20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Gave til par

Med gaver til par gælder det selvfølgelig om at finde på noget, begge sætter pris på. Hvad end det handler om en fælles fødselsdag, et bryllup, en housewarming, en forlovelse eller en bryllupsdag. Eller en anden slags fejring. Måske bugner den fælles ønskeliste med et utal af gode muligheder at vælge imellem. Måske har du dine egne planer om personlige gaver, der lige passer til de to. En helt oplagt gaveidé til to, som elsker hinanden, er bestemt en fælles oplevelse. En romantisk stund, de to kan nyde sammen. 

Udvalget er stort, alt efter budgettet og parrets interesser. Du kender dem og ved, hvad der vil vække begejstring. Måske er de adrenalinjunkier og ville være vilde med et tandemspring i faldskærm, en tur i en Ferrari eller måske en ballontur. Det kan også være, de mere er til det afslappede og ville blive glade for at blive forkælede med et luksuriøse spaophold eller et slotsophold med gourmetmiddag med udsøgte retter og gode vine. Naturelskere ville måske nyde en tur til Vadehavet for at opleve fænomenet Sort Sol eller at vandre i naturen ved Møns Klint. Eller måske vil de allerhelst vandre hånd i hånd langs Seinen på weekendophold i Paris.Ølsmagning hos Wintercoat

Wintercoat i Midtjylland er et familieejet bryggeri, der altid har et par gode historier at fortælle om, hvordan de har navngivet deres øl. Du kommer til at smage på 5 -6 forskellige øl, og som en ekstra bonus får du et fint souvenirglas med hjem.

fra 299 for 2 personer

Ølsmagning hos Bryggeriet Flakhaven

Kom på besøg hos Bryggeriet Flakhaven i Odense og find ud af hvilken øltype du er. Du får en rundvisning i Flakhavens mikrobryggeri, samt fortællinger om bryghusets historie, mens du får lov at smage på 5 vidt forskellige øl. 

fra 150 kr.

  Plakater til pynt

  Lav en personlig plakat der med garanti vil give modtageren et smil lå læben eller vælg en flot designerplakat der passer lige ind i modtagerens indretning. Plakater og vægkunst kan virkelig være med til at sætte stemningen i et rum og hos Citatplakat er det kun fantasien der sætter grænser.

  Fra 149,95 kr.

   Fine lysestager

   Skæret fra levende lys er med til at skabe hygge og stemning uanset årtiden. Giv en du har kær et flot lysestage, der kan sprede stemning og hygge i deres hjem. Lysestager findes i mange materialer og stilarter, så det er let at finde en der passer uanset indretning.

   fra 100 kr.

   Vin- & ostesmagning i København

   Bliv klogere på sammensætningen af vin og ost på denne smagning hos O.M Nielsen i København. Du kommer til at smage på 6 forskellige vine og oste akkompagneret af brød og smør. Du lærer om, hvilke ost/vin-kombinationer, der passer sammen og hvorfor. 

   fra 495 kr.

   Slotsophold på Broholm

   Tag din partner i hånden og invitér ham eller hende på et romantisk slotsophold på Broholm Slot. I får både gourmetmenu, kaffe/te med kage og en lækker morgenmadsbuffet. Nyd stilheden og de imponerende flotte omgivelser på et af Danmarks flotteste slotte. 

   fra 2990 kr.

   Spaophold på Ystad Saltsjöbad

   Ystad Saltsjöbad byder på et spaophold i fredfyldte og flotte omgivelser — her bliver alle sanser forkælet fra start til slut af opholdet. I får både serveret morgenbuffet og en 3-retters middagsmenu, og I har selvfølgelig fri adgang til spa-afdeling og aktiviteter. 

   fra 2799 for 2 personer

   Tree Tents ophold hos Thorseng Nature Resort

   Få fuld forplejning med et strejf af ekstravagance hos Tree Tents i Svendborg. Her kommer du til at opleve naturen helt tæt på, uden at mangle noget som helst. Opholdet byder blandt andet på saunagus, dampbad, og privat strand med badebro. 

   fra 3990 kr.

