20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Gave til hende

Du kender med garanti en kvinde, der fortjener at blive forkælet. Måske kender du mere end én. Til en start kan du nævne din kære mor, din søster, din veninde og sidst men ikke mindst, din kæreste. De fleste af os har mange kvinder i vores liv, som på den ene eller anden måde har påvirket vores hverdag i en positiv retning. Kvinder, som har opdraget på os, hjulpet os, grinet med os og grinet af vores dårlige jokes. Kvinder, der har lært os vigtige pointer, stolet på os og elsket os. Og alle disse kvinder skal have tak.

Men hvordan får man sagt ordentligt tak? Hvordan får man vist hende, hvor meget hun betyder? En gave, der er tænkt over, er et godt bud. Men hvordan vælger man den perfekte gave til hende? Vi giver dig her en detaljeret gaveguide med masser af forslag og gode råd!

Se alle gaveidéer til hende nedenfor.

Ølsmagning hos Ølsnedkeren

Hos Ølsnedkeren i København kommer du til at smage hele 7 forskellige øl, mens der fortælles om smagsnuance og bryggeproces. På dette utraditionelle mikrobryggeri er nye teknikker og ingredienser en del af dagligdagen — glæd dig til en spændende rundvisning hos Ølsnedkeren! 

fra 249 kr.

Lær at bage ægte croissanter

Vil du også lære at mestre den drilske smørfoldede croissantdej? Så står franskmanden Frederic Terrible klar til at lære dig alle sine tricks. På kurset vil du lære alt som foldning og rulning af den smørfyldte dej, så du kan lære at bage sprøde croissanter der smelter i munden.

Dit eget whiskyfad hos Trolden Destilleri

Eget whiskyfad? Ja tak! Hos Trolden Destilleri og Bryghus har du nu mulighed for at købe dit helt eget 8 liters whiskyfad eller have anpart i et 64 liters fad. Den ultimative gave til whiskyelskeren med feinschmecker tendenser, og en gave, der virkelig imponerer! 

fra 3495 kr.

  Cashmere handsker

  Giv et par handsker i gave, der er både stilfulde og praktiske. Disse cashmerehandsker er fremstillet af 100 % cashmere og er ultrabløde og luksuriøse, men også temperaturregulerende, hvilket gør dem perfekte til både kølige dage og mildere vejr. Desuden leveres de med et par matchende håndledsvarmere til de ekstra kolde dage. Så hvorfor ikke holde hænderne varme med stil?

   Plakater til pynt

   Lav en personlig plakat der med garanti vil give modtageren et smil lå læben eller vælg en flot designerplakat der passer lige ind i modtagerens indretning. Plakater og vægkunst kan virkelig være med til at sætte stemningen i et rum og hos Citatplakat er det kun fantasien der sætter grænser.

   149 kr.

    Gin & Tonic glas fra Luigi Bormioli Mixology 4 stk.

    Med en kapacitet på hele 80 cl. er der plads til den helt store G&T eller din yndlingscocktail! Disse cocktail glas er af høj kvalitet, og lavet i et stykke, hvilket giver et meget holdbart glas.

     Send chokolade, Pyntet æske

     Sig det med chokolade og en smuk blomst som prikken over i’et. Uanset begivenhed eller dag, kan du glæde en du holder af med denne æske håndlavede lækkerbidskener. Velsmagende og flot — denne kombination fra Bloomit vil ramme plet hos alle med hang til chokolade. 

     185 kr.

      Cashmere halsedisse

      Forkæl hende med en halsedisse i cashmere. Denne luksuriøse halsedisse er lavet af 100 % Cashmere uld, hvilket sikrer, at du vil holde dig komfortabel, uanset hvor koldt det bliver. Desuden gør kashmerens naturlige temperaturregulerende egenskaber det til det perfekte valg til enhver årstid. En gave, der holder i mange år, og er perfekt til hende, der har alt!

      Vin- & ostesmagning i København

      Bliv klogere på sammensætningen af vin og ost på denne smagning hos O.M Nielsen i København. Du kommer til at smage på 6 forskellige vine og oste akkompagneret af brød og smør. Du lærer om, hvilke ost/vin-kombinationer, der passer sammen og hvorfor. 

      fra 495 kr.

       Dessertkagekursus

       Lær at lave fantastiske konditorkage. og glaze lige som de gør i Den store bagedyst. På dette to-dages bagekursus vil du lære at lave mousser og fromager, kagepynt og glaze fra bunden. Efter kurset vil du altså kunne lave fantastisk flotte konditorkager værdige til et ægte fransk konditori.

        Krus og kaffekopper

        En god kaffe eller the bliver bare bedre af at blive serveret i en flot kop eller krus. Skal det være finurlig keramik eller snorlige porcelæn, der er masser af valgmuligheder, og hvem ved, måske bliver du budt på kaffe med den nye kop.

        75 kr.

         Chokoladebomber til varm chokolade

         Er der noget mere hyggeligt og trøstende end en kop varm chokolade?Disse lækre chokoladebomber forvandler en kop varm mælk til en luksuriøs chokoladeeksplosion! Chokoladekuglerne kommer komplet med mini marshmallows for en himmelsk kop varm chokolade.

         129 kr.

          Smukke øreringe fra Byfalck

          Kvinder og smykker? Det går ligesom hånd i hånd. Vælg et par smukke øreringe fra ByFalck. De har et stort udvalg, så du kan finde de helt perfekte til din veninde, mor eller kæreste.

          Solospring hos Dropzone Denmark

          Tør du vove dig ud på et faldskærmsspring, som foregår 100% solo? Hos Dropzone Denmark i Herning har du muligheden! Du bliver grundigt instrueret af en erfaren instruktør, som også vil være med dig i flyet. Tag springet og mærk adrenalinen pumpe derud af! 

          fra 3595 kr.

