Bedstegaver.dk

Gave til par 2024 | GUIDE: 60+ gaveidéer til hende og ham

Med gaver til par gælder det selvfølgelig om at finde på noget, begge sætter pris på. Hvad end det handler om en fælles fødselsdag, et bryllup, en housewarming, en forlovelse eller en bryllupsdag. Eller måske de har inviteret til middag?. Måske bugner den fælles ønskeliste med et utal af gode muligheder at vælge imellem. Måske har du dine egne planer om personlige gaver, der lige passer til de to. En helt oplagt gaveidé til to, som elsker hinanden, er bestemt en fælles oplevelse. En romantisk stund, de to kan nyde sammen. 

Udvalget er stort, alt efter budgettet og parrets interesser. Du kender dem og ved, hvad der vil vække begejstring. Måske er de adrenalinjunkier og ville være vilde med et tandemspring i faldskærm, en tur i en Ferrari eller måske en ballontur. Det kan også være, de mere er til det afslappede og ville blive glade for at blive forkælede med et luksuriøse spaophold eller et slotsophold med gourmetmiddag med udsøgte retter og gode vine. Naturelskere ville måske nyde en tur til Vadehavet for at opleve fænomenet Sort Sol eller at vandre i naturen ved Møns Klint. Eller måske vil de allerhelst vandre hånd i hånd langs Seinen på weekendophold i Paris.Filter

Gaveguide: Find den bedste gave til par lige her

Jo, vi ved det skam godt: Det kan godt være lidt vanskeligt at få den helt gode gaveide, når man er på jagt efter en fælles gave til et par – mildest talt. Og det er uanset, om det er til et bryllup, en indflytning, til sølvbrudeparret eller en helt fjerde anledning. 

Til sølv-eller guldbrudeparret er man altid på en særdeles svær opgave, når man skal finde gaven til parret, der på det nærmeste har alt efter så mange år sammen. Men også alle de andre par gaver kan indimellem give hovedbrud, når målet er intet mindre end den perfekte gave til netop de to. Sammen.

Men frygt ikke: Vi giver dig selvfølgelig en hjælpende hånd med at finde de bedste gaver – bryllupsgaver til par og andre fælles gaver. Uanset om det er til familie eller gode venner. Som altid har vi et par forrygende ideer til gaver i ærmet, som garanteret kan hjælpe dig lidt på vej og inspirere dig i din jagt efter en skøn gave.

I vores fyldige og forrygende gaveguide finder du et væld af spændende gaveideer til ægtefolk og kærestepar i alle aldre. Vi tør godt at garantere, at den helt perfekte gaveide gemmer sig et sted i mylderet.

De 10 mest populære gaver til par 2023 er:

Find gode gaveidéer til gaver til par

En fælles gave kan helt sikkert godt være lidt af en udfordring. Så skal man lige pludselig komme op med gode gaveideer, der vækker glæde hos hele to modtagere på én gang – og oven i købet helst viser sig at være en ligefrem perfekt gave til begge.

Uanset om det så er en værtsgave til par, til et bryllup, et sølvbryllup eller til en helt fjerde festlig anledning, skal du selvfølgelig tage udgangspunkt i dit kendskab til parret. Ud fra det finder du utvivlsomt frem til personlige gaver, som nok skal vække begejstring hos dem. Med deres interesser i tankerne skal de helt rette gaveideer nok dukke hurtigt op.

Måske vil parret i dine tanker blive aller gladest for en praktisk gave, for eksempel til deres fælles hjem – mere specifikt til køkkenet eller til haven. Det er ingen dårlig idé at give nogle praktiske gaver til parret, som kan hjælpe dem i hverdagen. Køkkenudstyr som f.eks. gode knive, gryder, forklæde eller lign, er perfekt til parret, der elsker at lave mad.