   Spaophold for 2

   Giv et luksuriøst spaophold i gave. Kurhotel Skodsborg er det perfekte sted at slappe af og tage en velfortjent pause fra hverdagens stress. Spaopholdet for 2 personer giver rig mulighed for at nyde alle fordelene ved de afslappende spa-faciliteter, mens du samtidig nyder kvalitetstid og tosomhed med en du har kær.

   IPP2 Kajakkursus hos KajakOasen

   Har du altid drømt om at lære at ro en kajak, så er her noget for dig! På dette 2-dages kursus hus KajakOasen bliver du oplært i kajakroning i smukke omgivelser i Lammefjorden. Kurset klæder dig på til at sejle ud på egen hånd. 

   fra 2090 kr.

   Dit eget whiskyfad hos Trolden Destilleri

   Eget whiskyfad? Ja tak! Hos Trolden Destilleri og Bryghus har du nu mulighed for at købe dit helt eget 8 liters whiskyfad eller have anpart i et 64 liters fad. Den ultimative gave til whiskyelskeren med feinschmecker tendenser, og en gave, der virkelig imponerer! 

   fra 3495 kr.

   Kaffekursus hos The Coffee Collective

   Sort kaffe er ikke bare sort kaffe og på dette kursus hos ingen ringere end The Coffee Collective i København, lærer du hvorfor. Kurset byder på kaffesmagning og brygningsmetoder, og ikke mindst, hvordan du brygger en prima kop filterkaffe derhjemme. 

   fra 570 kr.

   Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro

   Kom på gourmetophold med en betagende udsigt over Limfjorden. Hvalpsund Færgekro byder på en 5-retters menu bestående af lokal gastronomi. I skal overnatte i et dejligt dobbeltværelse, og morgenmadsbuffet er klar til jer når I vågner næste dag. 

   fra 1990 for 2

    Giv en personlig stjernetegnsplakat til den nyfødte

    Giv en gave der vækker smil og glæde hver gang man kigger på den. En personlig stjernetegnsplakat fra Citatplakat er et oplagt gavevalg til nybagte forældre og en gave, der med garanti vil vække glæde i mange år frem, også når barnet selv bliver stor nok til at kunne se plakaten.

    fra 169 kr.

     Gave til barnedåb

     Design en sød og kærlig plakat som en gave til den store dåbsdag — eller skab et fint minde fra dig til din egen lille guldklump. Mulighederne er mange hos Citatplakat, hvor du kan være kreativ og personlig på rigtig mange måder. 

     Fra 49 kr.

     Kokkeskole hos Kokkeriet (Michelin)

     Kom en tur med i køkkenet hos den Michelin-belønnede restaurant Kokkeriet i København. Her ser du, hvordan menuer tilberedes fra start til slut, og du får indblik i den stemning og dedikation, som ligger bag en restaurantmenu i verdensklasse. 

     fra 1649 kr.

     Cocktailkursus hos Copenhagen Distillery

     Lær the basics inden for cocktails hos Copenhagen Distillery. Du får indblik i smagssammensætninger, teori og praksis — og selvfølgelig er der smagsprøver undervejs. Kom og oplev en dag med miks og shake og bliv gerne hængende til barhygge når kurset er slut. 

     fra 449 kr.

     SUP kursus hos Copenhagen Surf School

     Lær at SUP paddleboarde i Amager Strandparks smukke laguner. Du får styr på de grundlæggende teknikker, så du kan føle dig sikker på boardet. Alt udstyr er inkluderet og du undervises af en professionel instruktør. Kom glad og få en skøn dag på vandet! 

     345 kr.