          Ølsmagning hos Bryggeriet Flakhaven

          Kom på besøg hos Bryggeriet Flakhaven i Odense og find ud af hvilken øltype du er. Du får en rundvisning i Flakhavens mikrobryggeri, samt fortællinger om bryghusets historie, mens du får lov at smage på 5 vidt forskellige øl. 

          fra 150 kr.

           Kropspude

           En lækker U-pude til en der har brug lidt ekstra støtte. U-puden hjælper med at finde ro i kroppen og en behagelig sovestilling, så du vågner op og er mere veludhvilet. U-puden kan også bruges af gravide eller personer der døjer med smerter i ryg og nakke

           599 kr.

            Bubble Waffle Jern

            Kender du en der elsker vafler? Forær dem et flot vaffeljern til at lave bubble wafles på ingen tid. De lækre vafler kan spises som traditionelle hjertevafler eller bruges som isvaffel. Det er kun fantasien der sætter grænser.

            289 kr.

             Far tar det tungt. Mor tarteletter – plakaten

             En sjov plakat til din mor, som hun bestemt vil komme til at smile af.

             199,95 kr.

              SUP paddleboard – D1

              Kender du en som vil ud på åbent vand? Dette paddleboard er perfekt til alle, der ønsker at prøve stand up paddling. Det er 300 cm lang, så du har masser af stabilitet, mens du bevæger dig over bølgerne. Og med en bredde på 83 cm er dette bræt perfekt til både begyndere og øvede brugere. SUP er både en god træning, men også et dejligt afbræk fra hverdagen.

              1499,95 kr.

               Sjove plakater

               Tilføj lidt personlighed til boligindretning. Tjek disse fantastiske og sjove plakater! Der er noget for enhver smag, uanset om du leder efter et sjovt citat til at få hende til at grine eller et inspirerende budskab til at motivere dig.

                Det sorte bælte i kaffebrygning

                Kaffe er ikke bare kaffe, og da slet ikke sort kaffe. Sort kaffe fås med et væld af forskellige smagsnuancer afhængigt af, hvilken verdensdel bønnerne kommer fra. Malingsgrad, mængde og vand har alle indflydelse på den færdigbryggede kop du drikker derhjemme. Med et kursus i sort kaffe vil du lære om de forskellige kaffetyper, smagsnuancer og den korrekte bryggemetode, så du altid får den perfekte kop hjemme hos dig selv.

                fra 495 kr.

                 Træningsudstyr til hjemmet

                 Hos Abilica kan du finde alt det træningsudstyr, man skal bruge for at lave det perfekt hjemme-fitnesss. Så kender du én, der ønsker sig de helt store træningsmaskiner eller nogle håndvægte, sjippetorv sov., så finder du det hele her.

                 199,95 kr.

                  Croissant og wienerdejskursus hos Meyers

                  Elsker du også smørbagte thebirkes og sprøde croissanter? Så kom med på bagekursus i Meyers madhus og lær at mestre den drilske wienerdej. Du vil lære at bage både croissanter, kanelsnegle, pain au chocolat og thebirkes, så du kan bage lækkert bagværk til morgenbordet derhjemme.

                  Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

                  Kom på rundvisning pg ølsmagning hos et af Danmarks første mikrobryggerier. Hos det prisvindende Grauballe Bryghus i Silkeborg kommer du til at lære om ølbrygning, høre om bryggeriets historie, og afslutningsvist kommer du til at smage på hele 8 forskellige øl. 

                  fra 165 kr.

                   Sjov plakat til fødselaren

                   Giv den kommende fødselar en sjov gave fyldt med humor, fis og ballade. Du kender sikkert én, der kan nikke genkendende til alle disse finurlige udtryk, så hvorfor ikke bringe et stort smil på læben hos ham eller hende? 

                   fra 199 kr.

                    Vin og chokolade, Lækker gavekurv

                    Forkæl din udkårne med en flot buket roser, sprudlende vin og lækker chokolade. Perfekt til en hvilken som helst speciel anledning, og en altid sikker vinder hos hende (eller ham) med en sød tand. Som altid søger Bloomit for detaljerne, du skal bare vælge rosernes farvenuancer. 

                    795 kr.

                    Whiskysmagning hos Braunstein

                    Kom til en spændende whiskysmagning hos Braunstein i Køge. Du vil få indblik i whiskyproduktion, herunder whiskyens duft og udseende, samt Braunsteins historie. Du kommer til at smage på 3 forskellige whiskyer og der vil være mulighed for at købe en bid mad efterfølgende. 

                    fra 250 kr.

                    Kagekursus hos Karoline Trier

                    Kom med på kagekursus hos dygtige Karoline Trier og få indblik i hendes hemmelige opskriftsbog med luftige mousser, pynt, lækre kager og cremer der smelter på tungen. Undervejs deler Karoline generøst ud af al sin viden og de tricks hun har lært igennem sine år i branchen.

                    895 kr.

                     Mors dag buket med mousserende vin og chokolade.

                     Overrask din bedre halvdel med denne ekstravagante pakke af blomster, mousserende vin og chokolade. Visuel og velsmagende — sanserne forkæles virkelig med en kærlighedshilsen som denne, som vil få både kone og kæreste til at føle sig ekstra speciel. 

                     795 kr.

                      Oplevelsesgavekort

                      Giv en du har kær en på opleveren med et oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse. Modtageren kan fx vælge mellem whiskeysmagning, bridgewalking og spaophold. Med andre ord er der med garanti en oplevelse for enhver smag.

                      500 kr.

                       Bedroom Battle

                       “Bedroom Battle”-kortspillet er lige, hvad I har brug for til at pifte livet i soveværelset op. Spillet kommer med en masse spændende og pirrende idéer til, hvordan I kan nyde hinanden, og det er nemt og ligetil at spille. Sæt en aften af til at drikke en god flaske rødvin og udforske spillet og hinanden sammen. God fornøjelse.

