Bedstegaver.dk

Gavekurv til ham

  Lækker gaveæske med salte delikatesser

  Sig det med en lækker gavekurv fyldt med velsmagende delikatesser. Gaveæsken her er fyldt med økologisk jomfruolivenolie, italiensk pasta, krydderiblanding til pasta, basilikumspesto og rugbrødssnacks med havsalt. Tilføj en god flaske vin og middagen er klar.

  500 kr.

   Blomstrende barselskurv – dreng

   Ønsk tillykke med den lille ny med en dejlig barselskurv. Indeholder vin og chokolade til forældrene og en bamse til baby. Køb gavekurv online nu!

    Send sødt til Mors dag

    Overrask din mor med en skøn gavekasse fyldt med sødt til Mors dag. Gavekurven er fyldt med dejlig gourmetchokolade og andre luksuriøse specialiteter.

     Gavekasse – alkoholfri

     Din modtager får alt det bedste fra den klassiske gavekurv, i form af slikmundens favoritter - også selvom, at han/hun ikke drikker alkoholiske drikke.

      Julehyggelig gavekurv med blomst

      Bestil en flot gavekurv fyldt med lækker chokolade, øl, konfekture og blomst til en person der skal forkæles - Vi leverer direkte til døren i hele landet

       Ultimativ weekendhygge

       Køb denne gavekurv fra Bloomit, spækket med søde sager, øl, mousserende vin og stearinlys. Kan bruges som hygge i hjemmet eller gives til en du holder af.

        Gavekurv med buket

        En flot gavekurv med buket som er fyldt med lækre, søde sager. Den smukke buket er gerne sammensat i lyse nuancer og er perfekt til diverse anledninger.

         Gavekurv med vin, og sødt til ganen

         Sig det med en lækker gavekurv fyldt med lækkerier. Gavekurven pakkes fint ind som gave og indeholder god vin samt forskellige former for kvalitetschokolade. Den perfekte gave til dem med en sød tand.

         400 kr.

          Gavekurv/Gavekasse med lækker konfekture og øl

          Køb gavekurven spækket med lækre sager, og vær sikker på at have købt en gave, der falder i god jord hos både mænd, kvinder og børn, med lidt til enhver.

           Valentinsdagsblomster, bobler og chokolade

           Forkæl en du elsker med denne ultimative valentinsdagsoverraskelse fra Bloomit. Her får du en super flot kombination af blomster, bobler og chokolade til en overkommelig pris. En lækker overraskelse, der med garanti vil varme både hjerte og smagssanser hos din udkårne.

           595 kr.

            Julegavekasse der blomstrer

            En skøn julegavekasse med en smuk juleblomst, lækker chokolade, snacks, lakrids og nødder. Husk, at vi leverer gavekurven direkte til den heldige modtager, pakket smukt ind. Spred glæde og send gavekurven op til jul.

             Chili Klaus Spicy Gaveæske

             Kender du en der altis blærer sig med at kunne spise stærk mad med masser af chilie? Så forær dem en udfordring med Chili Klaus’ Spicy Gaveæske, der byder på alt fra Vindstyrke 1 helt op til Vindstyrke 10. Der er garanti for nakkesved! Og håneret bagefter.

             699 kr.

              Vin og chokolade, Lækker gavekurv

              Forkæl din udkårne med en flot buket roser, sprudlende vin og lækker chokolade. Perfekt til en hvilken som helst speciel anledning, og en altid sikker vinder hos hende (eller ham) med en sød tand. Som altid søger Bloomit for detaljerne, du skal bare vælge rosernes farvenuancer. 

              795 kr.