Bedstegaver.dk

Gave til reception 2024 | Få inspiration til gaven her!

Er du så heldig, at have modtaget en invitation til en reception, kan du godt allerede begynde at glæde dig. En reception er som oftest en hyggelig og festlig samt lidt formel sammenkomst, for at fejre en skøn begivenhed. Det kan være at du står overfor, at skulle afsted til din første reception, hvortil du er i tvivl. Du er måske i tvivl, om hvad en reception egentlig er og om man bør have en gave til reception med.

Se alle gaveidéer til reception nedenfor.

Filter

Gaveguide: Gave til reception

Måske undrer du dig tilmed over, hvad forskellen på en reception og et jubilæum egentlig er. Hvis der overhovedet findes nogen forskel. Det kan også være at du har været til et par receptioner, hvortil du føler dig lidt mere på hjemmebane. Hertil er du måske blot på udkig efter lidt inspiration til selve receptionsgaven. Det kan dog også være, at det er længe siden at du har været til den sidste reception. Du vil således måske blot gerne lige have opfrisket en ekstra gang, hvordan traditionerne herfor nu engang er. Uanset hvilken situation, som du står i, kan du med fordel læse med her. Du vil her kunne finde inspiration til selve receptionsgaven samt hvad denne bør koste. Samtidig vil du kunne få afklaret noget af din tvivl, omkring hvad en reception egentlig er.

Reception

Du er måske lidt i tvivl, om hvad en reception i bund og grund egentlig er. Til dette er det vigtigt først at benævne, at der ikke findes et enetydeligt svar herpå. En reception anvendes i mange forskellige sammenhænge og for at fejre forskellige begivenheder. Det kan bl.a. være en virksomheds eller medarbejders jubilæumsår. Det kan også være en forfatter, der har udgivet en ny bog, der hertil ønsker at fejrer dette. Der er dog et kendetegn, der som regel går igen ved enhver reception. Det er bl.a. at en reception er en lidt mere formel måde at mødes på end sædvanligvis. Dette skyldes først og fremmest, at receptionen som oftest har til formål at fejre noget eller nogen. Et andet ret så velkendt kendetegn ved en reception, er tilmed også selve tidsforløbet af denne. Det er her ret så normalt, at man ikke angiver et decideret mødetidspunkt. I stedet for oplyses der oftest et længere værende tidsforløb. Det er således op til den inviterede selv at bestemme, hvornår man vil komme til receptionen, indenfor det angivende tidsforløb. Under en reception er det tilmed meget almindelit, at der bliver serveret et måltid mad. Dette sker ofte af en buffet samt forskellige snacks. Det er endvidere vigtigt at tilføje hertil, at der så absolut ikke må mangle drikkevare til en reception.

Her kan man se hvordan en reception kan se ud.

Herudover adskiller de fleste receptioner sig fra hinanden. Dette skyldes bl.a. at der findes så tonsvis af mange forskellige begivenheder, som der i dag fejres med receptioner. Et eksempel kan være at afholde reception, hvis ens virksomhed er overgået sidste års salgstal. Det er tilmed heller ikke ualmindeligt, at en virksomhed afholder en reception, ved opkøb af anden virksomhed. Det er hertil også forholdsvis almindeligt, at holde en privat reception. Det kan f.eks. være i forbindelse med en familieforøgelse. Det kan også være for datteren eller sønnen, som der har klaret sig igennem de mange studier og fået hue.

Receptionsgaver

Hvis du står med en invitation til en reception, går der formentlig ikke længe, før du begynder at overveje receptionsgaver. For bør man have en gave med til reception? Og hvad med en gave til jubilæum? I så fald, hvad giver man i gave til reception? Vores første forslag til en god gave til reception, er en skøn gavekurv fyldt op med en masse lækkerier. Det kan f.eks. være en kurv med et par gode flasker vin. Nogle smagsfulde og lækre chokolader, kan med fordel hertil tilføjes. Det kan også være at værten til receptionen mere er øltypen. Hertil kan en kurv med et par flasker forskellige specielle øl helt klart anbefales. Man kan endvidere sagtens tilføje nogle eksklusive lakrids bolsjer eller nogle lækre chips. Et andet eksempel på en gavekurv, kunne også være en gavekurv med alverdens skønhedsprodukter. Det kan f.eks. være en god håndcreme og fodcreme. Måske en god bodylotion samt shampoo og balsam. En sød svamp kan hertil med fordel tilføjes til gavekurven.

Et andet eksempel på en god gave til reception, kan også være en flot buket med en tilhørende æske chokolade. Her vil den lokale blomsterhandler med garanti kunne hjælpe med at finde den helt rigtige buket. Hvis du er på udkig efter en æske chokolade, kan hjemmesiden ChokoDesign.dk især anbefales. På denne side vil man bl.a. kunne finde små gavekurve med chokolade. Hvis man er på udkig efter noget lidt mindre, er der også et hav af forskellige chokolade æsker. Her er der mulighed for en fantastisk smagsoplevelse med hjælp fra de skønne fyldte chokolader. Man kan tilmed også finde chokolade i alverdens vellignede figurer. Det kan f.eks. være en skruetrækker samt skruer, til receptionen ved håndværkeren. Det kan også være et sæt chokolade make-up til stylisten, som der holder sin første åbningsreception. Mulighederne er således uendelig mange, hvortil du kan være sikker på, at finde en god gave til den kommende reception.

FAQ om gaver til reception

Er du blevet inviteret med til reception eller har du fået ansvaret for at finde en god gave til reception? Så har du formentlig et spørgsmål eller to som du ønsker at få besvaret, vi har i denne FAQ forhåbentlig besvaret dit spørgsmål.

Hvad er en gave til reception?

En gave til reception er som ordene antyder en gave man glæder modtageren som afholder receptionen med.

Hvad skal man give i gave til reception?

Du skal give en fin gave til reception, det må meget gerne være noget personligt, men en flaske vin, en flot buket blomster og lignende er ligeledes velkomne.

Hvor meget koster en gave til reception?

En receptions gave koster 200-750 kr. dette afhænger af hvilken slags reception der er tale om samt hvor nært et forhold du har med modtageren.