20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Gave til ham

Kæreste, ægtemand, soul mate, bedre halvdel. Kært barn har mange navne. Det er selvfølgelig det mandlige køn vi refererer til og selvom vi kvinder er utrolig gode til at lægge energi og kærlighed i vores gaveindkøb, kan det alligevel være virkelig udfordrende at finde på en god gave til ham, vi holder så meget af. Heldigvis er der masser af inspiration og idéer at hente.

Se alle gaveidéer til ham nedenfor.

Gaver til ham

Find den perfekte gaveidé

Ølsmagning hos Ølsnedkeren

Hos Ølsnedkeren i København kommer du til at smage hele 7 forskellige øl, mens der fortælles om smagsnuance og bryggeproces. På dette utraditionelle mikrobryggeri er nye teknikker og ingredienser en del af dagligdagen — glæd dig til en spændende rundvisning hos Ølsnedkeren! 

fra 249 kr.

  Chokoladebomber til varm chokolade

  Er der noget mere hyggeligt og trøstende end en kop varm chokolade?Disse lækre chokoladebomber forvandler en kop varm mælk til en luksuriøs chokoladeeksplosion! Chokoladekuglerne kommer komplet med mini marshmallows for en himmelsk kop varm chokolade.

  129 kr.

   Det sorte bælte i kaffebrygning

   Kaffe er ikke bare kaffe, og da slet ikke sort kaffe. Sort kaffe fås med et væld af forskellige smagsnuancer afhængigt af, hvilken verdensdel bønnerne kommer fra. Malingsgrad, mængde og vand har alle indflydelse på den færdigbryggede kop du drikker derhjemme. Med et kursus i sort kaffe vil du lære om de forskellige kaffetyper, smagsnuancer og den korrekte bryggemetode, så du altid får den perfekte kop hjemme hos dig selv.

   fra 495 kr.

    Fodboldtrøjer

    Er din søn, kæreste, bror eller mand Liverpool, Real Madrid, Landsholdsfan, Manchester eller Juventus fan? Eller holder han med et helt andet hold? Så find fodboldtrøjen her! En gave han vil sætte pris på i lang tid!

    450 kr.

     6 ølglas

     Med disse glas får man den ultimative øl-oplevelse! Så kender du en, der elsker øl, så er dette den bedste gave. Der er 2x allround glas, 2x IPA ølglas og 2x Hvede-øls glas. Glassene er af utrolig god kvalitet og modstandsdygtige.

     389 kr.

     Dit eget whiskyfad hos Trolden Destilleri

     Eget whiskyfad? Ja tak! Hos Trolden Destilleri og Bryghus har du nu mulighed for at købe dit helt eget 8 liters whiskyfad eller have anpart i et 64 liters fad. Den ultimative gave til whiskyelskeren med feinschmecker tendenser, og en gave, der virkelig imponerer! 

     fra 3495 kr.

      Gaveæske med barbergrej

      Leder du efter den perfekte gave til manden i dit liv? Så kig ikke længere end til Prorasos luksus gaveæske! Dette lækre sæt indeholder alle de produkter, han har brug for til en tæt og behagelig barbering - herunder preshavecreme, barbercreme, aftershave lotion/splash samt en barberskål og børste. Den flotte æske gør det desuden nemt at pakke det ind og give det som gave.

      399 kr.

      Cocktailkursus

      Den dygtige kok Timm Vladimir kendes efterhånden både fra Den Store Bagedyst og hans succesfulde køkkenskole. Her får I muligheden for at blive indlemmet i Cocktail-verdenens hemmeligheder, og I får lov at smage på et nyt univers af farverige drinks. Så hvis I mangler inspiration til weekendens cocktails eller vil imponere vennerne, er det bare om at komme afsted.

      545 kr.

       Onyx Kokkekniv

       Onyx laver knive i helt fantastisk kvalitet, så kender du en foodie, der elsker at bruger timer i køkkenet, så fortjener vedkommende en god kniv! Kokkekniven fra Onyx er en god måde at starte samlingen på, fordi jeg kan love dig for, at har du først en, vil du gerne have en mere -)

       499,95 kr.

        Australian Bodycare Face wash

        Teenager-hud er typisk problemfyldt, men en god hudplejerutine kan skabe vidunder. Australian Bodycare Face Wash er skånsomt, men effektivt, så bakterier, makeuprester og andet snavs fjernes. Den er fremstillet til at bekæmpe bumser og fedtet ud, men samtidig også forebyggende.

        199,95 kr.

         Send chokolade, Pyntet æske

         Sig det med chokolade og en smuk blomst som prikken over i’et. Uanset begivenhed eller dag, kan du glæde en du holder af med denne æske håndlavede lækkerbidskener. Velsmagende og flot — denne kombination fra Bloomit vil ramme plet hos alle med hang til chokolade. 

         185 kr.

         Vin- & ostesmagning i København

         Bliv klogere på sammensætningen af vin og ost på denne smagning hos O.M Nielsen i København. Du kommer til at smage på 6 forskellige vine og oste akkompagneret af brød og smør. Du lærer om, hvilke ost/vin-kombinationer, der passer sammen og hvorfor. 

         fra 495 kr.

         Lær at bage ægte croissanter

         Vil du også lære at mestre den drilske smørfoldede croissantdej? Så står franskmanden Frederic Terrible klar til at lære dig alle sine tricks. På kurset vil du lære alt som foldning og rulning af den smørfyldte dej, så du kan lære at bage sprøde croissanter der smelter i munden.

          Philips Hue startpakke

          Alt bliver bare sjovere, når det er smart. Altså når det kan styres fra mobilen. En startpakke fra Philips hue er en god måde at komme i gang på. Måske det endda kan få alle i huset til at slukke lyset efter sig (det ved jeg, at nogle har problemer med -) )

          814 kr.

           Paracon ROGUE Gamer Stol

           Leder du efter den perfekte gave til gameren i dit liv - uanset om det er din søn, kæreste eller mand, så vil denne gamerstol gøre dig meget populær! Denne topmodel stol er designet specielt til gamere med multifunktionelle armlæn, der giver mulighed for at tilpasse den efter kropstype. Så uanset om du er en høj eller lav spiller eller foretrækker et bredere sæde, er du dækket ind med ROGUE. Desuden vil det komfortable stof og konstruktionen af høj kvalitet sørge for, at man kan spille i timevis.

           1499,95 kr.

           Solospring hos Dropzone Denmark

           Tør du vove dig ud på et faldskærmsspring, som foregår 100% solo? Hos Dropzone Denmark i Herning har du muligheden! Du bliver grundigt instrueret af en erfaren instruktør, som også vil være med dig i flyet. Tag springet og mærk adrenalinen pumpe derud af! 

           fra 3595 kr.

            Skønne dufte til ham

            En skøn duft til manden i dit liv, er ingen dårlig gave. Udvalget er stort, men hos Nicehair, kan du læse alt den information du skal bruge til at træffe det rigtige valg.

            517,95 kr.

            Ølsmagning hos Bryggeriet Flakhaven

            Kom på besøg hos Bryggeriet Flakhaven i Odense og find ud af hvilken øltype du er. Du får en rundvisning i Flakhavens mikrobryggeri, samt fortællinger om bryghusets historie, mens du får lov at smage på 5 vidt forskellige øl. 

            fra 150 kr.

