20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Gave til svigerfar

Du kender det måske godt. Siden du er kommet ind i din kærestes familie, har din svigerfar taget rigtig godt imod dig. Han er der altid for dig, hvortil du føler at det er på tide, at vise din taknemmelighed. Men hvordan gør du så lige det? Her vil en gave altid være en god mulighed for at vise, at du værdsætter ham. Men hvad er så en god og perfekt gave til svigerfar?

Se alle gaveidéer til svigerfar nedenfor.

  60erne plakat

  Hvad med at give denne sjove og drilske plakat til den ungefødselar, som fylder 60 år? Plakaten kan fås med og uden ramme, og vil med garanti frembringe et smil på læben hos modtageren. 

  fra 199 kr.

   Barn i 60erne plakat

   Giv denne sjove plakat til fødselaren, der var barn i 60’erne. En tur ned ad memory lane er ikke sådan at kimse ad, og med citaterne på denne plakat kan du tilføje smil og humor på gavebordet hos fødselsdagsbarnet. 

   fra 199 kr.

   Ginsmagning hos Trolden Destilleri

   Bliv klogere på forskellige smagsnuancer i gin hos Trolden Destilleri og Bryghus. Her får du en rundtur i destilleriet og du kommer til at smage 6 forskellige gin, samt 2 forskellige tonics. Smagningen er akkompagneret af en omgang lette snacks.

   fra 199 kr.

   Testkør en Lamborghini på bane

   Fart i blodet? Sæt dig til rette bag rattet i en Lamborghini Huracan, hvor du selv får lov til at styre superbilen gennem de krævende sving på FDM Sjællandsringen eller Jyllandsringen og ud på langsiden, hvor accelerationen og farten fra de +610 hestekræfter, rigtigt sætter ind og du mærker suset af at køre i en vaskeægte racerbil i luksusklassen.

   3195 kr.

    Cool-Well Kølebrønd

    Ah en jordkølet øl på en varm sommerdag er nu noget helt særligt! Med en Cool-Well kølebrønd behøver din far, kammerat eller bror aldrig længere drikke varme øl. Grav ølbrønden ned i haven, læg favoritøllene i og vent til det er kølet ned. Knap op og nyd.

    499 kr.

     Nakkemassageapparat

     Har du ømme og trætte muskler? Her er massageapparatet der giver dig en massør i hjemmet. Det lækre nakkemassageapparat giver en dejlig shiatsu massage der løsner op i den ømme muskler og samtidig varmer det hele kroppen op, så du rigtig kan slappe af.

     449 kr.

      Kähler Hammershøi espressokop

      Den perfekte gave til kaffeelskeren. Hammershøi espressokoppen er fremstillet af højkvalitets keramik og er både holdbar og stilfuld. Samtidig fås koppen i mange forskellige farver, så den passer til alles smag.

      92 kr.

       Kvalitets kaffe

       Kender du en ægte kaffeelsker? Så forær dem noget lækker kvalitetskaffe fra Teacup. Deres kaffebønner er ristet til perfektion, hvilket sikrer dig en lækker og tilfredsstillende kop kaffe hver gang. Uanset om du foretrækker økologisk kaffe, Fair Trade-kaffe, single origin-kaffe, espresso eller cappuccino.

       65 kr.

       Rundvisning & Ølsmagning hos Bøgedal Brew

       Oplev en spændende rundvisning og ølsmagning på Skandinaviens eneste fritfaldsbryggeri Bøgedal Brew i Vejle ådal. På rundvisningen får du Bøgedal Brews filosofi og historie, samt et enestående indblik i hvordan 100% håndbrygget øl fremstilles og smager.

       fra 375 kr.

        Skønne dufte til ham

        En skøn duft til manden i dit liv, er ingen dårlig gave. Udvalget er stort, men hos Nicehair, kan du læse alt den information du skal bruge til at træffe det rigtige valg.

        Dit eget ginfad hos Trolden Destilleri

        Trolden Destiller og Bryghus tilbyder eget ginfad til de ginelskende typer. Der kan vælges mellem el 4 eller 8 liters fad, som du selv er med til at fylde op. Rundtur i destilleriet er naturligvis inkluderet og tapning af din egen gin sker efter 6 måneder. 

        fra 1795 kr.

         Brætspil

         Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

          Kvalitets vinpakke

          Ah et godt glas vin i solen, til den gode middag, til fejringen, til sorgerne...Hos Winefamily får man lækker kvalitetsvin til kostpris, så hvis du kender nogen der skal fejres eller som bare har fortjent lidt ekstra godt at drikke, så giv dem en vinpakke fra Winefamily.

