20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Gave til nybagt far

En gave til nybagt far er en lykønskning med titlen og med starten på et helt nyt liv. For hvor man før var sig selv, er man nu i en helt ny rolle og med en helt anden tilværelse. Gaven til den nybagte far kan derfor siges at være en symbolsk gave. Men det betyder ikke at gaven behøver at være hverken indgraveret eller dyr. 

En klassisk barselsgave er ofte et sæt tøj, en rangle eller små fine hjemmefutter. Men gaven kan også sagtens være til far. Nogle gaver kan have sjove undertoner mens andre kan være et hint om, at huske afslapning indimellem de mange bleskift og den manglende nattesøvn. Så om gaven er til baby eller far, kan være åbent, blot der er en kærlig tanke bag og intentionen om at lykønske med den nye titel. 

Bor man langt væk, kan gaven sendes med posten – særligt hvis den ikke er hverken stor eller tung. Er det en vennegave kan det også sagtens være en sjov gave og er det en kærestegave, kan den være romantisk eller med luksus. Fars barselsgave kan selvfølgelig også være noget som gør ham klogere på livet som far eller som kan hjælpe ham undervejs. Mulighederne er mange – også til gaver i den billigere ende.

  Far Jokes plakat

  er din far også verdensmester i platte far-jokes? Forær ham en sjov plakat, der med garanti vil vække genkendelse og få smilet frem, hver gang han kigger på den. Citatplakat er kendt for deres humoristiske citatplakater og faren er bestemt ingen undtagelse.

  249 kr.

   Personlig og unik gave til far

   Leder du efter en personlig og unik gave til din far? Citatplakat har et stort udvalg af både sjove, unikke og personlige plakater, der passer til alle anledninger. Uanset om det er fars dags gaven, fødselsdagsgaven eller julegaven til far du er på udkig efter.

   Fra 149,95 kr.

    Diaper change cream – Hudplejeprodukter fra Lille Kanin

    Lille kanin hudplejeprodukter er det perfekte valg til forældre, der ønsker at undgå at bruge skrappe kemikalier på deres børns sarte hud. Produkterne er fremstillet med naturlige ingredienser og er skånsomme, men alligevel effektive. SOS-balsammen er en ægte favorit blandt brugerne, og den fede babycrem er et must-have for enhver husstand med børn. Den er fyldt med nærende olier, der fugter og beskytter huden, hvilket gør den perfekt til brug om vinteren eller til behandling af rødme og irritation. Med Lille Kanin kan du føle dig godt tilpas med det, du putter på dit barns hud.

    171 kr.

     Skab evige minder med gipsaftryk af barnets fod og hånd

     Den fine gaveæske fra Bambam indeholder alt hvad du skal bruge til at lave et fint gipsaftryk af barnets hånd og fod.der med garanti blive bringe smilet frem. Det er den perfekte gave til de nybagte forældre.

     99 kr.

      Navne plakat med bogstav

      Dekorér børneværelset med en sød og fin navneplakat som du selv kan designe! Plakaten er farverig og vil være en super måde for dit barn at vænne sig til at se sit navn stavet. Der kan vælges mellem forskellige farver, motiver og størrelser.

      169 kr.

       Bernadotte kande

       Mangler du en stilfuld gave? Bernadottekanden er en designklassiker der passer ind i de fleste hjem. Kanden er i rustfrit stål med flotte rilledetaljer. Brug den til saft eller andre kølige drikke og server dem med stil.

       749 kr.

        Moren og Faren (Pakketilbud)

        Leder du efter den perfekte gave til dine forældre? Giv dem et plakat hver med sjov mor og far citater, der med garanti vil få dem til at trække på smilebåndet. Plakaterne er lavet i et enkelt stilrent design der passer flot ind i hjemmet, uanset stil.

        498 kr.