                       199 kr.

                       Bridgewalking Lillebælt

                       Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

                       255 kr.

                        Plakater om venskab

                        Gode venskaber er noget ganske særligt og med disse forskellige plakater kan du udtrykke det både sjovt og seriøst. Giv en ven eller veninde en af disse plakater i gave — det kan være med dit eget citat eller med et, der allerede er skrevet. 

                        fra 149 kr.

                         Valentinsbuket, floristens valg og chokolade

                         Vil du gerne overraske og forkæle din udkårne på Valentinsdag uden at skulle spendere alt for meget? Bloomit har løsningen og sørger for det hele en flot buket blomster og en æske med lækre chokolader til ham eller hende du holder af. 

                         525 kr.

                         Baristakursus hos BRYG Coffee House

                         Kom på Baristakursus hos BRYG Coffee House i Vejle og lær en ting eller to om kaffe. Du vil blive undervist i valg af kaffebønner og indstilling af kværn, samt temperatur og metode, så du kan lave den perfekt skummede mælk til din latte.

                         fra 479 kr.

                          Surdejskursus hos Mejnerts mølle

                          En god surdej starter med godt mel. Mejnerts mølle maler lækkert kvalitetsmel og det er i deres køkken, ved dygtige Rebekka Brokman, kurset foregår. Udover at bage lækkert surdejsbrød med melet får du også 3kg mel med hjem efter kurset, så du kan blive ved med at bage lækkert surdejsbrød derhjemme.

                          Rundvisning & smagning hos Mosgaard Whisky

                          Oplev en spændende rundvisning og whisky-gin smagning hos Mosgaard Whisky på Fyn. Du lærer om whiskyens rejse fra maltning til fad, ligesom du får indblik i, hvordan Mosgaards gin får sin specielle smag. Du kommer til at smage 3 forskellige gin og 1 whisky. 

                          fra 140 kr.

                           Cognacglas

                           En god cognac skal nydes i det rette glas, hvor den kan slynges i glasset uden at spilde og hvor den fyldige bouquet kan nydes i fulde drag. Når det kommer til design er der mange muligheder, så vi garanterer at du kan finde et der passer ind i modtagerens stil.

                           83 kr.

                            Fineste blomstervase

                            Den fine Pipanella dotted vase er enkel og stilren i sit udtryk og den vil passe ind i de fleste hjem. Tilføj et par fine farvede blomster og du har den sødeste gave klar. Hvem bliver ikke glad af friske blomster i en fin vase.

                            275 kr.

                             Fin Tivolilysestage

                             Skab ekstra hygge og stemning hos store og små med denne fine fyrfadsstage fra Normann. Stagen er inspireret af de originale olielamper fra Tivoli og indfanger på fineste vis Tivolis barnlige og æstetiske ånd.

                             399,95 kr.

                              Lækkert skærebræt

                              Et lækkert skærebræt er både praktisk, funktionelt og dekorativt i køkkenet. Vælg et i god kvalitet og det vil følge modtageren i mange år frem. Et flot træskærebræt kan f.eks. både bruges til at skære på men også til at anrette.

                              fra 60 kr.

                               Oppustelig Loungesofa

                               Gå sommeren og de lyse nætter i møde med en oppustelig loungesofa fra Softybag. Den er nem og bekvem at have med rundt og at puste op (den skal bare ‘trækkes’ gennem luften) og så er den let at rengøre. Perfekt til både strand og festival. 

                               369 kr.

                                Dyson Airwrap Complete – alt styling til håret

                                Nu er det slut med at have en hårtørrer, et glattejern og et krøllejern osv. Dyson har samlet alle stylings produkter i én. produktet har ikke mindre end over 8000 anmeldelser med over 4,5 stjerner ud af 5. Den perfekte gave til hende der elsker hårstyling.

                                3990 kr.

                                Ølsmagning hos Braunstein

                                Kom på en oplevelsesrig rundvisning hos Braunstein Bryggeri i Køge. Her får du lidt af hvert at vide om øl, ingredienser, og bryggeriets historie. Du kommer til at smage på 4 forskellige Braunstein øl, og der vil være mulighed for tilkøbe mad i pakhuset. 

                                fra 150 kr.

                                 Bagekursus med surdej

                                 Vil du også lære at bage lækre surdejsbrød med glassprød skorpe og smagfuld krumme? Så kom med på surdejskursus og lær alt hvad der der værd at vide om den lumske surdej. Du lærer hvordan man starter en surdej og I kommer til at gennemgå forskellige opskrifter, surdej kan anvendes til. Og så kommer I selvfølgelig også til at bage lækkert brød, som du får med hjem.

                                 1200 kr.

                                  Personlige og sjove plakater til din søster

                                  Giv en sjov og sød plakat til din lille- eller storesøster. Du kan personliggøre og designe den med egen billeder, eller du kan vælge mellem en række sjove standardcitater med eller uden grafik og/eller billeder — det er helt op til dig. 

                                  fra 149 kr.

                                  Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi

                                  Er du til både brændevin, gin og snaps, kan du komme på en spændende rundvisning og smagning hos Nordisk Brænderi. Du lærer om produktionen fra start til slut, og du kommer til at smage forskellige produkter.

                                  fra 250 kr.

                                  Latte Art kursus hos Street Coffee

                                  Lær kunsten at servere en rigtig instagramkaffe! Ja, sådan én med mønstre i mælken og det hele. Hos Street Coffee i Aarhus lærer du de vigtige detaljer om kaffenuancer, steaming, og ikke mindst, om hældeteknikker og hvordan du laver de der flotte mønstre. 

                                  fra 495 kr.

