Gave til kæresten

Se de 51+ bedste gaveidéer til kæresten i 2021

Er du på udkig efter den bedste gave til kæresten, så er du landet det rette sted. Det kan være svært, og nærmest en helt umulig opgave, når du er på jagt efter en gave, som vil sætte et kæmpe smil på din kærestes læber. Det er nemlig altid noget helt særligt at give en gave til en man elsker, og der er så mange muligheder at vælge mellem, at det virker ekstremt uoverskueligt. Derfor har vi samlet en liste med vores bud på sjove, søde, og personlige gaver, til ham eller hende, som du gerne vil forkæle – uanset om det er til en fødselsdag, årsdag, eller bare fordi du gerne vil forkæle kæresten lidt.

Se alle gaver til kæresten nedenfor.

Indholdsfortegnelse

Denne side indeholder reklamelinks

Kærlighedens 5 sprog

Priser fra: 249,95 DKK

‘Kærlighedens 5 sprog’ er bogen, der handler om kærlighed, og hvordan det kommer til udtryk. Selv om I begge elsker hinanden, kan I have forskellige måder at vise det på. Med denne bog kan I blive klogere på hinanden og bedre forstå, hvorfor I hver især handler som I gør, når det gælder parforhold og kærlighed.

Sengetøj

Priser fra: 249,00 DKK

Nyt sengetøj! For mange findes der ikke meget bedre end at lægge sig i en seng, der lige har fået skiftet sengetøj. Denne følelser bliver forstørret mange gange, når der er tale om helt nyt glat og blødt sengetøj. Sørg for at ligge behageligt, når I alligevel bruger tid i sengen, og invester i noget nyt sengetøj.

Parfumer / Deodoranter

Priser fra: 69,00 DKK

Er der en helt bestemt duft, du altid vil forbinde din kæreste med? Måske er det den parfume, hun havde på til jeres første date, eller måske duften af hendes deodorant? Med dette gavekort kan du shoppe rundt mellem forskellige dufte, til du finder noget, der passer til lige præcis din kæreste.

Fifty Nights of Naughtiness

Priser fra: 169,00 DKK

Det seksuelle spil, Fifty Nights og Naughtiness, er til jer, der har lyst til at blive inspireret i soveværelset. Spillet byder på en masse pirrende udfordringer, I sammen kan udforske, når I tilbringer en romantisk aften i sengen sammen. Tag din partner i hånden og nyd et spil, der garanterer, I kommer til at hygge jer under dynerne.

Computer sleeves

Priser fra: 159,00 DKK

Pas godt på jeres computere med et lækkert computer sleeve. Bærbare computere spiller i dag en større og større rolle i vores liv både på arbejdet og i fritiden, men det er ikke alle computere, der kan holde til at blive transporteret med i tasken på farten. Sørg derfor for at beskytte den med et cover, så den ikke går i stykker.

Jelly Belly gaveæske

Priser fra: 69,00 DKK

De drilske Jelly Beans kommer i al verdens smagsvarianter lige fra chokolade til grønkål og peber. Få en helt æske af de overraskende bønner, som I sammen kan smage jer igennem. Der er garanti for et godt grin, når I støder på den med chili, eller prøver en blandet håndfuld og pludselig støder på smage, I aldrig har smagt før.

Bedroom Battle

Priser fra: 199,00 DKK

“Bedroom Battle”-kortspillet er lige, hvad I har brug for i soveværelset. Spillet kommer med en masse spændende og pirrende idéer til, hvordan I kan nyde hinanden, og det er nemt og ligetil at spille. Sæt en aften af til at drikke en god flaske rødvin og udforske spillet og hinanden sammen. God fornøjelse.

Ring for sex klokke

Priser fra: 49,00 DKK

“Ring for sex klokke”, behøver vi sige mere? En hver mands drøm at kunne tilkalde sin kæreste med en klokke, når man har lyst til hende. Tag det med et glimt i øjet, når du enten giver hende denne klokke eller bruger den selv, og håb på at der fremover vil være mange flere kimende klokker i jeres hjem.

Pynt op med rosenblade

Priser fra: 79,00 DKK

Præcis hvad du mangler til den romantiske aften. Hvis du planlægger at overraske din kæreste med stearinlys og romantisk musik, vil rosenbladene være toppen på værket. De blodrøde blade vil spille godt sammen med dine romantiske planer, og de kan nemt lægges som et spor gennem lejligheden, I kan følge sammen.

Kærlighedspillen

Priser fra: 79,00 DKK

Kærlighedspillen – den lille, spændende pille, der kan forvandle jeres kærlighedsliv fuldstændigt. Hvis I trænger til inspiration eller bare til at prøve noget nyt for at pifte jeres parforhold op, så læs mere om Kærlighedspillen her og se, hvordan den kan påvirke lige præcis jeres forhold.

