Gave til svigerfar

Se de 42+ bedste gaver til svigerfar i 2021

Du kender det måske godt. Siden du er kommet ind i din kærestes familie, har din svigerfar taget rigtig godt imod dig. Han er der altid for dig, hvortil du føler at det er på tide, at vise din taknemmelighed. Men hvordan gør du så lige det? Her vil en gave altid være en god mulighed for at vise, at du værdsætter ham. Men hvad er så en god og perfekt gave til svigerfar?

Se alle gaveidéer til svigerfar nedenfor.

Denne side indeholder reklamelinks

Cool-Well Kølebrønd

Priser fra: 389,00 DKK

Med en Cool-Well kølebrønd behøver din far, kammerat eller bror aldrig længere drikke varme øl. Denne smarte kølebrønd bliver gravet ned i jeres have, og så kan man ellers altid lige hente en øl, når man har lyst – direkte fra jorden.

Send gavekurv

Priser fra: 215,00 DKK

Forkæl din modtager med en dejlig gavekasse fyldt med lyse specialøl og smukke blomster! Bestil online her. Vores blomsterlevering dækker hele Danmark!

Gavekurv med god lakrids

Priser fra: 300,00 DKK

Køb en flot gavekurv og bestem selv, hvor meget du synes skal være i den. Alt efter hvilket prisleje du vælger, kommer der flere søde sager til i kurven.

Privatkursus i Kitesurfing

Priser fra: 2.750,00 DKK

Prøv kitesurfing med Kitekollektivet hvor du for alvor får lov til at prøve kræfter med vinden imens du flyver hen over vandet i høj fart.
 
Privat Kursus er til dig, der gerne vil smage på kitesurfing. Dette kursus får dig godt fra start og giver dig

Testkør en Lamborghini på bane

Priser fra: 2.495,00 DKK

Sæt dig til rette bag rattet i en Lamborghini Huracan, hvor du selv får lov til at styre superbilen gennem de krævende sving på FDM Sjællandsringen eller Jyllandsringen og ud på langsiden, hvor accelerationen og farten fra de +610 hestekræfter, rigtigt sl

Testkør en Porsche 911 Turbo S på bane

Priser fra: 1.695,00 DKK

Har du også haft drengedrømmen om at køre i hurtige sportsvogne i skrigende farver og uden tag? Nu får du muligheden for at gøre drøm til virkeligheden, når du med dette gavekort kan prøvekøre en Porsche 911 Turbo S på testbanen. Mærk hestekræfterne og se omgivelserne suse forbi dig, når du med god blæst i håret og rattet i hænderne kører omgang efter omgang.

Café & Bio

Priser fra: 458,00 DKK

For at se hvor du kan bruge det, kan du tage et kig på vores ‘Biograftur for 2’ og vores ‘Cafébesøg’
 
Kræs for smagsløgene kombineret med en fed filmoplevelse!
Kaffe og kage, Clubsandwich, eller måske frit valg på menuen.
På håndplukkede caféer over

Herremiddag for 2

Priser fra: 795,00 DKK

Store bøffer steg i smør og masser af god rødvin. Forkæl din far, bror eller ven med en vaskeægte herremiddag, hvor I sammen kan spise jer igennem en stor bøf og nyde hinandens selskab, før I senere triller mætte hjem.

Gå Amok i en Pølsevogn

Priser fra: 349,00 DKK

Hvis du også synes, at en ‘ristet med det hele’ er for lidt til at stille din sult, så får du her muligheden for at spise pølse med de store drenge. Her kan du gå amok i en pølsevogn med alle kombinationer af pølser, brød og tilbehør, og så bunde det ned med en vaskeægte Congobajer. Skål!

Ølsmagning for 2

Priser fra: 299,00 DKK

Ales, lagers, IPA eller måske en stout? Få en guidet rundtur i øllets verden med en ven eller kæreste i hånden. Med ølsmagning for to får I muligheden for at lære en smule om magien bag ølbrygning, og I kommer derudover også til at smage jer rund til øllets univers for at finde lige præcis jeres favoritøl. Skål!

Testkør en Audi R8 på bane

Priser fra: 1.295,00 DKK

Nu har du muligheden for at sidde bag rettet i en af de nyeste superbiler på markedet.
Bilen kommer til sin ret, når du kører ned ad langsiden, og mærker den kraftige acceleration efterfulgt af opbremsningerne ind i kurverne.
Kom ud og prøv en tur bag r

En god bøf for 2

Priser fra: 499,00 DKK

Prime rib, T-bone eller måske en Tomahawk? Udskæringerne er lige så mange som mulighederne for de forskellige restauranter, der steger og serverer en god bøf. Forkæl dig selv eller manden i dit liv med en god bøf af høj kvalitet, og nyd eventuelt et glas god rødvin til.

Indoor Skydiving

Priser fra: 445,00 DKK

Overvind tyngdekraften og prøv indendørs skydiving. Her får du en unik mulighed for at dyrke skidiving indendørs og helt nede på jorden i en speciel maskine, der simulerer et ægte skydyk fra fly. Med det moderne udstyr og maskinens teknologi hænder du vægtløs i en simulation af et ægte fald, hvor du kan prøve kræfter med vægtløshed.

Luksusbrunch for 2 personer

Priser fra: 299,00 DKK

Lørdag og søndag morgener er bedst brugt på én måde: med en stor, lækker om gang bruch foran sig. Her får I muligheden for at forkæle jer selv med friskbrygget kaffe, juice, wienerbrød, skyr og frisk frugt, så I er sikre på at få en god start på dagen. Tag din bedste ven eller kæreste i hånden til denne lækre oplevelse.