                                   Royal Copenhagen Blå Elements tallerken

                                   Samles der på Royal Copenhagen Blå Elements? En tallerken - eller et par - fra Royal Copenhagen er en elegant gave, som skaber glæde i mange år. Du kan supplere gavemodtagerens samlingen eller starte den.

                                   Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

                                   Kom til ginsmagning hos Copenhagen Distillery og få indblik i destilleriets progressive tilgang til gin. Udover rundvisning kommer du til at smage på 5 forskellige produkter. Du er mere end velkommen til at hænge og hygge videre i baren når smagningen er overstået. 

                                   fra 349 kr.

                                    Sengetæppe

                                    Et lækkert sengetæppe kan virkelig være med til at fuldende stemningen i soveværelset. Der findes et utal af lækre materialer og farver, der både kan holde modtageren varm og fuldende stilen i deres hjem.

                                    fra 279 kr.

                                     Loving hjerte alliancering i sølv

                                     Forkæl kvinden i dit liv denne smukke fingerring i sterlingsøvl med hjerter hele vejen rundt. Ringen er romantisk i designet med faceterede sten og sølvhjerter. Der er mulighed for at få ringen indgraveret, hvis det skal være en ekstra speciel gave.

                                     999 kr.

                                     Ginsmagning hos Trekantens Bartender

                                     Få udvidet din gin-horisont på denne 3 timers ginsmagning hos Trekantens Bartender i Kolding. Her får du både tapas og snacks mens du får ginfortællinger og smagsprøver på forskellige typer af gin. Du kommer til at smage minimum 5 forskellige gin og tonics. 

                                     fra 400 kr.

                                      Plejende håndcreme til de vigtige hænder

                                      Giv dit barns dagplejemor en plejende håndcreme til hænderne, der holder dit barn i hånden mens du er væk. Efter en lang dag er det skønt at smøre hænderne ind i en plejende og velduftende creme - ren hverdagsforkælelse.

                                      179,95 kr.

                                       Japanske knive

                                       Det fås ikke meget bedre! Den japanske kniv er den perfekte gave til enhver kok eller foodie i dit liv. Disse smukke knive er håndlavet i Japan med materialer af højeste kvalitet, hvilket betyder, at de holder hele livet. Og de ser ikke kun fantastiske ud, men de er også super skarpe og perfekt afbalancerede, hvilket gør dem til en fornøjelse at bruge i køkkenet. Uanset om du vælger Gyoto kokkekniven eller en af de andre fantastiske muligheder, kan du være sikker på, at du giver en gave, der vil blive brugt og elsket i mange år fremover.

                                       399,95 kr.

                                        Romantiske roser

                                        Blomster er altid en god idé og hvem bliver ikke glad for en stor buket roser ind ad døren? Hos Bloomit kan du altid bestille smukke og romantiske roser, uanset om anledningen af Valentines Day, Mors dag, fødselsdag eller noget helt andet. Så glæd en du har kær med en stor buket romantiske roser.

                                        550 kr.

                                         SACKit TOUCHit On-ear Trådløse høretelefoner

                                         Forkæl dine ører med disse TOUCHit trådløse høretelefoner. Her får du lyd og pasform i en imponerende kvalitet, og designet er heller ikke til at tage fejl af. Høretelefonerne har 22 timers batteritid og er desuden udstyret med en særlig ANC-funktion, som minimerer udefrakommende støj.

                                         999 kr.

                                          SACKit ROCKit In-ear Trådløse Earbuds – X In-ear Trådløse Earbuds

                                          Luk støjen ude og lyden ind. Hvis du kender en der elsker lækker lydkvalitet men hader generene ledninger, så forær dem et sæt af disse lækre kvalitets earbuds. Ingen irriterende ledninger, kun lækker lyd.

                                          999 kr.

                                           Brætspil

                                           Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

                                           Flødebolle workshop

                                           Kom på flødebollekursus hos den socialt ansvarlige virksomhed Social Foodies. Du lærer alt om den svære kunst at dyppe flødebollen i chokolade, så du ender med en perfekt overtrukket flødebolle. Der er masser af smagsprøver undervejs og du får lækre flødeboller med hjem.

                                            Gaven til den rejseglade

                                            Mangler du den perfekte gave til den rejselystne? Forær dem en plakat med et motiv over deres yndlingsdestination eller måske en destination han eller hun ikke har været på. Måske du endda finder inspiration til din næste rejsedestination.

                                            Ølsmagning hos Wintercoat

                                            Wintercoat i Midtjylland er et familieejet bryggeri, der altid har et par gode historier at fortælle om, hvordan de har navngivet deres øl. Du kommer til at smage på 5 -6 forskellige øl, og som en ekstra bonus får du et fint souvenirglas med hjem.

                                            fra 299 for 2 personer

                                            Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

                                            Skrøbelev Gods er kendt for dets smukke omgivelser & ikke mindst autentiske atmosfære. Tag et romatisk ophold for 2 og nyd godset på Langeland. Opholdet inkluderer lækker aftensmad, morgenmad og en rundvisning på det flotte gods.

                                            1292 kr.

                                            Kagekursus for begyndere hos Kagefryd

                                            Kom med på kagekursus hos Kagefryd i Helsingør og lær at lave lækre kagebunde, mousser, opbygning af kagen, arbejde med opsmøring og sprøjteteknik med forskellige tyller.

                                             B&O Beoplay H9

                                             Kender du en der sætter pris på god musik? så er det de trådløse B&O Beoplay H9 3.0 around-ear hovedtelefoner lige noget for ham eller hende. Disse luksuriøse og moderne hovedtelefoner er designet til at levere B&O Signature Sound, hvilket gør dem til det perfekte valg for kræsne musikelskere. Med Bluetooth og smart teknologier giver disse hovedtelefoner en fantastisk lydkvalitet, uanset om du lytter til musik eller taler i telefon. Lyden forstærkes yderligere af akustikken, som er blevet finjusteret af eksperter, hvilket sikrer en fyldig og kraftfuld lyd, der vil gøre lytteoplevelsen endnu mere behagelig.