             Shot Roulette Partyspil

             Få sat gang i festen én gang for alle med dette shot-roulette til de voksne typer. Her er ingen tabere —kun shots i massevis og en seriøs stemningsspreder til en hvilken som helst aften med smil og kulørte lamper. 

             189 kr.

              Virtual Reality briller

              Kender du en, der vil elske en medrivende VR-oplevelse? Det selvstændige Oculus Quest 2-headset er en perfekt gave til ham eller hende, der elsker den virtuelle verden. Med 4 monterede kameraer, der sporer dine bevægelser, og justerbare stropper for bedre ergonomi, vil du have en fantastisk tid til at spille i virtuelle verdener. Med 128 GB lagerplads behøver du desuden ikke at tilslutte det til en computer.

              3454 kr.

               Cool-Well Kølebrønd

               Ah en jordkølet øl på en varm sommerdag er nu noget helt særligt! Med en Cool-Well kølebrønd behøver din far, kammerat eller bror aldrig længere drikke varme øl. Grav ølbrønden ned i haven, læg favoritøllene i og vent til det er kølet ned. Knap op og nyd.

               499 kr.

                ENOTECA væghængt flaskeholder

                Mangler du en god gave til hjemmet? Forær modtageren en smuk flaskeholder fra Enoteca i lyst træ. Flaskeholderen er fremstillet i enkelt flot design og vil passe ind i de fleste hjem.

                449 kr.

                Tandemspring

                Trænger du til spænding i hverdagen? Så opleve det ultimative adrenalinrush: Faldskærmsudspring. Kom mere med flere kilometer op i luften og se din højdeskræk i øjnene, når du springer tandemspring. Her er plads til både øvede og nybegyndere, der ønsker at bryde hverdagens trivialitet med en af de mest intense oplevelser, naturen har at byde på.

                2000 kr.

                 SUP paddleboard

                 Kender du en som vil ud på åbent vand? Dette paddleboard er perfekt til alle, der ønsker at prøve stand up paddling. Det er 300 cm lang, så du har masser af stabilitet, mens du bevæger dig over bølgerne. Og med en bredde på 84 cm er dette bræt perfekt til både begyndere og øvede brugere. SUP er både en god træning, men også et dejligt afbræk fra hverdagen.

                 1200 kr.

                  Toilettaske

                  En toilettaske er altid en god gave til en ung herre eller en mand.

                  99,95 kr.

                  Rundvisning & whiskysmagning hos Thy Whisky

                  Kom til whiskysmagning hos det prisvindende Thy Whisky i Snedsted, Nordjylland. Du får en rundvisning på destilleriet, lærer om gårdens fokus på bæredygtighed, og du kommer til at smage på 4 forskellige slags whisky — samt en øl fra gårdens egen maltproduktion. 

                  fra 100 kr.

                   Plakater om venskab

                   Gode venskaber er noget ganske særligt og med disse forskellige plakater kan du udtrykke det både sjovt og seriøst. Giv en ven eller veninde en af disse plakater i gave — det kan være med dit eget citat eller med et, der allerede er skrevet. 

                   Fra 149,95 kr.

                   Privatkursus i Kitesurfing

                   Prøv kitesurfing med Kitekollektivet hvor du for alvor får lov til at prøve kræfter med vinden imens du flyver hen over vandet i høj fart. Privat Kursus er til dig, der gerne vil smage på kitesurfing. Dette kursus får dig godt fra start og giver dig de vigtigste fifs til, hvordan du lære at mestre kitesurfing.

                   599 kr.

                    Donutmaskine

                    Når det kommer til donuts, er der bare ingen sammenligning. De er lette, luftige og lækre - og nu kan du nyde dem hjemme i dit eget hjem med Mini Donut Maker! Denne letanvendelige donutmaskine producerer perfekte små donuts hver gang. Du skal blot piske en dej, hælde den i den opvarmede donutmaskine, vente et par minutter, og voila! Lækre donuts. Den perfekte gave til de større børn, der vil deltage i madlavningen! Lad børnene dyppe dem i glasur eller drys for at gøre dem ekstra specielle. Med Mini Donut Maker er der ingen grund til at tage til den larmende forlystelsespark for at spise donuts.

                    289,95 kr.

                    Testkør en Lamborghini på bane

                    Fart i blodet? Sæt dig til rette bag rattet i en Lamborghini Huracan, hvor du selv får lov til at styre superbilen gennem de krævende sving på FDM Sjællandsringen eller Jyllandsringen og ud på langsiden, hvor accelerationen og farten fra de +610 hestekræfter, rigtigt sætter ind og du mærker suset af at køre i en vaskeægte racerbil i luksusklassen.

                    3195 kr.

                    Fadsmagning på whiskylageret hos Stauning Whisky

                    Har du undret dig over, hvordan whisky direkte fra fad smager? Stauning Whisky giver dig her muligheden på denne rundvisning i produktionen. Der vil være rigeligt med tid til forbydelse i duftindtryk og dialog, så du for alvor kan suge til dig af whisky-viden.

                    fra 595 kr.

                     Træningstilskud

                     Træning er en del af manges hverdag, og det samme gælder protein shakes, pandekager og alt muligt andet. Træningstilskud er derfor en rigtig god gave til ham eller hende der elsker træning. Proteinbar, proteinshakes eller noget tredje - Bodylab har det hele.

                     199,95 kr.

                     Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

                     Kom på rundvisning pg ølsmagning hos et af Danmarks første mikrobryggerier. Hos det prisvindende Grauballe Bryghus i Silkeborg kommer du til at lære om ølbrygning, høre om bryggeriets historie, og afslutningsvist kommer du til at smage på hele 8 forskellige øl. 

                     fra 165 kr.

                      Sjov plakat til fødselaren

                      Giv den kommende fødselar en sjov gave fyldt med humor, fis og ballade. Du kender sikkert én, der kan nikke genkendende til alle disse finurlige udtryk, så hvorfor ikke bringe et stort smil på læben hos ham eller hende? 

                      fra 199 kr.

                      Whiskysmagning hos Trolden Destilleri

                      Kom på en spændende rundtur og whiskysmagning hos Trolden Destilleri og Bryghus i Kolding. Her lærer du alt om destilleriets single malt whiskyproduktion fra start til slut, og du får indblik i historien bag mikrobryggeriets oprindelse og filosofi.

                      fra 199 kr.

                       Philips One Blade + Body Hårtrimmer

                       Kender du en med en skarp frisure? Kort hår kræver ofte mere vedligeholdelse og en hårtrimmer er perfekt til at tage siderne og nakken imellem frisørtiderne. Eller helt slippe for at skulle til frisøren. De fleste trimmere har forskellige længder og kan tilpasses til brugeren.

                       fra 299 kr.

                       Whiskysmagning hos Braunstein

                       Kom til en spændende whiskysmagning hos Braunstein i Køge. Du vil få indblik i whiskyproduktion, herunder whiskyens duft og udseende, samt Braunsteins historie. Du kommer til at smage på 3 forskellige whiskyer og der vil være mulighed for at købe en bid mad efterfølgende. 

                       fra 250 kr.

                        LED-lysslange til Baggrundsbelysning til TV

                        Gaven til gadgetnørden. En selvklæbende LED-lysslange giver en behagelig baggrundsbelysning til tvet på bare et øjeblik. Lyset fra tvet bliver blidere mod øjnene og kontrasten mellem skærmen og rummet bliver mindre. Lyset gør desuden stuen hyggeligere. Den perfekte gave til teenageren eller manden der har alt

                        129 kr.

