20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Gave til gravid

  Mindeboks til barnets første år

  Et barns første år er en helt særlig tid, fuld af mange nye og fantastiske oplevelser, som man gerne vil huske for evigt. Giv en mindeboks designet til at indeholde alle de dyrebare minder fra barnets første år, fra den allerførste lille milepæl til den sidste store milepæl.

   Floating hos Float Studio

   En times følelse af vægtløshed og ultimativ afslapning. Lyder det ikke fantastisk? Så skal du prøve det populære floating hos Float Studio. Giv en du holder af en velfortjent pause i hverdagen og lad dem synke ind i et univers af mindfulness og afslapning, hvor batterierne for alvor bliver genopladt.

   499 kr.

    Yoga & Meditation

    Kom helt ned i gear og synk ind i åndedrættets monotone bevægelser. Der er fokus på at afspænde de trætte muskler, få forøget styrke og bare være i nuet. Yoga er træning og mindfulness i et flow og kan være er kærkomment afbræk i en stresset og travl hverdag.

    395 kr.

     Kropspude

     En lækker U-pude til en der har brug lidt ekstra støtte. U-puden hjælper med at finde ro i kroppen og en behagelig sovestilling, så du vågner op og er mere veludhvilet. U-puden kan også bruges af gravide eller personer der døjer med smerter i ryg og nakke

     599 kr.

      Oplevelsesgavekort

      Giv en du har kær en på opleveren med et oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse. Modtageren kan fx vælge mellem whiskeysmagning, bridgewalking og spaophold. Med andre ord er der med garanti en oplevelse for enhver smag.

      500 kr.