20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Gave til mormor

Når du er på udkig efter den helt rette gave til mormor, er det som bekendt lidt af en opgave. Dette skyldes formentlig, at du gerne vil give hende noget helt specielt. Men samtidig ved du også, at efter et langt og godt liv, er det begrænset hvad hun ikke allerede har. Hertil er det vigtigt at benævne, at der som regel ikke skal meget til, for at skabe glæde hos mormor. En lille ting, er altså mindst lige så velset, som en større ting. Og lige sådan omvendt naturligvis. Der er således ingen formelle krav om, at man bør investere et vis antal beløb i en gave til mormor. Hertil kan en hjemmelavet gave eller personlig gave, være mindst lige så oplagt at overveje.

Se alle gaveidéer til mormor nedenfor.

  Citatplakat til bedstemor

  Giv et smil på læben hos din bedstemor med denne plakat. Den er sød og sjov. Du kan også lave din helt egen personlige plakat til hende.

  249 kr.

   Personlige og sjove plakater til mormor eller farmor

   Står du og er løbet tør for gaveidéer til bedstemor? Hvad med at give hende en sjov og sød plakat med grafik og citater — eller du kan designe og personliggøre din helt egen, for eksempel med billeder af jer sammen. 

   Fra 149,95 kr.

    Dessertkagekursus

    Lær at lave fantastiske konditorkage. og glaze lige som de gør i Den store bagedyst. På dette to-dages bagekursus vil du lære at lave mousser og fromager, kagepynt og glaze fra bunden. Efter kurset vil du altså kunne lave fantastisk flotte konditorkager værdige til et ægte fransk konditori.

    Flyv i Luftballon

    God udsigt? Tjek. Godt vejr? Tjek. God gave? Tjek.nnTag en ven under armen og kast jer ud i en flyvetur med luftballon helt oppe under skyerne. Her er rig mulighed for at se naturen på en måde, I aldrig har gjort før, og kurven på en luftballon er den oplagte photo-opportunity, hvis man vil have et flot billede sammen som minde.

    2495 kr.

     Bloom Servietholder 4-stykspakke

     Imponer gæsterne ved næste middag ved at forvandle de sædvanlige papirservietter til smukke blomster! Bloom Servietholder er som en festlig servietring udformet som en stilk, hvor servietten bliver til blomsten. Fold nemt en rose, tulipan eller måske en anden smuk blomst, hvis du kender til dine gæsters favoritter.

     119 kr.

      Outlust Sammenklappelig Trækvogn Blå

      Kender du en der elsker at tage på skovtur? Forær dem en praktisk sammenklappelig trækvogn, der kan bruges på den næste strandtur, i parken eller på indkøb. Den kan selvfølgelig også bruges i haven eller til at køre ungerne en tur.

      549 kr.

       Bagekursus med surdej

       Vil du også lære at bage lækre surdejsbrød med glassprød skorpe og smagfuld krumme? Så kom med på surdejskursus og lær alt hvad der der værd at vide om den lumske surdej. Du lærer hvordan man starter en surdej og I kommer til at gennemgå forskellige opskrifter, surdej kan anvendes til. Og så kommer I selvfølgelig også til at bage lækkert brød, som du får med hjem.

       1200 kr.

        Papmaché-reglen af Hella Joof

        Hellas finurlige bog er opskriften på et lykkeligt liv. Bogen handler om alt det man skal gøre og endelig ikke skal gøre. Og hvis man kommer til at gøre det alligevel, er der en serie af livsregler, der træder i kraft. Alt sammen pakket ind i Hellas skønne humoristiske tilgang til livet.

        250 kr.

         Garn & strikkeudstyr

         Hvem elsker ikke at blive forkælet med lækker hjemmestrik? Hvis du kender en strikkeentusiast der elsker at forære hjemmestrik som gaver, hvorfor så ikke forkæle vedkommende med noget lækkert garn eller strikkeudstyr til det næste strikke projekt?

         45 kr.

          Termokrus

          Giv et flot termokrus til den, der ofte er på farten. Uanset om det er i bilen på vej til arbejde eller på gå-turen, så er det praktisk og lækkert at have et termokrus ved hånden, så man kan nyde en varm drik undervejs.

          fra 150kr kr.

           Fine lysestager

           Skæret fra levende lys er med til at skabe hygge og stemning uanset årtiden. Giv en du har kær et flot lysestage, der kan sprede stemning og hygge i deres hjem. Lysestager findes i mange materialer og stilarter, så det er let at finde en der passer uanset indretning.

           fra 100 kr.