          370 kr.

           Barbermaskine

           En god barbermaskine eller skægtrimmer er et rigtig værktøj for de fleste mænd, så forkæl manden i dit liv med noget godt grej.

           fra 249,95 kr.

           Østerssafari i Limfjorden

           Elsker du østers? Eller kender du en østershader, der skal omvendes? Så skal du prøve en Østerssafari med Limfjordsøsters. En østerssafari inkluderer 2-3 timers østersafari med en naturguide, tilberedning af de friskfangede østers på grill, champagne og masser af østers til at tage med hjem.

           249 kr.

            Alle mine morgener på jorden

            I Alle mine morgener på jorden deler Troels Kløvedal fortællinger om sit fascinerende liv, fra barndommen til årene i teaterverdenen i København. Fyldt med charmerende historier og farverige karakterer er denne bog en dejlig læsning for alle, der er på udkig efter en engagerende og underholdende erindringsbog.

            249 kr.

             Gin & tonic tower tasting kit

             Leder du efter den perfekte gave til gin-elskeren i dit liv? Så kig ikke længere end til vores Gin and Tonic Tasting Kit! Dette sæt indeholder alt, hvad du behøver for at udforske den lækre verden af gin og tonic, herunder en flaske prisbelønnet dansk gin og seks forskellige tonic drinks mixere. Med opskriftsforslag til den perfekte gin og tonic er dette sæt sikker på at afsløre hemmelighederne bag denne klassiske cocktail. Så hvorfor ikke hæve glasset på den gode smag med Gin and Tonic Tasting Kit?

             529,95 kr.

              Termokrus

              Giv et flot termokrus til den, der ofte er på farten. Uanset om det er i bilen på vej til arbejde eller på gå-turen, så er det praktisk og lækkert at have et termokrus ved hånden, så man kan nyde en varm drik undervejs.

              fra 150kr kr.

              Fadsmagning på whiskylageret hos Stauning Whisky

              Har du undret dig over, hvordan whisky direkte fra fad smager? Stauning Whisky giver dig her muligheden på denne rundvisning i produktionen. Der vil være rigeligt med tid til forbydelse i duftindtryk og dialog, så du for alvor kan suge til dig af whisky-viden.

              fra 595 kr.

               Gaveæske med barbergrej

               Leder du efter den perfekte gave til manden i dit liv? Så kig ikke længere end til Prorasos luksus gaveæske! Dette lækre sæt indeholder alle de produkter, han har brug for til en tæt og behagelig barbering - herunder preshavecreme, barbercreme, aftershave lotion/splash samt en barberskål og børste. Den flotte æske gør det desuden nemt at pakke det ind og give det som gave.

               399 kr.

                Beurer fodvarmer

                Kender du én der altid har kolde fødder? Forær dem en Beurer-fodvarmer. Den varmer fødderne og masserer dem, hvilket giver den perfekte kombination af komfort og afslapning. Uanset om man arbejder ved skrivebordet eller bare slapper af derhjemme, er fodvarmeren en fantastisk måde at holde fødderne varme på.

                499 kr.

                Dinner in the Dark

                Prøv en helt forrygende & anderledes oplevelse, når der serveres en 3-retters menu med vin & underholdning mørke hos Dark Waiter. Sanser og motorik sættes for alvor på prøve når mad og drikke indtages i total mørke. Kom med og oplev en helt speciel aften i mørket.

                fra 1195 kr.

                Luksusbrunch for 2 personer

                Lørdag og søndag morgener er bedst brugt på én måde: med en stor, lækker om gang bruch foran sig. Her får I muligheden for at forkæle jer selv med friskbrygget kaffe, juice, wienerbrød, skyr og frisk frugt, så I er sikre på at få en god start på dagen. Tag din bedste ven eller kæreste i hånden til denne lækre oplevelse.

                fra 145 kr.

                 Hårtrimmer

                 Kender du en med en skarp frisure? Kort hår kræver ofte mere vedligeholdelse og en hårtrimmer er perfekt til at tage siderne og nakken imellem frisørtiderne. Eller helt slippe for at skulle til frisøren. De fleste trimmere har forskellige længder og kan tilpasses til brugeren.

                 fra 299 kr.

