20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Gave til kollega

Er I gået sammen om projekt gave til kollega, for eksempel fordi han eller hun har jubilæum eller fødselsdag? Og nu har du så meldt dig som indkøber? Det syntes som en fremragende idé der sidste uge til fredagsbaren, men nu sidder du og kan faktisk ikke rigtig komme på noget. Ak ja, det er en kendsgerning at det der med at finde en god gave kan være en udfordring; der er både budgettet og så det med at finde noget som modtageren rent faktisk vil blive glad for. 

Heldigvis findes der sider som denne du er på lige nu, hvor et væld af fede gaveidéer er samlede på ét sted. Her er til alle tænkelige begivenheder, årstider og personligheder. Hvad med en vandretur eller en aktiv dag på vandet? Det kan også være, at din kollega er typen, der sætter pris på en god bog i lænestolen, en velsmagende specialøl eller et sjovt brætspil? Der er med andre ord masser af spændende gaveidéer her på siden, og det behøver altså ikke koste en formue at give en genial gave til en genial kollega!

  60erne plakat

  Hvad med at give denne sjove og drilske plakat til den ungefødselar, som fylder 60 år? Plakaten kan fås med og uden ramme, og vil med garanti frembringe et smil på læben hos modtageren. 

  fra 199 kr.

   Gavesæt fra Rudolf Care

   Forkæl en du holder af med dette lækre gavesæt fra Danske RUdolph Care. Sættet består af en silkeblød skummende håndsæbe og en nærende og let håndcreme. Duften er diskret og ingredienserne både svanemærkede og Ecocert. Hele herligheden kommer i et flot malet gavepose i genbrugspapir.

   295 kr.

    Sjov og anderledes gave til kollega

    Mangler du den perfekte gave til din kollega? SÅ tag et kig på Citatplakats udvalg af flotte plakater. Der er både sjove, personlige, unikke og flotte plakater, der passer til enhver smag. Så giv din kollega en flot plakat, de kan hænge på væggen og få et smil på læben af.

    Fra 149 kr.