           Bridgewalking Lillebælt

           Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

           255 kr.

            Krus og kaffekopper fra Kæhler

            En god kaffe eller the bliver bare bedre af at blive serveret i en flot kop eller krus. Skal det være finurlig keramik eller snorlige porcelæn, der er masser af valgmuligheder, og hvem ved, måske bliver du budt på kaffe med den nye kop.

            130 kr.

             Skin Care produkter fra Danish Skincare

             Der findes ikke den kvinde, der ikke elsker cremer og hudprodukter. Med denne pakke af forskellige Skin Care produkter fra Danish Skincare, får du chance for at forkæle hende med lidt af hvert. Danish Skincare arbejder du fra filosofien, Ærlig, Effektiv og Enkel og har skabt en simpel hudpleje rutine der bare virker.

             495 kr.

              Sengetæppe

              Et lækkert sengetæppe kan virkelig være med til at fuldende stemningen i soveværelset. Der findes et utal af lækre materialer og farver, der både kan holde modtageren varm og fuldende stilen i deres hjem.

              fra 279 kr.

               Kvalitets kaffe

               Kender du en ægte kaffeelsker? Så forær dem noget lækker kvalitetskaffe fra Teacup. Deres kaffebønner er ristet til perfektion, hvilket sikrer dig en lækker og tilfredsstillende kop kaffe hver gang. Uanset om du foretrækker økologisk kaffe, Fair Trade-kaffe, single origin-kaffe, espresso eller cappuccino.

               65 kr.

               Malekursus i København

               Få en unik mulighed for at blive en bedre billedkunstner med dette 7 timers malekursus Det er i Måløv, København og er inkl. lækker morgenbuffet, så du ikke skal male på tom mave. Kom og bliv inspireret til dine næste motiver og lær, hvordan du får de motiver du har i hovedet overført til lærred.

               950 kr.

                Radio med FM/DAB+

                Gaven til radioelskeren. Der findes et utal af radioer på markedet, nogle med fokus på lækkert design andre mere minimalistiske i deres udtryk. Hvis du kender en der altid har radioen kørende, så forær dem en lækker luksusudgave.

                249,95 kr.

                 Lækker gaveæske med salte delikatesser

                 Sig det med en lækker gavekurv fyldt med velsmagende delikatesser. Gaveæsken her er fyldt med økologisk jomfruolivenolie, italiensk pasta, krydderiblanding til pasta, basilikumspesto og rugbrødssnacks med havsalt. Tilføj en god flaske vin og middagen er klar.

                 500 kr.

                  Glutenfri bagekursus med Karina Baagø

                  Lær at bage glutenfrit brød efter strukturmetoden og få lækkert luftigt glutenfrit bagværk med saftig krumme og smag. På kurset vil du lære at bage flere forskellige slags brød, både rugbrød og hvidt brød, samt lækre kanelsnegle.

                   Skin Care – Samlet sæt

                   Danish Skincare laver ærlig, effektiv og enkel hudpleje der gør underværker for din hud. Det er ikke for sjov at det danske brand har taget skønhedsverdenen med storm. Her får du et samlet hudplejesæt, der indeholder alt, din hud har brug for. Du får behandling, pleje og beskyttelse mod en lang række hudproblemer.

                   978 kr.

                    Brætspil

                    Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

                    255 kr.

                     Fin Tivolilysestage

                     Skab ekstra hygge og stemning hos store og små med denne fine fyrfadsstage fra Normann. Stagen er inspireret af de originale olielamper fra Tivoli og indfanger på fineste vis Tivolis barnlige og æstetiske ånd.

                     399,95 kr.

                      Lær at bage ægte smørbagt wienerbrød

                      Smørbagt wienerbrød der flager og smelter på tungen, det er hvad du lærer at bage på dette kursus. Du vil komme til at bage lækre spandauere med vaniljecreme, perfekt drejede frøsnappere og syndige kanelsnegle med remonce. Franskmanden Frédéric Terrible er en super dygtig underviser og han står klar til at lære dig alt om den drilske smørfoldede dej.

                       Strikkeudstyr

                       Hvem elsker ikke lækker hjemmestrik? Strik er virkelig kommet på mode igen i de seneste år, så hvis du også kende nogen der er bidt af strikkedillen, så forær dem noget lækkert garn. Hvem ved, måske er du heldig at blive forkælet med hjemmestrik.