                        Testkør en Audi R8 på bane

                        Kender du en der elsker fart? Nu har du muligheden for at sidde bag rettet i en af de nyeste superbiler på markedet. Bilen kommer til sin ret, når du kører ned ad langsiden, og mærker den kraftige acceleration efterfulgt af opbremsningerne ind i kurverne. Kom ud og prøv en tur bag rattet på en Audi R8.

                        995 kr.

                        Hotdogs fra bunden

                        Er hotdogs din eller dine børns favoritspise? Tag familien i hånden og tag på hotdogkursus, hvor I lærer at lave lækre hotdogs helt fra bunden. Pølserne laver I selv, ketchuppen laver I ud fra en tophemmelig opskrift - alt sammen med lækre lokale råvarer.

                        595 kr.

                         Gentlemens Hardware – Barbecue Tools

                         Vi præsenterer det ultimative grillsæt fra Gentlemens Hardware. Dette sæt af høj kvalitet omfatter en spatel, en tang og en kødgaffel, alle med sorte træhåndtag og læderremme. Redskaberne er lavet af holdbart rustfrit stål med en mat sort belægning, der er både hygiejnisk og let at rengøre. Perfekt til enhver grillentusiast! Vi præsenterer det ultimative grillsæt fra Gentlemens Hardware. Dette sæt af høj kvalitet omfatter en spatel, en tang og en kødgaffel, alle med sorte træhåndtag og læderremme. Redskaberne er lavet af holdbart rustfrit stål med en mat sort belægning, der er både hygiejnisk og let at rengøre. Perfekt til enhver grillentusiast!

                         436 kr.

                          Oplevelsesgavekort

                          Giv en du har kær en på opleveren med et oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse. Modtageren kan fx vælge mellem whiskeysmagning, bridgewalking og spaophold. Med andre ord er der med garanti en oplevelse for enhver smag.

                          500 kr.

                           Lækkert skærebræt

                           Et lækkert skærebræt er både praktisk, funktionelt og dekorativt i køkkenet. Vælg et i god kvalitet og det vil følge modtageren i mange år frem. Et flot træskærebræt kan f.eks. både bruges til at skære på men også til at anrette.

                           559 kr.

                            Bedroom Battle

                            “Bedroom Battle”-kortspillet er lige, hvad I har brug for til at pifte livet i soveværelset op. Spillet kommer med en masse spændende og pirrende idéer til, hvordan I kan nyde hinanden, og det er nemt og ligetil at spille. Sæt en aften af til at drikke en god flaske rødvin og udforske spillet og hinanden sammen. God fornøjelse.

                            199 kr.

                             Croissant og wienerdejskursus hos Meyers

                             Elsker du også smørbagte thebirkes og sprøde croissanter? Så kom med på bagekursus i Meyers madhus og lær at mestre den drilske wienerdej. Du vil lære at bage både croissanter, kanelsnegle, pain au chocolat og thebirkes, så du kan bage lækkert bagværk til morgenbordet derhjemme.

                              En god flaske gin

                              Sommeren er ingenting uden gode gin og tonics ad libitum i solen, og her kan du sætte turbo på med en dejlig flaske gin og forkæle din far, mor eller veninde med drinks lidt udover det sædvanlige. Vælg en lækker flaske med high end gin til jeres drinks, og I er garanteret en lækker sommer.

                              fra 179 kr.

                              Bridgewalking Lillebælt

                              Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

                              255 kr.

                              Eksklusiv whiskysmagning hos Stauning Whisky

                              Kom bag om scenen hos Stauning Whisky på denne eksklusive rundvisning i destilleriets nye smagerum. Her får du både historier og ro til nørdning og fordybelse, mens du får detaljer om Staunings whispyproduktion. Du kommer desuden til at smage på bestselleres som Smoke, Kaos og Rye. 

                              fra 495 kr.

                              Baristakursus hos BRYG Coffee House

                              Kom på Baristakursus hos BRYG Coffee House i Vejle og lær en ting eller to om kaffe. Du vil blive undervist i valg af kaffebønner og indstilling af kværn, samt temperatur og metode, så du kan lave den perfekt skummede mælk til din latte.

                              fra 479 kr.

                               Chili Klaus Spicy Gaveæske

                               Kender du en der altis blærer sig med at kunne spise stærk mad med masser af chilie? Så forær dem en udfordring med Chili Klaus’ Spicy Gaveæske, der byder på alt fra Vindstyrke 1 helt op til Vindstyrke 10. Der er garanti for nakkesved! Og håneret bagefter.

                               699 kr.

                               Privat ølsmagning hos Mikkeller Baghaven

                               Kom på en privat og eksklusiv ølsmagning hos efterhånden verdenskendte Mikkeller. Denne ølsmagning foregår hos Mikkeller Baghaven og byder på en spændende og velsmagende ‘syrlig Wild Ales’ ølsmagning i bryggeriet for den ægte øl-aficionado.

                               fra 700 for 4 personer

                               Rundvisning & smagning hos Mosgaard Whisky

                               Oplev en spændende rundvisning og whisky-gin smagning hos Mosgaard Whisky på Fyn. Du lærer om whiskyens rejse fra maltning til fad, ligesom du får indblik i, hvordan Mosgaards gin får sin specielle smag. Du kommer til at smage 3 forskellige gin og 1 whisky. 

                               fra 140 kr.

                                Cognacglas

                                En god cognac skal nydes i det rette glas, hvor den kan slynges i glasset uden at spilde og hvor den fyldige bouquet kan nydes i fulde drag. Når det kommer til design er der mange muligheder, så vi garanterer at du kan finde et der passer ind i modtagerens stil.

                                55 kr.

                                 Kähler Hammershøi espressokop

                                 Den perfekte gave til kaffeelskeren. Hammershøi espressokoppen er fremstillet af højkvalitets keramik og er både holdbar og stilfuld. Samtidig fås koppen i mange forskellige farver, så den passer til alles smag.

                                 92 kr.

                                  Australian Bodycare Spot Stick – mod myggestik

                                  Kender du en der hader myggestik? Leder du efter lindring mod irriterende myggestik? Dette innovative produkt bruger en kølende, kløende effekt til at hjælpe med at bekæmpe bakterier og betændelse. Så lad dig ikke gå ned med de myggestik - påfør Spot Stick og nyd din sommer uden bekymringer!

                                  79,95 kr.

                                   Oppustelig Loungesofa

                                   Gå sommeren og de lyse nætter i møde med en oppustelig loungesofa fra Softybag. Den er nem og bekvem at have med rundt og at puste op (den skal bare ‘trækkes’ gennem luften) og så er den let at rengøre. Perfekt til både strand og festival. 

                                   369 kr.

                                   Ølsmagning hos Braunstein

                                   Kom på en oplevelsesrig rundvisning hos Braunstein Bryggeri i Køge. Her får du lidt af hvert at vide om øl, ingredienser, og bryggeriets historie. Du kommer til at smage på 4 forskellige Braunstein øl, og der vil være mulighed for tilkøbe mad i pakhuset. 

                                   fra 150 kr.

