Gave til mormor

Se de 56+ bedste gaveidéer til mormor i 2021

Når du er på udkig efter den helt rette gave til mormor, er det som bekendt lidt af en opgave. Dette skyldes formentlig, at du gerne vil give hende noget helt specielt. Men samtidig ved du også, at efter et langt og godt liv, er det begrænset hvad hun ikke allerede har. Hertil er det vigtigt at benævne, at der som regel ikke skal meget til, for at skabe glæde hos mormor. En lille ting, er altså mindst lige så velset, som en større ting. Og lige sådan omvendt naturligvis. Der er således ingen formelle krav om, at man bør investere et vis antal beløb i en gave til mormor. Hertil kan en hjemmelavet gave eller personlig gave, være mindst lige så oplagt at overveje.

Se alle gaveidéer til mormor nedenfor.

Denne side indeholder reklamelinks

Dameur

Priser fra: 195,00 DKK

Forkæl din kæreste med et stilfuld og smukt ur, hun kan bruge hver dag. Uanset hvor lang tid, I har været sammen, føles det garanteret som om, at tiden flyver, når I er sammen. Sørg alligevel for at overholde jeres andre aftaler ved at kigge på det smukke ur, du med dette gavekort kan give din kæreste.

Skin Care produkter

Priser fra: 187,00 DKK

Der findes ikke den kvinde, der ikke elsker cremer og hudprodukter. Med denne pakke af forskellige Skin Care produkter, får du chance for at forkæle hende med lidt af hvert. Cremerne og olierne kan du eventuelt selv hjælpe med at smøre hende ind i, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Gavekurv med vin, og sødt til ganen

Priser fra: 400,00 DKK

Her ser du muligvis den optimale gavekurv, indeholdende både vin, chokolade og lakrids. Perfekt til en god værtindegave eller bare til én du holder af.

Skin Care – Samlet sæt

Priser fra: 978,00 DKK

Et samlet hudplejesæt indeholder alt, din hud har brug for. Du får behandling, pleje og beskyttelse samt bekæmpelse af en lang række hudproblemer. *

Flyv i Luftballon

Priser fra: 1.995,00 DKK

God udsigt? Tjek. Godt vejr? Tjek. God gave? Tjek.
Tag en ven under armen og kast jer ud i en flyvetur med luftballon helt oppe under skyerne. Her er rig mulighed for at se naturen på en måde, I aldrig har gjort før, og kurven på en luftballon er den oplagte photo-opportunity, hvis man vil have et flot billede sammen som minde.

Yoga & Meditation

Priser fra: 395,00 DKK

Der fokuseres på at afspænde de forkortede muskler, og give styrke til de svage, mens du arbejder på at lukke omverdenen ude og være i nuet.

Malekursus i København

Priser fra: 850,00 DKK

Få en unik mulighed for at blive en bedre billedkunstner med dette 7 timers malekursus Det er i Måløv, København og er inkl. morgenbuffet.

Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 245,00 DKK

Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

Bagekursus med surdej

Priser fra: 850,00 DKK

Inden for bagekunsten starter og slutter mange til med en surdej, og kan man lide at bage, har du garanteret en stående i køleskabet. Hvis ikke, så kan du stadig nå at lære, hvordan man starter en surdej til dette kursus, hvor vi kommer til at gennemgå forskellige opskrifter, surdej kan anvendes til. Og så kommer vi selvfølgelig også til at bage.

Gave til mormor

Hvis du er på udkig efter den helt rigtige gaveide til mormor, kan det som bekendt være en svær opgave.  For hvad er den helt perfekte gave til mormor der har alt? Du vil måske gerne både glæde hende og samtidig takke hende, for hendes altid så kærlige barmhjertighed. For at gøre det, vil du naturligvis gerne finde den helt perfekte gave til hende. Hvis du står i en lignede situation, kan du med fordel læs med videre her. Det kan også være at du blot er på udkig efter gaveideer til mormor, hvortil du kan finde inspiration her.

Gave til mormor 70 år

Er du på udkig efter en gave til mormor der fylder 70 år, er det kun fantasien der sætter grænser.

Det kan måske være, at hun er den klassiske mormor-type, der holder af at strikke. Hertil vil nogle forskellige garnnøgler være en oplagt mormor gave. Det kan også være, at du kan finde nogle spændende strikke-opskrifter. Eller måske trænger hendes efterhånden nedslidte strikkepinde, til langt om længe at blive skiftet ud til nogle nye og elegante. Du kan med fordel lave en lille gavekurv, hvori du samler alt strikketøjet. En sød lille blomst, kan med fordel tilføjes hertil.

En anden gaveide til mormor, kunne også være en aldeles blød, god og lækker håndcreme. Hertil kan mærket: Elizabeth Arden, især anbefales. En god fodcreme er her også en oplagt mulighed. Du kan igen med fordel samle en lille gavekurv, med forskellige cremer og skønhedsprodukter. Selv om mormor fylder 70 år, elsker hun stadig at pleje og nusse om sig selv. Efter et langt, godt og arbejdsomligt liv, er det naturligvis også mere end velfortjent.