                       60 kr.

                        Alle mine morgener på jorden

                        I Alle mine morgener på jorden deler Troels Kløvedal fortællinger om sit fascinerende liv, fra barndommen til årene i teaterverdenen i København. Fyldt med charmerende historier og farverige karakterer er denne bog en dejlig læsning for alle, der er på udkig efter en engagerende og underholdende erindringsbog.

                        249 kr.

                         Yoga & Meditation

                         Kom helt ned i gear og synk ind i åndedrættets monotone bevægelser. Der er fokus på at afspænde de trætte muskler, få forøget styrke og bare være i nuet. Yoga er træning og mindfulness i et flow og kan være er kærkomment afbræk i en stresset og travl hverdag.

                         395 kr.

                          Fineste blomstervase

                          Den fine Pipanella dotted vase er enkel og stilren i sit udtryk og den vil passe ind i de fleste hjem. Tilføj et par fine farvede blomster og du har den sødeste gave klar. Hvem bliver ikke glad af friske blomster i en fin vase.

                          275 kr.

                          Kagekursus hos Karoline Trier

                          Kom med på kagekursus hos dygtige Karoline Trier og få indblik i hendes hemmelige opskriftsbog med luftige mousser, pynt, lækre kager og cremer der smelter på tungen. Undervejs deler Karoline generøst ud af al sin viden og de tricks hun har lært igennem sine år i branchen.

                          895 kr.

                           Kähler Hammershøi Kagefad

                           Kagefadet fra Kæhler er perfekt til at servere lækre kager og flotte anretninger på. Fadet er lavet af robust stentøj og designet med enkle bløde linjer for et feminint og elegant twist. Den perfekte gave til madentusiasten.

                           689 kr.

                            Lær at bage franske macarons

                            Elsker du også de lækre franske macarons? Hvorfor ikke lære at bage dem derhjemme. Franskmanden Frederic Terrible har mange års erfaring som konditor, og han står klar til at lære dig alt om de franske lækkerbiskener. Du lærer både at bage de drilske skaller og forskellige cremer og ganacher.

                             Beurer fodvarmer

                             Kender du én der altid har kolde fødder? Forær dem en Beurer-fodvarmer. Den varmer fødderne og masserer dem, hvilket giver den perfekte kombination af komfort og afslapning. Uanset om man arbejder ved skrivebordet eller bare slapper af derhjemme, er fodvarmeren en fantastisk måde at holde fødderne varme på.

                             386 kr.

                             Flødebollekursus hos Det Søde Liv

                             Har du en svaghed for flødeboller, er her kurset til dig. På dette kursus hos Det Søde Liv lærer du nemlig kunsten at lave flødeboller. Du bliver instrueret i at lave skum, chokoladeovertræk og pynt, og du får dagens opskrifter med hjem.

                             fra 324 kr.

                              Kvalitets vinpakke

                              Ah et godt glas vin i solen, til den gode middag, til fejringen, til sorgerne...Hos Winefamily får man lækker kvalitetsvin til kostpris, så hvis du kender nogen der skal fejres eller som bare har fortjent lidt ekstra godt at drikke, så giv dem en vinpakke fra Winefamily.

                              370 kr.

                               Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

                               Kom til en spændende bagedag hos Timm Vladimirs Køkken i Valby eller Århus. Her lærer du forskellige bageteknikker, får velsmagende pålæg og drikkevarer til dit bagværk, samt dit helt eget forklæde som du kan tage med hjem. Opskrifterne? — dem får du tilsendt på mail efter kurset. 

                               fra 1095 kr.

                                Oplevelsesgavekort

                                Giv en du har kær en på opleveren med et oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse. Modtageren kan fx vælge mellem whiskeysmagning, bridgewalking og spaophold. Med andre ord er der med garanti en oplevelse for enhver smag.

                                500 kr.

                                 Beurer fodmasserer

                                 Kender ud én med ømme fødder? Beurer FM 39 Fodmassageapparatet er den perfekte måde at forkæle fødderne på. Det tilbyder en kraftfuld og effektiv Shiatsu-massage, reflekszonemassage for at forbedre cirkulationen i dine fødder samt en beroligende og behagelig varmefunktion. 

                                 449,95 kr.

