Gave til teenager

Se de 136+ bedste gaveidéer til teenager i 2021

Er du også på udkig efter den bedste gave til teenager? Det er godt, du så er havnet her, for vi har erfaring med emnet og ved, hvad der rører på sig. Ikke to teenagere er ens, det ved vi godt, men der er alligevel noget, som langt de fleste unge mennesker har til fælles – både når det kommer til livet og til de ting, de ønsker sig. Vi mener heller ikke, det skal være svært at finde gaver til teenager, og vi håber derfor også, at du meget nemt kan finde de bedste gaver. Mange teenagere er vilde med tøj, sko og mode, så hvis man vil finde en god gave til teenager, kan man eksempelvis give et par fede sneakers. Det er noget, både piger og drenge kan blive glade for. Man kan også vælge at give en eller flere oplevelser, mens det også fortsat er meget populært med løbehjul til teenagere.

Se alle gaver til teenager nedenfor.

Indholdsfortegnelse

Denne side indeholder reklamelinks

Oppustelig Loungesofa

Priser fra: 279,00 DKK

Med en oppustelig loungesofa er du klar til en sommer fyldt med solskin. Tag den med dig overalt; festival, sommerhus eller bare i haven, og så er du klar til at slappe helt af og nyde det gode vejr.

Shot Roulette Partyspil

Priser fra: 139,00 DKK

Hvordan starter man en fest, når der skal være godt gang i den? Med en shotroulette selvfølgelig. Hæld selv shottene op, og så kører rouletten ellers. Tør du satse alt på rødt? Vi tør i hvert fald satse på, at denne gave bliver populær.

Apple TV

Priser fra: 1.323,00 DKK

Et smart Apple TV er den optimale gave til rigtig mange anledninger. Med det smarte fjernsyn kan man både se film, streame og endda spille. Desuden kommer TV’et med en uovertruffen opløsning og kan gå på nettet.

Computer sleeves

Priser fra: 159,00 DKK

Pas godt på jeres computere med et lækkert computer sleeve. Bærbare computere spiller i dag en større og større rolle i vores liv både på arbejdet og i fritiden, men det er ikke alle computere, der kan holde til at blive transporteret med i tasken på farten. Sørg derfor for at beskytte den med et cover, så den ikke går i stykker.

Bryg din egen øl gavesæt

Priser fra: 289,00 DKK

Hvis din far også er blevet træt af almindelige grønne Tuborg eller klassiske Carlsberg på dåse, så kig her! Nu får I to muligheden for sammen at brygge en specielt øl, der passer til lige præcis jeres smagsløg. Og så drikke den!

GoFast El løbehjul

Priser fra: 2.995,00 DKK

Har du også set de mange elektriske løbehjul rundt omkring i byen? Med denne smarte gave behøver du aldrig mere bekymre dig om, hvorvidt der er nogen ledige. Kør rundt på dit helt eget løbehjul og udforsk byen.

Bluetooth tracker

Priser fra: 149,00 DKK

Er din far også mester i at glemme sine nøgler, sin mobil eller måske noget helt tredje? Med en Bluetooth tracker bliver ingenting væk. Track altid hvor dine nøgler befinder sig med denne smarte tracker.

3-kamp Legesæt

Priser fra: 149,00 DKK

Giv venner og familie en udfordring i dette års sjoveste trekamp, som både store og små kan brillere i! I dette sæt får du alt, hvad du behøver, for at fire hold skal kunne konkurrere i de tre klassiske discipliner, sækkeløb, æggeløb og ram plet.

Vasketøjskurv Boksesæk

Priser fra: 149,00 DKK

Giv det snavsede vasketøj et hårdt slag! Saml dit snavsetøj i denne flotte vasketøjskurv formet som en boksesæk. Så kommer du til at føle dig som Rocky på vej til vaskekælderen. Gør træningen til en ren fornøjelse – jo mere vasketøj, der er i sækken, dest

SACKit Junior Sækkestol + Puf

Priser fra: 2.798,00 DKK

Cobana Junior Lounge Chair er den perfekte udendørs og indendørs sækkestol til børn. Sækkestolen er både slidstærk og vandafvisende. Juniorstolen har præcis samme velkendte funktionalitet, komfort og kvalitet som de populære Cobana sækkestole, hvilket sik

SACKit TOUCHit On-ear Trådløse høretelefoner

Priser fra: 999,00 DKK

TOUCHit er eksklusive Active Noise Cancellation (ANC) Bluetooth høretelefoner i dansk design med op til 22 timers batteritid. Forkæl dine ører med imponerende lyd og fantastisk pasform. ANC funktionen lader dig nyde musikken og minimerer støjen omkring di

SACKit BOOMit

Priser fra: 1.499,00 DKK

BOOMit er en eksklusiv og stilren batteridrevet Bluetooth højtaler. BOOMit spiller ikke bare vanvittigt højt for en batteridrevet højtaler og giver op til 6 timers spilletid på en enkelt opladning, den giver også en klar og ren lyd, selv når højtaleren er

Flyv i Luftballon

Priser fra: 1.995,00 DKK

God udsigt? Tjek. Godt vejr? Tjek. God gave? Tjek.
Tag en ven under armen og kast jer ud i en flyvetur med luftballon helt oppe under skyerne. Her er rig mulighed for at se naturen på en måde, I aldrig har gjort før, og kurven på en luftballon er den oplagte photo-opportunity, hvis man vil have et flot billede sammen som minde.