     Cocktailkursus

     Den dygtige kok Timm Vladimir kendes efterhånden både fra Den Store Bagedyst og hans succesfulde køkkenskole. Her får I muligheden for at blive indlemmet i Cocktail-verdenens hemmeligheder, og I får lov at smage på et nyt univers af farverige drinks. Så hvis I mangler inspiration til weekendens cocktails eller vil imponere vennerne, er det bare om at komme afsted.

     545 kr.

     Chokoladekursus hos Det Søde Liv

     Er du ny og nysgerrig i chokoladeuniverset? Kom med på dette chokoladekursus i Vester Skerninge, hvor du lærer ‘the basics’ inden for temperering og fremstilling af forskellige chokolader. Kaffe, te og vand er inkluderet, og du får både kageæsker og opskrift med hjem. 

     fra 505 kr.

      Arne Jacobsen Bankers Vægur

      Gaven til designelskeren. Det flotte stilrene Arne Jacobsen ur sætter prikken over iet. Designet er enkelt og minimalistisk og der er kælet for detaljerne. Den perfekte bryllupsgave til parret der ønsker noget unikt.

      1099 kr.

       Oplevelsesgavekort

       Giv en du har kær en på opleveren med et oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse. Modtageren kan fx vælge mellem whiskeysmagning, bridgewalking og spaophold. Med andre ord er der med garanti en oplevelse for enhver smag.

       500 kr.

       Fadsmagning på whiskylageret hos Stauning Whisky

       Har du undret dig over, hvordan whisky direkte fra fad smager? Stauning Whisky giver dig her muligheden på denne rundvisning i produktionen. Der vil være rigeligt med tid til forbydelse i duftindtryk og dialog, så du for alvor kan suge til dig af whisky-viden.

       fra 595 kr.

       Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

       Kom på rundvisning pg ølsmagning hos et af Danmarks første mikrobryggerier. Hos det prisvindende Grauballe Bryghus i Silkeborg kommer du til at lære om ølbrygning, høre om bryggeriets historie, og afslutningsvist kommer du til at smage på hele 8 forskellige øl. 

       fra 165 kr.

       Whiskysmagning hos Trolden Destilleri

       Kom på en spændende rundtur og whiskysmagning hos Trolden Destilleri og Bryghus i Kolding. Her lærer du alt om destilleriets single malt whiskyproduktion fra start til slut, og du får indblik i historien bag mikrobryggeriets oprindelse og filosofi.

       fra 199 kr.

       Whiskysmagning hos Braunstein

       Kom til en spændende whiskysmagning hos Braunstein i Køge. Du vil få indblik i whiskyproduktion, herunder whiskyens duft og udseende, samt Braunsteins historie. Du kommer til at smage på 3 forskellige whiskyer og der vil være mulighed for at købe en bid mad efterfølgende. 

       fra 250 kr.

       Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus

       Lær at lave håndlavede chokolader fra start til slut hos Tine og Thormar i Odense Chokoladehus. På kurset lærer du om chokoladefyld, temperering og teknikker, og smagsprøverne serveres med en god kaffe. Du går hjem rig på både chokoladeviden, opskrifter og velsmagende hjemmelavet chokolade. 

       fra 299 kr.

       3-retters middag med vin på Madklubben

       En hyggelig aften med lækker 3-retters menu. Det eneste, du selv skal sørge for, er det gode selskab, og så er I ellers klar til at få en uforglemmelig aften, hvor kokken på en af de 30 mulige restauranter forkæler jer. I starter ud med en lille appetizer efterfulgt af hovedretten og til sidst en lille dessert at gå hjem på. Suppler gerne eventuelt med en god flaske rødvin.

       500 kr.

       Introduktion til kitesurfing

       Lær de grundlæggende kitesurfingprincipper hos Kitekollektivet i Dragør. Du lærer de spæde ‘kravleøvelser’ på land og lette begynder- og sikkerhedøvelser i vandet. Du er altid i sikre hænder hos en certificeret instruktør og al udstyr er naturligvis inkluderet i prisen.

       fra 599 kr.