                                             2999 kr.

                                              Makeupbørster

                                              Den perfekte gave til makeup-elskeren! En makeupbørste af god kvalitet, er en perfekt gave til hende, som vil blive brugt stort set hver eneste dag. Se bl.a. makeupbørsterne fra Nilens Jord eller Bare Minerals.

                                               Chokoladefontæne

                                               Hvem har ikke drømt om at stikke hovedet ind under en chokoladefontaine og bare spise løs af den lækre perfekt tempererede chokolade? Nu kan du forære en du har kær deres helt egen chokoladefontaine. Eller måske en gave til dig selv? Bare rolig, ingen kigger.

                                               199 kr.

                                               Baristakursus hos Coffee Collective

                                               Vil du også lære hemmelighederne bag en perfekt brygget kaffe? Uanset om du er til stærk espresso eller cremet cappuccino, så står de dygtige kaffebryggere fra Coffee Collective klar til at lære dig, hvordan du brygger den perfekte kop kaffe. Du lærer både om maling af kaffebønner, dosering og opvarmning af mælken.

                                                En smuk halskæde fra Camilla Krøyer

                                                En smuk halskæde går man aldrig forkert i byen med. De findes i alle prisklasser, så du den vælge den helt perfekte til hende. Uanset om det skal være en hverdags halskæde eller til specielle lejligheder. En perfekt gave til hende der har alt.

                                                 Personlige, flotte og sjove plakater til veninden

                                                 Giv din veninde en sjov, sød eller seriøs plakat med grafik, tekst eller billeder. Du kan selv designe og personliggøre, for eksempel med billeder af jer sammen. Du kan også vælge nogle sjove citater — der er rig mulighed for at være kreativ! 

                                                 fra 149 kr.

                                                  Røde roser, mousserende vin og chokolade

                                                  Oplev smil og et varmt hjerte hos en du holder af med denne flotte blomsterhilsen. En ekstravagant kærlighedserklæring i form af roser, vin og chokolade den perfekte måde at udtrykke kærlighed og forkælelse til din special someone.

                                                  825 kr.

                                                   SACKit Nordic Side Table

                                                   Giv dig selv eller en du kender dette super lækre designerbord i massivt træ fra SACKit. Her får du dansk kvalitet når det er bedst, og interiørdesign i tidløs stil. Bordet fås i sort lakeret birketræ eller lyst egetræ og vil passe perfekt i mange hjem. 

                                                   3195 kr.

                                                    Lær at bage franske macarons

                                                    Elsker du også de lækre franske macarons? Hvorfor ikke lære at bage dem derhjemme. Franskmanden Frederic Terrible har mange års erfaring som konditor, og han står klar til at lære dig alt om de franske lækkerbiskener. Du lærer både at bage de drilske skaller og forskellige cremer og ganacher.

                                                     Spaophold på Kurhotel Skodsborg

                                                     Leder du efter den ultimative Spa-oplevelse? Så er Kurhotel Skodsborg Spa det perfekte valg. Her får du alt, hvad hjertet begærer inde for wellness og luksus. Tag din partner, mor eller veninde i hånden og nyd en weekend i afslapningens tegn.

                                                     2600 kr.

                                                      Nakkemassageapparat

                                                      Har du ømme og trætte muskler? Her er massageapparatet der giver dig en massør i hjemmet. Det lækre nakkemassageapparat giver en dejlig shiatsu massage der løsner op i den ømme muskler og samtidig varmer det hele kroppen op, så du rigtig kan slappe af.

                                                      449 kr.

                                                      Vinsmagning hos Svineriet Vinapotek

                                                      Kom til en hyggelig vinsmagning i uformelle rammer hos S’vineriet Vinapotek i Odense. Her kommer du til at smage på 5 forskellige vine — og du vælger selv fra hvilken region. Du lærer desuden om dyrkningsforhold, samt hvordan forskellige vine passer i forhold til mad. 

                                                      fra 295 kr.

                                                       Hårpleje produkter fra Hairlust

                                                       Har du hørt om danske Hairlust? de producerer vegansk og økologisk certificerede produkter til håret uden silikone og andre mærkelige tilsætningstoffer. Har hun tørt, lyst, krøllet hår? Der findes en shampoo og balsam til enhver type hår. En gave, som hun ikke vidste hun manglende - og den er stærkt vanedannende.

                                                        Australian Bodycare hovedbundspakken

                                                        Hvad med at give lidt selvforkælelse? Forkæl hovedbunden med denne lækre serie af hårprodukter fra det populære mærke Australian Bodycare. Produkterne er beregnet til skællet og kløende hovedbund og lindrer effektivt symptomerne samtidig med, at de beroliger huden.

                                                        299,95 kr.

                                                         Architectmade figurer

                                                         Vild med tidsløst dansk design fra 1960erne og 70erne? Så tag et kig på de flotte træfigurer fra Architectmade. Alle de fine trædyr kommer med flotte detaljer og passer ind i de fleste hjem, grundet det tidsløse og klassiske design.

                                                         549 kr.

                                                          Bagekursus Hahnemanns Køkken

                                                          På dette 4 timers kursus lærer du både at bage rugbrød, knækbrød, surdejsboller og kanelsnurrer. Dertil lærer du at starte en surdej op og får en rugsurdej med hjem, så du kan bage dit eget rugbrød derhjemme. Du kan godt forvente at få fingrene godt ned i dejen på dette kursus, hvor I vil arbejde sammen i hold af 2-4 personer.

