20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Gavekurv til hende

  Lækker gaveæske med salte delikatesser

  Sig det med en lækker gavekurv fyldt med velsmagende delikatesser. Gaveæsken her er fyldt med økologisk jomfruolivenolie, italiensk pasta, krydderiblanding til pasta, basilikumspesto og rugbrødssnacks med havsalt. Tilføj en god flaske vin og middagen er klar.

  500 kr.

   Blomstrende barselskurv – dreng

   Ønsk tillykke med den lille ny med en dejlig barselskurv. Indeholder vin og chokolade til forældrene og en bamse til baby. Køb gavekurv online nu!

    Valentinsdags blomster med mousserende vin og chokolade

    Overrask konen, kæresten eller elskeren med en flot buket blomster, en velsmagende mousserende vin og en lækker æske med chokolader. Du vælger selv farvenuancer på blomsterne, mens Bloomit sørger for resten. Oplagt til Valentinsdag, men lige så god til en hvilken som helst anden speciel dag. 

    775 kr.

     Send sødt til Mors dag

     Overrask din mor med en skøn gavekasse fyldt med sødt til Mors dag. Gavekurven er fyldt med dejlig gourmetchokolade og andre luksuriøse specialiteter.

      Gavekasse – alkoholfri

      Din modtager får alt det bedste fra den klassiske gavekurv, i form af slikmundens favoritter - også selvom, at han/hun ikke drikker alkoholiske drikke.

       Julehyggelig gavekurv med blomst

       Bestil en flot gavekurv fyldt med lækker chokolade, øl, konfekture og blomst til en person der skal forkæles - Vi leverer direkte til døren i hele landet

        Ultimativ weekendhygge

        Køb denne gavekurv fra Bloomit, spækket med søde sager, øl, mousserende vin og stearinlys. Kan bruges som hygge i hjemmet eller gives til en du holder af.

         Gavekurv med buket

         En flot gavekurv med buket som er fyldt med lækre, søde sager. Den smukke buket er gerne sammensat i lyse nuancer og er perfekt til diverse anledninger.

          Gavekurv/Gavekasse med lækker konfekture og øl

          Køb gavekurven spækket med lækre sager, og vær sikker på at have købt en gave, der falder i god jord hos både mænd, kvinder og børn, med lidt til enhver.

           Bubble Waffle Jern

           Kender du en der elsker vafler? Forær dem et flot vaffeljern til at lave bubble wafles på ingen tid. De lækre vafler kan spises som traditionelle hjertevafler eller bruges som isvaffel. Det er kun fantasien der sætter grænser.

           289 kr.

            Valentinsdagsblomster, bobler og chokolade

            Forkæl en du elsker med denne ultimative valentinsdagsoverraskelse fra Bloomit. Her får du en super flot kombination af blomster, bobler og chokolade til en overkommelig pris. En lækker overraskelse, der med garanti vil varme både hjerte og smagssanser hos din udkårne.

            595 kr.

             Julegavekasse der blomstrer

             En skøn julegavekasse med en smuk juleblomst, lækker chokolade, snacks, lakrids og nødder. Husk, at vi leverer gavekurven direkte til den heldige modtager, pakket smukt ind. Spred glæde og send gavekurven op til jul.

              Skandinavisk duftlys

              Et velduftende duftlys spreder hygge og stemning og giver samtidig en luksuriøs følelse i hjemmet. Sæt stemningen med dufte af hav, skov, blomster eller krydderier. Nogle duftlys kommer i flotte farvede stager og andre i glas, så du kan vælge den stil der passer bedst til modtageren.

              fra 60 kr.

               Mors dag buket med mousserende vin og chokolade.

               Overrask din bedre halvdel med denne ekstravagante pakke af blomster, mousserende vin og chokolade. Visuel og velsmagende — sanserne forkæles virkelig med en kærlighedshilsen som denne, som vil få både kone og kæreste til at føle sig ekstra speciel. 

               795 kr.

                Vin og chokolade, Lækker gavekurv

                Forkæl din udkårne med en flot buket roser, sprudlende vin og lækker chokolade. Perfekt til en hvilken som helst speciel anledning, og en altid sikker vinder hos hende (eller ham) med en sød tand. Som altid søger Bloomit for detaljerne, du skal bare vælge rosernes farvenuancer. 

                795 kr.