20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Gave til reception

Er du så heldig, at have modtaget en invitation til en reception, kan du godt allerede begynde at glæde dig. En reception er som oftest en hyggelig og festlig samt lidt formel sammenkomst, for at fejre en skøn begivenhed. Det kan være at du står overfor, at skulle afsted til din første reception, hvortil du er i tvivl. Du er måske i tvivl, om hvad en reception egentlig er og om man bør have en gave til reception med.

Se alle gaveidéer til reception nedenfor.

  Frugttræer

  Den ultimative gave til have-elskeren! Frugttræer kræver kærlighed og pleje i starten, men når de trives giver de frugt i mange år, og vil være en stor glæde de næste 10 år som minimum.

   Lækker gaveæske med salte delikatesser

   Sig det med en lækker gavekurv fyldt med velsmagende delikatesser. Gaveæsken her er fyldt med økologisk jomfruolivenolie, italiensk pasta, krydderiblanding til pasta, basilikumspesto og rugbrødssnacks med havsalt. Tilføj en god flaske vin og middagen er klar.

   500 kr.

    Alle mine morgener på jorden

    I Alle mine morgener på jorden deler Troels Kløvedal fortællinger om sit fascinerende liv, fra barndommen til årene i teaterverdenen i København. Fyldt med charmerende historier og farverige karakterer er denne bog en dejlig læsning for alle, der er på udkig efter en engagerende og underholdende erindringsbog.

    249 kr.

     Gin & tonic tower tasting kit

     Leder du efter den perfekte gave til gin-elskeren i dit liv? Så kig ikke længere end til vores Gin and Tonic Tasting Kit! Dette sæt indeholder alt, hvad du behøver for at udforske den lækre verden af gin og tonic, herunder en flaske prisbelønnet dansk gin og seks forskellige tonic drinks mixere. Med opskriftsforslag til den perfekte gin og tonic er dette sæt sikker på at afsløre hemmelighederne bag denne klassiske cocktail. Så hvorfor ikke hæve glasset på den gode smag med Gin and Tonic Tasting Kit?

     529,95 kr.

      Kvalitets vinpakke

      Ah et godt glas vin i solen, til den gode middag, til fejringen, til sorgerne...Hos Winefamily får man lækker kvalitetsvin til kostpris, så hvis du kender nogen der skal fejres eller som bare har fortjent lidt ekstra godt at drikke, så giv dem en vinpakke fra Winefamily.

      370 kr.

       Architectmade figurer

       Vild med tidsløst dansk design fra 1960erne og 70erne? Så tag et kig på de flotte træfigurer fra Architectmade. Alle de fine trædyr kommer med flotte detaljer og passer ind i de fleste hjem, grundet det tidsløse og klassiske design.

       549 kr.

        24 karat guldrose

        Alle ved, at kvinder elsker røde roser, og det er da også tradition at købe et dusin røde roser til den, man elsker, når det kommer til Valentinsdag. Hvis du leder efter noget, der kan overgå et dusin røde roser, så kig med her. Denne 24 karat guldrose vil med garanti imponere din kæreste og for markere dig som den romantiske kæreste.

        399 kr.

         Baileys Collection Stor Chokoladeæske

         Den ultimative chokoladeæske til voksne kommer her i form af denne Baileys Collection pakke. Baileys-likør og chokolade i en skønsom blanding med kaffe og brownie smagsnuancer i både mørke, lyse og hvide chokoladetoner — mere gennemført lækkert bliver det ikke! 

         299 kr.

          Hoptimist

          Der findes en Hoptimist til enhver lejlighed! De er sjove, søde og moderne, passer ind i ethvert hjem.

          160 kr.

           Kvalitets kaffe

           Kender du en ægte kaffeelsker? Så forær dem noget lækker kvalitetskaffe fra Teacup. Deres kaffebønner er ristet til perfektion, hvilket sikrer dig en lækker og tilfredsstillende kop kaffe hver gang. Uanset om du foretrækker økologisk kaffe, Fair Trade-kaffe, single origin-kaffe, espresso eller cappuccino.