       Cocktailkursus hos Pustervig

       Hos Pustervig i Aarhus kan du lære kunsten at mikse og ryste cocktails på den helt rigtige måde! Du får tips, tricks og smagsprøver i hyggelige omgivelser mens du trin-for-trin bliver klogere på en verden af velsmagende drinks og flydende væsker. 

       fra 295 kr.

       Rundvisning og romsmagning hos Skotlander

       Kom på romsmagning i hyggelige omgivelser i det Nordjyske. På Skotlander destilleriet i Pandrup får du en rundvisning i produktionen og du hører om, hvordan rom, likør og gin bliver til. Har du lyst, kan du smage på 3 forskellige produkter.

       fra 100 kr.

       Bridgewalking Lillebælt

       Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

       255 kr.

       Eksklusiv whiskysmagning hos Stauning Whisky

       Kom bag om scenen hos Stauning Whisky på denne eksklusive rundvisning i destilleriets nye smagerum. Her får du både historier og ro til nørdning og fordybelse, mens du får detaljer om Staunings whispyproduktion. Du kommer desuden til at smage på bestselleres som Smoke, Kaos og Rye. 

       fra 495 kr.

       Spaophold på Marienlyst Strandhotel

       Giv en lækker spaoplevelse til nogle du har kær. En spaoplevelse på Marienlyst Strandhotel indkluderer 3-retters aftenmenu, stor morgenbuffet, fri adgang til casino og adgang til spafaciliteter. I overnatter i et lækkert superiorværelse, så der er garanti for wellness og afslapning for alle pengene.

       3695 kr.

       Rundvisning & vinsmagning på Dyrehøj Vingaard

       Kom på rundvisning hos Dyrehøj Vingård i Kalundborg. Udover at smage på 5 forskellige vine, får du indblik i livet som dansk vinbonde på landets største vingård, samt hvordan dyrkingsmetoder og teknikker foregår. Dyrehøj Vingård har i øvrigt vundet adskillige priser for deres vine. 

       fra 175 kr.

       Rundvisning & smagning hos Mosgaard Whisky

       Oplev en spændende rundvisning og whisky-gin smagning hos Mosgaard Whisky på Fyn. Du lærer om whiskyens rejse fra maltning til fad, ligesom du får indblik i, hvordan Mosgaards gin får sin specielle smag. Du kommer til at smage 3 forskellige gin og 1 whisky. 

       fra 140 kr.

       Flødebollekursus hos Det Søde Liv

       Har du en svaghed for flødeboller, er her kurset til dig. På dette kursus hos Det Søde Liv lærer du nemlig kunsten at lave flødeboller. Du bliver instrueret i at lave skum, chokoladeovertræk og pynt, og du får dagens opskrifter med hjem.

       fra 324 kr.

       Romantisk ophold på Kragerup Gods

       Tag din udkårne med på et weekend-getaway på Kragerup Gods. I bliver forkælet med en 3-retters menu og morgenbuffet, ligesom I har fri adgang til opvarmet pool, sauna og jacuzzi. Tag kæresten eller konen i hånden og nyd en weekend i romantiske omgivelser.

       fra 2495 kr.

       Helikoptertur med Sima Helikopter

       Sommeren nærmer sig og de grønne landskaber er tilbage! Kom på helikoptertur i det nordjyske og oplev en panoramaudsigt som ingen anden. Sima Helikopter garanterer dig en fantastisk flot tur over sommerland Danmark. 

       fra 700 kr.

       Rundvisning & whiskysmagning hos Thy Whisky

       Kom til whiskysmagning hos det prisvindende Thy Whisky i Snedsted, Nordjylland. Du får en rundvisning på destilleriet, lærer om gårdens fokus på bæredygtighed, og du kommer til at smage på 4 forskellige slags whisky — samt en øl fra gårdens egen maltproduktion. 

       fra 100 kr.