                                  Plejende håndcreme til de vigtige hænder

                                  Giv dit barns dagplejemor en plejende håndcreme til hænderne, der holder dit barn i hånden mens du er væk. Efter en lang dag er det skønt at smøre hænderne ind i en plejende og velduftende creme - ren hverdagsforkælelse.

                                  179,95 kr.

                                  Kagekursus for begyndere hos Kagefryd

                                  Kom med på kagekursus hos Kagefryd i Helsingør og lær at lave lækre kagebunde, mousser, opbygning af kagen, arbejde med opsmøring og sprøjteteknik med forskellige tyller.

                                  Flødebolle workshop

                                  Kom på flødebollekursus hos den socialt ansvarlige virksomhed Social Foodies. Du lærer alt om den svære kunst at dyppe flødebollen i chokolade, så du ender med en perfekt overtrukket flødebolle. Der er masser af smagsprøver undervejs og du får lækre flødeboller med hjem.

                                  Bagekursus hos Karoline Trier

                                  Tilbring 3,5 timer i hjemmebagets tegn! Børn og voksne kan være med når Karoline Trier lærer fra sig af både salte og søde bageopskrifter. Du vil nå gennem 2 - 3 opskrifter, og der vil blive serveret kaffe, te, vand og saft mens kurset er i gang. 

                                  fra 595 kr.

                                  Gaveguide: Vælg den bedste gave til din mormor

                                  Hvis du er på udkig efter den helt rigtige gaveide til mormor, kan det som bekendt være en svær opgave.  For hvad er den helt perfekte gave til mormor der har alt? Du vil måske gerne både glæde hende og samtidig takke hende, for hendes altid så kærlige barmhjertighed. For at gøre det, vil du naturligvis gerne finde den helt perfekte gave til hende. Hvis du står i en lignede situation, kan du med fordel læs med videre her. Det kan også være at du blot er på udkig efter gaveideer til mormor, hvortil du kan finde inspiration her.

                                  Gave til mormor 70 år

                                  Er du på udkig efter en gave til mormor der fylder 70 år, er det kun fantasien der sætter grænser.

                                  Det kan måske være, at hun er den klassiske mormor-type, der holder af at strikke. Hertil vil nogle forskellige garnnøgler være en oplagt mormor gave. Det kan også være, at du kan finde nogle spændende strikke-opskrifter. Eller måske trænger hendes efterhånden nedslidte strikkepinde, til langt om længe at blive skiftet ud til nogle nye og elegante. Du kan med fordel lave en lille gavekurv, hvori du samler alt strikketøjet. En sød lille blomst, kan med fordel tilføjes hertil.

                                  En anden gaveide til mormor, kunne også være en aldeles blød, god og lækker håndcreme. Hertil kan mærket: Elizabeth Arden, især anbefales. En god fodcreme er her også en oplagt mulighed. Du kan igen med fordel samle en lille gavekurv, med forskellige cremer og skønhedsprodukter. Selv om mormor fylder 70 år, elsker hun stadig at pleje og nusse om sig selv. Efter et langt, godt og arbejdsomligt liv, er det naturligvis også mere end velfortjent.

                                  Gave til mormor 80 år

                                  Hvis du er på udkig efter en gave til mormor på 80 år, er det tilmed kun fantasien der sætter grænser. Når man fylder 80 år, er det ikke ualmindeligt at man begynder at få ondt diverse steder. Et ret så klassisk eksempel, er her de velkendte rygsmerter. Hertil kan det være en oplagt mulighed, at give en luksus massage i gave til mormor. De fleste massageklinikker tilbyder diverse former for gavekort. Derudover kan man også finde gavekort til luksus massage i de populære oplevelsespakker. En luksus massage vil med garanti blive taget imod med kyshånd, hvortil den er en perfekt mulig gaveide.

                                  En anden mulighed kunne også være et gavekort til en dejlig, lækker og smagsfuld luksus brunch. Disse kan ligeledes findes i diverse oplevelsespakkerhos diverse udbyder rundt omkring. I en luksus brunch, gælder gavekortet for det meste for to personer. Hertil kan en sådan brunch være en oplagt gave til mormor fra barnebarn. Mormor vil højest sandsynlig forkaste den kærlige modtagelse af gavekortet, til at invitere barnebarn med på den dejlige luksus brunch.