                                                           Lær at bage ægte smørbagt wienerbrød

                                                           Smørbagt wienerbrød der flager og smelter på tungen, det er hvad du lærer at bage på dette kursus. Du vil komme til at bage lækre spandauere med vaniljecreme, perfekt drejede frøsnappere og syndige kanelsnegle med remonce. Franskmanden Frédéric Terrible er en super dygtig underviser og han står klar til at lære dig alt om den drilske smørfoldede dej.

                                                           Ølsmagning hos People Like Us

                                                           Kom til en spændende ølsmagning med en utraditionel vinkel hos People Like Us. Øllet brygges af folk fra forskellige marginaliserede grupper, og smagsvarianterne er mangfoldige og fantastiske! Her får du lov at prøve 5 forskellige specialøl i hyggelige og uformelle omgivelser. 

                                                           fra 175 kr.

                                                           Rundvisning & Whiskysmagning hos Fary Lochan

                                                           Kom til whiskysmagning hos Fary Lochan Distillery. Her får du indblik i single malt produktionen fra start til slut og du finder ud af, hvorfor brændenælder er vigtige for whiskyen på dette destilleri. Oplagt til whisky-begyndere og såvel som de mere garvede single malt elskere.

                                                           fra 100

                                                            Puslespil til pengegave

                                                            Giv et puslespil, der er alt andet end fladt! Når man har samlet kodelåsen, kan den endda bruges som en sparegris eller til opbevaring af hemmeligheder! Ugears 3D Puzzle Safe er ikke kun et sjovt og udfordrende puslespil at samle, men det er også en god måde at opbevare sine værdigenstande sikkert på. Kodelåsen er fuldt funktionsdygtig, så du kan være sikker på, at dine ejendele er i sikkerhed. Og da puslespillet er lavet af materialer af høj kvalitet, kan du være sikker på, at det vil holde i mange år fremover.

                                                            429 kr.

                                                            Ølsmagning hos Mikkeller Baghaven

                                                            Kom på en anderledes og eksklusiv ølsmagning hos Mikkeller Baghaven i København. Her får du lov at prøve 5 forskellige syrlige og champagneagtige øl brygget efter bedste Wild Ale og Shipyard Ale stil. En oplagt oplevelse til alle, der sætter pris på ‘sure’, sprudlende øl. 

                                                            fra 300 kr.

                                                            Gaveguide: Gaver til hende

                                                            Hvad er anledningen for gaver til hende?

                                                            Er du på jagt efter gaver til hende, er der sikkert en rigtig god grund til det. Måske er årsagen at du blot har opdaget hvor meget hun fortjener at blive forkælet. Måske er hendes fødselsdag lige rundt om hjørnet. Eller måske kan I sammen fejrer jeres fjerde bryllupsdag. Uanset hvad, er der altid en god grund til at ”sige det med gaver!”

                                                            Anledningen til gaven kan dog ikke undgå at få indflydelse på den gave du giver. For selvfølgelig er der forskel på Mors dag gaven til din pensionerede mor og Valentinsdag gaven til din kæreste. Det giver sig selv. Derfor skal du naturligvis tænke over hvilken betydning dagen har for den gave du udvælger. Vil du gerne forkæle konen på jeres bryllupsdag, skal du måske gå efter en romantisk gave til hende. Leder du derimod efter en fødselsdagsgave til din lillesøster, giver det god mening at gå efter nogle sjove gaver til hende. Hav altid modtageren og anledningen med i dine overvejelser. 

                                                            Forskellen på mænd og kvinder

                                                            Man behøver ingen ph.d. for at vide at der er stor forskel på mænd og kvinder, både på det fysiske men også på det mentale plan. Der er forskelle, der stammer helt tilbage fra naturens side men også forskelle, der er opstået på grund af samfundsstrukturer. Det gælder eksempelvis de traditionelle kønsroller, hvor manden går på arbejde og kvinden står for det huslige. Selvom disse traditionelle kønsroller efterhånden bliver mere og mere udvasket, særligt i den vestlige verden, så gør mange andre forskelle sig til kende, når det handler om forkælelse. Det klassiske billede af manden, der kommer hjem fra arbejde med blomster til kvinden, ligger ikke langt fra den moderne kvindes ønsketænkning. Når det kommer til forkælelse, er der ingen tvivl om at kvinden har langt højere forventninger end manden.

                                                            Værsgo – du er velkommen til at gå all in!

                                                            At kvinder har større tilbøjelighed til at drømme om forkælelse, overraskelser og gaver skal ikke kun ses som noget negativt. Selvom mænd i høj grad kan synes nemmere at tilfredsstille, så betyder kvindens behov at du har langt flere muligheder for at gå all in, uden at det bliver ”for meget.” Overvejer du at lave en flash mob – værsgo. Du skal være velkommen. Men er det ikke lige i overkanten? Nej. Overraskelser bliver sjældent for store, ekstravagante, sprudlende, prangende eller følelsesladet for kvinder. Jo mere du gør ud af gaven, jo mere tænker hun, at hun betyder for dig. På den måde er det kun fantasien, der sætter grænser for den perfekte gave til hende.

                                                            Sådan kommer du på en god idé

                                                            Nogle kvinder er fulde af ønsker. Faktisk er de fleste kvinder ret gode til selv at finde på en meterlang ønskeliste. Spørg din søster hvad hun ønsker sig og vær klar til at tage noter. Spørg din kæreste hvad hun godt kunne tænke sig og hav telefonen klar til at optage den næste halve times forelæsning. Spørg din mor hvad hun ønsker sig og spørg så igen hvad hun i virkeligheden ønsker sig, efter at hun har svaret at det vigtigste for hende er at hendes børn bliver ved med at holde af hinanden. Ønskelisten, den skal nok komme. Det rigtige spørgsmål er, om du har tænkt dig at holde dig til listen?