                                    Japanske knive

                                    Det fås ikke meget bedre! Den japanske kniv er den perfekte gave til enhver kok eller foodie i dit liv. Disse smukke knive er håndlavet i Japan med materialer af højeste kvalitet, hvilket betyder, at de holder hele livet. Og de ser ikke kun fantastiske ud, men de er også super skarpe og perfekt afbalancerede, hvilket gør dem til en fornøjelse at bruge i køkkenet. Uanset om du vælger Gyoto kokkekniven eller en af de andre fantastiske muligheder, kan du være sikker på, at du giver en gave, der vil blive brugt og elsket i mange år fremover.

                                    999,95 kr.

                                    Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi

                                    Er du til både brændevin, gin og snaps, kan du komme på en spændende rundvisning og smagning hos Nordisk Brænderi. Du lærer om produktionen fra start til slut, og du kommer til at smage forskellige produkter.

                                    fra 250 kr.

                                     Coca-Cola Minikøleskab

                                     Kender du en cocacola-fan? Dette lille køleskab er perfekt til kontorer, kollegieværelser, hjemmekøkkener eller andre steder, hvor du ønsker at have en forfriskende dåse Cola inden for rækkevidde. Coca-Cola minikøleskabet har en aftagelig hylde, så du kan opbevare dåser eller flasker pænt, og den gennemsigtige dør lader dig se, hvornår det er tid til at fylde op. Det seje, røde design vil helt sikkert skille sig ud, uanset hvor du stiller det, og det er et must-have for enhver Coca-Cola-fan

                                     1249 kr.

                                     Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca

                                     Kom på ølsmagning i Københavns Nordvestkvarter hos Ugly Duck Brewing. Her kommer du til at smage på 8 forskellige øl, og du lærer om de forskellige brygningsprocessers indflydelse på øllets smag og nuancer. Vand og snacks er inkluderede i prisen.

                                     fra 229 kr.

                                     Latte Art kursus hos Street Coffee

                                     Lær kunsten at servere en rigtig instagramkaffe! Ja, sådan én med mønstre i mælken og det hele. Hos Street Coffee i Aarhus lærer du de vigtige detaljer om kaffenuancer, steaming, og ikke mindst, om hældeteknikker og hvordan du laver de der flotte mønstre. 

                                     fra 495 kr.

                                     Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

                                     Kom til ginsmagning hos Copenhagen Distillery og få indblik i destilleriets progressive tilgang til gin. Udover rundvisning kommer du til at smage på 5 forskellige produkter. Du er mere end velkommen til at hænge og hygge videre i baren når smagningen er overstået. 

                                     fra 349 kr.

                                      Sandberg Outdoor Solar Powerbank

                                      Kender du en hvis telefon går ud lidt for ofte? Og glemmer han eller hende at lade telefonen? Så har du her en perfekt gaveidé! En powerbank, der kan oplades via. solceller. På én opladning, kan den oplade en telefon op til 4 gange. Denne powerbank er kompakt og vejrbestandig og er perfekt til at oplade din telefon på farten.

                                      350 kr.

                                       Grillbestik

                                       Et grillbestik har man brug for oftere end man tror. Der findes intet værre en at skære i en god bøf med en dårlig kniv. Giv derfor et grillbestik sæt i gave, som vedkommende, kan bruge i mange år frem til de specielle lejligheder, hvor god mad er et krav.

                                       280 kr.

                                        Personlige og sjove plakater til din bror

                                        Giv en sjov og sød plakat til din bror. Du kan personliggøre og designe den med billeder, tekst og grafik, eller du kan vælge mellem en række sjove standardcitater — det er helt op til dig. 

                                        Fra 149,95 kr.

                                        Smagning & Rundvisning på Brænderiet Limfjorden

                                        Giv en på opleveren med en rundvisning og smagning af 4 af Brænderiets utallige lækre produkter på det hyggelige brænderiet Limfjorden. Der er mulighed for at købe lækre favoritter med hjem efter smagningen.

                                        150 kr.

                                        Rundvisning hos Stauning Whisky

                                        Kalder alle whiskyelskere! Kom på besøg hos Stauning Whisky i Midtjylland. Her lærer du om maltning, destillering og fadlagring, og du kommer til at smage på 3 forskellige whiskyer. Du får en rundvisning i produktionen og bliver indviet i historien bag Stauning Whisky. 

                                        fra 0 kr.

                                        Ginsmagning hos Trekantens Bartender

                                        Få udvidet din gin-horisont på denne 3 timers ginsmagning hos Trekantens Bartender i Kolding. Her får du både tapas og snacks mens du får ginfortællinger og smagsprøver på forskellige typer af gin. Du kommer til at smage minimum 5 forskellige gin og tonics. 

                                        fra 400 kr.

                                         SACKit TOUCHit On-ear Trådløse høretelefoner

                                         Forkæl dine ører med disse TOUCHit trådløse høretelefoner. Her får du lyd og pasform i en imponerende kvalitet, og designet er heller ikke til at tage fejl af. Høretelefonerne har 22 timers batteritid og er desuden udstyret med en særlig ANC-funktion, som minimerer udefrakommende støj.

                                         999 kr.

                                         Cocktailkursus i Vladimirs Køkken

                                         Vil du også imponere gæsterne til din næste fest? Lær at mikse lækre cocktails hjemme hos dig selv. På kurset vil du lære de basale teknikker som Shaking, stirring, is, glastyper og smagskombinationer. Du kommer til at prøve kræfter med populære cocktails som Old Fashioned, French 75 og Pisco Sour.

                                         Luksusbrunch for 2 personer

                                         Lørdag og søndag morgener er bedst brugt på én måde: med en stor, lækker om gang bruch foran sig. Her får I muligheden for at forkæle jer selv med friskbrygget kaffe, juice, wienerbrød, skyr og frisk frugt, så I er sikre på at få en god start på dagen. Tag din bedste ven eller kæreste i hånden til denne lækre oplevelse.

                                         fra 145 kr.

                                          SACKit ROCKit In-ear Trådløse Earbuds – X In-ear Trådløse Earbuds

                                          Luk støjen ude og lyden ind. Hvis du kender en der elsker lækker lydkvalitet men hader generene ledninger, så forær dem et sæt af disse lækre kvalitets earbuds. Ingen irriterende ledninger, kun lækker lyd.

                                          999 kr.

                                           Bogen om Elon Musk

                                           Elon Musk er en af de mest innovative og ambitiøse iværksættere i vores tid. Han har opnået utrolige succeser med PayPal, SpaceX, Tesla og SolarCity, og nu arbejder han på at udvikle Hyperloop. I Elon Musk præsenterer Ashlee Vance et dybdegående portræt af denne visionære erhvervsleder. Musk voksede op i Sydafrika, hvor han blev mobbet i skolen og misbrugt af sin far. På trods af denne vanskelige start i livet udmærkede han sig akademisk og fortsatte med at studere på University of Pennsylvania. Han betalte for sin uddannelse ved at holde store fester i sit hus! Musk er en sand visionær, der konstant leder efter måder at forbedre den verden, vi lever i. En spændede bog, som i den grad er motiverende og fyldt med gode facts.

                                           119,95 kr.

                                            Bryg din egen øl gavesæt

                                            Kender du en vaskeægte ølentusiast? Hvad kunne være bedre for en ølelsker end at blive ølbrygger i eget hjem. Forær dem dette gavesæt, hvor de virkelig kan nørde og brygge en øl, der passer præcis til deres smagsløg. Og så drikke den selvfølgelig.