                  Bryg din egen øl gavesæt

                  Kender du en vaskeægte ølentusiast? Hvad kunne være bedre for en ølelsker end at blive ølbrygger i eget hjem. Forær dem dette gavesæt, hvor de virkelig kan nørde og brygge en øl, der passer præcis til deres smagsløg. Og så drikke den selvfølgelig.

                  279 kr.

                   Cognacglas

                   En god cognac skal nydes i det rette glas, hvor den kan slynges i glasset uden at spilde og hvor den fyldige bouquet kan nydes i fulde drag. Når det kommer til design er der mange muligheder, så vi garanterer at du kan finde et der passer ind i modtagerens stil.

                   83 kr.

                   Privatkursus i Kitesurfing

                   Prøv kitesurfing med Kitekollektivet hvor du for alvor får lov til at prøve kræfter med vinden imens du flyver hen over vandet i høj fart. Privat Kursus er til dig, der gerne vil smage på kitesurfing. Dette kursus får dig godt fra start og giver dig de vigtigste fifs til, hvordan du lære at mestre kitesurfing.

                   599 kr.

                   Lav din egen gin

                   Giv %modtager% et ginkursus hos Copenhagen destillery i gave. På kurset lærer man alt om ginens historie, destillerer sin egen ginessens, udvælger urter og smag til sin helt egen gin og kommer den på flaske. Den idéelle oplevelsesgave til manden der har alt, undtagen sin egen gin.

                   fra 549 kr.

                    Vinkøler

                    En vinkøler er et must til vinentusiasten. På en varmsommerdag kan man holde hvidvinen eller roséen kold uden at skulle frem og tilbage til køleskabet hele tiden. Til festen er man sikret at champagnen holder sig i rette temperatur og samtidig ser det fantastisk flot ud på bordet.

                    fra 140 kr.

                     Skræddersyet billede til din væg

                     Giv et flot billede til dig selv eller en du holder af. Du kan få indrammet og forstørret egne billeder eller vælge mellem forskellige motiver, fotos eller grafiske designs fra diverse kunstnere. Mulighederne er mange og du kan få skræddersyet alt efter ønske. 

                     fra 250 kr.

                     Ølsmagning hos Wintercoat

                     Wintercoat i Midtjylland er et familieejet bryggeri, der altid har et par gode historier at fortælle om, hvordan de har navngivet deres øl. Du kommer til at smage på 5 -6 forskellige øl, og som en ekstra bonus får du et fint souvenirglas med hjem.

                     fra 299 for 2 personer

                     Whiskysmagning hos Braunstein

                     Kom til en spændende whiskysmagning hos Braunstein i Køge. Du vil få indblik i whiskyproduktion, herunder whiskyens duft og udseende, samt Braunsteins historie. Du kommer til at smage på 3 forskellige whiskyer og der vil være mulighed for at købe en bid mad efterfølgende. 

                     fra 250 kr.

                      Mega Chokolade Toblerone

                      Dette er den perfekte gave til chokoladeelskeren. Og vi mener chokoladeelsker! 4,5kg toblerone, så kan man da ikke undgå at få et smil på læben. Og hey, måske bliver du budt på et stykke. Win win!

                      899 kr.

                      Rundvisning & Whiskysmagning hos Fary Lochan

                      Kom til whiskysmagning hos Fary Lochan Distillery. Her får du indblik i single malt produktionen fra start til slut og du finder ud af, hvorfor brændenælder er vigtige for whiskyen på dette destilleri. Oplagt til whisky-begyndere og såvel som de mere garvede single malt elskere.

                      fra 100

                      Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt

                      Er du ny i universet af vine, så er denne vinsmagning lige noget for dig! Kjær Sommerfeldt byder dig velkommen med hele 7 forskellige vine. Du lærer at dufte, smage og vurdere vin, så du ikke er helt på bar bund ved næste middagsselskab. 

                      fra 399 kr.

                      Tandemspring

                      Trænger du til spænding i hverdagen? Så opleve det ultimative adrenalinrush: Faldskærmsudspring. Kom mere med flere kilometer op i luften og se din højdeskræk i øjnene, når du springer tandemspring. Her er plads til både øvede og nybegyndere, der ønsker at bryde hverdagens trivialitet med en af de mest intense oplevelser, naturen har at byde på.

                      2000 kr.

                      Whiskysmagning hos Trolden Destilleri

                      Kom på en spændende rundtur og whiskysmagning hos Trolden Destilleri og Bryghus i Kolding. Her lærer du alt om destilleriets single malt whiskyproduktion fra start til slut, og du får indblik i historien bag mikrobryggeriets oprindelse og filosofi.

                      fra 199 kr.