Cykelhjelm

Priser fra: 599,00 DKK

Danskerne er et af de mest cykelglade folk i verden, og af den grund er cykelhjelmen også ved at vinde frem herhjemme. Cykelhjelmen øger dine chancer for at slippe godt fra et trafikuheld drastisk, og hvis du vil beskytte din eneste ene, så er det en cykelhjelm, du skal have fat i til hende.

Frækt undertøj

Priser fra: 89,00 DKK

Her får du chancen for at tage din kæreste i hånden og sammen med hende shoppe efter nyt undertøj. Gavekortet giver adgang til en lang række spændende lingeri, hvor I med garanti kan finde noget, I kan lide. Om det er farve, udskæring eller pasform, I kan lide, så kan I sammen finde det med dette gavekort.

Anti tyveri rygsæk

Priser fra: 899,00 DKK

Undgå at din far, mor eller bror får snuppet sine ting med denne smart anti tyveri rygsæk. En smart wire sørger for, at der ikke er nogen, der kan stikke af med din rygsæk, og du kan derfor roligt sætte den fra dig, uanset hvor du er.

24 karat guldrose

Priser fra: 399,00 DKK

Alle ved, at kvinder elsker røde roser, og det er da også tradition at købe et dusin røde roser til den, man elsker, når det kommer til Valentinsdag. Hvis du leder efter noget, der kan overgå et dusin røde roser, så kig med her. Denne 24 karat guldrose vil med garanti imponere din kæreste og for markere dig som den romantiske kæreste.

Skin Care produkter

Priser fra: 187,00 DKK

Der findes ikke den kvinde, der ikke elsker cremer og hudprodukter. Med denne pakke af forskellige Skin Care produkter, får du chance for at forkæle hende med lidt af hvert. Cremerne og olierne kan du eventuelt selv hjælpe med at smøre hende ind i, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Romantiske roser

Priser fra: 450,00 DKK

Hos Bloomit kan du altid bestille smukke og romantiske roser. Bestil hos os, og vær sikker på at buketten når frem i tide, så du kan glæde den heldige.

Husk hinanden, buket og sødt

Priser fra: 595,00 DKK

Vi skal huske hinanden. Send en buket og noget sødt til dem, du holder af, og vis på den måde dit nærvær. Vi sørger for levering direkte til modtageren.

Husk hinanden, gavepakke

Priser fra: 775,00 DKK

Den perfekte gave til dem, du holder af og gerne vil vise dit nærvær overfor. Husk hinanden med denne skønne sammensætning af blomster, vin og konfekture.

Skin Care – Samlet sæt

Priser fra: 978,00 DKK

Et samlet hudplejesæt indeholder alt, din hud har brug for. Du får behandling, pleje og beskyttelse samt bekæmpelse af en lang række hudproblemer. *

3-dages storbyferie i Europa m. morgenmad

Priser fra: 1.499,00 DKK

Nyd et ophold i en valgfri europæisk storby med én du holder af. Med dette gavekort får I to overnatninger inklusive morgenmad på et valgfrit hotel i Europa. I bestemmer jer selv destinationen og hvad rejseprogrammet ellers byder på.
 
Når du aktiverer

3-retters middag med vin på Madklubben

Priser fra: 999,00 DKK

En hyggelig aften med lækker 3-retters menu. Det eneste, du selv skal sørge for, er det gode selskab, og så er I ellers klar til at få en uforglemmelig aften, hvor kokken på en af de mange mulige restauranter forkæler jer. I starter ud med en lille appetizer efterfulgt af hovedretten og til sidst en lille dessert at gå hjem på. Suppler gerne eventuelt med en god flaske rødvin.

Middag for 2

Priser fra: 499,00 DKK

Nyd en dejlig aften i hinandens selskab med en lækker middag for to.
 
Gavekortet kan bruges på caféer og restauranter i hele landet, der er fulde af atmosfære og som egner sig fantastisk godt til hyggeligt samvær. Vælg jeres foretrukne og prøv deres f

Privatkursus i Kitesurfing

Priser fra: 2.750,00 DKK

Prøv kitesurfing med Kitekollektivet hvor du for alvor får lov til at prøve kræfter med vinden imens du flyver hen over vandet i høj fart.
 
Privat Kursus er til dig, der gerne vil smage på kitesurfing. Dette kursus får dig godt fra start og giver dig

Flyv i Luftballon

Priser fra: 1.995,00 DKK

God udsigt? Tjek. Godt vejr? Tjek. God gave? Tjek.
Tag en ven under armen og kast jer ud i en flyvetur med luftballon helt oppe under skyerne. Her er rig mulighed for at se naturen på en måde, I aldrig har gjort før, og kurven på en luftballon er den oplagte photo-opportunity, hvis man vil have et flot billede sammen som minde.

