20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Gave til pensionist

Er der en pensionist i din familie, som du gerne vil forkæle lidt, så er du landet det rette sted. Vi giver dig et overblik over den bedste gave til pensionist ligegyldigt om pensionisten en bedsteforældre, der snart har fødselsdag, og du ved ikke helt, hvad du skal give. For hvad mangler en pensionist egentlig? Har de ikke i forvejen det hele? Jo, det kan være en meget svær gave, men bare rolig – vi har masser af inspiration til dig her. Det kan være alt lige fra en personlig gave til en lille sjov ting, som du måske gerne vil give, og her har vi et bud på flere gaver til pensionisten.

Se alle gaveidéer til pensionisten nedenfor.

  Mega Chokolade Toblerone

  Dette er den perfekte gave til chokoladeelskeren. Og vi mener chokoladeelsker! 4,5kg toblerone, så kan man da ikke undgå at få et smil på læben. Og hey, måske bliver du budt på et stykke. Win win!

  899 kr.

   Barbermaskine

   En god barbermaskine eller skægtrimmer er et rigtig værktøj for de fleste mænd, så forkæl manden i dit liv med noget godt grej.

   fra 249,95 kr.

    Oplevelsesgavekort

    Giv en du har kær en på opleveren med et oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse. Modtageren kan fx vælge mellem whiskeysmagning, bridgewalking og spaophold. Med andre ord er der med garanti en oplevelse for enhver smag.

    500 kr.

     Radio med FM/DAB+

     Gaven til radioelskeren. Der findes et utal af radioer på markedet, nogle med fokus på lækkert design andre mere minimalistiske i deres udtryk. Hvis du kender en der altid har radioen kørende, så forær dem en lækker luksusudgave.

     249,95 kr.

     Bridgewalking Lillebælt

     Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

     255 kr.

      Cognacglas

      En god cognac skal nydes i det rette glas, hvor den kan slynges i glasset uden at spilde og hvor den fyldige bouquet kan nydes i fulde drag. Når det kommer til design er der mange muligheder, så vi garanterer at du kan finde et der passer ind i modtagerens stil.

      55 kr.

       Papmaché-reglen af Hella Joof

       Hellas finurlige bog er opskriften på et lykkeligt liv. Bogen handler om alt det man skal gøre og endelig ikke skal gøre. Og hvis man kommer til at gøre det alligevel, er der en serie af livsregler, der træder i kraft. Alt sammen pakket ind i Hellas skønne humoristiske tilgang til livet.

       250 kr.

        Skønne dufte til ham

        En skøn duft til manden i dit liv, er ingen dårlig gave. Udvalget er stort, men hos Nicehair, kan du læse alt den information du skal bruge til at træffe det rigtige valg.

        517,95 kr.

         Garn & strikkeudstyr

         Hvem elsker ikke at blive forkælet med lækker hjemmestrik? Hvis du kender en strikkeentusiast der elsker at forære hjemmestrik som gaver, hvorfor så ikke forkæle vedkommende med noget lækkert garn eller strikkeudstyr til det næste strikke projekt?

         45 kr.

         Smørrebrød til frokost

         Når det kommer til den danske madkultur, må smørrebrød siges at være én af de mest unikke retter, vi har. Et godt stykke smørrebrød er en gudespise og de lækre madder på Carl Nielsen er ingen undtagelse. Forkæl dig selv eller en du har kær med et par lækre madder i fine omgivelser og godt selskab.

         295 kr.

          Gavekurv med vin, og sødt til ganen

          Sig det med en lækker gavekurv fyldt med lækkerier. Gavekurven pakkes fint ind som gave og indeholder god vin samt forskellige former for kvalitetschokolade. Den perfekte gave til dem med en sød tand.

          400 kr.

           Skin Care – Samlet sæt

           Danish Skincare laver ærlig, effektiv og enkel hudpleje der gør underværker for din hud. Det er ikke for sjov at det danske brand har taget skønhedsverdenen med storm. Her får du et samlet hudplejesæt, der indeholder alt, din hud har brug for. Du får behandling, pleje og beskyttelse mod en lang række hudproblemer.

           978 kr.