           65 kr.

            Fin Tivolilysestage

            Skab ekstra hygge og stemning hos store og små med denne fine fyrfadsstage fra Normann. Stagen er inspireret af de originale olielamper fra Tivoli og indfanger på fineste vis Tivolis barnlige og æstetiske ånd.

            399,95 kr.

             Fineste blomstervase

             Den fine Pipanella dotted vase er enkel og stilren i sit udtryk og den vil passe ind i de fleste hjem. Tilføj et par fine farvede blomster og du har den sødeste gave klar. Hvem bliver ikke glad af friske blomster i en fin vase.

             275 kr.

              Skandinavisk duftlys

              Et velduftende duftlys spreder hygge og stemning og giver samtidig en luksuriøs følelse i hjemmet. Sæt stemningen med dufte af hav, skov, blomster eller krydderier. Nogle duftlys kommer i flotte farvede stager og andre i glas, så du kan vælge den stil der passer bedst til modtageren.

              300 kr.

              Bridgewalking Lillebælt

              Bridgewalking er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at overraske med en lidt anerledes oplevelse. Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro er en helt fantastisk oplevelses, der giver dig muligheden for at se hele middelfart og omegn i fugleperspektiv. Bridgewalking findes kun 3 steder i hele verden og er derfor en meget unik oplevelse.

              255 kr.

               En god flaske gin

               Sommeren er ingenting uden gode gin og tonics ad libitum i solen, og her kan du sætte turbo på med en dejlig flaske gin og forkæle din far, mor eller veninde med drinks lidt udover det sædvanlige. Vælg en lækker flaske med high end gin til jeres drinks, og I er garanteret en lækker sommer.

               fra 179 kr.

                Oplevelsesgavekort

                Giv en du har kær en på opleveren med et oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse. Modtageren kan fx vælge mellem whiskeysmagning, bridgewalking og spaophold. Med andre ord er der med garanti en oplevelse for enhver smag.

                500 kr.

                Gaveguide: Gave til reception

                Måske undrer du dig tilmed over, hvad forskellen på en reception og et jubilæum egentlig er. Hvis der overhovedet findes nogen forskel. Det kan også være at du har været til et par receptioner, hvortil du føler dig lidt mere på hjemmebane. Hertil er du måske blot på udkig efter lidt inspiration til selve receptionsgaven. Det kan dog også være, at det er længe siden at du har været til den sidste reception. Du vil således måske blot gerne lige have opfrisket en ekstra gang, hvordan traditionerne herfor nu engang er. Uanset hvilken situation, som du står i, kan du med fordel læse med her. Du vil her kunne finde inspiration til selve receptionsgaven samt hvad denne bør koste. Samtidig vil du kunne få afklaret noget af din tvivl, omkring hvad en reception egentlig er.

                Reception

                Du er måske lidt i tvivl, om hvad en reception i bund og grund egentlig er. Til dette er det vigtigt først at benævne, at der ikke findes et enetydeligt svar herpå. En reception anvendes i mange forskellige sammenhænge og for at fejre forskellige begivenheder. Det kan bl.a. være en virksomheds eller medarbejders jubilæumsår. Det kan også være en forfatter, der har udgivet en ny bog, der hertil ønsker at fejrer dette. Der er dog et kendetegn, der som regel går igen ved enhver reception. Det er bl.a. at en reception er en lidt mere formel måde at mødes på end sædvanligvis. Dette skyldes først og fremmest, at receptionen som oftest har til formål at fejre noget eller nogen. Et andet ret så velkendt kendetegn ved en reception, er tilmed også selve tidsforløbet af denne. Det er her ret så normalt, at man ikke angiver et decideret mødetidspunkt. I stedet for oplyses der oftest et længere værende tidsforløb. Det er således op til den inviterede selv at bestemme, hvornår man vil komme til receptionen, indenfor det angivende tidsforløb. Under en reception er det tilmed meget almindelit, at der bliver serveret et måltid mad. Dette sker ofte af en buffet samt forskellige snacks. Det er endvidere vigtigt at tilføje hertil, at der så absolut ikke må mangle drikkevare til en reception.

