Gave til pensionist

Se de 40 bedste gaver til pensionist i 2021

Er der en pensionist i din familie, som du gerne vil forkæle lidt, så er du landet det rette sted. Vi giver dig et overblik over den bedste gave til pensionist ligegyldigt om pensionisten en bedsteforældre, der snart har fødselsdag, og du ved ikke helt, hvad du skal give. For hvad mangler en pensionist egentlig? Har de ikke i forvejen det hele? Jo, det kan være en meget svær gave, men bare rolig – vi har masser af inspiration til dig her. Det kan være alt lige fra en personlig gave til en lille sjov ting, som du måske gerne vil give, og her har vi et bud på flere gaver til pensionisten.

Se alle gaveidéer til pensionisten nedenfor.

Indholdsfortegnelse

Denne side indeholder reklamelinks

Gavekurv med vin, og sødt til ganen

Priser fra: 400,00 DKK

Her ser du muligvis den optimale gavekurv, indeholdende både vin, chokolade og lakrids. Perfekt til en god værtindegave eller bare til én du holder af.

Blomstrende gavekasse med hvidvin

Priser fra: 650,00 DKK

En elegant og flot gavekurv med fire flasker hvidvin og en blomstrende plante. Gaven passer til de fleste begivenheder, og vil sprede glæde modtageren

Skin Care – Samlet sæt

Priser fra: 978,00 DKK

Et samlet hudplejesæt indeholder alt, din hud har brug for. Du får behandling, pleje og beskyttelse samt bekæmpelse af en lang række hudproblemer. *

Smørrebrød til frokost

Priser fra: 399,00 DKK

Når det kommer til den danske madkultur, må smørrebrød siges at være én af de mest unikke retter, vi har. Det er måske også derfor, vi er så glade for at udsmykke og opbygge de lækre anretninger i en imponerende mængde af lag!
 
Nyd Madklubben Københav

3-retters middag med vin på Madklubben

Priser fra: 999,00 DKK

En hyggelig aften med lækker 3-retters menu. Det eneste, du selv skal sørge for, er det gode selskab, og så er I ellers klar til at få en uforglemmelig aften, hvor kokken på en af de mange mulige restauranter forkæler jer. I starter ud med en lille appetizer efterfulgt af hovedretten og til sidst en lille dessert at gå hjem på. Suppler gerne eventuelt med en god flaske rødvin.

Hjemmemassage med RaskRask

Priser fra: 398,00 DKK

De fleste af os oplever nok smerter og spændinger i kroppen en gang imellem. En ekstra intens arbejdsdag har givet dig lidt hold i nakken, eller du glemte måske lige at løfte med benene og ikke ryggen. En omgang massage kan gøre underværker for dig og din

Flyv i Luftballon

Priser fra: 1.995,00 DKK

God udsigt? Tjek. Godt vejr? Tjek. God gave? Tjek.
Tag en ven under armen og kast jer ud i en flyvetur med luftballon helt oppe under skyerne. Her er rig mulighed for at se naturen på en måde, I aldrig har gjort før, og kurven på en luftballon er den oplagte photo-opportunity, hvis man vil have et flot billede sammen som minde.

3 dages ophold og vandreture

Priser fra: 2.599,00 DKK

Der er et yndigt land…
 Nogle gange skal man lige mindes om, at Danmark faktisk er et rigtig dejligt sted, med en helt igennem fantastisk natur.
 
B&B Holme-Olstrup gør det nemt for jer, at komme til at nyde den danske natur på sydsjælland. Her får

Middag på Jensens Bøfhus

Priser fra: 499,00 DKK

Gode bøffer, uformel stemning og sovs og kartofler ad libitum. Det er dét, vi kender Jensens Bøfhus for. Men udover det, kan modtageren af dette gavekort til en middag på Jensens Bøfhus også glæde sig til at starte aftenen ud med Jensens store favoritkurv

Café & Bio

Priser fra: 458,00 DKK

For at se hvor du kan bruge det, kan du tage et kig på vores ‘Biograftur for 2’ og vores ‘Cafébesøg’
 
Kræs for smagsløgene kombineret med en fed filmoplevelse!
Kaffe og kage, Clubsandwich, eller måske frit valg på menuen.
På håndplukkede caféer over

Herremiddag for 2

Priser fra: 795,00 DKK

Store bøffer steg i smør og masser af god rødvin. Forkæl din far, bror eller ven med en vaskeægte herremiddag, hvor I sammen kan spise jer igennem en stor bøf og nyde hinandens selskab, før I senere triller mætte hjem.

Gå Amok i en Pølsevogn

Priser fra: 349,00 DKK

Hvis du også synes, at en ‘ristet med det hele’ er for lidt til at stille din sult, så får du her muligheden for at spise pølse med de store drenge. Her kan du gå amok i en pølsevogn med alle kombinationer af pølser, brød og tilbehør, og så bunde det ned med en vaskeægte Congobajer. Skål!

