20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Gavekurv til ham

En gavekurv til ham, der aldrig rigtig ønsker sig noget, rammer sjældent helt forkert. Uanset interesser og præferencer har du alle muligheder for at vælge den helt rigtige gavekurv her hos os. Hvadenten den er til far, svigerfar, bedstefar, en jubilar, ægtemanden, kæresten eller en helt anden særlig mand i dit liv. Her finder du nemt gavekurven, der passer til netop ham.

Vores udvalg af færdigpakkede variationer over gavekurven til ham er stort og indbydende. Det dækker over stort set alle tænkelige aldersklasser, prisklasser og interesser. Populære gavekurve til både yngre og ældre mænd er blandt andet dem, der er proppet til randen med delikatesser i alle afskygninger – både dem, der kan spises og dem, der skal drikkes. Gode vine, luksuriøse snacks og fødevarer, ingredienser til lækre drinks, whiskey med tilhørende glas og karaffel, delikate chokolader og andre søde sager er nogle af budene på dét, der kunne udgøre en god gavekurv til ham, du tænker på. Er han mere til tema-gaver, der ikke skal proppes i munden, kunne en gavekurv med spændende køkkengadgets eller kvalitetsværktøj vække lykke. Er han en aktiv herre, finder du også gavekurve med gavekort og remedier til oplevelser af mange slags.

  Lækker gaveæske med salte delikatesser

  Sig det med en lækker gavekurv fyldt med velsmagende delikatesser. Gaveæsken her er fyldt med økologisk jomfruolivenolie, italiensk pasta, krydderiblanding til pasta, basilikumspesto og rugbrødssnacks med havsalt. Tilføj en god flaske vin og middagen er klar.

  500 kr.

   Blomstrende barselskurv – dreng

   Ønsk tillykke med den lille ny med en dejlig barselskurv. Indeholder vin og chokolade til forældrene og en bamse til baby. Køb gavekurv online nu!

    Send sødt til Mors dag

    Overrask din mor med en skøn gavekasse fyldt med sødt til Mors dag. Gavekurven er fyldt med dejlig gourmetchokolade og andre luksuriøse specialiteter.

     Gavekasse – alkoholfri

     Din modtager får alt det bedste fra den klassiske gavekurv, i form af slikmundens favoritter - også selvom, at han/hun ikke drikker alkoholiske drikke.

      Julehyggelig gavekurv med blomst

      Bestil en flot gavekurv fyldt med lækker chokolade, øl, konfekture og blomst til en person der skal forkæles - Vi leverer direkte til døren i hele landet

       Ultimativ weekendhygge

       Køb denne gavekurv fra Bloomit, spækket med søde sager, øl, mousserende vin og stearinlys. Kan bruges som hygge i hjemmet eller gives til en du holder af.

        Gavekurv med buket

        En flot gavekurv med buket som er fyldt med lækre, søde sager. Den smukke buket er gerne sammensat i lyse nuancer og er perfekt til diverse anledninger.

         Gavekurv med vin, og sødt til ganen

         Sig det med en lækker gavekurv fyldt med lækkerier. Gavekurven pakkes fint ind som gave og indeholder god vin samt forskellige former for kvalitetschokolade. Den perfekte gave til dem med en sød tand.

         400 kr.

          Gavekurv/Gavekasse med lækker konfekture og øl

          Køb gavekurven spækket med lækre sager, og vær sikker på at have købt en gave, der falder i god jord hos både mænd, kvinder og børn, med lidt til enhver.

           Valentinsdagsblomster, bobler og chokolade

           Forkæl en du elsker med denne ultimative valentinsdagsoverraskelse fra Bloomit. Her får du en super flot kombination af blomster, bobler og chokolade til en overkommelig pris. En lækker overraskelse, der med garanti vil varme både hjerte og smagssanser hos din udkårne.

           595 kr.

            Chili Klaus Spicy Gaveæske

            Kender du en der altis blærer sig med at kunne spise stærk mad med masser af chilie? Så forær dem en udfordring med Chili Klaus’ Spicy Gaveæske, der byder på alt fra Vindstyrke 1 helt op til Vindstyrke 10. Der er garanti for nakkesved! Og håneret bagefter.

            699 kr.

             Vin og chokolade, Lækker gavekurv

             Forkæl din udkårne med en flot buket roser, sprudlende vin og lækker chokolade. Perfekt til en hvilken som helst speciel anledning, og en altid sikker vinder hos hende (eller ham) med en sød tand. Som altid søger Bloomit for detaljerne, du skal bare vælge rosernes farvenuancer. 

             795 kr.