       Flyv i Luftballon

       God udsigt? Tjek. Godt vejr? Tjek. God gave? Tjek.nnTag en ven under armen og kast jer ud i en flyvetur med luftballon helt oppe under skyerne. Her er rig mulighed for at se naturen på en måde, I aldrig har gjort før, og kurven på en luftballon er den oplagte photo-opportunity, hvis man vil have et flot billede sammen som minde.

       2495 kr.

       Ølsmagning hos Ø-Bryg

       Kom til en spændende ølsmagning hos Ø-Bryg på Thurø i det Sydfynske Øhav. Du får ølfortællinger og smagsprøver - og du lærer, hvordan forskellige brygprocesser har indflydelse på øllets smag og udseende. Som en ekstra bonus får du dit helt eget Ø-Bryg ølglas med hjem. 

       fra 175 kr.

       Portvinssmagning hos Douro Wine Bar

       Kom med når Douro Wine Bar byder på hygge og smagning af hele 8 forskellige portvine. Du lærer, hvad portvin er for en størrelse, og hvordan forskellige slags smager, mens du nyder tilhørende snacks og ost. Perfekt til nyudklækkede portvinselskere. 

       fra 349 kr.

       Prøv klatring hos Blocs & Walls

       Klatring er en af de hurtigst voksende sportsgrene i Europa i øjeblikket, og mange klatrecentre er fuldt bookede, mens klatreklubberne melder alt udsolgt. Her får I alligevel chancen for at se, hvad alt hypen er omkring. Vi sørger for udstyr og sikkerhed, mens du får muligheden for at vise din stærke side, når I kravler til toppen af væggen.

       250 kr.

       Sushikursus

       Er du vild med lækker sushi? Nu kan du lære at lave din egen sushi, og bagefter kan du nyde det overordentlige, lækre måltid, du selv har kreeret. En ægte sushikok står klar til at give dig professionel indsigt i den ikke helt så lette kunst at lave sushi.

       355 kr.

       Gourmetophold hos Tambohus Kro og Badehotel

       Kom på et lækkert gourmetophold på Tambohus Kro og Badehotel i Thyholm. Udover en 5-retters gourmetmenu med sæsonens råvarer, kan I nyde en storslået limfjordsudsigt under hele opholdet. I skal overnatte i et dejligt dobbeltværelse og morgenmadsbuffeten dagen efter står på hjemmelavede specialiteter.

       fra 1998 for 2

       Helikoptertur med HeliCompany

       Kom på helikoptertur hos HeliCompany og få en rundflyvning med en svimlende god udsigt over det ganske land. Rundflyvningen varer 10 minutter, og der kan flyves fra udvalgte byer i hele landet.

       fra 699 kr.

       Surdejskursus hos Simpel Surdej Studio

       Bliv surdejselsker efter dette intensive surdejskursus hos Simpel Surdej Studio i Viborg. Her bliver du 100% surdejskyndig, og du får både hævekurv, surdej og dagens opskrift med hjem. De lækre smagsprøver akkompagneres af kaffe, te og vand, så du ikke tørster i løbet af kurset. 

       fra 1200 kr.

       Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca

       Kom på ølsmagning i Københavns Nordvestkvarter hos Ugly Duck Brewing. Her kommer du til at smage på 8 forskellige øl, og du lærer om de forskellige brygningsprocessers indflydelse på øllets smag og nuancer. Vand og snacks er inkluderede i prisen.

       fra 229 kr.

       Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

       Er du fan af tv-programmet Nak og Æd? Så kom med ud i vildmarken i Mols Bjerge og få en vild gourmetoplevelse. I skal både sanke og tilberede mad ud fra gamle traditioner som jordovn, cowboykaffe og saltbagning. Der er desuden mulighed for overnatning i shelter eller eget telt.

       1250 kr.

       Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

       Kom til ginsmagning hos Copenhagen Distillery og få indblik i destilleriets progressive tilgang til gin. Udover rundvisning kommer du til at smage på 5 forskellige produkter. Du er mere end velkommen til at hænge og hygge videre i baren når smagningen er overstået. 

       fra 349 kr.

       Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

       Skrøbelev Gods er kendt for dets smukke omgivelser & ikke mindst autentiske atmosfære. Tag et romatisk ophold for 2 og nyd godset på Langeland. Opholdet inkluderer lækker aftensmad, morgenmad og en rundvisning på det flotte gods.

       1292 kr.

       Gourmetophold på Hotel Amerika

       Kom på gourmetophold hos Hotel Amerika i det nordjyske. Her får I serveret en 6-retters sæsonmenu, som er både innovativt og kreativt sammensat. Herefter følger te og kaffe akkompagneret af en petit four. Der er stor morgenmadsbuffet til jer på afrejsedagen. 

       fra 2800 for 2

       Getaway & Spa på Kurhotel Skodsborg

       Kom på et lækkert spaophold på Kurhotel Skodsborg og oplev total stilhed, luksus og (selv)forkælelse i fantastisk flotte omgivelser. Tag veninden, vennen, kæresten eller konen under armen og få en pause fra hverdagen på et af Danmarks mest luksuriøse spahoteller. 

       2189 for 2 personer

       Rundvisning hos Stauning Whisky

       Kalder alle whiskyelskere! Kom på besøg hos Stauning Whisky i Midtjylland. Her lærer du om maltning, destillering og fadlagring, og du kommer til at smage på 3 forskellige whiskyer. Du får en rundvisning i produktionen og bliver indviet i historien bag Stauning Whisky. 

       fra 0 kr.

       Luksusbrunch for 2 personer

       Lørdag og søndag morgener er bedst brugt på én måde: med en stor, lækker om gang bruch foran sig. Her får I muligheden for at forkæle jer selv med friskbrygget kaffe, juice, wienerbrød, skyr og frisk frugt, så I er sikre på at få en god start på dagen. Tag din bedste ven eller kæreste i hånden til denne lækre oplevelse.

       fra 145 kr.

       Bodyflight i Vindtunnel

       Prøv en ny og sjov oplevelse for hele familien. Bliv blæst igennem med Bodyflight, som giver dig følelsen af total vægtløshed - der findes ikke noget lignende. Den perfekte oplevelsesgave til dem der skal prøve noget nyt.

       445 kr.

        Brætspil

        Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

        255 kr.

        Ost- og ølsmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus

        Måske er du mere vant til ost og vin end ost og øl — det laver Gundestrup Mejeri og Bryghus om på. Her får du en spændende rundvisning og fortælling om mejeriets ost- og ølproduktion i det Sydfynske. Rundvisningen sluttes af med udvalgte oste, øl og pølser. 

        fra 249 kr.

         Anova Sous Vide

         Sous vide er next-level indenfor madlavning. Kød så mørt som smør, klassike saucer, cremer -der er jo næsten ikke grænser for de kulinariske vidundere man kan kreere men en sous vide maskine. Så hvis du kender en madlavningsentusiast, er det den perfekte gaveidé.

         682 kr.

         Gourmetophold på Kragerup Gods

         Tag din kære under armen og bliv forkælet i stor stil på Kragerup Gods. Her får I både historie, udsøgt gourmetmad og luksuriøse faciliteter. Et fantastisk ophold til de lidt mere kræsne typer og en oplagt gaveidé til alle foodies.

         fra 4190 for 2

          Gin & tonic tower tasting kit

          Leder du efter den perfekte gave til gin-elskeren i dit liv? Så kig ikke længere end til vores Gin and Tonic Tasting Kit! Dette sæt indeholder alt, hvad du behøver for at udforske den lækre verden af gin og tonic, herunder en flaske prisbelønnet dansk gin og seks forskellige tonic drinks mixere. Med opskriftsforslag til den perfekte gin og tonic er dette sæt sikker på at afsløre hemmelighederne bag denne klassiske cocktail. Så hvorfor ikke hæve glasset på den gode smag med Gin and Tonic Tasting Kit?

