Bedstegaver.dk

Gave til nyfødt

  Elefant Big Ears – Teddykompaniet

  Giv din mindste guldklump eller en du kender dette allerblødeste elefant-krammedyr fra Teddykompaniet. Denne 100% sikkerhedscertificerede plyselefant vil være en skøn og tryg nussekammerat til de mindre størrelser. Perfekt til helt små babyer og en oplagt barselsgave. 

  159 kr.

   Dåbsrør med eller uden gravering

   Det fine forkromede dåbsrør er en fin tradition og en dekorativ måde at opbevare barnets dåbsattest til minde om den store dag. For at gøre gaven endnu mere personlig kan røret indgraveres med barnets navn og dåbsdato.

   375 kr.

    Walla Walla koala – Lamaze

    En skøn gave til den nyfødte. Lamaze Walla vægkoalaen er et farvestrålende, nuttet legetøj, der vil underholde ethvert barn. Der er så mange forskellige lyde og effekter fra knitrende papir til rasle-lyde - den perfekte aktivitet for alle småbørn!

    105 kr.

     John Deere traktor – Lamaze

     Giv baby noget sjovt aktivitetslegetøj der styrker deres udvikling. Med traktoren fra Lamaze er der lagt op til mange timers underholdning for de små. Der er både forskellige lyde og strukturer der alt sammen er med til at aktivere og beskæftige barnet.

     195 kr.

      H.C. Andersen samlede eventyr, rød

      Mangler du den perfekte gave til den lille ny? Forær en H.C. Andersens samlede eventyr i jubilæumsudgave. Bogen inderholder mange timers skøn læsning for både store og små. Bogen er idéel som dåbsgave, barselsgave og fødselsdagsgave.

      349 kr.