Gave til veninde

Skin Care – Samlet sæt

Priser fra: 978,00 DKK

Et samlet hudplejesæt indeholder alt, din hud har brug for. Du får behandling, pleje og beskyttelse samt bekæmpelse af en lang række hudproblemer. *

4-dages storbyferie i Europa

Priser fra: 1.999,00 DKK

Europa kan byde på et væld af historie og spændende byer at besøge. De fleste af os kender til de mest populære af dem: Paris, London, Berlin, Rom. Mange af os har formentligt også besøgt et par af disse historiespækkede byer, men Europa har meget mere at

Café & Bio

Priser fra: 458,00 DKK

For at se hvor du kan bruge det, kan du tage et kig på vores ‘Biograftur for 2’ og vores ‘Cafébesøg’
 
Kræs for smagsløgene kombineret med en fed filmoplevelse!
Kaffe og kage, Clubsandwich, eller måske frit valg på menuen.
På håndplukkede caféer over

Luksusbrunch for 2 personer

Priser fra: 299,00 DKK

Lørdag og søndag morgener er bedst brugt på én måde: med en stor, lækker om gang bruch foran sig. Her får I muligheden for at forkæle jer selv med friskbrygget kaffe, juice, wienerbrød, skyr og frisk frugt, så I er sikre på at få en god start på dagen. Tag din bedste ven eller kæreste i hånden til denne lækre oplevelse.

Yoga & Meditation

Priser fra: 395,00 DKK

Der fokuseres på at afspænde de forkortede muskler, og give styrke til de svage, mens du arbejder på at lukke omverdenen ude og være i nuet.

Bagekursus med surdej

Priser fra: 850,00 DKK

Inden for bagekunsten starter og slutter mange til med en surdej, og kan man lide at bage, har du garanteret en stående i køleskabet. Hvis ikke, så kan du stadig nå at lære, hvordan man starter en surdej til dette kursus, hvor vi kommer til at gennemgå forskellige opskrifter, surdej kan anvendes til. Og så kommer vi selvfølgelig også til at bage.

Din bedste gave til veninde

Måske siger du det ikke tit nok. Måske tænker du ikke engang over det. Men prøv lige et øjeblik at overveje, hvor meget du holder af din rigtig rigtig gode veninde. Overvej lige et øjeblik, hvordan dit liv ville se ud uden hende. Venner og veninder er super vigtige i alle menneskers liv og bedste veninder hænger ikke på træerne. Det kan være svært at finde et andet menneske, som man passer så godt sammen med – udover sin mand eller partner. Én man kan stole 100 procent på og én, der altid vil være der, uanset hvor dårlig en situation man ender i. Hvis du er så heldig at have en bedste veninde, så er det bedste du kan gøre at holde godt fast på hende, så hun ikke løber nogen vegne. Sørg for at fortælle din veninde, hvor meget hun betyder for dit liv. Og hvorfor ikke gøre det med en personlig gave til veninde?

Derfor er veninder vigtige

Der er mange årsager til, at veninder er utrolig vigtige i et menneskes liv. Du har sikkert dine helt egne grunde til, at din bedste veninde er lige netop din bedste veninde og disse grunde er med til at huske dig på, hvor godt du skal værne om din bedste veninde. Veninder kan noget, som søskende og forældre ikke kan. Og venner af det mandlige køn vel og mærke. Veninder er altid gode til at lytte og være til stede, uden at der skal foregå noget bestemt. Du har sikkert haft masser af oplevelser med din bedste veninde, hvor der ikke rigtig er foregået andet end, at I har været i hinandens selskab og haft det helt fantastisk. Måske er du og din veninde gode til at gå i byen sammen og danse. Måske er I gode til at slænge jer på sofaen og se film. Og din veninde er helt sikkert god til, at spille den neutrale eller kritiske rolle, når der opstår dillemmaer i dit liv, som du har brug for råd og vejledning til. Det er ikke altid man kan tale med sine søskende eller forældre om den slags situationer og her er din bedste veninde din redning. 

Hvornår skal man give venindegaver?

Gode gaver til veninden kan ind imellem godt blive overset. Hvornår giver man egentlig sine gode veninder gaver? Der er selvfølgelig fødselsdagene, hvor du ihærdigt forsøger at finde på en fødselsdagsgave til veninde, der kan få hende til at blive hængende lidt længere. Og så er der det der med en julegave til veninde. Julegaver til den bedste veninde er ikke noget særlig mange praktiserer. I julen tænker vi oftest mest på vores familier og det er dem, der kommer i første række. Nogle vælger dog at gøre det til en tradition at købe en julegave til veninde, bare fordi det er hyggeligt. Men udover jul og nytår, så er der rigtig mange, der glemmer at forkæle hinanden i et venskab. Det mener nogle måske hører parforholdet til, men faktisk kan du glæde din bedste veninde mere end du aner, ved at give hende en venindegave – helt uden at der behøver at være en særlig anledning.