            Strikkeudstyr

            Hvem elsker ikke lækker hjemmestrik? Strik er virkelig kommet på mode igen i de seneste år, så hvis du også kende nogen der er bidt af strikkedillen, så forær dem noget lækkert garn. Hvem ved, måske er du heldig at blive forkælet med hjemmestrik.

            60 kr.

            Flyv i Luftballon

            God udsigt? Tjek. Godt vejr? Tjek. God gave? Tjek.nnTag en ven under armen og kast jer ud i en flyvetur med luftballon helt oppe under skyerne. Her er rig mulighed for at se naturen på en måde, I aldrig har gjort før, og kurven på en luftballon er den oplagte photo-opportunity, hvis man vil have et flot billede sammen som minde.

            2495 kr.

             Brætspil

             Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

             255 kr.

              Elektrisk tandbørste

              En elektrisk tandbørste gør tandbørstningen lettere og meget mere effektiv. Der findes et utal af modeller og mærker, så uanset om du er på udkig efter en el-tandbørste til børn eller voksne er der mange muligheder.

              426 kr.

               Kvalitets vinpakke

               Ah et godt glas vin i solen, til den gode middag, til fejringen, til sorgerne...Hos Winefamily får man lækker kvalitetsvin til kostpris, så hvis du kender nogen der skal fejres eller som bare har fortjent lidt ekstra godt at drikke, så giv dem en vinpakke fra Winefamily.

               370 kr.

                Vinkøler

                En vinkøler er et must til vinentusiasten. På en varmsommerdag kan man holde hvidvinen eller roséen kold uden at skulle frem og tilbage til køleskabet hele tiden. Til festen er man sikret at champagnen eller vinen holder sig i rette temperatur og samtidig ser det fantastisk flot ud på bordet.

                600 kr.

                 Termokrus

                 Giv et flot termokrus til den, der ofte er på farten. Uanset om det er i bilen på vej til arbejde eller på gå-turen, så er det praktisk og lækkert at have et termokrus ved hånden, så man kan nyde en varm drik undervejs.

                 fra 150kr kr.

                  Beurer fodmasserer

                  Kender ud én med ømme fødder? Beurer FM 39 Fodmassageapparatet er den perfekte måde at forkæle fødderne på. Det tilbyder en kraftfuld og effektiv Shiatsu-massage, reflekszonemassage for at forbedre cirkulationen i dine fødder samt en beroligende og behagelig varmefunktion. 

                  449,95 kr.

                  Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

                  Er du fan af tv-programmet Nak og Æd? Så kom med ud i vildmarken i Mols Bjerge og få en vild gourmetoplevelse. I skal både sanke og tilberede mad ud fra gamle traditioner som jordovn, cowboykaffe og saltbagning. Der er desuden mulighed for overnatning i shelter eller eget telt.

                  1250 kr.

                   Beurer fodvarmer

                   Kender du én der altid har kolde fødder? Forær dem en Beurer-fodvarmer. Den varmer fødderne og masserer dem, hvilket giver den perfekte kombination af komfort og afslapning. Uanset om man arbejder ved skrivebordet eller bare slapper af derhjemme, er fodvarmeren en fantastisk måde at holde fødderne varme på.

                   386 kr.

                   Smagning & Rundvisning på Brænderiet Limfjorden

                   Giv en på opleveren med en rundvisning og smagning af 4 af Brænderiets utallige lækre produkter på det hyggelige brænderiet Limfjorden. Der er mulighed for at købe lækre favoritter med hjem efter smagningen.

                   150 kr.

                   Luksusbrunch for 2 personer

                   Lørdag og søndag morgener er bedst brugt på én måde: med en stor, lækker om gang bruch foran sig. Her får I muligheden for at forkæle jer selv med friskbrygget kaffe, juice, wienerbrød, skyr og frisk frugt, så I er sikre på at få en god start på dagen. Tag din bedste ven eller kæreste i hånden til denne lækre oplevelse.

                   fra 145 kr.

                   Malekursus i København

                   Få en unik mulighed for at blive en bedre billedkunstner med dette 7 timers malekursus Det er i Måløv, København og er inkl. lækker morgenbuffet, så du ikke skal male på tom mave. Kom og bliv inspireret til dine næste motiver og lær, hvordan du får de motiver du har i hovedet overført til lærred.

                   950 kr.