Testkør en Porsche 911 Turbo S på bane

Priser fra: 1.695,00 DKK

Har du også haft drengedrømmen om at køre i hurtige sportsvogne i skrigende farver og uden tag? Nu får du muligheden for at gøre drøm til virkeligheden, når du med dette gavekort kan prøvekøre en Porsche 911 Turbo S på testbanen. Mærk hestekræfterne og se omgivelserne suse forbi dig, når du med god blæst i håret og rattet i hænderne kører omgang efter omgang.

Afternoon tea hos Peter Beier

Priser fra: 450,00 DKK

I Peter Beiers cafe har de skabt et univers, hvor chokolade og oplevelser er i centrum. Her bydes der på et stort udvalg af fantastiske chokolader, kaffe og varme/kolde chokolade drikke i forskellige udgaver, vin som komplimentere din yndlingschokolade sa

Testkør en Lamborghini på bane

Priser fra: 2.495,00 DKK

Sæt dig til rette bag rattet i en Lamborghini Huracan, hvor du selv får lov til at styre superbilen gennem de krævende sving på FDM Sjællandsringen eller Jyllandsringen og ud på langsiden, hvor accelerationen og farten fra de +610 hestekræfter, rigtigt sl

4-dages storbyferie i Europa

Priser fra: 1.999,00 DKK

Europa kan byde på et væld af historie og spændende byer at besøge. De fleste af os kender til de mest populære af dem: Paris, London, Berlin, Rom. Mange af os har formentligt også besøgt et par af disse historiespækkede byer, men Europa har meget mere at

Testkør en Audi R8 på bane

Priser fra: 1.295,00 DKK

Nu har du muligheden for at sidde bag rettet i en af de nyeste superbiler på markedet.
Bilen kommer til sin ret, når du kører ned ad langsiden, og mærker den kraftige acceleration efterfulgt af opbremsningerne ind i kurverne.
Kom ud og prøv en tur bag r

Tivoli Turpas

Priser fra: 245,00 DKK

Tivoli er altid en oplevelse, uanset hvornår på året man besøger Haven. Om sommeren kan man nyde solskinnet, de glitrende springvand og duften af popcorn. Tager du derind på en fredag, kan du starte dagen med at prøve kræfter, med nogen af Tivolis 26 stor

Luksusbrunch for 2 personer

Priser fra: 299,00 DKK

Lørdag og søndag morgener er bedst brugt på én måde: med en stor, lækker om gang bruch foran sig. Her får I muligheden for at forkæle jer selv med friskbrygget kaffe, juice, wienerbrød, skyr og frisk frugt, så I er sikre på at få en god start på dagen. Tag din bedste ven eller kæreste i hånden til denne lækre oplevelse.

Yoga & Meditation

Priser fra: 395,00 DKK

Der fokuseres på at afspænde de forkortede muskler, og give styrke til de svage, mens du arbejder på at lukke omverdenen ude og være i nuet.

Floating hos Float Studio

Priser fra: 449,00 DKK

Prøv det populære floating i Aarhus hos Float Studio. Oplev de mange fordele ved flydeterapi, som denne behandlingsform giver dig.

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Priser fra: 1.250,00 DKK

Kom med ud i “vildmarken” i Mols Bjerge og få en vild gourmetoplevelse. En god oplevelse, hvis du godt kan lide TV-programmet Nak og Æd.

Østerssafari i Limfjorden

Priser fra: 299,00 DKK

Er du klar på en Østerssafari med Limfjordsøsters? Så skal du prøve denne oplevelse. Den har i skrivende stund 18 5-stjernede anmeldelser.

Malekursus i København

Priser fra: 850,00 DKK

Få en unik mulighed for at blive en bedre billedkunstner med dette 7 timers malekursus Det er i Måløv, København og er inkl. morgenbuffet.

Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 245,00 DKK

Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

Bagekursus med surdej

Priser fra: 850,00 DKK

Inden for bagekunsten starter og slutter mange til med en surdej, og kan man lide at bage, har du garanteret en stående i køleskabet. Hvis ikke, så kan du stadig nå at lære, hvordan man starter en surdej til dette kursus, hvor vi kommer til at gennemgå forskellige opskrifter, surdej kan anvendes til. Og så kommer vi selvfølgelig også til at bage.

Personlig og kreativ gave til kæresten – et sikkert hit

Når du har været sammen med din kæreste i lang tid, så er du måske begyndt at løbe tør for idéer til en god gave. En personlig gave til kæresten er som regel et sikkert hit, når du kender din kæreste virkelig godt. Her kan der virkelig være mange muligheder, da personlige gaver er unikt for hver person. Måske har I tidligere oplevet noget særligt sammen, som du kan tage din kæreste med hen til igen som en gave. Eller måske er der en kreativ gave til kæresten, der ville være personlig, og gøre kæresten ellevild.

