Bedstegaver.dk

Gave til nybagt mor 2024 | 20+ gaveidéer til den nybagte mor

At blive forælder er de allerstørste her i livet, og en gave til nybagt mor for at fejre den store begivenhed er på sin plads. Men hvad giver man til den nybagte mor?.Hvordan forkæler man hende bedst med en gave, der kan være med til at gøre den første tid med den lille ny helt særlig? Det kan være en svær opgave at finde den rette gave, særligt hvis man ikke selv har børn.

Derfor har vi samlet en masse gode gaveidéer, der med garanti vil vække glæde hos den nyslåede mor. 

Skal hun forkæles med en personlig barselsgave til sig selv eller til baby? Eller måske en gave der kan gøre den første tid som forælder lettere?

I blandt vores gaveidéer finder du både gaver målrettet den nybagte mor og baby. Så uanset om du vil forkæle moderen med lidt wellness eller en klassisk babyshower-gave, så har vi idéen du slet ikke har tænkt på endnu.

Filter

Gaveguide: Find den bedste gave til nybagt mor lige her

At blive mor er den største gave i livet. Det er en helt ubeskrivelig glæde som skal opleves for at kunne forstås. Det er også en kæmpe omvæltning, fordi fokus pludselig flyttes 100% og al opmærksomhed og energi bruges på det lille ny familiemedlem.

Derfor er gaven til den nybagte mor noget helt særligt som hun helt sikkert vil sætte stor pris på. Ved at give en gave til den nybagte mor viser du, at du også tænker på hende og værdsætter hende.

Der findes masser af barselsgaver til den nybagte mor, nogle måske mere passende end andre. 

Det er selvfølgelig mest fristende at give en sød gave til den nyfødte, men vælger du at forkæle den nybagte mor med en gave, så sørg for at holde fokus på hende. Vi har undersøgt markedet og fundet frem til de mest populære gaver til den nybagte mor. Se med her for mere inspiration til gode gaveideer.

De 10 mest populære gaver til nybagt mor 2023 er:

 • Stjernetegnsplakat til nyfødt baby
 • Personlig plakat til mor
 • Oplevelsesgavekort
 • Lille Kanin Diaper Change Cream 
 • Strikkeudstyr
 • Helens bog om dit barns udvikling
 • Navne plakat med bogstav
 • Brætspil
 • GRIMM’s Kugle Rangle
 • Super plejende olie fra Momkind

Giv den nybagte mor en gave

Giv den nybagte mor en gave, som viser at hun er værdsat. Det kan være en gave i form af ren selvforkælelse eller en praktisk gave, som hun kan bruge til barnet. Det kan også være et personligt smykke som gave til førstegangsmor.  

Den bedste gave til nybagt mor

Her kan du se nogle eksempler på de bedste fødselsgaver til mor:

 • Sovemaske: En lækker gave til den nybagte mor, som helt sikkert vil vække glæde. For hun har helt sikkert brug for en god nattesøvn.
 • Ole Henriksen Balance It All Set: Her får du en luksuriøs gavekurv fra Ole Henriksen, som er en oplagt barselsgave til mor som har brug for at genskabe hudens balance efter fødslen. Ole Henriksen Balance It All gavekurv indeholder en masse lækre sager til huden
 • Systue Fam Mom halskæde: Er du på udkig efter en personlig gave er Sistie Fam Mom Necklace halskæden i forgyldt sølv den perfekte personlige gave til den nye mor.

Gode gaveidéer til nybagte forældre

Ønsker du at forkæle det nybagte forældrepar med en fantastisk gave er der mange muligheder. Vi har udvalgt tre af de bedste ideer til gaveinspiration.

 • Getaway & Spa på Kurhotel Skodsborg: En genial gave til en god oplevelse for alle nybagte mødre og fædre. Med Getaway & Spa på Kurhotel Skodsborg kan forældrene få en hyggelig dag med gode minder. Et sikkert hit blandt de mere personlige gaver for nye mødre og fædre, er en pause fra hverdagen med tiltrængt afslapning
 • BabyBjörn Baby Carrier One: Med bæreselen Chicco Boppy ComfyFit får den lille familie en fantastisk og lidt anderledes barselsgave. Bæreselen er et oplagt valg til den første tid, hvor små babyer har brug for masser af nærhed og tæt kontakt til sine forældre.
 • Gamcha Woodland Mobile: Den sødeste uro med skovens dyr, er en oplagt gave til en lille nyfødt og som symbol på en stor begivenhed, når baby kommer til verden. Et eksempel på en god barselsgave, som helt sikkert vil vække begejstring hos den nyslåede familie.

Gode gaveidéer til nybagt mor og baby

Vil du gerne give gave til både mor og baby kan du finde mere inspiration til gaver lige her:

 • Bibs Babysvøb 120×120 cm Sand OneSize Babysvøb: En gave nybagt mor vil blive utrolig glad for. Et babysvøb er med til at berolige barnet og give det en fornemmelse af trygheden, den er vant til fra mors mave.
 • Aktivitetstæppe: Aktivitetstæppe får mor og barn den bedste barselsgave, der kan bruges til at tilbringe tid sammen med mange timers leg og underholdning. Aktivitetstæppet er fremstillet af 100% økologisk bomuld.
 • Disney Baby – Min lille bog om ord: Den søde Disney Baby bog vil helt sikkert vække begejstring og glæde i mange år. Bogen er lavet i kraftig pap med flapper. Løft flapperne og se hvad der gemmer sig af nye ord!

Hvor meget må en barselsgave til nybagt mor koste?

Hvor meget du vil give for i gave er selvfølgelig helt op til dig selv. Afhængig af din relation til forældrene, er det normalt at give omkring 200 – 400 kr.

FAQ

Hvad er den bedste gave til nybagt mor 2023?

Den bedste gave til nybagt mor 2022 eller gave til kommende mor er en personlig gave. Personlige barselsgaver viser at du har brugt tid på at finde noget du synes, er den perfekte gave til den nybagte mor.

Hvad mangler nybagte forældre?

Nybagte forældre vil altid, uanset hvor godt de har forberedt sig,  komme til at mangle praktiske ting, efterhånden som baby vokser. Hvis du synes det er svært at finde en perfekt gave, vil en god gave altid være noget praktisk babyudstyr.