                      Testkør en Audi R8 på bane

                      Kender du en der elsker fart? Nu har du muligheden for at sidde bag rettet i en af de nyeste superbiler på markedet. Bilen kommer til sin ret, når du kører ned ad langsiden, og mærker den kraftige acceleration efterfulgt af opbremsningerne ind i kurverne. Kom ud og prøv en tur bag rattet på en Audi R8.

                      995 kr.

                      Vinsmagning hos Svineriet Vinapotek

                      Kom til en hyggelig vinsmagning i uformelle rammer hos S’vineriet Vinapotek i Odense. Her kommer du til at smage på 5 forskellige vine — og du vælger selv fra hvilken region. Du lærer desuden om dyrkningsforhold, samt hvordan forskellige vine passer i forhold til mad. 

                      fra 295 kr.

                      Rundvisning hos Stauning Whisky

                      Kalder alle whiskyelskere! Kom på besøg hos Stauning Whisky i Midtjylland. Her lærer du om maltning, destillering og fadlagring, og du kommer til at smage på 3 forskellige whiskyer. Du får en rundvisning i produktionen og bliver indviet i historien bag Stauning Whisky. 

                      fra 0 kr.

                      Vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård

                      Kom med en tur i vinmarken hos Stokkebye Vingård i Nyborg. Her lærer du om økologisk vindyrkning og du får indblik, hvordan Stokkebye Vingård er gået fra drengedrøm til virkelighed. Du kommer til at smage på 4 forskellige vine akkompagneret af lækkert brød. 

                      fra 350 kr.

                      Ginsmagning hos Trekantens Bartender

                      Få udvidet din gin-horisont på denne 3 timers ginsmagning hos Trekantens Bartender i Kolding. Her får du både tapas og snacks mens du får ginfortællinger og smagsprøver på forskellige typer af gin. Du kommer til at smage minimum 5 forskellige gin og tonics. 

                      fra 400 kr.

                      Rundvisning & vinsmagning hos Guldbæk Vingård

                      Lær om vine hos den familiedrevne Guldbæk Vingård i Nordjylland. Dagen byder blandt andet på rundvisning og smagning af 4 - 5 prisvindende vine. Du får et godt indblik i livet som vinbonde på de nordlige breddegrader, ligesom du bliver klogere på dyrkningsmetoder og produktion. 

                      fra 225 kr.

                       Oplevelsesgavekort

                       Giv en du har kær en på opleveren med et oplevelsesgavekort til en valgfri oplevelse. Modtageren kan fx vælge mellem whiskeysmagning, bridgewalking og spaophold. Med andre ord er der med garanti en oplevelse for enhver smag.

                       500 kr.

                       Ginsmagning på Njord Gin Distillery

                       Kom til ginsmagning på Njord Distillery i det midtjyske. Her bliver du budt velkommen bag kulissen i en særlig passioneret ginproduktion og du kommer til at smage 5 forskellige Njord Gins — med og uden tonic. Snacks og vand er inkluderet i prisen. 

                       fra 399 kr.

                       Rundvisning og romsmagning hos Skotlander

                       Kom på romsmagning i hyggelige omgivelser i det Nordjyske. På Skotlander destilleriet i Pandrup får du en rundvisning i produktionen og du hører om, hvordan rom, likør og gin bliver til. Har du lyst, kan du smage på 3 forskellige produkter.

                       fra 100 kr.

                       Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi

                       Er du til både brændevin, gin og snaps, kan du komme på en spændende rundvisning og smagning hos Nordisk Brænderi. Du lærer om produktionen fra start til slut, og du kommer til at smage forskellige produkter.

                       fra 250 kr.

                        Kitchpro kølekruset

                        Hold din drink, juice eller øl kold og forfriskende med dette super smarte kølekrus! Her kommer din garanti for kølige drikkevarer uden den vandede smag, som almindelige isterninger giver. Krusene lægges i fryseren inden brug og kan holde din drink kold i 2 timer. 

                        49 kr.

                        Gaveguide: Gaveidéer til svigerfar

                        Det kan herimod være en lidt svær opgave at gå til. Hvis du således er på udkig efter ideer til en god gave til svigerfar, er du kommet til det rette sted. Her på siden vil du kunne finde vores bedste ideer til en god og sjov gave til svigerfar.