                Her kan man se hvordan en reception kan se ud.

                Herudover adskiller de fleste receptioner sig fra hinanden. Dette skyldes bl.a. at der findes så tonsvis af mange forskellige begivenheder, som der i dag fejres med receptioner. Et eksempel kan være at afholde reception, hvis ens virksomhed er overgået sidste års salgstal. Det er tilmed heller ikke ualmindeligt, at en virksomhed afholder en reception, ved opkøb af anden virksomhed. Det er hertil også forholdsvis almindeligt, at holde en privat reception. Det kan f.eks. være i forbindelse med en familieforøgelse. Det kan også være for datteren eller sønnen, som der har klaret sig igennem de mange studier og fået hue.

                Receptionsgaver

                Hvis du står med en invitation til en reception, går der formentlig ikke længe, før du begynder at overveje receptionsgaver. For bør man have en gave med til reception? Og hvad med en gave til jubilæum? I så fald, hvad giver man i gave til reception? Vores første forslag til en god gave til reception, er en skøn gavekurv fyldt op med en masse lækkerier. Det kan f.eks. være en kurv med et par gode flasker vin. Nogle smagsfulde og lækre chokolader, kan med fordel hertil tilføjes. Det kan også være at værten til receptionen mere er øltypen. Hertil kan en kurv med et par flasker forskellige specielle øl helt klart anbefales. Man kan endvidere sagtens tilføje nogle eksklusive lakrids bolsjer eller nogle lækre chips. Et andet eksempel på en gavekurv, kunne også være en gavekurv med alverdens skønhedsprodukter. Det kan f.eks. være en god håndcreme og fodcreme. Måske en god bodylotion samt shampoo og balsam. En sød svamp kan hertil med fordel tilføjes til gavekurven.

                Et andet eksempel på en god gave til reception, kan også være en flot buket med en tilhørende æske chokolade. Her vil den lokale blomsterhandler med garanti kunne hjælpe med at finde den helt rigtige buket. Hvis du er på udkig efter en æske chokolade, kan hjemmesiden ChokoDesign.dk især anbefales. På denne side vil man bl.a. kunne finde små gavekurve med chokolade. Hvis man er på udkig efter noget lidt mindre, er der også et hav af forskellige chokolade æsker. Her er der mulighed for en fantastisk smagsoplevelse med hjælp fra de skønne fyldte chokolader. Man kan tilmed også finde chokolade i alverdens vellignede figurer. Det kan f.eks. være en skruetrækker samt skruer, til receptionen ved håndværkeren. Det kan også være et sæt chokolade make-up til stylisten, som der holder sin første åbningsreception. Mulighederne er således uendelig mange, hvortil du kan være sikker på, at finde en god gave til den kommende reception.

                FAQ om gaver til reception

                Er du blevet inviteret med til reception eller har du fået ansvaret for at finde en god gave til reception? Så har du formentlig et spørgsmål eller to som du ønsker at få besvaret, vi har i denne FAQ forhåbentlig besvaret dit spørgsmål.

                Hvad er en gave til reception?

                En gave til reception er som ordene antyder en gave man glæder modtageren som afholder receptionen med.

                Hvad skal man give i gave til reception?

                Du skal give en fin gave til reception, det må meget gerne være noget personligt, men en flaske vin, en flot buket blomster og lignende er ligeledes velkomne.

                Hvor meget koster en gave til reception?

                En receptions gave koster 200-750 kr. dette afhænger af hvilken slags reception der er tale om samt hvor nært et forhold du har med modtageren.