledningen er til det, dette kunne være fødselsdag, bryllupsdag, juleaften eller noget lignende.

                                     Hvorfor giver man gaver til forældre?

                                     Man giver gaver til ens forældre for at glæde dem og fordi det er dejligt at give og derved vise dem ens taknemmelighed og glæde ved at have dem som forældre.

                                     Hvad er en god gave til forældre?

                                     En god gave til ens forældre er en gave som de sammen kan nyde, dette kan være alt lige fra dejlig chokolade til et vidunderligt ophold.