                    Frugttræer

                    Den ultimative gave til have-elskeren! Frugttræer kræver kærlighed og pleje i starten, men når de trives giver de frugt i mange år, og vil være en stor glæde de næste 10 år som minimum.

                    3-retters middag med vin på Madklubben

                    En hyggelig aften med lækker 3-retters menu. Det eneste, du selv skal sørge for, er det gode selskab, og så er I ellers klar til at få en uforglemmelig aften, hvor kokken på en af de 30 mulige restauranter forkæler jer. I starter ud med en lille appetizer efterfulgt af hovedretten og til sidst en lille dessert at gå hjem på. Suppler gerne eventuelt med en god flaske rødvin.

                    500 kr.

                    Gave til pensionist: Find de bedste gaver her

                    Øl kan spores langt tilbage i tiden, hvor fremstilling af øl har været til stede over det meste af verden. Ca. 9000 år f.Kr. var ølbrygning en regelmæssig dyrkning af korn, hvor kornsorter som emmer, brødhvede, hirse og byg var gundlaget for brygning af øl. Især i Vikingetiden var der en udbredt ølkultur, hvor den nordiske mytologi beretter om øl til hverdag, fest, før kampe, og efter kampe. Dengang var der to bryggemetoder: øl og mjød, der var baseret på korn og honning. Siden øllens begyndelse er der kommet en stigende efterspørgsel og en verdensproduktion af øl. Især efter år 2000 er interessen for øl i Danmark steget gevaldigt. Gammeldags håndbrygget øl, nye gård-, mikro-, og restaurationsbryggerier har slået til i Danmark, hvor vi i dag finder stort set alle typer af øl på markedet.

                    Giv en oplevelse til pensionisten

                    Hvad pokker skal man lige give til ham eller hende, der angiveligt har alt? Det kan være en umulig opgave, men det kan sagtens lade sig gøre! Er du på udkig efter en gave til pensionisten, så kan du prøve at tænke i lidt andre baner. Måske har han eller hun allerede masser af ting derhjemme, og du finder det lidt svært at give mere. I stedet kan du overveje at give en oplevelsesgave, som du endda kan deltage i!

                    Hvis du fx er barnebarnet, så ville din bedsteforælder med garanti blive enormt glad, hvis du giver en oplevelse, hvor I begge skal med. Kvalitetstid blandt børnebørn og bedsteforældre kan være glemt lidt for meget, men det kan du nemt gøre godt igen. Vi har nogle bud på nogle særlige gaver til pensionisten, hvor du fx kan købe billetter til et spændende foredrag, eller evt. give en gave til en lækker luksusbrunch.

                    Sjov gave til pensionist – en finurlig overraskelse

                    Det behøver ikke altid at være så seriøst, og hvis du gerne vil give en lidt spøjs gave til en pensionist, så skal der skam også være plads til det! Måske er du selv en pensionist, og vil give en sjov gave til en anden, så har vi også nogle lidt skøre gaver at give her på listen. Du kan fx overraske med et gavekort til en pølsevogn, hvor I bare kan gå amok i pølser – for hvem kan ikke lide en hotdog, og så bare spise alt det der kan være nede i maven? Mon ikke pensionisten ville synes, at gaven er noget anderledes og spøjs, men alligevel tage det med et smil. Hvis du også gerne vil spise alle de pølser, du kan, så kan I fx lave en lille konkurrence mod hinanden, om hvem der kan spise flest – Pas på I ikke får ondt i maverne!

                    FAQ om gaver til pensionist

                    Har du en personen nær dig som snart bliver pensionist eller som længe har været det, men som trænger til en god gave? Så har du muligvis et par spørgsmål til denne anledning, det er netop derfor vi har lavet denne FAQ og besvaret de oftest stillede spørgsmål, vi håber at du vil finde svar på dine spørgsmål her.

                    Hvad skal jeg give i gave til pensionist?

                    Du skal give en gave som pensionisten bliver glad for og som han eller hun enten vil få glæde eller gode minder af at modtage.

                    Hvornår skal man give en gave til pensionist?

                    Hvis personen netop er gået på pension, vil det være oplagt at kigge forbi til kaffe eller lignende med en sød og hyggelig gave.

                    Hvor meget koster en gave til pensionist?

                    En gave til pensionist koster 100-500 kr. dette afhænger af hvor tæt jeres relation er samt anledningen til gaven.