Minicruise til Oslo for 2

Priser fra: 995,00 DKK

Kom med på minicruise til Oslo. De store færger sejler frem og tilbage over Øresund, og vi har fundet en kahyt til lige præcis jer. Ombord på skibet kan I nyde solen på dækket og spise i den lækre restaurant, før I ankommer til Oslo til en dag fyldt af sightseeing og shopping. Pak tasken allerede nu og se mere her:

En god bøf for 2

Priser fra: 499,00 DKK

Prime rib, T-bone eller måske en Tomahawk? Udskæringerne er lige så mange som mulighederne for de forskellige restauranter, der steger og serverer en god bøf. Forkæl dig selv eller manden i dit liv med en god bøf af høj kvalitet, og nyd eventuelt et glas god rødvin til.

Luksusbrunch for 2 personer

Priser fra: 299,00 DKK

Lørdag og søndag morgener er bedst brugt på én måde: med en stor, lækker om gang bruch foran sig. Her får I muligheden for at forkæle jer selv med friskbrygget kaffe, juice, wienerbrød, skyr og frisk frugt, så I er sikre på at få en god start på dagen. Tag din bedste ven eller kæreste i hånden til denne lækre oplevelse.

Vinsmagning & middag hos Cold Hand Winery

Priser fra: 650,00 DKK

Cold Hand Winery laver danske frugtvine. Kom med til en stemningsfuld vinsmagning med middag på vingården & smag 6-7 forskellige vine.

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Priser fra: 1.250,00 DKK

Kom med ud i “vildmarken” i Mols Bjerge og få en vild gourmetoplevelse. En god oplevelse, hvis du godt kan lide TV-programmet Nak og Æd.

Malekursus i København

Priser fra: 850,00 DKK

Få en unik mulighed for at blive en bedre billedkunstner med dette 7 timers malekursus Det er i Måløv, København og er inkl. morgenbuffet.

Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 245,00 DKK

Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

Gave til pensionist: Find de bedste gaver her

Øl kan spores langt tilbage i tiden, hvor fremstilling af øl har været til stede over det meste af verden. Ca. 9000 år f.Kr. var ølbrygning en regelmæssig dyrkning af korn, hvor kornsorter som emmer, brødhvede, hirse og byg var gundlaget for brygning af øl. Især i Vikingetiden var der en udbredt ølkultur, hvor den nordiske mytologi beretter om øl til hverdag, fest, før kampe, og efter kampe. Dengang var der to bryggemetoder: øl og mjød, der var baseret på korn og honning. Siden øllens begyndelse er der kommet en stigende efterspørgsel og en verdensproduktion af øl. Især efter år 2000 er interessen for øl i Danmark steget gevaldigt. Gammeldags håndbrygget øl, nye gård-, mikro-, og restaurationsbryggerier har slået til i Danmark, hvor vi i dag finder stort set alle typer af øl på markedet.

Giv en oplevelse til pensionisten

Hvad pokker skal man lige give til ham eller hende, der angiveligt har alt? Det kan være en umulig opgave, men det kan sagtens lade sig gøre! Er du på udkig efter en gave til pensionisten, så kan du prøve at tænke i lidt andre baner. Måske har han eller hun allerede masser af ting derhjemme, og du finder det lidt svært at give mere. I stedet kan du overveje at give en oplevelsesgave, som du endda kan deltage i!

Hvis du fx er barnebarnet, så ville din bedsteforælder med garanti blive enormt glad, hvis du giver en oplevelse, hvor I begge skal med. Kvalitetstid blandt børnebørn og bedsteforældre kan være glemt lidt for meget, men det kan du nemt gøre godt igen. Vi har nogle bud på nogle særlige gaver til pensionisten, hvor du fx kan købe billetter til et spændende foredrag, eller evt. give en gave til en lækker luksusbrunch.

https://www.youtube.com/watch?v=mMoRpGVlq9E

Sjov gave til pensionist – en finurlig overraskelse

Det behøver ikke altid at være så seriøst, og hvis du gerne vil give en lidt spøjs gave til en pensionist, så skal der skam også være plads til det! Måske er du selv en pensionist, og vil give en sjov gave til en anden, så har vi også nogle lidt skøre gaver at give her på listen. Du kan fx overraske med et gavekort til en pølsevogn, hvor I bare kan gå amok i pølser – for hvem kan ikke lide en hotdog, og så bare spise alt det der kan være nede i maven? Mon ikke pensionisten ville synes, at gaven er noget anderledes og spøjs, men alligevel tage det med et smil. Hvis du også gerne vil spise alle de pølser, du kan, så kan I fx lave en lille konkurrence mod hinanden, om hvem der kan spise flest – Pas på I ikke får ondt i maverne!

FAQ om gaver til pensionist

Har du en personen nær dig som snart bliver pensionist eller som længe har været det, men som trænger til en god gave? Så har du muligvis et par spørgsmål til denne anledning, det er netop derfor vi har lavet denne FAQ og besvaret de oftest stillede spørgsmål, vi håber at du vil finde svar på dine spørgsmål her.

Hvad skal jeg give i gave til pensionist?

Du skal give en gave som pensionisten bliver glad for og som han eller hun enten vil få glæde eller gode minder af at modtage.

Hvornår skal man give en gave til pensionist?

Hvis personen netop er gået på pension, vil det være oplagt at kigge forbi til kaffe eller lignende med en sød og hyggelig gave.

Hvor meget koster en gave til pensionist?

En gave til pensionist koster 100-500 kr. dette afhænger af hvor tæt jeres relation er samt anledningen til gaven.

Skriv en kommentar

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. Truestory er Danmarks førende til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.