                                            279 kr.

                                             Brætspil

                                             Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

                                             255 kr.

                                             Ost- og ølsmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus

                                             Måske er du mere vant til ost og vin end ost og øl — det laver Gundestrup Mejeri og Bryghus om på. Her får du en spændende rundvisning og fortælling om mejeriets ost- og ølproduktion i det Sydfynske. Rundvisningen sluttes af med udvalgte oste, øl og pølser. 

                                             fra 249 kr.

                                              Anova Sous Vide

                                              Sous vide er next-level indenfor madlavning. Kød så mørt som smør, klassike saucer, cremer -der er jo næsten ikke grænser for de kulinariske vidundere man kan kreere men en sous vide maskine. Så hvis du kender en madlavningsentusiast, er det den perfekte gaveidé.

                                              682 kr.

                                              Ølsmagning hos Ø-Bryg

                                              Kom til en spændende ølsmagning hos Ø-Bryg på Thurø i det Sydfynske Øhav. Du får ølfortællinger og smagsprøver - og du lærer, hvordan forskellige brygprocesser har indflydelse på øllets smag og udseende. Som en ekstra bonus får du dit helt eget Ø-Bryg ølglas med hjem. 

                                              fra 175 kr.

                                               Mega Chokolade Toblerone

                                               Kender du én med en enorm chokoladetrang? Denne enorme bar af schweizisk chokolade vil helt sikkert gøre lykke, uanset om man er på udkig efter en godbid om aftenen eller en snack til en hel uge. Mega Chocolate Toblerone er lavet med kun de fineste ingredienser og er perfekt til alle, der elsker chokolade lige så meget som vi gør.

                                               899 kr.

                                               Ølsmagning hos Wintercoat

                                               Wintercoat i Midtjylland er et familieejet bryggeri, der altid har et par gode historier at fortælle om, hvordan de har navngivet deres øl. Du kommer til at smage på 5 -6 forskellige øl, og som en ekstra bonus får du et fint souvenirglas med hjem.

                                               fra 299 for 2 personer

                                               Ølsmagning hos Trolden Bryghus

                                               Kom til ølsmagning og bliv klogere på håndlavede bryggemtoder på denne spændende guidede tur hos Trolden Destilleri og Bryghus i Kolding. Udover ølsmagningen får du også en smagsprøve på spiritus fra Troldens eget destilleri samt en specialøl du kan tage med dig hjem. 

                                               fra 149 kr.

                                                Alle mine morgener på jorden

                                                I Alle mine morgener på jorden deler Troels Kløvedal fortællinger om sit fascinerende liv, fra barndommen til årene i teaterverdenen i København. Fyldt med charmerende historier og farverige karakterer er denne bog en dejlig læsning for alle, der er på udkig efter en engagerende og underholdende erindringsbog.

                                                249 kr.

                                                Prøv klatring hos Blocs & Walls

                                                Klatring er en af de hurtigst voksende sportsgrene i Europa i øjeblikket, og mange klatrecentre er fuldt bookede, mens klatreklubberne melder alt udsolgt. Her får I alligevel chancen for at se, hvad alt hypen er omkring. Vi sørger for udstyr og sikkerhed, mens du får muligheden for at vise din stærke side, når I kravler til toppen af væggen.

                                                250 kr.

                                                 Træningsudstyr til hjemmet

                                                 Hos Abilica kan du finde alt det træningsudstyr, man skal bruge for at lave det perfekt hjemme-fitnesss. Så kender du én, der ønsker sig de helt store træningsmaskiner eller nogle håndvægte, sjippetorv sov., så finder du det hele her.

                                                 199,95 kr.

                                                 Popcornmaskine

                                                 Denne populære popcornmaskine i amerikansk stil har den perfekte størrelse til køkkenbordet. Med Little Bambino kan du lave 2-3 liter lækre popcorn ad gangen - perfekt til små familier eller når du skal underholde gæster. Så hvorfor gå i biografen efter overpris og gamle popcorn, når du kan få friske og smagfulde popcorn lige ved hånden?

                                                 499 kr.

                                                  Hoptimist

                                                  Der findes en Hoptimist til enhver lejlighed! De er sjove, søde og moderne, passer ind i ethvert hjem.

                                                  160 kr.

                                                   B&O Beoplay H9

                                                   Kender du en der sætter pris på god musik? så er det de trådløse B&O Beoplay H9 3.0 around-ear hovedtelefoner lige noget for ham eller hende. Disse luksuriøse og moderne hovedtelefoner er designet til at levere B&O Signature Sound, hvilket gør dem til det perfekte valg for kræsne musikelskere. Med Bluetooth og smart teknologier giver disse hovedtelefoner en fantastisk lydkvalitet, uanset om du lytter til musik eller taler i telefon. Lyden forstærkes yderligere af akustikken, som er blevet finjusteret af eksperter, hvilket sikrer en fyldig og kraftfuld lyd, der vil gøre lytteoplevelsen endnu mere behagelig.

                                                   2999 kr.

                                                    Chokoladefontæne

                                                    Hvem har ikke drømt om at stikke hovedet ind under en chokoladefontaine og bare spise løs af den lækre perfekt tempererede chokolade? Nu kan du forære en du har kær deres helt egen chokoladefontaine. Eller måske en gave til dig selv? Bare rolig, ingen kigger.

                                                    199 kr.

                                                    Baristakursus hos Coffee Collective

                                                    Vil du også lære hemmelighederne bag en perfekt brygget kaffe? Uanset om du er til stærk espresso eller cremet cappuccino, så står de dygtige kaffebryggere fra Coffee Collective klar til at lære dig, hvordan du brygger den perfekte kop kaffe. Du lærer både om maling af kaffebønner, dosering og opvarmning af mælken.

                                                    800 kr.

                                                     Mor tar det tungt. Far tarteletter

                                                     Har din far også humor?Giv din far en sjov plakat med en ægte plat far-joke. Plakaten er flot designet og vil med garanti bringe smilet frem hos de fleste, også mødre.

                                                     299 kr.

                                                      Røde roser, mousserende vin og chokolade

                                                      Oplev smil og et varmt hjerte hos en du holder af med denne flotte blomsterhilsen. En ekstravagant kærlighedserklæring i form af roser, vin og chokolade den perfekte måde at udtrykke kærlighed og forkælelse til din special someone.

                                                      825 kr.

                                                       SACKit Nordic Side Table

                                                       Giv dig selv eller en du kender dette super lækre designerbord i massivt træ fra SACKit. Her får du dansk kvalitet når det er bedst, og interiørdesign i tidløs stil. Bordet fås i sort lakeret birketræ eller lyst egetræ og vil passe perfekt i mange hjem. 

                                                       3195 kr.

                                                        Spaophold på Kurhotel Skodsborg

                                                        Leder du efter den ultimative Spa-oplevelse? Så er Kurhotel Skodsborg Spa det perfekte valg. Her får du alt, hvad hjertet begærer inde for wellness og luksus. Tag din partner, mor eller veninde i hånden og nyd en weekend i afslapningens tegn.

                                                        2600 kr.

                                                         Nakkemassageapparat

                                                         Har du ømme og trætte muskler? Her er massageapparatet der giver dig en massør i hjemmet. Det lækre nakkemassageapparat giver en dejlig shiatsu massage der løsner op i den ømme muskler og samtidig varmer det hele kroppen op, så du rigtig kan slappe af.