Vi har i hvert fald forsøgt at samle en masse forskellige bud på både personlige og kreative gaver, som du kan forkæle din partner med. Din kæreste vil helt sikkert sætte pris på din omtanke, og han eller hun vil med garanti blive glad. Selvfølgelig, vil du sikkert gerne prøve at overgå de tidligere gaver, og måske gøre noget ekstra denne gang. Her kan vi evt. anbefale en oplevelsesgave, hvor du endda selv kan deltage i arrangementet. En oplevelsesgave for 2 bringer mange gode minder med sig og super godt humør.

Den bedste gave til kæresten – ham

Hvis manden du har kær, snart har fødselsdag, eller bare skal forkæles, fordi du holder af ham, så vil du sikkert gerne give en sød gave, der slår benene væk. Der er masser af muligheder, og måske er du løbet lidt tør for nogle gode idéer. Du kan prøve at hente noget inspiration her på vores liste, hvor vi har samlet en masse skønne gaver – både fysiske ting, men også mindeværdige oplevelsesgaver.

En gave til ham kan være fyldt med adrenalin, hvis han er vild med fart og spænding. Her kunne en køretur i en sportsbil være en god idé, eller noget tandemspring, der virkelig sætter gang i adrenalinen. Hvis han er mere til mad og drikke, så kan du også overraske ham med en gave til en god omgang sushi, eller måske sende ham afsted til øl- eller romsmagning. Der er i hvert fald mange muligheder, og din kæreste vil blive glad, uanset hvad du giver ham.

Den bedste gave til kæresten – hende

Er det en kvinde, der skal forkæles, jamen så har vi også en masse skønne gaver til hende. Det kan være alt lige fra at give hende en buket blomster til en lækker ansigtsbehandling. Noget forkælelse falder altid i god jord for kvinden, og hun elsker at blive nusset og plejet om.

Måske vil du gerne overraske hende med et super skønt weekendophold, hvor I virkelig kan få blomstret op i kærligheden til hinanden igen. Vi har rigtig mange forskellige gaveidéer til dig på vores liste, som du kan give til kvinden i dit liv. Hvis din kvinde er vild med spænding, kan du selvfølgelig også overraske hende med en tur i en helikopter.

Mange kvinder sætter også pris på de fysiske ting, som de enten kan pynte med i hjemmet eller forkæle sig selv med. Kvinder er generelt rigtig gode til at shoppe og købe nogle nips ting, og vil du gerne give hende lidt mere luft i økonomien til at shoppe for, så finder du også et udvalg af forskellige ting til hende.

Gave til kæresten 2021: En oversigt over aktuelle gaver

Her på denne side kan du nemt og hurtigt finde noget inspiration til en gave. Måske har du og din partner snart årsdag, eller en af jer har fødselsdag, og du gerne vil give en sød gave til kæresten. Men hvad skal du egentlig finde på? Det hjælper vi dig med! Med vores liste finder du en samlet oversigt over de bedste gaver, der kan købes her i 2021. Vi har smækket alle de fineste gaver op på siden, så du ikke behøver at lede i særligt lang tid på flere forskellige sider eller butikker.

Du finder rigtig mange forskellige ting. Hvad enten det skal være med adrenalin i blodet, noget kulturelt, en fysisk gave, eller spændende oplevelsesgaver, så har vi noget for enhver smag – og alder. Ikke nok med at du sparer tid på at lede efter en gave, så sparer du faktisk også nogle penge. Som regel er det billigere at handle online, og vi giver dig de bedste tilbud her hos os. Så kig endelig rundt på vores lister over gaver til kæresten, og se om du ikke kan finde frem til den rette at give.

FAQ om gaver til kæresten

Har du verdens dejligste kæreste og er der endelig kommet en god anledning til at glæde ham eller hende med en vidunderlig gave? Hvis dette er tilfældet har du formentlig et spørgsmål eller to til det at finde og give gaver til kæresten, vi håber at vi i denne FAQ har besvaret dine spørgsmål.

Hvad er en god gave til kæresten?

En god gave til kæresten er en gave som I sammen kan nyde, dette kunne være alt lige fra et ophold til en mere aktiv oplevelse eller lignende.

Hvornår skal jeg give en gave til kæresten?

Du skal give en gave til din kæreste hver eneste gang der er den mindste anledning til det, overrask ligeledes gerne din kæreste med en gave trods der ingen anledning er.

Hvor meget koster en gave til kæresten?

En gave til kæresten koster 200-2500 kr. dette varier alt efter anledning og temperament, hvis der er rundfødselsdag eller årsdag vil en dyrere gave til kæresten være på sin plads.

Skriv en kommentar

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. Truestory er Danmarks førende til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.