                                                            Hvorfor ikke gøre noget særligt ud af gaven i år? Hvorfor ikke selv finde på noget, der kan overraske selv din bedste veninde? Er det mangel på idéer, tid eller energi, der holder dig fra at finde på den perfekte gave til hende?

                                                            Frygt ej! Her får du tre metoder du kan bruge på at få en rigtig god idé:

                                                            Sådan finder du på gode gaver til hende: 3 Måder at få idéer på

                                                            1.   Brainstorming

                                                            Den klassiske idégenereringsmetode har du garanteret stødt på i skolen, på jobbet eller på din videregående uddannelse. Brainstorming eller Brainstorm er én af de mest klassiske og tilmed nemmeste måde at få idéer på. Konceptet går ud på at du tager et stykke papir, skriver navnet på en ting, en person eller lignende i midten og tegner en cirkel omkring. Herfra lader du så tankerne flyve frit og skriver alt det ned, som du kan komme i tanke om ud fra dit udgangspunkt. Tegn streger ud fra cirklen og skriv så de forskellige ting ned rundt omkring på papiret. Vil du kategorisere dine tanker, laver du cirkler rundt om dine kategorier og skriver de tilhørerne tanker ned under den repræsentative cirkel. Nemt ikke?

                                                            Start med at skrive navnet på kvinden, du forsøger at finde på en gave til. Tænk så på alt det du overhovedet kan komme i tanke om, omkring denne kvinde. Hvilken relation har I? Hvor mødte du hende første gang? Hvad er hendes interesser? Hvor var I hende på jeres første date? Hvad er hendes livret? Hvad drømmer hun om? Og så videre og så videre.

                                                            Når først du har fået skrevet alle dine tanker ned og udfyldt din brainstorm, kan du begynde at samle tankerne, læse det hele igennem igen og så skulle du gerne have fået en idé eller to til hvad, der ville gøre hende glad.

                                                            2.   Tal med hendes veninder

                                                            En kvindes veninder er typisk den vejen til al hemmelig viden omkring hende. Veninder taler med hinanden om alt og kender hinanden ud og ind.

                                                            Har du svært ved at finde på en gave til din søster eller din veninde, så gå til den altvidende kilde: veninderne! Tal med hendes veninder om hvad du skal finde på i gave. Spørg dem om de ved, hvad hun altid har gået og drømt om og lad dem endelig plapre løs i al den tid de har lyst.

                                                            Udover at være tæt på hovedkarakteren, så har veninder en særlig energi, der ofte påvirker kreativiteten i den rigtige retning. Måske ved de ikke præcis hvad din søster ønsker sig, men de har med garanti en masse gode idéer til hvad hun ville blive glad for eller overrasket over at få.

                                                            3.   Søg inspiration på nettet

                                                            Føler du dig ikke i dit kreative eller snaksalige hjørne, så kan internettet også være din bedste ven. Hvis ikke du allerede grundigt har forsøgt at finde inspiration, så kan det kun gå for langsomt. Nettet er fyldt med gaveguides som denne, collager med tusindvis af feminine gaveidéer, Youtube-videoer og blogs, der skriver om gaveinspiration og kreative idéer. Det er bare med at komme i gang med at lede.

                                                            Selvom du måske ikke er den største bloglæser, kan det sagtens betale sig at finde nogle af de lidt større livstilsbloggere og begynde at følge lidt med i, hvilke ting og sager, de anbefaler til andre kvinder. Om ikke andet kan du med god samvittighed fortælle hende du forærer gaven til, at du har gjort et yderst grundigt stykke researcharbejde for at finde frem til lige netop den gave.

                                                            Har du forsøgt dig med alle tre metoder og er stadigvæk på bar bund. Slap helt af, vi har nemlig masser af gaveforslag længere nede i guiden her.

                                                            Gør noget ud af indpakningen

                                                            Step 2 i vejen til den perfekte gave til hende er at gøre noget ud af indpakningen. Her er endnu en forskel på mænd og kvinder: Mænd kunne ikke være mere ligeglade med hvilket gavepapir, deres gave er pakket ind i – kvinder er stik modsat. Selvom det kan virke ligegyldigt, så går kvinder rigtig meget op i hvordan deres gaver ser ud. Også på ydersiden! Det samme gælder i øvrigt for anretning af mad, blomsterdekorationer og andre ting, kvinder gerne vil sætte deres personlige præg på. Er der et gavebord, skal det helst se indbydende ud. Det er naturligvis det indre, der tæller, men der er mange småting du kan gøre, for at få din gave til at fremstå mere indbydende, så hvorfor ikke bruge den smule ekstra tid det tager?

                                                            Gør gaven indbydende med disse simple steps:

                                                            • Kom gaven i en firkantet æske – runde, bløde og skæve gaver kan være svære at pakke pænt ind. Kom gaven i en firkantet papæske og spar dig selv besværet!
                                                            • Vælg noget neutralt gavepapir – drop det pangfarvede blomsterpapir eller de tykke lyserøde striber. Vælg noget neutralt i dæmpede farver.
                                                            • Eksperimenter med gavebåndet – skal det krydses på den ene eller anden led? Kan du finde noget i stof? Og hvor meget kan du få enderne til at krølle?
                                                            • Find et fint kort, der matcher gavepapir og bånd – kortet kan være prikken over i’et. Vælg et kort – stort eller småt – som passer godt til resten af gaven.
                                                            • Aflever gaven i en sød gavepose – lad vær med at aflevere din fint indpakkede gave i en plasticpose fra Netto. Find i stedet en sød gavepose i brunt papir, så posen ikke ødelægger din store indpakningsindsats.

                                                            Tampen brænder?