                                  Personlig gave til mormor

                                  Som vi var lidt inde på tidligere, er de personlige gaver og hjemmelavet gaver et mindst lige så godt valg. Et eksempel på en personlig gave, kunne være nogle af diverse billede gaver, som man kan finde rundt på nettet. Hos disse udbydere, er det muligt at lave billede gaver i alt lige fra almindelige foto-collager til et fint puslespil. Hvis du har en god håndfuld billeder, som du synes at mormor skal have, kan en foto-kalender være oplagt. Her får du mulighed for at indsætte dine egne billeder i hvert af årets måneder. Igennem det kommende år, kan mormor således nyde synet af sin familie, måned for måned. Hvis mormor drikker meget kaffe eller te, kan et krus med personlige billeder også være en perfekt og oplagt mulighed. Her kan man med fordel, indsætte en lille tekst på den ene side af kruset.

                                  En anden oplagt mulighed, kunne også være at lave en hjemmelavet gavekurv. Hertil er det kun ens egne tanker og fantasier, som der sætter grænser for, hvad man kan putte i. Det kan, som vi nævnte tidligere, være en strikke-gavekurv eller en gavekurv med skønhedsprodukter. Men der er også mange andre og gode muligheder. Hvis mormor har en sød tand, vil chokolade være en oplagt mulighed. Et eksempel kunne være at lave en kurv med forskellige eksklusive og fyldte chokolader. Måske med en pose nymalet kaffe, af hendes yndlings mærke. Det kan også være at hun særligt godt kan lide rom, whisky, snaps eller lignede. Hertil kan en gavekurv med et par forskellige flasker være en oplagt mulighed. Man kan her med fordel tilføje et par fine glas. Sådanne fine glas, kan ofte findes i genbrugsbutikker til overraskende lave priser. En lille bøtte eksklusive lakrids bolsjer kan tilmed være en sød ide.

                                  Gave til kommende mormor

                                  Måske står du i den lykkelige situation, at du bærer rundt på nyheden om, at der venter jer en familieforøgelse. Din mors titel bliver inden længe tilføjet en ny betegnelse. Hun kan nemlig inden længe kalde sig for mormor til jeres kommende lille ny. Men hvordan overrakker man denne glædelig nyhed til den kommende mormor? Det kan med fordel fortælles med en lille gave. Det gør det ofte lettere at få sagt, uden egentlig at behøve at bruge særlig mange ord.

                                  En sød måde, hvorpå man med fordel kan fortælle den glædelige nyhed, er med en lille bodystocking. Det lyder umiddelbart ikke af meget, men denne bodystocking skal have en helt særlig tekst på. Der skal stå noget i retningen med ”Hej Mormor…”. I kender måske allerede til terminen, inden i vælger at fortælle den glædelig nyhed. Hertil kan i medfordel udvide teksten, så det bliver en invitation til 0 års fødselsdag. Et eksempel kunne være: ”Hej Mormor, Jeg glæder mig til at se dig d. 4/7”. 

                                  En anden sjov og anderledes måde, at kunne fortælle den glædelig nyhed på, kan også være med en lille indkøbstur. Tag ind i nærliggende butik og begynd at find lidt almindlige små varer frem. Efterhånden som i har gået lidt rundt i butikken, begynder du at kigge på flere og flere babyvarer undervejs. Måske kommer du en pakke stofbleer i kurven, en tube sink-salve og en pakke sutter ned i kurven. På et tidspunkt opdager kommende mormor, at der ligger ualmindelig mange babyting i kurven. Det kan være at hun herefter spørger dig direkte, om i venter jer. Det kan også være at enkelt blik i hinandens øjne, er nok til at i begge ved, hvad hinanden tænker.

                                  FAQ om gaver til mormor

                                  Har du en anledning til at glæde din dejlige mormor med en god gave? Så er det naturligvis med at gribe den, hvilket naturligvis giver anledning til en række spørgsmål. Derfor har vi lavet denne FAQ, og håber meget at vi har besvaret netop dit spørgsmål nedenfor.

                                  Hvad er en god gave til mormor?

                                  En god gave til mormor, er en gave som i sammen kan nyde når du er på besøg hos hende. Dette kunne være et brætspil, strikkegrej eller lignende.

                                  Hvornår er hjemmelavede gaver en god ide?

                                  Hjemmelavede gaver er altid en glimrende ide, da din mormor vil elske at modtage noget som du har lavet til hende.

                                  Hvor meget koster en gave til mormor?

                                  En gave til mormor koster 100-500 kr. dette afhænger af anledningen, din alder samt dit temperament.