Testkør en Lamborghini på bane

Priser fra: 2.495,00 DKK

Sæt dig til rette bag rattet i en Lamborghini Huracan, hvor du selv får lov til at styre superbilen gennem de krævende sving på FDM Sjællandsringen eller Jyllandsringen og ud på langsiden, hvor accelerationen og farten fra de +610 hestekræfter, rigtigt sl

Testkør en Porsche 911 Turbo S på bane

Priser fra: 1.695,00 DKK

Har du også haft drengedrømmen om at køre i hurtige sportsvogne i skrigende farver og uden tag? Nu får du muligheden for at gøre drøm til virkeligheden, når du med dette gavekort kan prøvekøre en Porsche 911 Turbo S på testbanen. Mærk hestekræfterne og se omgivelserne suse forbi dig, når du med god blæst i håret og rattet i hænderne kører omgang efter omgang.

4-dages storbyferie i Europa

Priser fra: 1.999,00 DKK

Europa kan byde på et væld af historie og spændende byer at besøge. De fleste af os kender til de mest populære af dem: Paris, London, Berlin, Rom. Mange af os har formentligt også besøgt et par af disse historiespækkede byer, men Europa har meget mere at

Café & Bio

Priser fra: 458,00 DKK

For at se hvor du kan bruge det, kan du tage et kig på vores ‘Biograftur for 2’ og vores ‘Cafébesøg’
 
Kræs for smagsløgene kombineret med en fed filmoplevelse!
Kaffe og kage, Clubsandwich, eller måske frit valg på menuen.
På håndplukkede caféer over

Luksusoplevelse hos Karma Sushi

Priser fra: 1.000,00 DKK

Karma Sushis restauranter står klar til at gøre dig en oplevelse rigere.
Du inviteres indenfor i en helt særlig hyggelig atmosfære, hvor alt fra service til lamper er designet specielt til Karma Sushi. Her vil du få serveret en Douglas menu bestående af

Biograftur for 2

Priser fra: 299,00 DKK

Gyser, romantisk komedie eller måske en sci-fi film? Mulighederne er mange og bliver flere og flere i takt med, at nye international og danske film rammer biografernes lærreder. Her får du muligheden for at tage en god kammerat eller en kæreste med i biografen med popcorn, cola og slik.

Prøv klatring

Priser fra: 350,00 DKK

Prøv Klatring – for jer, som gerne vil prøve at klatre på Blocs & Walls´ høje vægge med reb, uden at skulle investere i et sikringskursus først.  Oplevelsen varer 2 timer, hvor uddannede instruktører tager ansvaret for jeres sikkerhed og sørger for, at

Testkør en Audi R8 på bane

Priser fra: 1.295,00 DKK

Nu har du muligheden for at sidde bag rettet i en af de nyeste superbiler på markedet.
Bilen kommer til sin ret, når du kører ned ad langsiden, og mærker den kraftige acceleration efterfulgt af opbremsningerne ind i kurverne.
Kom ud og prøv en tur bag r

Tivoli Turpas

Priser fra: 245,00 DKK

Tivoli er altid en oplevelse, uanset hvornår på året man besøger Haven. Om sommeren kan man nyde solskinnet, de glitrende springvand og duften af popcorn. Tager du derind på en fredag, kan du starte dagen med at prøve kræfter, med nogen af Tivolis 26 stor

Helikoptertur

Priser fra: 699,00 DKK

Direkte ud af en action-film kan du nu få lov at få en tur i en helikopter. De store maskiner, der som regel er forbeholdt den økonomiske elite og militæret, kan lande og lette på stedet, og de glæder med lethed gennem luften. Kom med på en tur op i luften i en af menneskehedens største bedrifter.

Flødebollekursus

Priser fra: 360,00 DKK

Kom med til Flødebolle 101 med den helt basale gennemgang af håndværket, der vil sætte jer i stand til selv at producere flødeboller hjemme i køkkenet. Her gennemgås opskriften på det lækreste skum, chokoladeovertrækket og alle de små fif, der kan være med til at løfte flødeboller fra dessert til små vidundere. Tag din kæreste i hånden og få en oplevelse.

Smykkeworkshop hos SMYKBAR

Priser fra: 449,00 DKK

Smykkeworkshop med dygtig instruktør. Design dit helt eget armbånd eller et par øreringe. Inklusiv en varm drik.

Prøv klatring hos Blocs & Walls

Priser fra: 250,00 DKK

Klatring er en af de hurtigst voksende sportsgrene i Europa i øjeblikket, og mange klatrecentre er fuldt bookede, mens klatreklubberne melder alt udsolgt. Her får I alligevel chancen for at se, hvad alt hypen er omkring. Vi sørger for udstyr og sikkerhed, mens du får muligheden for at vise din mandlige side, når I kraver til toppen af væggen.