                                                            Er modtageren din kæreste, anledningen særlig og overrækkelsen på tomandshånd? Hvad så med at gøre lidt ekstra ud af det øjeblik, hvor du skal give din kæreste gaven? Der er mange sjove måder hvorpå man kan overlevere en gave.

                                                            Tampen brænder er én af de sjoveste måder. Hvis ikke du kender legen går den ud på, at du gemmer gaven et sted i jeres hjem og så beder du din kæreste om at finde gaven. Imens hun går rundt og leder, fortæller du hende at ”tampen bliver varmere” eller ”tampen bliver koldere” alt efter om hun er tættere på eller længere væk fra gaven. Når hun er helt tæt på gaven siger du selvfølgelig at ”tampen brænder!” så hun ved at hun nu er på rette spor.

                                                            En anden sjov måde at ovelevere en gave på, er ved at gemme gaven et sted i hjemmet og så skrive et kort med en gåde, der skal løses og et par ledetråde. Du kan også stille gaven et sted i hjemmet hvor du ved at din kæreste vil finde den når hun kommer hjem fra arbejde. På den måde får hun sig endda en uventet overraskelse.

                                                            En romantisk gave til hende

                                                            En romantisk gave til din kæreste eller kone, vil helt sikkert falde i god jord. Men hvordan er en gave romantisk? Faktisk behøver gaven hverken at være indsvøbt i roser eller lyserødt silkepapir. En romantisk gave kan være romantisk af mange andre årsager.

                                                            En gave kan være romantisk fordi den bliver givet på en særlig dag, hvor modtageren måske ikke havde forventet at få en gave. En gave kan også være romantisk fordi den udstråler at giveren har brugt meget energi på den og lagt mange tanker bag. Og den kan være romantisk fordi den indeholder et minde eller en oplevelse, der skal deles mellem to mennesker.

                                                            De fleste kvinder elsker romantik. Derfor er der også garanti for smil på læben og rødmen i kinderne, hvis du tropper op med en romantisk gave til hende, du holder af.

                                                            Gode gaver til hende romantikeren kan være et weekendophold sammen med dig, hvor I ikke skal andet end at nyde hinandens selskab og blive forkælet. Det kan være en romantisk middag på den restaurant, hvor I delte jeres første date. Det kan også være en omgang massage, en smuk halskæde eller et album med billeder af alle jeres fælles rejser. Det vigtigste ved den romantiske gave er, at du har hjertet med i den.

                                                            En personlig gave til hende

                                                            Den personlige gave behøver ikke at være til kæresten eller konen. Din mor, din søster, din veninder. En personlig gave vil bestemt gøre de fleste kvinder glade.

                                                            En god personlig gave er en gave, der fortæller at du kender hende, der skal modtage gaven godt. At du ved hvad hun kan lide, hvad hun drømmer om og hvad hun vil blive glad for. Og at du har taget et valg om ikke bare at vælge noget fra hendes ønskeliste.

                                                            En personlig gave til hende kan være noget, som du ved at hun længe har ønsket sig, selvom at det ikke står på hendes ønskeliste. Det kan være en oplevelse for du og hende eller det kan være en oplevelse, hun skal ud på alene. Det kan også være en kurv med små ting hun elsker, som du har brugt tid på at samle sammen. Det kan være en hjemmelavet middag, en tur i teatret for at se hendes yndlingsfilm som teaterstykke eller det kan være ét af hendes fotografier, du har fået lavet til et lærredsbillede.

                                                            Gaven til hende, der har alt

                                                            Det er altid svært at finde gaver til hende, der har alt. Det gælder i virkeligheden for de fleste mennesker, der har alt. Her er vi virkelig afhængige af vores kreativitet, idégenerering og fantasi. Leder du efter gaver til hende, der har alt, kan det være en god idé at lede efter nogle sjove gaver til hende. Mange webshops specialiserer sig i fjollede gaver og selvom mange af dem oftest blot resulterer i et par gode grin, så findes der faktisk fjollede gaver, man faktisk lige stod og manglede.

                                                            10 Gaver til hende, der har alt:

                                                            1. Et gavekort til en alternativ form for massage – det har hun sikkert ikke!
                                                            2. Et vaffel- eller æbleskivejern.
                                                            3. En champagnekøler – det er de færreste, der har sådan én på trods af hvor praktisk den er.
                                                            4. En god roman eller biografi.
                                                            5. Et gavekort til en madoplevelse – man kan aldrig få for mange oplevelser eller for meget mad.
                                                            6. En krops- eller nakkepude.
                                                            7. Et nyt sengetæppe af god kvalitet – kvinder elsker interiør, uanset hvor meget de har i forvejen.
                                                            8. En chokoladefontæne – hvorfor ikke?
                                                            9. Et godt brætspil – en særlig god gave til din mor eller søster.
                                                            10. En fin powerbank – til kvinden, der altid er på farten.

                                                            FAQ om gaver til hende

                                                            Har du en dejlig veninde, kæreste eller lignende hvor der er en anledning til at glæde hende med en gave? Så skal du naturligvis gribe denne mulighed, hvilket godt kan give anledning til et par spørgsmål angående gaver til hende, derfor har vi lavet denne FAQ og håber at du måtte finde svar på dine spørgsmål.

                                                            Hvad er en god gave til hende?

                                                            En god gave til hende er en gave som hun enten har ønsket sig eller slet ikke vidste hun ønskede sig, det er altså en gave som gør hende glad.

                                                            Hvor meget koster en gave til hende?

                                                            En gave til hende koster 100-500 kr. hvis du har en meget nær relation til hende eksempelvis forældre, bedsteforældre eller kæreste kan du fint overveje at give mere.

                                                            Hvornår skal jeg give en gave til hende?

                                                            Man skal altid give gaver til hende når anledningen er til det, dette kunne være hendes fødselsdag, studentergilde eller noget helt tredje.