                        Se mange gode gaveidéer til svigerfar:

                        Gaven til svigerfar

                        Hvis du synes at det er en svær opgave, at finde en give, kan du tage udgangspunkt i din far. Her kan du tænke på, hvad du har givet ham de sidste par gange, for at værdsætte ham. Det er dog stadig ikke altid så lige til, at finde den perfekte gave til svigerfar. Hertil er en sikker mulighed, at give noget som enhver mand vil blive glad for. I sådan et tilfælde kan du med fordel kigge nærmere på de mange populære oplevelsespakker. Her vil man kunne finde alt hvad hjertet begærer. Det kan f.eks. være et flødebollekursus eller en luksus brunch for to, som du synes vil være den perfekte gave. En anden klassisk og god gave til svigerfar, kan også være en gavekurv, fyldt op med alverdens lækkerier. Måske ved du at han elsker at være i køkkenet. En masse tilbehør hertil, kan med fordel laves til en gavekurv. En god flaske vin er tilmed oplagt at tilføje til gavekurven. Det kan også være at svigerfar er lidt af en gør-det-selv mand. Hertil kan man med fordel tage forbi den lokale bygge butik. Hvis man ikke selv umiddelbart har nogle ideer, kan man med fordel spørge de mange søde ekspedienter. De vil med glæde hjælpe med at finde den helt rigtig gave til din svigerfar.

                        Sjov gave til svigerfar

                        Det kan også være at du i stedet er på udkig efter en sjov gave til svigerfar. Du er måske lidt på bar bund og ved ikke helt, hvor du skal starte med at kigge henne. Her kan hjemmesiden: CoolStuff.dk være et godt sted at kigge nærmere på. På denne hjemmeside vil man kunne finde alverdens sjove gaver samt en masse inspiration og ideer hertil. Et eksempel på en sjov gave til svigerfar, kunne f.eks. være en kølebrønd. En kølebrønder med andre ord, et rør som man kan putte ned i jorden. Inde i dette rør, er der plads til at sætte x-antal øl ind. Herefter vil øllene blive nedkølet når røret puttes ned i jorden.

                        En anden sjov gave ide til svigerfar, kunne også være en chokolade fontæne. Sådan en kan bl.a. købes på CoolStuff.dk for blot 199kr. Tilmed indgår der alt hvad man skal bruge, til at fylde og starte fontænen op. I denne sjove og spiselige kategori, kan en candyfloss maskine tilmed nævnes og varmt anbefales. Sådan en ligger ligeledes i den lave prisklasse hos CoolStuff.dk. Til candyflossmaskinen medfølger der alt lige fra sukkeret til pindende man kan lave selve candyflossen på. Denne maskine er således også en yderst sjov og anderledes gave til svigerfar.

                        Det kan også være at svigerfar er meget glad for at rejse rundt til forskellige steder og lande i verdenen. Hertil kan et flot verdenskort varmt anbefales. Det kan være et almindeligt verdenskort men det kan også være et af de lidt mere anderledes typer. Det kunne f.eks. være et ”tavle verdenskort”, som der gør det muligt at skrive med kridt på selve verdenskortet. På den måde har svigerfar alverdens muligheder, for at marker lige netop de destinationer, hvor han har været. Hertil kan et ”scratch verdenskort” tilmed anbefales. Ved dette verdenskort, er det muligt at skrabe alverdens destinationer fri på verdenskortet. Denne er således lige så oplagt til at markere og kunne mindes hans mange rejser på.

                        FAQ om gaver til svigerfar

                        Er du så heldig at have en vidunderlig svigerfar, hvor til der er en anledning til at glæde ham med en gave? Så skal du naturligvis have fundet sådan en, hvilket kan give anledning til et par spørgsmål, vi håber meget at have besvaret dine spørgsmål i denne FAQ.

                        Hvad er en god gave til svigerfar?

                        En god gave til svigerfar er en personlig gave som i eventuelt sammen kan nyde, dette kunne være alt lige fra en oplevelse til en god special øl.

                        Hvor meget koster en gave til svigerfar?

                        En gave til svigerfar koster 150-400 kr. dette afhænger lidt af anledningen, hvis der er tale om en stor fest kan du eventuelt give lidt ekstra.

                        Hvornår skal man give en gave til svigerfar?

                        Man skal give en gave til ens svigerfar når anledningen er til det, ligeledes kan du overveje at give en lidt overraskende gave uden anledning.