Hvis du er inviteret hjem til et par, og ønsker at medbringe en lille gave, er små vaser eller dekorative ting til hjemme også en sikker gave! Men det kan selvfølgelig også være, du kommer i tanke om anderledes og sjove gaver, som bare er oplagte og vil få modtagerne til at trække på smilebåndet. 

En helt perfekt gaveide, som bare altid holder, er de gode oplevelsesgaver. Mange steder landet over kan du købe alverdens gavekort til en række skønne oplevelser, som rækker lidt ud over hverdagen. Sådan ét, udvalgt særligt med tanke på parret og deres interesser, falder så godt som altid i god jord. 

Du kan vælge mellem et utal af gavekort til stort set alle slags aktiviteter – lige fra de afslappende som et wellness ophold til livsnyderne, over de mere kreative som et bagekursus til de mere tempofyldte som et kajakkursus til de aktive typer.

Blandt de mange vidt forskellige gavekort med aktiviteter af alverdens slags, finder du sagtens noget, der kommer til at vække lykke. De passer til alle aldre og typer – og til både store og små gavebudgetter.

Gode gaver til parret der har alt

 • Vildmarksgourmet i Mols Bjerge. Så er der i dén grad lagt op til romantik i vildmarken, skulle vi mene. Den ligger fuldstændig til højrebenet for parret, der bare elsker DR-programmet “Nak og Æd” og er vilde med smuk, vild natur og lækker rustik gourmetmad over bål – og så i godt selskab med hinanden. 
 • Cocktailkursus. Hos Timm Vladimirs Køkken i Valby eller Aarhus vil de gerne lære de gode opskrifter og seje bartender skills fra sig. Kurset er en sjov og herlig gave til parret der har alt – inklusiv lysten til at lære kunsten at lave skønne cocktails og hygge sig med det sammen et par timer.
 • SUP kursus. Copenhagen Surf School, der holder til ved Amager Strandpark, er klar med et helt igennem cool og top fedt kursus. Det er en fantastisk og rigtig sjov gave til parret, der elsker enhver form for sporty aktivitet – og har det sjovt med at udfordre hinanden og sig selv fysisk.

Bryllupsgave til par

 • Personlig plakat til brudeparret. Det her er simpelthen en virkelig fin og god gave til det nygifte par. Du står selv for at designe plakaten med særligt udvalgte billeder og tekst – og ankommer helt klart til festen med en af dagens absolut mest personlige gaver til brudeparret.
 • Smukke champagneglas. Voilá, her er så en af de absolut oplagte gaveideer til det elskende par – givet med ønsket om, at de må få masser af herlige champagnestunder fremover i deres samliv. I glassene fra Frederik Bagger kan parret passende skåle for deres evige kærlighed, hver gang det bliver tid til at fejre endnu en bryllupsdag.
 • Ophold på Skrøbelev Gods. Uden tvivl en af de helt og aldeles skræddersyede og passende bryllupsgaver til et forelsket par. Forude venter dem en helt uforglemmelig weekend fuld af vidunderlig tosomhed og nærvær i skønne omgivelser – med fuld luksus forplejning, inklusiv romantisk middag i stearinlysenes skær.

Oplevelsesgaver til par

 • Dinner in the Dark. En ganske særlig oplevelsesgave – og helt sikkert en af de rigtig gode gaver til de mere eventyrlystne typer. Der venter en virkelig interessant  gourmetoplevelse for to, der udfordrer med utrolige smage og usædvanlige omgivelser, der tilsammen sætter alle sanser i spil.
 • Spaophold på Skodsborg Kurhotel. Der er helt utvivlsomt lagt op til en ganske perfekt romantisk weekend, når turen går til det kendte nordsjællandske kursted for parret. Forude venter intet mindre end den fuldkomne forkælelse og masser af luksuriøs kvalitetstid for to, som elsker hinanden.
 • Tur i luftballon. Det kunne jo også sagtens være en helt igennem bjergtagende og enestående gave som denne, der sætter varige spor. De elskende kan se frem til en både storslået og uforglemmelig oplevelse, hvor der ganske sikkert er garanti for gode minder, der varer ved.    