Gave til mormor 80 år

Hvis du er på udkig efter en gave til mormor på 80 år, er det tilmed kun fantasien der sætter grænser. Når man fylder 80 år, er det ikke ualmindeligt at man begynder at få ondt diverse steder. Et ret så klassisk eksempel, er her de velkendte rygsmerter. Hertil kan det være en oplagt mulighed, at give en luksus massage i gave til mormor. De fleste massageklinikker tilbyder diverse former for gavekort. Derudover kan man også finde gavekort til luksus massage i de populære oplevelsespakker. En luksus massage vil med garanti blive taget imod med kyshånd, hvortil den er en perfekt mulig gaveide.

En anden mulighed kunne også være et gavekort til en dejlig, lækker og smagsfuld luksus brunch. Disse kan ligeledes findes i diverse oplevelsespakkerhos diverse udbyder rundt omkring. I en luksus brunch, gælder gavekortet for det meste for to personer. Hertil kan en sådan brunch være en oplagt gave til mormor fra barnebarn. Mormor vil højest sandsynlig forkaste den kærlige modtagelse af gavekortet, til at invitere barnebarn med på den dejlige luksus brunch.

Personlig gave til mormor

Som vi var lidt inde på tidligere, er de personlige gaver og hjemmelavet gaver et mindst lige så godt valg. Et eksempel på en personlig gave, kunne være nogle af diverse billede gaver, som man kan finde rundt på nettet. Hos disse udbydere, er det muligt at lave billede gaver i alt lige fra almindelige foto-collager til et fint puslespil. Hvis du har en god håndfuld billeder, som du synes at mormor skal have, kan en foto-kalender være oplagt. Her får du mulighed for at indsætte dine egne billeder i hvert af årets måneder. Igennem det kommende år, kan mormor således nyde synet af sin familie, måned for måned. Hvis mormor drikker meget kaffe eller te, kan et krus med personlige billeder også være en perfekt og oplagt mulighed. Her kan man med fordel, indsætte en lille tekst på den ene side af kruset.

En anden oplagt mulighed, kunne også være at lave en hjemmelavet gavekurv. Hertil er det kun ens egne tanker og fantasier, som der sætter grænser for, hvad man kan putte i. Det kan, som vi nævnte tidligere, være en strikke-gavekurv eller en gavekurv med skønhedsprodukter. Men der er også mange andre og gode muligheder. Hvis mormor har en sød tand, vil chokolade være en oplagt mulighed. Et eksempel kunne være at lave en kurv med forskellige eksklusive og fyldte chokolader. Måske med en pose nymalet kaffe, af hendes yndlings mærke. Det kan også være at hun særligt godt kan lide rom, whisky, snaps eller lignede. Hertil kan en gavekurv med et par forskellige flasker være en oplagt mulighed. Man kan her med fordel tilføje et par fine glas. Sådanne fine glas, kan ofte findes i genbrugsbutikker til overraskende lave priser. En lille bøtte eksklusive lakrids bolsjer kan tilmed være en sød ide.

Gave til kommende mormor

Måske står du i den lykkelige situation, at du bærer rundt på nyheden om, at der venter jer en familieforøgelse. Din mors titel bliver inden længe tilføjet en ny betegnelse. Hun kan nemlig inden længe kalde sig for mormor til jeres kommende lille ny. Men hvordan overrakker man denne glædelig nyhed til den kommende mormor? Det kan med fordel fortælles med en lille gave. Det gør det ofte lettere at få sagt, uden egentlig at behøve at bruge særlig mange ord.

En sød måde, hvorpå man med fordel kan fortælle den glædelige nyhed, er med en lille bodystocking. Det lyder umiddelbart ikke af meget, men denne bodystocking skal have en helt særlig tekst på. Der skal stå noget i retningen med ”Hej Mormor…”. I kender måske allerede til terminen, inden i vælger at fortælle den glædelig nyhed. Hertil kan i medfordel udvide teksten, så det bliver en invitation til 0 års fødselsdag. Et eksempel kunne være: ”Hej Mormor, Jeg glæder mig til at se dig d. 4/7”. 

En anden sjov og anderledes måde, at kunne fortælle den glædelig nyhed på, kan også være med en lille indkøbstur. Tag ind i nærliggende butik og begynd at find lidt almindlige små varer frem. Efterhånden som i har gået lidt rundt i butikken, begynder du at kigge på flere og flere babyvarer undervejs. Måske kommer du en pakke stofbleer i kurven, en tube sink-salve og en pakke sutter ned i kurven. På et tidspunkt opdager kommende mormor, at der ligger ualmindelig mange babyting i kurven. Det kan være at hun herefter spørger dig direkte, om i venter jer. Det kan også være at enkelt blik i hinandens øjne, er nok til at i begge ved, hvad hinanden tænker.

FAQ om gaver til mormor

Har du en anledning til at glæde din dejlige mormor med en god gave? Så er det naturligvis med at gribe den, hvilket naturligvis giver anledning til en række spørgsmål. Derfor har vi lavet denne FAQ, og håber meget at vi har besvaret netop dit spørgsmål nedenfor.

Hvad er en god gave til mormor?

En god gave til mormor, er en gave som i sammen kan nyde når du er på besøg hos hende. Dette kunne være et brætspil, strikkegrej eller lignende.

Hvornår er hjemmelavede gaver en god ide?

Hjemmelavede gaver er altid en glimrende ide, da din mormor vil elske at modtage noget som du har lavet til hende.

Hvor meget koster en gave til mormor?

En gave til mormor koster 100-500 kr. dette afhænger af anledningen, din alder samt dit temperament.

Skriv en kommentar

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. Truestory er Danmarks førende til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.