                                                         449 kr.

                                                          Sjov plakat til øl-elskeren

                                                          Skal du give en sjov og drilsk gave til en vaskeægte ølentusiast, så er denne plakat perfekt. Med humor og facts vil den gøre sig godt i alle hjem, hvor øl er særligt værdsat. Plakaten fås i forskellige størrelser og med- og uden forskellige indramninger. 

                                                          fra 199 kr.

                                                           Australian Bodycare hovedbundspakken

                                                           Hvad med at give lidt selvforkælelse? Forkæl hovedbunden med denne lækre serie af hårprodukter fra det populære mærke Australian Bodycare. Produkterne er beregnet til skællet og kløende hovedbund og lindrer effektivt symptomerne samtidig med, at de beroliger huden.

                                                           299,95 kr.

                                                            Kvalitets vinpakke

                                                            Ah et godt glas vin i solen, til den gode middag, til fejringen, til sorgerne...Hos Winefamily får man lækker kvalitetsvin til kostpris, så hvis du kender nogen der skal fejres eller som bare har fortjent lidt ekstra godt at drikke, så giv dem en vinpakke fra Winefamily.

                                                            370 kr.

                                                             Vinkøler

                                                             En vinkøler er et must til vinentusiasten. På en varmsommerdag kan man holde hvidvinen eller roséen kold uden at skulle frem og tilbage til køleskabet hele tiden. Til festen er man sikret at champagnen eller vinen holder sig i rette temperatur og samtidig ser det fantastisk flot ud på bordet.

                                                             600 kr.

                                                              Nintendo Switch

                                                              Nintendo Switch er en perfekt måde til at samle venner eller fordybe sig i sit eget univers. Der findes mange spil, som enten kan spilles alene eller med andre. Perfekt gave til gameren.

                                                              2099,95 kr.

                                                               Lær at bage ægte smørbagt wienerbrød

                                                               Smørbagt wienerbrød der flager og smelter på tungen, det er hvad du lærer at bage på dette kursus. Du vil komme til at bage lækre spandauere med vaniljecreme, perfekt drejede frøsnappere og syndige kanelsnegle med remonce. Franskmanden Frédéric Terrible er en super dygtig underviser og han står klar til at lære dig alt om den drilske smørfoldede dej.

                                                               Ølsmagning hos People Like Us

                                                               Kom til en spændende ølsmagning med en utraditionel vinkel hos People Like Us. Øllet brygges af folk fra forskellige marginaliserede grupper, og smagsvarianterne er mangfoldige og fantastiske! Her får du lov at prøve 5 forskellige specialøl i hyggelige og uformelle omgivelser. 

                                                               fra 175 kr.

                                                               Rundvisning & Whiskysmagning hos Fary Lochan

                                                               Kom til whiskysmagning hos Fary Lochan Distillery. Her får du indblik i single malt produktionen fra start til slut og du finder ud af, hvorfor brændenælder er vigtige for whiskyen på dette destilleri. Oplagt til whisky-begyndere og såvel som de mere garvede single malt elskere.

                                                               fra 100

                                                                GoFast El løbehjul

                                                                Få fart på med dette super hurtige el-løbehjul. Har du også set de mange elektriske løbehjul rundt omkring i byen? Nu har du muligheden for at få dit helt eget private el-løbehjul og køre lige derhen du ønsker. Mærk suset og husk hjelmen.

                                                                2995 kr.

                                                                 Puslespil til pengegave

                                                                 Giv et puslespil, der er alt andet end fladt! Når man har samlet kodelåsen, kan den endda bruges som en sparegris eller til opbevaring af hemmeligheder! Ugears 3D Puzzle Safe er ikke kun et sjovt og udfordrende puslespil at samle, men det er også en god måde at opbevare sine værdigenstande sikkert på. Kodelåsen er fuldt funktionsdygtig, så du kan være sikker på, at dine ejendele er i sikkerhed. Og da puslespillet er lavet af materialer af høj kvalitet, kan du være sikker på, at det vil holde i mange år fremover.

                                                                 429 kr.

                                                                 Vinsmagning hos Svineriet Vinapotek

                                                                 Kom til en hyggelig vinsmagning i uformelle rammer hos S’vineriet Vinapotek i Odense. Her kommer du til at smage på 5 forskellige vine — og du vælger selv fra hvilken region. Du lærer desuden om dyrkningsforhold, samt hvordan forskellige vine passer i forhold til mad. 

                                                                 fra 295 kr.

                                                                  Gin & tonic tower tasting kit

                                                                  Leder du efter den perfekte gave til gin-elskeren i dit liv? Så kig ikke længere end til vores Gin and Tonic Tasting Kit! Dette sæt indeholder alt, hvad du behøver for at udforske den lækre verden af gin og tonic, herunder en flaske prisbelønnet dansk gin og seks forskellige tonic drinks mixere. Med opskriftsforslag til den perfekte gin og tonic er dette sæt sikker på at afsløre hemmelighederne bag denne klassiske cocktail. Så hvorfor ikke hæve glasset på den gode smag med Gin and Tonic Tasting Kit?

                                                                  529,95 kr.

                                                                   Plakater til gameren

                                                                   Gamere er svære at finde gaver til... Men med med et sjovt citat, som gameren sikkert kan relatere til, har du den perfekte gave! Gamer-plakater omfatter ikoniske scener og figurer fra nogle af de mest populære videospil nogensinde. Fra Halo til World of Warcraft. Der er noget for enhver smag.

                                                                   Fra 149,95 kr.

                                                                    Calvin Klein underbukser

                                                                    Man kan aldrig få nok af gode kvalitets underbukser, og dem fra Calvin Klein er i en kvalitet for sig selv. Så forkæl %modtageren% med et sæt af rigtige gode underbukser.

                                                                    270 kr.

                                                                     Robotstøvsuger

                                                                     Skal støvsugningen være klaret inden man har rørt en finger? Der er intet mere tilfredsstillende end at se en robotstøvsuger gøre rent. Så vil du spare gavemodtagerens tid, så køb en robotstøvsuger. Der findes mange modeller i dag - nogle er mere high tech end andre, og kan styres fra telefonen. En rigtig god gaveidé til enten den der har rengøringstjansen for ofte eller måske ikke gør rent ofte nok -)

                                                                     2599 kr.

                                                                     Ølsmagning hos Mikkeller Baghaven

                                                                     Kom på en anderledes og eksklusiv ølsmagning hos Mikkeller Baghaven i København. Her får du lov at prøve 5 forskellige syrlige og champagneagtige øl brygget efter bedste Wild Ale og Shipyard Ale stil. En oplagt oplevelse til alle, der sætter pris på ‘sure’, sprudlende øl. 

                                                                     fra 300 kr.

                                                                     Gaveguide: Hvad giver man i gave til ham, der har alt? 

                                                                     At finde på en gave til ham, som du elsker allerhøjest på jorden kan være virkelig svært. Ofte er det dem vi har nærmest, vi har sværest ved at finde på gaver til fordi vi så inderligt håber på at gøre dem glade. Forventningerne til os selv kan til tider overskygge alt andet og i stedet for at tænke simpelt, sjovt eller romantisk, kan vi komme til at overgøre det. Og så ender vi alligevel med at blive skuffede, når vores gave ikke får den respons, vi havde håbet på.