          529,95 kr.

           Giv en personlig plakat til brudeparret

           Giv brudeparret en personlig plakat i bryllupsgave. Citatplakat tilbyder et bredt udvalg af både sjove, romantiske og søde plakater til brudeparret. Du kan både designe en personlig plakat med citater og vælge om det er romatikken eller humoren der skal være i højsædet. Du kan vælge en af de flotte pre-designede muligheder.

           Fra 129 kr

           Ophold i trætophytte hos Slower Place

           Tag en pause fra hverdagen og oplev natur og rolige omgivelser hos Slower Pace i Kværndrup. I skal overnatte i toppen af at bøgetræ med alt inkluderet af mad, drikke, og komfortable overnatningsfaciliteter. Opholdet henvender sig både til par og børnefamilier. 

           fra 3590 kr.

           Spaophold på Alter Meierhof

           Kom på et udsøgt spaophold i det tyske hos Alter Meierhof ved Flensborg Fjord. Her er der lagt op til et ophold i luksuriøse omgivelser. I bliver forkælet med både gourmet morgenbuffet, en 3 retters menu, spabehandlinger, samt fri adgang til hotellets eget thermal spa. 

           2989 for 2 personer

           Chokoladekursus hos Frédéric Terrible

           Lær at temperere chokolade fra en af de bedste i branchen! Den franske dessertkok Frédéric Terrible er vært for dette eksklusive chokoladekursus på Frederiksberg. Her får du indblik i råvarer og teknikker, i takt med, at du lærer at fremstille 4 forskellige chokolader. 

           fra 449 kr.

           Østerssafari i Limfjorden

           Elsker du østers? Eller kender du en østershader, der skal omvendes? Så skal du prøve en Østerssafari med Limfjordsøsters. En østerssafari inkluderer 2-3 timers østersafari med en naturguide, tilberedning af de friskfangede østers på grill, champagne og masser af østers til at tage med hjem.

           249 kr.

           Ølsmagning hos Taphouse

           Taphouse i det indre København tilbyder et enormt udvalg af øl på fad, og du får på denne ølsmagning lov til at prøve 5 forskellige af dem. Dagen byder derudover på fortællinger om de forskellige øl og du bliver klogere på bryggeriets historie og dagligdag. 

           fra 175 kr.

           Vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård

           Kom med en tur i vinmarken hos Stokkebye Vingård i Nyborg. Her lærer du om økologisk vindyrkning og du får indblik, hvordan Stokkebye Vingård er gået fra drengedrøm til virkelighed. Du kommer til at smage på 4 forskellige vine akkompagneret af lækkert brød. 

           fra 350 kr.

           Kursus i sort kaffe hos Street Coffee

           Udvid din horisont om filterkaffe med dette kursus i sort kaffe hos Street Coffee i Aarhus. Du lærer lidt om kaffens historie og forskellige kaffesorter, og du kommer til at smage på 2 - 3 af dem, så du kan vælge din næste kaffe med omhu. 

           fra 495 kr.

           Privat helikoptertur med HeliCompany

           Kom på en privat helikoptertur med dine yndlingsmennesker og nyd en fantastisk udsigt højt fra himlen. I kan vælge mellem flyvinger på udvalgte lokationer i landet, ligesom turens varighed kan tilpasses efter jeres ønsker. Hop ombord og få en uforglemmelig dag i luften! 

           fra 2000 kr.

           Dinner in the Dark

           Prøv en helt forrygende & anderledes oplevelse, når der serveres en 3-retters menu med vin & underholdning mørke hos Dark Waiter. Sanser og motorik sættes for alvor på prøve når mad og drikke indtages i total mørke. Kom med og oplev en helt speciel aften i mørket.

           fra 1195 kr.