Indflyttergaver til par

 • Surdejskursus. Så kan det nye fælles hjem fremover emme af den skønneste duft af nybagt brød og instant hjemlig hygge – foruden stor kærlighed, det siger sig selv. En helt igennem dejlig gave og totalt hyggelig oplevelse til to, der i bogstavligste forstand ikke er bange for at have fingrene i dejen. 
 • Sengetæppe fra Hay. Her har vi en rigtig dejlig indflyttergave til par med en god og udsøgt smag i indretning. Det er så absolut en af de rigtig gode gaveideer til to, der går op i lækkert boligudstyr og er ved at skabe og  indrette deres første fælles hjem.  
 • Kokkekniv fra Onyx. Må vi præsentere: Intet mindre end den fuldstændig perfekte gave til to mennesker med sans for gourmetmad, gode kokkeskills og lyst til at trylle i køkkenet med køkkenudstyr i den absolut bedste kvalitet. En af de helt oplagte gaveideer til det nyetablerede hjem.

Romantiske gaver til par

 • Ophold på Kragerup Gods. Jamen altså… så kan det da nærmest ikke blive en mere romantisk gave, skulle vi mene. En helt fantastisk gave til to, der elsker hinanden, og har lyst til at tilbringe den skønneste kvalitetstid sammen med dyb øjenkontakt og i helt fortryllende omgivelser. 
 • Sushikursus. Det her er en af de sjove gaveideer til et par, der bare elsker sushi og samtidig har mod på en gourmetmæssig udfordring. Forude venter en både skæg og spændende oplevelse. Og et par lærerige og hyggelige timer sammen i det forfinede japanske køkken.
 • Kitesurfing introduktion. Så er der dømt fysisk udfoldelse og vovemod. En helt fantastisk foræring til parret, der modigt og med stor glæde kaster sig over nye og spændende aktiviteter. Forude venter uden tvivl en stor oplevelse, der nok skal skabe sjove fælles minder af den slags, som varer ved.

Gaveidéer til det ældre par

 • Bridgewalking Lillebælt. Her er såmænd en af de bedste oplevelsesgaver og helt specielle gaveideer til parret, der har eventyrlysten i behold og gerne vil opleve noget helt usædvanligt. Den ganske enestående udsigt fra toppen af den gamle lillebæltsbro vil uden tvivl sætte sig i sindet som et skønt minde.
 • Vinsmagning og rundvisning på vingård. En smagfuld og herlig gave til et par nysgerrige livsnydere, der elsker et godt glas og er mere end almindeligt interesserede i vin. Under besøget hos Stokkebye Vingård ved Nyborg får man udover smagsprøver og rundvisning også masser af nørderi udi vinbrygning og den interessante og ganske usædvanlige historie om at være vinbonde i Danmark.
 • Serveringsbord. En smuk foræring: Det eksklusive bakkebord fra SACKit. Med sit elegante klassiske design er bordet en virkelig flot tilføjelse til de fleste hjem – og ganske oplagt som et lækkert og luksuriøst bord til hjemmebaren hos det kvalitetsbevidste par, der gerne snupper en god drink i ny og næ.. 

FAQ

Hvad er den bedste gave til par 2023?

Et gavekort til spændende oplevelser er ganske enkelt en af de helt oplagte gaveideer, når du er på udkig efter en gave til par. Udvælger du nøje aktiviteter tilpasset modtagernes interesser og personligheder, er det samtidig en meget personlig gave. Den går du helt sikkert ikke galt i byen med. 

Hvad skal man ønske sig som par?

En god gaveide – det kommer selvfølgelig an på, hvor I er henne i (sam)livet. Har I været sammen i årevis og mangler ikke rigtig noget, er et gavekort til fælles oplevelser måske en overraskende og herlig gave. Er I et ungt par i gang med at etablere jeres første fælles hjem, er de bedste gaver muligvis praktiske gaver.