Kør gokart hos Racehall

Priser fra: 125,00 DKK

Skal du give en oplevelsesgave til Gokart? Få en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse på verdens største indendørs gokart bane.

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Priser fra: 2.400,00 DKK

Leder du efter den ultimative Spa-oplevelse? Så er Kurhotel Skodsborg Spa det perfekte valg. Her får du alt, hvad hjertet begærer.

Bodyflight i Vindtunnel

Priser fra: 445,00 DKK

Bodyflight giver dig følelsen af vægtløshed. Du kan prøve det i København/Taastrup. Her kan du booke oplevelsen eller give som gavekort.

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

Priser fra: 2.696,00 DKK

1 overnatning i dobbeltværelse med havudsigt & 3-retters menu er nogle af de ting, du får på et spaophold på MARIENLYST STRANDHOTEL.

Giv en populær gave til teenager

Det er bedst at give populære gaver, og når det kommer til en gave til teenager der har alt, så er der også ganske meget at vælge imellem. Mange mennesker giver op ved tanken om at skulle finde gaver til unge mennesker, men så er det heldigt, at der er en hel masse guides online, der kan hjælpe på vej, så det ikke bliver svært. Man kan eksempelvis vælge at købe sjove gaver til teenager, og her er udvalget også ufatteligt stort. Det er en alder, hvor det gælder om at have det rigtig sjovt og at få så meget ud af livet som overhovedet muligt. Man skal derfor huske at tænke på det unge menneske, når man køber gaven, for det er jo netop en gave til teenager, der skal være i fokus. Gaven må også meget gerne støtte op om det unge menneskes udvikling.

En gave til teenager skal huskes

Når man vælger populære gaver til teeanger, kan man være sikker på, at det er en gave, der vil blive husket. Det er altså også en vigtig del af processen, og det er særligt vigtigt, at et menneske i denne alder føler, at de bliver værdsat. Det vil både give bedre selvtillid og større selvværd, og derfor er der også god grund til at tænke sig lidt mere om, inden man finder gaven. Der skal en god indsats til. Hvis det er en pige, man er på udkig efter en gave til, er det godt at kigge efter gaveidéer til teenagepiger. Piger ønsker sig nemlig ofte noget helt andet end drenge, og de kan også sommetider være lidt sværere at finde den rigtige gave til. Men heldigvis er der mange gode muligheder for at finde en god og populær gave til dem også.

Find en gave til teenager til alle anledninger

Der er altid en god anledning til at give en gave til teenager. Hvis det drejer sig om en julegave til teenager, er der også mange gode råd at følge, og man kan også hurtigt finde ud af, hvad det er, der er mest populært at give i år. Ikke at man nødvendigvis behøver at give det, men det kan give en god indikator. Gaver til teeangerpiger til eksempelvis jul er også meget spændende at kaste sig ud i, for her er markedet fyldt med en masse gode gaveidéer, der virkelig kan og vil glæde. Det er bare at søge efter gaveidéer til teenager – så vil alle mulighederne meget hurtigt komme frem. Man kan også vælge at søge efter ønskeliste idéer teenager. Så kommer der rigtig mange muligheder, og det bliver nemt at finde en gave til teenager.

Find de bedste gaver til drenge og piger

Når den bedste gave til teenager skal findes, skal man naturligvis gøre, hvad man kan, for at møde vedkommendes smag. Man kan finde en gave til drenge, og der er her meget nyt at vælge imellem. En gave til dreng er ofte anderledes end en gave til piger – men sommetider er drenge og piger slet ikke så forskellige. Man kan derfor også finde gaver, der passer til begge køn, og hvad man gerne vil give, finder man naturligvis selv ud af. Gaver fås i alle prisklasser, og det betyder også, at man eksempelvis enten kan vælge at købe én stor gave eller flere små. Man kan også vælge både at give en oplevelse samt en eller flere materielle ting. Sidst, men ikke mindst, kan man selvfølgelig også blot vælge at købe en enkelt ting. En gave til teenager skal bare gøre glad.

FAQ om gaver til teenager

Har du fornøjelsen af at være blevet inviteret til fødselsdagsfest hos en teenager? Så skal du naturligvis have fundet en god gave som du kan glæde teenageren med. Dette kan sagtens give anledning til et par spørgsmål, hvilket vi håber at have besvaret her i denne FAQ.

Hvad skal man give i gave til teenager?

Du skal give en gave til teenageren som vil skabe glæde, gode stunder, eller som vil give en god oplevelse som aldrig vil glemmes.

Hvor meget koster en gave til teenager?

En gave til teenager koster 200-500 kr. hvis du er i meget nær familie med teenageren, forældre eller bedsteforældre kan du eventuelt give lidt mere. 

Hvor kan man købe en gave til teenager?

Du kan købe gode gaver til teenagere online såvel som i de gode gammeldags fysiske butikker.

Skriv en kommentar

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. Truestory er Danmarks førende til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.