           Vinsmagning hos Svineriet Vinapotek

           Kom til en hyggelig vinsmagning i uformelle rammer hos S’vineriet Vinapotek i Odense. Her kommer du til at smage på 5 forskellige vine — og du vælger selv fra hvilken region. Du lærer desuden om dyrkningsforhold, samt hvordan forskellige vine passer i forhold til mad. 

           fra 295 kr.

           Dit eget romfad hos Trolden Destilleri

           Til alle dedikerede romelskere kommer her muligheden for at have eget romfad! Trolden Destilleri tilbyder eget 8 liters fad eller anpart ti et 64 liters fad. En perfekt gave til romentusiasten, der sætter pris på ekstravagance og rom i rigelige mængder. 

           fra 3495 kr.

           Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

           Lyng Dal Hotel i det midtjyske byder på et lækkert gourmetophold for 2. Her forkæles I i rolige omgivelser mens I nyder hotellets gourmetmenu så fuglene synger. I skal overnatte på et dejligt dobbeltværelse med fransk altan og udsigt.

           fra 2190 for 2

            Kvalitets vinpakke

            Ah et godt glas vin i solen, til den gode middag, til fejringen, til sorgerne...Hos Winefamily får man lækker kvalitetsvin til kostpris, så hvis du kender nogen der skal fejres eller som bare har fortjent lidt ekstra godt at drikke, så giv dem en vinpakke fra Winefamily.

            370 kr.

            Cocktails & tapas hos Stauning Whisky og Lowlands

            Få en kombineret whisky-gin-snaps tour når Stauning Whisky og Lowlands byder på en spændende dag med rundvisninger, historier og smagsprøver. Der startes i Staunings destilleri og rundes af hos Lowlands med en velsmagende tapasanretning i selskab af lækre cocktails med danskproduceret alkohol. 

            fra 695 kr.

            Flødebollekursus hos Odense Chokoladehus

            Kom på flødebollekursus hos Tine og Thormar i Odense Chokoladehus. Her får du både flødebollens historie, fremstillingsmåde, smagsprøver og ikke mindst tips og tricks fra chokolademesteren ham selv. Der serveres kaffe, te og vand under kurset og du får selvfølgelig dagens flødebolleopskrifter med hjem.

            fra 299 kr.

            Spa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel

            Oplev ultimativ forkælelse hos Marienlyst Strandhotel. I får serveret bobler og en udsøgt 5-retters menu udvalgt af køkkenchefen. I skal overnatte i et fantastisk lækkert værelse med havudsigt, og I kan frit benytte jer af hotellets spa-områder under opholdet. 

            fra 4295 for 2

             SACKit Nordic Sofabord

             Flot stilrent sofabord i tidsløst nordisk design. Det runde sofabord har en diameter på 78 cm, så du får god plads til at skabe hyggelige rammer for venner og familie. Bordet er dansk design og har været i hænderne på de dygtigste håndværkere.

             5195 kr.

             Rundvisning & Whiskysmagning hos Fary Lochan

             Kom til whiskysmagning hos Fary Lochan Distillery. Her får du indblik i single malt produktionen fra start til slut og du finder ud af, hvorfor brændenælder er vigtige for whiskyen på dette destilleri. Oplagt til whisky-begyndere og såvel som de mere garvede single malt elskere.

             fra 100

             Ølsmagning hos Mikkeller Baghaven

             Kom på en anderledes og eksklusiv ølsmagning hos Mikkeller Baghaven i København. Her får du lov at prøve 5 forskellige syrlige og champagneagtige øl brygget efter bedste Wild Ale og Shipyard Ale stil. En oplagt oplevelse til alle, der sætter pris på ‘sure’, sprudlende øl. 

             fra 300 kr.