                                                                     Typisk skal der ikke så meget til for at gøre et andet menneske positivt overrasket, det handler om at holde fast i den kærlighed man har til det andet menneske og følge sin mavefornemmelse. Og så kan du naturligvis spørge dig selv om du selv ville blive glad for det, du har i tankerne.

                                                                     Myte: Mænd går ikke op i gaver

                                                                     De fleste mænd vil påstå at gaver ikke er særlig vigtige for dem. Dog elsker mænd – ligesom kvinder – opmærksomhed og omsorg og det kan nogle gange være lettere at vise igennem en romantisk gave til ham, en personlig gave til ham eller igennem små sjove gaver til ham i en ellers ensformig hverdag. At mænd ikke går op i gaver er altså noget pjat, men det er rigtigt at de ikke går ligeså meget op i, om det lige var præcis hvad de ønskede sig, om den er flot pakket ind og hvad den har kostet. Det kan vi kvinder være lidt for gode til.

                                                                     Kvinder har mange flere ønsker

                                                                     Kvinder er lidt nemmere at finde på gaver til. De fleste kvinder vil hurtigt kunne svare på spørgsmålet: ”Hvad ønsker du dig?” med en længere liste fyldt med tøj, smykker, interiør, køkkensager og alle mulige andre ting. Af en eller anden grund føler kvinder ofte at de mangler noget, mænd er oftest helt omvendt.

                                                                     Nogle mænd har dog enkelte ønsker, men som oftest kan de være flere uger om at vende tilbage med ét enkelt ønske og så er det alligevel noget så kedeligt som en roll-on deodorant eller et skohorn. Altså noget de bare lige manglede forleden.

                                                                     Hvornår skal man give gaver til ham?

                                                                     Udover de almene fødselsdagsgaver og julegaver er der meget stor forskel på hvornår man giver gaver og hvilke mærkedage man fejrer. Det varierer fra parforhold til parforhold og det er også vigtigt at der er enighed blandt begge parter, når det kommer til hvornår der gives gaver. Ellers er der stor sandsynlighed for at der er én, der ender med at blive skuffet. Det er rigtig kedeligt at gå og tro at der kommer en gave, for blot at opdage at den anden ikke ”vidste” at der skulle gives gaver. Hav derfor en klar aftale på det område.

                                                                     For mange gavedage?

                                                                     I nogle parforhold fejrer man enhver højtid og mærkedag. Fødselsdag, Valentinsdag, Månedsdag, Årsdag, Bryllupsdag og hvad der nu ellers kan findes frem fra kalenderen. I den slags forhold bliver det kun endnu svære at finde på eksempelsvis årsdags gave til ham eller andre kæreste gaver til ham, fordi der ikke går særlig langt imellem gaverne og kreativiteten langsomt bliver brugt op.

                                                                     For få gavedage?

                                                                     I andre parforhold fejrer man kun fødselsdag og jul. For nogle kan det virke utrolig kedeligt og selvom det måske bliver nemmere at finde på noget nyt, når der kun gives gaver to gange om året, så kan der blive stillet endnu højere krav til de enkelte gaver.

                                                                     Et sted midt i mellem

                                                                     Den gyldne middelvej er noget andre parforhold leder efter. Måske er der endda enighed om, at man ikke på forhånd har aftalt om årsdag, bryllupsdag eller andre romantiske mærkedage skal fejres. Måske bygger forholdet på overraskelser og spontanitet og måske varierer gaveræset fra år til år. Er du i et sådant forhold er det vigtigt ikke at have for høje forventninger til bestemte mærkedage. Lad dig i stedet positivt overraske.

                                                                     Kæreste gaver til ham

                                                                     Når du sætter dig ned og forsøger at finde på en gave til ham, der betyder mest for dig, overvejer du nok om du kan finde på en romantisk gave til ham. Dit største ønske er øjensynligt at gøre ham glad, overrasket og at han indser hvor meget du holder af ham. Husk på, at romantik ikke er lig med lyserøde teddybjørne og røde hjerteformede chokolader. Prøv at tænke tilbage på nogle af de mest romantiske øjeblikke I har haft sammen. Hvad kan han godt lide? Hvad gør ham glad? Har han selv talt om at han syntes noget specifikt var romantisk?

                                                                     En romantisk gave kan være alt fra en personlig hilsen til en middag under åben himmel.

                                                                     Nogle af de mest romantiske gaver er oplevelser, delt mellem to mennesker, der holder af hinanden. Når du ser tilbage på jeres tid sammen, er der så noget han altid gerne har ville opleve sammen med dig?

                                                                     En invitation til en sådan oplevelse vil helt sikkert blive opfattet som romantisk, da det beviser at du har lyttet til ham og husket på hans ønsker og at du nu gerne vil opfylde dem.

                                                                     Blandt andre populære romantiske gaver er oplevelsespakkerne, der giver adgang til en lækker middag, en tur i biffen, en sejltur eller en anden oplevelse, som I nemt kan flette ind i hverdagen. Det behøver ikke at være stort for at være romantisk og din mand vil helt sikkert sætte mere pris på en boks, der lover røde bøffer end at du har gjort dig alt for umage med at pakke en romantisk kurv med småting ind til ham. 

                                                                     Sjove gaver til ham

                                                                     Hvis der er noget de fleste mænd går op i så er det humor. Undersøgelser har vist at humor er et af de karaktertræk, der er vigtigst når det handler om at få to mennesker til at passe sammen. Mænd elsker at få os kvinder til at grine og du er sikkert også enig i, at de bedste øjeblikke er de øjeblikke hvor du og din mand griner sammen.

                                                                     Tag styringen og få din mand til at grine!

                                                                     For os kvinder kan det nogle gange blive lidt for seriøst med gaver. Det ligger til vores køn at vi gerne tropper op med en struktureret ønskeliste – som både kan findes på print og på web – og at vi helst ønsker at gæsterne kordinerer, så vi ikke skal igennem den frustrerende omgang med returvarer i indkøbscentrene. På samme måde slipper vi helst heller ikke kontrollen når vi selv skal give gaver. Indpakningspapiret skal helst matche gavebånd og mærkater og tøjet skal helst foldes i en papæske før det pakkes ind.

                                                                     Mænd er helt og aldeles anderledes. Gavepapir og firkantede papæsker kan du skyde en hvid pil efter. Du finder ikke en mand, der kommer til at sætte pris på din formidable indpakning. Brug i stedet al dit krudt på indholdet, for det kommer han til at sætte pris på. Og får det ham til at le, er det kun endnu bedre.

                                                                     Fjollede gaver kan gøre selv den mest maskuline mand blød i knæene

                                                                     Måske skal du droppe de romantiske gaver til ham en enkelt gang og i stedet forsøge at vælge nogle sjove gaver til ham. Mange hjemmesider specialiserer sig i lettere fjollede gaver, som man egentlig tænker at man da aldrig kommer til at bruge. Men lige netop med det mandlige køn er der stor sandsynlighed for at ølhatten, popcornmaskinen eller nachosbæltet vil blive taget ekstra godt imod.

                                                                     Mænd elsker at være useriøse og blandt vennerne vil de gerne have lov til at opføre sig som nogle drengerøve. Giver du en gave, der kan blive brugt sammen med hans drengevenner, kan du være sikker på at hele flokken vil sætte stor pris på din indsats.