Hvor meget skal jeg gøre ud af mine gaver til min veninde?

Ligesom at vi godt kan glemme, at vi ikke partout behøver en anledning for at give en gave, så kan vi ind imellem også godt glemme, at det nogle gange betyder mere at komme med hjemmelavet gaver til veninden, end det betyder at vælge lige nøjagtigt det, som du ved din veninde har ønsket sig. Din veninde vil helt sikkert sætte stor pris på, at du har brugt lige lidt mere tid på hendes fødselsdagsgave end de andre veninder har. Dertil kommer det også, at du formentlig ikke vil have en ønskeliste fra din veninde, medmindre hun rent faktisk har inviteret til en særlig anledning. Hvis du går efter en venindegave, som bare er til for at forkæle din veninde, så må du selv tænke kreativt.

Sådan får du idéer til dine venindegaver

Du har sikkert forsøgt at lede efter en gave til veninde, der har alt. Du har sikkert bare ikke været helt klar over, at hun selvfølgelig ikke har alt. I sådan en situation må du forsøge at sætte dig ind i hendes sted og huske på hvem hun er som person. Du kan få idéer til venindegaver overalt, det handler bare om at bruge lidt tid på at planlægge gaven. Først og fremmest må du gøre op med dig selv, hvor meget gaven må koste og om det skal være en gave, der vil overraske hende. Det kan eksempelvis være en kreativ gave til veninde, som du selv har kreeret. Nogle mennesker er utrolig gode til at finde på nye idéer og er så endda virkelig talentfulde med hænderne. Andre har svært ved at sætte to perler på en plade. Hvilke skjulte talenter har du? Selvom din bedste veninde nok kender dig bedre end du selv gør, så har du måske et talent, som din veninde slet ikke kender til. Det kunne være en sjov måde at vise hende en ny side af dig på, ved at give hende en hjemmelavet gave. Du kan også bevæge dig helt over i den modsatte grøft og købe noget, fra et luksuriøst brand. Det vælger du helt selv.

Find noget personligt til hende på nettet

Gaver til bedste veninde skal dog helst have et lille personligt præg, bare så din veninde ved, at du har haft hende 100 procent med i tankerne, når du har valgt gaven. Mange personlige gaver kan laves og bestilles på nettet – nogle skal du endda ikke rode for meget ved, før de bliver produceret og sendt hjem til din hoveddør. Måske kan du overveje at finde noget til din veninde, som hun kan gå tilsendt direkte til sin dør. På den måde kan du overraske hende en morgen og gøre hendes dag lige lidt bedre. Du kan naturligvis også gøre lidt mere ud af selve overrækkelsen af gaven og besøge hende personlig med gaven. Hovedsagen er, at der findes masser af inspiration på nettet, som du kan klikke dig igennem. Her på siden finder du et bredt udvalg af gaver til veninde – måske støder du på noget, der passer perfekt til din bedste veninde! Du kan også lede videre og måske endda dykke ned i nogle livstilsmagasiner online eller når du alligevel sidder i venteværelset hos lægen. Her finder du typisk masser af tips til gode gaver til unge kvinder. Det vigtigste er, at du sætter lidt tid af til at vælge den helt rigtige venindegave.

FAQ om gaver til veninde

Har du en vidunderlig veninde som du har en god anledning til at glæde med en gave? Så har du muligvis et par spørgsmål til det at finde og købe gode gaver til hende, du kan her i denne FAQ forhåbentlig finde svar på dine spørgsmål.

Hvad er en god gave til veninde?

En god gave til veninden er en gave som I sammen kan nyde, dette kunne være et café besøg eller et gavekort til en vinsmagning eller lignende.

Hvornår giver man venindegaver?

Man giver som oftest venindegaver til mærkedage, men nogle giver også en lille venindegave når de ses.

Hvor meget koster en gave til veninde?

En gave til veninde koster 200-500 kr. dette afhænger lidt af anledning og temperament, nogle vælger at give lidt mere til fødselsdage samt jul.

Skriv en kommentar

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. Truestory er Danmarks førende til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.