Tandemspring

Priser fra: 2.195,00 DKK

Det ultimative adrenalinrush: Faldskærmsudspring. Kom mere med flere kilometer op i luften og se din højdeskræk i øjnene, når du springer tandemspring. Her er plads til både øvede og nybegyndere, der ønsker at bryde hverdagens trommerum med en af de mest intense oplevelser, naturen har at byde på.

Rundvisning & vinsmagning hos Guldbæk Vingård

Priser fra: 200,00 DKK

Hvor kommer vin fra, og hvad adskiller en god vin fra en dårlig vin? Det prøver vi at svare på, når vi inviterer til besøg på en traditionel vingård. Her bliver der mulighed for rundvisning blandt druerne, og der bliver også mulighed for at smage på den vin, gården producerer. Hvis du ønsker at tage din viden om vin til det næste niveau, så er denne oplevelse lige noget for dig.

Østerssafari i Limfjorden

Priser fra: 299,00 DKK

Er du klar på en Østerssafari med Limfjordsøsters? Så skal du prøve denne oplevelse. Den har i skrivende stund 18 5-stjernede anmeldelser.

Gaveidéer til svigerfar

Det kan herimod være en lidt svær opgave at gå til. Hvis du således er på udkig efter ideer til en god gave til svigerfar, er du kommet til det rette sted. Her på siden vil du kunne finde vores bedste ideer til en god og sjov gave til svigerfar.

Se mange gode gaveidéer til svigerfar:

Gaven til svigerfar

Hvis du synes at det er en svær opgave, at finde en give, kan du tage udgangspunkt i din far. Her kan du tænke på, hvad du har givet ham de sidste par gange, for at værdsætte ham. Det er dog stadig ikke altid så lige til, at finde den perfekte gave til svigerfar. Hertil er en sikker mulighed, at give noget som enhver mand vil blive glad for. I sådan et tilfælde kan du med fordel kigge nærmere på de mange populære oplevelsespakker. Her vil man kunne finde alt hvad hjertet begærer. Det kan f.eks. være et flødebollekursus eller en luksus brunch for to, som du synes vil være den perfekte gave. En anden klassisk og god gave til svigerfar, kan også være en gavekurv, fyldt op med alverdens lækkerier. Måske ved du at han elsker at være i køkkenet. En masse tilbehør hertil, kan med fordel laves til en gavekurv. En god flaske vin er tilmed oplagt at tilføje til gavekurven. Det kan også være at svigerfar er lidt af en gør-det-selv mand. Hertil kan man med fordel tage forbi den lokale bygge butik. Hvis man ikke selv umiddelbart har nogle ideer, kan man med fordel spørge de mange søde ekspedienter. De vil med glæde hjælpe med at finde den helt rigtig gave til din svigerfar.

Sjov gave til svigerfar

Det kan også være at du i stedet er på udkig efter en sjov gave til svigerfar. Du er måske lidt på bar bund og ved ikke helt, hvor du skal starte med at kigge henne. Her kan hjemmesiden: CoolStuff.dk være et godt sted at kigge nærmere på. På denne hjemmeside vil man kunne finde alverdens sjove gaver samt en masse inspiration og ideer hertil. Et eksempel på en sjov gave til svigerfar, kunne f.eks. være en kølebrønd. En kølebrønder med andre ord, et rør som man kan putte ned i jorden. Inde i dette rør, er der plads til at sætte x-antal øl ind. Herefter vil øllene blive nedkølet når røret puttes ned i jorden.

En anden sjov gave ide til svigerfar, kunne også være en chokolade fontæne. Sådan en kan bl.a. købes på CoolStuff.dk for blot 199kr. Tilmed indgår der alt hvad man skal bruge, til at fylde og starte fontænen op. I denne sjove og spiselige kategori, kan en candyfloss maskine tilmed nævnes og varmt anbefales. Sådan en ligger ligeledes i den lave prisklasse hos CoolStuff.dk. Til candyflossmaskinen medfølger der alt lige fra sukkeret til pindende man kan lave selve candyflossen på. Denne maskine er således også en yderst sjov og anderledes gave til svigerfar.

Det kan også være at svigerfar er meget glad for at rejse rundt til forskellige steder og lande i verdenen. Hertil kan et flot verdenskort varmt anbefales. Det kan være et almindeligt verdenskort men det kan også være et af de lidt mere anderledes typer. Det kunne f.eks. være et ”tavle verdenskort”, som der gør det muligt at skrive med kridt på selve verdenskortet. På den måde har svigerfar alverdens muligheder, for at marker lige netop de destinationer, hvor han har været. Hertil kan et ”scratch verdenskort” tilmed anbefales. Ved dette verdenskort, er det muligt at skrabe alverdens destinationer fri på verdenskortet. Denne er således lige så oplagt til at markere og kunne mindes hans mange rejser på.

FAQ om gaver til svigerfar

Er du så heldig at have en vidunderlig svigerfar, hvor til der er en anledning til at glæde ham med en gave? Så skal du naturligvis have fundet sådan en, hvilket kan give anledning til et par spørgsmål, vi håber meget at have besvaret dine spørgsmål i denne FAQ.

Hvad er en god gave til svigerfar?

En god gave til svigerfar er en personlig gave som i eventuelt sammen kan nyde, dette kunne være alt lige fra en oplevelse til en god special øl.

Hvor meget koster en gave til svigerfar?

En gave til svigerfar koster 150-400 kr. dette afhænger lidt af anledningen, hvis der er tale om en stor fest kan du eventuelt give lidt ekstra.

Hvornår skal man give en gave til svigerfar?

Man skal give en gave til ens svigerfar når anledningen er til det, ligeledes kan du overveje at give en lidt overraskende gave uden anledning.

Skriv en kommentar

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. Truestory er Danmarks førende til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.