                                                                     Personlig gave til ham

                                                                     De fleste mænd går mere op i at få en personlig gave end du tror. Selvom vi kvinder er bedre til at vise sårbarhed og efterspørger omsorg, er det ligeså vigtigt for din mand at vide, hvor meget du holder af ham. Det kan passende gøres igennem en personlig gave, hvor din kærlighed for din mand får lov til at styre dine beslutninger.

                                                                     En personlig gave til ham skal helst være noget, der er særligt udformet eller valgt til ham.

                                                                     Det behøver ikke nødvendigvis at være noget meget seriøst eller noget som han absolut skal kunne bruge rent praktisk. Det kan være en éngangsfornøjelse, det kan være et minde, en oplevelse eller et håndskrevet brev hvori du erklærer din kærlighed. Det vigtigste er, at du har dig selv med i gaven og at han kan mærke det.

                                                                     Er du i dit kreative hjørne kan du eksempelvis male et billede til ham eller lave en billedbog med billeder fra jeres tid sammen online.

                                                                     Vil du gerne have ham med ud og opleve noget kan du planlægge en hel dag for ham med forskellige aktiviteter du ved han vil elske. Husk at medtænke, at han skal have fri fra arbejde den dag, hvis du vil overraske ham.

                                                                     En personlig gave kan også være et par kuponer til hans livretter, fyraftensmassage eller anden form for forkælelse.

                                                                     Årsdags gave til ham

                                                                     Årsdag eller Bryllupsdag er for nogle parforhold nogle meget vigtige mærkedage. I et nyt parforhold hører man da også tit om, at månedsdage bliver fejret, men efterhånden som man har været sammen med sin partner i længere tid, er det normalt, at man ikke længere fejrer hver eneste måned, men i stedet fokuserer på de årlige mærkedage.

                                                                     Mange vælger dog også at de slet ikke vil fejre en års- eller bryllupsdag, men selv hvis det er sådan du og din mand har det, kan en lille gave engang i mellem alligevel blive værdsat.

                                                                     Hvor stor en gave vil du give?

                                                                     Når du skal vælge en Årsdags gave til ham, må du spørge dig selv hvor meget du ønsker at gøre ud af det. Er Årsdagen større for jer end eksempelvis jul og fødselsdage? Hvor meget giver I normalt hinanden for? Og skal din gave til ham være en kæreste gave, en sjov gave eller en personlige gave til ham?

                                                                     Kamp- eller koncertbilletter

                                                                     Billetter til en fodboldkamp, en koncert eller et andet arrangement han har talt om længe, er en god idé til en årsdagsgave. Er han stor fan af en bestemt kunstner eller fodboldsspiller vil han med garanti blive glad for sådan en oplevelse.

                                                                     Weekendophold

                                                                     Hvis I begge har travlt i hverdagen og svært ved at finde tid til at gå ud og spise eller tage på en enkelt dagstur, skal du måske se om du kan booke din mand i en hel weekend. Inviter ham på et hotelophold med wellness og forkælelse eller et kroophold med god dansk herremad. Du kan også leje et sommerhus og invitere ham på hygge med brætspil, tid foran pejsen og masser af serier under dynen.

                                                                     En forlænget weekend til udlandet

                                                                     Sigter du lidt højere kan du invitere ham med på en forlænget weekend til en storby i Europa. Der findes masser af pakkeløsninger, så du ikke behøver at bekymre dig om hvilket hotel I skal bo på, om I selv skal betale for morgenmad og så videre. Du kan også planlægge en overraskelsestur, hvor han ikke ved hvad der skal ske, før i sidste øjeblik.

                                                                     Julegaver til ham

                                                                     Juleaften vil man gerne have pakker under træet. Der findes intet mere kedeligt end at modtage penge eller gavekort i en kuvert, der er blevet kastet ind mellem juletræets tunge grene. Til gengæld betyder du at du kan bekymre dig langt mindre om at lave noget personligt, vælge noget romantisk eller sjovt til din kæreste eller mand. Juleaften handler det blot om at pakke noget ind, som du enten ved din bedre halvdel mangler eller noget han inderligt gerne vil have.

                                                                     Tøj, sko, parfumer, slips, armbåndsure og tasker er alt sammen gode gaver til ham. Det behøver ikke at tage lang tid at finde en fin skjorte, vælge en skøn parfume eller en ny sportstaske til ham og hans træning. Du kan også forsøge at finde noget, du synes passer til ham, men som han måske ikke selv havde tænkt at han manglede. Tit ved vi kvinder lidt mere om hvad vores mænd mangler, end de selv gør, tro det eller lad være.

                                                                     Er din mand en drengerøv inderst inde, har han garanteret også et ønske om det nyeste FIFA spil til Playstation, en ny stor grill til haven eller måske endda en bold, han kan trille rundt med sammen med drengene. Graver du lidt dybere vil du med garanti nå frem til nogle af de ønsker, han selv havde glemt at han havde.

                                                                     Gratis gaver til ham

                                                                     Så sandt som det er sagt, så er det altså tanken, der tæller når det kommer til gaver. Ja, ind i mellem ønsker vi os nogle dyre sager og bliver hjertens glade når så vi pakker dem ud, men inderst inde kan de fleste nikke genkendende til at det er tanken, som tæller. Måske mænd i virkeligheden sætter mere pris på tanken end kvinder.

                                                                     Det betyder også at du ikke behøver at tage dobbeltvagter på jobbet op til mandens fødselsdag, jeres Bryllupsdag eller juleaften. Der findes masser af gratis gaver du kan give, som vil gøre ham du elsker, ovenud lykkelig. De bedste gaver kan faktisk være de gaver, vi ikke har betalt en krone for.

                                                                     Kun fantasien sætter grænser og der er masser af inspiration at hente på nettet, i livstilsmagasiner og ved at tale med venner og familie – måske de har nogle fremragende idéer!

                                                                     Vi har samlet en liste over 70 gratis gaver til ham, mon ikke der er noget her, der vil falde i god jord

                                                                     5 Gratis gaver til ham:

                                                                     1. En times helkropsmassage med olier
                                                                     2. En hel dag hvor du ikke må sige nej
                                                                     3. En lækker hjemmelavet morgenmad på sengen
                                                                     4. En uges fripas til de huslige pligter
                                                                     5. En filmaften med alle hans yndlingsfilm og -snacks

                                                                     FAQ om gaver til ham

                                                                     Har du fornøjelsen af snart at skulle glæde ham med en dejlig gave? Så har du muligvis et par spørgsmål til det at finde og give gaver til ham, derfor har vi lavet denne FAQ om netop dette og håber meget du kan finde svar på dine spørgsmål her.

                                                                     Hvad er en god gave til ham?

                                                                     En god gave til ham er en gave som han vil elske at modtage, enten fordi han har ønsket sig den, eller fordi du har fundet en gave som han vil elske at modtage.

                                                                     Hvor meget koster en gave til ham?

                                                                     En gave til ham koster 100-500 kr. hivs du har en meget nær relation til ham kan du eventuelt give en anelse mere.

                                                                     Hvornår skal jeg give ham en gave?

                                                                     Du skal give en gave til ham når anledningen er til det, dette kunne være en fødselsdag, studentergilde, jubilæum eller noget lignende.